Mynet 01.10.2012

Başak burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs her yıl olduğu gibi sizler açısından ilişkilerde titizlenme, durumunuzu gözden geçirme, hassasiyetle ele almak yönünde etkilidir. Venüs astrolojik olarak sizin burcunuzda pek güçlü bir enerji değildir. Nedeni, her şeyi fazla incelemeniz, armudun sapı, üzümün çöpü diyerek kolay kolay beğenmemenizdir. Oysaki Venüs arzuların, ilişki kurmanın, karşı cinsle irtibatta bulunmanın gezegenidir. Bu yüzden Başaklar bir aşkın sarhoşluğunu yaşamazlar. Kusursuzluk ararlar, karşılarındaki kişinin doğru biri olup olmadığını uzun vadeli düşünürler. Venüsün doğasına uymayan bu bakış açısı dönemin durgun geçmesine sebep olur. Ancak ne olursa olsun, bu genel tanımlamalar, her yıl Venüsün yapacağı görünümlerle biraz daha düzelir veya ince elip sık dokumalar fazlalaşır. O zaman gelin birkaç görünümü inceleyelim. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde Venüs-Neptün arasındaki karşıtlık bir yandan seçici davranmanın diğer taraftan yanılmamak için dikkatlice hareket edilen bir zamandır. Yine ciddi düşünülür fakat yüreğinizin içindeki kıstaslara uygun bir kişiyle karşılaşmanız halinde yelkenler suya iner. İlişkisinde sorun olan Başaklar bu dönemde partnerlerinin ılımlı, dürüst ve şefkatli bir şekilde yanaşmalarını isterler. Eğer soru işaretleri uyandıran bir partneriniz varsa eleştirel davranmanız mümkündür. İlişkisi düzgün çiftler açısından bu karşıtlık karşılıklı olarak birbirinize destek vermeniz anlamındadır. 9 Ekim tarihinde, aşk hayatınızla ilgili konularda güzel ve hoş gelişmeler yaşanır. Yeni bir tanışma, aşk hayatınızın düzenleme, ilişkinizde güç kazanma, kendinizi rahatlamış hissetmeniz mümkündür.

7 Ekim-17 Kasım Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bir yandan gayet iyimser, hevesli, hayata karşı samimi, gerçeklerin peşinde olan ve farklı ufukları keşfetmek isteyen bir kişi gibi umut dolu davranmanızı sağlarken, diğer taraftan -Nasılsa hiçbir şey istediğim gibi olmayacak, ne kadar yol alsam da sonunda yine yalnızım diyerek pes etmenize. Tabii ki nasıl bir tavır takınacağınız öncelikle doğum haritanızda gizli. Fakat gerçek olan bir şey var ki, bu süreçte ilişki ve aşk konusunda güvenlik duygunuzun ön planda olacağını söyleyebiliriz. Sizler aslında yaşamı, herkesten daha çok sevmenize rağmen, mükemmelik arayışınız o denli yoğun ki, tatmin olmanız güçleşiyor. Aslına bakarsanız seçici davranmakta haklısınız. Çünkü Mars-Yay burcu sürecinin yöneticisi Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde yöneticiniz Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. O nedenle çok da abartmadan temkinli olmakta yarar görüyorum. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, eğitim hayatı, çevre ilişkileri, iletişim, kendinizi ifade edişiniz, yolculuklar, haberleşme, günlük koşuşturma, işlerinizin takibi, ticaret, kardeş ve yakın akrabalarınızla alakalı konuların gözden geçirilmesi ve bulunduğunuz durumun ciddiyet ve sorumluluk duygusu çerçevesinde ele alınması gerekebilir. Bir işi yapmak, bir düzeni oturtmak veya uygulamak yönünde mücadeleler verebiliriz. Sizin düşünce tarzınız, fikirleriniz, inandıklarınız, ifade etmeye çalıştıklarınız, başkaları tarafından dikkate alınabilir veya karşı çıkılabilir. Bir şeyi elde etmek, iletişimde bulunmak zorlaşabilir. Kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz söylenebilir. Bu süreçte çevrenizde bazı değişimler, düzenlemeler, yenilenmeler görülebilir. Bunlara adapte olmakta güçlük çekebilirsiniz. Ancak bunlar ilerisi adına önemli değişikliklerdir. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Sorumluluklar artabilir, baskılar çoğalabilir. Bu baskılar aslında sizi geliştirici uyarılardır. İlk anda kızarız, söyleniriz ama bir bakarız ki, uzun vadede gerekliymiş. Yeni komşular, yeni arkadaşlar, yeni bir çevre edinebilirsiniz. Yakınlarınız başka bir yere taşınabilir, evlenebilir, sizden ayrılabilirler veya tam tersi yıllardır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Satürn ve Kuzey düğüm Akrep geçişleri de zaten yukarıda genel olarak izah ettiğim değişimlerin önümüzdeki yıllarda epeyce etkili olacağını gösteriyor. İşte bu değişimin ilk örnekleri, Güneş-Akrep burcu geçişinde görülebilir.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, aile büyükleriniz, iş yerinizdeki patronunuz, yakınlarınız, çevrenizle alakalı bazı gelişmeler, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Bu görüşme bir değişimin işaretçisi olabilir. Bu değişiklik eğer sizin için zorluklar içeriyor ancak uzun vadede faydalı olacaksa duygusal düşünmemeli, mantıklı hareket etmelisiniz. Belki iş hayatına atılabilir, farklı bir yere taşınabilir, sevdiğiniz ortamdan uzaklaşmanız gerekebilir. Ancak bunlar sizin için gerekli yenilikler ise uymakta, buna göre hayatınızı düzenlemekte yarar var.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Başaklar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Bu süreçte sizler, yakın çevrenizi ilgilendiren konular üzerinde bir hayli yoğunlaşırsınız. Sözgelimi kardeşlerinize destek vermeniz, onlarla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer ticari anlamda veya kanuni yönde bir çıkmazları, parayla alakalı bir sorunları varsa yardımcı olmaya çalışabilirsiniz veya mecburen yardımcı olursunuz. Burs kazanarak eğitiminizi devam ettirirsiniz. Durumunuz maddi açıdan çok iyi ise, başkalarına eğitim anlamında destek verebilir, bu yolla gelir elde edebilirsiniz. Özel bir okula devam edebilirsiniz.(çocuğunuz, siz veya bir yakınınız). Yeni bir çevreye taşınabilirsiniz. Miras, hisseli bir para, vergi ve borçlarınızla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Oturduğunuz mahallede değişimler meydana gelebilir. Hisse sahibi olduğunuz bir mülk veya malla ilgili konuları takip edebilir, araştırabilir, çözüme kavuşması için bir hayli uğraşırsınız. Mistik konularla ilgilenebilir, bu anlamda eğitim alabilirsiniz. Merak duyduğunuz alanlarda araştırmalar yapabilir, bilinmedik konuları aydınlatmak yönünde çalışabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakınlarınızın parasını işletebilirsiniz. Ticari konulara merak duyabilir, bu alanda çalışabilirsiniz. İsteklerinizi elde etmek için var gücünüzle mücadele edebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

İŞ VE KARİYER
5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür, gelişiminizle alakalı konularda yakın çevrenizle olan ilişkiler ağınızı yeniden düzenlemek, bencil davranmamak, paylaşımlarda bulunmak ve karşınıza çıkacak fırsatlardan yararlanmak anlamına geliyor. Genel anlamda güçlü görünmek ve gücünüzü kanıtlamak istediğiniz bu dönemde, sizi yanıltabilecek veya yolunuzdan çevirebilecek kimse yoktur. Yolculuklar genel anlamda sizin için önemli hale gelecek, iletişim konusunda genel olarak dikkatli olmaya çalışacak, birlikte olduğunuz kişileri dikkatle inceleyeceksiniz. Kendinizi ispatlamanızı sağlayan fırsatlarla karşılaşacak ve diğer insanların dikkatini çekebileceksiniz. Duygularınızı derin ve tutkulu bir şekilde gösterecek, sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bileceksiniz. Doğal bir manyetizmanız olacak ve tavırlarınızla, kararlarınızla hayranlık uyandıracaksınız. Bugüne kadar oluşturduğunuz ve içinde yer aldığınız çevrenin dışına çıkabilecek, yeni insanlarla tanışabilecek iletişim çemberinizi genişleteceksiniz. Maddi yönden size yararı olabilecek destekler bulmanız kolaylaşacak, girişimlerinizde başarılar elde edeceksiniz. Bu süreç içinde, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, zorba tavırlardan, başkaları üzerinde kontrol ve güç uygulayarak liderlik elde etmekten, gereksiz kuşku ve kuruntularla gerilim yüklenmekten özenle sakınmalısınız. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde biriyle tanışabilirsiniz. Gizlice buluşup konuşabilirsiniz. Ayrıca bu tarihte iş girişimlerinde bulunabilirsiniz. Aranızda sorun yaşadığınız bir kişiyle barışabilirsiniz. 10 Ekim tarihi gayet olumludur. Karda yürür izini belli etmezsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda karşı cinsi gizemli duruşunuzla, fazla açık vermeme halinizle, bir hayli etkilersiniz.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Satürn, bilinçli düşünmenin mutlaka gerektiğini, gereksiz güç savaşlarının sizi yorabileceğini, kendinize şöyle bir dışarıdan bakarak yeni bir pencere açmak için kararlı olmanızı öğretmek sizi test edicidir. Hedefinizin eğer farkındaysanız, çevrenizde olan bütün maskeli insanları tek tek hayatınızdan ayıklamak isteyebilirsiniz. Bu alan düşüncenin, eğitimin, yakın çevre ilişkilerinin ve günlük hayatta nasıl irtibatta bulunduğunuzun simgesidir. Nasıl konuşmaktasınız, insanlarla nasıl bağlantı kuruyorsunuz, çevrenize bakış açınız nedir gibi bütün soruları bu transitin sonuna kadar deneyimleyebilirsiniz. Bundan önceki Satürn-Terazi burcu seyrinde kendinize ait olan maddi ve manevi değerleri dengeli bir şekilde kullanmayı, yerli yerine oturtmayı öğrenmiştiniz. Şimdi bu farkındalığı, iletişimin türlü yollarıyla önce yakınlarınızla daha sonra başkalarına ifade ederek, karşınıza çıkması muhtemel engelleri ilerleme taşı olarak kabul ederek gerçek olanın peşine düşebilirsiniz. Yani kim olursa olsun, sizi kandırmasına, sahte düşünceleriyle oyalamasına izin vermeniz artık mümkün değil. Kontrol kurmayı, güçlü bir güven duygusuyla hareket etmeyi, gerçeklerin peşine düşmeyi tercih edebilirsiniz. Konuşmalarınızla, duruşunuzla, düşüncelerinizi öylesine kuvvetli bir şekilde gösterirsiniz ki, artık ikinci rollerde bulunmaya sabrınız yoktur. Derinlikli düşünerek, etrafınızda olan bitenle yetinmeyerek, gerçeğin peşinden koşarak ilerlemenizi tavsiye ediyorum. Ancak Satürn-Akrep burcu geçişinin gölgelerine dikkat ediniz lütfen. İnsanlara bir şeyleri ifade ederken, onların üzerinde hükümran olmaya kalkışmayınız. Ilımlı ve mütevazı olmayı ihmal etmeyiniz. Ne zaman çok sert ve aşırı baskıcı bir tavırla hareket ettiğinizde durup şöyle bir kendinize bakınız. Yüzleştikten sonra kalp almayı, insan kazanmayı da ihmal etmeyiniz. İnatçı çekişmelerden uzak durunuz.

PARA KONULARI
28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, maddi ve manevi değerleriniz, uyum, güzellik ve dengeli paylaşımlara verdiğiniz önemin de göstergesidir. Rahatlık, estetik ve zevkli her şeyin ilginizi çektiği bu dönemde farkında bile olmadan fazla para harcamanız mümkündür. Rahata düşkünlük veren bu enerjinin sizin gibi sistemli ve mantıklı insanlar açısından büyük bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Ama yine de dikkatli olmanızı öneriyorum. Bu enerji, sanatsal çalışmalar, estetik ortamlar, halkla ilişkiler kültürel aktiviteler aracılığıyla para kazanmak açısından oldukça etkilidir. Kimileriniz ortaklık yoluyla gelir elde edebilirsiniz, kimileriniz yeni bir tanışma sayesinde maddi açıdan verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Güzellikle alakalı meslekler kazandırıcıdır.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince bir yandan yaşamın güzellikleri ve kaliteli olan şeylerine sahip olmak isteğiniz artar, diğer yandan içinde bulunduğunuz duruma göre bütçenizin kontrolünü iyi yapmanız lazımdır. Yani mantığınız ön planda olmak zorundadır. Bu etki altında, maddi ve manevi değerler konusunda birebir ilişkilerin önemli hale geleceğinin göstergesidir. Bu durumda sizin kendi içinizde mutlu ve huzurlu olmak için her şeyden önce güvencenizin sağlanması gerekecektir. Bu durum iki ayrı duygu oluşturabilir. Paranız varsa kendinizi mutlu ve rahat hissedersiniz tam tersi durumda ise geçimsiz ve anlaşmaya yanaşmayan bir profil çizerek iletişiminizi kesebilirsiniz. Yeni bir dönemin başlayacak olması ve eksiklerinizi görmek bakımından da etkili olacak bu süreçte, daha fazla sosyal olmak ve daha fazla insanla bir araya gelerek kendinizi tanıtmanız oldukça yararlıdır. Fakat kurulan ilişkilerin bu dönemde yüzeysel kalması da ayrı bir durumdur. Bunun bilincinde olarak kendinizi ayarlamalı, verilen sözlerin yerine gelip gelmeyeceği konusunda iyice araştırmada bulunmalı ve tam olarak emin olmadığınız durumlarda riskler almaktan uzak durmalısınız. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Bu bir aylık süre içinde, sorunlarınızı ve sizi rahatsız eden durumları, ılımlı ve hoşgörülü bir şekilde, nezaketle çözmeye çalışmanız faydalıdır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli tarihi: 9 Ekim. Güneş-Jüpiter olumlu görünümü, maddi konulardaki ortaklıkların, ilişkilerin sizin açınızdan önemini işaret ediyor. Mesleki durumunuzu akıllıca ele almanız yararlı olur. Şu andaki gelirinizden memnun musunuz? Çalışıp, emek sarfettiğiniz halde kazanıyor musunuz? Nasıl bir yaşam veya iş düşünüyorsunuz? Halinizden memnun musunuz? Bunları ele almakta mutlaka fayda var. Bu görünüm, yeni iş girişimleri ve maddi açıdan umutlandırıcı gözüküyor.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-12-13-16-17-20-21-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15

Yeniay: 11-12-13

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 24-25-26

(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER