Mynet 01.02.2012

Aslan burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Aslan burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında partnerinizin özgür tavırlar sergilemesi veya karşınıza çıkacak kişilerin bağımsız yaradılışta olmaları mümkündür. İster evlilik, isterse iş ortaklığınız olsun ki burada üstünde duracağımız nokta ilişkinizdir. Bu geçişte sizler birbirinize ayna görevi görmektesiniz. Hani şu bildiğimiz söze uygun, ne ekersen onu karşınızdaki kişi aracılığıyla görmektesiniz. Güneş gezegeninin karşıt evinizdeki bu ilerleyişinin ilişkisinde sorun olanlar için anlamı, birbirinizin görüş yapısına müdahalede bulunmayın, saygı göstermeyi mutlaka biliniz demektir. Çünkü bunu yapmadığınız aranızdaki görüş ayrılığının daha fazla derinleşmesi, en ufak bir olayda dahi birbirinizle ters düşmeniz mümkündür. Sorunlar Güneş Kova burcu seyriyle tetiklenmiştir. Bu durumda yapılması gereken öncelikle ilişkinizin kalitesi üzerine düşünmenizdir. Yalnız şunu unutmayınız ki evlilik veya uzun süreli bir ilişkide, siz ve partneriniz birbirinizden apayrı kişilikler olduğunuzun bilinci içinde hareket etmelisiniz.

Kimlik duygunuz, amaçlarınız, hayattaki öncelikleriniz farklı olsa da, karşınızdaki kişi aracılığıyla tamamlandığınızı kabul etmelisiniz. Tabii ki bu durum kolay değil, hatta kimi zaman partnerimizi ilahlaştırdığımız kimi zamansa yerden yere vurduğumuz olmuştur. Oysaki beraberlik, kendi gücünüzü, iradenizi, değerlerinizi kaybetmek değil bilakis birlikte gelişmeniz, büyümeniz demektir. Güneş Kova burcunda ilerlediği süreçte özellikle evliliğinde ve ilişkisinde aradığını bulamamış Aslanlar tepkisel davranabilir, beraberliklerinde sen ve ben çatışmasını sürdürebilirler. Benim özellikle Aslanlara tavsiyem bu dönemde eşleri ve ilişkileri hakkında daha gerçekçi bir gözlemde bulunmalarıdır. Çözüme kavuşturulmayan her sorunun birkaç ay sonra yine tekrarlanacağını bilerek değerlendirmede bulunmayı unutmayınız. Gerçekten birbirini seven, birbiriyle kenetlenmiş ve yaşamı birlikte göğüslemeyi kabul etmiş çiftleri ne üçüncü kişiler ne de herhangi bir neden birbirinden ayıramaz. Eğer yapınızda çatlaklar varsa, bir parmak dokunuşu bile onu çökertmeye yeter. Umarım sevginiz bütün bu güçlükleri yenmenizde, kader birliği yapmanızda ve kenetlenerek yeni bir dönemi başlatmanızda etkili olur. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta. 18 Şubat tarihi ilişkinizi veya eş ile olan ortak paylaşımları ilgilendiren konularda geçmişe dönük bazı noktaların gözden geçirilmesi anlamında önemli. Genel olarak bu tarihte bir ilişkiye başlanırsa, bunun kökleşmesi için mutlaka Satürn geri hareketinin bitimine kadar sabırlı olunmasında yarar var.

27 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu seyri, başkalarının sizin düşüncelerinizi nasıl bulduğunu, partneriniz veya iş ortağınızla aranızdaki görüş alışverişini, evlilik konusunda neleri kıstas aldığınızı, bir ilişkide iletişimin ne anlama geldiğini kafanızın içinde oturtabilmeniz yönünde önem taşır. Eğer uzun zamandır birlikteliğiniz devam ediyorsa, bu dönemde iletişim anlamında birbirinizle fikirlerinizi yenilikçi bir tarzda paylaşabilir, ayrı düşünüyor olsanız dahi, bunu sorun etmek yerine farklı görüşte olmanın size kattığı zenginliğin tadını çıkarabilirsiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bu dönemde bireysel görüşleriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Partneriniz de bu ısrar karşısında tepkisel davranabilir. Kendisine uymayan görüşlerinize karşı çıkarak, fikrini beyan edebilir. Böyle bir durumda olayları büyütmek yerine nasıl ortak bir noktada buluşabilirsiniz buna açıklık getirmekte yarar var. İlişkisi olmayanlar için bu dönem, eş seçimi konusunda kriterlerinizi gözden geçirmeniz yönünde önemlidir. Mantıklı düşünmek esastır. Bir ilişkide iletişimin ne kadar kıymetli olduğunun bilinciyle seçimde bulunmak gerekir. İş ortaklığı meselelerinde ise bu dönemde üzerinde durulması gereken nokta, işinizin niteliğine göre yenilikleri takip etmek, fikirsel alışverişte bulunmak, sektörün içinde bulunduğu durumu iyi analiz etmek, teknolojik gelişmelerin işinize olan katkılarını hesap etmektir. 3 ve 13 Şubat, Merkür-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri olarak öne çıkıyor. 13 Şubat tarihi iş veya özel ilişkinizle alakalı konularda yapılacak görüşmelerin ve işbirliğinde bulunmanın işaretçisidir. Geçmişe dönük bazı konular tekrar ele alınabilir.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Aslanlar 7 Şubat saat 23:54 de, burcunuz üzerinde meydana gelecek Dolunay, çevrenizdeki insanlar üzerinde etki bırakmak, her aktivitede önde olmak arzunuz son derece yoğundur. Bu yoğunluk kimi anlarda ters ve agresif tepkilerde bulunmanıza yol açabilir. En ufak bir olayda kolayca gerilime düşebilir, gururlu yanıtlar, kibirli davranışlarda bulunabilirsiniz. Dramatik ve teatral tavırlarınız öylesine ön plandadır ki, çevrenizdeki insanların liderliğinizi kabul etmemeleri halinde kolayca gerginleşebilir, bencilce hareket edebilirsiniz. Size göre, söylediğiniz her söz doğrudur ve siz son derece özelsinizdir. Bu özellikleriniz karşısında insanlar sizi pohpohlamalı ve dediklerinizi mutlaka uygulamalıdırlar. İşte böylesine etkili olan bugünkü oluşum özellikle ciddi ilişkiniz, evliliğiniz konularında dikkatli hareket etmenizi gerektirmektedir. Çünkü partneriniz üzerinizde uygulayacağınız bir baskı veya benim dediğim olacak tarzı hareket etmeniz, onun tarafından yanlış algılanarak ters bir cevap almanıza neden olabilir. Kimi Aslanlarda ise durum daha farklı şekilde gelişebilir. Dikkati çekme arzunuz yoğundur ve bu yoğunluk ilişkinizle alakalı konularda ani kararlar almanıza, dürtüsel davranmanıza yol açabilir. Oysaki bugün gerek dış dünyadaki hareketleriniz ve gerekse ilişkinizle alakalı konularda sakin ve olgun yaklaşımlar göstermeniz ve mümkünse hayati kararlar almamanız lazımdır. Çünkü yanlış bir karar tümüyle kopmanıza neden olabilir. Öncelikle içinde bulunduğunuz şartlara göre hareket etmeli, durumların tam olarak aydınlanmasını beklemelisiniz. Ben bugünkü Dolunayın ilişki konusunda son derece önemli olacağını, her iki taraf açısından da yeni bir oluşumu başlatacağını öngörüyorum. Problemler çözülmek için vardır. Eğer tek taraflı çözülmeye kalkışılıyorsa sorun iki misli büyür. Benim size tavsiyem bir karar almadan önce çok iyi düşünmenizdir. Lütfen dikkat ediniz.

21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek iletişim evinizin yöneticisi ve astrolojik olarak ilişki alışverişinin simgesi olan Venüs, gerek seyahatler yoluyla ve gerekse birebir temas kurarak yeni insanlarla tanışabilme anlamında önem taşıyor. Özellikle seyahatlerin ve görüşmelerin ardında en önemli kıstas, ayağımızı sağlam olarak yere basıyor muyuz sorusunu kendimize sormak. Sevgiliniz veya yeni tanıştığınız kişi başka bir yerde yaşıyorsa, çıkılan yolculuklar hoş bir esinti olarak rahatlatıcıdır. Eğer bekarsanız veya uzun zamandır yalnızsanız, bu enerji altında yeni biri karşınıza çıkabilir. Eğer doğum haritanızda hava ve ateş gruplarında gezegen yerleşimi varsa, Venüs-Koç dönemi aktif bir dönemi işaret edebilir. Ancak Venüs-Koç burcu geçişini yöneten Mars bildiğiniz gibi geri harekette. Bu durumda bu beraberlik ciddi midir, uzun sürer mi diye düşünüyorsanız, ben acele karar vermemenizden yanayım. Hem yeni tanışma, hem iş anlamındaki görüşmelerde işi baştan sıkı tutmakta yarar var. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat tarihi yeni bir tanışmanın işaretçisi. Ayrıca ilişki konularında sürprizlere işaret bir gün. Yenilik anlamında özel gözüküyor.

İŞ VE KARİYER

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Aslanlar, 7 Şubat-24 Haziran 2012 tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek Satürn, gerek çalışma evinizin yöneticisi olması gerekse kardeşleriniz, büyüklerinizle alakalı konularda alınacak yeni sorumlulukların işaretçisi olması sebebiyle hayata daha ciddi bakmanızı sağlayıcıdır. Eğitsel konularda da etkili olacak bu enerji, yarım kalan eğitiminizi tamamlamayı veya devam eden eğitiminizde istikrarlı, disiplinli hareket etmenizi destekleyicidir. Etrafınızda olan bitene daha dikkatli bakacağınız bu enerji altında, kendiniz dışındaki dünyayı algılamayı öğreneceksiniz. Güven içinde yaşamak için çevrenizi yakından gözlemlemenin ne kadar önemli olduğunu anlayacak, herşey hakkında bilgi toplamaya çalışacaksınız. Dil gelişimi, iletişim, konuşma, yazma, başkalarıyla ortak düşünmeye çalışma bu transitin etkileri altında mümkündür. Meraklılık yüksektir ve bu durum kendinizi geliştirmeniz adına gayet faydalıdır.

Çalışma hayatınızla ilgili mevzularda da etkili olacak bu enerji, yakın çevrenizden destek görmenizi, kardeş, amca, komşu, partner veya yakın birinin desteğini üzerinizde hissetmeyi, eğitmenlik ve ortak çalışmaları işaret edebilir. Eğitim hayatınızda geçen yıllara göre çok daha fazla mücadele verebilir fakat eskisine göre gayet başarılı olabilirsiniz. Büyüklerinizden destek görebileceğiniz bu dönemde, kendi kimliğinizi kaybetmeden eşit ilişkiler kurabilmeyi öğrenebilirsiniz. Eğer egonuza yenilik ve herşeyde ben demeye çalışırsanız bu süreçte zorluklar yaşamanız mümkündür. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmanın işareti olabilecek bu enerji, yerleşik düzenden evlilik, iş, zorunluluk veya sorumluluklar nedeniyle uzaklaşabilirsiniz. Fakat çevrenizin desteği ve güçlü kişilerin yardımı sayesinde bu durumu kolayca atlatabilirsiniz. Bu dönemde önemli olan yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek, uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmak, sorumluluklarınızın farkında olmak, bilgilenmeye önem vermek, paylaşımcı davranmaktır.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 Balık burcunda oluşacak Yeniay, aile, eş veya farklı yollarla ulaşması mümkün maddi ve manevi desteklerin işaretçisidir. Böylece duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi güvende hissedebilir, iç dünyanızda istikrarı yeniden sağlayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar umutsuz olsa da, bu etki sayesinde yeniden hayata katılmanız mümkün olabilir. İş ortaklarınız veya ailenizle alakalı gelişimler sayesinde kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün olabilir. Kimileriniz için yeniden güç kazanma, bazılarınız için önemli bir sorundan kurtulma ve çoğunluğunuz için hayatı yeniden kurgulama anlamı taşıyan bu etki altında, en temel ihtiyacınızı belirlediğiniz takdirde, ona ulaşmanız gayet kolay olabilir. Kin, nefret, kıskançlık ve öfke gibi duyguları yüreğinizden söküp atabilecek bu enerji, yardıma en ihtiyaç duyduğunuz anda sizi sarıp sarmayabilir. Hayatın zorlukları altında kimi zaman kendimizi çaresiz ve çözümsüz hissederiz. Borçlarımız, bir türlü düzgün gitmeyen işlerimiz, cinsel hayatımız, sevdiğimiz kişiyle aramızdaki sorunlar derken çıkış yolu bulmakta zorlanırız. Yeniay zamanları tam da bu anda imdadınıza yetişebilir. Olmayacak dediğimiz bir şey gerçekleşebilir. Üzerimizde oynanmaya çalışılan oyunlar saf dışı bırakılır ve yeniden hayata katılma şansı yakalayabiliriz. Burada dikkat edeceğiniz husus, mücadeleden asla vazgeçmemek ve cesaretinizi kaybetmemektir. Unutmayalım ki, gün doğmadan neler doğar ve her doğan gün yeni bir umudu içinde saklar. Kimileriniz için anlamı, hayallerinizi güçlendirici ve fantezilerinizi yoğunlaştırıcıdır. Ancak bu yükseliş, yaşadığınız ilişkiye göre değişir. Eğer birlikte olduğunuz kişiyle temeli güçlü bir beraberliğiniz varsa Yeniayın desteği altında birbirinize maddi ve manevi konularda destek olur, hayatı beraberce kotarmanın tadına varabilirsiniz. Tam tersi durumda ise, ilişkinizi her anlamda gözden geçirerek artık doğru bir karar vermeniz gerektiğini anlarsınız. Burada önemli olan gerçek olanla olmayan arasındaki ayrımı yapabilmenizde yatıyor. Bu ister parasal konularda olsun isterse paylaşılan değerler anlamında olsun farketmez. Önümüzdeki günlerde hem duygusal hem de ruhsal anlamda kendinizi yakından gözlemleme fırsatı yakaladığınızda, kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Enerjinizi, gücünüzü detaylı bir şekilde parasal konular üzerinde yoğunlaştırdığınız bir dönemdir. Ancak bu yoğunlaşma bazen gereğinden çok fazla incelemelere neden olabilir. O kadar çok şeyle uğraşınca doğal olarak ne paranın tadını çıkarmanız ne de huzur bulmanız pek mümkün olmaz. Benim tavsiyem hesabınızı iyi takip ediniz, yaş tahtaya ayak basmayınız fakat ince eleyip sık dokuyarak da huzursuz olmayınız. Bu dönemde plan dışı ödemeler veya harcamalar, unutulmuş eski bir borç ve alacak meseleleri karşınıza çıkabilir. Bazen gereksiz şekilde parayı sıkarken, kimi zaman düşünmeden girişimde bulunabilirsiniz. Bütçenize uygun hareket etmenizde yarar görüyorum. İş girişimlerinde para konusunu en başından iyice konuşmalısınız. Nereye ne verdiğinizi iyi bilmelisiniz. Önünüzü göremediğiniz yatırımlara girişmeyiniz. Sağlık giderleri, ev içi harcamalar, yolculuklar gibi konularda bu dönemde harcamalar artabilir. Buna göre tedbirli olmanız yararlıdır. 2 Şubat tarihinde geri hareketli Mars, Venüs ile bir karşıtlık oluşturacak. Bu durum maddi konularda çok dikkatli olmayı gerektiriyor. Veraset davaları, vergi, hukuk, iş akdi, bankalarla ilgili borçlar, kredi başvurularında lütfen özenli davranın. Önünüzü görmediğiniz borçlar altına girmeyin. Geçmişe dönük bazı meseleler tekrar ele alınarak gözden geçirilmelidir.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Sağlık, iş hayatı
27 Ocak-14 Şubat: İş sözleşmesi, ciddi ilişki, evlilik
14 Şubat-2 Mart: Ortak maddi ve manevi meseleler
2 Mart-24 Mart: Hedefleriniz
24 Mart-14 Nisan: Derinlikli düşünme, cinsellik.

*ÇIKARLARINIZIN FARKINDA OLMAK

3 Şubat 2012 itibariyle Neptün Balık burcunda seyrine başlayacak. Yaşam, ölüm, bilinmeyen esrarlı konuların ilginizi çekeceği bu dönemde para konusunda çok dikkatli olmak lazım. Çünkü para beklemediğiniz bir zamanda geldiği gibi, aynı şekilde elinizden uçup gidebilir. O nedenle kimlerle para ilişkiniz varsa dikkatli olmakta fayda var. Evliliğin cinsel yönü, bu etki altında kimi zaman gerçek dışı fanteziler yaşatabilir. Özellikle eşiniz mali kazancı sizin için çoğu zaman bir kurtarıcı gibi gelebilir. Sezgilerinizin gücü son derece yüksektir. Yaşanabilecek olayları önceden hissedebilirsiniz. Para konularında kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı çok iyi yapınız. Neptün yanılsama gezegenidir. Kişi bu etki altında her şeyi kendi bakış açısıyla değerlendirmekten yanadır. İlişki ve maddi konularda bazı insanlar hayal kırıklığı yaşatabilir. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan elde edeceğiniz destekleri birleştirerek hareket etmek ihtiyacınızın göstergesidir. Yani -ben bu kadar kazanıyorum, şuradan şu kadar gelir, toplam bu kadar olur diye bir hesap yapabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus neye ihtiyacınız olduğunu ve neler yapmanız gerektiğini uygun bir bütçe içinde düzenlemeye çalışmaktır. Yani sistem dışı gelişmelerin olabileceğini düşünerek kenarınızda üç beş kuruşun bulunması faydalıdır. Akılcı sorgulamalar yapmak gerekiyor. Yani fazla açıldıysanız kendinizi düzenlemeniz veya ortak ilişkide bulunduğunuz kişinin de yaptıklarını kontrol etmeniz yerindedir. Bu enerji altında öyle fazla hassas, duyarlı, sanki güçsüzmüşsünüz, çaresizmişsiniz gibi düşünmeniz gereksizdir. Kapıları zorlayacak içeri girerek hakkınız olanı iyi bir ifade ve kendinize olan duruşunuzla elde edebilmek için Satürn geri hareketinin size söylemeye çalıştığı uyarıları da kulak arkası yapmamalısınız. Bu son derece önemli. Özellikle 23 Şubat tarihinde akıllıca ilerleyelim. Borç veya kredi girişimlerinizde çok iyi düşünün. Birilerine uzun ömürlü güvenip güvenemeyeceğinizin hesabını lütfen iyi yapın.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek yöneticiniz Güneş, kazanımlarınız konusunda dışarıdan gelebilecek desteklere ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Duruşunuz ve kendinizi ifade ediş tarzınızla bunu karşınızda bulunan insanlara hissettirmeniz gayet kolaydır. Garip bir çaresizlik haliniz vardır. Eğer eşiniz, aileniz hassas kişilerse bunu anlamakta gecikmezler. Önceden yapmanız gereken bazı ödemeler nedeniyle sıkılmanız mümkündür. Bu ödemelerde size verilecek destek oldukça rahatlatıcıdır. Bir tür bağımlılık haliniz vardır. Yani sadece kendi kazanımlarınızla yol almanız zor gibidir. Belirsizlikler canınızı sıktığı için gelebilecek yardımlar sizi rahatlatabilir. Balık burcu seyir zamanları bir Aslan için zorludur. Çünkü o her konuda kendisini ifade etmekten yanadır. Bu dönemdeki diğer enerjiler her ne kadar itici bir faktör olsa da, Balık burcunda ilerleyen Güneş bir Aslan için ister istemez bir ürkeklik, yavaşlık ve duyarlılık zamanının işaretidir. Kendisine ulaşacak bir dost eli veya desteğe minnettardır. Parasal mevzularda bu dönem belirsizlik içerebilir.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-10-11-15-16-24-25-29
Zayıf Enerjili Günler: 13-14-20-21-27-28
Aşkta En Şanslı Günler: 15-16
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 9-10
Yeniay: 6-7-8
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 19-20-21
(Ay-Kova burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER