Mynet 04.02.2013

Başak burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

BAŞAK BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Başak burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası boyunca, ilişkinizin niteliğine göre değişen davranışlar sergilenebilir. Sevgi alışverişi ılımlı ve şefkatli ise, bu dönemde sevdiğiniz kişinin duygusal iniş ve çıkışlarına karşı sabırlı olursunuz. Hayallerini destekleyerek amacını gerçekleştirmesi yolunda yardımcı olmayı tercih edersiniz. Ancak birlikte olduğunuz kişi, gerçeklerden kopuk, ilişkisine ve size karşı bilinçli davranmayan bir kişi ise, onun bu hallerine anlam vermekte zorlanırsınız. İlişkisi olmayanlar bu süreçte romantik duygulara sahip, hayatı apayrı bir pencereden ele alan, şairane bir kişiyle tanışabilirler. Bu devrede, enerjiniz düşebilir. İçinizden mücadele etmek gelmez. Olanı olduğu haliyle kabul etmeye hazırsınızdır. Şubat ayının ikinci haftası, çalıştığınız ortamda, yer aldığınız arkadaş çevresinde paylaşımcı olmanın size büyük katkısı var. Eğer yeni bir iş arıyorsanız bu devredeki enerjiler yardımcınızdır. Her şeyin mükemmel olması gerekmiyor diye düşününüz. Çünkü akışta kalmak rahatlatıcıdır. Siz rahat olursanız bu devrede karşınıza sayısız fırsatlar çıkabilir. Size destek veren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi ilişkinizle alakalı konularda zorlayıcı gibi dursa da, siz inancınızı güçlü tutarak güzellikler dileyiniz. Problemler bir şekilde yoluna girecektir. 26 Şubat sonrası evlenebilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Gayet olumlu bu tarihte, ilişki meselelerinde ilahi yardımlar görebilirsiniz.

AŞK VE İLİŞKİLER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, ikili ilişkilerde 26 Şubat tarihine kadar dikkatli olmamızı, olan bitene gerçekçi bir şekilde bakmamızı gerektirir. İlişkinizin niteliği, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin karakter yapısı, beraberliğe bakış şekli konusunda gerçekçi olmalıyız. Karşınızdaki kişi nasıl biri, bu ilişkide neler yanlış gitmekte veya yaşadığımız birliktelik hayallerimize uygun mu bunları ele alalım. Fedakarlık, bağımlılık, kendinizi düşünmeme, hayale kapılma, gerçekçi olmama gibi durumlardan kaçınalım. Bu yazdıklarım, bu geçişin genel yansıması. Asıl önemli olan Mars gezegeninin aşağıdaki izah edeceğim görünümleridir. Böylece enerjinin bize olan etkisini daha iyi anlarız. Ancak şunu belirteyim ki, ister Merkür geri harekette olsun ister bu enerji genel olarak zorlasın bütün bunlar 26 Şubat Venüs Balık burcu seyrine başladığında kaybolur gider. Aşk için en güzel zaman başlar. Evet, şimdi birlikte görünümleri inceleyelim.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, ilişkinizde, iş ortaklığı veya genel olarak mücadele gerektiren konularda yumuşak ve ılımlı hatta bazen dağılmaya müsait, fedakarca hareket edebilirsiniz. Durum ve meseleleri ele alırken gözünüzle gördüğünüze değil, görmek istediğinize inanma, sonra da pişmanlık duyma gibi haller görülebilir. Dikkatli olalım. 10 Şubat tarihinde, mesleki ve ilişki konularında kafanız karışabilir. Ne yöne gitmeliyim, ne doğru ne yanlış gibi kararlı olmama hali yoğundur. 15 Şubat tarihinde geçmişte yaşadığınız ilişki tecrübelerinin size kattığı derslerin farkında olarak olayları değerlendirirsiniz. 16 Şubat tarihinde ilişkinizde derinlikli ve aklı başında hareket edebilirsiniz. 26 Şubat tarihinde ilişkinizle ilgili konularda şansınız yükselmeye başlar. Şöyle geri dönüp düşünürsünüz. Olan bitene bakarsınız. Venüs bu tarihte Balık burcunda seyretmeye başladığında moraliniz yerine gelir. Aşık olduğunuzu, onun hayatınızda ne kadar kıymetli olduğuna karar verirsiniz. Bu tarih ve sonrası günlerde şansınız ilişki anlamında gayet yüksek olacaktır.

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında etkili olacak yöneticiniz Merkür-Balık burcu döneminde ilişkiniz, iş ortaklığınızla alakalı konularda akıllı bir analizde bulunmanın önemi büyük. Merkür Balık burcunda iyi niyetli, hayali düşünmeye sebep olabileceğinden, bizim önce kendimize sonra karşımızdaki kişiye bir bakmamız lazım. Ben demiyorum ki, sorunlar yaşarsınız veya hayal kırıklığı duyarsınız. Hayır ama, enerjinin etkilerini bilirsek, ona göre tedbirli olur, düzenlemelerde bulunuruz. Nelere dikkat edeceğiz? Öncelikle ilişkimizin sağlamlığı ve niteliği çok önemli. Mevcut ilişkinizde sorunlarınız varsa bunlar tekrarlanıyorsa, bu enerji süresince yine üstünü kapatmaya, görmezden gelmeye çalışabilirsiniz. Oysaki bunun yerine akıllı bir şekilde gözlemde bulunmamız yararlı olur. Eğer yeni bir ilişkiye adım atarsak, partnerimizin önceki ilişkilerini, hayata bakış açısını, beraberliğe ve hayata olan yaklaşımını iyi anlayalım. Diğer burçlara da belirttiğim gibi, Merkür 23 Şubat tarihinde gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi gölgeli günlerdir. En az geri dönemi kadar etkilidir. İster geri hareket ister düz seyir olsun bu enerji tedbir gerektiriyor. Ancak ben bu yıl umutluyum. 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda seyrine başladığında ilişki meselelerinde hayırlı gelişmeler yaşanacağını düşünüyorum. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Başaklar Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda gerileyecek. Gölgeli günleri 16 Şubat tarihinde başlayacak. Geri hareket dönemleri daima bir içe yöneliş halidir. Kişi, geri hareketin etkili olduğu alanlarda gözlemde bulunur ve duruma kendince bir mercekleme yapar. Bu mercekleme, konuya eğilme, analiz etme, eksikleri, doğruları, yanlışları tespit etme halidir. Tedbirli olunuz ve riskli hareketlerden kaçınılır. Gözünüzde sürekli büyüttüğünüz geri hareket, aslında bir duruş, mesafe, dikkat zamanıdır. Her zaman söylüyorum. Dış dünya ile öyle meşgulüz ki, kendimize bakmayı unutuyoruz. İşte şimdi iç gözlem zamanı. Hangi konularda? Öncelikle ikili ilişkilerde. İlişkileri nasıl ele alıyoruz? Yaşadığımız mevcut ilişkide sorunlar var mı? neler aksıyor neler canımızı sıkıyor veya mutlu muyuz? Bunlara bir bakalım. Gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Çok mu iyi niyetli davranıyoruz. Çok mu fedakarlık yapıyoruz veya karşımızda kişiyi iyi gözlemliyor muyuz? İlişkinin bir ortaklık olduğu bilincinde miyiz? Ayrıca iş ortaklığımızı, kariyer yaşamımızı, kişisel kararlarımızı da bu dönemde ele alalım. Ancak şunu söyleyeyim. Geri hareket dönemi sizlere ve hepimize ters gibi gelse de, bir şeylerin düzgün hale getirilmesi için yapılan tüm gözlemlerin bundan sonrası adına yararlı olduğunu bilmeliyiz. Kendini bilmeyen, kimseyi bilemez derler. Evet, biz de şimdi kendimize, ilişkimize, ilişki tercihlerimize bir bakacağız. 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda ilerleyecek. Bu enerjinin sizlere şifa, şans ve olumlu yönde güzellikler, ödüller kazandıracağını söylemek isterim. Dilerim her biriniz bundan yararlanır. Geri hareket süresince kafanızda soru işaretleri uyandıran veya uyandırabilecek her türlü noktayı iyice analiz edin.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilinde görülmektedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

İŞ VE KARİYER

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma ortamınızdaki kişilerle fikirsel paylaşımlarda bulunmak, işiniz ve sağlığınızla alakalı konulara ağırlık vermek ön plandadır. Baskı altına alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Sizler genelde insanlara destek veren, titiz çalışan, işine önem veren kişilersiniz. Ancak kendinizi de düşünmeyi bilmelisiniz. Çalışma saatlerinizin düzensizliği, fazladan iş yüklenmesi, tatmin olmadığınız bir ortamda görev yapıyor oluşunuz bu süreçte sizi rahatsız edebilir. Siz de buna katlanayım derken yorulursunuz. Eğer işe yeni başlamış bir kişiyseniz bu dönemde iş yerinde bazı kişilerle aranızda belli bir mesafe oluşabilir. İşe alışmakta zorlanabilirsiniz. Çünkü işin niteliği, sizin beklentilerinize uymayabilir. Yeni bir iş arayışı gündeme gelebilir. Bu dönem, bir proje üzerinde çalışılması, bir yeniliğin uygulanması, yeni kişilerle tanışılması, staj devresi anlamı taşıyabilir. Sigortasız çalışmayınız, para konularında dikkatli olunuz. Sağlığınıza özellikle dikkat ediniz. Beslenmenize özen gösteriniz.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde parasal konularda acil kararlar vermeyin. İşinize, gelirinize göre hareket edin. Güvenli olmayan kişilere dikkat edin. Riskten kaçının. Sürpriz bir teklif veya durumla karşılaştığınızda mutlaka enine boyuna düşünün. 7 Şubat tarihinde mesleki konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmeleri, kariyere dönük şekilde düşünün. Yani geleceğinizi garanti altına alacak şekilde hareket edin. Günlük değil, uzun ömürlü işlere, faaliyetlere yönelin. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde iş konularında zorlanmalar, iş değişimi, iş yerinde düzenlemeler, sizin işinizle ilgili konuları kafanıza fazla takmanız mümkündür. Aslında burada dikkat edeceğiniz husus, bu baskıların aslında sizi geliştirici, geleceğe dönük ilerlemenizi sağlayıcı olduğunu bilmenizdir. Kolay bir yoldan geçmiyorsunuz. Ancak sabırlı olursanız, sistemli çalışırsanız, uzmanlaşmaya önem verirseniz kazanırsınız.

PARA KONULARI

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü Güneş Kova burcu döneminde enerjiniz düşük olabilir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, öne sürmeniz kolay olmasa da, yeteneklerinizi öne çıkarmayı ihmal etmeyin. Kendinizden şüphe etmeyin. Yeniliklere açık olun ve ideallerinize sahip çıkın. Araştırmak, bilimsel teknikleri uygulamak, pozitif bilime yönelmek, halkla ilişkiler, alternatif tıp, medya faaliyetleri, resim, fotoğraf, teknoloji, internet ve gruplarla temas, öğretmenlik, grafik ve tasarım, yardımlaşma alanları bu dönemin etkili meslek ve uğraşıları arasında yer alabilir. Özgür çalışmayı istersiniz. Fakat çok sıkı çalışmanız gerekebilir. Sabırsız davranmayınız. Bu süreçte kısa bir müddet bir program, kurs veya staj görerek işe alışmaya çalışabilirsiniz veya vardiyalı çalışabilirsiniz. Eğer yeni işe başladıysanız birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutunuz. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-7-16-17-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 5-11-12-18-19

Aşkta En Şanslı Günler: 7

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-28

Yeniay: 25-26-27

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 10-11-12-13

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER