Mynet 03.12.2012

Aslan burcu aylık burç yorumları (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık burç yorumları (Aralık 2012)
21 Aralık saat 13:12 olana dek Yay burcunda ilerleyecek Güneşi önce genel etkileriyle inceleyeceğim. En alttaki paragrafta bu yıl ki geçişin etkilerinden derinlikli olarak bahsedeceğim. Güneş-Yay burcu seyir zamanlarında kişi aşk hayatıyla ilgili konularda yeniliklerde bulunmak ister. Eğer yalnızsa hayatında biri olsun veya ilişkisindeki sorunlar varsa bir an önce çözülsün ister. Etrafınızdaki her güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorular sorarak öğrenme, ideallerinize uygun tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirme yönünde hareket edersiniz. Yol gösterici bir kişi olarak saygınlık kazanır, bir mesele üzerinde sezgilerinizle tahminde bulunmaya çalışırsınız. Eğer güzel bir ilişkiniz varsa, birlikte olmaktan, keşfetmekten zevk alırsınız. İlişkiniz yoksa karşınıza çıkan kişiyi tanımak istersiniz. Amacınız ne ise onu gerçekleştirmek için çabalarsınız. Hayatın güzelliklerinin keyfine varmak istersiniz. Bilmek, benim için ayrıcalıktır sözü tam size göredir. Ne kadar çok bilgi edinirseniz o denli rahatlarsınız. Değişimlere açıksınızdır. Ancak bu değişimlerin uzun ömürlü olmasını istersiniz. Neşeli, canlı, aktif, mizahi açıdan güçlü bir portre çizersiniz.

Şimdi gelelim asıl meseleye. Bu yıl ki geçişi, derinlikli incelemek gerekiyor. Biraz önce genel etkileri okudunuz. Tabii ki Güneş-Yay geçişleri hep böyle güllük gülistanlık değil. Şu sıralar, aile hayatınız, yuvanız ve güvence içinde yaşama anlamında zorlanan bir çok Aslan var. Kimi ailesiyle, kimi çocuklarıyla, kimi büyükleriyle, kimisi de kiralama, satış anlamında bir hayli düşüncelisiniz. 3 Aralık tarihine kadar bu durumlar devam edebilir. Bir şeyleri yerli yerine koymakta, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Problemlerinizin bir çoğu endişeli olmanızdan kaynaklanır. Çünkü zihinsel anlamda ister istemez her durumu irdeliyorsunuz. Ben 3-11 Aralık tarihleri arasında bugünkü halinizin biraz daha düzelmeye başlayacağını ve en azından daha makul düşünebileceğinizi, meseleleri akıllıca sorgulayacağınızı söylemek isterim. 11-21 Aralık tarihleri arasında enerjiniz bir hayli yüksek. Böylece kendinizi hızlı ve aktif bir şekilde dışa yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konuları çözümleyebilirsiniz. Ekim sonundan bu yana yaşananları şöyle bir ele alarak gereksiz endişelerden kurtularak kendinize bir yol belirleyebilirsiniz. Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20.

11 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16.03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür etkisini bu sürecin görünümleri çerçevesinde ele aldığımızda zihnin, hayatın her alanındaki güzellikleri keşfetmekten yana olduğunu söyleyebiliriz. İnsan, eline gözüne batanı değil, rahatlatanını, zevk verenini arzular. Bilmek, öğrenmek, görmek, deneyimlemek, idrak etmek ister. Ancak takılıp kalmaktan hoşlanmaz. O an için önemli olan bir şeyi az çok öğrendikten sonra, bir başka keşfe çıkar. Çünkü amacı durmak değil, yol almaktır. Aşkı yaşamak, hiçbir şeye kafasını takmadan aşkla yol almak ancak üzerinde çok da fazla kafayı yormadan, eğlenceli hale getirmek de Merkür-Yay burcu seyrinin özelliğidir. Siz bu süreç boyunca hedefinize ulaşmak, aşkla coşmak, hayatı derinlemesine gözden geçirmek ve yenilikleri kendi yaşamınıza çekmek istersiniz. Ancak yaşanan aşk, bir çiçeğin vazodaki haline benzer. Kökleşmez, bir zaman sonra eski güzelliği de kalmaz. Burada önemli olan sizin hayatı ele alış ve yaşama biçiminizdir. Siz, kısa soluklu ancak keyiflendirici güzelliklerin peşinde misiniz, yoksa kalıcı ve sürekli olanın mı? Bu soruların cevabı önemli. Merkür-Yay burcu geçişinde çok hızlı ve sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Sözgelimi bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi bir hayli etkileyebilir. Siz bu kişi ve bu gelişme ile canlanırsınız. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus aceleci davranmamak, üzerinde düşünmektir. Yenilikleri hazmederek, önünü ardını ve geleceği noktayı iyice hesap ederek yaşayınız. Gelişigüzel davranmayınız. Sizi peşinden koşturan yeniliklerin hayal kırıklığı yaşatmaması için aceleci davranmayınız. Hevesli olabiliriz ama tedbirli olmayı da bilelim. Sırf hoşluk olsun diye, aşırı iyimser davranmayalım. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili konularda da böyledir. Ortaklıklar, başka bir yere yerleşim, uzaklarda yaşamak, mali konularda ve aşk hayatınızla ilgili değişimlerde de bilinçli olmakta yarar var. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık.

16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, hayatın keyifli, eğlenceli, coşkulu zaman dilimini yansıtır. Ancak kendimizi fazla dağıtmamamızda yarar var. Bu süreçte sosyal faaliyetler ön plandadır. Yeni insanlarla tanışmak gayet kolaydır. İlginç sürprizlerle karşılaşmamız mümkündür. Bunların tümü hem de yılın bitmesine az bir zaman kala insanın hoşuna gidebilir. Hayatın zorlukları yerine, tadını çıkarmak işimize gelir. Aşk hayatımızın genelinde, bir kıpırdanma başlar. İletişim yoğundur ve çoğu tanışmalar, iletişim, yolculuk, gezi, internet, organizasyonlar vasıtasıyla gerçekleşir. Aslanlar zaten sıcacık insanlardır ve kolaylıkla bir ortamda dikkatleri üzerine toplamayı bilirler. Bu olumlu yansımaların ardından şimdi gelelim dikkate değer noktalara. Öncelikle yeni tanışmaların etkili olduğu bu dönemde hızlıca ilişkiye girilir ve açıkçası bu ilişki her iki taraf için de bir hayli sürpriz olur. Yazışılır, konuşulur, bir araya gelinir, sohbetler edilir. Ancak ciddiyete dönüşmesi zor olur. Çünkü bir müddet sonra Venüsün etkisi sona erdiğinde, bir bakarız ki, ne o kişi ortadadır ne de biz hatırlarız. Tabii ki her Aslan aynı durumları yaşamaz. Sözgelimi ilişkisi olanlar Aslanlar bu dönemde partnerleriyle yenilikleri keşfetmekten, birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırlar. Yolculuğa çıkılır, aktivitelerde bulunulur. Venüs-Yay burcunu yöneten Jüpiterin bu süreçte geri hareketini sürmesi ve Venüs ile olan karşıtlığı gösteriyor ki, bu süreç Aslanlar için gayet hızlı bir dönem. Çoğul arkadaşlıklara, ilişkilere, faaliyetlere açık olduğunuz bir süreç. Fakat aklımızın başımızda olmasında fayda var. Hayal kırıklığı yaşatmamak biz de yaşamamak istiyorsak bastığımızın yeri bilelim. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

İŞ VE KARİYER
26 Aralık tarihine kadar etkili olacak Mars-Oğlak burcu seyri azimli ve kararlı bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gereken süreç anlamına geliyor. Otorite konumunda bulunan kişiler veya hayatın bizzat kendisi sizi sorumluluk almaya zorlar. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Disiplin içinde hareket etme zorunluluğunuz var. Siz bunu gönüllü olarak kabul eder, kimseyle çatışmadan hareket etmeye çalışırsanız, bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Eğer bedensel ve ruhsal anlamda sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa, bu dönemde mutlaka doktor kontrolünüzü yaptırınız. Bu dönem kendinizi ve iş hayatınızı mantıklı bir şekilde gözden geçirmek zamanıdır. Mars Oğlak burcu seyrinin olumsuz bu yönlerine karşılık faydalı tarafları, azımsanmayacak kadar fazladır. Bir kere sizin gibi ateşli bir kişi hedefine odaklanması halinde başarılı işler çıkarır. Dağılmadan belli bir sistem içinde hareket edilmesi halinde hedefinize bilinçli bir şekilde varmanızı destekler. İsteklerinizin peşinden giderken yolunuzun üstüne çıkabilecek engellerle savaşmanızı sağlar ve direnç kazandırabilir. Gördüğünüz gibi olumlu ve zorlayıcı yönleri olan bir enerjiyle karşı karşıyasınız. Benim önerim bu etkili gücü, olumlu yönlerini merkez alarak kullanmanız ve bu sürecin yararlı bir şekilde geçirmenizdir. Astrolojide kişilerin seçimlerine karışılmaz. O nedenle ben bir danışman olarak, bu tarihler arasında zorlu gibi gözüken fakat son derece yararlı olan bu enerjiyi, disiplinli bir şekilde çalışarak güce dönüştürmenizi öneriyorum.

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş etkisini, önce genel yansımaları çerçevesinde bir gözden geçirelim ve dönemin neler içerdiğine bir bakalım. Bu süreçte çalışma hayatımızdaki sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirir. İşimiz, yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Eğer kişisel anlamda fazla sıkıntıya, sürekli ciddi çalışmaya, sorumluluk almaya hevesli bir Aslan değilseniz, bir hayli sıkılabilirsiniz. Kurallara uymak zorunda kalmanız, hayatın keyifli yanlarını istemekten ziyade işe odaklanmak zorunda kalmanız fiziksel ve psikolojik anlamdaki sağlığınızı bozabilir. Bunun nedeni emir altında çalışmaktan veya bir şeyi yapmaya zorlanmaktan dolayı yaşanan gerginliktir. Aslanlar genel olarak, başkalarının emri altında veyahut kendilerine şunu yap, bunu yap denmesinden hoşlanmadıkları için, bu süreçte iş yerinde bazı kişilerle zaman zaman sorunlar yaşayabilirler. Genel olarak devlet statüsünde, yöneticilik, Yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır. Hayatınızı garanti altına almanın yollarını ararsınız. Bu dönemde verimli ve üretken, parasal anlamda kazanç getiren işlere yönelirsiniz ancak çalışma şartları yorucu olabilir. Umutsuzluk, karamsarlıktan uzak durmakta yarar vardır. Yapılması gereken, en azından bu bir aylık dönemde, işinize gücünüze odaklanmak ve sıkı çalışmaktır. Güneş yönetici gezegeniniz olduğuna göre kendinize güvenmekten asla vazgeçmeyiniz. Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık.

PARA KONULARI

16 Aralık saat 06.38 olana dek Akrep burcunda ilerleyecek Venüs yansımalarını önce genel astrolojik yönleriyle ele alacağım. İkinci paragrafta bu tarih aralığındaki etkisinden söz edeceğim. Akrep burcundaki Venüs sürecinde aile içindeki ilişki alışverişinde bir hayli yoğun ve tutkulu, bazen gereğinden fazla sahiplenici durumlar söz konusu olabilir. Anne ve Baba Aslanlar çocuklarının üzerine titrerler ve bu durum evladınızın bir hayli bunalmasına neden olabilir. Bay ve Bayan Aslanlar bu süreçte geleceklerini ilgilendiren konuları bir hayli önemserler. Eğer yuvanızda mutlu iseniz, partnerinizle huzur içinde yaşıyorsanız bu dönemde birbirinize karşı kenetlenirsiniz. Bir arada yaşamanın hazzını duyarsınız. Eğer tam tersine mutsuz, kıskançlıklar yüzünden sorunlu, hatta çoktan kopmuşsanız, evin içine girmek istemezsiniz. Bu dönemde eviyle alakalı problemleri olanlar başka bir mülk kiralamayı, satın almayı istersiniz. Çünkü zenginlik ve değerli bir şeye sahip olmak sizin tutkunuz gibidir. Bu süreçte hiçbir konuda kaybetmemeyi, kazançlı çıkmayı ve menfaatlerinize uygun şekilde davranmaya çalışırsınız. Hayatın düz bir rotada ilerlemediğini, istemeden de olsa bazen türlü sorunlarla karşılaşabileceğimizi bilerek, kendimizi garanti altına almak isteyebiliriz. Ancak ben derim ki, lütfen her şeyin azı karar çoğu zarardır. Evlilik, ortaklık, miras ve ortaklaşa olan bütün alışverişlerinizde dikkatlice düşünmeyi biliniz.

Gelelim bu yıl ki Venüs-Akrep geçişinin ne gibi etkileri olur? onu inceleyelim. Bu dönemde öncelikle çevre değişimi veya yakınınızda bulunan kişilerle olan ilişkiniz önemli. Evinizde sorun yaşamak istemiyorsanız kimlerle görüşmeniz gerektiğini iyi biliniz. Çevresel açıdan ileride sizi huzursuz edecek bir yerde yaşamayınız, kiralamayınız, satın almayınız. Birileriyle birlikte yaşayacaksanız, öncelikle her noktayı gözden geçiriniz. Mesleki konularla alakalı evin içinde yaşanabilecek sorunlar yüzünden birbirinizi kıracak hareketlerde bulunmayınız. Aile büyüklerinizle alakalı sağlık sorunlarınızı kendinize sürekli dert edinerek hayatı kendinize yük etmeyiniz. Bu dönemde Mars Oğlak burcunda özellikle sağlık, iş konuları, düzenlenmesi mutlaka gereken tetkik ve incelemeleri göstermektedir. Bunları ihmal etmeyiniz. Hedefinize, ideallerinize göre planlar yapınız. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-12-13-20-21-22-25-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 10-11-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

Yeniay: 3-4-5-30-31

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 16-17

(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER