Mynet 03.12.2012

Balık burcu aylık burç yorumları (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık burç yorumları (Aralık 2012)
16 Aralık saat 06.38 olana dek Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs geçişini önce astrolojik genel çerçeve dahilinde ele alacağım. Ardından ikinci paragrafta bu sürecin etkilerini derinlikli olarak gözden geçireceğim. Venüs bana göre hayatın lezzetidir. İhtirastır, ağzının tadıdır, gözünün zevkidir, gönlünün arzusudur, bir başkasıyla olan paylaşımdır, bir araya geliştir, aşktır. Akrep burcundaki Venüs zamanlarında insan sahip olduğu her şeyi kendi derinliklerine çeker ve orada daimi olarak kendisinin olmasını ister. Balık için Venüs-Akrep süreci, kendini ve dünyayı keşfedişi anlamına gelir ki, bu keşfedişte yoğun tutkular bir hayli ön plandadır. Sahiplenici tarzda beraberlik yaşanır. Cinsellik belirleyici bir unsurdur. Genel olarak bu zamanda, üzerinde durulan en önemli nokta, güçlenmemizi ve gelişmemizi sağlayacak insanlarla bağlantılarda bulunmak, çıkarımızı destekleyici ilişkiler kurmak, fayda sağlayan ortaklıklar kurmaktır.

Şimdi biraz daha derinlikli şekilde dönemi değerlendirelim. Öncelikle bu zamanda çıkarlarınızın farkında olmanızda yarar var. Eğer kazançlı çıkmak istiyorsanız güçlü insanlarla bağlantılarda bulunun. Duygusal ve ruhsal anlamda büyümenin yolu budur. Yeniden bir şeyler deneyin, maddi ve manevi değerlerinizi önemseyin. Yaratıcı kişilerle çalışın. İnsanların fikirlerini alın. Krizleri, fırsatlara dönüştürün. Amacınıza odaklı olun. İşinizde başarılı olmak için var gücünüzle çalışın. Bir şey kazandırmayan dostlarınıza zaman ayırmak yerine, tecrübeli insanları izleyin ve örnek alın. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

11 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16.03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür yansımalarını, bu ay içindeki görünümleri çerçevesinde ele alacağım. Öncelikle şu sıralar hakikaten zorlayıcı hatta bazen çileden çıkartıcı meselelerle uğraştığınızı düşünüyorsanız, bunların ana nedenleri üzerinde akıllıca durmanız gerektiğini biliniz. Sizi iki husus bir hayli yorabilir. Mesleki ve toplumsal alandaki sorumluluklar ve iç dünyanızdaki dağılmalar. Bir yandan şunu yapmalıyım derken öbür taraftan başka bir şeye atlıyorsanız ve tümüyle plansız öylesine ilerliyorsanız sizce ne kadar ileri gidebilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerine bir bakınız lütfen. Siz gerçekten ne istiyorsunuz? Bunu düşününüz. İşiniz, uğraşılarınız size ne kazandırıyor? Gerçekten yapmayı düşündüğünüz yenilikler için yeterli mi? bir değişimden mi yanasınız? Peki değişimi gelişigüzel mi yoksa kalıcı mı kılmak istiyorsunuz. O zaman lütfen neyi ne kadar bildiğinizi bir düşününüz. Yaptığınız işe kendinizi adayınız ama doğru bilgiyi önemseyiniz. Bazen hırsla çalışıp çoğu zaman vazgeçiyorsanız, nasıl uzun süreli ve sağlam kazanç elde edebilirsiniz ki? Yaşadığınız tüm çelişkilerin, aile ve yuvanızdaki zorlukların, bir türlü yerli yerine oturmayan şartların ardındaki sebepleri kadere yüklemeden önce kendi içinizde çözümlemelisiniz. Bu ay ailevi, iş, para konularında lütfen dikkatli olunuz. Derinlikli düşününüz ve kendinize akıllıca bir yol çiziniz. Dağılmayınız. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık.

21 Aralık saat 13.12 olana dek Yay burcunda ilerleyecek Güneşin etkisini astrolojik açıdan genel yönleriyle ele alacağım. Ardından bu yıl ki geçişi daha derinlemesine inceleyeceğim. Güneş-Yay burcu seyirleri Balıklar için, mesleki konularda hem sorumlu hem de yenilikçi düşünmenizi sağlar. Sizler bu süreçte, artık bir değişimde bulunmanın, şöyle bir öne çıkmanın, kendinizi göstermenin mutlaka gerekli olduğunu bilirsiniz. İş durumunuza bir bakarsınız. Sizi tatmin ediyor mu, farklı bir şeyler yapmak istiyor musunuz? Belki daha değişik bir işle uğraşmak niyetindesiniz. Bunların olur ve olmazlarını gözden geçirebilirsiniz. Yay burcundaki Güneş, kişinin sebep ve sonuç ilişkisi kurmasını sağlar. Kendinize –Ben ne istiyorum sorusunu ciddi ciddi sorarsınız. Olan biteni değerlendirirsiniz ve çoğu zaman ne zorlayıcı bir dönemden geçiyorum diye düşünürsünüz. Bir çok proje kafanızın içinde belirir. Bilgi ve tecrübelerinizi iş hayatında göstermek için mutlaka dağılmamanız şarttır.

Şimdi gelelim Güneş-Yay burcu seyrinin bu yıl ki geçişini derinlikli olarak ele almaya. Öncelikle 3 Aralık tarihine kadar fikri sabit dedikleri inatçı ve içe yönelik düşünmek mümkündür. Ya çevrenizdekiler veya siz tuhaflıklarla karşılaşabilirsiniz. Bazen kendinize bile hayret ettiğiniz olur. Pek konuşmazsınız hatta konuşmaktan hoşlanmazsınız. Kendi kendinize yapabileceklerinizi düşünürsünüz. Vaktinizin çoğunu okumaya, araştırmaya, dünyayı anlamaya verirsiniz. Ancak uygulamaya sıra gelince, kafanızdaki kalıplara uymadığı için veya türlü nedenlerle vazgeçersiniz. 3-11 tarihleri arasında biraz daha kendinizi iyi hissedersiniz. 11-21 Aralık tarihleri arasında iş konularında hızlanma başlar. Görüşmelerde bulunursunuz. İş bağlantıları gündeme gelir. Haberleşme, yolculuklar bir hayli artar. Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20.

İŞ VE KARİYER

26 Aralık tarihine kadar devam edecek Mars-Oğlak burcu geçişi, hedef belirleme, plan ve projeleriniz üzerinde çalışma, parasal konularda dikkatli ve ciddi şekilde bütçenize uygun hareket etme yönünde faydalıdır. Her ne kadar Merkür geri hareketi 14-27 Kasım tarihleri arasında etkili olsa da, burcunuz ile uyumlu bir görünüm oluşturması sebebiyle hiç de zorlayıcı olmayacak. Bazen yavaşlamalar gayet iyidir. Kişi durur ve neler yaptığına bir bakar, eksiğini görür, tamamlar ve yeniliklere kendini hazırlanır. Mars, hedef ve açılım evinizde ilerleyecek. Aslında siz güç kazanıyorsunuz. Kendi yetenek ve becerilerinizi uygun alanlarda değerlendirmek üzere bilinçli bir şekilde düşünüyorsunuz. Bu süreçte amacınıza uygun şekilde dostlarla tanışabilirsiniz. Eğer bir grup kurmayı düşünüyorsanız şöyle bir araştırmanızı sürdürünüz. İşinizi büyütmek mi istiyorsunuz o zaman piyasanın durumuna bir bakın. Hazırlıklarınızı sürdürün. Eğer daha önceden start verdiyseniz, işinizle eksiklerinizi tamamlayıp, gayet kendinizden emin şekilde ilerleyiniz. Mali sorunlar yaşıyorsanız, hukuki haklarınız için avukatınızla görüşünüz. Bu süreçte iş hazırlıkları, hedef belirleme, işinize kilitlenme, ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etme anlamında gücünüz gayet yüksek. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

11 Aralık(saat 03.40) olana dek geri hareketi bitip düz seyre geçecek Merkür, geri hareket sırasında ele alınan meselelerin, gözden geçirilen konuların, yürürlüğe koymak istediğiniz işlerin bir daha ele alınması, eğer uygunsa tatbik edilmesi zamanıdır. Merkür sizin ilişki ve iş ortaklığı evinizin yöneticisidir. Bu nedenle, geri hareket döneminde bazı noktalar üzerinde geçmişe dönük düşündüyseniz şimdi geleceğe dönük hareket edebilirsiniz. Eğer geri hareket döneminde biriyle tanıştıysanız veya eski bir ilişkiye geri döndüyseniz, şimdi duruma yeniden bakarak karar verme zamanıdır. Merkür uzak yolculuklar evinizden geçmektedir. Bu sizin için uzak bir yere yerleşim veya bulunduğunuz yerde bir değişimin yerli yerine oturması için geçecek zamanı işaret eder. Merkür, yuva evinizin yöneticisidir. Bu durum, ailevi ilişkilerin, yuvanızla alakalı yeniliklerin, değişimin ve dönüşümün işaretçisidir. Geri hareket döneminde eğer bir gelişim söz konusu olmuşsa, ancak kafanıza pek yatmamışsa, şimdi bir bekleyin. Bu süre içinde şartlar değişir, resmin tamamını görerek ne yapacağınıza karar verirsiniz. Merkür din, dil, kültürel yolculuklar, gelişim, öğrenme, bilgilenme konularında yapılan derinlikli gözlemlerin işaretidir. Geri hareket sırasında yaşananlar şimdi tekrar ele alınır ve anlarsınız ki, önünüzde yeni bir yol açılmış ve yeni bir kapı aralanmış. Siz yolunuzda ilerleyin ve olumlu düşünün. Olur mu? Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık.

16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süresince kariyer hayatındaki ilişkilerin, kalabalıklaşmanın, gelişmelerin veya fırsatların, toplum içindeki yerinizin farkında olarak ele alınması gerekiyor. Çünkü gereksiz ve boş gevezeliklerle zamanınızı almalarına veya zamanınız boşa harcamanıza neden olmayın. Özellikle bu süreç dışarıdaki hayatın sorumlulukları ile eviniz sınırları içindeki meselelerin birbiriyle ilintili olduğu dönem. Maddi konuların, huzur ve güvenceniz anlamında önemi büyük. Maceracı düşünemeyiz. Hadi oldu, ben de bunu yapacağım diyemeyiz. Bir amacımız mutlaka olmalı. Daldan dala atlamamak gerekiyor. doğrularımızı ve yanlışlarımıza bir bakmamız, kendimizdeki eksikleri görmemiz son derece önemli. İdeallerinizi belirleyip, buna göre kendinize bir yol çizerseniz, hem kazançlı çıkabilir hem de hayallerinize ulaşmış olursunuz. Bazen ayrıntılar gözden kaçırılır. Bütün olan güzelse gerisi düşünülmez. Ancak biz bu süreçte ayrıntıların önemini kabullenmeliyiz. Ciddi ciddi işimize gücümüze sarılmamız lazım. Hayat sizi farklı ve özgür olmanız için teşvik ederken, siz ne yöne gittiğinizi bilmiyorsanız, hem dış dünyada sorumluluklarınızı hem de kendinize yeni bir dünya kurma hayallerinizi gerçekleştiremezsiniz. Evli iseniz, eşinizin yuvasına olan ilgisi, bekarsanız ailenizle olan ilişkiniz, ilişkiniz varsa partnerinizle aranızdaki münasebet bunların tümü gerçekçi bir şekilde gözden geçirilmeli. Eğer yanılmak istemiyorsanız, yanılmanıza neden olabilecek kararlardan kaçınınız. Sürpriz maddi gelirler, iş olanakları, ailenizden destek görebilirsiniz. İşinize ve sorumluluklarınıza çok önem veriniz. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

PARA KONULARI

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri boyunca Tüm Balıklar sorumluluk duygusunun anlamını, ifadesini ve gerekliliğini gayet iyi farkındadırlar. Görevine bağlı olan, ideallerini gerçekleştirmek isteyen, mantıklı düşünebilen ve duygusal hassasiyetlerini dengeleyen her Balık için bu dönem ganimet anlamına gelir. Çünkü Balık su, Oğlak Topraktır. Su ile buluşan Toprak üretir, verimli kılar ve hayatın devamını sağlar. Demek ki, hayallerinin peşinden koşmak isteyen Balıklar için bu dönem, amaca uygun adımların atılmasında fırsat yaratıcıdır. İş hayatında öne çıkmayan isteyen Balıklar önce işlerine uygun bir topluluk içinde görev almayı, insanlara hizmette bulunmayı, disiplinli çalışmayı başarabilirler. Kendi hayatlarının iplerini bizzat ellerinde tutabilirler. Yeteneklerini sergileme, ifade etme olanaklarına kavuşabilirler. Para kazanmanın, ayakları üstünde durmanın, uzun vadeli düşünmenin kolay olduğu bu süreç işinizde kariyer basamaklarını yavaş ama etkili şekilde atlamak, sizin işinize verdiğiniz öneme göre şekillenecektir. Bu bir aylık sürecin gayet akıllıca değerlendirilmesi şarttır. İşlerinizi asla yarım bırakmadan, hırslı bir şekilde çalışmayı sürdürünüz. Arkadaş çevrenizi, genelde başarılı ve kendini oluşturmuş insanlardan seçiniz. Oyunu kuralına göre oynamayı biliniz. Sizi saygın, güvenilir, işine düşkün, dürüst bir insan olarak kabul etmeleri için, bu tanımlamalara uygun şekilde hareket etmeniz gayet faydalı olur. Tabii ki Balıklar doğuştan vizyon sahibi insanlardır. Tek sorun, hırslarının olmayışı zora gelememeleridir. Ancak bu dönemde hem hırslı çalışacağız hem de her türlü zorlukla mücadele etmeyi bileceğiz. İşte o zaman başarılı işler çıkarmanız ve zirveye giden yolda güç kazanmanız mümkün olur. Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-11-14-15-18-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-12-13-25-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21-22

Yeniay : 18-19-20

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 5-6-7

(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER