Mynet 04.02.2013

Aslan burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

ASLAN BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Aslan burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftasındaki enerjiler, hayata dair olan yaşam ve ölüm gibi konuları ayrıca gerek maddi gerek ilişki anlamındaki meseleleri, soyut bir bakış açısıyla ele almanıza neden olabilir. Attığınız bir adımdan tam anlamıyla emin olamamak, bazen her şeyi kendi haline bırakarak mücadeleden vazgeçmek mümkündür. Kimi zaman da bir hayli inançlı, tutkulu davranırsınız. Ancak enerjiniz genelde duygusal konularda yüksek fiziksel anlamda düşüktür. Kendinizi garantiye almanız gerektiğini bilirsiniz. Cinsel hayatta, alışkanlıklarınıza bir hayli bağlısınızdır. Size karşı ılımlı yaklaşılmasını beklersiniz. Şubat ayının ikinci haftasında, odak noktanız eşiniz, sevgiliniz, başka insanlar. Yani sizin dışınızdaki insanların, düşünceleri, hayatınızdaki önemleri, onlarla sizin aranızdaki farklılıkları önemseyeceksiniz. Sizden ayrı bir bakış açısına sahip olmalarını kabullenerek onlarla daha sıkı ilişki kurabilirsiniz. Bu sayede arkadaşça paylaşımda bulunabilirsiniz. Bu şekilde hareket etmeniz devam eden ilişkinizi güçlendirir, ilişkiniz yoksa hayatınıza yeni birinin dahil olmasını sağlar. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi uygulanacak yenilikler konusunda dikkatli olmamızı gerektiriyor. Özellikle borç alacak gibi meselelerde sağlam düşünelim. 26 Şubat sonrası maddi ve ilişki konularında sizi endişelerinizden kurtaracak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ektiklerinizi biçme vaktiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince evlilik hayatınız, ilişkiniz, gruplarla alakalı temaslarınız, yenilik anlamındaki girişimleriniz, hedefleriniz, ailevi konular, ev ile alakalı meseleler ön planda olacaktır. Genelde yenilenme, değişim, özgür ifade etme konusunda kendi başınıza hareket etmek kolay olmaz. Muhatabınız olan kişiler belli bir mesafede durabilir, kendi fikirlerini öne sürerek, kabul etmenizi bekleyebilirler. Bir Aslan, gururlu yapısı gereği bunu kabul etmeyeceğinden bu dönemde özel ilişkilerde mesafe oluşması mümkündür. Ancak yenilikler ve fırsatlar bu süreçte epeyce yoğundur. Eğer bekar bir Aslansanız karşınıza birilerinin çıkması, tanışmanız kolay olur. Devam eden ilişkilerde ise, görüş farklılıklarınız artar. Eğer arkadaşça yanaşarak, ilişkiyi hoş paylaşımlarda bulunarak yenilerseniz hiçbir sorun kalmaz. İş ortaklıklarında veya evle alakalı satış, sözleşme gibi konularda taraflar olarak el sıkışmadan önce iyice bir düşünmekte yarar var. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat.

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ikili ilişkilerde paylaşımın kalitesini anlamamızda rehberlik edicidir. İlişkisi düzgün seviyedeki çiftler bu dönemde aralarındaki farklılıklara saygı gösterdikleri için, birbirlerini sıkboğaz etmezler. Problemli çiftler arasında belli bir mesafe oluşabilir. Partneriniz özgür davranışlar sergileyebilir, kayıtsız davranabilir, arkadaşça yanaşmanızı bekleyebilir. Bağlılık düşük seviyededir. Bu durum sorunların çözülmesinin önüne geçebilir. Bu durumda olan Aslanlara tavsiyem, eşinize, sevgilinize karşı baskı uygulamak yerine, onun bu dönemdeki davranışlarını izlemeniz, yeri geldiğinde konuşmanız ancak tartışmalardan kaçınmanızdır. O farklı düşünebilir, siz de farklı. Unutmayalım ki, Satürn Akrep burcunda ilerliyor ve geri hareketi nedeniyle ilişkilerin çok dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi, ele alınması gerekiyor. Bekar Aslanlar bu süreçte, kültürel paylaşımlarda bulunabilecekleri, arkadaşlık kurabilecekleri kişilere yönelirler. Bu tarzda bir kişi karşınıza çıkabilir. Sürpriz bir beraberlik yaşanabilir. Ancak evlilik gibi bir karar verilmesi zordur. Zaten böyle durumlarda çok iyi düşünülmesi gerekir.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde üst paragrafta sözünü ettiğim, sürpriz bir tanışma gündeme gelebilir. Bir başka şehir veya ülke bağlantısı olan bir kişiden hoşlanabilirsiniz. Özellikle bekar Aslanlar için bu durum heyecanlandırıcı olacaktır. 7 Şubat tarihinde hem ilişki hem sosyal hayatınız aktif hale gelir. Arkadaşlık ilişkileri güçlenir. Dostlarınızdan, partnerinizden destek görebilirsiniz. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde ilişkinizle alakalı konularda sakin olunuz. Bir hayli baskı altında kalabilirsiniz. Eviniz, ailenizle alakalı meselelerde geçmişi dönük konular gündeme gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

İŞ VE KARİYER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Mars, genel anlamıyla ele alırsak, yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı kalarak çözmek yerine, kendinize güvenerek halletmeniz gereken zaman dilimidir. Yatırımlarınızda, ilişkilerinizde, parasal alışverişlerde, mutlaka dikkatli olmak, dağılmamak ve iyi niyetinizin sınırlarını bilmek lazımdır. Problemleriniz sizi hassaslaştırabilir hatta dayanma gücünüzün sınandığını hissedebilirsiniz. Eğer arkanızda güçlü bir ortağınız, aileniz veya karşılıksız bir şekilde size yardım edecek bir insanınız varsa ve siz de bu yardımlaşmaya açıksanız, bu süreci kolaylıkla geçirirsiniz. Ancak tam tersine desteksiz veya hiç istemediğiniz halde bağımlı iseniz doğaldır ki, gururlu Aslan kendini rahat hissetmeyecektir. Bu seyir süresince gerçekçi hedefler belirlemek önemlidir. Şimdi süreci bir de görünümler çerçevesinde ele alalım. Böylece süreci daha net görebiliriz.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, parasal konular, özellikle dış destekler, ortaklık ilişkileri, başkalarından yararlanma, mali konularda kararlar alma ve yürürlüğe koyma yönünde dikkatli olmamız gerekir. Eğer önümüzü göremiyorsak, büyük işlere kalkışmayalım. Hani derler ya, karınca kararınca diye. Elimizdekiyle neleri halledebiliriz ona bakalım. Soru işaretleri varsa kafamızda, netleşmesini bekleyelim. 10 Şubat tarihinde, arkadaşlarınızla ve toplumsal aktivitelerde hareketlilik ve hızlanma görülür. İlginizi çeken konular üzerinde bilgilenebilir, bildiklerinizi dış dünya ile paylaşabilirsiniz. Öğrenme hevesiniz yüksektir. Fakat aşırı bağımlılık, fedakarlık etmek gibi durumlarda, borç alıp verme gibi işlerde yine dikkatimiz yüksek olsun. Dereyi görmeden paçaları sıvamayacağız. 15 Şubat tarihinde sağlığınıza, iş hayatınıza, sorumluluklarınıza özel önem vereceksiniz. Belki üstünüzdeki yükünüz ağır. Belki birçok şey sizi zorluyor. Ancak bunları pes ederek değil, mücadele ederek, kendinize inanarak çözümleyebilirsiniz. 26 Şubat tarihinde Merkür geri hareketini sürdürüyor olacak. Ancak Venüs Balık burcunda şifalı enerjisiyle bizleri kucaklayacak. Bu sizin için moral yükselticidir. Belki eskiye ait işleri, borçları, konuları çözümlemek için uğraşacağız ama en azından kendimizi daha iyi hissedeceğiz.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Aslanlar, 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda gerileyecek Merkür, gölgeli günleri dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlar. Şunu baştan belirteyim. Doğum haritanızda, bu geri hareketin etkileri analiz edilmeden, burada yazılanların tüm Aslanlar için bir genelleme olduğunu biliniz. Ayrıca geri hareketin, analizde bulunma, hazırlanma, eksiklerimizi gözden geçirme, içe yönelerek kendimizle temas etmek ve bu temas sonucunda birçok şeyi farkına varmak süreci olduğunu biliniz. İnsan, gezegen geçişlerinin özünü, fonksiyonlarını ve dönemin etkilerini bildiği zaman elinden geldiği kadar tedbirli olur. Tedbir aldığımız halde başımıza gelenleri, görülmesi gereken dersler olarak idrak etmekte yarar var. Sizler bu dönemde finansal konularda yanılmamak, aldatılmamak, hayal kırıklığına uğramamak için hesaplarınızı, yatırımlarınızı, ilişkilerinizi gözden geçiriniz. Derinlikli olarak hayatınıza bir bakınız. Parasal ve özel ilişkilerdeki alışverişlerinizi kontrol ediniz. Eğer işiniz başkalarını para idare etmekse sağınıza solunuza dikkat ediniz. Borç ve alacak konularındaki durumunuzu bir daha gözden geçiriniz. Özverinizin sınırlarını biliniz. Sizi gerek ilişki gerekse finansal meselelerde üzebilecek, zorlayabilecek durumlara karşı gözünüzü dört açın. Muhasebe evraklarınızı kontrol ediniz. Miras, veraset, bankalarla alakalı işlerinizi bir daha gözden geçiriniz. Paranızı değerlendirme anlamında bir yenilik düşünüyorsanız, beklemede kalınız, piyasanın durumuna bir bakınız. Şimdi parayı tutma, riskten uzak duruma zamanıdır. Mart ortası itibariyle sizin için hareketli olumlu, aktif bir zaman başlayacak. O zamana kadar önümüze ardımıza iyi bakalım.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilinde görülmektedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

PARA KONULARI

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, gerek özel gerek başkalarıyla olan ilişki ve parasal alışverişinizde mantıklı, ölçülü, akıllı davranılması gereken bir dönemdir. Çünkü Merkür Balık burcunda bazen sizin bazen de başkalarının yanıltıcı tarzda düşünmelerine neden olabilir. Siz bu süreçte kendi içinizde tahminlerde bulunabilirsiniz. -Ben bu kadar kazanıyorum, şuradan şu kadar miktar gelirse işimi hallederim gibi. Ancak böyle bir hesaplamada bazen risk faktörünü göz önüne almak lazım. Gerçeği önemsemeliyiz. Elimizde olana bakmalıyız. Hayali değil, gerçek olanı önemsemeliyiz. Paramızı ve bize emanet edilen parayı iyi koruyalım, hesabını iyi yapalım. Bir yerden borç alıyorsak, kredi çekiyorsak, borcu ödeyebilecek güçte misiniz, sonradan sıkıntı çeker misiniz? Birilerine güvenip bir işe kalkışıyorsanız. Bu kişiler doğru mu, değil mi? bunları lütfen iyi analiz ediniz. Fazla açılmayınız. Genelde parasal, ilişki, iş anlamında sizi kimsenin yanıltmasına izin vermeyiniz. Mali hesaplarınızı kontrol ediniz, değerli kağıtlarınızı saklayınız ve muhasebe kayıtlarınızı düzgün tutunuz. Bu süreçte mistik konulara meyliniz yüksek olur. Bilinmeyenleri merak edersiniz. Olacakları önceden bilerek tedbirli olmayı arzularsınız. İlişkilerde de, karşınızdaki kişiye, söylediklerine dikkat ediniz. Etki altında kalmadan gerçekçi düşünmeye çalışınız. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri dönemi kadar etkilidir. Benim tavsiyem 16 Şubat tarihine kadar yukarıdaki hususları da dikkate alarak işlerinizi yoluna koymaya çalışınız. 23 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda seyrine başladığında, sizi koruyucu, şifalandırıcı ve rahatlatıcı olacaktır.Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-13-14-18-19-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler: 3-9-10-16-17

Aşkta En Şanslı Günler: 5

Parasal Açıdan Şanslı Günler 25-26

Yeniay: 23-24-25

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 8-9-10

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER