@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.12.2013

Aralık 2013 aylık burç yorumları

Aralık ayının astrolojik olarak zor geçeceğini söyleyebiliriz. Tüm burçlar için kadersel önem taşıyan dönüm noktaları yaşayacağız. Astroloji Uzmanı Asude Argun Aralık 2013 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Aralık 2013 aylık burç yorumları

Koç ve yükselen Koç için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(21 Mart - 19 Nisan)
Ayın ilk kısmında, hayatınıza renk katan konular, değişimler gündeme gelebilir. Uzak yerler ya da seyahatlerden zevk alabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirip daha iyimser olabilirsiniz. Uluslararası konularda, akademik alanda, hukuksal olaylarda ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayın sonuna doğru yapmanız gereken pek çok işiniz olacak. Artan sorumluluklar karşısında planlı hareket etmelisiniz. İş hayatında amaçlarınızı yeniden belirlemek ve kariyer konusundaki ani gelişmeleri sağduyu ile karşılamalısınız.

Boğa ve yükselen Boğa için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(20 Nisan - 20 Mayıs)
Ay başından itibaren maddi konulara dikkat etmeniz gerekecek. Borç, alacak, kredi, prim, vergi gibi konulara yönelebilirsiniz. Özellikle bir şeyler satın almak istiyorsanız bütçenizi dengelemelisiniz. Eşinizin, partnerinizin ödeme yükünü de gözden geçirmeniz yerinde olur. Ayın sonuna doğru farklı konulara ilginiz artıyor olacak. Kültürel ve eğitsel alanda geniş düşünmeniz gerekecek. Yabancılarla kuracağınız yeni bağlantılar gündeme gelebilir. Düşüncelerinize zenginlik katacak kişilerle bir araya gelmeniz söz konusu olabilir. Hukuksal konularda ise daha duyarlı olmalısınız.

İkizler ve yükselen İkizler için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(21 Mayıs - 20 Haziran)
Ayın ilk günlerden itibaren ikili ilişkilerinizin gündeme geleceği bu süreçte dikkatinizi karşı tarafa vermelisiniz. Evlilik, ortaklık gibi konular ayrı bir önem kazanacak. Eşinizi desteklemeli, ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Tek başınıza ilerlemekten kaçınmalısınız. Ayının sona doğru ortaklaşa konular ve maddi meselelerin önemi artacak. Sigorta, nafaka, miras gibi başkalarından gelen kaynaklarda hareketlilik olabilir. Ayrıca eşinizin duygusal yöndeki beklentilerine karşı duyarlı olmalısınız.

Yengeç ve yükselen Yengeç için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(21 Haziran - 22 Temmuz)
Çalışma koşullarınızı düzenlemek için ayın sonuna kadar vaktiniz olacak. Ofiste değişiklikler gündeme gelebilir. Size yardım eden kişileri düşünmeli, detayları ihmal etmemelisiniz. Kişisel olarak sağlığınıza, hijyeninize, diyetinize dikkat etmelisiniz. Ayın sonunda ikili ilişkilerinize daha fazla özen göstermelisiniz. Eşinizle, ortağınızla ilgilenmeniz gereken olaylar gündeme gelebilir. Yapıcı davranmanın, empati kurmanın yararını göreceksiniz.

Aslan ve yükselen Aslan için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Ayın ilk günlerinden itibaren yaratıcı konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sanatsal konulara yatkın olabilirsiniz. Aşka en yakın olduğunuz bu ayı iyi değerlendirmelisiniz. Çocuklarınız varsa onlarla zaman geçirmeniz de yerinde olur. Ayın sonuna doğru gündelik hayatınıza, rutin işlere dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlığınıza özen göstermeli, bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. Gerekiyorsa ofis ortamınızı yeniden düzenlemelisiniz. Çok çalışmanıza rağmen hiçbir detayı atlamamalısınız. Evcil hayvan besliyorsanız, onunla da yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Başak ve yükselen Başak için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(23 Ağustos - 22 Eylül)
Aralık başında, ailevi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yer değişilikliği yapmanız gündeme gelebilir. Evinizle ilgilenebilir, güvenliğini, konforunu da artırabilirsiniz. Ayrıca ebeveynlerinizle ilgilenmek, ailevi sorumluluklarınızı yerine getirmek iş ya da sosyal alanda rahatlamanızı sağlayacak. Ay sonundan itibaren daha rahatsınız. Aşk hayatında daha girişken olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu enerjiyi verimli kullanabilirler. Yaratıcı, sanatsal konularla uğraşmaktan, hobilerinize zaman ayırmaktan hoşlanabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(23 Eylül - 22 Ekim)
Ayın ilk günlerinden itibaren yeni şeyler öğrenmek, öğretmek, paylaşmak için güzel şartlar oluşuyor. Pek çok bağlantı kurmanız, yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkilerinizi sağlamlaştırın. Ayın sonuna doğru yavaşlayacaksınız. Evinize zaman ayırabilirsiniz. Yapacağınız düzenlemeler zorunlu sebeplerle olsa bile size iyi gelecektir. Sorumlulukları ihmal etmemelisiniz. Aile büyüklerinizle zaman geçirmeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Sorun yaşadığınız ilişkileriniz varsa bu sayede düzenleyebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(23 Ekim - 21 Kasım)
Ayın ilk kısmında maddi konulara özen göstermeniz yerinde olur. Özellikle kişisel harcamalarınızı düzenlemelisiniz. Detaylı bir şekilde yapacağınız bitçe size yardımcı olacaktır. Ticari faaliyette bulunmak istiyorsanız acele etmeden yol almalısınız. Hızla verdiğiniz kararlar zarar yol açabilir. Ayın sonuna doğru iletişim gücünüz artıyor. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Alacağınız haberler sizi biraz hassas kılabilecek. Kardeş, komşu ve yakınlarınızla ilişkilerinizi artırabilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(22 Kasım - 20 Aralık)
Senenin en güzel ve en kişisel günlerinden geçtiğinizi bilmelisiniz. Başta sağlığınızı, ilişkilerinizi ve kişisel isteklerinizi ön sıraya almalısınız. Kendinizi geliştireceğiniz fırsatları değerlendirmelisiniz. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi konularda güzel gelişmeler olabilir. Ayın sonuna doğru maddi konular önem kazanacak. Elinizdeki parayı, kaynaklarınızı değerlendirmenin yollarını aramanızı tavsiye ederim. Yatırımlardan daha kazançlı çıkmak için sabırlı davranmalısınız.

Oğlak ve yükselen Oğlak için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(21 Aralık - 19 Ocak)
Ayın ilk yarısında kontrol edemediğiniz olaylar için sıkıntı duymamalısınız. Ofis hayatınızda, gündelik işlerinizde ters giden olaylar olması çok normal. Sabrınızın sınandığını düşünerek hareket etmeli, enerjinizi boşa harcamamalısınız. Kararlılığınız işe yarayacak. Ayın sonuna doğru rahatlamaya başlayacaksınız. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Sağlığınız için yapmanız gerekenleri bu ay içinde hızlandırmanız yararlı olur, sizin gücünüzü artırır.

Kova ve yükselen Kova için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(20 Ocak - 18 Şubat)
Ayın ilk yarısında sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz gündemde olabilir. Özellikle birlikte üretilen projelerde daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Ekip olarak hareket edeceğiniz fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Ancak ayın sonuna doğru zaman sizin için çok rahat geçmeyebilir. Kontrol edemeyeceğiniz olaylara karşı canınızı sıkmamalı, olayları akışına bırakmalısınız. Geçmiş, unutmuş olduğunuz konular tekrar gündeme gelebilir. Arkanızdan konuşulan her şeye kulak asmayın. Egonuzu törpülemeniz gereken bu süreçte sabırlı olmalısınız.

Balık ve yükselen Balık için Aralık 2013 aylık burç yorumu:


(19 Şubat - 20 Mart)
Ayın ilk bölümünde özellikle kariyer alanında yeniliklere açık olmalı, fırsatları değerlendirmelisiniz. Senenin en önemli dönemlerinden geçiyorsunuz. İşinizi geliştirmeye, sosyal anlamda tanınmaya, hedeflerinizi ortaya koymaya çekinmeyin. Ayın sonuna yaklaştıkça sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınız sayesinde yeni gruplara dahil olabilir, çeşitli meclislerde boy gösterebilirsiniz. Öğütler, nasihatler ışığında gelecek planlarınızı yapın. Ekip çalışmalarınızı bu ayda yapmanız yararlı olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun Aralık 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihleri başlıklı yazısında astroloji ve bu aya dair çok önemli bilgiler veriyor. Bu haberimizi de okuyarak Aralık ayına dair önemli tarihleri öğrenebilir ve daha rahat bir ay geçirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER