Mynet 03.09.2012

Başak burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Başaklar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Bu süreçte sizler, yakın çevrenizi ilgilendiren konular üzerinde bir hayli yoğunlaşırsınız. Sözgelimi kardeşlerinize destek vermeniz, onlarla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer ticari anlamda veya kanuni yönde bir çıkmazları, parayla alakalı bir sorunları varsa yardımcı olmaya çalışabilirsiniz veya mecburen yardımcı olursunuz. Burs kazanarak eğitiminizi devam ettirirsiniz. Durumunuz maddi açıdan çok iyi ise, başkalarına eğitim anlamında destek verebilir, bu yolla gelir elde edebilirsiniz. Özel bir okula devam edebilirsiniz.(çocuğunuz, siz veya bir yakınınız). Yeni bir çevreye taşınabilirsiniz. Miras, hisseli bir para, vergi ve borçlarınızla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Oturduğunuz mahallede değişimler meydana gelebilir. Hisse sahibi olduğunuz bir mülk veya malla ilgili konuları takip edebilir, araştırabilir, çözüme kavuşması için bir hayli uğraşırsınız. Mistik konularla ilgilenebilir, bu anlamda eğitim alabilirsiniz. Merak duyduğunuz alanlarda araştırmalar yapabilir, bilinmedik konuları aydınlatmak yönünde çalışabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakınlarınızın parasını işletebilirsiniz. Ticari konulara merak duyabilir, bu alanda çalışabilirsiniz. İsteklerinizi elde etmek için var gücünüzle mücadele edebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, hem maddi hem ilişki hem de yaşamınızı ilgilendiren konular üzerinde yapılacak bir değerlendirmenin işaretçisidir. Şu andaki mevcut durumun gözden geçirilmesinde yarar vardır. Bundan sonrası adına nasıl kararlar alınmalı, kendinizi nasıl güçlü ifade etmelisiniz, düzgün bir ilişki nasıl yaşanmalı, partnerinizle aranızdaki farklılıklar nedir? Bütün bu sorulara cevap aranır. Çünkü kişi gurur duyacağı bir aşkın özlemini çekmekte olabilir. Öyle bir aşk arzularsınız ki, bu dünyanın koşulları ve kuralları içinde yaşanması ve rastlanması pek mümkün değildir. Bu dönemde gururunuz kırıldığı için veya aşkta aradığınızı bulamadığınız için Hatta bunları kimseyle paylaşmak dahi istemeyebilirsiniz. Her yıl farklı zamanlarda tekrarlanan bu seyir, kimileri için, yasal olmayan bir beraberlik nedeniyle gizliliğin ön planda tutulması anlamına geldiği gibi, platonik bir aşkın işareti de olabilir. Bazıları için bu süreç, ilişkinizde maddi ve manevi konularda görüş ayrılıklarının işaretçisi olabilir. Yalnız kalıp düşünmek veyahut partnerinizin ilgisini çekmek için bir takım yöntemlere başvurabilirsiniz. Bu süreçte kimi Başaklar, sevdikleri kişinin başka bir şehirde yaşaması dolayısıyla sıkıntılı olabilirler.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihindeki Venüs-Uranüs görünümü karmaşık durumlardan, inişli ve çıkışlı duygularınızdan, özgürlüğünüzü denetim altına alan her türlü problemden uzaklaşmak isteğinizin göstergesidir. Hiçbir konuda denetim altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Kararlarınızı kendiniz vermek istersiniz. 21 Eylül tarihi, ilişki ve iş konularında aktif hareketliliğin işaretçisidir.

İŞ VE KARİYER

22 Eylül tarihine kadar burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde göstermenizi sağlayacağı gibi, ifade gücünüzü yükselterek girişimlerde bulunmanızda da destekleyici olacaktır. Son zamanlarda gözlerden uzak kalmış geçmişle alakalı her konuyu aşk, iş ve her anlamda gözden geçirirken, yaşadığınız ilişkide veya karşılaştığınız insanlarda soğuk bir havanız olduğu yönünde etki uyandırmış, tam anlamıyla kendinizi, düşüncelerinizi, isteklerinizi tam olarak ifade edemeyenleriniz olmuştur. Eğer siz de o Başaklardan birisi iseniz, işte şimdi artık kontrol elinize geçmeye başlıyor. Güneş her sene burcunuzda ilerlemeye başladığında karanlıklardan aydınlığa çıkmak gibi bir duygu hissederseniz. Kendinizi ifade etme gücünüz yükselir ve dış dünyaya -Ben buradayım diyebilmek için harekete geçebilirsiniz.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice bir analizde bulunmalı, dağılmamalı, uzun vadeli olana yönelmelisiniz. 10 Eylül tarihi gayet olumludur. İş görüşmelerinde başarılı sonuçlar alınır. 21 Eylül tarihinde geleceğinizi ilgilendiren konularda hem odaklanma gücünüz yükselir hem de önünüzü görebilmeniz mümkündür.

1-17 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Merkür gerçekçi düşünmeyi, mantıklı hareket etmeyi, pratik olmayı özünde barındıran Başaklar için gayet olumlu bir geçiş dönemidir. Bu süreçte becerilerinizi, yetenekli olduğunuz alanlarda rahatlıkla ifade edebilir, doğru ve yerinde kararlar verebilirsiniz. Yararlı olanla olmayanı net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Özel hayatınız ve mesleki konularda gerilime düşmeden, hangi hedefi gözünüze kestirdiyseniz dağılmadan, abartmadan ilerleyebilirsiniz. Hisleriniz gayet gelişmiş olduğundan bir konu üzerinde yaşanması muhtemel sonuçları algılamanız, olasılıkları değerlendirerek sonuca varmanız mümkündür. Jüpiter-İkizler burcu seyri kariyer evinizde ilerlediği için hangi yöne gideceğini, hangi tercihi yapacağını bilememiş olanlar şimdi aklı başında düşünerek kararlarını verebilirler. Bu süreçte ikna kabiliyetiniz, titizliğiniz, bilgi ve deneyimleriniz size ışık ve rehberdir. Mükemmeli yakalamak için istediğiniz her ne ise onun peşine takılarak elde edebilirsiniz. Bunu size sağlayan akıl gücünüz, zekanız, iş becerikliliğinizdir. Yalnız bir şeye dikkat edin. Detaylara fazla takılıp zaman kaybetmeyin. İki haftalık bu olumlu enerjiden yararlanmaya bakın.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde ilişki, iş ortaklığı, özel hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi bir şekilde düşünmeye çalışın. Bazen hislerimiz bizi yanıltabilir. Ancak ben hayal kırıklığı yaşamamak için bir hayli akıllıca düşüneceğinizi umuyorum. 5 Eylül tarihinde, önemli bir görüşme sonucunda istediğiniz bir alanda kendinizi ifade etme şansı ve gücü bulabilirsiniz. 16 Eylül tarihinde mesleki yöndeki gelişmeleri dikkatlice incelerseniz doğru bir karar verebilirsiniz.

7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Mars, eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak hedeflerinizi belirlemeniz, saptamalarda bulunarak ona göre bir yön tayin etmeniz anlamında sizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı gayet güçlü bir şekilde korumanızı sağlar. Başarılı olma isteğini yükselten, önünüze çıkan engellere aldırmadan bildiğiniz yolda yürümenizi sağlayan Mars etkisini dağılmanızın da önüne geçer. Böylece amacınız ne ise, o doğrultuda hareket edebilirsiniz. Dikkat edilecek nokta, biraz önce belirttiğim gibi ne istediğinizi bilmenize bağlıdır. Eğer mevcut durumunuz sizi tatmin etmiyorsa, başarılı olabileceğiniz alanlara yöneliniz. Gerekli kişilerle bağlantıya geçerek, yeteneklerinizi ifade ediniz. Bu geçiş sizi dürtüsel manada besleyicidir. Bu dürtüler, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçileridir.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihinde yapılacak görüşmelerde gayet olumlu sonuç elde edebilirsiniz. İsteklerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Hakimiyeti sağlayan taraf siz olursunuz. 27 Eylül tarihinde bazı belirsizlikler canınızı sıkabilir. Eğer akıllıca davranır, olasılıkları gözden geçirir ve sinirlenmezseniz her türlü engelin üstesinden gelebilirsiniz.

PARA KONULARI


17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek yönetici gezegeniniz Merkür yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi alanda kendinizi ifade etmeniz anlamındadır. İşinizden elde edeceğiniz gelir, ortaklık konuları(iş) veya eş kaynaklı gelirleri gündeme getirecektir. Bilginizi sergileyeceğiniz iş alanları yaratarak, akıl gücünüz, detaylı düşüncenizle pratik olarak hareket etmeniz halinde çok büyük kazançlar olmasa da, en azından şu süreci ferah olarak geçirmeniz mümkün olacaktır.Yalnız burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu, size maddi getiri sağlayacak kişilerle aranızdaki bağı güçlü tutmaktır. Bunun anlamı, illa uyum sağlamak için yanlışa doğru demek değil, gerektiği yerde düşüncelerinizi izah etmek, gerektiği yerde onların isteklerini gözden geçirmek ve aradaki dengeyi çok iyi korumaktır. Kararlarınızı iyice gözden geçirin fakat emin olduğunuz konularda kesinlikle kararsızlığa düşmeyin. Terazideki Merkürün en negatif etkisi budur. Siz yaptığınız işten gayet eminsinizdir fakat nedense öyle bir hava eser ki, acaba doğru mu? diye bir çelişkiye düşürür insanı. Artık bu etkinin bilincinde olduğunuza göre umarım gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül tarihindeki Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında, maddi konular üzerinde son yıllarda ciddiyetle durduğunuzu, bütçenizin dengeleri yerli yerine oturtmaya çalıştığınızı, sorumluluklarınızın ve geleceğinizin teminatı için çaba sarfettiğinizi veyahut buna mecbur kaldığınızı biliyorum. İşte bu karşıtlık bu mecburiyetin ortaklık-eş veya farklı sebepler yüzünden sizi isyan noktasına getirmesi anlamı taşır. İnsan şöyle düşünür. Bu kadar dikkat ediyorum ancak istediğim kadar kazanamadığım gibi hala borçlarımın yükü altındayım. İşte son yazdığım cümle genel olarak Başakların gün boyu baskı altında kalarak rahatsız olmalarına yol açabilir. Kişi destek görmek ihtiyacı içindedir. Hiç kimsenin maddi ve ilişki anlamında onu rahatsız etmesine, kaygılandırmasına dayanacak hali yoktur. Peki ne yapılmalıdır? birazdan izah edeceğim Yeniay, size yeni bir çıkış yolu bulmanızda rehberlik edebilir. Sancılarınızı gidermenizi sağlayabilir, karşınıza fırsatlar çıkarabilir. Ben derim ki, sakin olunuz, bu türden sıkıntıların her insanın başına gelebileceğini düşünerek isyan etmeyiniz. Borcu borçla kapatmaya çalışmayınız.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince bir yandan yaşamın güzellikleri ve kaliteli olan şeylerine sahip olmak isteğiniz artar, diğer yandan içinde bulunduğunuz duruma göre bütçenizin kontrolünü iyi yapmanız lazımdır. Yani mantığınız ön planda olmak zorundadır. Bu etki altında, maddi ve manevi değerler konusunda birebir ilişkilerin önemli hale geleceğinin göstergesidir. Bu durumda sizin kendi içinizde mutlu ve huzurlu olmak için her şeyden önce güvencenizin sağlanması gerekecektir. Bu durum iki ayrı duygu oluşturabilir. Paranız varsa kendinizi mutlu ve rahat hissedersiniz tam tersi durumda ise geçimsiz ve anlaşmaya yanaşmayan bir profil çizerek iletişiminizi kesebilirsiniz. Yeni bir dönemin başlayacak olması ve eksiklerinizi görmek bakımından da etkili olacak bu süreçte, daha fazla sosyal olmak ve daha fazla insanla bir araya gelerek kendinizi tanıtmanız oldukça yararlıdır. Fakat kurulan ilişkilerin bu dönemde yüzeysel kalması da ayrı bir durumdur. Bunun bilincinde olarak kendinizi ayarlamalı, verilen sözlerin yerine gelip gelmeyeceği konusunda iyice araştırmada bulunmalı ve tam olarak emin olmadığınız durumlarda riskler almaktan uzak durmalısınız. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Bu bir aylık süre içinde, sorunlarınızı ve sizi rahatsız eden durumları, ılımlı ve hoşgörülü bir şekilde, nezaketle çözmeye çalışmanız faydalıdır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül Güneş-Pluto görünümü, başkalarıyla iyi geçinerek, adil ve dürüst çalışarak ilerlemenin göstergesidir. Hepimiz bir şekilde ekmek paramızın peşindeyiz. Yeri geliyor boyun eğiyoruz yeri geliyor canla başla mücadele ederek tenceremizi kaynatmaya çalışıyoruz. Geçirdiğimiz tecrübeler sonunda artık geleceğinizi teminat altına almayı istiyoruz. Tabii ki gökyüzündeki gezegen geçişleri tek başına anlam ifade ettikleri gibi, diğer gezegenlerle görünüm yaptıklarında, bizi farklı şekilde uyarmaktalar. Bu görünüm, sizi hem aşk, hem para, hem geleceğiniz hem de yeteneklerinizin değerlendirilmesi anlamında dengeli ve adil paylaşımlara davet ediyor. Sadece bir tarafın maddi ve manevi çabasıyla bir ilişkinin ayakta durmasının zor olacağını, sıkıntılarınızda bir desteğe ihtiyaç duyduğunuzda sizi gerçekten sevebilecek birinin varlığının ne kadar önemli olduğunu anlamanızı sağlıyorlar. Eskiyi geride bırakarak yeni bir sayfa açmak için öncelikle kendinizi ve değerlerinizi gözden geçirmenin faydalı olacağını işaret ediyor. Karşılıksız veya yanlış bir ilişkinin peşinde kaybolup gitmemeniz gerektiğini söylüyor. Kendinizi gerçekten doğru bir biçimde ifade edebileceğiniz alanlarda söz sahibi olmanız gerektiğini belirtiyor. Ekmeğinizi elinize alabilmeniz için var gücünüzle çalışmanızı söylüyor.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 5-6-10-11-15-19-23-24

Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-21-22-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17

Yeniay: 14-15-16

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-27-28-29

(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER