Habertürk 03.10.2011

Balık burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

BALIK

Balık burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Balık Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

Ekim ayında Akrep burcunda oluşan gezegen yoğunluğu uzak ve yakın akrabalarınızla aranızdaki derin bağlılığın ve birbirinize olan dikkatin göstergesidir. Yuvanız sınırları içinde olan biteni başkalarından gizleme ihtiyacı duyarsınız. Çünkü ne de olsa bu tamamıyla sizin mahrem alanınızdır. Mistik, gizemli konulara duyulan yoğun ilgi, sizi bu mevzularda araştırmaya veya uğraşmaya sevkedebilir. Yükseleninizle uyumlu olan bu enerjiler, size apayrı bir çekim gücü kazandırır. Uzak akrabalarınız aracılığıyla özel birisi ile tanışabilirsiniz. Bu özellikle bekar Balıklar için etkileyici olabilir. Affetmekte zorlandığınız kişilerin size doğru olumlu yaklaşımını sağlayabilir. Yuvanızdan uzakta işiniz veya özel meselenizle alakalı bir yolculuğun işareti olabilir. Bir konu üzerinde derinlemesine yapılacak bir araştırmanın size yarar sağlaması mümkündür. Bu enerjiler altında haklı olduğunuz konularda kendinizi ifade etmekten çekinmezsiniz. Gördüğünüz gibi bu enerjiler her anlamda özgüven duygunuzu yükseltici ve sizi güçlendiricidir.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Ekim tarihine kadar devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri Ekim ayının yine önemli enerjisi olarak bizlerle beraber. Genel anlamıyla ilişki konularında gayet akıllı ancak uzlaşı içinde, değerlerinize sahip bir biçimde kendinizi ifade edebilmeniz demek olan bu süreç, cinsellik olgusunun benzetme yerindeyse, ilişkide güçlü bir silah olarak karşı tarafa doğrultulması ve yüreğine nişan alınması anlamına gelir. Hani şu erosun oku dedikleri cinsten. Ayrıca Politik davranarak, aklı başında ilerleyerek ilişkinizi dengeli bir şekilde yaşamanız mümkün. Ne fazla verici olun, ne de kendi ilkelerinizden vazgeçin. Tabii ki her Balık aynı durumları yaşamıyor. Yaşanabilecek gelişmelere göre, benim tavsiyem, eğer ilişkinizde sorunlar varsa veya karşınıza çıkan kişinin hoşunuza gitmeyen davranışları olursa, problemin üstünü örtmeyin. Belli bir nezaket çerçevesinde beğenmediğiniz durumları dile getirin. Güneş-Terazi burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri 14 ve 22 Ekim olarak öne çıkıyor. 14 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu beraberliğinizde ciddiyet ve güven arayışınızın yükselmesi anlamındadır. Her şey eşit ve adil bir şekilde paylaşılmalı ve sorunlar ciddi biçimde masaya yatırılmalıdır. Burada arzu ettiğiniz tek şey, dürüstlük ve tarafsızlık ilkesi çerçevesinde hareket edilmesidir. Ne siz ne de karşı taraf kendini düşünmemeli, bugüne dek yaşanılanlar ve saygı-sevgi-güven üçlüsü öne alınarak gözden geçirilmelidir. 22 Ekim Güneş- Neptün olumlu görünümü bazı Balıkların ilişkileri konusunda sorunlardan kaçma arzularının göstergesi olduğu gibi, bir kısım Balıkların hem cinsel hem de duygusal yönde kenetlenmeleri anlamına da gelebilir. Çoğunluk Balık için anlamı ise, partnerlerinin ilişkide önemli olma arzularını temsil eder.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, burcunuzla uyumlu bir görünüm oluşturduğu için, öncelikle fiziksel manada etkileyici ve ardından karşı cinsle olan ilişkinizde arzularınızı ateşleyicidir. Venüs astrolojik açıdan Akrep burcunda ilerlediği zamanlarda kendi doğasındaki yumuşaklık özelliğini yitirir. İlişki kurma biçimi yoğun tutkulu ve sahiplenici hale gelir. Güçlü cinsel dürtüler ve fırtınalı aşklar yaşatır. Bu dönemin siz Balıklar açısından önemini olasılıklar çerçevesi içinde incelediğimizde ilk akla gelen, bulunduğunuz şehir veya yaşadığınız ülke dışındaki insanlarla olan bağlantınızdır. İnternet sayesinde veya yolculuk kanalıyla tanışabileceğiniz yeni bir kişi, tutkulu bir aşkın baş rolünde yer alabilir. İkinci anlamı, bir aşk macerası olabilir. Tanışacağınız yeni bir insanla aşkın uçsuz bucaksız zirvelerinde dolaşabilir, belki de ilk kez aşık olmanın tatlı heyecanını yaşayabilirsiniz. Yalnız bu ilişki oldukça tutkulu ve sizi fazlasıyla etkisi altına alıcıdır. Bir başka olasılık devam eden ilişkinizdir. Bu noktada tabi ki yaşadığınız beraberliğin niteliğine göre önem kazanır. Venüs-Akrep burcu geçişinin etkili tarihleri 10-13-15-27 Ekim olarak öne çıkmaktadır. 10 Ekim Venüs-Chiron olumlu enerjisi bana göre son derece olumlu, yararlı ve şans verici bir görünüm olarak baştacı bir enerjidir. Aşık olmak, sevdiğinden emin olmak, sorunları gayet kolay bir şekilde çözüme kavuşturmak adına ilahi bir kuvvet diyebilirim. 13 Ekim Venüs-Pluto faydalı görünümü, tarafların ileriye dönük olarak birbirleriyle güç birliği edinmelerini sağlar. 15 Ekim Venüs-Jüpiter karşıt açısı, Jüpiterin ikinci yöneticiniz olması sebebiyle hem yararlı hem de daha önceki meseleleri maddi-manevi anlamda gözden geçirmenizde, ilişkinizdeki güvenliğin önemini tespit etmenizde kıymet taşır. İlişkisi olmayanlar bu enerji altında bir beraberlikte neleri önemsediklerini, bir partnerden neler beklediklerini, aşk olgusunun hayatlarındaki önemini, zevkli bir yaşam için gerekli kriterlere göre seçimlerini yapabilirler. 27 Ekim Venüs-Mars arasındaki mücadeleci görünüm bana göre cinselliğin her iki taraf için de önemini koruması anlamındadır. İlişkisi olmayanlar böyle bir görünüm altında karşı cinse doğru çekim artar. Erkekler tutkulu kadınlardan hoşlanırken, kadınlar güçlü, kendinden emin karizmatik kişileri tercih ederler.

İŞ VE KARİYER

11 Kasım tarihine kadar devam edecek Mars-Aslan burcu seyri, Ekim ayında da önemini koruyor. Bu tarihe kadar, işyerinizdeki durumunuzla alakalı konularda gerginliklerden uzak durmanız, her detayı dikkatlice gözlemlemeniz, güçlü çalışma içgüdünüzü kontrollü bir şekilde belirli alanlara yönlendirmeniz adına etkilidir. Çünkü bu dönemde Mars sağlık evinizle de birebir alakalı olduğundan, hırslı çalışma ve yoğun iş temposu size rahatsızlık verebilir. Otorite konumundaki kişilerle yaptığınız işe göre maaş artırımı veya düzenlemeler için görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmelerde sert tepkiler vermemeli, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmalı, yaptıklarınızın haklı olarak karşılığını alacağınızı umut ettiğinizi belirtmelisiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle iyi iş ilişkilerini sürdürmeli, gerekirse size yardımcı bir başka kişiye olan ihtiyacınızdan söz etmelisiniz. Kimsenin işini veya yapması gerekenleri üstlenmemeli, herkesin kendi sorumluluğuna sahip çıkması gerektiğini söylemelisiniz. Sigortasız ve sosyal haklardan mahrum kalmamalı, sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Kimileriniz bu dönemde ek işlerden kazanç elde edebilirler. Hizmet, sağlık, sanat, spor, yaratıcı ifade, eğlence hayatı gibi alanlar bunlardan en önemlileridir. Liderlik gücünüzü ortaya çıkaran ve güç arzunuzu çoğaltan bu enerji genel olarak balıklar için zorlayıcı olabilir. Mars-Aslan burcu seyrinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 3-17-26-28 Ekim olarak öne çıkıyor. 3 Ekim Mars-Jüpiter maddi konularda iyi bir gelir elde etmek, zevkli bir yaşam sürmek, geçmiş borçları ödemek, şöyle önünüzü görmek arzunuz yoğun. Mars kazanç evinizin yöneticisi, Jüpiter ise kariyer evinizin. Bu durumda kişi hakkı olanı istiyor. İş sorunları olan Balıklar ise, özellikle para konusunda fazla hassaslar. Çünkü son birkaç aydır nakit ihtiyacı fazlasıyla artmış durumda. 17 Ekim Mars-Kuzey düğüm olumlu görünümü, kişinin statü ve toplum içindeki yerini sağlamlaştırmak arzusunu işaretliyor. Artık bir iyimser düşünmek, dilemek sabır göstermek yerine bizzat geleceğini çizmekten yana. Zaten gelişimi için kariyerine ve çalışmaya ağırlık vermesi gerekiyor. 28 Ekim Mars-Merkür zorlu görünümü, iş arayışlarının simgesi olduğu gibi, dış dünya ile kurulan bağlantıların, görüşmelerin, aktivitelerin yoğunlaştığını gösteriyor. Mars çalışma evinizde olduğu için kişi tüm benliğiyle hakkı olanın peşinden koşuyor. Ancak ayarı iyi tutturmak lazım.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayacak Güneş, siz Balıklar için, her türlü paylaşım, başkalarıyla bütünleşme ve kendinizle alakalı konularda eksiklerinizi gözden geçirmek adına birebir ilişkilerin önemini vurgulamaktadır. Şimdi siz artık kendi fikirlerinizi hayata geçirirken, sizin dışınızdaki insanlarla ılımlı ve uyumlu paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken, kuşku ve kuruntulu durumlarda psikolojik olarak gerilime düşmek yerine dengeli bir iletişimi ön plana getirerek, herkesin kendi payına yapması gerektiği yönünde anlaşmaya varmalısınız. Ne kendinizi feda edecek kadar özverili, ne de başkalarının çıkarları konusunda sertlik gösterecek kadar uyumsuz davranmamalısınız. Siz Balıklar kendi doğal yapınız gereği her zaman bu ince çizgiye dikkat eden kişiler olduğunuz için, bu süreci çok büyük problemler olmadan geçireceğinizi söyleyebilirim. Çıkarlarınız konusunda dikkatli olmayı elden bırakmadan, ihtiyacınız olan alanlarda ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek durumunuzu düzeltecek kararlar alabilirsiniz. Evlilik, ortaklık, kredi, miras ve sigorta gelirlerinizle alakalı olan tersliklerde, gerekli kişilerle irtibata geçerek iyi bir diyalog içinde sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Cinselliğinizi ilgilendiren her konuda bütünleşmek ve bir olmak için her şeyden evvel ilişkinizin kalitesi üzerine düşünmeli karşılıklı haz duygusuna önem vermeyen ve sadece kendini düşünen kişilerden uzak durmaya çalışarak içgüdüsel farkındalığınızı arttırmayı hedeflemelisiniz. Bu konudaki sorunlarınızı tek başına yüklenmek yerine, biz olmayı başaracak şekilde önlemler almak için iletişimi muhakkak sağlamalısınız.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrine başlayacak Merkür genel anlamıyla zihinsel olarak yoğunlaştığınız, maddi kaynaklarınız, cinsel paylaşımlarınız, bankalarla ilgili durumlarınız, borçlarınız, ortaklarınızla alakalı parasal konulara ara vererek, yüksek eğitim, uzun yolculuklar, keşif ve araştırma, yabancı ülkelere yerleşim veya yabancı kişilerle iletişim, din ve inanç konuları, uzak kültürler, yeni bir yön tayin etmek üzere kendinizle olan keşif yolculuğunuz, genişlemek, büyümek, maceralar, gönül ilişkiniz, eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde zihinsel olarak yoğunlaşmanız anlamına geliyor. 14 Ekim tarihinde Merkür-Chiron arasındaki olumlu görünüm, tutkularınızı dile getirmenin, inandıklarınızın peşinden giderek dünyaya açılmanın, bir gönül yolcusu gibi sevgiyle hayatı ve insanları kucaklamanın işaretidir. Hakikaten gayet olumlu bir enerjidir. Kişi bu olumlu güç sayesinde hem inançla yol alır hem de zihinsel olarak kendini tüm olumsuzluklardan arınmış olur. 16 Ekim Merkür-Pluto görünümü de aynı şekilde olumlu ve güçlü bir dönüşüm için kişinin karşınıza çıkabilecek fırsatları gösteriyor. 17 Ekim Merkür-Jüpiter karşıtlık etkisi, iletişimin yoğunlaşması ve kişinin kendini güvende hissetmek amacıyla aktif hareket etmesini destekliyor. Ancak Jüpiter Boğa burcunda geri hareketini sürdürdüğünden ben bu enerjinin işaret ettiği gelişmelerin zamanla yerine oturacağını düşünüyorum. 28 Ekim Merkür-Mars arasındaki görünüm tüm burçlar için dikkat edilmesi gereken bir görünüm olarak kabul ediyorum. Sabit burçlar olan Akrep-Boğa burcunda konumlanan bu gezegenler, olumlu şekilde kullanıldığı takdirde yoğun bir odaklanmanın işaretçisidir. Ancak tam tersine güç elde etmek için inatlaşma şeklinde hareket edilirse kişinin güvence elde etmek için yıkıcı tarzda konuşması demek olur ki, deyim yerindeyse bir çuval inciri berbat etmiş oluruz. Sakin olalım, kendimizden emin bir şekilde ortalığı kırıp dökmeden işimize odaklanalım. Kendinizde ne zaman bir rest çekme, inatlaşma, ruhsal olarak doyumsuzluk hissederseniz lütfen önce kendinizle yüzleşmeye çalışın. Kişi kendini bilmezse arif olmaz derler. Biz de çevremizden ziyade önce kendimize bakalım.

Bu süreçte, öncelikle eğitim hayatını sürdüren kişiler uzmanlaşmak adına akademik bir eğitime başlayabilirler. Yüksek okulu kazanmış olanlar yeni çevrelerine intibak süreci geçirebilirler. Kimileriniz burs alarak yurtdışına çıkabilir ve orada eğitim hayatına devam edebilirler. Bazılarınız yabancı kültürler, din ve inanç sistemleriyle alakalı çalışmalara başlayabilir, hayatın derinliklerini keşfetmek adına kendileriyle yüzleşebilirler. Bu dönem zihinsel açıdan kendinizi tanımlamanız, kim olduğunuz keşfetmeniz adına bir serüven niteliğindedir. Gizlilik esastır ve kendinizle alakalı konularda inanılmaz derinlikler yakalayabilirsiniz. Yeni davranış biçimleri kazanır, geliştirir ve hayatınızda uygulamaya başlayabilirsiniz.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş her yıl olduğu gibi genel anlamıyla sizler için yenilenme, yaşamınız için yeni adımlar atabilme ve eskiyle olan tüm bağlarınızın yarattığı sıkıntı ve çaresizliği bir kenara koyabilme anlamı taşır. 24 Ekim tarihinde Güneş-Chiron arasındaki olumlu görünüm, iş hayatınızla ilgili meseleleri, sorunlarınızı, isteklerinizi ve kaygılarınızı giderici, umutlandırıcı ilahi bir kuvvet enerjisidir. Zayıf olduğunuzu, yetersiz kaldığınızı hissettiğiniz alanlarda size yardımcıdır. İnancınızla her türlü güçlüğün üstesinden gelebilmenizde size ışık ve rehberlik edebilir. Uzak yollar, başka şehirler, eğitim veya iş hayatınızla ilgili yaşanması muhtemel gelişmeler ufkunuzu ve görüşünüzü aydınlatır. 29 Ekim tarihindeki Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisi altında hem kendi çevrenizde güç elde etme arzunuz yüreğinizde büyür hem de dış dünyaya açılarak maddi ve manevi değerler kazanma, zevkli bir yaşam sürme arzunuz büyür. Ancak Jüpiter geri hareketini sürdürdüğü için bu tarihte ekilen tohumlar Aralık 2011 sonrası yavaş yavaş filizlenmeye başlar. O yüzden çok da abartılı veya sabit fikirli düşünmemekte yarar vardır. Biraz tevekkül içinde olmak rahatlatıcıdır.Evet kısa bir süre gibi gözükse de, son zamanlardaki bazı ters durumların yarattığı sıkıntıyı üzerinizden atmanız adına bu görünümler ve Güneş-Akrep burcu geçişinin etkili olacağını söylemek mümkündür. Yine genel olarak bu süreçte, seyahatler, eğitim hayatınız, vizyonunuz, inancınız, yeni çevreler edinmeniz, yabancı dil ve araştırma işleriniz, akademik kariyer ve mesleki olarak kendinizi geliştirmeniz, inancınızı ayakta tutarak her şeyin altından kalkabilmenizi sağlayan içsel motivasyonunuzu yeniden oluşturmanız, bir takım girişimlerle kendi ufkunuzu geliştirmeniz, alışılmışın dışına çıkabilme cesareti edinmeniz ve sizi kısıtlayan her şeye veda edebilmeniz konularında girişimde bulunabilir ve zihinsel yönden aktif bir zaman dilimi geçirebilirsiniz.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Balıklar 26 Ekim saat 22:57 Akrep burcunda oluşacak Yeniay, yaşamsal amaçlarınızı gerçekleştirmek üzere daha bir istekli ve çok daha tutkulu davranmanız adına sizi destekleyicidir. Zihninizi tek bir noktaya odaklamanızda, gücünüzü hedefleriniz adına yönlendirmenizde ve kararlılığınızla ayakta durmayı başarmanızda yardımcı olan Yeniay tazelik ve canlılık getiren etkisiyle umut vericidir. Günlük hayatınızdaki düşünceleri ve yüreğinizdeki inancınızı, farklı ufuklara açılarak genişletmenizi sağlayan Yeniay, bu doğrultuda zihinsel veya fiziksel yolculuklar yaparak büyümenizde etkileyicidir. Bireysel dönüşümünüz adına da kuvvetlendirici bu enerji, başta eğitim hayatınız olmak üzere başkalarıyla ortak olarak yürütülecek projelerin, görevlerin de simgesidir. Sağlıklı bir şüphe, insanoğlunun gelişiminde önemlidir.

Siz de bu enerji sayesinde, çevrenizdeki insanları daha iyi gözlemleyebilir, kendinizi koruyabilir, gereken zamanda doğru hamlelerde bulunarak gelişebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde yeni ortaklar bulmanızı, görüşlerini açıklayacak ortamlarda bulunmanızı sağlayan bu güçlü enerjiyi arkanıza destek alarak, zorluklarla mücadele edebilirsiniz. Araştırarak bilgilenmek, konusunda uzman kişilerle görüşerek büyümek, geniş bir pencereden hayata bakmak adına da destekleyici olan Yeniay, kaderinize yeni bir yön çizebilmeniz için, ihtiyacınız olan güçlü bir kalem gibidir. Şimdi düşünün ve hangi resim içinde yer almak istiyorsanız o resme uygun renklerin içinde kendinizi hayal edin. Hatta bugün, kendiniz adına bir dilekte bulunun ve önümüzdeki bir aylık süreç içinde ona odaklanarak, her gün bir adım daha yaklaşmanın zevkini çıkarın.

PARA KONULARI

9 Ekim tarihine kadar etkili olacak Venüs-Terazi burcu seyri Ekim ayının ilk dokuz gününde bizlerle beraber. Genel anlamıyla, her birimizi güçlü enerjisiyle sarıp sarmalayacak Venüs duygusal ve ruhsal güvenlik ihtiyacınız için, başkalarıyla işbirliğinde bulunmak anlamında gayet rahatlatıcıdır. Benzetme yerinde olursa, haklı ile haksız olan birbirinden kolayca ayırt edilir. Diplomasi ve davranışlarınızdaki nezaket hem başkalarıyla ortak paylaşımlarınızda hem de kendi içinizdeki bütünlük duygunuzda yükselişe neden olacağından moraliniz güçlenir. Bu etki altında ortaklarınız, eşiniz veya ailenizle ilgili her türlü konuda ılımlı yaklaşımlar içinde olmanız size artı faydalar olarak geri döner. Kesilip atılması gereken bilinçaltınızda yer etmiş negatif tüm olay, insan ve sancı oluşturan tüm parçalar elenir. Bütünün çalışmasına engel olan, yaşamınıza ait ne varsa onarılır, eşiniz veya partneriniz uyumlu bir şekilde hareket edebilir. Eğer bazı şeylerin miladı dolmuşsa, çatışmadan, didişmeden veda edilir. İçsel barış duygunuz yüksektir. Yaşanan her bir acı deneyimin sizde oluşturduğu bilgelik gözle görülür hale gelir. Venüs-Terazi burcu seyrinin en etkili tarihi hakikaten sizler için gayet faydalı olacak 8 Ekim tarihidir. Bu tarihte Venüs-Neptün olumlu görünümünü deneyimleyeceğiz. Venüsün burcunuzla uyumlu görünümü ve Neptünün yöneticiniz olması sıfatıyla doğal olarak hayallerinizin peşinden gitmeniz, ideallerinize sahip çıkmanız ve inandığınıza sahip çıkarak benzetme yerindeyse aşkla büyümeniz bu görünüm sayesinde gerçekleşmiş oluyor. Yılın en güzel enerjilerinden biri olan bu görünümün sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri, şansı getirmesini canı gönülden diliyorum.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Balıklar 12 Ekim saat 06:06 itibariyle Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, özellikle duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetme arzunuzu yükselticidir. Gerek maddi gerekse manevi konulardaki sorunlarınız bu güçlü ışığın altında net olarak görülebilir. İş hayatınızla ilgili meselelerde, bazı kişilerin size karşı muhalif tavırlar içinde olduklarını farkedebilir hatta bugüne dek kurduğunuz bazı dostlukların sabun köpüğü misali kaybolup gittiklerini düşünebilirsiniz. Sözgelimi parasal konularda zamanında çevrenize yaptığınız insanlıklar, aşk hayatınızda gösterdiğiniz fedakarlıklar, iş hayatında el uzattığınız insanlar hepsi dolunayın ışığı altında olanca acımasızlığıyla durmaktadır.

Dolunay etkisi altında olsanız da, çıkarlarınızı düşünerek, iletişimsel konularda temkinli hareket etmek durumundasınız. Yani kişiliğinize pek uymasa da, başkalarıyla işbirliği, gönül birliği yapmak durumundasınız. Tamam dostunuzu, düşmanınızı bilin, hatta içinizden ne söylemek geliyorsa söyleyin. Ama lütfen kendinize sahip olun. Yani sistemle boğuşmak yerine oyunu kuralına göre oynamaya çalışın.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-18-19-22-23-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-15-16-17-22-23-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11-12

Yeniay: 8-9

(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23

(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER