Mynet 03.06.2012

Aslan burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek Güneş genel anlamıyla, dostlarınızla olan iletişiminiz ve yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz, birlikte keyifli bir zaman dilimi geçirmeniz açısından destekleyicidir. Ayrıca bilgilenme anlamında öğrenebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğinize enerjilere sahipsiniz. Geleceğe dönük fikirlerinizi başka insanlarla paylaşarak geliştirebilirsiniz. Aynı şekilde siz de başkalarının düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Bilgili, kültürlü kimselerle tanışabilir kafa dostlukları kurabilirsiniz. Dostlarınız da size her konuda destek vermeye çalışabilir ve ileriye dönük planlarınızı onaylayabilirler. Topluluklar içinde dikkat çekici olmanızı sağlayan enerjiler sayesinde girdiğiniz ortamlarda liderlik gücünüzü gösterebilirsiniz. Sizinle aynı yönde düşünen kişilerle görüşmekten hoşlanır, başkalarına yararlı olabilecek girişimlerde öncü olabilirsiniz. Gruplara katılma, organizasyonlarda bulunmak dönemin yansımaları arasında sayılabilir. Duygusal olmaktan ziyade arkadaşlık ülküsü içinde hareket etmekten hoşlanır özellikle kendinizden büyük kişilerle konuşmaktan zevk alabilirsiniz. Şimdi gelelim Güneşin diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere. Güneş-İkizler burcu seyrinin, Haziran ayındaki önemli görünümleri: 4-6-8-13 Haziran.

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili Aslanlar, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması başta, kendinizi ifade, aşk, çocuklar, sanatsal ve sportif faaliyetler, başkaları kaynaklı gelirler, cinsellik, yeni fikirler, hobilerinizle alakalı her ne varsa, özellikle geleceğinizi düşünerek, değiştirilmesi gereken konuları tekrar gözden geçirin. Kendinizde veya yaşadığınız her şeydeki eksikleri saptayarak, neler yapılması gerektiği konusunda planlarınızı ele alın. Değiştirmek için öncelikle buna istekli olmanız ve kendinizi yönlendirmeniz yerinde olacaktır. Eğer siz buna gönüllü olmazsanız biliniz ki, yaşam size bunları yapmanız için baskıda bulunabilir. Sizi mutsuz eden veya rahatsızlık veren bir aşk yaşamınız varsa, o zaman oturup düşünün. Değiştirilmesi için öncelikle kendinizle yüzleşmeye başlayın. Bütün bu tersliklere veya isteklerinizin gerçekleşmemesine sebep olan sizin yanlışlarınız mı veya seçimlerinizi size hiç uymayan tarzda mı yapmaktasınız. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, maddi ve manevi olarak buna hazır mısınız? veyahut yaşadığınız ilişki içinde böyle bir şey düşünmek ne derece doğru? Sanatsal veya sportif yeteneklerinizi hayata geçirmek adına neler yapıyorsunuz, durduğunuz yerde bunun olmasının mümkün olmadığını bilerek, gerekli girişimleri başlatın. Hayat sizce çok mu rutin geçiyor? O zaman yeni hobiler edinerek kendinize gelir kaynakları veya psikolojik olarak moral kazandırın. Kısaca yeniden yapılandırmak için mevcut şartlarınızı gözden geçirin ve kendi adınıza neler yapabilirsiniz bunu düşünün. Bütün bunları gerçekçi bir şekilde kafanızın içinde oturttuğunuzda bir çok mucize ile karşılaşabilirsiniz. Kısmi Ay Tutulması, sizi birebir ilgilendiren yaşamsal konular üzerinde artık bilinçli bir şekilde durmanın, kazanç elde etmek adına iş konularına odaklanmanın, hedeflerinizi mutlaka tayin etmenin, arkadaşlık ilişkilerinize önem vermenin ve de gizli saklı konularda daha dikkatli olmanın işaretçisidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili Aslanlar 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burcunda meydana gelecek Yeniay, ileriye dönük hedefler, dostluklar, ekip çalışmaları ve aşk hayatınızla ilgili konularda yeni bir sayfa açmanızı sağlayıcı bir enerjidir. Bu süreçte birçok kişiyle tanışabilir, kısa yolculuklar yaparak dostlarınızla birlikte olabilir ve sizinle aynı görüşte olan kişilerle fikir birliği yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz bir alanda yönlendirdiğiniz takdirde geleceğiniz adına yeni kararlar verebilirsiniz. Duygusal düşünmekten ziyade daha çok gerçekçi bakış açısıyla hareket edebilirsiniz. Sizin görüşlerinizi destekleyen insanlarla tanışabilirsiniz. Bu enerjinin diğer bir yansıması, aşk yaşamınızda çeşitlilik ve renklilik içeren kişilerle tanışmanızı sağlayıcıdır. Genel anlamda sevecen, oldukça neşeli, cömert ve sevgi dolu kişilerle aşk oyunu tarzı dediğimiz maceralar yaşayarak kendinizi keyiflendirebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, abartıya kaçmamak ve kimle nasıl bir ilişki yaşamak istediğinizi iyi bilmektir. Sınırlarınızı oldukça aşabileceğiniz bu dönemde sık sık partner değiştirebilir ve kendinizi abartılı bir şekilde sunmaya çalışabilirsiniz. İlişkisi olan burç mensupları ise, beraberlikleriyle ilgili yeni kararlar alarak dengeyi sağlamaya çalışabilirler.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş etkisi altında iç dünyanıza şöyle bir çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hatta elinizden geldiğince sakin limanları tercih edebilir, kendinizi kalabalıklar içinde yalnız hissedebilirsiniz. Bütün bunlar sizi korkutmasın. Nasıl her gece Güneş olanca haşmetine rağmen yeni bir günde bizleri aydınlatmak için geriye çekiliyorsa, sizler de Güneşin çocukları olarak şimdi kendinizi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle dünyaya gösterebilmek adına içsel arınmaya, bilinçli istekleriniz için hedef belirlemeye çalışacaksınız. Bu süreç toparlanmak adına son derece önemli, son derece verimli geçebilir. Sadece tek farkı çevrenizdeki kişilerin sizin içinize kapandığınızı düşünmeleridir. Oysaki ruhsal yönden toparlamak, yaşamınızı gözden geçirmek kendiniz için neyin gerekli olduğunu tespit edebilmeniz açısından gayet faydalıdır. Bu enerji altında, egonuz gereği korunmak dürtünüz yükselebilir ancak en yakınlarınıza içinizi açabilirsiniz. Şimdi tek isteğiniz sakinlik ve huzurdur. Bunu size sunabilecek kişi veya olgular baş tacınızdır. Bazen çalışmak dahi istemeyebilir, ruhunuzun derinliklerini keşfetmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Liderlik etmek yerine, geri planda kalarak etrafınızdaki dünyayı pencerelerin ardından izleyebilirsiniz. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek için yapmanız gereken en önemli şey, kendinizle barışık olmak, karmaşık durumlara rağmen kendinize güvenmektir. Bu süreçte, kendinizi arındırmak, hedeflerinizi belirleyerek üzerine gidebilecek cesareti toplamak için kendinize zaman tanıyınız.

27 Haziran tarihine kadar etkili olacak Venüs Geri Hareketi: Genel olarak sosyal hayatta ilişki kurduğunuz insanlarla olan paylaşımlarınız konusunda belli bir durgunluk yaşanabilir. Geri hareketten önce yeni bir çevrede yaşamaya başladıysanız şimdi alışma döneminde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar pek tat vermeyebilir. Eskiye özlem duyabilirsiniz. Mesleki konularda umut ettiğiniz gelişmelerin zamanla yerine oturacağını bilmelisiniz. İlişkiniz olan kişiyle aranızda yaşanan bazı gelişmeler sizi düşündürebilir. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir ve bu sizi ikilemde bırakabilir. Bu dönemde size tavsiyem ani kararlardan kaçınmanız, yaşamsal önceliklerinizi bir daha gözden geçirmenizdir. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek Venüs, arkadaşlık merkezli paylaşımların, sosyalliğin, aktivitenin, yolculukların ve birazdan sıralayacağım bir çok konuda gayet olumlu paylaşımların yaşandığı enerjik bir süreçtir.1-İlişkisi düzgün seyirde giden çiftler açısından bu enerjinin anlamı, mantıklı düşünmenin, birbirinizle konuşarak anlaşmanın, esprili ifade tarzının, akıllı seçimlerde bulunmanın işareti olup, birbirinizin keyifli yanlarının tadına varmanız açısından da gayet etkilidir. Bilirsiniz, çiftler bir zaman sonra, arkadaşça paylaşımı unutarak, duygusallığın üst boyutlarına çıkmaya ve birbirlerini üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırlar. Oysaki bu olguyu aranızda canlı tutarak birbirinizden ne çok şey öğrenebilirsiniz. 2-İlişkisi yeni başlayan veya başlayacaklar açısından bu dönemin anlamı, bir üst paragrafta ele aldığım arkadaşlık olgusunun, tanışma safhasında yürürlüğe girmesi anlamına gelir ki, ya bir arkadaşınız veya bir etkinlikte, kardeşiniz veya bir yakınınız aracılığıyla güzel bir ilişkiye başlamanız mümkündür. Genel olarak tanışmaların yaz aşkı tanımına uyduğu bu tarihlerde, gelir geçer tarzda ilişkiler sıkça yaşanır. Bunların uzun vadeli olması için, eşleşim haritalarınızdaki enerjilerin birbiriyle kadersel temasının bulunması etkileyici bir faktör olarak dikkat çeker. Venüs İkizler burcunda belli bir organizasyonda tanışmanın da göstergesidir. Bir iletişim, yolculuk veya bir aktivite esnasında gözünüze çarpan kişi yüreğinizin hızlıca atmasını sağlayabilir. Bilgi birikiminiz, hayata bakış açınız, hızlı ve aktif oluşunuz, genç bir ruha sahip oluşunuz, tercih edilmenizi sağlayan unsurlar olarak dikkat çekicidir. Genelde bu seyir esnasında rastlanılan bir durum daha vardır. Aynı anda iki kişiyi birden beğenmek veya ilişkiniz harici olarak geçici bir beraberlik yaşamak. 3-İlişkisinde sorun olanların partnerleriyle iletişimi güçlü tutmaları, problemleri konuşarak halletmeye çalışmanızdır. Üstteki iki paragrafta da bir sihirli formülden söz etmiştim. Arkadaşlık olgusunu ön planda tutmak diye. Burada da aynen tekrarlamak isterim. Sevgilinizle arkadaş olmayı başarmalısınız. Yani ilişkinin kendi içindeki egemenlik savaşlarının önüne geçmenin, egonuzun yükselişine izin vermemenin en önemli yolu budur. Birbirinize karşı baskı uygulamaktan uzak durmak, ortaklaşa aktivitelerde bulunmak, söz gelimi hobilerinizi paylaşmak pekala sorunların atlatılmasında etkili olabilir. Eğer sorun büyükse ve neredeyse ayrılık noktasına gelindiyse, bu durumda yapılması gereken, en azından bu tarihler arasında tartışmamak, mümkünse belli bir mesafe koymak, kendiniz veya sevgilinize düşünme zamanı tanımaktır. Hani bir söz vardır. Kaçan kovalanır diye. Bazen çiftler birbirlerinden uzaklaştıkları zaman özlerler. O zaman bu yöntemi denemek faydalı olur kanaatindeyim.

İŞ VE KARİYER

7 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrine devam edecek Merkür, genel olarak sizler açısından gayet olumlu, girişken, aktif bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı bir enerji olup, arkadaş, grup ilişkileri, iletişim, ulaşım ve haberleşme konularında etkili bir dönemin göstergesidir. Bu etki altında hem maddi konularda isteklerinizi kolaylıkla dile getirebilir ve düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişilerle diyalogunuz güçlü olduğundan, çıkarlarınızı korumanız ve kollamanız da bir o kadar kolaydır. Nereden para elde edeceğinizi, kimlerden destek görebileceğinizi gayet iyi bilir, girişimlerde bulunarak maddi manevi açıdan güçlenebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde ek gelir imkanları yakalamanızın kolay olduğu bu dönemde, arkadaşlarınız size destek çıkabilir veya huzurunuz, rahatlığınız için size kaynak bulabileceğiniz yöntemleri gösterebilirler. Tanıdık çevrenizle işbirliğinde bulunabileceğiniz bu tarihlerde, bilginiz, tecrübeleriniz sayesinde parasal kazanç elde etmeniz gayet kolaydır. Organize işler, bilgi işlem, iletişim, haberleşme, turizm, eğitmenlik, ulaşım gibi, sözelliğin ve aktivitenin yoğun olduğu bu süreç size yeni arkadaşlıklar kurmanızda da destekleyici olduğundan, bu arkadaşlıklar kanalıyla da gelir elde etmeniz mümkündür.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, genel anlamıyla baktığımızda, kişinin içe yönelişinin bir ifadesidir. Ruhsal manada bir çok konu gözden geçirilir. Anılar bunların başında yer alır. Neler yaşamıştınız, nasıl dersler almıştınız, şimdi ne durumdasınız? Hisler öylesine geçmişle alakalıdır ki, kişi eskiyi hatırlar, bütün bir hayat film şeridi zihninden akıp geçer. Daha özüne dönüktür böyle zamanlarda insan. Kalabalıkta dahi yalnızlığını, mahremiyetini korur. Özelini kimseye açmaz, sahip olduklarını korur ve gözetir. Böyle bir ruh hali, yaratıcılık enerjisine sahip olan Aslanlar için şiir, söz, sanat, müzik veya ritüellerle uğraşma zamanıdır. En büyük zenginlik kişinin kendiyle olan temasıdır sözü, böyle zamanlar için söylenmiş olabilir. Ancak duyarlılık, dalgınlık, psikolojik takıntılar, ön yargılı düşüncelerden, gerçekçilikten uzaklaşmamak gerekir. Çünkü böylesi bir uzaklaşma mücadele gücünüzü zayıflatabilir. Güvendiğiniz insanlarla konuşmalı, paylaşımda bulunmalı, ruh ve beden sağlığınızı mutlaka önemsemelisiniz. Ayrıca önemli konularda bir karar verme aşamasındaysanız lütfen sakin olunuz ve bilinçli bir şekilde durumunuzu ele alınız. Bir sorun varsa bunu çözümleyecek kişi sizsiniz. Üstünü örtmekle, göz ardı etmekle bundan kurtulamazsınız. Ailenize düşkünlük veya ailevi nedenlerden dolayı hassaslaşabilirsiniz. Bütüne bakmakta, bardağın sadece boş tarafını görmemekte yarar var. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

*YENİLİK HEVESİ

11 Haziran itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Jüpiter, kendinizi yetenekleriniz doğrultusunda kararlı bir şekilde bir alanda yönlendirmeniz halinde yeni çevrelerde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncede olsun veya olmasın birçok insanla tanışabilirsiniz. Sözgelimi sporla uğraşmak, yazı yazmak, iletişim mesleklerinde başarılı olmak, reklamcılık, gazetecilik, editörlük, düşündüklerinizi yazıya dökerek kitlelere ulaşmak anlamında şansınız yüksektir. Bu dönemde kimileriniz gerçek isminiz dışında bir takma ad(mahlas) kullanabilir. Bununla tanınabilirsiniz. Her türlü ortama girip çıkmaktan hoşlanırsınız. Günümüz internet dünyasında artık birçok kişi satış, pazarlama alanlarında birçok kullanıcıya kolaylıkla ulaşabiliyor. Bazılarınız bu etki altında yıllardır sürdürdüğünüz alan yerine farklı bir alanda kendinizi gösterebilirsiniz. Ancak tabii ki Jüpiter İkizler burcunda değişken bir enerji olduğu için böyle durumlarda çok akıllıca hareket etmekte yarar görüyorum. Çok yönlülük, esneklik, birçok bilgiyle donanma anlamında bu süreç hakikaten hızlı gelişmeleri işaret eder. Kişi her konuda bilgi sahibi olmaya çalışır, meraklılık ön plandadır. Ancak bir o kadar da çabuk sıkılabilir. Bu dönem size yeni bir çevre ve yeni arkadaşlıklar edinmenizde yararlıdır. Hatta bu arkadaşlıklar bir aktivite, faaliyet yoluyla kurulabilir. Jüpiter-İkizler burcunda ilerlediğinde Merkür transitleri gayet önemli hale gelir. 26 Haziran-15 Temmuz ve 8 Ağustos-1 Eylül tarih aralıkları Merkür-Aslan burcu seyri sizin kendinizi sosyal faaliyetler anlamında güçlü bir şekilde ifade etmeniz, Jüpiterden aldığınız destekle ilgili olduğunuz alanlarda girişimde bulunmanız kolaylaşır. Benim bu süreçte size tavsiyem, ne olursa olsun gerçek bilgiye ulaşmanız, olur olmaz kişilerden duyduklarınıza çabucak inanmamanız, kararlı azimli bir şekilde ilerlemek istediğiniz alanda çalışmanızdır. Sürekli fikir değiştirmek, bir konuda araştırmadan etmeden uygulamalarda bulunmak dönemin olumlu anlamda değerlendirmemenize yol açabilir. 4 Ekim 2012 sonrası Jüpiter İkizler burcunda geri harekete geçecek. Bu dönem süresince hem ilerlediğiniz konularda tekrar bir gözden geçirmede bulunmalı hem de bundan sonrası adına neler yapmayı hedefliyorsunuz bunlar üzerinde araştırmada bulunmalısınız. Geri hareket döneminde ani karar değişikliklerinde bulunmak sakıncalıdır. Aşırı yayılmaktan, gereksiz işlerle uğraşmaktan, sonu olmayan işlere kalkışmaktan uzak durmalısınız. Görüştüğünüz insanlara da dikkat etmekte yarar var. Gereksiz sözler vermekten kaçınınız.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

5 Ekim 2012 tarihine kadar Satürn-Terazi burcu seyri devam edecek. Bu geçiş, gerek çalışma evinizin yöneticisi olması gerekse kardeşleriniz, büyüklerinizle alakalı konularda alınacak yeni sorumlulukların işaretçisi olması sebebiyle hayata daha ciddi bakmanızı sağlayıcıdır. Eğitsel konularda da etkili olacak bu enerji, yarım kalan eğitiminizi tamamlamayı veya devam eden eğitiminizde istikrarlı, disiplinli hareket etmenizi destekleyicidir. Etrafınızda olan bitene daha dikkatli bakacağınız bu enerji altında, kendiniz dışındaki dünyayı algılamayı öğreneceksiniz. Güven içinde yaşamak için çevrenizi yakından gözlemlemenin ne kadar önemli olduğunu anlayacak, her şey hakkında bilgi toplamaya çalışacaksınız. Dil gelişimi, iletişim, konuşma, yazma, başkalarıyla ortak düşünmeye çalışma bu transitin etkileri altında mümkündür. Meraklılık yüksektir ve bu durum kendinizi geliştirmeniz adına gayet faydalıdır. Çalışma hayatınızla ilgili mevzularda da etkili olacak bu enerji, yakın çevrenizden destek görmenizi, kardeş, amca, komşu, partner veya yakın birinin desteğini üzerinizde hissetmeyi, eğitmenlik ve ortak çalışmaları işaret edebilir. Eğitim hayatınızda geçen yıllara göre çok daha fazla mücadele verebilir fakat eskisine göre gayet başarılı olabilirsiniz. Büyüklerinizden destek görebileceğiniz bu dönemde, kendi kimliğinizi kaybetmeden eşit ilişkiler kurabilmeyi öğrenebilirsiniz. Eğer egonuza yenilik ve her şeyde ben demeye çalışırsanız bu süreçte zorluklar yaşamanız mümkündür. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmanın işareti olabilecek bu enerji, yerleşik düzenden evlilik, iş, zorunluluk veya sorumluluklar nedeniyle uzaklaşabilirsiniz. Fakat çevrenizin desteği ve güçlü kişilerin yardımı sayesinde bu durumu kolayca atlatabilirsiniz. Bu dönemde önemli olan yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek, uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmak, sorumluluklarınızın farkında olmak, bilgilenmeye önem vermek, paylaşımcı davranmaktır.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, zihinsel olarak çevrenizle olumlu bağlantılar kurabilmeniz, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz bu dönemde oldukça kolaydır. Sizin açınızdan gayet olumlu olan bu enerjiyi daha da faydalı şekilde kullanmak için sabit fikirlilikten uzak durmanız son derece önemlidir. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar konusunda öncelikle hünerlerinizi göstermek konusunda özgüvenli davranmalı, net ve kararlı bir şekilde girişimde bulunmaya çalışmalısınız.Merkür genel anlamda Aslan burcunda kişinin kendi bildikleri konusunda yanlış dahi olsa diretmesine neden olabilir. Oysaki girişimlerinizde başarılı olmak için yeri geldiğinde alttan almayı bilmekte fayda vardır. Karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirirken yeteneklerinizi mutlaka öne sürünüz. Aşırı gururlu tepkilerde bulunmayınız. İyi bir teklifi elinizin tersiyle itmek yerine olabilecek faydalarını gözden geçirmek ona göre karar vermek akıllıca olabilir. Bu dönem, sizler için gayet etkili bir haberleşme, iletişim ve hızlı hareket etme anlamına gelmektedir. Dış dünyada kendinizi, fikirlerinizi, girişimde bulunmak istediğiniz alanların altını bir kez daha çizerek, aktif bir şekilde hareket edebilirseniz, hem çevrenizdeki insanlarla bağ kurmanız kolaylaşır hem de kafanızın içindeki hedefler için mesafe almış olursunuz. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

PARA KONULARI

7 Haziran tarihine kadar etkili olacak para evinizin yöneticisi İkizler burcu seyri, girişken, aktif bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı bir enerji olup, arkadaş, grup ilişkileri, iletişim, ulaşım ve haberleşme konularında etkili bir dönemin göstergesidir. Bir önceki süreçteki gibi yavaş adımlarla ilerlemek hatta beklemek gibi durumlar bu enerji altında görülmez. Bu etki altında sizler maddi konularda isteklerinizi kolaylıkla dile getirebilir ve düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişilerle diyalogunuz güçlü olduğundan, çıkarlarınızı korumanız ve kollamanız da bir o kadar kolaydır. Nereden para elde edeceğinizi, kimlerden destek görebileceğinizi gayet iyi bilir, girişimlerde bulunarak maddi manevi açıdan güçlenebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde ek gelir imkanları yakalamanızın kolay olduğu bu dönemde, arkadaşlarınız size destek çıkabilir veya huzurunuz, rahatlığınız için size kaynak bulabileceğiniz yöntemleri gösterebilirler. Tanıdık çevrenizle işbirliğinde bulunabileceğiniz bu tarihlerde, bilginiz, tecrübeleriniz sayesinde parasal kazanç elde etmeniz gayet kolaydır. Organize işler, bilgi işlem, iletişim, haberleşme, turizm, eğitmenlik, ulaşım gibi, sözelliğin ve aktivitenin yoğun olduğu bu süreç size yeni arkadaşlıklar kurmanızda da destekleyici olduğundan, bu arkadaşlıklar kanalıyla da gelir elde etmeniz mümkündür. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Haziran

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Merkür, maddi konulardaki hassasiyetin simgesi olup, parayla ilişkili düşüncelerinizin içinde bulunduğunuz koşullanmalardan etkilenebileceğinin göstergesidir. Böyle bir durumda, para konusunda birbiriyle tutarsız fikirler içinde olmanız mümkündür. İhtiyaçlarınız söz konusu olduğunda olayları subjektif biçimde değerlendirebilir, alınganlıklar gösterebilir, tarafsızlığınızı yitirebilirsiniz. Aileniz veya değer verdiğiniz kişilerin maddi durumlarını merak eder, elinizden geldiğince sahiplenip kollamaya çalışırsanız. Fakat şu var ki, kendiniz hakkındaki parasal mevzularda konuşmaktan başkalarıyla düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmazsınız. Bu yerleşim geri planda yapılacak bütçenizin, maddi durumunuzun göstergesi de olabileceğinden, geçmişte yaşananları göz önüne alarak hareket etmeniz gayet faydalıdır. Maddi kazancınızla alakalı konularda içgüdüsel davranışların ön planda olabileceği bu tarihlerde, anneniz, eşiniz, sevgiliniz, ailenizle parasal mevzularda görüşmeleriniz olabilir. Bu kişiler size destek verebilir veya manen yardımcı olmaya çalışabilirler. Ayrıca inancınız gereği, çoğu zaman güzel dileklerde bulunabilir. Daha iyi olanaklarda yaşamak adına dualar edebilirsiniz. Duygusal ve maddi güvence arzunuz oldukça yoğundur. Sizin yapınıza pek uymasa da, birilerinin size moral vermesinden bazen hoşlanır bazen de oldukça itici bulabilirsiniz. Duyarlılığınız ön planda olduğu için, ben bu enerjinin maddi anlamda cesaretli girişimlerde bulunmak ve kazanmak adına değil ama gönül huzuru, benlik duygunuz, bastırılmış bazı düşüncelerin yarattığı hassasiyet dönemi olarak geçebileceğini düşünüyorum. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-12-13-17-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 2-8-9-15-16-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 4

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25-26

Yeniay: 22-23-24

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 7-8-9

(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER