Habertürk 01.08.2011

Balık burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay balıklara, yuva ve ilişkileri ile alakalı konularda eleştirel yaklaşımların söz konusu olabileceğini söylüyor.

BALIK

Balık burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Balık Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos tarihinde Merkür güçlü olduğu Başak burcunda seyrine başladığında yuvanız ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde eleştirel yaklaşımlar söz konusu olabilir. Eğer ilişkinizde problemler varsa partnerinizle aranızda gereksiz gerginlik ve huzursuzluklar oluşabilir. Halbuki bu geri hareket, iki kişinin de beraberliklerine gerçekçi bir şekilde bakmaları ve nelerin probleme yol açtığını anlamaları için biçilmiş kaftandır. Evlenmeye karar verenlerin eksiklerini gözden geçirmelerini sağlayan bu enerji, iş ortaklığı konularında yapılacak fizibilite çalışmalarının işaretidir. 8 Ağustos tarihinde Aslan burcuna gerileyen Merkür bu sefer dikkatimizi yine iş konularına çekmektedir. Bu etki altında yapılması gereken derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmak düzenli çalışmak ve sağlıklı paylaşımlarda bulunmaktır. Kendimizden kuşku duymamamız gerektiği gibi abartılı hareketlerden de uzak duralım. 22-23 Ağustos tarihinde Güneş ve Venüs Başak burcunda seyrine başladığında, partnerinizle, iş yaptığınız kişilerle, parasal konularda özellikle iletişiminize dikkat ediniz. Neden? Çünkü bu iki gezegeninin dispozitör gücü Merkür geri hareketini sürdürmekte. 27 Ağustos tarihinde düz seyre geçtiğinde yanlış anlaşılmalar, egosantrik hareketler, etrafınızdaki insanların kraldan çok kralcı tavırlarıyla başedebilirsiniz. Eğer yeni bir iş veya fırsat karşınıza çıkarsa bunu geri hareketten önce düşünüyorsanız uygulamanızda sakınca yoktur. Ancak apansız durumlarda 27 Ağustos sonrasını beklemekte fayda vardır.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

Karşıt burcunuz olması nedeniyle Merkürün Başak burcundaki geri hareket dönemini fazlasıyla önemsiyorum. Bu nedenle aşk ve ilişkiler bölümünde buna detaylı bir şekilde yer vereceğim. Gölgeli günlerini de hesaba katarsak 28 Temmuz-7 Ağustos arasında partnerinizle aranızda iletişimsel konularda sorunlar yaşanmaması için öncelikle birbirinize karşı eleştiri oklarını saplamayınız. Hiç kimse mükemmel olmayacağına göre kriterlerinizi lütfen bir daha gözden geçirip ona göre seçimlerde bulununuz. Fakat şu bir gerçek ki, geri hareket, içinde bulunduğunuz durumun ve yaşadığınız ilişkinin hayatınızdaki önemini çok daha net kavramanız anlamında ikaz edici bir zamandır. Bu süreçte sorunlu ilişkisi olan Balıklar yargılayıcı tarzda davranmadan, aşırı duyarlılık da göstermeden, bilinçli bir şekilde hareket etmelidirler. Bu dönemde kişi ilişkisinin niteliğini, uyum ve uyumsuzlukları, düzensizlikleri sorgulama gereği duyabilirler. Yalnız bu sorgulama yapılırken, ani kararlardan uzak durmalı, süre bitimine kadar incelemeler sürdürülmelidir. Geri hareket dönemleri kimi Balıklar için geçmişte yaşanan bir ilişkinin özlemini yüreğinizde taşımanız anlamına geldiği gibi, tam tersine yaşanan ilişki nedeniyle kaybettikleriniz konusunda duyulan pişmanlığında da göstergesi olabilir. Bu dönemi doğru bir biçimde kullanmanın yolu, görmek istediğiniz şekilde değil ,hakikatler doğrultusunda beraberliğinizi gözden geçirmenizdir.

Ciddi ilişkiniz, evliliğinizle ilgili konularda, birbirinize karşı olan tavırlarınızın ve duyduğunuz sevginin, gösterdiğiniz emeğin, kısaca biz olmak adına verdiğiniz her çabanın, duyarlılığın gözden geçirilmesi anlamında son derece değerlidir. İlişki demek, sen yada ben yerine -biz- olmayı kabul etmek demektir. Eğer bugüne kadar bencil davranmış, birlikteliğiniz adına yanlış davranışlarda bulunmuş, fedakarlık yapmamış, sadakat göstermemiş, hep kendi isteklerinin peşinden koşmuş bir insanla beraberseniz o zaman lütfen herşeyi en başından bu güne dek oturup düşününüz. Geri hareket zamanları onarım için birebirdir. Evet belki Ağustos ayı diğer etkili ağır hareketler nedeniyle pek kolay geçmese de, Merkürün yönettiği bir burçtaki geri hareketi zihinsel açıdan mantıklı düşünme ve gerekli ile gereksizi birbirinden ayırma anlamında tüm insanlık için faydalıdır. Ancak eleştirel yaklaşımlar anlamında dikkat etmek gerekir. Eğer partneriniz bu geri hareket esnasında sizinle konuşmak isterse, karşılıklı olarak saygı çerçevesinde problemleri yeniden ele almalı, ama bunu yaparken olaylara görmek istenilen şekilde bakmak yerine gerçekçi bir şekilde ele almak yararlıdır. Bu dönemde yeni bir aşk veya ilişkiye girenler ise, acele kararlardan kaçınmalıdırlar. Bu süreçte çiftler arasında bir problem oluştuğunda ani kararlar vererek ayrılmaya kalkmak veya ağır tartışmalar esnasında geri dönülmeyecek sözler sarfetmek, bunu yapan tarafın daha sonra pişmanlık duymasına yol açabilir.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Balıklar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

- Evlilik veya uzun süreli ciddi ilişkiler
-İlişkilerin ciddiyete dönüşme aşaması
-İlişkide dengelerin yerine oturtulması adına her türlü konu
- İlişkilerde görüş farklılıklarının saptanması aşaması
- Yeni bir ciddi ilişki kararı alma veya boşanmaya karar verilmesi
- Karşıt görüşteki insanlarla olan iletişiminiz
- Birebir ilişkilerdeki bağlılık ve ciddiyet
-Yeni yapılacak kontratlar(iş-ev veya v.b)
-Yasal konular

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

-Çalışma ortamınız ve kullanılan yöntemler
- Staj, ustalık, çıraklık konuları
-İş temponuz içinde üstlendiğiniz tüm görevleriniz
-Sağlığınız
-İş arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ve iletişiminiz
-Beden ve zihin arasındaki denge
-Günlük faaliyetleriniz
-Evcil hayvanlarınız
-Aciliyeti olmayan her türlü operasyonss

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkide aşırı duyarlılığın işaretidir. Kimi hasret, bazısı ayrılık veya anlaşmazlıklar nedeniyle kendini pek rahat hissetmeyebilir. Mantığın ön planda tutulması gereken dönemdir. Ayrıca bu enerji, çalışma ortamınızda yaşanan bir aşkın işareti olduğu gibi, paylaşımlarınızda ortaklaşa hareket etmenin de göstergesidir. İnce eleyip sık dokuma zamanı olduğu için, partneriniz veya siz aranızdaki farklılıkların aslında ne kadar özel bir şey olduğunu düşünmek yerine, tam tersi tepkilerde bulunarak birbirinize mesafe koymaya çalışabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar hayatın kendilerine karşı haksızlık yaptığını ve bu yalnızlığın yazgınız olduğunu düşünerek kendinize haksız yere yüklenebilirsiniz. Partneriniz ilişkide fazla titiz davranışlar sergileyebilir veya size karşı sevgisini sunmakta kimi zaman çelişkili tavırlar gösterebilir. Bu halleri ise kafanızı oldukça karıştıracağından, hangi yönde hareket etmeniz gerektiğini kimi zaman tespit etmeniz zorlaşabilir. Gördüğünüz gibi Ağustos ayı gerek geri hareket gerekse diğer etkiler nedeniyle kendi içinde durgunluk getirici ve içsel anlamda sorgulamalarda bulunmanıza neden olucu bir ay olarak dikkat çekiyor. Bize düşen öncelikle kendimize olan sorumluluklarımızın farkında olmak, ölçülü ve ılımlı bir şekilde hareket etmek, detayları fark ederek değerlendirme altına almaktır.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, ilişkinizle alakalı konularda yapılacak yeni düzenlemelerin işareti olup, birbirinizle el ve gönül birliği yapmanız halinde, aranızdaki sorunların çözümlenmesinde destekleyicidir. Lakin tam tersi bir durumda Güneşin tetikleyici özelliği nedeniyle, en önemsiz konuların bile sürekli ortaya gelmesi, tartışılması, çözüm bulunmaması anlamına gelebilir. Özellikle 23-24-25-26 Ağustos tarihlerini fazlasıyla önemsiyorum. Birbirinize karşı veya ilişkiniz yoksa da genel olarak evlilik-ciddi ilişki konularında aklı başında davranmak gerekiyor. Partnerinizin eleştirel yaklaşımları bu sürecin önemli etkilerinden olup, güya kusursuzluk arayışı nedeniyle yapılmaktadır. Burada size düşen görev, ortalığı ılımlı bir şekilde yumuşatmak ve birbirinizi kırmadan, olabilecek en olgun ifade tarzınızla çözmeye çalışmaktır. Aslında içinde hiçbir kötülük olmasa da, hatta bunu beraberliğinin sürekliliği adına yaptığını düşünsek bile, bazen dozunu kaçırabileceğini göz önüne alarak şimdiden kendinizi hazırlamanız faydalıdır.

Böyle bir enerji altında sizin hayalleriniz, hayata bakışınız, yaşam felsefeniz ve isteklerinizle, onun kimlik duygusu arasındaki sorun, kimi zamanlarda, zıt kutuplar gibi birbiriniz arasında çekim oluşturabilir. Benim de tavsiyem tam bu noktadan yola çıkarak beraberliğinizdeki sevgi olgusunu, o ilk günlerdeki heyecanları hatırlayarak ve hatırlatarak gündeme getirmeniz ve şimdiki bu karşı karşıya geliş halini tatlıya bağlamanızdır. Burada düşünmeniz gereken konu şudur. Biz birbirimize karşı galip gelmek için mi beraberiz yoksa birbirimizi güçlendirmek için mi? işte sır dolu soru cümlesi budur. Bu cümle bu sürecin de sonucu anlamına gelebilir. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, karşılarına çıkacak kişiyle aralarında yoğun bir tutkudan ziyade mantıklı bir alış verişin göstergesidir. Yani herkes kendi güvenliğine önem vereceğinden, aşkın karın doyurmadığı düşünülebilir. Balıklar bu enerji altında, çok önceden canları fazlasıyla yandığından karşılarına çıkacak kişide, sadakat, güvence arayabilir ve gelecek konusunu ön planda tutarak beraberlik yaşamayı tercih edebilirler.

İŞ VE KARİYER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında, yaşamımız üzerinde sıcaklığıyla bizi ısıtıcı, ışığıyla karanlıklarımızı aydınlatıcı olan astrolojinin en güçlü gezegeni, ifade gücümüzün temsilcisi Güneş,

Yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyrine başlayacak. Her yıl olduğu gibi genel anlamıyla bu süreç hedefinize rahatlıkla kitlenebileceğiniz, kendinizi ifade edebileceğiniz zamanın geldiğini gösterir. Şöyle bir düşünürsek Balıklar bu dünyanın bencil duygularından uzak, sanki daha önce gelmiş gibi doygun ve kendine has özelliklere sahip aşkın bir burçtur. Fakat hayat koşulları başta iş, aşk, parasal konularda girişken ve güçlü bir egoyla hareket etmemizi gerektirmektedir. Durum böyle olunca bir Balık için hayat zorlu bir sınav haline gelebilir.

Oysaki Aslan burcundaki Güneş ona daha derin sulara gitmesi için ışık olmaya gelmiştir. Özellikle verimli bir şekilde hayatınızı düzene sokmanız adına, yeteneklerinizi ifade etmeniz için size destek olacak bu gücü değerlendirmek lazımdır. Gördüğünüz gibi gezegenler zodyakta turlarını tamamlarken güçlü veya güçsüz oldukları burçlarda olumlu veya olumsuz enerjilerle bizleri etkilemektedirler. Fakat Güneşin Aslan burcunda ilerlemesi gibi bazı seyirler tüm burçlar için ilahi bir rahmet gibidir. İşte şimdi sizin de oturduğunuz yerde bir fırsat beklemek yerine, bu desteği karşınıza alarak, harekete geçmeniz lazımdır. Ne olursa olsun, hakkınız olana sahip çıkmalı, kimlik duygunuzu ifade etmeye çalışmalısınız.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınızla ilgili konularda etkili olacak Venüs-Aslan burcu enerjisi, doğası gereği her ne kadar akla hep aşk ilişkilerini getirse de, bir önemli özelliği de, hayatımızın huzurlu ve güven dolu geçmesi için gerekli olan parayı temsil etmesidir. Şöyle bir düşünürsek, yaşamdan zevk alabilmenin en önemli şartlarından biri de maddi güvencemiz değil midir? Merkür geri hareketiyle aynı döneme denk gelen Venüs etkisi altında, şu anki durumunuzu maddi ve manevi anlamda gözden geçirmeniz faydalıdır. Bu süreçte tüm burçlar olarak egomuz ön planda. İster istemez liderliğimizin kabul edilmesinden yanayız. Ancak bunun ayarını öyle akıllıca yapmalıyız ki, huzursuz olmayalım. Israrcı olmak, inatçı tavırlar göstermek, durumunuzun farkında olmamak ne kadar yanlışsa, birilerinin ellerine kendinizi teslim etmek, hiç bir çaba sarfetmeden herşeyin lehinize gelişmesini beklemek de o denli yanlıştır. Bu dönemin faydalı tarafı, sanatsal konularda yaratıcılığınızı körüklemesidir.

Dönemi olumlu yönde geçirmek ve sonrasında rahat etmek için, bu süreçte eksiklerinizi gözden geçirmek ve tamamlamak, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, kilonuza özellikle dikkat etmek faydalıdır. Ayrıca iş veya özel arkadaşlıklarınızı, ilişkinizi gerçekçi manada ele almak şarttır. İş hayatı durgunlaşabilir, iş başvurularının sonuçlarını almakta gecikmeler yaşanabilir. Bunları doğal karşılamak gerekiyor. Madem bu etkilerin yaşanma ihtimali var, o zaman gelin şu önümüzdeki dönemi akıllıca, sakin bir şekilde değerlendirelim. Yapılması ve ayıklanması gerekenleri derleyip toparlayalım, analizlerde bulunalım ve gereksiz kişilerle vakit kaybetmek yerine, kendimiz için neler yapabiliriz bunları tespit ederek Ağustos ayını geçirelim. Sarı ışık anlamına gelen bu ayda ne kadar çok kendimizin farkında olursak o kadar başarılı düzenlemelerde bulunabiliriz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Balıklar, 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay dış dünyadaki kimliğiniz ve yaşamınızla alakalı mevzularda alabileceğiniz yeni kararların göstergesi olarak önem taşıyor. Bu etki altında gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz son derece önemli. Öncelikle davranışlarınızdaki netlik, yeni girişimlerde bulunurken dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışmanız gayet yararlı. Yaşam yolunda iradenize sahip çıkarak, kimlik duygunuzu dış dünyada tutarlı bir şekilde ifade etmek adına mantıklı olmak durumundasınız.

Duygularınızın sizi esir altına alarak felç etmesine izin vermemeli, güven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmalı, korkularınızdan arınarak özgüvenli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Amaçsız bir halde, gerginlik içinde, ne yaptığınızı bilmez bir vaziyette kararlar almaya çalışmak yanlış olabilir. Öncelikle dış dünyadan kendinizi soyutlamadan, başkalarıyla ortak paylaşımlarda bulunmaya devam etmelisiniz. Bugünlerde ne durumda olursanız olun, insanlara karşı katı, agresif ve bencil tavırlar içinde olmayınız. Gerektiği zamanlarda esneklik göstererek anlaşmaya gönüllü olduğunuzu ifade edebilmelisiniz. Böylece Dolunayın sert etkilerinden korunabilir, güçlü bir şekilde hayata karşı durabilirsiniz.

PARA KONULARI

3 Ağustos-19 Eylül Yengeç burcunda ilerleyecek kazanımlar evinizin yöneticisi Mars, para konusundaki hassasiyetinizin yüksek olduğunun göstergesidir. Bir yandan hayalci ve yaratıcı, diğer yandan bağımsız ve hırslı bir şekilde hareket edebileceğiniz bu dönemde ruh haliniz kazancınızla paralel olarak geliştiğinden aşırı duyarlı tepkilerde bulunmanız, değişkenlik göstermeniz normaldir. Çünkü bir hevesle kararlar alır fakat şartlarınız elvermediğinde kırılganlık duyabilirsiniz. Ailenizin geleceği ve güvenliği adına paranın önemi gayet açıktır. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda kimi zaman zorluk yaşasınız da, özellikle yaratıcı faaliyetler maddi açıdan umutlandırıcı olabilir. Yengeç burcu etkisi altındaki Mars süreçlerinde, ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi gözden geçirip, bu konularda tarafsız bir şekilde analizlerde bulunmak gayet faydalıdır. Böylece güvencenizle alakalı konularda daha gerçekçi tedbirler almanız kolaylaşır. Her ayrıntının önemi üzerinde durarak, kısa vadeli değil uzun süreli çözümler bulmak adına düşünmek gerekir. Korunma, kollanma, desteklenme ihtiyacınızın yoğun olduğu bu dönemde, harcamalara dikkat etmek ve paranızı olur olmaz şekilde harcamamak önemlidir. Kısıtlı bir bütçe içinde hareket edilmesi mümkün bu dönemde gösterişli şekilde yaşamak yerine mütevazi koşullarda günlük yaşamınızı sürdürmeniz yararlı olabilir. Sıkı pazarlıklar, alışverişlerde dikkatli ve ekonomik olana yönelmek durumunda kalabilirsiniz.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 5-6-10-11-14-15-16-19-20-21-24-25

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-7-8-9-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler: 24-25

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18

Yeniay: 14-15-16

(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-29-30

(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER