Mynet 01.05.2012

Aslan burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda düz olarak seyrine devam edecek Venüs genel anlamıyla arkadaşlık merkezli paylaşımların, sosyalliğin, aktivitenin, yolculukların ve sizler açısından olumlu paylaşımların yaşandığı enerjik bir süreçtir. İlişkisi düzgün seyirde giden çiftler açısından bu enerjinin anlamı, mantıklı düşünmenin, birbirinizle konuşarak anlaşmanın, esprili ifade tarzının, akıllı seçimlerde bulunmanın işareti olup, birbirinizin keyifli yanlarının tadına varmanız açısından da gayet etkilidir. İlişkisi yeni başlayan veya başlayacaklar açısından bu dönemin anlamı, bir arkadaşınız veya bir etkinlikte, kardeşiniz veya bir yakınınız aracılığıyla güzel bir ilişkiye başlamanız mümkündür. Bunların uzun vadeli olması için, eşleşim haritalarınızdaki enerjilerin birbiriyle kadersel temasının bulunması etkileyici bir faktör olarak dikkat çeker. Bu dönemde yaşanan ilişkinin ciddileşmesi veya hayatınızdaki kişiyi geri plana atmanız oldukça güçtür. Olsa olsa bir arkadaşlık ve hoşlanma şeklinde gelişir ve birkaç gün sonra bitmesi mümkündür. Nerde durmanız gerektiğini bilirsiniz fakat beğenilmek, takdir görmek, popülerlik ihtiyacınız yoğun olduğundan, size bunları sunabilen kişileri daha çekici bulmanız mümkündür. -İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemi değerlendirirsek, tabi ki benim ilk önerim, aranızdaki iletişimi güçlü tutmanız, problemleri konuşarak halletmeye çalışmanızdır. Bu süreçte problemler yerine hayatın keyifli yanlarının tadına varılma isteğimiz yükseliştedir. Yani bu dönemde eşiniz veya siz, problemlerin üstünü sıvazlamak isteyebilirsiniz. Birbirinize karşı baskı uygulamaktan uzak durmak, ortaklaşa aktivitelerde bulunmak, söz gelimi hobilerinizi paylaşmak pekala sorunların atlatılmasında etkili olabilir. Eğer sorun büyükse ve neredeyse ayrılık noktasına gelindiyse, bu durumda yapılması gereken, en azından bu tarihler arasında tartışmamak, mümkünse belli bir mesafe koymak, kendiniz veya sevgilinize düşünme zamanı tanımaktır. Hani bir söz vardır. Kaçan kovalanır diye. Bazen çiftler birbirlerinden uzaklaştıkları zaman özlerler. O zaman bu yöntemi denemek faydalı olur kanaatindeyim.

Venüs-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümü: 4 Mayısta Merkür ile yapacağı olumlu görünüm. Bu görünüm yeni tanışmaların işaretçisi olduğu gibi, yolculuğa çıkmak, çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunmak, aktif bir şekilde hareket etmek gayet kolay. Bildiğiniz gibi 15 Mayıs sonrası Venüs geri hareketi başlayacak. Her ne kadar ben geri hareketi pek rahatsız edici bulmasam da, sizler özellikle yeni tanışmalarda zaman olgusunu lütfen önemseyiniz. Heveslilik ve coşkunlukla acil kararlar vermeyiniz. İster ilişkiniz olsun veya olmasın karşınızdaki kişiyi iyice tanıyınız.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş genel anlamıyla, dostlarınızla olan iletişiminiz ve yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz, birlikte keyifli bir zaman dilimi geçirmeniz açısından destekleyicidir. Ayrıca bilgilenme anlamında öğrenebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğinize enerjilere sahipsiniz. Geleceğe dönük fikirlerinizi başka insanlarla paylaşarak geliştirebilirsiniz. Aynı şekilde siz de başkalarının düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Bilgili, kültürlü kimselerle tanışabilir kafa dostlukları kurabilirsiniz. Dostlarınız da size her konuda destek vermeye çalışabilir ve ileriye dönük planlarınızı onaylayabilirler. Topluluklar içinde dikkat çekici olmanızı sağlayan enerjiler sayesinde girdiğiniz ortamlarda liderlik gücünüzü gösterebilirsiniz. Sizinle aynı yönde düşünen kişilerle görüşmekten hoşlanır, başkalarına yararlı olabilecek girişimlerde öncü olabilirsiniz. Gruplara katılma, organizasyonlarda bulunmak dönemin yansımaları arasında sayılabilir. Duygusal olmaktan ziyade arkadaşlık ülküsü içinde hareket etmekten hoşlanır özellikle kendinizden büyük kişilerle konuşmaktan zevk alabilirsiniz. Şimdi gelelim Güneşin diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 Mayıs tarihinde başkalarıyla olan tüm maddi ve manevi ilişkinizde ve paylaşımlarınızda aklı başında hareket edelim. 26 Mayıs tarihinde bir konuda karar verirken ileriye dönük mü, değil mi bunu mutlaka göz önüne alalım. Dağılmadan derinlemesine düşünelim. Bu tarihte zihnimiz gayet parlaktır. Ben büyük bir problem yaşanacağını düşünmüyorum. 27 Mayıs tarihi oldukça aktif bir gün ve gayet olumlu. Doğru ve akıllıca seçimlerde bulunmanız gökyüzü emrinize amade. Venüs geri harekette olsa da, düzenleyicisi Merkür zekamızı aydınlık kıldığı için nasıl ilerlememiz gerektiğini hızlıca tespit edebiliriz. 28 Mayıs tarihini olumlu buluyorum. Hızlı ve aktif bir şekilde yeniliklerde bulunabilirsiniz. 30 Mayıs tarihinde biraz sakin olalım. Özellikle maddi konularda, paylaşımlarda akıllı hareket edelim.

İKİZLER BURCUNDA YENİAY (Saat 02:47) VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI (02:53)

21 Mayıs tarihindeki bu tutulma, genel olarak sosyal hayatın değişimi, arkadaşlık ilişkilerinin farklı bir tarzda gelişmesi, sizin iş hayatınız ve çevresel konularda yeni gelişmelere adapte olmakta zorlanmanıza neden olabilir. Toplum içindeki yerinizi, hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğinizi düşündüğünüzde önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sanki çok daha büyük gelişmeler beklerken dar alanda kısa paslaşmalar şeklinde ilerlemek canınızı sıkabilir. Bu tutulma sizi farklı bir sosyal hayatın içinde rol olmanız için itekleyebilir. Siz yeniliklerin pek de hoşunuza gitmediğini düşünseniz de, önünüzde açılan bu yeni yola bilinçli bir şekilde baksanız iyi olur.

İŞ VE KARİYER

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda seyri devam edecek Merkür, siz Aslanların eğitim hayatı, uzmanlık, yabancı dil, yeni insanlarla tanışma ve keşif konularında kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebileceğiniz, geri hareket esnasında gözden geçirdiklerinizi yavaş yavaş uygulayabileceğiniz bir dönemi işaret etmektedir. İşlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Genç insanlardan destek görebilirsiniz. İletişim ve yolculukla ilgili meslek sahipleri için etkili bir enerjidir veya bu yönde işler bulmanızı destekleyici olabilir. Hızlı bir konuşma, zihinsel bir hareketlilik, aktif bir iletişim ve sabırlı bir şekilde planlarınızı uygularsanız başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihini olumlu buluyorum. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar, umutlandırıcı olabilir. Hedefinize uygun şekilde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Hatta iki ayrı yerden haber alabilirsiniz. Bir tanıdığınız size yardımcı olabilir. İletişim kanalları o gün sizin için gayet açıktır. İki ayrı kişiyle görüşebilirsiniz. Uzun vadeli olanı tercih etmekte yarar görüyorum.

20 Mayıs tarihine kadar kariyer evinizde ve Boğa burcunda ilerleyecek Güneş genel olarak maddi ve manevi yönden güvenliğinizi önemseme, sağlam olanı tercih etme, amacınıza uygun şekilde ilerlemekte, sakin ve ılımlı şekilde hareket etmekte, inatçılıktan ve uzlaşmazlıktan kaçınma yönünde önem taşımaktadır. Uygulamaya dönük ve uzun vadeli düşünmek lazım. Bu çok önemli. Yani üzerinde düşündüğünüz ve taslak haline getirdiğiniz plan ve projelerinizi, otorite konumunda bulunan kişilerle paylaşmanız, kafanızın içindekileri onlara anlatabilmeniz şart. Bunu yaparken, o güçlü duruşunuz size ışık olabilir. Bu tarihler arasında yöneticiniz Güneşin, meslek evinizden geçmesi, neredeyse bir yıl sonra gerçekleşen bir yansımadır. Demek oluyor ki, aklınızı iyi kullanabilirseniz, otoritelerle iyi işbirliklerinde bulunursanız, çaba sarf ederseniz ve her şeyden önemlisi sabırlı olmayı başarırsanız geleceğinizle ilgili gelişmeler için ivme kazanabilirsiniz. İlla öne atılacağım diye, plansız ve programsız bir şekilde hareket etmemek lazım. Kafanızın içindeki hedefe göre kendinizi yönlendirmeniz gayet önemli.

Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Bu tarihi tüm burçlar açısından gayet olumlu bulmaktayım. Güneş-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum açı yaklaşımını göz öne alırsak 12 Ağustos doğumlu Aslanlar olmak üzere tümünüz açısından faydalıdır diyebilirim. Tabii ki, doğum haritanızda kariyer evinizde sert bir görünüm yoksa iş hayatınızla ilgili alanda güzel bir gelişme yaşanabilir.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Merkür kariyer hayatınızla ilgili konularda iletişimin önemini göstermekte. Yani mesleki konularda, kendi istekleriniz ile otorite konumunda bulunan kişilerin sizden beklentileri arasında olumlu bir dengenin kurulması gereken bir tarih aralığı olarak göze çarpıyor. Güçlü egonuzu biraz geriye çekerek, uyumlu ve işbirliğine yatkın bir şekilde hareket etmeniz lazım. Bu enerji altında, toplumsal aktivitenizde ve kariyerinizle ilgili konularda huzur ve güvenlik duygusunun sizin için ne kadar önemli olduğunu, bunu sağlamak adına ne kadar istekli olduğunuzu şimdiden söyleyebiliriz. Sabit fikirli ve saplantılı bir şekilde davranmanın, bu süreçte sizlere pek bir yararı olmaz. Oyunu kuralına göre oynamanız yeterli. Cazibenizi ve sevimliliğinizi göstererek, giyiminize kuşamınıza dikkat ederek, mevki sahibi kişilerle irtibatınızı güçlü tutarak, tereyağından kıl çeker gibi sezdirmeden ilerleyebilirsiniz.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. 11 Mayıs Merkür-Neptün olumlu görünümü, mesleki konularda ve toplumsal alanda kendinizi ifade etme, ciddiyetle düşünme, bilgilenme, akıllı hareket etme, akılcı olmayı gerektiriyor. Vizyonunuzu güçlendirmek için, sözcükleri çok iyi seçip konuşmak lazım. Doğru ile yanlışı, gerçek ile sahteyi birbirinden ayırmanız, dengeli şekilde hareket ederek, çıkarlarınızın bilincinde kararlar almanız yerinde olur. 13 Mayıs tarihinde maddi açıdan sizi destekleyecek enerjiler mevcut. Yapılan görüşmeler rahatlatıcı sonuçlar elde edilebilir. 14 Mayıs Merkür-Chiron ve Merkür Pluto arasındaki olumlu görünümler, kariyer hayatınızı ilgilendiren ve çözülmesi gereken problemlerin ılımlı şekilde ifade edilmesini sağlayıcıdır. İş hayatınızla ilgili konularda derinlikli düşünebilirsiniz. Çevrenize kendi fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz hem de maddi ve manevi anlamda önünüzü görebilirsiniz.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - saat 06:35

Sevgili Aslanlar 6 Mayıs saat 06:35 Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasındaki karşıtlık etkisi altında duygular öylesine ön plandadır ki, kişi ister istemez bilinçaltının derinlikleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Akrep burcunda oluşan bu Dolunay, mesleki, toplumsal hayat, kariyer, kısaca geleceğiniz konusundaki arzularınızın, isteklerinizin altını çizer. Ancak ne var ki, iç dünyanızda, eviniz sınırları içinde yaşanan krizler sizi yine alıştığınız düzene mahkum eder. Bir yandan güven içinde yaşamak isteyen birey, diğer yandan ailevi şartlar ve geçmişi nedeniyle ne yapacağını bilmez bir şekilde arada kalır. Kimileri için bu durum, mesleki şartlar yüzünden, ev ortamında yaşanan krizlerin işaretidir. Bu Dolunay, ebeveynlerinizle aranızdaki duygusal gerilimin simgesidir. Hangi nedenle olursa olsun kişi, Dolunayın güçlü ışığı altında korkular, endişeler taşır. Yaşamak ve gerçekleştirmek istedikleriyle iç dünyasında yaşadığı fırtınaları arasındaki düelloyu kim kazanacaktır? Tabii ki bütün bunlarla yüzleşerek dengenizi sağlayacak olan sizsiniz. Bağımlılıklarınızın esiri olmadan toplum içindeki yerinizi belirlemeniz gerekiyor. Şartlar sizi başkalarına muhtaç kılmaya çalışırken siz kendi güvenliğinizi kendiniz sağlamak durumundasınız. Bunu yaparken de, aşırı hırs veya tam tersine fazla rahat davranmamaya özen göstermelisiniz.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Genel olarak sosyal hayatta ilişki kurduğunuz insanlarla olan paylaşımlarınız konusunda belli bir durgunluk yaşanabilir. Geri hareketten önce yeni bir çevrede yaşamaya başladıysanız şimdi alışma döneminde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar pek tat vermeyebilir. Eskiye özlem duyabilirsiniz. Mesleki konularda umut ettiğiniz gelişmelerin zamanla yerine oturacağını bilmelisiniz. İlişkiniz olan kişiyle aranızda yaşanan bazı gelişmeler sizi düşündürebilir. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir ve bu sizi ikilemde bırakabilir. Bu dönemde size tavsiyem ani kararlardan kaçınmanız, yaşamsal önceliklerinizi bir daha gözden geçirmenizdir.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür, genel olarak sizler açısından gayet olumlu, girişken, aktif bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı bir enerji olup, arkadaş, grup ilişkileri, iletişim, ulaşım ve haberleşme konularında etkili bir dönemin göstergesidir. Bu etki altında hem maddi konularda isteklerinizi kolaylıkla dile getirebilir ve düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişilerle diyalogunuz güçlü olduğundan, çıkarlarınızı korumanız ve kollamanız da bir o kadar kolaydır. Nereden para elde edeceğinizi, kimlerden destek görebileceğinizi gayet iyi bilir, girişimlerde bulunarak maddi manevi açıdan güçlenebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde ek gelir imkanları yakalamanızın kolay olduğu bu dönemde, arkadaşlarınız size destek çıkabilir veya huzurunuz, rahatlığınız için size kaynak bulabileceğiniz yöntemleri gösterebilirler. Tanıdık çevrenizle işbirliğinde bulunabileceğiniz bu tarihlerde, bilginiz, tecrübeleriniz sayesinde parasal kazanç elde etmeniz gayet kolaydır. Organize işler, bilgi işlem, iletişim, haberleşme, turizm, eğitmenlik, ulaşım gibi, sözelliğin ve aktivitenin yoğun olduğu bu süreç size yeni arkadaşlıklar kurmanızda da destekleyici olduğundan, bu arkadaşlıklar kanalıyla da gelir elde etmeniz mümkündür.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde parasal konularda aklı başında düşünmekte yarar var. Olur olmaz kişilerle, güvenmediğiniz insanlarla alışverişte bulunmamak, gözümüzü dört açmak gerekiyor. Merkür İkizler burcunda ilerlerken bir dostumuzla veya yeni tanıştığımız biriyle bir iş veya parasal konuda bağlantımız olabilir. Böyle bir durumda yarar ve zarar hesabımızı yapalım. Açık ve dürüst paylaşımlara önem verelim. İleriye dönük yatırımları tercih edelim, paramızı gelecek vaat eden işlerde kullanalım. Önümüzü görmediğimizi borçlar altına girmeyelim. 28 Mayıs tarihinde Merkür-Uranüs arasındaki olumlu akış yenilikler için uygun görünüyor ve insanı heveslendiriyor. Fakat aynı gün Merkür-Chiron arasındaki görünüm, yine bizi dikkatli olmaya çağırıyor.

PARA KONULARI

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrini sürdürecek Mars, genel olarak tasarrufun, istikrarlı hareket etmenin göstergesidir. Parasal mevzularda dikkatli ve tedbirli hareket edilmesinde tabii ki yarar vardır. 9 Mayıs tarihine kadar başka şehir, ülke veya yenilik anlamındaki konularda sizlere destekleyici enerjiler devam edecek. Ticari ve iş anlaşmalarında başarılı olmak kolaylaşır. 9 Mayıs tarihinden sonra iş hayatınızla ilgili konularda bastığınız yeri bilmeniz gerekiyor. Sağlam ve uzun vadeli olan, hakikaten geleceği olan bir işte çalışıyorsanız, ufak tefek sorunlar yüzünden keskin kararlar vermeyiniz. Bekleyiniz ve sabırlı bir şekilde işlerinize devam ediniz. Eğer tam tersi bir durum söz konusu ise, o zaman 13, 14, 22 Mayıs tarihlerindeki olumlu enerji günlerinde iş hayatınızla ilgili araştırmada bulununuz. Karşınıza gerçekten iyi bir fırsat çıkarsa, maddi ve manevi anlamda doyurucu ise tercih ediniz. 5 ve 17 Mayıs tarihlerinde sert enerjiler söz konusu. Başkalarından borç almamaya, borç vermemeye dikkat ediniz. Harcamalarınızda dikkatli olunuz.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerlemesi devam edecek kazanç evinizin yöneticisi Merkür, maddiyatla ilgili meselelerde hızlı ve aktif bir şekilde harekete geçmenizi sağlayıcıdır. İletişim, haberleşme, yolculuklar, görüşmeler yoluyla bağlantılarda bulunmak mümkündür. Bu dönemde yaptığınız işin kalıcılığı veya size olabilecek faydası tabii ki önce doğum haritanızdaki etkilere ve ardından da işin sağlamlığına bağlı olarak gelişir. Yani para işini halledersiniz, ancak dibi sağlam değilse uzun süreli gelir sağlaması mümkün olmayabilir. Yine bu dönem sadece keşif amaçlı yapılan bir girişimin göstergesi olabilir. Elinizdeki parayla bir projeyi hayata geçirmeye çalışırsınız veya yapacağınız işin projesi için para harcarsınız. Bir reklam tanıtımı için parayı kullanırsınız. Söz gelimi medya, yayın organları vasıtasıyla işinizi dış dünyaya gösterirsiniz.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde maddi konularda aktif bir gün. Çeşitli bağlantılarda bulunarak veya karşınıza fırsatlar çıkarak ufak tefek de olsa kazanç elde edebilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde Merkür-Satürn karşıtlık görünümü, maddi konularda yapılacak görüşmelerde her durumu iyice tartmanız gerektiğinin göstergesidir. Ani karar vermeyiniz, enine boyuna düşününüz. Özellikle uzun vadeli bir yatırım veya bir işle ilgili start vermeyi düşünüyorsanız bunun eksi ve artılarını tekrar gözden geçiriniz.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Merkür, kazanımlarınız konusunda bana göre gayet olumlu. Yeter ki bazı noktalara dikkat edilsin. Bu noktalar nedir şimdi beraber inceleyelim. Her şeyden önce, Boğa burcu geçişleri astrolojik anlamda parayla birebir alakalı zamanların göstergesidir. Yani ister istemez maddi konular ön plana gelmeye başlar. Bu tarihler arasında özellikle kendi kazanımlarınız konusunda güvencenize gereğinden fazla önem verebilirsiniz. Yani maddi mevzularda, paraya karşı bağımlılığınız artabilir. Yalnız bu bağımlılık hırsla öne atılarak risk alacağınız anlamına gelmez. Tam tersine elinizdekini korumak veya sağlam temelli hareket etmeye çalışacaksınız demektir. Bu tarihler arasında parasal konularda sorunları olanların rahatlamaları için, yeteneklerini, becerikliliklerini, düşüncelerini güvenceleri adına yoğunlaştırmaları ve uygun alanlarda kendilerini gösterebilmeleri lazımdır. Yani ne yapmanız gerektiği konusunda bilinçli hareket etmeniz gerekiyor. Sanatsal konular, parayla birebir alakalı meslekler, toprak(üreticilik), finansal açıdan gelir sağlayabileceğiniz alanlar olarak dikkat çekiyor.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs.

Bu tarihlerde parasal konularda görüşmeler gündeme gelebilir. Bu görüşmelerde esnek düşünmeye çalışmanız, işiniz ve içinde bulunduğunuz ortam şartlarına göre makul konuşmanız, kazancınızla alakalı konularda çıkarlarınızın farkında olarak bütçenize sahip çıkmanız yerinde olur.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-16-17-21-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-19-20
Aşkta En Şanslı Günler: 7-8
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29
Yeniay: 26-27-28
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 11-12-13
(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER