Mynet 01.08.2012

Başak burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, başta sosyal aktiviteler evinizde seyrini sürdüreceği için, aşk konusunda aşırı duygusal davranmaktan ziyade, nazik, sakin, bazen çekingen, ilk başlarda karşısındaki kişiyi tam manasıyla tanımak isteyen, güvenmesi halinde yine de belli sınırlarda kendini anlatmayı tercih edecek bir kişi profili çizmeniz anlamına gelebilir. Fakat kısa süre sonra hem karşınızdaki insanı hem de çevrenizdeki insanları etkiniz altına almanız mümkündür. Bu seyir ilişki konusunda, sevilmenin, kendinize önem verildiğini bilmenin, güvende olduğunuzu düşünmenin ne kadar değerli olduğunun göstergesidir. Şefkat hissi yoğun bir kişi olarak insanlar hakkında nasıl iyi niyetli davranıyorsanız, size de aynı şekilde davranılması hoşunuza gideceğinden, Venüsün bu seyri esnasında eski ilişkilerinizi hatırlayabilir ve sizin dışınızda gelişen durumlar nedeniyle bitmişse, aslında iyi bir tecrübe ise, geçmişi özlemle hatırlayabilirsiniz. Aslında Başaklar bir çoğunun söylediği gibi dengesiz veya tutarsız kişiler değillerdir. Ancak karşısındaki kişiye güvenmiyorsa ve kendini emniyette hissetmiyorsa bir Başak bu durumda gergin tepkiler verebilir ve ne kadar güvende olduğunu sorgulayabilir.

Bu dönem ilişkisi sağlam olanlar açısından gayet hoş geçebilir. Sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı yönlerinizi ön planda tutarak, partnerinizle yakından ilgilenebilir, hedeflerinizi birlikte olmanın verdiği güçle gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Bayan Başaklar bu dönemde aile üyeleriyle yakın temastadır. Hatta ailelerinin desteğini üzerlerinden hissedebilirler. Evli Başaklar yuvalarındaki güveni maddi anlamda oturtmak için çabalarken, Nişanlı Başaklar evlilik yolunda ilk adımı atmış olabilirler. Başak çiftleri için bu enerji, evleri ve ailevi ilişkileri bakımından olumlu bir zamanın göstergesidir.

İlişkisinde sorun olanlar veya yakın zamanda ayrılmış olanlar, Venüs Yengeç burcu seyrinin etkisiyle geçmişe bir dönüş yapabilirler. Partnerleriyle arkadaş kalmak niyetindedirler veya böyle kalırlarsa sorunların zamanla düzelebileceğini düşünürler. Arkadaşlığı ön plana almaya çalışabilirler. Bir de bu dönemin en önemli özelliği, kişinin yakın ilişkilerinde bulamadığı huzur ve güvenliği, sevdiği dostlarıyla veya ailesiyle gidermeye çalışmasıdır. Kafanızın içinde kuşkularınız vardır. Bu dönemin bir başka yansıması, yuva özleminizin artmasıdır. Sizin için eviniz, sevdiğiniz kişi huzur ve güven anlamına gelmektedir. Doğal olarak seviliyor ve seviyorsanız sizden daha mutlu bir kimse yoktur. İlişkisinde sorun olanlara tavsiyem, beraberliğinizdeki güven olgusunu lütfen gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58


Sevgili Başaklar 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle Balık-Başak burcunda oluşacak Dolunay, gerek siz ve gerek partnerinizin farklı dünya görüşlerinin istek ve beklentilerinin çatışması anlamındadır. Ayrıca ilişkinizin kalitesine göre, güzellikleri olduğu kadar, zorluklarını da daha net görebilmenizi sağlayan güçlü bir yansımadır. Ekilenlerin biçimi anlamına gelen Dolunay zamanlarında dikkat edilmesi gereken husus, daha ılımlı ve mantıklı bir şekilde durumunuzu gözden geçirmek ve çatışarak değil, konuşarak anlaşmaya çalışmaktır. Bu dolunay Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana geleceğinden sizler açısından gayet önem taşımakta. Bu tarihte partnerinizin aşırı duyarlı bakış açısı veya ruhsal iniş ve çıkışları nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Tatsızlıklar yaşamamak için her şeyden önce yapılması gereken, geçmişi deşelememek ve sorunları ortaya getirerek hayatı daha da zorlaştırmamaktır. Onun yerine, problem ne ise, onu çerçeve içine alarak halletmeye çalışmak en doğrusudur. Sizin isteklerinizle onun duyguları arasındaki kutuplaşma dolunay zamanlarında daha da yoğunlaştığından sizin de kusur bulmanız, onun daha da yanlış yapmasına sebebiyet verebilir. Kimsenin bay ve bayan mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Önemli olan burada iyi niyet ve aranızdaki sevgi duygusudur. Birbirinize karşı samimi ve ilgi dolu davranmanın, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenin bundan sonrası adına size olan faydası gayet büyüktür.

İŞ VE KARİYER

8 Ağustos tarihine kadar Aslan burcunda etkili olacak Merkür Geri Hareketi, yöneticiniz olması nedeniyle siz Başaklar açısından gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustos tarihine kadar önemini koruyor. Sizi yakından ilgilendiren her türlü meselenin daha dikkatli gözden geçirilmesi ve tedbirli olması anlamındadır. Geçmişe dair konular tekrar önünüze gelebilir. Bu süreçte, bütün bunları bilinçli bir şekilde ele alıp, onarma zamanıdır. Ben bir mola gibi düşünürüm geri hareket süreci. O zaman siz de hem kendi iç dünyanızda kendinizi, aşk hayatınızı ve sizi ilgilendiren konuları bir daha ele alırsanız, geri hareket sonrasında kolayca ilerleyebilirsiniz. Bu süreçte incelenmemiş, üzerinde düşünülmemiş konularda start verilmemelidir. Ayrıca sizi rahatsız eden meseleleri gözden geçirebilirsiniz. Bütün bunlar içsel yönden arınmanızda yardımcıdır

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28


Sevgili Başaklar, 2 Ağustos saat 06:28 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, yaşamınızla ilgili gereksinim duyduğunuz en önemli olguyu saptamak ve bu olguyu çalışma hayatı içinde geliştirerek hedefinize varabilmektir. Bunun yolu kendinizi tanımaktan geçiyor. Siz nasıl bir dünya kurmak istiyorsunuz ve şu anda önünüzde ne gibi engeller bulunmakta. Bu engelleri sistemli bir şekilde hareket ederek aşabilmeli ve diğer insanlara faydalı olabilecek şekilde iş hayatının içinde yer alabilmelisiniz. Kendinize güven duygunuzu ve inancınızı güçlü tutarak, inatçı tavırlardan uzak durarak dış dünyada başarılı olmayı hedeflemelisiniz.

Birlik ve beraberlik ruhu içinde, sizinle aynı sistem içinde yer alan kişilerle çalışmaya, bir araya gelmeye özen göstermeniz halinde, daha büyük bir grup içinde yer alabilir, konumunuzda ilerleyebilir ve arzuladığınız hedefe ulaşabilirsiniz. Mesleki konularda çağa uygun tekniklerden yararlanmayı, konumunuzda en iyi noktaya gelmeyi ve günümüz dünyasında geçerli olan alanlarda ihtisas yapmayı hedeflediğiniz takdirde büyük bir bütünün önemli bir parçasını oluşturabilirsiniz. Ne olursa olsun mesleki konularda staj, eğitim, usta öğrenci ilişkisi, kurs gibi geliştirici her türlü eğitimi almaya çalışmalı, pratiğinizi geliştirmelisiniz. Bütün bunlara açık olmanız halinde gelişebilir, büyüyebilir arzu ettiğiniz noktaya en kısa sürede varabilirsiniz. Tam tersi bir durum ise başta sağlığınız olmak üzere iş hayatınızla alakalı konularda kayıp ve sıkıntılar oluşturabilir.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, yaşamınızı, bugüne dek yaptıklarınızı, dışarıdan size yönelen veya sizin içinizde oluşturduğunuz her bir olguyu, geri hareket döneminde yaşanılanları tekrar ele alarak yüzleşmenizi sağlayacak önemli bir hesaplaşmadır. Bilirsiniz insan denilen canlı egosunu şişirmek pahasına birçok yanlışının eksiğinin farkına dahi varmak istemez. Çünkü bu oldukça güç bir iştir. Kişinin kendini bilmesi ve düzenlemeye çalışması son derece önemli bir sınavdır. Eğer yapılan hataları gözünüzde çok fazla büyütürseniz, tersliklerin tüm sorumluluğunu kendinize veya kadere yüklerseniz gereksiz yere zor bir dönem geçirirsiniz. Oysaki yaşanılanların bir tecrübe olduğunu düşünerek, yeni bir sayfadan hayata bakabilmek için hedefleriniz üzerine odaklanırsanız bu dönemi olumlu yönde değerlendirirsiniz. Bu dönemin olumlu bir yönü, sanat-spor-tiyatro-müzik gibi alanlarda geri planda yapılacak çalışmaları içerebilir. Bir oyun sahneye koymak adına çalışabilirsiniz. Özellikle senaryo yazımında yaratıcılık gücünüz yükselir. Sağlıklı yaşamak adına spor yapabilirsiniz. Ortaya koymak istediğiniz işleri, birikmiş olanları bitirebilirsiniz. Dikkat edeceğiniz nokta, aşırı gurur, gereksiz tepkiler, her olayı kendinizce değerlendirmekten kaçınmaktır.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55


Sevgili Başaklar, 17 Ağustos saat 18:55itibariyle Aslan burcunda oluşan Yeniay, siz Başaklar için, fiziksel ve ruhsal anlamda gücünüzü toparlamanız, düzenlemelerde bulunmanız, eksiklerinizi tamamlamanız yönünde olumludur. Hedef belirlemek, yön tayininde bulunmak, kurtarılmayı beklemek yerine kendinize güvenmek, zorluklar yaşandı diye, kendinizi bir kurban gibi hissetmemek gerekiyor. O muhteşem analiz gücünüzü, çalışkanlığınızı, pratikliğinizi ve gözlem gücünüzü devreye sokunuz. Kafanızın içindeki dünya görüşünüzü uygulama alanı yaratabilmek için, öncelikle gereksiz yüklerinizden ve ego saplantılarınızdan vazgeçmeniz gerekir.

Size siz bile ulaşamıyorken, dış dünyada hangi kişi sizin adınıza harekete geçebilir. Siz kendinizi geliştirmedikçe, sizi hedefe götürecek ayarlamaları nasıl yapabilirsiniz. Kafanızın içindeki her şeyi gerçek kılmak için, gündelik iş hayatınızda ikincil roller üstlenmek yerine, lider olmayı seçmelisiniz. Bu Yeniay, sizin önümüzdeki iki hafta için, geri plana çekilerek güç toplamanızı, ayarlamalar yapmanızı ve kendinizi düzenlemenizi teşvik edecektir. Belki biraz suskun kalacak, kimsenin eylemlerinizi bilmesine izin vermeyecek, ince eleyip sık dokuyarak yaşamınızdaki eksikleri onaracaksınız. Sabırlı olun, böyle geri çekildiğiniz için kendinizi suçlamayın, bu güç toplamak için düşünmek zamanıdır.

22 Ağustos tarihine kadar Aslan burcunda seyrine başlayacak Güneş, her burç mensubu için faydalı bir etkidir. Çünkü Güneş, Aslan burcunda yönetici olduğu için, yaratıcı gücümüzü açığa çıkarmamızda, kendimizi geliştirmemizde hayata sıcak ve cömert yaklaşımlarda bulunmamızda destekleyicidir. Sizler için anlamı fiziksel ve ruhsal anlamda gücünüzü toplamak, olan bitenleri şöyle bir gözden geçirmektir. Eğer kendinizi güçsüz, hapsolmuş, dış etkenler nedeniyle engellenmiş hissediyorsanız, bu enerji size iyi gelebilir. Hem durumunuzu ele alırsınız hem de acele etmeden neler yapabileceğinizi şöyle bir kafanızın içinde derleyip toparlarsınız. Aceleci kararlar almayınız. Zaten Merkür geri hareketi, gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustos tarihine kadar düşünmemiz, tedbirli olmamız gerektiğinin göstergesidir. Siz de, bu süre olana kadar duruma bir bakarsınız. Sağlığınızla ilgilenirsiniz. Baba-eş-erkek ilkesi bu süreçte bir hayli etkilidir. İlişkilerinizi sağlamlık olgusu çerçevesinde ele almakta yarar var. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21 Ağustos

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde göstermenizi sağlayacağı gibi, ifade gücünüzü yükselterek girişimlerde bulunmanızda da destekleyici olacaktır. Son zamanlarda gözlerden uzak kalmış geçmişle alakalı her konuyu aşk, iş ve her anlamda gözden geçirirken, yaşadığınız ilişkide veya karşılaştığınız insanlarda soğuk bir havanız olduğu yönünde etki uyandırmış, tam anlamıyla kendinizi, düşüncelerinizi, isteklerinizi tam olarak ifade edemeyenleriniz olmuştur. Eğer siz de o Başaklardan birisi iseniz, işte şimdi artık kontrol elinize geçmeye başlıyor. Güneş her sene burcunuzda ilerlemeye başladığında karanlıklardan aydınlığa çıkmak gibi bir duygu hissederseniz. Kendinizi ifade etme gücünüz yükselir ve dış dünyaya -Ben buradayım diyebilmek için harekete geçebilirsiniz.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak hedeflerinizi belirlemeniz, saptamalarda bulunarak ona göre bir yön tayin etmeniz anlamında sizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı gayet güçlü bir şekilde korumanızı sağlar. Başarılı olma isteğini yükselten, önünüze çıkan engellere aldırmadan bildiğiniz yolda yürümenizi sağlayan Mars etkisini dağılmanızın da önüne geçer. Böylece amacınız ne ise, o doğrultuda hareket edebilirsiniz. Dikkat edilecek nokta, biraz önce belirttiğim gibi ne istediğinizi bilmenize bağlıdır. Eğer mevcut durumunuz sizi tatmin etmiyorsa, başarılı olabileceğiniz alanlara yöneliniz. Gerekli kişilerle bağlantıya geçerek, yeteneklerinizi ifade ediniz. Bu geçiş sizi dürtüsel manada besleyicidir. Bu dürtüler, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçileridir. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

PARA KONULARI

23 Ağustos tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Mars, parasal ve değerleriniz konusunda ortaklaşa hareket etmenin önemini gösteriyor. Genel anlamıyla birilerine uymak, onlarla birlikte hareket etmek veya kazanmak için işbirliğinde bulunmanız gerekebilir. Bağımsız hareket etmek biraz zordur. Daha ziyade imece usulü geçerlidir. Al gülüm ver gülüm tarzında bir durum söz konusudur. Nazik davranmaya çalışmak şarttır. Bir karar vermek istiyorsanız, eşiniz-iş ortağınız veyahut iş yaptığınız kişilere danışmak lüzumu vardır. Aslında isteğiniz bu yönde değildir. Ancak şartlar gereği bir de risk almamak için mecburen bu süreçte politik olmak faydalıdır. Kazanç-Kayıp ikilisini çok iyi gözeterek paranıza sahip çıkmanız yararlıdır. Fazla cesur değilsinizdir. Daha ziyade huzurlu ve kafanızı karıştırmayacak hedeflere yönelirsiniz. Sabırlı olmanız çok önemlidir. Eğer birileri sizden yararlanıyor veya suistimal ediyorsa doğal olarak tepki gösterirsiniz. Fakat bunun da ayarını iyi bilmek gerekiyor. Bir de en önemlisi yatırım ve harcamalar konusunda çok dikkatli olmanız. Özellikle ortaklaşa işlerde azami dikkatli olunuz. Bir koyup yüz kazanacağım diye, risk almayınız.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21 Ağustos. 15 Ağustos tarihi gayet önemli. Mars-Satürn kavuşumu, kazanç evinizde oluşacak. Bu kavuşum, parasal konularda akıllıca hareket etmenin, bütçeniz sınırlarını iyi bilmenin, yetenekleriniz yoluyla kazanç elde etmek için mücadele vermenin, gelir ve giderlerinizi dengeye oturtmanın işareti olarak önemli. Para kazanmak kolay değil, hele günümüz dünyasında hiç kolay değil. O nedenle nerelere yatırım yaptığınızı veya hangi ihtiyaçlara daha fazla para ayırdığınızı gözden geçirmelisiniz. Sorumluluk bilinci içinde hareket etmelisiniz. Kimlerle maddi ve manevi ortaklığınız var. Bu kişilerle olan durumunuza özen göstermelisiniz. Satürn ve Mars kavuşumu, hayat şartlarının ağırlığı nedeniyle, evlenerek veya birileriyle işbirliği yaparak gelirimizi çoğaltabileceğimizi düşündürüyor. Oyunu kuralına göre oynamak iyi seçimlerde bulunmak lazım. Paranızı hangi alanlarda değerlendirmeniz gerektiğini bilmeniz lazım. Danışmadan, sormadan kulaktan dolma bilgilerle, birilerinin önerileriyle hareket etmemek gerekiyor. Bastığımız yeri iyi bilmemiz lazım. Yoksa yaşayacağımız kayıplar bizi oldukça zor duruma sokabilir. Eskiden büyüklerimiz, ekmek aslanın ağzında derlerdi. Bana göre Satürn Terazi burcu seyrinde ise, önce Aslanı bulmak gerekiyor. Umarım beni anladınız.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek kazanç evinizin yöneticisi Venüs, başkalarıyla ilişki kurmaya istekli ve ekip halinde çalışmaya özen göstermenizin faydalı olacağını göstermektedir. Bu dönemde parasal imkanlarınızın artışı söz konusu olabilir. Ayrıca çevrenizle geliştireceğiniz ilişkiler, kulüp, dernek faaliyetleri, emlak konuları, ortaklık yoluyla gelen gelirlerin de simgesi olabilir. Bu dönemde sosyal çevrenin önemi son derece büyük. Dostlarınızla yapacağınız faaliyetlerin güce dönüşmesi, evlilik yoluyla elde edilebilecek gelirler, aile desteği de önem arzetmekte. Bugüne dek oluşturduğunuz bilgi ve tecrübelerin, maddi gelir ve büyümenin sağlanması adına öncü gücünüzü de işin içine katarak size gelir kaynakları sağlayabileceğini bilmelisiniz.

Bu süreçte gelir kaynaklarını çoğaltmanın en önemli sırrı, hayalinizi güçlü tutmak, hedeflerinizin ne olduğunu tam olarak saptamak ve bu hedeflere göre sizi destekleyecek kişilerle bağlantıya geçmek. Sevdikleriniz için son derece özverili davranacağınız bu dönemde yardımseverliliğiniz ve iyi niyetinizle herkesi kucaklayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın her zaman olduğu gibi bu dönemde de farkında olacağınız muhakkaktır. Bu yüzden de başarılı olmak için geçmiş tecrübelerinizden yararlanmak gerektiğinin bilincinde olunuz. Kimileriniz için bu süre ailenizi yönlendirmek adına her türlü zorunluluğu gönüllü kabul etmenizdir, kimilerinize göre yeni bir aile düzeni kurabilmek adına girişimci olmanızdır. Bu dönemi olumlu geçirebilmenin yolu, uzun yıllardır hedefiniz olan herşeyi gerçeğe dönüştürmek olmalıdır. Bu size hem maddi yönden hem de çevrenizi genişletmeniz açısından rehber olacaktır.

Bu süreçte, aile ile ortaklaşa yapılan işlerden veya aileye dönük mesleklerden para elde etmek mümkündür. Yengeç zamanları tutumluluk içerdiğinden ailenize destek olma veya ailenizden destek görmeniz mümkündür. Arkadaşlık ilişkileri bu zamanda gayet güçlüdür. Onlar aracılığıyla para kazanma gibi durumlarda yaşanabilecekler arasında yer alır. Bu süreçte evliliği, geleceğinizi güvence altına almak için düşünmeniz mümkündür. Ayrıca kooperatif veya birkaç kişinin ortaklaşa kurduğu bir grubun içinde yer alarak ev sahibi olmayı düşünmeniz, parasal konularda yaşanabilecek olasılıklar arasında yer alır. Evinize ve ailenize fazlasıyla düşkünlük gösterebileceğiniz bu süreçte onlarla ilgili yatırımda bulunmak veya kazandıklarınızı onlarla paylaşmak hoşunuza gidebilir. Zor günler için, bir kenarda birikim yapmayı ihmal etmemenizi tavsiye edebilirim. Bu süreçte bir başka önerim, parasal konularda kendinize yeni bir yön çizmeniz, kabuğunuzdan çıkmanız, liderlik gücünüzü gösterebileceğiniz alanlara yönelmeniz gayet yararlıdır. Karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeniz halinde bu enerji özgür ve sıradışı yöntemlerle para kazanmanızda etkili olabilir.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 9-10-14-15-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-12-25-31

Aşkta En Şanslı Günler: 27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21

Yeniay: 18-19-20

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-5-31

(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Ağustos ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER