Mynet 01.08.2012

Aslan burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

8 Ağustos tarihinde sona erecek Merkür Geri Hareketi süresince enerjimizde düşüş olabilir. Dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz pek mümkün olmaz. Fiziksel açıdan sağlığınıza, özellikle iletişim, aşk hayatınız, ilişkileriniz, girişimleriniz anlamında dikkat etmekte yarar vardır. Sizin çok iyi bildiğinizi sandığınız meselelerde dahi yanılma payı bırakmanız iyi olur. Sözlerinize, tavırlarınıza, hal ve duruşunuza özen göstermek zamanıdır. Yeni bir teklif veya yeni bir uygulamadan sakınmakta veyahut iyice incelemeden geçirmekte fayda vardır. Tabii ki yaşam devam ediyor. Ancak bu süreçte bize düşen, elden geldiğince gözümüzü açık tutmaktır. Hayati kararlar almamak, akışa göre ilerlemek sizi yanlışlardan koruyabilir. Gölgeli günler: Geri Hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (8 Temmuz) ve bitiş tarihinin hafta sonrası (15 Ağustosa kadar) en az geri hareket dönemi kadar önemlidir ve dikkate alınmalıdır.

22 Ağustos tarihine kadar burcunuzda ilerleyecek Güneş, faydalı, tesirli ve oldukça güçlü bir enerji akışıdır. Hani deyim yerindeyse, Aslanın kendini Aslan gibi ifade edebildiği bu dönemin kıymetini bilmek ve gayet akıllı bir şekilde değerlendirmek gerekir. Her yıl Güneş bu tarihe geldiğinde canlandığınızı, dünyaya güvenle baktığınızı, etkileme gücünüzün arttığını, cömert tavırlarınızın yükseldiğini sizler de fark edersiniz. Akıllıca değerlendirilmesi halinde bu süreçte, planlarınızı gözden geçirebilir, kişisel anlamda yapmayı düşündüğünüz işleri, girişimleri ele alabilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Tüm Aslan burcu mensuplarının, sırayla doğum günlerini kutlayacağı bu süreçte, bir yaş daha ilerlemenin size kazandıracağı farkındalık ve deneyim sahibi olmanın gücüyle kendinizi gayet iyi hissedebilirsiniz. Çevrenizle sıcak ve içten paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ancak bir hatırlatmada bulunayım. Bildiğiniz gibi Merkür geri hareketi, gölgeli günleri dahil olmak üzere, 15 Ağustos tarihine kadar etkili. Yenilik içeren iş, girişim ve konular temkinli ve akıllı davranmakta yarar var. Sağlam mı değil mi diye, iyice bir kontrol edelim. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21Ağustos.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28


Sevgili Aslanlar, 2 Ağustos saat 06.28 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay ciddi ilişkiniz veya evliliğiniz, partnerinizin size karşı tavırları, ilişkinizin kalitesi ve gidişatı ve iş ortaklığınızla alakalı mevzuların gündeme gelmesi ve yaşanacak gerilimli birkaç gün anlamı taşıyabilir. Dolunay enerjisi genel anlamda hasat mevsimi gibi, bugüne dek ekilenlerin(yaşananların) sonuçlarını görme zamanıdır. Eğer beraberliğinizde sorun varsa ve bu ilişki yürümüyorsa partneriniz bu duruma bir son vermek isteyebilir. Siz bir adım atmak isterken o daha farklı bir yöne kayabilir. Ne kadar anlaşmaya çalışsanız da aranızda garip bir zıtlaşma, çatışma oluşabilir. Bu durumda yapılması gereken sakin olmaktır. Soru sormak, kızgın tepkilerde bulunmak veya bazı şeylerin önüne geçmek adına adım atmak, baskıda bulunmak gereksiz yere zaman kaybettirici olabilir. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, beraberlik konusunda mantıklı düşünmek ve ona göre seçimlerde bulunmak anlamı taşıyabilir. Bu enerji altındayken yeni bir tanışma, buluşma gibi özel girişimler ertelenmeli ve birkaç gün sonraya bırakılmalıdır. İlişkisinde sorun olanlar, uzun zamandır ayrı yaşayanlar veya bir türlü aralarındaki problemi atlatamayan Aslanlar Dolunay etkisi altında öyle bir noktaya gelirsiniz ki, birbiriniz üzerinde hakim olma arzunuz fazlasıyla yoğunlaşır. Bu yoğunlaşma sonucunda her iki taraf da tüm ipleri ele alarak benim isteklerim önemli, işine gelirse, benim dediğim olacak tarzı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar hayatınıza ani olarak birisi girebilir. Hangi durumda olursanız olun, Dolunayın size beklenmedik kararlar aldırmasına izin vermeyin.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs döneminde, genel olarak eskiye ait sorunlar, geçmişle alakalı ailevi veya ilişki anlamındaki hassasiyetler öne çıkabilir. Benim tavsiyem probleme neden olan noktalar üzerinde mantıklı düşünmek ve aklı başında çözümler bulmaya çalışmaktır. Eğer ilişkinizde sevgi birliği güçlü ise, mutlaka problemlere çare bulunur. Hele bu sıkıntılar, dış etkenler nedeniyle oluşuyorsa, birbirinize kenetlenerek aşabilmeniz gayet kolaydır. Yeter ki, bu ilişkiyi her iki taraf da sürdürmeye kararlı olsun. Bastırdığınız veya üstünde durmadığınız sağlık, iş, ilişki problemleri bu dönemde sizi bir hayli etkileyebilir. Bütün bu durumları akıllıca ele almakta yarar var. Manevi değerlerin önemsendiği, geçmişle alakalı meselelerin değerlendirildiği bu süreçte duygulara, olan bitene, karşınıza çıkan meselelere müdahalede bulunmak zor olsa da, akıllıca hareket eden, duygularına yenilmeyen kişi her türlü sorunun altından kalkabilir. Gizli ilişki, gizli sorunlar ve mahremiyetiniz bu dönemde ön plandadır. Eviniz, aileniz, eski anılar, tüm yaşananlar, ilişkinizle alakalı sevgi alışverişiniz tümüyle ön plandadır. Problemlerden kaçmak yerine problemi tam olarak tespit etmek en doğrusudur.

Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos. 16 Ağustos Venüs-Uranüs zorlu görünümü ve Venüs-Chiron olumlu açısı bir yandan baskılara tahammül edemezsiniz diğer yandan bağımlılığınız nedeniyle kopamazsınız. Kafanız bir hayli karışabilir. Onun için lütfen geçmişte yaşananları ve şu andaki mevcut durumu gerçekçi bir şekilde ele alınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dikkat ediniz.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu enerjisi altında, yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Bugüne dek oluşturduğunuz ve mücadele ederek sahip olduğunuz herşeyi koruma dürtünüzün yüksek olduğu bugün ev sınırlarınız içinde olabilecek her gelişmeye müdahalede bulunmak isteyebilirsiniz. Sinirleriniz biraz gergindir, size denetim uygulamaya çalışan kişiler, ister eşiniz, sevgiliniz, anne veya babanız olsun tahammülünüz yoktur.

Bu etkiler altında kimileriniz yeni bir eve taşınmak, satın almak ve hayatınızı yönlendirmek istersiniz fakat kontrat konularında bazı terslikler, gecikmeler oluşabilir. Kimileriniz evliliğinizdeki sorunlar nedeniyle kendinizi yuvanızda mutsuz hissediyor olabilirsiniz. Evinizden memnun olduğunuz halde, Adli davalarınız nedeniyle ev sahibiniz çıkmanız gerektiğini söyleyebilir. Bazılarınız boşanmak üzeredir. Fakat yasal sürecin başlatılması konusunda terslikler yaşanabilir veya uzun yıllardır birlikte olduğunuz kişiyle mutlu bir yuva kurmayı düşünürken gereksiz bir tartışma yaşamanız mümkündür. Bazılarınız ise ailenizin baskısı nedeniyle mutlu olduğu ilişkisini yaşamakta zorlanıyor olabilir. Hatta büyükleri nedeniyle evliliğinde mutlu olamayan kim bilir kaç kişi vardır? Bütün bunların günlük enerjiler nedeniyle olduğunun bilincinde hareket etmenizi, sakin yaklaşımlarda bulunmanızı, sonradan pişman olacağınız eylemlerden uzak durmanızı öneriyorum. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

İŞ VE KARİYER

23 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Mars-Terazi burcu seyri, yakın çevrenizle olan iletişiminizden başlamak üzere zihinsel açıdan kafanızın içini kurcalayan her konuda durumunuzu tarafsız ve adil bir biçimde gözden geçirmek, aksayan noktalarla ilgili ayarlamalarda bulunmak ve kendinizi düzgün bir şekilde ifade etmeye çalışmak açısından son derece önemli. Terazi burcunda kendi doğasındaki sertlikten uzak olduğu için, sizler bu dönem içinde konuşmalarınızla, davranışlarınızla işbirliğine yatkın bir profil çizebilirsiniz. Diplomatik tavırlar içinde oluşunuzun en önemli sebebi, çevreniz üzerinde iyi bir izlenim yaratmaktır. Yakın akraba ilişkileri, işbirlikleri bu dönemde önemli. Zaten kişi bu süreçte çatışma veya sertlikten hoşlanmaz. Genel olarak insanları memnun etmek arzusu ön plandadır. Bayan Aslanlar erkeklerin dikkatini kolaylıkla çekebilirler, Bay Aslanlar da, nezaket ve uyumluluk içinde paylaşımdan yanadırlar. Ancak kararsızlık bir hayli etkilidir. Özellikle girişim anlamında desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Çok hırslı davranmazsınız. Mücadele isteğiniz, işe, kişiye ve ortama, karşınıza çıkacak fırsatlara göre değişir. Gerçekten olumlu ve istediğiniz bir şeyse onaylarsınız. Burada önemli olan tekil hareket etmemek, gerektiğinde işbirliğine açık olmaktır.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21 Ağustos. 15 Ağustos tarihi tüm burçlar için olduğu gibi sizin için de kıymetlidir. Eğitim hayatınız, iş yaşamınız, yakın akraba ilişkileriniz, iletişim, yolculuklar veya seyahatle ilgili aktiviteleriniz, yazılı belgeler ve kontratlarınızla ilgili konulardaki sorumluluklarınız ve işbirliklerinizi içermekte. Öyle dikkatli konuşmalı ve öyle dikkatli hareket etmelisiniz ki, sonradan pişman olmayasınız. Çevrenizde meydana gelebilecek gelişmeler belki de birçok insanla yollarınızı ayırmanıza neden olabilir. Belki başka bir çevrede yaşamak niyetindesiniz veyahut kardeşlerinizle yakından ilgilenmeniz gerekecek, eğitim hayatınızla ilgili çok önemli bir karar vermek durumunda kalacaksınız. Bütün bunları belki baskı altında belki de gönül rızasıyla yapacaksınız. Ancak bu etki altında çok iyi düşünmek gerekiyor. Ne kendinizden taviz veriniz ne de sonradan pişman olacağınız bir kararın altına imza atınız. İyice araştırınız, iyice soruşturunuz, artısını eksisini iyi hesap ediniz. Zaman bize akıllı olmamız gerektiğini söylemekte. Bu sese kulak vermekte fayda var.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında düz seyirle ilerleyecek Merkür, zihinsel olarak çevrenizle olumlu bağlantılar kurabilmenizi, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi, geri hareket süresince düşündüklerinizi uygulamanızı sağlıyor. Ancak gölgeli günlerin bitim tarihi olan 15 Ağustosa kadar tedbirli olmaktan yanayım. Karşınıza çıkan fırsatları, teklifleri bir inceleyiniz. Merkür Aslan burcunda kişinin kendine dönük düşünmesini sağlar. Bunun ayarını iyi bilmek lazım. Yeri geldiğinde dinlemesini de bilelim. Farklı seçenekler, olumlu fikirler yolumuzu aydınlatıcı ve daha kolay şekilde hedefe ulaşmamızı sağlayabilir. Bu süreç, geri hareket döneminde düşünülen, beklemede tutulan, çözümlenmeyen, gözden geçirilen, şartlar uymadığı için reddedilen iş veya durumların tekrar gözden geçirilmesi yönünde faydalıdır. Geri harekette ters giden bir durum, düzelmiş şekliyle karşımıza çıkabilir. Baktık ki, işimize geliyor o zaman kabul edebiliriz. Haberleşme, iletişim ve hızlı hareket etmemiz mümkün hale gelir. Dış dünyada kendinizi, fikirlerinizi, girişimde bulunmak istediğiniz işleri öne sürebilirsiniz. Yaratıcılık içeren çalışmalarınızı sergileyebilirsiniz.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili Aslanlar, 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, kişisel değerlerinize olan ilginiz yoğunlaşır, maddi ve manevi konularda kendinizden emin olmaya başlarsınız. Güvenlik ihtiyacınızı birilerine bağımlı kalmadan, ayaklarınız yere sağlam basacak şekilde sağlayabilirsiniz. Kimileriniz için bu enerji, ilk kazancınız anlamına gelirken, bazılarınız için uzun bir aradan sonra elinize geçecek para anlamına gelebilir. Maaşınız zamlanabilir veya ikinci bir gelir şansı elde edebilirsiniz. Fiziksel bedeninizle yakından ilgilenir, değişimlerde bulunabilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi hayata geçirebilir, bunlar aracılığıyla kazanç elde edebilirsiniz.

Sanatsal yollardan gelir sahibi olabilirsiniz. Mali konularda içinde bulunduğunuz durumda düzelmeler oluşabilir, moraliniz tekrar yerine gelir. Umutlarınız artar, daha iyi duruma geleceğiniz hakkında iç görü sahibi olabilirsiniz. Sahip olduklarınızı korur, olmadıklarınız için kaygılanmak yerine ne yapmanız gerektiği hususunda planlamalarda bulunabilirsiniz. Tüm taşınır mallarınızı güvence altına alabilirsiniz. Herhangi bir konuda yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Borçlarınızı daha kolay öder veya alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Yeniay, evrensel enerjiler o ay ne kadar zorluk içerse de, insana sunulmuş bir armağan gibidir. Sanki gökyüzü, zorlanan insana yeni bir çıkış bulabilmesi için ışık tutuyor gibidir.

PARA KONULARI

8 Ağustos tarihine kadar etkisi devam edecek kazanç evinizin yöneticisi Merkürün geri hareketi, gölgeli günlerini de hesaba katarsak 15 Ağustos tarihine kadar bütçenizi sarsacak alışverişlerden kaçınmanız ve paranıza sahip çıkmanız gerektiğini gösteriyor. İş veya özel hayatınızı şöyle bir gözden geçiriniz. Alacağınıza vereceğinize dikkat ediniz. Mümkünse ekonomik şekilde hareket ediniz. Yavaşlamaları, gecikme ve yanlış anlamalara karşı gergin tepkilerde bulunmayınız. Arzu ettiğiniz doğrultuda gelişmeler olmadığında, kendinizi kısıtlanmış hissetmeyiniz. Sabırlı olursanız geri hareket sonrası bunlar kendiliğinden düzelebilir.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi Merkür, hem olumlu hem de dikkat edilmesi gereken yönleriyle izah etmek isterim. Olumlu açıdan baktığımızda, organizasyon yeteneğinizin ve odaklanma gücünüzün yüksek olacağı bu dönemde kazanç sağlayan alanları keşfetmeniz gayet kolaylaşır. Sözgelimi sanatsal konular bunlardan biri olarak öne çıkıyor. Aslan kendini ifade etmenin, aşkla bir işin üzerine yürümenin işaretçisidir. Böyle bir enerji, insanı maddi açıdan rahata erdirecek konular üzerinde başarılı kılabilir. Kişi kendinin farkında olduğu sürece bir sorun yoktur. Burada farkında olmak sözcünün altında yatan, kibirlilikten uzak olmak ve sürekli haklı olduğunuzu düşünerek sabit fikirli davranmamaktır. Siz son derece canlı bir insansınız. Enerjinizi sınırlandırmaya pek imkan yoktur. Çalışmaktan da pek şikayetçi değilsinizdir. Ve ben inanıyorum ki, bir Aslan ne kadar zorlukla karşılaşırsa karşılaşsın keyifle mücadelesini sürdürür. Mert ve dürüstsünüzdür. Bu özelliklerinizi mali konular üzerinde bilinçli bir şekilde yönlendirdiğiniz zaman tabii ki paranın kıymetini bilecek ve olur olmaz harcamalardan uzak duracaksınız. Zaten bu süreci olumlu yönde değerlendirmenin de sırrı burada yatmaktadır.

Peki hangi konulara dikkat etmek gerekiyor. Bunların başında, lüks merakı geliyor. Bir Aslan tüm heybetiyle ortalarda dolanmayı sever. Para bunu sağlayan en önemli güçtür. Maddi gücü yerinde olan Aslanların bu dönemde tabii ki dikkatli ve dozunda alışveriş yapmaları, paralarına sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum. Merkür-Aslan burcu seyrinin önemli tarihi: 19 Ağustos. Sürpriz para akışının, hızlı harcamaların, yeni girişimlerden elde edilen paraların göstergesidir.

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, kazanımlarınızla ilgili konularda ciddi bir şekilde düşünme zamanınız geldiğinin göstergesidir. Bir yıl sonra bu noktaya gelen Güneş, doğal tetikleyici özelliği nedeniyle ister istemez parasal durumunuzun net olarak görülmesi açısından önem taşımaktadır. Şöyle de demek mümkündür. Bugüne dek verdiğiniz emeğin, çalışmalarınızın veya ektiğiniz tohumların hasadı anlamına geleceğinden kimileriniz için bir maaş artışı anlamına gelebileceği gibi, yeni bir yoğunluğun simgesi de olabilir. Detaylı işler yoluyla kazanılacak para nedeniyle gerginleşmek mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, hizmet sektörünün maddi açıdan kazandırıcı olmasıdır. Yatırımlarınızı değerlendirirken veya iş yaparken insana hizmet ilkesini muhakkak ön planda tutmanız gerekmektedir. Hani köle gibi çalışma denilecek bir dönem olarak görebiliriz.

Hem ciddi ve tutarlı bir şekilde özverili hareket etmek durumundasınız hem de bütçenize dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu süreç içinde insansınız eksikleriniz olabilir muhakkak, sakın ola ki durumunuzu gözden geçirirken ne kendinizi ne de başkalarını suçlama meyilli davranmayınız. Sakin ve sağlıklı bir şekilde işlerinizi yerine getiriniz ve sorumluluklarınızın farkında bir insan olarak, neler yapabilirseniz daha fazla kazanabilirsiniz bunların üzerinde durmaya çalışın. Bu etki altında zaten neler yapmanız gerektiğini anlayacağınız için, aksayan noktaları düzene kavuşturmanızın yolunun sistemli hareket etmek ve çalışmak olduğunu bilebilirsiniz. Bazı planlarınız, evdeki hesabın çarşıya uymaması sözüne uygun şekilde umduğunuz gibi gitmediğinde, etrafınızı suçlamak yerine nasıl bir çözüm bulunmalı, bunun üzerinde durmanız yararlıdır. Böylece zaman kaybetmemiş olursunuz. Güneş-Başak burcu seyrinin önemli tarihleri: 23, 24, 30, 31 Ağustos.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Aslanlar, 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle, Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, başta ilişkinizle alakalı konularda olmak üzere, yeni bir karar aşamasında olduğunuz ve bir yol ayrımın tam ortasında durduğunuzu hissettiğiniz konular üzerinde etkilidir. Yani sizin beklentilerinizle karşınızdakinin size sunabildikleri arasındaki ayarlamanın muhakkak yapılması gerekiyor. İş veya özel ilişkiniz olsun, bir başka insanla aranızdaki beraberliğin kalitesini belirlemek ve bu kalite çerçevesi içinde tarafsızca gözlemde bulunmak gayet yararlıdır. Kısaca ilişkinizin özünü tam olarak anlamalısınız. Bugün oluşacak Dolunay, maddi ve manevi kazanımlarınızla alakalı konularda da gerçekçi davranmanız gerektiğinin işaretidir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz ve bütçenizi aşabilecek giderlerden uzak durmanız, sistemli ve disiplinli bir şekilde hareket etmeniz gayet önemli.

Yukarıdaki tüm konularda, gerçekçi davranmanız sizi olabilecek her türlü riskli durumdan koruyabilir. Girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda veya gereksinim duyduğunuz alanlarda başka görüşlere açık olmanız gayet faydalı. Bu sizi vereceğiniz yanlış kararlardan koruyabilir. Yatırımlar, iş yerinizle yapacağınız yeni sözleşmeler, maddi şartlarınız konularında da dikkatli olmanız gerekiyor. Yeteneklerinizi becerilerinizi size parasal anlamda getirisi olabilecek hünerlerinizi gözden geçiriniz. Dolunay güçlü bir etkidir. Lakin bilinçli hareket edilmez, sadece hayatın size bir şeyler sunmasını beklerseniz, zamanı iyi değerlendirmemiş olursunuz. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde, bu kuvvetli ışık altında bir çok eksiği görebilmeniz mümkündür.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 6-7-11-12-16-17-20-21-25

Zayıf Enerjili Günler: 2-8-9-10-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 25

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

Yeniay: 15-16-17-18

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-3-28-29-30-31


(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER