Mynet 04.02.2013

Balık burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

BALIK BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Balık burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası, burcunuz üzerinde ilerleyen Mars ve Merkür geçişleri sizler açısından olumludur. Sanat, mistik konular, yaratıcı faaliyetlerle uğraşmak, başarılı çalışmalarda bulunmak mümkündür. Sizi rahatlatan, kendinizi ferah hissetmenizi sağlayan her insanla bağlantınızı sürdürürsünüz. Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz yoğundur. İnsanlara destek olduğunuz gibi, onlar da size işlerinizde ve duygusal meselelerinizde yardımcı olurlar. Genelde gizli saklı kalmış bir çok meseleyi sezgileriniz yoluyla çözebilirsiniz. İlişkinizle ilgili konularda kararsızlık duymanıza en büyük etken, güven olgusudur. Görünenlerin ardındaki gerçeklere ulaşma arzunuz bu dönemde yüksektir. İnsanlar sizin yeteneğiniz olan konulardaki çalışmalarınıza bir hayli önem verirler. Şubat ayının ikinci haftası, kendi içinizde sizi denetim altına alan durumları gözden geçirecek, belki de çok fazla meseleyi kafanıza taktığınız için kendi kendinizi baskıladığınızı kavrayacaksınız. Eh bu da iyiye işaret tabii ki. En azından üzerinizdeki yüklerden kurtulabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi sizi rahatsız etmesin. Siz sakin olun. Bir şeyler yavaşlasa da, hayrınıza sonuçlandığına şahit olursunuz. 26 Şubat sonrası hangi alanda sıkıntınız varsa, neyi istiyorsanız dilekte bulununuz. Çünkü hayırlı ve mücizevi, bereketli gelişmeler sizinle beraber.

AŞK VE İLİŞKİLER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince bazı konular üzerinde kendinizi ifade etmekten kaçınabilirsiniz. Bunun birkaç sebebi olabilir. Bir iş üzerinde çalışıyorsunuzdur. Henüz kendinizi yeterli bulmadığınız için şöyle bir geriye çekilerek bilgilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bir başka sebep ailevi konularda olabilir. Birileri veya bir şeyler canınızı sıkmaktadır. Ancak bunları kimsenin pek bilmesini istemediğiniz için sessiz kalabilirsiniz. Diğer bir neden, sizi kimsenin anlamadığını düşünmenizdir veya sağlığınızla ilgili konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bu bir araştırmanın işaretçisi olduğu gibi, yeni bir yöntemin denenmesi anlamına da gelebilir. Hangisi olursa olsun, bu süreçte kendinizi bir hayli gözlemleme, hayatı farklı açılardan ele alma, baskılara dayanamama şeklinde reaksiyonlar oluşabilir. Aslında ben bu süreci bir tür aydınlanma olarak görüyorum. Ancak bu aydınlanmanın gerçekleşebilmesi için, öncelikle kendinizle barışık olmanızda yarar var. Eğer kendinizi sürekli yetersiz, kadersiz, tuhaf ve kimse tarafından anlaşılamayan biri olarak görürseniz, süreci olumlu yönde değerlendiremezsiniz. Burada esas olan, yeteneklerinizi, bilgi birikiminizi, hatta sıra dışı özelliklerinizi göstermeye, ifade etmeye çalışmanızdır. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat.

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ilişki konularında başta olmak üzere, her türlü paylaşım, arkadaşlık, dostluk, çevrenizde insanlar, sizi ilgilendiren konular üzerinde bir değerlendirmede bulunma, sosyal hayattan uzak durarak, yaşama şöyle bir mercek tutma zamanıdır. Orada neler görüyorsunuz. Bu çok önemli. Kimlerle ilişkiniz var, sizin beklentileriniz ve idealleriniz nedir? Sizi kısıtlayan, özgürlüğünüzü denetim altına alan durumların tespit edilmesi gerekir. Bu süreçte derinliklerinizle temasınız bir hayli yoğunlaşır. Ancak bu yoğunluk, yenilenmek, dönüşümde bulunmak, canlanmak adınadır. Ne kadar özgürüz? Bunun üzerinde durabiliriz. İlişkimiz bizi geriye mi çekiyor yoksa yenileştiriyor mu? bunların ele alınması lazımdır. Dört duvar arasında yaşanan bir aşk, türlü nedenlerle korunma veya şefkat duygusu, bağımlılık yüzünden sürdürülen ilişkiler bunlar üzerinde düşünmeliyiz. Sıra dışı ilişkilerin, hayata bakış açımızla alakası olmayan beraberliklerin beklenmedik şekilde sona ermesi mümkündür. Ancak şunu belirteyim ki, 27 Şubat sonrası burcunuzda ilerleyecek Venüs, bütün yaraları kapatır, şifalandırır, o sizi rahatsız eden, yoran meseleler hayrınıza olacak şekilde sonuçlanmaya başlar. Onun için kendinizi çok fazla yormayınız, üzmeyiniz olur mu?

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde maddi anlamda sürpriz paralar elinize geçebilir. Düşündüğünüz işler, çalışma veya sağlıkla alakalı konulara ayırabilirsiniz. Ancak ben yine de, paranız konusunda tedbiri elden bırakmayın, bilmediğiniz kişilerle alışverişte bulunmayın derim. Nereye destek veriyor, kime yardım ediyor veya hangi işe adım atıyorsanız şöyle etraflıca bir incelemede bulunun. 7 Şubat tarihinde yeni bir yere taşınma, ev içinde aktivitenin artması, iş veya ailevi konularda değişimlerin gerçekleşmesi kolay gözüküyor. En azından son aylara göre bir hız kazanılıyor. İyice düşündüyseniz, yararlı olacaksa, sonuçta pişmanlık duymayacaksanız, değişimleri yavaş yavaş uygularsınız. Ben zaten şubat sonundaki Balık burcu geçişlerini olumlu buluyorum. Merkür geri hareketini sürdürse de, Venüs ve Neptün arasındaki olumlu kavuşum size yardımcı olacaktır. Şifalandıracaktır. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde, yenilikleri bir daha gözden geçirelim. Sözgelimi yeni bir yere taşınmışsak alışma devresi zor olabilir. Bir uygulamadan olumlu netice almak, bir çalışmayı sunabilmek, kişisel anlamda girişimlerde bulunabilmek için Temmuz ayını beklemek gerekebilir. Bir de lütfen tanımadığınız insanlara, gruplara dahil olmayın. Yanlış bilgiler nedeniyle zarara uğramayın. Bunlar çok önemli.

İŞ VE KARİYER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08:26 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Mars, iki yıl sonra emrinize amade bir enerji dönemi. Evet belki bu etki devam ederken Merkür ay sonuna doğru geri harekette olacak ama, ay sonunda Venüs Balık burcu seyri ile şifalanma gücünüz, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme kuvvetiniz, ektiklerinizi biçmeniz kolaylaşacak. Mars, astrolojik ifadesi gereği Balık burcunda ilerlerken, pek güçlü bir yansıma yaratmaz. Mücadele gücümüz halim selim bir hal alır. Ancak Balıklar için geçerli değildir bu. Onlar zaten maneviyat yönleri son derece güçlü insanlardır. Tartışmak, savaşmak, insanlarla karşı karşıya gelip menfaat gözetmek bu burcun doğasında yer almaz. Sizler bu süreçte, iç huzurunuzu temin etme, karşınızdaki engelleri, zorlukları inancınızla aşabilme, mistik faaliyetlerde bulunma, çevrenizdeki insanları derinlikli olarak gözlemleme, amacınıza ulaşmak için olumlu düşünme anlamında değerlendirebilirsiniz. Şimdi birlikte dönem içindeki görünümlere ve önemli tarihlere göre bu sürece bir bakalım. Böylece bu enerjinin sizlere olan yansımalarını daha iyi idrak etmiş oluruz. Ki ben, ay sonuna doğru olan gelişmeleri gayet olumlu buluyorum. Onu belirteyim.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde enerjinizle diğer insanlara destek olabilir, yeteneklerinizi sergileme, amacınızı belirleme, hayal gücünüzle dış dünyada aktif olma anlamında şansınız yüksek. Bayan Balıklar yeni birisiyle tanışabilirler ve ilişkilerindeki sorunları çözümleyebilirler. Dikkat çekici özellikleriniz öne çıkar. Endişelerinizi bir yana bırakıp, güvenli olunuz. 10 Şubat tarihinde, ev-ofis-ailevi ve genel olarak mali konularda biraz daha hareketleniyorsunuz. Jüpiterin geri hareketinin bitmiş olması, iç dünyanızda gözden geçirdiğiniz bir çok şeyi, yürürlüğe koyma anlamında rahatlatıcıdır. Sadece dikkat etmeniz gereken nokta mantıklı düşünmek, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde hareket etmektir. 15 Şubat tarihinde, odaklanma gücünüz bir hayli yükselecektir. Size yol yordam sunacak, güç verecek insanlarla kontak kurabilirsiniz. 16 Şubat tarihinde, kişisel girişimlerinizde başarılı gelişmeler yaşanabilir. Her ne kadar Merkür geri hareketi öncesi gölgeli günler başlasa da, ben bu enerjiyi ve ay sonundaki Venüs Balık burcu seyrini gayet olumlu buluyorum. 26 Şubat tarihinde daha önce konuşulmuş, başlanmış işler, meseleler üzerinde tekrar görüşmelerde bulunabilirsiniz.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Balıklar 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında burcunuz üzerinde gerileyecek Merkür, gölgeli günlerin başlangıcı olan 16 Şubat itibariyle etkili olacak. En başında şunu belirteyim ki, geri hareket dönemleri maalesef insanlar tarafından tedbirli olma değil, kadere yüklenme zamanları olarak ele alınıyor. Yaşanması muhtemel tersliklerin sebebi olarak görülüyor. Oysaki bu tersliklerin sebebi, bizim verdiğimiz yanlış kararlar, dikkatsizliğimiz, seçim hatalarımız veya uyarıları görmezden gelişimiz olabilir. Bunu hiç düşünmüyoruz. Hayırlısını istemek yerine, en olumsuz düşünceleri, bilinçaltımızda misafir ediyoruz. Hatta bunların esiri oluyoruz. Ben bu geri hareketin, 26 Şubat tarihindeki Venüs-Balık burcu geçişiyle örtüşmesini ilahi bir şans olarak değerlendiriyorum. Umuyorum ki, geri harekette gözden geçirilen, ele alınan, tamamlanan, iç gözlemde bulunulan, izlenenlerin bize geri dönüşümü çok faydalı olacaktır. Bir kapı kapanır, diğeri açılır. Hiçbir zaman hayat sürekli mutsuzluk, karanlık değildir. Hayrımıza olsun diyorum. Geri hareket süresince, ailevi konular, ilişki ve kişisel anlamda karşılaşacağımız meseleler üzerinde sakin bir şekilde düşünmeyi bilelim. Etraflıca ele alalım. Yeni birisiyle tanışabiliriz veya ilişkimizle alakalı bir gelişme yaşayabiliriz. Yeniden bir dönüş yapabiliriz. Duruma bir bakalım. Geri hareket öncesi girişimde bulunduğumuz, başlattığımız veya adım attığımız meseleleri tekrar bir kontrol edelim.

PARA KONULARI

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, ev-ailevi-yerleşim-ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde kişisel kararlarınızı gözden geçirmeniz ve bunu gerçekçi bir şekilde yapmanız gereken zaman dilimidir. Merkür, Balık burcunda hayali düşünmeye, bazen gereğinden fazla özverili davranmaya, sevdiklerinize aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle iyi niyetinizin kullanılmasına yol açabilir. Bu nedenle ben derim ki, bu konularda lütfen bilinçli olunuz. Bu süreç home ofis tarzı çalışanlar, yeni bir yere taşınmayı düşünenler, evle alakalı değişiklik düşünenler, aileyi ilgilendiren kararlar vermek isteyenler için önemli bir zamandır. Ancak her ayrıntının gözden geçirilmesinde yarar vardır. Alışkanlıklarımız bizi bir hayli etkileyebilir. Eğer evlilik, iş veya başka amaçlı ailemizden uzakta kalacaksak, onları çok özleriz. Ailemize düşkün oluruz. Yeni bir yere taşınmışsak oraya alışmamız zor olabilir. Evliliğimizde huzursuzluk varsa, ilişkimizde problemler yaşanıyorsa hassaslaşırız. Ancak bu dönemin faydalı yönleri de vardır. Sözgelimi mistik konularla ilgili çalışanlar, meslek sahipleri, sanatçılar, dansçılar, müzisyenler, şairler için verimlidir. Çünkü soyut çalışmalara uygun bir zamandır. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar etkilidir. 16 Şubat tarihine kadar yapmak istediklerinizi gözden geçirerek uygulayabilirsiniz. Bu geçiş her ne kadar burcunuz üzerinde ileri veya geri hareket nedeniyle güçlüklere yol açsa da, 26 Şubat tarihinde Venüs, burcunuzda ilerlediğinde, sıkıntılar ilahi bir şekilde kendiliğinden düzelebilir. Onun için ben derim ki, ay sonuna kadar tedbirli olalım, önümüze ardımıza bakalım, kafamızın dağılmasına yol açan meseleleri dikkatlice gözden geçirelim. Ondan sonrasında rahatlarız, şifa buluruz. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-7-11-12-16-17-21-22

Zayıf Enerjili Günler: 5-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

Yeniay: 10-11-12-13

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 25-26-27

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER