Habertürk 02.07.2011

Balık burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay balıklara, amaç ve hedeflerini net bir şekilde belirlemelerini öneriyor.

Balık Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Balık burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, korumanız altında olan kişiler, duygu dünyanız ve değerleriniz konularında etkili olup, güven içinde yaşama arzunuzu yükselticidir. Yaşadığınız ilişkinin sizin yüreğinizdeki anlamını yeniden sorgulamanızı sağlayan bu tutulma, anne ve baba Balıkların evlatlarının gelecekleriyle alakalı konularda hassasiyet göstermeleri anlamına gelebilir. Bu tutulmanın başarılı bir şekilde değerlendirilmesi için sadece kendinize dönük düşünmekten uzak durunuz. Olayları mantıklı bir bakış açısı çerçevesinde ele alınız. Bu tutulma kimileriniz için bir bebek sahibi olma arzusu verebilir veya beklenmedik bir hamilelik size çocuk konusunu düşündürebilir. Önemli olan sizin kafanızın içindeki hedeflerdir. Hazırlıksız yakalanmamak için yaşamınızla ilgili konularda ne yapmak istediğinizi, amaçlarınızı kendi içinizde lütfen tespit ediniz. 2-23-28 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, Güneş ve Venüs seyirleri sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Bazen canla başla çalışırız ancak kimi insanlar bunu görmezden gelerek bizi takdir etmeyebilirler. İşte böyle durumlarda şunu düşününüz. Ben işimi doğru ve güzel yapıyor muyum, çevremdeki insanlarla elimden geldiğince sağlıklı bağlantılar kuruyor muyum, işimi sahipleniyor, canla başla çalışıyor muyum. O zaman birilerinin tavır ve tutumları benim moralimi bozamaz ve benim özgüven duyguma zarar veremez. Bu görüşü ilişkilerinizde de öne alınız. Çünkü başkalarına bağımlı yaşıyorsanız onlar sizi desteklemediğinde özgüven duygunuz zedelenir. Bu ise strese yol açar.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Temmuz tarihine kadar aşk evinizde ilerleyecek Güneş etkisinde geçtiğimiz Haziran ayında sizlere bahsetmiştim. Neredeyse Temmuzun üç haftası boyunca etkili olacak bu enerjiyi hatırlamamızda fayda var. Bu etki altında, duygular alemi sizi farklı bir konuda düşünmeye zorlar. Yani, aşkla büyümek aşkı teninde hissetmek isteyen yürek, geçmişini hatırlar. Bu durum, bir yol ayrımında hangi yöne gideceğini bilemeyen bir yolcunun haline benzer. Öylece durur ve bekler. Bu bekleyişte kendi yüreğinin sesine kulak vermesinin daha doğru olacağını düşünür. Bu durum, derin sulardan sığ yüzeye çıkarak keşifte bulunmak isteyen bir balığın, korku içinde kendi karanlığına dönmek istemesine benzer. Çünkü geçmiş bildiği, gelecek ise bilmediği bir yerdir. Sevgili Balıklar Güneşin Yengeç burcu seyri, aslında böylesine çelişkili bir zaman diliminin simgesidir. Fakat bu bir Balık için yabancısı olduğu bir hal değildir. Bu süreçte yapılması gereken tabi ki geçmişin tekrar gözden geçirilmesi fakat mutlaka, ya onarılarak düzenlenmesi veya tümüyle geride bırakılarak devam edilmesidir. Bu enerjiyi olumlu şekilde kullanmanın yolu ise, önce geçmişinizle barışmak, sonra onu uğurlamak ve yeniye yer açmaktır.

Bu süreç, duygu dünyanızla alakalı her konuda güvencenizi ön planda tutarak ilişkiler yaşamak istemeniz, sizde bu hissi uyandırmayan, tedirgin eden ve geleceği olmayan kişiden uzak durmanız gayet doğaldır. Duyarlılığın yoğunlaşacağı bu süreç, bir Balık için büyümek ve gelişmek adına sesini yükseltmeyi ve kendine yeni bir yol çizmek için eskiyle alakalı herşeyi geride bırakmayı kabul etmesi gereken bir dönemdir. Artık bir dönem kapanmak üzeredir. Bu tarihlerde, hem geçmiş ve hem gelecek aynı anda sizi kendi tarafına çekmeye çalışabilir. Bir bakarsınız geçmiş bildiğiniz yerde durmakta ve size dön demektedir ama gelecek ise tam önünüzde size gülümsemekte hadi gel diyerek çağırmaktadır. Burada vereceğiniz karar, eskinin deneyimlerini ve yaşanılanlarını unutmadan yeniye yer açmak ve edindiğiniz tecrübelerin ışığında yol almaktır. Güneşin bir daha bu alandan transit geçmesi için en az bir yıl beklemek gerekeceğinden aşk hayatınızla ilgiyi konularda mantıklı düşünmeye çalışmanın önemini her yıl olduğu gibi yine görmekteyiz. Oysaki Yengeç burcu süreçlerinde eskinin tecrübelerinden yararlanarak yeniye yer vermek gerekebilir. Yaşadığınız ilişkinin veya doğru düzgün bir ilişki yaşayamamanın verdiği sıkıntıların sizi tedirgin etmesine ve sırf bu yüzden hayata karşı direncinizin düşmesine müsaade etmeyiniz. Hangi konuda olursa olsun lütfen gerçekçi düşününüz ve kendiniz adına en iyiyi istemek için mantıklı davranınız.

3 Ağustos tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek Mars, eviniz, duygusal güvenceniz ve ailenizle ilgili konularda iletişimin oldukça güçlü ve biraz da agresif tarzda uygulanacağının göstergesidir. Kimileriniz, yeni bir eve taşınmak zorunda kalabilir, kimileriniz ev sorunları nedeniyle oldukça sıkılabilir, kimileriniz ise aile bireyleri aralarında problemler yaşayabilir. Mars gezegeninin bu konumu, aktif enerjinin sözel ve hareket tarzında hızlanmasına neden olduğundan, bu enerjiyle sizin gibi hassas bir insanın baş edebilmesi doğal olarak zordur. Doğal yapınız gereği, elinizden geldiğince her sorundan uzak durmaya çalıştığınız halde, nedense bu süreçte her şey garip bir halde üzerinize gelmektedir. Yaşamınızdaki bazı olayların üzerinizde bıraktığı etki nedeniyle gerilimli olabilirsiniz. Kimliğinizi oldukça zorlayan bu enerji aslında mücadele etmenizi ve cesur bir şekilde düşünmenizi sağladığı halde, siz tam tersi bir görüş açısıyla hareket ederek huzursuz, öfkeli ve zor bir insan haline gelebilirsiniz. Aktif olarak en çok gerilim gösterdiğiniz konuların başında ilişkiniz ve kendinizi güvensiz hissetmeniz sonucu yüzünüze yansıyan keyifsizlik oldukça belirgindir. Sizi her zaman sessiz ve sakin gören kişiler bu durum karşısında şaşırabilirler. Bu durum doğal olarak sağlığınızın etkilenmesine ve işgücü kaybınıza neden olabilir.

YENGEÇ BURCUNDA PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz saat 11:37

Sevgili Balıklar 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Yeniay ve Parçalı Güneş Tutulması öncelikle aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yüksek tutmanız ve bilinçli seçimlerde bulunmanız halinde renklendirici, sahiplenme ve korunma hislerinizi güçlendirici ve sonrasında sosyal hayatınızı düzenleyicidir. İçe kapanan ruhunuz ve geçmişin etkisi altında yaşlanan teniniz şifa bulduğu gibi, karanlıklardan aydınlığa çıkmanın güzelliğini yaşayabilirsiniz. Ben Tutulmaların insanları uyarıcı ve uyarıyla daha doğru yolda yürümelerini sağlayıcı yönünü seviyorum. Her zaman söylerim. İnsan iradesi ve inancıyla her türlü olumsuzluğu güce dönüştürebilecek kadar kuvvetlidir. Bu tarihte eğer sevgilinizle, ailenizle veya çocuklarınızla sorunlarınız varsa bunların hepsini makul ve ılımlı bir şekilde çözebilirsiniz. Geçmişteki bir sevgili kendini yeniden size hatırlattığında, onunla yaşadığınız süreci ve bitiş nedenlerini gayet bilinçli bir şekilde düşünerek ne yapmanız gerektiğini tespit edebilirsiniz. Bunu yapmıyorsanız, yaşayacaklarınızın adını kader koyamazsınız. Hayatın sadece para kazanmak, çabalamak olmadığını, yaşamanın ne kadar güzel ve zevkli bir şey olduğunu bu tutulma sayesinde hatırlayarak, daha aklı başında kararlar alabilirsiniz. Tutulma akıllı ellerde joker kartı gibidir. Hangi yerde kullanmanız gerektiğini bilmeniz lazım. Bunun yolu geçmişe değil, önünüze bakarak, kendi hayatınızın sorumluluklarına sahip çıkmakla olur. Yoksa aynı olayları defalarca kez yaşarız. Sonra da sebebini, yok kaderdi yok tutulmaydı diye aramamış oluruz. Aşkla coşmak ve aşkla güven kazanmak ve aşkı yeniden keşfetmek istiyorsanız Yeniay ve tutulmanın güçlü ışığını yüreğinizin içinde hissediniz. Çünkü o, bu ışığı hissedenlerin aydınlatıcısıdır.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs aşk konusunda her zamanki verici ve cömert tutumunuzun bu sefer karşılığını görebilmeniz açısından etkileyicidir. İlişkiniz olsun veya olmasın Balıklar bu süreçte, kendilerini sahiplenecek, kendiyle çelişkiye düşmeyecek, sorumluluk bilincine sahip, kendi gerçeğinin farkında olan partnerlere doğru yönelim ihtiyacı duyabilirler. Her ne kadar ciddiyete dönüşmesi aşamasında pek yeterli olmayan bu enerji geçmişte kalan ilişkileri canlandırıcı bir etki yarattığı gibi, küskünlükleri de ortadan kaldırıcı bir niteliğe sahiptir.

Bu tarih aralığında duygularının farkında olan ve bunları değerlendirmeye çalışan yüreğiniz empatide bulunmaya da dünden hazırdır. Çünkü yaşanılan süreçte yeni bir ten, yeni bir soluk ve yeni bir insanla birleşmek, onunla bütünleşmek öyle kolay iş değildir. Kaldı ki bir Balık için şefkat ve merhametin, olumlu sonuçlara inanmak isteyen, karmaşa içinde yönelimini kaybetmekten korkan duyarlı birinin öyle kolay kolay geçmişi toprağa gömmesi kolay değildir. Geçmiş derken burada kastettiğim sizin yüreğinizde yer etmiş, evet bu adam veya evet bu kadın dediğiniz kişiden söz ediyorum. İşte böylesine sevdiğiniz ve böylesine sahiplendiğiniz kişiyi arar ruhunuz. Çünkü onunla olduğunuz takdirde kendinizi rahat hissedeceksinizdir. Duygusal Balıklar için bu dünyanın değil, derinliklerin kanunu geçerlidir. Çünkü onlar yüzeyle ilgilenmeyi çoktan bırakmışlardır. Gerçeklerin acı ve incitici yanlarından ziyade kendi dünyalarının derin mavilikleri onlar için her zaman huzur ve güvenliğin temsilcisidir. Yengeç burcu seyirlerinde yaşanan aşk, Ay ışığının yürekle valsine benzer. Işık sizi takip eder, siz de ışığı. Sarmaş dolaş bedeninizde sadece sizin duyduğunuz yürek çarpıntılarını kaç kişi anlayabilir ki? Ama siz çok iyi anlarsınız. Bu yüreğin kim için ve nasıl attığını.

İŞ VE KARİYER

23 Temmuz tarihine kadar aşk evinizde seyrini sürdürecek Güneş yaratıcı yönlerinizi öncü bir biçimde hayata geçirmenizi, uygulamalarda bulunarak bunları ifade etmenizi sağlar. Güvence isteğiniz ön planda olduğu için, yanlış kararlar vermemek için fazlasıyla itina gösterebilirsiniz. Güneşin duyarlı ışığı sizi aydınlatırken, kim olduğunuzu, nelere sahip olduğunuzu düşünmek gayet kolaydır. Yüreğinizdeki ses, neler yapabileceğini dünyaya göstermelisin der gibidir. Size düşen bu sesi izlemek ve kendinizi göstermektir. Bu dönemde dikkat edeceğiniz en önemli husus, kimsenin etkisi altında kalmamaktır. Bu dönemde insanlar üzerinde farklı bir etkiniz vardır. Sahip olduklarınızı koruma içgüdünüz yoğundur. Eskiyle alakalı veya aşina olduğunuz kişiler vasıtasıyla kendinizi dış dünyada ifade etmeye, girişimde bulunmaya çalışabilirsiniz. Fakat burada ince ve hassas bir çizgi bulunmakta. Yengeç burcu seyirleri genel anlamda kişinin kabuğuna çekilmeyi veya bağımlı olduğu alanlarda faaliyet göstermeyi tercih ettiği zamanlardır. Yani önünüze yeni bir fırsat çıktığında şüpheyle yaklaşabilir veya ne kadar güvendeyim sorusunu sorabilir, büyük oynamaktan korkarak, aynı olgulara sarılarak yaşayabilirsiniz.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerlemesi devam edecek Merkür özellikle gündelik hayatınızda çevrenizde bulunan insanlarla veya çalışıyorsanız iş ortamınızdakilerle iletişiminizde dikkatli olmanız gereken bir sürecin işaretidir. Dikkat derken olumsuz yönde konuştuğumu sanmayın. Konuşurken, yazışmalarınızda, haberleşmelerde meramımızı uygun bir dille ifade etmeye çalışmanız. Merkür astrolojik olarak tamamen mantık yönümüzün göstergesidir. . Onun işlevinde duygulara yer yoktur. Ancak doğum haritanızda yengeç, balık, akrep gibi burçlara düştüyse bu durum bir derece değişir. Bilirsiniz duygular işin içine fazla girince mantık devreden çıkar. Merkür Aslan burcunda transitine başladığında kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz adına size güç verir. Bu durum Balıklar için hangi alanda oluşuyor. İş hayatı ve yaşamınızın verimli hale gelmesiyle alakalı her konuda. Fakat bu dozunu iyi ayarlamazsanız, konuşurken hiç yapmadığınız halde ben diyerek söze başlarsanız, etrafınızdakilerin sizin kral ve kraliçeliğinizi onaylamasını beklerseniz hele bir de bunları bulamazsanız ne olacak? İşte bu yüzden dikkatli olalım diyorum. Zaten sizler son derece duyarlı kişilersiniz. Bunun ayarını en iyi şekilde yapacağınızdan eminim. Bu dönem, sanat, borsa, spekülasyon, organize işler, yaratıcılık gerektiren alanlarda size hem kendinizi ifade gücü hem de yeteneklerinizi uygun bir biçimde sergilemenizde rehberlik edebilir.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Balıklar 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ileriye yönelik hedeflerinizi belli kişilerle işbirliği yaparak gerçekleştirmek ile kendinizi ifade etme ve isteklerinizi tek başına elde etme arzunuz arasındaki kutuplaşmanın işaretidir. Bu tutulma, öncelikle sosyal hayatınız, başkalarıyla birlikte gerçekleştirdiğiniz organize işler konusunda etkili olup, ortaklarınızı çok iyi seçmeniz ve incelemeniz gerektiğinin simgesidir. Bu konularda beklenmedik durumlarla karşılaşma veya grup içindeki farklı görüşler nedeniyle işinizin verimliliğin düşmesi sonucunda, gruptan ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bazı eski dostlarınızla olan paylaşımlarınız, yeni yaşamınızla uyumsuz olabilir. Bu durumda onlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçiriniz. Eğer sizi durdurmaya veya küçümsemeye kalkıyorlarsa buna izin vermeyiniz. Lakin bunu sert bir şekilde ifade etmeye kalkışmayınız. Hedeflerinize uyum sağlayan ve amaçlarınızla örtüşen kişilerle bir arada olmaya özen gösteriniz. Bugünlerde yeni bir plan veya projeye başlamayınız.

Grup içinde yenilikleriniz eğer engelleniyorsa buna müsaade etmeyiniz. Güçlü olduğunu düşünen ve bu yüzden üzerinizde baskı kurmaya kalkan kişilere karşı dikkatli olunuz. Gelir konusunda bazı iniş ve çıkışlar, ilişkinizle alakalı konularda tam olarak yerine oturmayan noktalar, birlikte olduğunuz kişinin hedeflerinizle örtüşmeyen tavırları karşısında amaçlarınızı net bir şekilde ifade etmeye ve kararlı olmaya çalışınız. Bu oluşum yeni başlayacak veya huzurlu şekilde devam eden beraberlikleri süsleyici ve arzularınızı güçlendirici olduğu gibi, eski bir sevgilinin hala üzerinizdeki baskınlığının da göstergesi olabilir. Böyle bir durumda geçmişte yaşanılanları unutmayınız. Yeni ilişkinizin üstünü örtmesine izin vermeyiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmeyi, sevgiyle onları kucaklamayı ihmal etmeyiniz. Eşinizle olan sorunlarınızın evlatlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz. Çocuk sahibi olma konusunda enine boyuna düşününüz. Beklenmedik bir hamilelik gündeme gelebileceğinden eğer düşünmüyorsanız korunmayı ihmal etmeyiniz.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında, yaşamımız üzerinde sıcaklığıyla bizi ısıtıcı, ışığıyla karanlıklarımızı aydınlatıcı olan astrolojinin en güçlü gezegeni, ifade gücümüzün temsilcisi Güneş,
Yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyrine başlayacak. Her yıl olduğu gibi genel anlamıyla bu süreç hedefinize rahatlıkla kitlenebileceğiniz, kendinizi ifade edebileceğiniz zamanın geldiğini gösterir. Şöyle bir düşünürsek Balıklar bu dünyanın bencil duygularından uzak, sanki daha önce gelmiş gibi doygun ve kendine has özelliklere sahip aşkın bir burçtur. Fakat hayat koşulları başta iş, aşk, parasal konularda girişken ve güçlü bir egoyla hareket etmemizi gerektirmektedir. Durum böyle olunca bir Balık için hayat zorlu bir sınav haline gelebilir.

Oysaki Aslan burcundaki Güneş ona daha derin sulara gitmesi için ışık olmaya gelmiştir. Özellikle verimli bir şekilde hayatınızı düzene sokmanız adına, yeteneklerinizi ifade etmeniz için size destek olacak bu gücü değerlendirmek lazımdır. Gördüğünüz gibi gezegenler zodyakta turlarını tamamlarken güçlü veya güçsüz oldukları burçlarda olumlu veya olumsuz enerjilerle bizleri etkilemektedirler. Fakat Güneşin Aslan burcunda ilerlemesi gibi bazı seyirler tüm burçlar için ilahi bir rahmet gibidir. İşte şimdi sizin de oturduğunuz yerde bir fırsat beklemek yerine, bu desteği karşınıza alarak, harekete geçmeniz lazımdır. Ne olursa olsun, hakkınız olana sahip çıkmalı, kimlik duygunuzu ifade etmeye çalışmalısınız.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Balıklar 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle Aslan burcunda oluşan Yeniay, siz Balıklar için, kendinizi tanımlama konusunda net bir kimlik oluşturmanız yönünde size taze enerji sunacaktır. Öncelikle yapmanız gereken, gündelik iş hayatınızı ve sağlığınızı ilgilendiren bir problem varsa bunların altında yatan nedenleri iyice saptamalısınız. Kendi sınırlarınızı belirlemeli, hatalarınızı, eksiklerinizi görmeli, size uyan veya uymayan her ne varsa saptamaya çalışmalısınız. Belki de hiç arzu etmediğiniz bir işte ve hiç mutlu olmadığınız bir görevde çalışmaktasınız. Amacınız kariyer yapmak olduğu halde, siz oldukça sıradan işlerin altında ezilmektesiniz. Anlaşma zemini kesinlikle bulamadığınız insanlarla bir arada çalışmaktasınız veya bu durumlar nedeniyle sağlığınız da risk altına girmekte. Yoğunluğunuz nedeniyle kendinizi bile düşünecek durumda olmadığınız için, belirli bir rutin içinde mahkum gibisiniz. Öncelikle bunlardan bir veya birkaçı sizin yaşamınızda mevcut ise, bunları artık düzenleme vaktiniz gelmiş demektir. Sağlığınız konusuna gelince, belki de çok zor bir hastalık nedeniyle yaşam mücadelesi veriyorsunuz fakat sosyal güvenceniz olmadığı için, tıbbın son tekniklerinden yararlanmamaktasınız. O zaman derhal kendinizi güvencede hissetmeniz gereken bir iş sahibi olmak zorundasınız, sigortasız çalışıyorsanız bunu patronlarınızla görüşmeli olabilecek tersliklere karşı şimdiden önlem almalısınız.

Çalışma ve hizmet etme konularında iş saatleriniz oldukça düzensiz ise hukuksal açıdan haklarınızı araştırmalı ve gerekli önlemleri almalısınız. Duygusal konulardaki üzüntüleriniz nedeniyle kendinizi psikolojik olarak kötü hissediyorsanız, bundan sonraki seçimlerinizde kendinizi daha fazla düşünmeli, sizi gerçekten mutlu edecek, çok sevecek kişileri tercih etmelisiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine kendinizi bir amaca kilitleyerek yol almalısınız. İçki veya uyuşturucu gibi sorunlarınız varsa, muhakkak tedavi olmalı ve hayata yeniden katılmalısınız. Bu konularda atacağınız adımların faydasını iki haftaki sonraki Dolunay enerjisinde görmeye başlayabilirsiniz.

PARA KONULARI

21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, maddi kazanımlarınızla ilgili konularda kararsızlık, başkalarının duymak istediklerini söylemek zorunda kalmak, sabırsızlık, kimi zaman iki yönlü hareket etmek anlamındadır. Maddi konularda iç güvenliğiniz ve yuvanızla alakalı yaşam alanında ilerleyecek Mars, mantığa uygun çözümler yaratmanın gerekli olduğunu göstermektedir. Bu dönemde iş ortaklarınız veya başka kişilerle anlaşmaya gönüllü olmak, karşılıklı ilişkileri güçlendirmek son derece önemlidir.
Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-9-10-13-14-18-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-25-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 2

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21-22

Yeniay: 18-19

(Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 5-6

(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER