Mynet 01.10.2012

Akrep burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Başak burcu seyri, sosyal hayattaki paylaşımların akılcı ve mantıklı bir şekilde gözden geçirilmesini sağlar. Seçicilik bir hayli yükselir. Aradığınız doğallık, güvenilirlik, düzenliliktir. Bir ilişkide, arkadaşlıkta bunları fazlasıyla önemsersiniz. Çalışkanlık, sabır ve mükemmele ulaşma ve sahip olma arzunuz gayet belirgindir. Kolay kolay yeni arkadaşlar edinmezsiniz. Takdir edilen bir kişi olmak istersiniz. Prensiplerinize hayli düşkün olduğunuz bu süreçte, hedef anlamında başarılı olmayı kafanıza koymuşsunuzdur. Sakin ve ağırbaşlı bir şekilde bulunduğunuz durumu gözlemleyerek, eksiklerinizi tamamlamaya çalışırsınız. İkinci planda kalacağınız bir aşka asla izin vermezsiniz. Eğer ilişkinizde güven unsuru zedelenmiş ise, buna katlanmanız pek kolay olmaz. İlişkinizde bağlılık yüksekse, bu dönemde partnerinize her türlü desteği vermekten çekinmezsiniz. Bu süreçte gerek iş gerek ilişki anlamında hayati bir karar almak pek kolay değildir. İnce eleyip sık dokuma bir hayli yüksektir. Fakat disiplinli çalışma anlamında gayet yararlıdır. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde hem amaçlarınızı hem de aşk hayatınızla ilgili konuları akıllıca gözden geçirmekte yarar vardır. Aşık olmak veya sorunları olsa dahi ilişkinizi sürdürmek taraflısı olsanız da, yine de kafanızın içinde hep bir şüphe dolanır durur. Yanılmak veya yanıltılmak sizi rahatsız edebilir. O yüzden de doğru ile yanlış arasındaki farkın iyi gözetilmesinde yarar vardır. 9 Ekim tarihi olumludur. Kendinizi hem çevresel konularda hem de hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında kuvvetli hissedersiniz.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında, yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyen bir Venüs, iç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınızı yoğunlaştırabilir. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Kimileri için bu dönem, ilişkisiyle ilgili düşünmek istediği için sessiz kaldığı bir zamandır. Bazıları için gizli kaçamak anlamına gelebilir. Fakat her şeyden önemlisi kendi arzularınız ve zayıflıklarınızla yüzleştiğiniz bir süreç olması mümkündür. Bir kısım Akrepler için bu süreç ilişkinizle alakalı konularda bir karar verme zamanıdır. Beraberliğinizi tekrar gözden geçirerek bir yön belirleyebilirsiniz.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda seyredecek Güneş, meslek hayatınız ve ilişkileriniz anlamında bir değerlendirmede bulunmanın işaretçisidir. Ancak bu değerlendirmede elinizde olmayan nedenler, hassasiyet, vicdanınızın sesini dinlemek zorunda kalışınızın sizi bir hayli üzdüğünü, kafanızı karıştırdığını söyleyebiliriz. Sorunlu bir ilişki yaşayıp pürüzleri bir türlü gideremiyor olmak, paylaşımsızlık, ilişkide dengelerin bozuk oluşu son iki buçuk yıldır sizi bir hayli yormakta. Gelgitler, kararsızlıklar, yerli yerine oturtma çabaları derken bir hayli yoruldunuz. Bir yanınız adil olmalısın, gerçekçi düşünmelisin derken diğer yanınız bir çok şeye tahammül etmekte zorunda kalıyor. Ortalamayı bulayım derken, aslında aynı kısır döngü içinde sürüklendiğinizi fark edebilirsiniz. Güneş-Terazi ilerleyişi, Ekim ayında burcunuz üzerinde başlayacak Satürn geçişine hazırlık hem de Terazi burcundaki Satürn transitine veda anlamında önem taşıyor.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünümü 9 Ekim tarihinde gerçekleşiyor. Güneş-Jüpiter olumlu etkileşimi, ilişki ve iş anlamındaki her türlü konu üzerinde kendinizi geliştirmeniz, hayatın anlamını yeniden keşfetmeniz yönünde önem taşır. Son iki buçuk yıldır birileri nedeniyle yaşanan gelgitler, sorunlar, mecburiyetler, çelişkiler yüzünden korkularınıza yenilmezsiniz. Ancak şu var ki, bundan böyle vereceğiniz her kararın sorumluluğu kendinize ait olacaktır.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 itibariyle burcunuz üzerinde ilerlemeye başlayacak Satürn dönemi, benzetme yerindeyse, bir kelebeğin kozasından çıkmak adına verdiği mücadeleye benzer. Kolay değildir ancak imkansız da değildir. Yeter ki, insan kendiyle buluşmayı kabul etsin. Çünkü bu seyir başladığında kendinizden ne kadar uzaklaşmaya çalışsanız da, hayat size kendinizi türlü yollarla hatırlatabilecek deneyimler sunar. Siz öncelikle gerçekle ile yanlış olanı birbirinden ayırmayı, gerçekler ne kadar zorlayıcı olursa olsun bunları kabul ederek mücadele vermeyi, doğru olanın peşinden koşarak hayatın gizli sırlarına varabilmeyi kabullenmelisiniz. Çünkü bunu kabullendiğinizde emin olun ki, güçlü olmanın ne anlama geldiğini gayet keskin bir şekilde öğrenmiş olursunuz. Üstünü kapattığınız, yok saydığınız, işinize geldiği gibi kabul ettiğiniz, özveriyle dengeye oturtmaya çalıştığınız her durumla yeniden yüzleşmek üzeresiniz. Bazen şüphelerle, kimi zaman kapana sıkışarak çoğu zaman engellerle mücadele ederek, olgunlaşmaya başlıyorsunuz. Ancak şu var ki, bu olgunlaşma sınavından geçtiğinizde aldığınız kararlar, atacağınız adımlar, bundan sonraki yedi yıla damgasını vuracağı için, Satürnün burcunuzdaki ilerleyişini öyle hafife almayınız lütfen. Bu bir atlama taşı dönemidir. Yaşınıza göre, 7-14-21-28 yıl önceki kararlarınızla karşılaştırır. Bunları kendi içinizde sorgulamanızı sağlar. Evrensel yaşam yolunuz üzerindeki en önemli geçiştesiniz. Pluto ile güç kazanırken, Satürn ile engelleri aşmayı, Neptünün yanıltıcı oyunlarına kanmak yerine vizyon sahibi olmayı başardığınızda kendinizi kutlayabilirsiniz. Çünkü bu kadar aşamalardan geçmek ancak kendinin farkında olan insanlara mahsustur. Sağlığınıza, kararlarınıza, önünüze ardınızı mutlaka iyi bakınız. Gerçekleri hayallerden ayırmayı biliniz. Gücü kullanırken tevazuyu elden bırakmayınız.

İŞ VE KARİYER

5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek olan Merkür, dış imajınız, görüntünüz, eğilimleriniz anlamında etkili olup, kendinizi ifade etmek için insanlarla bir araya gelmek, kendinizi göstermek adına girişimci olmak ve her şeyden önemlisi bilinçli isteklerinizi düşüncelerinizle harmanlayarak hayatınıza bir yön çizebilmek için eksiklerinizi saptayacağınız bir dönem anlamı taşımakta. Bu süreçte, davranışlarınızla, tavırlarınızla kesinlikle kararlı bir insan imajı çizmeli, kendinize özen göstermeli, kimlik duygunuzla dış dünyada yer almalısınız. İsteklerinizin gücü sayesinde yapmayı düşündüklerinizi kafanızın içinde toparlayabilir, yeniden kendinizi ayağa kaldırabilirsiniz. Kendinize bir yön çizin, her olayı her insanı iyice gözlemleyin ve yaşadıklarınızın sizin üzerinizde bıraktığı izlerin kalıcı olup olmadığını, sizde derin yaralar açıp açmadığını bir düşünün. Bu dönemde en büyük desteğiniz mantığınız ve yeniden dönüşümünüzü sağlayacak olumlu fikirlerinizdir. Nefret, kin, nefret ve öç alma duygularından uzak durun, bunların insanın içine yerleşen bir virüs gibi yavaş yavaş sizi hasta edeceğini unutmayın. Unutmayalım ki, Akrep burcu dönüşüm, yenilenme ve küllerinden yeniden doğmak demektir. Bu gücün sahipleri hiçbir zaman pes etmemelidir. Sadece şu andaki duruma bakın. Merkürün sezgilerinizin rehberliğinde size söyleyeceklerini dikkatle dinleyin. Cevaplar kendiliğinden gelecektir. Şüpheniz olmasın.

Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 10 Ekim tarihi gayet olumlu. Aşk hayatınızla ilgili konularda hem romantik hem erotik yönünüz gayet belirgindir. Bir insanı sözlerinizle etkilemek, onu kendinize aşık etmek gayet kolaydır. Sezgileriniz sayesinde, karşınızdaki kişinin ne düşündüğünü, ne yapmayı planladığını şıp diye çözersiniz. 10 Ekim tarihi gayet olumludur. Bir işiniz başarıyla sonuçlanır. 16 Ekim tarihi de aynı şekilde gayet olumludur. Başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Her işin altından kalkarsınız. İş hayatıyla ilgili konularda destek görürsünüz.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, sizler açısından tabii ki çok daha önemli. Bir yıl sonra burcunuzla kavuşum yapan Güneş öncelikle siz hayata nasıl bakmaktasınız, neler yapmayı hedeflemektesiniz, geleceğinizle alakalı konularda neler düşünüyorsunuz sorularına cevap bulmanızda rehberinizdir. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda ve şimdi Güneş de aynı noktada ilerliyor. Bütün bunlar, gelişiminiz anlamında birebir etkili geçişlerdir. Yaşamınızın kontrolünü sağlamak için öncelikle kendinizi şöyle akıllı ve dikkatli bir şekilde ele alınız. Eksiklerinizi, yanlışlarınızı, bakış açınızı, dış dünyadaki tavırlarınızı, eğilimlerinizi, sağlığınızı, cesaret gücünüzü gözden geçirin. Hayati anlam taşıyan bu geçişler, önümüzdeki bir ay ve diğer geçişleri de hesaba katarsak iki buçuk yıllık önemli gelişmelerin işaretçisidir. Sizler şimdi Güneş-Akrep burcu seyir dönemini sağlıklı bir şekilde değerlendirmek için, kendinize hedef belirleyiniz. Mücadele ve zorluklar, engeller karşınıza çıksa da, bunları aştıkça kuvvetleneceğinizi, gelişeceğinizi bilerek ilerleyin. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Tabii ki zorluklar olacak ve bazen yorulacaksınız, hatta pes edecek hale geleceksiniz. Ancak yıkılmadan ayakta durmayı öğreneceksiniz. Hayat kolay değil, ancak hayatı başarmak da imkansız değil.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyen Güneş ile Satürn yan yana geliyor. Hem enerjinizi isteklerinizi elde etme anlamında yönlendiriyorsunuz hem de sorumluluklarınızın farkına varıyorsunuz. Ciddi bir şekilde işlerinize odaklanmanız, yaşamınızı düzenlemek için kararlı olmanız şart. Gerek iş gerek çevre gerekse sizi ilgilendiren her konuda sağlam bir duruş sergileyerek, çalışır çabalarsanız amacınıza ulaşırsınız.

PARA KONULARI
7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, maddi açıdan güçlü olmak, kontrolünüzü elinizde tutmak ihtiyacınızın göstergesidir. Yani güvence içinde yaşamak için gayet aktif bir şekilde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Son derece iyimser yaklaşımlarınız vardır ve güvenli bir imaja sahipsinizdir. Bu dışarıdaki insanlar tarafından da farkedilir. Para kazanmak adına tüm yeteneklerinizi seferber ettiğiniz bir dönem olabilir. Kimileriniz için bu süreçte, iş seyahatlerine çıkarak, kimileriniz farklı yollarla kendinizi ifade ederek, hayatınızı yapılandırmak isteyebilirsiniz. İş başvuruları veya mevcut işinizdeki maddi konuların yoğun görüşüldüğü zaman olabilir. Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, kendi bildikleriniz hususunda inatçı tavırlar içinde olmamak, girişimde bulunduğunuz alan veya emek sarf etmeyi düşündüğünüz konularda yeterli deneyim sahibi olmanızdır. Bu dönemin bir başka özelliği ise, bulunduğunuz şehirden veya ülkeden uzaklarda ekmeğinizi kazanma arzunuzu körüklemesidir. Bazı Akrepler parasal imkanlara sahip olacaklarını düşündükleri konularda atılımcı davranabilirler. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, hayati konularda kararlar vermeden, harekete geçmeden önce düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR

Sevgili Akrepler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Akrepler için bu süreç gerçekten çok önemli. Çünkü tutulmalar bundan böyle siz ve karşıt burcunuz Boğa üzerinde gerçekleşecek. Onun için Kuzey düğüm geçişi sizi bir hayli ilgilendiriyor. Ne gibi etkileri olabilir? Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemek, görünüşünüzü değiştirmek için yeniliklerde bulunabilirsiniz. Bunların bir kısmı sağlığınız için gerekli olan işlemlerdir. Bazen de gençleşmek veya güzel görünmek içindir. Yoga, meditasyon, mistik konularda gelişmek veya öğrenmek amaçlı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bu yolla para kazanabilirsiniz. Bu konularda kendinizi dış dünyaya tanıtabilirsiniz. Sağlığınızı, nasıl göründüğünüzü, sizi nasıl bulduklarını bir hayli önemsersiniz. Zayıflamak için spor, egzersiz ve şifa tekniklerinden yararlanabilirsiniz. Bu tür konularda meslek sahibi olabilirsiniz. Otoriter ve baskın tavırlarınızla ilgi uyandırmaya çalışabilirsiniz. Vücut geliştirme sporlarına, kas yapıcı çalışmalara, dövüş tekniklerine meraklı olursunuz. Başkalarına şifa sunabilir, şifa verici teknikleri öğretebilirsiniz. Gizemli konulara çok fazla ilgi duyarsınız. İlişkilerinizde kazanan taraf olmayı tercih edersiniz. Ancak bu durum düzgün bir ilişki yaşamanızın önüne geçebilir. Dikkatli olunuz. Ortaklıklara değer verirsiniz. Eşinizden destek görmeyi arzularsınız.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-13-16-17-20-21-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-10-11-22-23-29-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

Yeniay: 16-17-18

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 2-3-4-29-30-31

(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER