Habertürk 03.10.2011

Aslan burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

ASLAN

Aslan burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Aslan Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9-13-23 Ekim tarihinde sırasıyla Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, Merkür ve Güneş, ailevi konular üzerinde yoğunlaşmanız ve durumunuzu derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz anlamındadır. Bu devrede size ait değerleri inanılmaz bir kuvvetle savunabilirsiniz. Diyelim ki, ev içinde bir problem yaşıyorsunuz. Ve dışarıdan birileri bu problem hakkında konuşmaya kalkıştılar. İşte tam bu anda benzetme yerindeyse Aslan kesilirsiniz. Evet belki bazı sözlerinde haklıdırlar. Ancak orası sizin mahrem bölgenizdir ve kimsenin konuşmaya hakkı yok diye düşünürsünüz. Yine bu enerjiler altında tutkularınız fazlasıyla öne çıkar. Yeni bir ev satın almak, kendinize ait bir dünya kurmak, gözden uzak bir aşkı yaşamak mümkün olduğu gibi, canınızı sıkan kişi ve olayların aleyhinde düşünebilirsiniz. Güç ve kontrol kurma arzunuz fazlasıyla yüksektir. Bu devrede kimileriniz gizemli uğraşılarda bulunabilirsiniz. Güven ihtiyacınız fazlasıyla yoğundur. Baskı ve denetim sizi çileden çıkarabilir.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, tüm burçlar açısından olduğu gibi sizler içinde gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir enerjidir. Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kimi zamanlarda rehavet hissi uyandıracak olan Venüs dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda yaşamak adına sizi destekleyicidir. Sosyallik arzunuzun yükseldiği bu süreçte, arkadaşlarınızla oldukça sık bir araya gelebilir, küslükleri ortadan kaldırmak için arabuluculuk yapabilir, duyarlı ve sıcak yaklaşımlarınızla takdir toplayabilirsiniz. Bu süreçte karşıt görüşlerin ortak bir noktada buluşması önemli olduğundan siz de farklı düşüncede olan kişilerle sakin bir şekilde anlaşmaya çalışmanız önemlidir.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Güneş, başta yakın çevrenizdeki insanlar olmak üzere aşk hayatınızla ilgili konularda da, ilişkiler oldukça ön plana gelmektedir. Bu enerji bir Aslan için, kendini ifade konusunda, egosunu geriye çekerek, birlikte olduğu kişi veya diğer önemli kişilerle anlaşabilmek adına uyum içinde davranması gerektiğinin göstergesidir. Bu tüm burçlar için geçerlidir fakat ifadenin güçlü insanları olan sizler için bu durum aslında pek kolay olmasa da, dengeli bir paylaşım içinde olmanın sizi güçlendireceğini düşünerek buna katlanmanız mümkündür. Ayrıca bu seyir bir Aslan için çevresindeki popülerliğini ifade edebilmesi ve yeni insanlarla tanışarak liderlik özelliklerini gösterebilmesi açısından faydalı olabilir. Sosyalleşmenin işareti olan Terazi burcundaki Güneşin enerjisi sayesinde siz Aslanlar yeni dostluklar kurabilmek ve yeni insanlarla tanışmak ayrıca çevrenizdeki insanlarla olan bağınızı bir şekilde ayakta tutabilmek için bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabilir, ne kadar özel biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Peki bu enerji altında aşk konusunda neler yaşanabilir. Terazi burcundaki Güneş, ilişkiniz olsun veya olmasın, öncelikle benliğiniz gelişimi, egonuzun doyurulması adına çevrenizle yakın bağlar kurmaya dönük olacağınızın bir göstergesidir. Yani siz bir yandan partnerinizle bağınızı uyumlu bir şekilde devam ettirmek isterken diğer yandan yeniliklere de açık olabilir, başka insanlarla yazışarak, konuşarak veya bizzat bir şekilde tanışarak iletişimde bulunabilirsiniz. Fakat bütün bunlar sosyalleşmek, çeşitli aktivitelerde bulunmak, yeni bilgiler öğrenmek, kendinizdeki yetenekleri ortaya çıkarmak ve yeni bir çevre edinerek popüleritenizi yükseltmek amaçlıdır.

İlişkisi olanlar için bu enerjinin anlamı, partnerleriyle daha fazla görüş alışverişinde bulunma, birçok durum size uymasa da, karşınızdakiyle fikir birliği oluşturmak adına istekli olma, duygularınızdan ziyade, ilişkinizi sürdürmek adına problemlerinizin üstünü sıvazlama tarzında devam edebilir. Yani anlaşmaya niyetlisinizdir veya huzursuzluk çıkmaması adına bunu gönüllü olarak yapabilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarının farkındasınızdır, diplomatik davranmaya gayret edersiniz, paylaşımın önemini bildiğinizden fevri davranmamaya gayret gösterebilirsiniz. Daha açık ifadesiyle egonuzu bir müddetliğine geri plana çekmişsinizdir diyelim. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı ise, çevrenizdeki insanlarla olan temasınız sonucunda kimi zaman sizi etkileyen kişilerin karşınıza çıkması mümkündür. Bunların içinde bir kişinin dikkatinizi çekmesi için her şeyden önce nazik, ölçülü, sıcakkanlı, kendine güvenen ve size hayranlık duyacak kadar etkili biri olması gerekecektir. Sizi ilgi odağı haline getirmesi ve bir o kadar da akıllı ve kültürlü olması lazımdır. Yani bir Aslanın aşk konusunda çeşitliliğe sahip olduğu ama tek kişiye bağlanması için, karşısındaki kişinin çok özel olması gereken bir süreçtir bu. Evli olan Aslanlar için anlamı ise, yuvalarının dirlik ve düzenliği adına öncelikle yakın akrabalarla belki de hiç hoşlanmasınız bile, eşinizin hatırına iyi geçinmeniz, irtibatta bulunmanız veya yardımcı olmaya çalışmanızdır. Yani burada diplomatik davranmak, adil düşünmeye çalışmak, tarafsız bir şekilde olayları incelemek önemlidir. Eşinizle olan yakın temasınızda ise, yukarıdaki paragrafta yazılanlar aynen geçerlidir. Kendinizi öne sürmek yerine, onun ihtiyaçlarına kulak vermeyi tercih edebilir, uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Çünkü parasal konular, sağlık veya başka nedenler yüzünden yaşanılan zorluklarda birbirinize destek vermeniz gerekliliği doğmuş olabilir. Bu yüzden de çatışma yaşamaktansa, itişip kakışmamak yerine halim selim bir profil çizerek huzurunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında burcunuzda seyretmeye başlayacak aktivite, mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars sizler için gayet etkili bir enerjidir. Mars, Aslan burcunun ateşli doğasını ortaya çıkararak, size cesaret gücü verebilir ve girişimler açısından hırslı bir şekilde öne çıkmanızı sağlayabilir. Bu durum uzun aylardır sessiz durmakta zorunda kalan siz Aslanların yeniden gücünüzü kazanmanızı ve ben buradayım demenizi sağlayacak son derece değerli bir etkidir. Şimdi yapılması gereken kendinizi açık ve seçik bir şekilde ortaya koyabilmek. Yalnız bunu yaparken de abartıya kaçmamak, illa benim dediğim olacak tarzda hareket etmemek, saldırgan davranmamak, hayranlık toplamaya çalışmadan, gururlu ve kibirli davranmadan karşınızdaki kişiyle ortak hareket edecek tarzda ilerlemek olmalıdır. Liderlik yeteneklerinizi kullanarak hayatınıza bir yön vermeli, bu yön sayesinde beraberliğiniz adına yeni bir düzen kurabilmeli, artan güven duygunuzla hem sevdiğiniz kişiyi hem de hayatı kucaklamalısınız. İlişkisi olmayanlar için bu sürecin anlamı ise, dış dünyada artan cazibenizin ve güvenli duruşunuzun, karşı cins tarafından oldukça beğenilmesi ve dikkat çekmenizdir. Hani üstünde şeytan tüyü var dedikleri söze uygun, öyle bir parıldamaya başlarsınız ki, isteseniz de cazibeniz ve çekiciliğinizi bir şeylerin bastırması mümkün değildir..

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür sizlerin, yakın çevre ilişkileri, yolculuklar, parasal konular, kardeşlerinizle alakalı meseleleri gündeminize taşımaya başlayacak bu enerjinin etkinliği altında, farklı insanlarla tanışabilir ve onlarla aranızdaki iletişiminizde egonuzu geri plana atarak fikir birliğinde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde en önemli konulardan biri, huzur duygusu olacaktır. Kimseyle çatışmaya girmeden, tartışmadan zihinsel olarak alışverişte bulunmak, bilgi sahibi olmak ve dağarcığınızı genişletmek yararınızadır. Yine bu süreçte yaşamınızla ilgili kararlarınızda dikkatlice düşünmek, ölçmek tartmak durumundasınız. Çevrenizde tanıdığınız insanların veya kardeşinizin evlenmesi, iş kurması gibi durumlar oluşabilir.Yakın çevrenizden bir kişi dikkatinizi çekebilir ve bir beraberlik başlatabilirsiniz. Fakat bu sevgi duygusundan ziyade kafaca anlaşma havasında olacaktır. Arkadaşlık ilişkileriniz ön plana gelebilir veya siz onlarla ortak bir iş yapmak amaçlı konuşmalar yapabilirsiniz. İleriye dönük hedefleriniz arasına evlilik girebilir veya yakın çevrenizde bulunan insanlarla buna benzer konularda sohbetlerde bulunabilirsiniz. Yolculuklarınızın temelinde de buna benzer konular baş yeri alabilir. İş ortaklarınızla yapılan görüşmeler veya işinizle alakalı konularda seyahatler gündeme gelebilir. Parasal konularda yeteneklerinizi hayata geçirmenize destek insanlar bulabilirsiniz. Bu dönemde güneşinizle uyumlu bir görünüm yapacak Merkür, zihinsel olarak huzura ihtiyacınız olacağının göstergesidir.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerle alakalı yaşam evinizde ilerlemese dahi, gayet önemli bir enerji olarak dikkat çekiyor. Bir yandan Mars gezegeninin burcunuzda seyrini sürdürmesi diğer yandan güvenlik, aile içi ilişkiler ve her şeyden önemlisi ruhsal alanda ilerleyecek olan Venüs gezegeninin etkisini hesaba katarsak, bu dönemde duygusal ve ruhsal anlamda gerginlikler yaşanması mümkündür. Kontrolünüz altında olmayan bir takım olaylar yuvanız sınırları içindeki huzurun birileri tarafından veya bizzat kendi içinizdeki sorunlar nedeniyle rahatsız ediciliği anlamına gelebilir. Mahremiyetinize özel önem vereceğiniz bu dönemde, dış dünyada Mars sayesinde güç kazanan siz, kendi derinliklerinizdeki aşkla savaş halinde olabilirsiniz. Aslında bu savaş, dibinde tutkuları barındıran ancak gizlenen, uluorta bilinmesinden hoşlanmayacağınız, gizlerinizde yer alan bir durumun da işareti olabilir. Her Aslan burcu mensubu aynı olayları yaşamayacağı gerçeğinden yola çıkarsak Kasım ayının aşk hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek olasılıklarını beraberce gözden geçirelim.

İlişkisi sağlam temelli, mutlu çiftler bu dönemde, birbirinin iç dünyalarıyla temasa geçerek, gayet olumlu paylaşımlarda bulunabilirler. Ev sınırları içindeki güç olgusu eğer en başından bu yana dengelenmiş ve her iki tarafın da gerekli olduğu durumlarda olaylara müdahalede bulunması anlamında düzenlenmişse hiçbir sorun yaşanmaz. Çünkü bu çiftler birbirleri üzerinde denetim kurmak veya tek başına galip gelmek gibi bir ihtiras taşımazlar. Mars gezegeninin dış imajınızdaki gücü, iletişim evinizdeki Satürn gezegeninin dengeleyici enerjisiyle birleşince birbirinizden güç alarak durumları tarafsız bir şekilde değerlendirmeniz kolaydır. Bu çiftlerin amacı hem ilişkilerine sahip çıkmak hem de birlikte ilerlemenin tadına varmak olduğundan dönemi cinsel, duygusal ve ruhsal anlamda gayet olumlu geçirebilirler.

İlişkisinde sorun olanlar için durum tabi ki çok farklıdır. Bu dönemde duygularınız oldukça yoğun ve güven içinde olma arzunuz yüksektir. İlişkinizdeki en ufak bir huzursuzluk kendinizi iyi hissetmemeniz anlamına gelebilir. Hayatınızla ilgili en çok istediğiniz şey, dönüşümde bulunmanızı sağlayan bir beraberliktir. Eğer partnerinizle aranızdaki sorunlar veya iletişimsizlik bunu bulmanızın önünde engeller oluşturuyorsa doğal olarak tutkularınızın baskısı altında kalmanız mümkündür. Bu baskıyı kimi zaman kendinize kimi zaman partnerinize hissettirmeniz kolay olacağından tam bu noktada eşiniz veya sevgilinizin anlayışına ihtiyaç duyarken, aranızın bu denli mesafeli oluşu sizi çok daha fazla gerginleştirebilir. Ancak işin ilginç tarafı, huzuru bu denli istemenize karşın Mars gezegeninin burcunuzda ilerlemesi nedeniyle karşı taraftan anlayış beklerken asıl sizin baskın olma durumunuz anlaşmayı güçleştirebilir. Burada yapılması gereken Satürn gezegeninin dengeleyici ve tarafsız, adil bakışından yararlanarak daha tutarlı bir şekilde olayları gözden geçirmenizdir. Bunu birbirinizle mesafeli durarak veya tam tersine tartışarak, tutkularınızın esiri olarak çözmek yerine gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanız faydalıdır.

İŞ VE KARİYER

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Aslanlar 12 Ekim saat 05:06 itibariyle Koç-Terazi burcu düzlemi üzerinde meydana gelecek Dolunay, başta eğitim, yolculuk, hayata bakış, yabancılarla ilişki konularında etkili olup, mesleki durumunuzla da yakından ilgilidir. Kendinizi geliştirmek ve yaşamınızı düzene sokmak istiyorsanız, istediğiniz yenilikleri gerçekleştirmek için zihinsel açıdan esnek ve tarafsız düşünmek zorundasınız. Hedeflerinin peşine düşüp ele geçirmek isteyen ruhunuz bunu yapamadığında deneyimlerinizin sıradanlaştığını, kendinizi özgür hissetmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Çünkü amacınız kendinizi aşmak ve yenilenmektir. Söz gelimi şartlarınız şu an elverişli değilse veya bir takım sebepler yüzünden aynı ortam ve aynı yaşamı sürdürmek zorunda kalan birisiyseniz, bu Dolunay sizi daha fazla rahatsız edebilir. Benim tavsiyem öncelikle sakin olmanız ve dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmemenizdir. Dolunay dengeleme zamanıdır. Şimdi siz bu güçlü ışık altında, bencilleşmeden gerçekçi bir şekilde hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeli ve yeteneklerinizi dış dünyada ifade etmenin yollarını araştırmalısınız. İşte o zaman hem gelir hem büyür hem de isyan etmeden doğru adımlar atmayı öğrenebilirsiniz.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş genel anlamıyla eviniz, ailenizle ilgili her türlü konuda iç gözlemde bulunma süreci anlamı taşır. Sizler bu dönem içinde, çocukluğunuzda sizi etkileyen ve ailenizle olan ilişkilerinizden kaynaklanan tüm geçmişinizi tekrar gözden geçirerek, sizi oluşturan değerlerin altını bir kez daha çizebileceksiniz. Hangi konular bilinçaltınızda yer etmişti, hala hangi olayların etkisi altındasınız. İçinden bir türlü çıkamadığınız hangi psikolojik sıkıntılara sahipsiniz. Evinizi birlikte paylaştığınız insanlarla bir arada olmaktan gerçekten mutlu musunuz? Yaşamınızı yeniden yönlendirmek adına hangi güçlü mücadeleyi vermek zorundasınız. Benliğinizin derinliklerinde sizi rahatsız eden durumlar nedir? İşte bu ve buna benzer soruların cevap bulduğu bir dönem geçirebilirsiniz. Her yıl bu mevsimlerde, akrep burcunda ilerleyen güneşin sizin doğum güneşinizle zorlu görünüm oluşturması nedeniyle bu bir aylık dönemin zorlu geçmesine neden olabilir. Bunun yarattığı psikolojik etkiler altında dış dünyadaki herkesin sizin benliğinize meydan okuduğunu hissedebilirsiniz. Bu durum altında sizler genel ev yaşamınız veya ailevi konularda bir değişim sürecinden geçersiniz. Kimileriniz yeni bir kararla iş dünyasını bırakarak ev yaşamını tercih edebilir, kimileriniz ise, ev içinde değişimlere gidebilir, bazılarınız ise yeni bir eve taşınabilir. Her ne olursa olsun, bu değişimler genel olarak çoktandır düşündüğünüz planladığınız şeylerdir. Yalnız olaylar yavaş geliştiği için, gergin tepkiler vermeniz mümkündür. Yapmanız gereken ise, kafanızın içindeki hedeflerden şaşmamak, yeni oluşan şartlara uyum göstermek ve gereksiz endişelerden kurtulmaktır. Ekim ayında öne çıkan tarihler: 24 ve 29 Ekimdir. 24 Ekim Güneş-Chiron olumlu görünümü güven arzusu duyduğunuz hatta kimi zaman şüpheci yanaştığınız olayları sezgisel anlamda değerlendirerek içinizi rahatlatmanızı sağlayabilir. 29 Ekim Güneş-Jüpiter abartılı ve kimi zaman aşırı tutkulu davranmanın işaretidir. Sahip olduğunuz değerleri inatçı bir biçimde kimi zaman da abartılı bir güven duygusuyla korumaya çalışmanız anlamındadır. Tabii ki dozunu bilmekte yarar var.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Aslanlar, 26 Ekim saat 22:57 itibariyle Akrep burcunda gerçekleşecek Yeniay, yuva anlamında kökleşmeniz adına destekleyicidir. Bu sayede kendinize yeni bir düzen kurabilir, hayatı tek başınıza veya başka bir insanla bütünleşerek geçirebilirsiniz. Yeniay her konuda destekleyici yeni bir umut anlamına gelebilir. Onun doğasında umutsuzluk veya olumsuzluk yer almaz. İşte ne zamandır arzuladığınız bu etki altında, ailevi ilişkilerinizi düzene koyabilir, yeniden dönüşümde bulunarak, eski sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Yuvamız, bizleri dış dünyadan koruyan sığınaktır sözünü unutmadan, sizler de yeniayın birleştirici, kuvvetlendirici enerjisi sayesinde, bu sığınağınızı güçlendirebilir ve güven duygusu içinde yaşayabilirsiniz.

Benliğinizin en derin mahrem sırlarını keşfedeceğiniz bu enerji sayesinde, aslında neye ihtiyacınız olduğunu, sizi en çok neyin mutlu ettiğini ve nelerin rahatsız ettiğini bularak, bundan sonrasında çok daha yüksek bir moralle güçlüklerin üstesinden gelebilirsiniz. Ben burada mutluyum diyebileceğiniz bir alanda hayatınızı sürdürmeniz adına etkili olacak bu yeniay, tek başınıza bile olsanız kendinizi huzurlu ve keyifli hissetmenizi sağlayıcıdır. Önemli bir sorununuzu çözmenizi ve son karara varmanızı destekleyen bu enerji sayesinde, bir daha bu problemle karşılaşmamanız adına önlemler alabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korkularınızdan sıyrılmanızı, kimsenin etkisi altında kalmadan yaşamınızı şekillendirici bu enerjiden yararlanmak için, inancınızı güçlü tutunuz.

PARA KONULARI

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, başkaları aracılığıyla elde ettiğiniz paralar konusunda zorluklar yaşatabilir. Sözgelimi evlisinizdir fakat eşinizin bir takım sorunları nedeniyle elinize geçen miktarda azalma veya kesilmeler meydana gelebilir. Ailenizle oturuyorsanız onların size herhangi bir yardımı söz konusu olmayabilir. İş ortaklarınızla aranızda maddi anlaşmazlıklar olabilir. Ancak siz susmak zorunda kaldığınız için sağlığınız bozulabilir. Bir başka etki, sizinle alakası olmayan borçlar nedeniyle yaşanabilecek zorluktur. Lütfen bu dönemde kimseye kefil olmayınız. Sizinle veya eşinizle ilgili yaşanması muhtemel sağlık sorunlarına lütfen dikkat ediniz. Gizli düşmanlıkların görülmesi ihtimalini göz önünde bulundurarak etrafınızdaki insanlara dikkat ediniz. Dünyanın bin bir türlü hali var diye düşünmeli, tedbirli olmalısınız. Öfkeden, stresten uzak durunuz. Şu da var ki, Merkürün 9 Eylül sonrası burcunuzda ilerleyişi, mantıklı olarak düşünülmesi halinde her problemin çözülmesinin kolay olacağını göstermektedir. Kendi kazanımlarınız konusunda ise, şansınız gayet açık. Demek oluyor ki, siz başkalarıyla ortaklaşa olan maddi ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Ancak kendi kazancınız anlamında rahatsınız. O zaman paranıza sahip çıkın ve ne olursa olsun iyi tanımadan etmeden kimseyle maddi ilişkiye girmeyin.
13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda takıntılı hareket etmek yerine bilhassa yeteneklerinizi hayata geçirerek kazanmak adına ifade etmeniz anlamına geliyor. Eş veya başkaları kaynaklı gelirler yine ön planda. Ancak bunlara güvenerek bir yaşam sürdürmek yerine gerçekten elle tutulur bir şeyler yapmak için girişimlerde bulunmak lazım. Merkür Akrep burcunda kişinin mesafeli, gizemli duruşunun simgesidir. Demek oluyor ki, bağımlılıklarınız nedeniyle tam anlamıyla cesaretli olmayanlarınız çoğunlukta. Kendinizi belli bir çemberin içinde hapsetmiş, kurtulmayı bekliyorsanız bu kesinlikle yanlış. Oysaki mükemmel bir zihin odaklanmasına sahip olacağınız bu dönemde kendinizi kazanmak adına yönlendirirseniz neler yapılmaz ki. Hatta evde oturan birisi bile olmanız ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Bu enerjinin bir başka özelliği kuşkulu düşüncelerdir. Yani kişi kendi yeteneklerinden emin değildir. Bu yüzden de parasal konularda geriye çekilir. Hatta bazen bir dedektif gibi farklı yollardan para kazanmaya çalışabilir. Satürn gezegeninin adaletli seçimlerde bulunmanızı söyleyen sesini es geçmeyelim. Kararlı, ısrarlı, asıl gerçeğe ulaşmaya ve kendine güvenen bir kişi olarak emek sarfedelim. Ailemizin kaynaklarına veya dışarıdan gelebilecek gelirlere bel bağlamayalım.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-11-12-15-16-17-20-21-24-25-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-7-13-14-20-21-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

Yeniay: 20-21

(Ay gezegeninin Aslan burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze

Dolunay: 5-6-7

(Ay gezegeninin Kova burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,
iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER