Mynet 01.11.2012

Akrep burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Akrep burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

22 Kasım saat 03.20 olana dek yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyen bir Venüs, iç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınızı yoğunlaştırabilir. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Kimileri için bu dönem, ilişkisiyle ilgili düşünmek istediği için sessiz kaldığı bir zamandır. Bazıları için gizli kaçamak anlamına gelebilir. Fakat her şeyden önemlisi kendi arzularınız ve zayıflıklarınızla yüzleştiğiniz bir süreç olması mümkündür. Bir kısım Akrepler için bu süreç ilişkinizle alakalı konularda bir karar verme zamanıdır. Beraberliğinizi tekrar gözden geçirerek bir yön belirleyebilirsiniz.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihinde çalışma evimiz, sağlığımız, zorunluluklarımızla ilgili alanda geri hareketini sürdürmekte olan Uranüs, yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdüren Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. Bu karşıtlık özellikle ruhsal yönden bazı sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir veya siz kendimizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Öncelikle içsel sıkıntıların en önemli nedeninin yaşadığınız ilişki veya ilişkilerdeki tutumunuz, sağlığınıza dikkat etmeyişiniz olması ihtimali büyük. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Eğer yanlış bir ilişki içindeysek doğal olarak bu durum işimizi, sağlığımızı, günlük yaşantımızı da doğal olarak etkiler. Yapmamız gereken kendimize dikkat etmek ve şu aralar radikal kararlar almaktan ziyade olanı biteni tarafsız bir gözle görmeye, anlamaya çalışmak. Değişen koşullar karşısında isyan etmek yerine, bu koşulların hazırlayıcısı olan noktaları ele alarak kendimizi ayarlamak, düzenlemek. Hayatınızdaki gereklilikleri, gereksizlerden bilinçli bir şekilde ayıklamayı bilmek lazım. Düşündüğünüz yaşamsal değişimlerin temelinin güçlü olması için gerçekçi hareket etmekte fayda var. Böylelikle hem ruhsal açıdan kendinizi rahatlatırsınız hem de boş yere üzülmemiş olursunuz.

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00:08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Akrepler 14 Kasım saat 00:08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00.12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, sizin birebir kimlik duygunuz, dışa yansıttığınız tavırlarınız, hayata bakış açınız, kendinizi ele alış biçiminiz kısaca eski yaşamın bir defter sayfası gibi kapatılarak yeni bir sayfanın açılması şeklinde görülmeli ve ele alınmalıdır. Burcunuzda oluşan bu tutulma, hem meslek hem ailevi-yuva hem ilişki hem de sizinle alakalı dört alanı da etkisi altına alarak size kendi dünyanızı oluşturma konusunda test edecektir. Bu test sizi ürkütmesin. Bilakis büyümeye gönüllü olunuz. Tutulmanın oluştuğu günkü gökyüzü pozisyonlarına baktığımızda, maddi ve manevi anlamda içinde bulunduğunuz durum, yetersizlik veya durgunluk, hayatın lezzetli ve keyifli yanlarını hissetmenizin önüne geçtiği için canınız sıkkın olabilir veya aşk hayatınızla durum kafanızı karıştırabilir. Daha fazla kazanmak, ilişkinizi ve hayatınızı garanti altına almak, huzur bulmak isteğiniz güçlüdür. Bu sıkkın haliniz aslında sizin kendinize artık dikkat etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Eğer gerçekten hayatınızı kurmak istiyorsanız, bunu öncelikle yürekten istemelisiniz. Tutulma, eğer doğum haritanızla örtüşen olumlu bir görünüm yapıyorsa işiniz pek kolaydır. Bilinçli şekilde düşünür, yolunuzda güvenle akarsınız. Kuzey düğüm burcunuzda. Bu da gösteriyor ki, artık karma gelişim yolunuz bizzat kendinizsiniz. İlişkinizi gözden geçiriniz. Çünkü Ay tutulmaları ilişki evinizde etkili olacak. Onun için seçimlerinizi doğru şekilde yapmaya, kendinizle yüzleşmeye, bugüne dek yaşadığınız ilişkileri veya mevcut ilişkinizi bir daha gözden geçirmeye çalışınız. Çalışınız ki, hem Güneş hem de Ay Tutulmaları gelişiminizde size ışık olsun. Siz şimdi, bir yola giriyorsunuz. Bu yolun dümeninde siz varsınız. Rotanız hayat, ışığınız bilinçli düşünmek, aklınız rehberiniz. Lütfen artık geçmişi bırakın geleceğe bakın.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu seyri, iş hayatınız eğitim ve çevresel konularda sabır, disiplin, sorumluluk ve ciddiyet içinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. İşlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Bu süreç içinde işinizle alakalı konularda mücadelenizi sürdürürsünüz, iş başvurularında bulunabilirsiniz. Adımlarınızı atarken bir sonraki hamlenizin hesabını gayet iyi yaparsınız. Günlük hayatta programlı hareket etmek, enerjinizi neye yönlendireceğinizi bilmek çok önemli. Siz bunun farkında olursanız gerisini düşünmeyin. Sadece disiplinli bir şekilde çalışın. Eğer iş sorununuz varsa, bu dönemde araştırmalarda bulunun. Bir atılımda bulunmak istiyorsanız, enine boyuna artısını eksisini hesaplayın. Güçlü ve konusunda deneyim sahibi kişilerle iletişime geçin. Belki çok hızlı hareket etmeyebilirsiniz. Ne de olsa burcunuzda geri hareketini sürdürecek Merkür dönemindesiniz(14 Kasım-27 Kasım arası). Bu sizi yıldırmasın. Tam tersine doğru ve gerekli olanı tespit etmeniz için gereklidir. Mars enerjisi sizin yanınızda. Siz rutin işlerinizi sürdürün ve attığınız adımın bilincinde olarak tespitlerde bulunun. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

İŞ VE KARİYER

21 Kasım tarihine kadar burcunuzda ilerleyecek Güneş, sizler açısından tabii ki çok daha önemli. Bir yıl sonra burcunuzla kavuşum yapan Güneş öncelikle siz hayata nasıl bakmaktasınız, neler yapmayı hedeflemektesiniz, geleceğinizle alakalı konularda neler düşünüyorsunuz sorularına cevap bulmanızda rehberinizdir. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda ve şimdi Güneş de aynı noktada ilerliyor. Bütün bunlar, gelişiminiz anlamında birebir etkili geçişlerdir. Yaşamınızın kontrolünü sağlamak için öncelikle kendinizi şöyle akıllı ve dikkatli bir şekilde ele alınız. Eksiklerinizi, yanlışlarınızı, bakış açınızı, dış dünyadaki tavırlarınızı, eğilimlerinizi, sağlığınızı, cesaret gücünüzü gözden geçirin. Hayati anlam taşıyan bu geçişler, önümüzdeki bir ay ve diğer geçişleri de hesaba katarsak iki buçuk yıllık önemli gelişmelerin işaretçisidir. Sizler şimdi Güneş-Akrep burcu seyir dönemini sağlıklı bir şekilde değerlendirmek için, kendinize hedef belirleyiniz. Mücadele ve zorluklar, engeller karşınıza çıksa da, bunları aştıkça kuvvetleneceğinizi, gelişeceğinizi bilerek ilerleyin. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Tabii ki zorluklar olacak ve bazen yorulacaksınız, hatta pes edecek hale geleceksiniz. Ancak yıkılmadan ayakta durmayı öğreneceksiniz. Hayat kolay değil, ancak hayatı başarmak da imkansız değil.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

MERKÜR AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım(saat 09.42)-27 Kasım(saat 00.47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, gerekli noktalara dikkat edilmesi halinde aslında gayet olumlu bir zamandır. Ancak nedense geri hareket dendi mi hepimiz kaçacak yer arıyoruz. Bu beni bir danışman olarak çok üzüyor. Gelin birlikte bakalım. Nelere dikkat edelim nelerden kaçınalım. Öncelikle sağlığımıza her zaman olduğu gibi dikkat edeceğiz. Geri hareket veya düz seyir fark etmez. Aksaklıklar varsa bu dönemde ele alınması gerekir. Önceden başlamış tedavilere devam ediniz. Diyet yapmak istiyorsanız geri hareket döneminde öncelikle bir doktor kontrolünden geçin. Yeni bir adım atmak istiyorsanız, bu adımın size olabilecek yarar ve güçlüğünü gözden geçirin. Planlarınız sizin istediğiniz gibi hızlı yürümeyebilir. Yavaşlamalar, iletişimsizlik, bazen inatlaşmalar bu dönemde doğal sayılmalı. Ancak bunun farkında olarak biz de davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Önceden başlanmış projenize bu dönemde odaklanabilirsiniz. Yapılan işleri bir daha kontrol etmekte yarar var. Bulunduğunuz ortamda çalışırken veya yaşarken insanların garip tutumlarıyla karşılaşabiliriz. Unutmayalım ki, onlar da geri hareket nedeniyle böyle hareket ediyor olabilirler. İlişkinizle ilgili konularda keskin kararlar almayın. Birbirinizin özlük haklarına saygı gösterin. Geri hareketten önce aldığınız kararlar üzerinde bir daha düşünün. Önemli bilgilerinizin, kıymetli evraklarınızın güvenliğine önem verin. Alacak-borç gibi konularda dikkatli olun. Önemli bir adım atacaksanız, iş veya özel anlamda bir karar vermeniz gerekiyorsa, bu dönemde iyice gözden geçirin. 27 Kasım tarihine kadar beklemede kalın.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ

27 Kasım(saat 00.47)-11 Aralık(saat 03.40) tarihleri arasında burcunuzda düz seyre geçecek Merkür, geri hareket döneminde gözden geçirmede bulunduğunuz parasal meseleleri, ideallerinizi, dostluk ilişkilerinizi, ileriye dönük hedeflerinizi şimdi tekrar bir ele alarak yürürlüğe koyabilirsiniz. Eğer geri hareket döneminde bir teklif karşınıza geldiyse ve siz beklemeye aldıysanız, Merkür düz seyre geçtiği için değerlendirirsiniz. Diyelim ki, geri hareket döneminde görüşmeye çağrılmıştınız ve beklemeniz söylenmişti. Sizi bu tarihler arasında arayabilirler. Bir arkadaşınızla mı bozuştunuz. Üzülmeyiniz. Tekrar aranız düzelir. Merkür burcunuzda derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Siz de bir Akrep olarak her zaman ortada olanları değil, dipte duranları bilmek isteyen birisiniz. O nedenle bu dönem epeyce işinize yarar. Yapmak istediklerinize odaklanır, üzerinde çalışır, mutlaka halletmeliyim diyerek kendi gerçeğinizin peşine düşebilirsiniz. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa durumu kabullenmek yerine, o meseleyi halletmek isteyebilirsiniz. Benim size tavsiyem, bu dönemde vakit kaybetmeden önüne bakmanızdır. Vaktinizi ideallerinizi gerçekleştirmeye adayınız. Bakınız Kuzey düğüm ve Satürn burcunuzda. Bütün bu enerjiler şunu işaret ediyor. Gelişmek, kök salmak, kalıcı ve köklü bir değişim için kolları sıvamak lazım. O zaman gelin, -Şöyle olmuştu, neden oldu, neden yaşandı, bu niye böyle demişti diye kafanıza takmak yerine, tüm gücünüzü hayatınızı şekillendirmeye adayınız. Bu zamanda kimseden kimseye hayır yok. Size siz lazımsınız.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

PARA KONULARI

17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda ilerleyecek Mars, maddi açıdan güçlü olmak, kontrolünüzü elinizde tutmak ihtiyacınızın göstergesidir. Yani güvence içinde yaşamak için gayet aktif bir şekilde harekete geçmek isteyebilirsiniz. Son derece iyimser yaklaşımlarınız vardır ve güvenli bir imaja sahipsinizdir. Bu dışarıdaki insanlar tarafından da farkedilir. Para kazanmak adına tüm yeteneklerinizi seferber ettiğiniz bir dönem olabilir. Kimileriniz için bu süreçte, iş seyahatlerine çıkarak, kimileriniz farklı yollarla kendinizi ifade ederek, hayatınızı yapılandırmak isteyebilirsiniz. İş başvuruları veya mevcut işinizdeki maddi konuların yoğun görüşüldüğü zaman olabilir. Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, kendi bildikleriniz hususunda inatçı tavırlar içinde olmamak, girişimde bulunduğunuz alan veya emek sarf etmeyi düşündüğünüz konularda yeterli deneyim sahibi olmanızdır. Bu dönemin bir başka özelliği ise, bulunduğunuz şehirden veya ülkeden uzaklarda ekmeğinizi kazanma arzunuzu körüklemesidir. Bazı Akrepler parasal imkanlara sahip olacaklarını düşündükleri konularda atılımcı davranabilirler. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim, Merkür de 7 Kasım tarihinde geri harekete geçiyor. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, hayati konularda kararlar vermeden, harekete geçmeden önce düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında kısa bir süre Yay burcunda ilerleyecek Merkür seyri, bu yıl geri hareketi nedeniyle, gölgeli günleri olan 1-7 Kasım tarihleri arasında dikkatli olmamızı gerektiriyor. Önce 29 Ekim-1 Kasım tarihlerinde neler yapabiliriz onu inceleyelim. Maddi konularda girişim ve yatırım anlamındaki işlerimizi yürürlüğe koyalım. Eğer tam emin değilsek, araştıralım. Zaruri ihtiyaçlarımızı karşılayalım. Menkul değerler, ticaret, yolculuk, bilgilenme, iş araştırması, iş başvurusuyla ilgili konulara öncelik tanıyalım. Alış-Satış ve komisyon gibi kazançlarımızı kontrol edelim. Durumumuz nedir bir bakalım. Eğer seyahate çıkacaksak biletimizi ayırtalım. Yasal haklarımızı bilelim. İthalat ve ihracatla alakalı alım ve satış işlerimizle ilgilenelim. Önümüzdeki haftalarda durgunluk nedeniyle kayba uğramamak için acil işlere öncelik tanıyalım. 1-7 Kasım tarihleri arasındaki gölgeli günlerde ise dikkatli olalım. Bilmediğimiz sularda yüzmeyelim. Her işi tetkik edelim. Paramıza ve harcamalarımıza dikkat edelim. Araştırmadan soruşturmadan borç altına girmeyelim. Hedefimizin, yapmak istediğimiz işlerin bilincinde olalım.

MERKÜR YAY BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım(saat 01.04)-14 Kasım(saat 09.42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Parasal kazançlar, bağlantılar, girişimler ve işlerle alakalı konular, yatırım, ticaret ve hukukla alakalı konular ve parasal meseleler, sözleşme, kira kontratları, veraset davaları, para kazanmak amaçlı yapılan yolculuklar, eşinizin veya sizin bir akrabanızla alakalı maddi konular, taşınmaz mallar, eğitim giderleri, menkul değerler, borsa işleri, bir ürünün pazarlanması, para kazanmak amaçlı çalışmalar, gelir artışı, vergilerle ilgili konularda etkilidir.

DİKKAT

Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-17-21-22

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-19-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15

Yeniay: 12-13-14

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 25-26-27-28

(Ay-Boğa burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER