Mynet 03.12.2012

Başak burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)
26 Aralık tarihine kadar aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla alakalı konularda etkili olacak, Mars-Oğlak burcu geçişi, aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyet kazandırıcı, sabır verici gayet olumlu bir konumdur. Kişi ne istediğini gayet iyi bilir. Ona göre seçimlerde bulunur. Pire için yorgan yakmaz. Bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu dönem seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmezsiniz. Karşımdaki insandan eminim, ona güveniyorum diyerek sabırlı davranırsınız. Ancak burada önemli olan buna değecek biri olmasıdır. Yoksa gelir geçer bir aşkın elinde oyuncak olunmamalıdır. Ki zaten bu enerji, bu durumun önüne geçer. Mars astrolojik olarak Oğlak burcunda gayet faydalı bir etki olduğu için, ben bu dönemde karşınıza çıkan kişinin istediğini bilen, dürüst, sabırlı ve çalışkan biri olduğunu söyleyebilirim. Belki biraz kafası karışık olabilir. Ancak öz niyeti güzeldir. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, sadece eviniz, ailenizle alakalı konularda etkili olmakla kalmayıp, bir yanıyla evliliğinizi, iş hayatınızı, maddiyatla alakalı konuları, ortaklaşa paylaşımları da etkileyici olabilecek dönemdir. Ne gibi gelişmeler yaşanabilir, birlikte gözden geçirelim. Öncelikle en başından belirteyim ki, ben yapmayı düşündüğünüz yenilikleri çok iyi hesap etmenizden yanayım. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin der ya büyüklerimiz. Aynen öyle. Hoş, kış günü genelde taşınılmaz, öyle büyük işlere kalkışılmaz ama, yaklaşın yılbaşının coşkusu içinde şöyle bir tatile gideyim diye düşünülürse, bunun bütçenizi aşacak şekilde olmamasında yarar var. Genelde bu enerji, sosyalleşmenin işaretçisidir ve insan evinde dostlarını ağırlamaktan, birlikte olmaktan zevk duyabilir. Bu süreçte evlenmeye hazırlananlar, evli olanlar, ayrı bir evde yaşamayı düşünenler, birlikte yaşamayı seçenler, lütfen ilişkinizi mutlaka ister sorunlarınız olsun veya olmasın, bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Kredi ödemesiyle ev almayı düşünmeden önce, uzman kişilere mutlaka danışınız. Karşınıza iş hayatınızla ilgili bir fırsat çıkarsa, bu fırsatın size olan artı ve eksilerini lütfen gözden geçiriniz. İş bulmadan işten çıkmayınız. Çünkü bu alanda yaşanması muhtemel bir sıkıntı, ev yaşamınızı da etkileyecektir. Bazılarınız son anda evlenmekten vazgeçebilir veya boşanmaya karar verebilir, tam tersi de olabilir. Çünkü yükselen burcunuzun farklılıkları bu konuda net olarak –Şu olabilir dememin önüne geçiyor. Her olasılığı söylemek durumundayım. Eğer eşinizle problemleriniz varsa, aranızdaki sevgi birliği bozulmuşsa, mali açıdan zor durumdaysanız, ortaklaşa mal taksiminde hakkınızın yenmemesi için, eşinizin mali durumuna göre tedbirinizi alınız. O bir borcun altına girer veya işini bilmez. Size zararı dokunur. Kısaca ben derim ki, ne yaptığınızı ettiğinizi biliniz. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 arasında aşk evinizde ve Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, aşk denilen duyguyu gelir geçer bir hal olmaktan ötelere taşır. Çünkü aşk olgusunda öyle fazla sorumluluk almak veya ilişkiyi illaki ciddiyet boyutuna getirmek gerekmez. Yaşanır, hazzı duyulur, biter veya devam eder. Amma velakin, Oğlak burcunda ilerleyen Güneş süreçlerinde Başaklar ilişki konusunda bir hayli titiz düşünürler. Birlikte oldukları kişinin iş hayatındaki konumundan, nasıl bir aile içinde yetiştiklerinden, bugüne dek kurdukları ilişkilerine kadar her şeyi bilmek isterler. Tabii ki bu süreçte başlayan aşklarda böylesi bir titizlenme, karşınıza çıkan partnerin kişiliğine uygun değilse, sizi fazla ağır ve ciddi biri olarak görmesi mümkündür. O nedenle dozunu iyi ayarlamakta yarar görüyorum. Aşk hayatında sorunları olanların bu dönemde bir hayli ciddi düşüneceklerini ve problemleri çözmeye çalışacaklarını söyleyebilirim. Çünkü bunu yaptıkları zaman, o ilişkide kendilerini rahat hissetmeyecekler, hayattan da zevk almayacaklardır. Sadece Aşk hayatımız değil, bu dönemde varsa eğer çocuklarımızla alakalı konularda da sorumluluklarımız önem arzeder. Onların ilişkileri, hayata bakış açıları, hobileri, uğraşıları, iş hayatları Başak anne ve babalar için önem arzeder. Bu dönemde genelde işe dönük çalışmalar, uğraşılar bir hayli yoğunlaşır. Kişi eğer düzenli bir gelire sahipse, belki uçarı ve sınırları aşacak şekilde değil ama, yine de kaliteli, seçkin bir şekilde kendini huzurlu hissettiren aktivitelere yönelebilir. Bu süreçte kişi hayatı önemser, yapmacık hareketlerden hoşlanmaz. Duygularını kontrol altında tutabilir fakat ilişkisine ve partnerine güveni tam ise, tüm sadakatiyle olan sarılır. Uzun vadeli hedefler belirler. Geçmiş ilişkilerinden dersler aldığı için, bu sefer yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğini bilir. Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık.

İŞ VE KARİYER

11 Aralık(saat 03.40) olana dek Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, geçtiğimiz 14-27 Kasım tarihleri arasında gözden geçirilen işlerin yürürlüğe koyulması anlamında etkilidir. Ayrıca bu tarihler arasında yaşanılanların tekrar ele alınmasını, düzenlenmesini sağlayıcıdır. Merkür-Akrep burcu düz seyir boyunca, kardeşleriniz, yakın çevreniz, öğrenim hayatınız, parasal meseleler üzerinde odaklanma gücünüz artar. Araştırma ve bilgilenme yönünde istekliliğiniz artar. Görünenle değil en doğrusu neyse onu öğrenmek istersiniz. Gündelik hayatta bu nedir nasıldır ne işe yarar, ne gibi faydası olur, zararı dokunur mu bunları bilmek istersiniz. Yüzeysel bilgiler edinmek yerine, daha derin bir şekilde öğrenmeye çalışırsınız.

Bazı konulara canınız sıkılırsa, iki şekilde tepki gösterirsiniz. Ya tümüyle içinize atarsınız veyahut sert bir dille eleştirirsiniz. Sizden bir şey gizlenmesinden hiç hoşlanmazsınız. Ancak işin ilginci siz de kendinize ait sırları dışa vermezsiniz. Onun için, çevrenizdeki kişilerle dikkatli bir şekilde irtibatta bulunmakta yarar var. Ticaret ve satış, medyayla alakalı bilgi alışverişleri, nakliye, gezi ve haberleşme alanıyla ilgili konular da gündeme gelecektir. Kimi zaman gerekli gereksiz bir yığın işle uğraşmak zorunda kalacak, bazen her uğraştığınız konuyu daha iyi anlamak adına odaklanmak durumunda kalacaksınız. Bu süreçte önemli olan, kararlılık göstermek, sessiz ve sakin bir şekilde düşünerek hareket etmek, yanlışlarınızı, eksiklerinizi gözden geçirerek tamamlamak, inatçı olmamak, yeri geldiğinde esnek düşünmektir. Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık.

11 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16:03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür etkisini, dönemin görünümleri çerçevesinde ele aldığımda, öncelikle dört alanda etkili olacağını söylemek isterim. İlki yuvanızla alakalı konular. Sözgelimi mekan değişikliği, ev satın almak veya ev ile alakalı yeniliklerde bulunmak mı istiyorsunuz. Nakit durumunuzu, borçlanma ve ödeme koşullarını iyice öğreniniz veya hesabınızı iyi yapınız. Aile içinde anlaşmazlıklar var mı? Bunların ardındaki sebepleri dağılmadan, üstünü örtmeden ve de abartmadan gözden geçiriniz. Eşinizin mali durumu veya iş hayatıyla alakalı konulardaki sıkıntıları mı var, yoksa sizi zor durumda bırakacak kararlar mı veriyor? Bunlar yüzünden mi aranızda sorunlar yaşanıyor. Ortak bir hayatın sürdürülmesi imkansız hale mi geldi? O zaman acele etmeden duruma bir daha bakınız. Ailenizle veya yalnız mı yaşamaya karar verdiniz? Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. O zaman mutlaka, hem mali hem de gelecek açısından hesabınızı yapınız. Gurbette misiniz, yurdunuza mı dönmeyi düşünüyorsunuz? Şartlarınızı gözden geçiriniz. İş-Ev yaşamınız, Merkür-Yay burcu geçişinde bir hayli sizi düşündürecektir. İç dünyanızda değişimi işaret eden şartların, iş yaşamınızla ilgili konulardaki gelişmelerin mutlaka dengeli olması şart. İşinizi değiştirmeye karar verdiğinizde bunun yuvanıza olan etkisini veya yuvanızda bir değişim düşünüyorsanız bunun işinize olan etkilerini hesap ediniz. Aceleci ve abartılı davranmayınız. Size hayal kırıklığı yaşatan bir gelişme olduğunda sözgelimi evlilik birliği bozulacak hale geldiyse, huzursuzluk varsa, bunları mutlaka iki kişi aranızda konuşmaya çalışınız veya hukuki haklarınızı öğreniniz. Borçlanma-ortaklık-evlilik-iş hayatınızla ilgili her durumu mercek altına alınız. Aceleci kararlar vermeyiniz. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık

21 Aralık saat 13.12 tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesi sürecek Güneşi önce gene hatlarıyla sizlere izah edeceğim. İkinci paragrafta ise, bu yıl ki geçişin etkilerinden söz edeceğim. Yay burcundaki Güneş, en başta yuvanız içindeki meselelerin çözüme odaklı bir şekilde ele alınmasını gerektiğini gösterir. Bazılarınız taşınmayı düşünürken, kimileri ev içinde bir koşuşturmaca içinde olabilir. Çocuklar, eş, sevgili, parasal meseleler derken kişi iç dünyasında geçmişi bir hayli yargılar. Çünkü geçmişte yaşanılanlar nedeniyle kendini şu anda engellenmiş hissetmektedir. Olasılıkları hesaplar, her türlü ayrıntıyı gözden geçirir ve durumuna bir çare bulmaya çalışır. Tabii ki kolay kolay düzelmeyen meseleler önünü görmekte zorlanmasına neden olur. Eğer ev içinde huzur yoksa, kendini yalnız hissediyorsa bir de kimseden destek görmüyorsa bir hayli yargılayıcı davranabilir. Olaylara önyargısız yanaşamaz. Sürekli ya birilerine bir şeyler anlatır ya kendi kendine muhasebede bulunur. Bu dönemde bir takım projeler, geleceğiniz açısından önem taşıyabilir. Ancak üzerinde çok iyi düşünülmeden yürürlüğe konmamalıdır.

Gelelim bu yıl ki Güneş-Yay geçişinin etkisine. 3 Aralık tarihine kadar öncelikle etrafınızda bulunan insanlarla iletişiminizde dikkatli olunuz. Her şeye şüphe ile yanaşmak yerine, aslı astarı var mı diye bir bakınız. Yerleşim yerinizle ilgili bir değişim düşünüyorsanız, sözgelimi bir başka şehir veya yeni bir çevreye taşınmak istiyorsanız, bu tarihe kadar araştırınız, soruşturunuz. Meseleleri derinlikli ve mantıklı bir şekilde ele alınız. 3-11 Aralık tarihleri arasında yaptığınız incelemelere göre kararınızı verirsiniz. Acele etmeyiniz. 11-21 Aralık tarihleri arasında, ev değişimleri, ailevi konular, ofis çalışmaları, güvencenizi sağlama anlamında bir hayli enerjiniz yüksek. En azından zihinsel anlamda çözüme yatkın olursunuz. Böylece Güneş-yay burcunu, bu tarihleri dikkate alarak değerlendirir ve gözden geçirirseniz emin olunuz ki, olumlu yönde ilerlemeniz kolay olacaktır. Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20.

PARA KONULARI
16 Aralık saat 06.38 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüsün etkisinden önce genel çerçevede söz edeceğim. İkinci paragrafta bu yıl ki geçişin önemini ifade etmeye çalışacağım. Venüs Akrep burcunda astrolojik manası gereği, başkalarından taleplerde bulunmamız ve bunların mutlak kabulünü istediğimiz zaman dilimidir. Kurulan ilişkilerde genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde, iş hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bize üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Tabii ki bütün bunların sınırını bilmekte yarar vardır. Çünkü fazlası, abartılısı hakkınızda pek iyi düşünülmemesine yol açabilir. Eğer bir çevre değişikliği düşünülüyorsa mutlaka maddi durumunuz, varsa çocuklarınızın durumu göz önüne alınmalıdır.

Şimdi gelelim Venüs-Akrep geçişinin bu süre içindeki etkilerine derinlikli incelemeye. Önce, kazancımızla ilgili, bu dönemde görüşmelerde bulunabiliriz. Daha iyi şartlarda bir hayat sürebilmek için yeni bir çevreye dahil olabiliriz. Kazancımızı uygun bir şekilde değerlendirmek için alış satış gibi işlere yönelebiliriz. Eğitim yerimiz veya iş hayatımızla ilgili bir değişim yaşayabiliriz. Bu değişim bizi güçlendirici olabilir. Fakat enine boyuna düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız kişilerin nasıl bir çevrede yetiştiğini iyice araştırınız. Ayrıca Anne ve Baba Başaklar evlatlarıyla ilgili konularda kararlar alabilirler. Bu kararlar onların gelişimi, büyümeleri ve dönüşümde bulunmaları yönünde faydalı olabilir. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-10-11-14-15-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler : 12-13-18-19-25-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 14-15

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

Yeniay : 5-6-7

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 18-19-20

(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER