Mynet 01.03.2012

Balık burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Balık burcu aylık yorumu (Mart 2012)

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasında etkisi devam edecek, Mars geri hareketi evlilik-uzun süreli ilişki-ortaklık gibi konularda bazı kişilere, eşinize, etrafınızdaki insanlara lütfen dikkat ediniz. Acele kararlardan kaçınınız. Özellikle evlenmeyi düşünenlerin, eş adaylarına dikkat etmelerinde yarar görüyorum. Gözünüze çarpan bir yanlışlık, bir davranış ve sözü nasılsa düzelir, yanlış anlamışımdır diyerek umursamamak, daha sonra aynı durumların yaşanmasına neden olabileceğini unutmayalım. Bilinçli davranmanız gereken bir süredesiniz. Kiminle berabersiniz, ilişkinizin niteliği nedir, nasıl bir beraberlik sizin için daha az risk taşır bunları lütfen iyice düşününüz. Ben bu dönemin iş ortaklığı konularında çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sözleşme maddelerinde mutlaka yasal haklarınızı gözetiniz. Bu geri hareket ilişkinizle alakalı konularda da son derece etkilidir. Sessiz ve kimi zaman oldukça derinden hareket eden, düşüncelerinde ısrar eden sevgilinizle, eşinizle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hiçbir şeyi beğenmeyen, dayanamayıp eleştirdiğinizde bunu kabul etmeye yanaşmayan kişiyle tabii ki ortak bir noktada buluşmak pek kolay değildir. Kimi zaman her durumu abartan, bazen sorularınızdan, şikayetlerinizden kaçmak için bahaneler yaratan partnerinizle anlaşmak için epeyce ter dökebilirsiniz. İlişkisi yeni başlayanlar açısından bu dönem hem partneriniz hem beraberliğiniz anlamında detaylı bir gözlemde bulunmanın gayet faydalı olacağını gösteriyor.

20 Mart tarihine kadar etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri 14 Mart itibariyle gerileyecek Merkürle örtüşüyor. O nedenle geçtiğimiz Şubat ayına göre, bilinçli davranmamızı gerektiricidir. Önce olumlu açılardan bu geçişi ele almak istiyorum. Güneş astrolojik olarak yaşamsal enerjimizdir. Ayrıca kendimizi dış dünyada ispat etme anlamında son derece kıymetlidir. Bugüne dek edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri gerek özel ilişkiniz gerekse diğer insanlarla paylaşarak kendinizi ortaya koyabilmenizde genel anlamıyla faydalıdır. Her yıl burcumuzdan geçtiği dönemlerde kendimizi gayet güçlü hissederiz. Evet Mart ayında her ne kadar aksamalar yaşanması muhtemel olsa da, ben Neptünün koruyucu zırhı altındaki bu geçişi, geçtiğimiz Şubat ayında olduğu gibi bu ay da faydalı bulmaktayım.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Boğa geçişini, Mart ayındaki etkileri göz önüne aldığımda ilaç gibi görüyorum. Uyum, paylaşım, sevgi alış verişi konularında yakın çevrenizle olan bağlantınızı olumlu yönde etkileyicidir. Ayrıca aşk adına düşünürken ve karar verirken, sevgi, saygı ve güven üçlüsü içinde hareket edeceğinizin göstergesidir. Bu dönemde yanılmanız, birileri tarafında duygusal yaralar almanız, kendinizi mutsuz hissetmeniz mümkün değildir. Bilakis öyle sağlamcı ve öylesine temkinli davranırsınız ki, yanlış bir karar vermeniz pek mümkün değildir. Kolay değil tabii ki, nicedir mücadele etmektesiniz. İşte şimdi karşınıza çıkabilecek kişi ile veya şu anda hayatınızda bulunan insanla sağlam, ileriye dönük bir şekilde konuşabilme, bağlantıda bulunabilme şansına sahipsiniz. Artık geleceğiniz adına düşünüyorsunuz görmek istediğinizi değil, gerçek olanı istiyorsunuz. Hayal değil, bilakis gözlerinizi dört açarak ilerlemekten yanasınız. Çünkü artık, iyi niyet, empati kurmak, kendinden önce başkasını düşünmek zamanı olmadığının, bu iyi niyetliliğin başınıza ne gibi sorunlar açtığının, bu izlerin kapanmasının zaman alacağının farkındasınız. Şimdi önemli olanın ayaklarınızı sağlam olarak yere basmak olduğunun farkına bir kez daha varacaksınız. Venüsün güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemesi ve Jüpiterle olan arkadaşlığı gayet kıymetlidir. Her ne kadar geri hareket döneminde olsak da, bu geçişi olumlu buluyorum. Kişi böyle bir transit etki altında yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğini bilir. Önlemini alır, hayata ona göre bakar. Venüs Boğa geçişindeki etkili tarihler, 6-11-14 Mart. İlk iki tarih gayet hoş ve rahatlatıcı. 14 Mart tarihi de aslında olumlu. Ancak geri hareketli Mars ile Venüsün karşı karşıya gelmesi ciddi ilişki konularında biraz geçmişi hatırlatabilir, ılımlı hareket etmekte yarar var. Acil kararlar vermemek doğru olur. Önümüzdeki resme bakalım, gerçekçi ve uzun vadeli olanı tercih edelim.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Balıklar 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak üzerinde meydana gelecek Dolunay, karşı cinsle olan ilişkiniz başta olmak üzere, iş ortaklığı, sözleşme ve kontratlar, yasal davalarınızla ilgili geniş bir yelpazede etkisini hissedeceğiniz güçlü bir oluşumdur. Bizleri sınayabilir, kendimizi ve içinde bulunduğumuz durumu net olarak görebilmemizi sağlar. Sizler bu yansıma altında, partnerinizle aranızdaki veya genel olarak ilişki anlamındaki her türlü detayı tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Eğer aranızdaki sevgi bağı güçlü ise ve sizi birbirinize kadersel olarak bağlayan durumlar söz konusu ise, bu Dolunay yeni bir oluşumun simgesi anlamına gelebilir. Yani bir bitiş yaşanır fakat bu yeni bir başlangıcın oluşması için gerekli olan bir durumdur.

Eğer ilişkiniz bugüne dek sorunlar içinde devam etmişse, problemlerin düzeltilmesi mümkün değilse ve her şeyden önemlisi aranızdaki sevgi, saygı ve güven üçlüsünde zedelenmeler varsa, yolunuz ve amaçlarınız birbirinizden farklıysa, tek taraflı bir çabayla ayakta duruyorsa biliniz ki bu Dolunay sizi fazlasıyla zorlayabilir. Bu türden ilişkileri finiş noktasına getirebilir. Benim tavsiyem öncelikle hem kendinizi hem de partnerinizi lütfen gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Ayrıca, iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili sorumluluklarınızın ağır yükü altında asla pes etmeden, tek başınıza bile olsanız ayakta durmanız gerektiğini biliniz. Moralinizi hiçbir şeyin bozmaması için hayali değil, gerçekleri merkez alarak düşününüz. Bağımlılıklarınızın esiri olmayınız. Beraberliğiniz ve her alandaki faaliyetleriniz adına öncelikle kendinize olan sorumluluğunuzu unutmayınız. Yaşadığınız gelişmelerin, karmanız gereği olduğunu düşünerek inancınızı ayakta tutmaya çalışınız.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür, astrolojik olarak Balık burcunda hem zayıftır hem de pek olumlu değildir. Kaldı ki, bir de geri harekette oluşu, ilişki konusunda yanlışa düşülmesine, dikkatsiz kararlara ve yanılgılara sebebiyet verebilir. Genellikle eş veya uzun süredir ilişkiniz olan kişiyle aranızda yanlış anlaşılmalar veya yanıltıcı sözler rahatsız edici olabilir. Hayallerinizin prens ve prensesiyle karşılaştığını düşünenlerin çok iyi gözlemde bulunmaları şarttır.

İŞ VE KARİYER

19 Şubat-20 Mart arası dönemde burcunuzda ilerlemesi devam edecek iş evinizin yöneticisi Güneş, dış dünyada kendinizi güvendiğiniz alanlarda ortaya koyarak ifade edebilmeniz anlamında tabii ki gayet yararlıdır. Bilgi ve tecrübelerinizi gerek özel ilişkiniz gerekse diğer insanlarla paylaşarak ortaya koyabilirsiniz. Yaşadığınız dünya ile buluşmayı, birlik bilinci içinde hareket etmeyi, hayallerinize kavuşmak adına cesaretle ilerleyebilirsiniz. Her zaman şunu söylerim. Bilgi kişiye ayrıcalık kazandırır. Yani bir konuda ne kadar bilgi sahibi olursanız, farkınızı diğerlerine kabul ettirmeniz o denli kolay olur.

20 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında devam edecek iş evinizin yöneticisi Güneşin Koç burcu seyri, her ne kadar Merkürün geri hareketi nedeniyle hafif bulutlu geçse de, bu süreçte yaşamınızın ana gayesinde, sahip olduğunuz değerleri koruma, yeniden hayatınızı kurgulama ve güvenlik içinde yaşama arzusu yoğun. Yani çalışayım, çabalayayım ama yeter ki kendi ayaklarımın üstünde durabileyim. Yani ne aşk ne de başka bir şey, hırsla öne atılarak geleceğinizi garanti altına almak kadar sizi ilgilendirmiyor dersek doğru olur. Hani şu kimselere bağımlı kalmadan yaşama isteği vardır ya, işte siz Balıklarda bu dönemin tam olarak anlamı bu. Ancak maddi kazanımlar evinizde 12 Mart itibariyle etkili olacak Merkür geri hareketi nedeniyle bilinçli olmak durumundayız.

PARA KONULARI

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi özellikle maddiyatla alakalı ilişkiniz olan kişi, kuruluş veya konularla ilgili işlerinizi mutlaka geri hareket başlamadan önce halletmenizde yarar var. Geri hareket süresince kimseye kefil olmayınız. İster iş ortağınız, ister eşiniz ister kardeşlerinizle ilgili parasal meselelerde yaşanabilecek krizlere karşı şimdiden tedarikli olmanızda yarar var. Cinsel hayatınızı ilgilendiren veya engelleyen şartlarla baş etmeniz gerekebilir. Eşiniz veya partnerinizden kaynaklanan ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde son derece dikkatli olunuz. Hijyeninize ve korunmaya önem veriniz. Bilmediğiniz kişilerle ilişkiye girmeyiniz. Sağlığınıza özen gösteriniz.

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Merkür, zekanızı, doğuştan sahip olduğunuz yeteneklerinizi para kazanmanız amaçlı güce dönüştürebilecek etkili bir enerjidir. Bu enerji sayesinde maddi konularda hakkınız olanı elde etmek için gerekli mücadeleyi verebilirsiniz. Aileniz, yuvanız ile alakalı ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu enerjinin size vereceği hızlılıktan yararlanabilirsiniz. İlişkinizle alakalı konularda veya yasal konularda daha önce halledilmemiş davalarınız için görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu devrede dikkat etmeniz gereken konu, sabırsızlık göstermemek, gerçekçi bir şekilde mali durumunuzu ele almak, projeler üretmek ve bunları sözel olarak gerekli alanlarda göstermek olmalıdır. 12 Mart tarihinde Merkür geri harekete başlayana kadar maddi konularda girişimlerde bulunabilir, iletişim ve haberleşme alanları vasıtasıyla kazanç elde edebilirsiniz. Kısa süren seyahatler parasal mevzularda umutlandırıcı olabilir. Satış ve pazarlama, eğitim, öğretim gibi konularda hırsınız yükselebilir. Bu hırs size ek kazanç elde etmenizde fayda sağlayabilir. Merkür Koç burcunda ilerlerken dispozitör güç Mars-Başak burcunda geri hareketini sürdürüyor olacak. Bu durum gösteriyor ki, yeni bir girişimde bulunurken, bunun yerli yerine oturması için zaman faktörünü es geçmeyelim dostlarım.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Finansal konularda bu dönemde karar almak, uygulamak, doğru iz üzerinde ilerlemek mümkün olmayabilir. Bazen öylesine dikkatsiz davranılır ki, elinizdekini kolayca savurmanız mümkündür. Harcamaların mutlaka belli bir sistem içinde yürütülmesi, kontrollü davranılması gerekir. Ancak bu o kadar kolay olmayabilir. Aldığınız malının iade koşullarını göz önüne almalı, gereksinim dışı para harcamamalısınız. İş girişimlerinde veya paraya dayalı işlerinizde mümkün mertebe temkinli olmakta yarar var.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür, astrolojik olarak Balık burcunda hem zayıftır hem de pek olumlu değildir. Kaldı ki, bir de geri harekette oluşu, ilişki konusunda yanlışa düşülmesine, dikkatsiz kararlara ve yanılgılara sebebiyet verebilir. Genellikle eş veya uzun süredir ilişkiniz olan kişiyle aranızda yanlış anlaşılmalar veya yanıltıcı sözler rahatsız edici olabilir. Hayallerinizin prens ve prensesiyle karşılaştığını düşünenlerin çok iyi gözlemde bulunmaları şarttır.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların parasal konularda girişimci olmanızı sağlar. Ancak geri hareket döneminde olduğumuz için, emin olmadığınız alanlarda ve bütçeniz söz konusu olduğunda lütfen dikkatli hareket ediniz. Çünkü bu geçiş harcamaları da teşvik edicidir. alacakların tahsilinde veya ortaklıklar ilişkilerinde dikkatli olmakta yarar vardır. Yoğun bir rekabet söz konusu olabilir. Egonun yükselişi, isteklerinizi elde etmek konusunda mücadele vermenizi sağlarken, harcamalar konusunda da aynı şekilde dikkatsiz davranabileceğinizin göstergesidir. Anlık dürtülerinize yenilmemeli, risk almamalısınız. Öncelikle izlediğiniz yolun doğruluğundan emin olmanız gerekebilir.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Balıklar, 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay, Mars ve Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için, yenilik anlamındaki işlerde dikkatli olmamızı gerektirebilir. Yeniayın oluştuğu alan, maddi ve manevi değerlerimizi koruma evi. Bu durumda acil kararlar almak, hareket etmek en başta parasal yönden bizi zor durumda bırakabilir. Elimizdekini korumak, çoğalması için bilinçli hareket etmek gerekiyor. Cebimizdeki parayı düzgün ve planlı bir bütçe çerçevesinde düzenlemek gayet yararlı. Yatırımlar konusunda Yeniay, gözden geçirmelerde bulunulması adına teşvik edici.

Tabii ki Merkür geri hareketini göz önüne alarak ne yönde paranızı değerlendirmek istiyorsunuz bunun için araştırmalarda bulunmak yararlı olabilir. Alacak-Borç konularında dikkatli olmak gerekiyor. Tahsilatlarımız, geciken ödemelerimizin düzgün bir şekilde kontrolü şart. Para, iş, aşk çoğumuzun hayatında önemli kriterler. Bu konularda düşüncesizce hareket etmemek gerekiyor. Değerlerimizi korumak istiyorsak bilinçli olmamız şart. Yeniayı olumlu yönde değerlendirmek için, maddi ve manevi kaynaklarınızı koruma altına almanız, riskten uzak durmanız gayet önemli.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-11-12-16-20-21-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-13-14-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-30-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24
Yeniay: 20-21-22
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 7-8-9
(Ay-Başak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER