Mynet 01.03.2012

Aslan burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık yorumu (Mart 2012)

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyredecek olan Venüs, ciddi bir bakış açısıyla aşk hayatınızı değerlendirmeniz anlamındadır. Yani ilişkiniz eğer kendi içinde tutarlı ve dengeli ise, güven içinde olduğunuzu düşünüyorsanız, beraberliğinizde sorumluluk duygusu ön plandaysa, taraflar olarak birbirinize güç ve destek sunuyorsanız gönlünüz rahattır. Beraberliğinde sorunlar yaşayan Aslanlar bu tarihler arasında karmaşık durumlarla uğraşmak yerine belli bir mesafe koyma gereği duyabilirler. Amacınız, karşınızdaki kişinin tepkilerini görmek ve atacağı adımı beklemektir. Çünkü bu süreçte ilgiye, fiziksel ve tensel açıdan doyurulma ihtiyacınız yoğundur. Eğer böyle bir yönelim yoksa, duygusal konularda ağır, ciddi bir tutum içine girebilirsiniz. Bu tutumun Aslan olarak ifadesi birlikte olduğu kişiye karşı duyarsızlık şeklinde gösterilebilir. Sosyal ilişkilere daha fazla önem verilir. İçerde yakalanamayan doyum dışarıda arkadaşlarla birlikte olunarak veya aktivitelerde bulunularak giderilmeye çalışılır. Yani umursamaz havanızla karşınızdakine ders vermek istiyor gibisinizdir.

Bu süreci, ilişkiniz olsun veya olmasın olumlu anlamda geçirmenin yolu, öncelikle beraberliğiniz bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizdir. İlişkisi yeni başlayacak olanlar açısından bu dönemin anlamı, partner seçiminde, ayakları yere sağlam basan, güvenilir kişileri tercih etmeniz, özellikle mesleki konularda güçlü pozisyonlarda olan kişilere yönelmeniz şeklindedir. Kısa seyirli bir enerji ve burcunuzla zorlu bir görünüm oluştursa da, oldukça kuvvetli sinyaller taşıyan Venüs Boğa etkisi altında, tepkilerinizi dışa vurmak yerine, kendi içinizde baskı altına alarak, güçlü görünmeyi tercih edebilirsiniz. Tutkularınız öylesine yoğundur ki, ama bunları dile getirmezsiniz. Karşınızdaki kişi bunu anlamalı, değeriniz ve farkınızın bilincinde olarak size yönelmelidir. Bu tarihler arasında bazı kişiler tepeden baktığınızı düşünse de, aslında bu kendinizi koruma altına alma içgüdünüzdür. Eğer size yönelen kişi, arka planda bastırdığınız duygusallığınızı ve sevilme ihtiyacınızı anlayabilirse, gönlünüzü kazanmış demektir. Bu dönemin bir başka yansıması, liderlik gücünü beğendiğiniz, iş ortamındaki tutum ve davranışlarını hayranlıkla izlediğiniz, estetik zevk sahibi olduğunuz bir kişiye karşı yönelmeniz ve onu düşünmeniz anlamına da gelebilir.

Venüs-Boğa burcu geçişinde dikkate alınması gereken tarihler 6-11-14 Mart. Bu tarihlerde Venüsün yapmış olduğu özel görünümler, hem bağlayıcı, hem erotizmi güçlendirici, hem yüreğinizin içindeki aşkı en derin manada hissetmenizi sağlayıcıdır. Bu tarihlerde, kişi sevgi ve ilgi ile beslenir, duygularının karşılığını ilişkide almak ister. Kolayca baştan çıkar ve doyum hissi oldukça yüksektir. Ancak 14 Mart tarihinde bir enerjimiz var ki, ilişkiyi mercek altına almakta yarar var. Geri hareketi devam etmekte olan Mars, güçlü Venüs ile bir görünüm oluşturuyor. Bu görünüm nedeniyle özellikle problemli çiftlerin ve yeni başlayan ilişkilerde tarafların, bilinçli bir gözden geçirmede bulunmalarında yarar görüyorum.

İŞ VE KARİYER

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda etkili olacak Merkürün sizlere olan yansımasından söz etmeden önce aşağıdaki gelişmelerin, Merkürün geri hareketinin başlayacağı 12 Mart tarihine kadar geçerli olduğunu belirtmeliyim. Ben geri hareketin bir hafta öncesi olan gölgeli günlerini önemsiyorum. O nedenle 5 Mart tarihi sonrasındaki ani gelişmelerin dikkatle gözlem altına alınması gerektiğini bilmelisiniz. Şimdi gelin bu tarihe kadar olan Merkür etkisini birlikte inceleyelim. Merkür-Koç burcunda yenilik anlamında gelişmelerin işaretidir ve girişim anlamında sizi destekleyicidir. Aktif ve hızlı hareket edebilen Aslanlar mensupları bu enerjiden istifade ederek eğitim hayatı, uzmanlık, yabancı dil, yeni insanlarla tanışma ve keşif konularında kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebilir, işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Genç insanlardan destek görebilirsiniz. İletişim ve yolculukla ilgili meslek sahipleri için etkili bir enerjidir veya bu yönde işler bulmanızı destekleyici olabilir. Hızlı bir konuşma, zihinsel bir hareketlilik, aktif bir iletişim ve sabırlı bir şekilde planlarınızı uygularsanız başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında kariyer evinizde seyrini sürdürecek Venüs, güvenli ve sağlam bir iş arayışının simgesi olup, hem maddi hem de manevi yönde kendinizi huzurlu hissetmeniz yönünde önem taşır. Uzun vadeli düşünen birey, hem güçlü kişilerle irtibatta bulunarak toplumda kendine bir yer edinmeye çalışır hem de kazançlı çıkmak ister. Venüs-Boğa burcunda ilerlerken, öz burcunuzla zorlayıcı bir görünüm yaptığı için, iş ilişkilerinde bazen inatçı tavırlar göstermeniz veya size karşı gösterilmesi mümkündür. İş evinizin Zodyak kuşağında asıl yöneticisi Satürn gezegeninin geri hareketi, özellikle iş girişimlerinizin veya iş tercihlerinizin mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğinin işaretidir. Bu geri hareket 7 Şubattan yana etkili. İş sorunları olan Aslanlar için Venüs-Boğa geçişi parasal konularda hayatını garanti altına almak isteyen bireyin fazlasıyla arzulu olduğunu gösteriyor. Sanatsal konularda destekleyici olan bu enerji, özellikle güzelliğe, bakıma, iyileştirmeye dayalı meslek mensupları için etkilidir. Sizi dirençli kılar. Ayrıca eyleme geçmeden önce enine boyuna düşünmenizi sağlar. Ben iş konularında 6 ve 11 Mart tarihlerini olumlu görüyorum. Her ne kadar geri hareket döneminde olsak da, Venüsün yönettiği bu burçta size faydalı olacağını düşünüyorum. 14 Mart tarihinde gündüz saatlerindeki enerjiler gayet olumlu. Ancak akşam Venüsün, geri hareketli Mars ile olumlu görünümü, maddi konularda ani kararlardan kaçınmak gerektiğini, hesabınızı iyi bilmenin önemini işaret ediyor.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Ticari girişimlerinizde genç insanlarla aranızda özellikle anlaşmakta bu aralar zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz cevapları alamadığınızda veya sizinle aynı düşünmeyen kişilerle karşı karşıya geldiğinizde sabırsızlığınız nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Yolculuklarda, eğitim hayatında, girişimlerinizde aceleci hareket etmeniz hem yanlış anlaşılmanıza hem de aksiliklere yol açabilir. Özellikle seyahatle ilgili mevzularda tedbirli olmayı ihmal etmeyiniz.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür, özellikle finansal konularda yanılmamak, aldatılmamak, hayal kırıklığına uğramamak için gözünüzü dört açma zamanı geldiğini gösteriyor. Eğer işiniz başkalarını para idare etmekse lütfen şöyle sağınıza solunuza dikkat ediniz. Borç ve alacak konularındaki durumunuzu bir daha gözden geçiriniz. Eş veya iş ortağınızın para konularına bakış açısını gözlemleyiniz. Onlar nedeniyle yaşanması muhtemel bir finansal sorunla ilgilenmeniz gerekebilir. Özverinizin sınırlarını mutlaka iyi ayarlayınız. Birilerine destek olacağım diye kendinizi boş yere harap etmeyiniz.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek yönetici gezegeniniz Güneş son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayıcı. Bu güçlü enerjilerin desteğiyle güven duygunuz yükselişe geçer. Bilgi ve tecrübelerinizi belirli bir alanda sergilemek fırsatı yakalayabilirsiniz. Seyahatler oldukça ön plana gelmeye başlayabilir, farklı yerler görmek, iş veya özel amaçlı yolculuklar yaparak kendinize yeni bir dünya kurmak isteği belirginleşebilir. Kimileriniz başka bir şehir veya ülke hakkında bilgi edinerek oralara giderek iş veya yerleşim şartlarını gözden geçirebilir kimileriniz ise farklı bir ruhsal arayış içinde biraz sorunlardan uzak kalmayı düşünebilirsiniz. Eğitim hayatı içinde olan kardeşlerimiz derslerine daha sıkı hazırlanabilirler. Yüksek eğitim gören kişiler ihtisaslaşmak adına girişimde bulunabilirler, kimileriniz çeşitli sınavlardan geçerek uzmanlık yolunda adım atabilir, bazılarınız ise tecrübesini belirli bir alanda göstermek için girişimde bulunabilir. Kısaca her yıl Güneşin Koç burcuna girdiği bu dönemde atak olmak, canlanmak, ben buradayım demek için gayet uygun bir zamandır. Bir de 24 Mart tarihindeki Güneş-Uranüs kavuşum etkisini hesaba katarsak değişim sizin için olmazsa olmaz ihtiyaç gibidir. Ancak geri hareket döneminde olmamız ne olursa olsun dikkatli ve tedbirli olmamızı gerektiricidir.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Aslanlar 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcu üzerinde oluşacak Yeniay, bu yıl Merkür ve Mars geri hareketiyle örtüştüğü için tabii ki dikkatli olmayı gerektiriyor. Peki hangi konularda özen göstermeliyiz. Başta yolculuklar olmak üzere, iş, eğitim, özel hayat mesleki konular üzerinde bilinçli bir şekilde durmalısınız. Yabancı ülkeler, uzak kültürler ve hayata bakış açınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Yüksek öğrenim yapma arzunuz varsa, eksikleriniz var mı şöyle bir gözden geçirmelisiniz. Eğitim gördüğünüz veya görev aldığınız alanda ihtisaslaşmak için neler yapabilirsiniz bir düşünmelisiniz. Yargı ve yasal konularda gerilime düşmeden akıllı bir yol saptamalısınız.
Turizm, rehberlik, ithalat-ihracat, yayıncılık alanlarında söz sahibi olmak için var gücünüzle çalışmalısınız. Bunlara dikkat ettiğinizde, acil kararlar almadan önce iyice düşündüğünüzde Yeniay size neler kazandırır? Hayatın bir açılım süreci olduğunu ve varoluşunuzun büyük bir anlam taşıdığını farkedebilirsiniz. Kapsamlı düşünebilir, düşündüklerinizi hayata geçirebilir, uygulamalarda bulunabilirsiniz. Hayatı yöneten evrensel yasaları ve bu yasaların insan üzerindeki tesirlerini idrak edebilirsiniz. Bilginin ayrıcalık olduğunu, bilgi peşinde koşmanın insana kazandırdıklarının ne kadar güçlü bir silah olduğunu hissedebilirsiniz. Kendi yaşam felsefenizi belirleyebilir, bu felsefeye göre yaşamınızı düzenleyebilirsiniz.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Enerjinizi, gücünüzü detaylı bir şekilde parasal konular üzerinde yoğunlaştırdığınız bir dönemdir. Ancak bu yoğunlaşma bazen gereğinden çok fazla incelemelere neden olabilir. O kadar çok şeyle uğraşınca doğal olarak ne paranın tadını çıkarmanız ne de huzur bulmanız pek mümkün olmaz. Benim tavsiyem hesabınızı iyi takip ediniz, yaş tahtaya ayak basmayınız fakat ince eleyip sık dokuyarak da huzursuz olmayınız. Bu dönemde plan dışı ödemeler veya harcamalar, unutulmuş eski bir borç ve alacak meseleleri karşınıza çıkabilir. Bazen gereksiz şekilde parayı sıkarken, kimi zaman düşünmeden girişimde bulunabilirsiniz. Bütçenize uygun hareket etmenizde yarar görüyorum. İş girişimlerinde para konusunu en başından iyice konuşmalısınız. Nereye ne verdiğinizi iyi bilmelisiniz. Önünüzü göremediğiniz yatırımlara girişmeyiniz. Sağlık giderleri, ev içi harcamalar, yolculuklar gibi konularda bu dönemde harcamalar artabilir. Buna göre tedbirli olmanız yararlıdır.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek yöneticiniz Güneş, kazanımlarınız konusunda dışarıdan gelebilecek desteklere ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Duruşunuz ve kendinizi ifade ediş tarzınızla bunu karşınızda bulunan insanlara hissettirmeniz gayet kolaydır. Garip bir çaresizlik haliniz vardır. Eğer eşiniz, aileniz hassas kişilerse bunu anlamakta gecikmezler. Önceden yapmanız gereken bazı ödemeler nedeniyle sıkılmanız mümkündür. Bu ödemelerde size verilecek destek oldukça rahatlatıcıdır. Bir tür bağımlılık haliniz vardır. Yani sadece kendi kazanımlarınızla yol almanız zor gibidir. Belirsizlikler canınızı sıktığı için gelebilecek yardımlar sizi rahatlatabilir. Balık burcu seyir zamanları bir Aslan için zorludur. Çünkü o her konuda kendisini ifade etmekten yanadır. Bu dönemdeki diğer enerjiler her ne kadar itici bir faktör olsa da, Balık burcunda ilerleyen Güneş bir Aslan için ister istemez bir ürkeklik, yavaşlık ve duyarlılık zamanının işaretidir. Kendisine ulaşacak bir dost eli veya desteğe minnettardır. Parasal mevzularda bu dönem belirsizlik içerebilir.

2 Mart-12 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek kazanç evinizin yöneticisi Merkür, gücünüzün dış dünyada ifade bulması, eylemde bulunulması zamanıdır. Söz gelimi bir iş ortaklığı kurdunuz, parasal meselelerde anlaştınız. İşte bu işleri yürürlüğe koymak için harekete geçebilirsiniz. Bu ister yurtdışıyla alakalı olsun isterse eğitim veya mesleki konularda farketmez. Eldeki gücü, finansınızı, dış dünya ile bağlantıya geçerek bir şekilde kullanmaya başlarsınız. Yaptığınız işin kalıcılığı veya size olabilecek artısı tabii ki önce doğum haritanızdaki etkilere ve ardından da işin sağlamlığına bağlı olarak gelişir. Eğer sağlam değilse uzun süreli gelir sağlaması mümkün olmayabilir. Yine bu dönem sadece keşif amaçlı yapılan bir girişimin göstergesi olabilir. Elinizdeki parayla bir projeyi hayata geçirmeye çalışırsınız veya yapacağınız işin projesi için para harcarsınız. Bir reklam tanıtımı için parayı kullanırsınız. Söz gelimi medya, yayın organları vasıtasıyla işinizi dış dünyaya gösterirsiniz. Bu dönemin bir başka etkisi inanç yoluyla yapılacak seyahati gösterebilir. Bir başka ülkeye, ülkünüzü hayata olan bakış açınızı geliştirmek amaçlı gidebilirsiniz. Yüksek okul için araştırmada bulunabilirsiniz. Belki de yurtdışında okumayı düşünüyorsunuzdur. Bunun için yabancı ülkeye gidebilir oradaki imkanları gözden geçirirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için yurtdışına gidebilirsiniz. Benim size tavsiyem 12 Mart tarihindeki geri harekete kadar maddi konulardaki işlerinizi tamamlamanız, o tarihten sonra parayı nereden elde edeceğinizi nasıl kullanacağınızı, karşınıza çıkan fırsatları ve durumunuzu olumlu yönde değerlendirmek için gözden geçirmelerde bulunmanızdır. Geri hareket sonrası bunları kolaylıkla yürürlüğe koyabilirsiniz.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Aslanlar 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, gerek başkalarından gördüğünüz maddi destekler gerekse kendi kazancınızla ilgili yaşanabilecek gelişmeler hafta boyunca önemli değişimlere neden olabilir. Meydana gelen olaylar veya durumlar bundan sonrası adına etkili olacağından acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekir. Ayrıca bu Dolunay finansal yaşamanızla ilgili mevzularda aksayan, sorun çıkaran ve problemlere neden olan her şeyin daha net görülmesi ve saptanması adına önemlidir. Ay ışığı altında her şey daha net anlaşılabilir. Zaten dolunay bu nedenle çarpıcı fakat bir o kadar da kolaylaştırıcıdır.

Çünkü normal zamanlarda görünmeyen hasıraltı edilen detaylar apaçık gözünüzün önündedir. Size düşen gerçekleri görmeyi kabul etmek ve eğer varsa yapılması gerekenleri yerine getirmektir. Öyle mantıklı davranmalısınız ki, yarınlarınız risk altına girmesin. Evli olanlar eşlerinin parasal durumu, ailesiyle yaşayanlar büyüklerinin, yalnız yaşayanlar ise kendi özel borçlarıyla alakalı konulara odaklanmak zorunda kalabilirler veya yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle bu konularla ilgilenmek gereği duyabilirler. Hukuksal konular, miras, nafaka ve hisseli paralar mevzularında dikkatli olmak, risk almamak gerekir. Hatta benim tavsiyem özellikle bu hafta yukarıdaki mevzularda beklemede kalmaktır. Bu bekleme durumunuzun aydınlığa kavuşması adına etkili olabilir.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-9-10-13-14-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 11-12-18-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler: 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8
Yeniay: 5-6-7
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 17-18-19-20
(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER