Mynet 01.05.2012

Başak burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

3 Temmuz tarihine kadar burcunuz üzerinde etkisi devam edecek Mars, 5 Mayıs tarihinde Kuzey düğümle sert bir görünüm yapacak. Bu görünüm hem kendinizi hem de geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice durmanız gerektiğini gösteriyor. Hem kişisel anlamda hedeflerinizi tekrar şöyle bir ele almalı hem de aileniz, ev yaşamınız ile ilgili konularda geleceğe dönük olarak düşünmelisiniz. Eğer tam olarak ilerlemek veya özgürce kararlar almanın mümkün olmadığı şartlar söz konusu olursa sakin olmanızda yarar görüyorum. 16 Mayıs tarihinde olumlu bir enerjiniz var. Mars-Pluto arasındaki uyumlu enerji akışı, aşk hayatınızla ilgili meselelerde kendinizi güçlü hissetmenizde, derinlemesine düşünerek pürüzleri tespit etmenizde etkilidir. Eğer evliyseniz, çocuk konusunda ileriye dönük olarak düşünmenizi sağlar. Yeni tanışmalarda güçlü ve kendini geliştirmiş insanları tercih etmenize ön ayak olur. 17 Mayıs tarihinde özellikle ciddi ilişki konularında biraz daha sakin ve ılımlı düşünmekte, hareket etmekte yarar görüyorum. Birbirinizin zayıf yönlerini eleştirmekten uzak durunuz. Bu görünüm, özellikle eşleşim haritalarında mars ve Chiron arasında problem olan çiftler açısından problem yaratabilir.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, 4 Mayıs tarihinde Venüs ile uyumlu bir görünüm yapacak. Bu görünüm partnerinizle iki ayrı mesele üzerinde düşünmenizi sağlayıcıdır. Partneriniz olayları kendine dönük düşünebilir veya kendi düşündüğünün haklı olduğu yolunda çıkışlarda bulunabilir. Burada yapılması gereken hangi mesele olursa olsun çok yönlü ele almaya çalışmak, her açıdan durumları değerlendirmektir. Sert bir görünüm değildir. Ancak etkili olduğu yaşam alanlarında birbirinizi anlamakta zorlanmanıza sebep olabilir. 6 Mayıs tarihinde hem Dolunay hem de Merkür-Satürn arasında mücadeleci bir görünüm söz konusu. Bu görünüm özellikle parasal konuların veya partnerinizle paylaşımların adil bir şekilde ele alınması gerektiğini gösteriyor.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, 14 Mayıs tarihinde ilişki evinizdeki Chiron ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu rahatlatıcı bir etkidir ve sorunlarınızı çözebilmenizde yardımcıdır. İletişiminizi güçlendiriyor ve sakin şekilde düşünmenizi sağlıyor. Aynı gün aşk evinizdeki Pluto ile güçlü görünüm yapan Merkür yine olumlu bir şekilde etkiliyor. Aşkta derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Böylece doğru ve sağlam temelli olanı tercih edebilirsiniz.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, 23 Mayıs tarihinde ciddi ilişki evinizdeki Neptün ile mücadeleci bir görünüm yapacak. Bu durum, birbirinizle empatide bulunmanın son derece önemli olduğunu gösteriyor. Eğer ilişkinizde sorunları olan bir çiftseniz bu tarihte birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Bir başka olasılık şu olabilir. Taraflardan biri iş veya başka bir sorun nedeniyle kafası karıştır. Diğer taraf onun bu çelişkili hallerini anlamakta güçlük çekebilir. Yeni başlayan ilişkilerde tabii ki dikkatli olmak gerekir. Hem sorumluluklarınız hem yaşamsal anlamda ideallerinizi gözden geçirmelisiniz. Farklı amaçları olan kişilerin birlikte yaşaması anlaşmaları kolay olmayabilir. 26 Mayıs tarihinde iş veya başka konularda kafanız meşgul olduğu için, hem iç dünyanızda hem de yaşamınızla ilgili konular üzerinde geleceğinizi gözden geçirebilirsiniz. 27 Mayıs tarihinde iletişim oldukça yoğundur. Mayıs ayında sizin için mesleki konular o denli önemli ki, ben bu Güneş-İkizler burcu seyrini ilişki açısından analiz ederken, aslında en önemli konu, hayatınızı garanti altına almak olduğunu biliyorum. Kafanız zaten buraya takılı olduğu için, doğal olarak beraberlikle ilgili meselelerde partnerinizin anlayışlı olmasını beklemek gerekiyor. 30 Mayıs tarihinde Güneş-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, özellikle eşleşim haritasında problemli olan çiftlerin dikkatli olmasını gerektiriyor.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olmayı sürdürecek Mars, isteklerinizin peşinden gitmenizi sağlayan bir kuvvettir. Astrolojik olarak Mars engellerle mücadele gücümüz, hedeflerimizin peşinden cesaretle gitme güdümüz kısaca savaşçı yanımızdır. Mars Başakta ilerlediği süreçlerde ise mantık ve analiz gücü delice cesaretin üstünü örter. Çünkü temkinli olmanız gereken bir zamandır. Detaylar öylesine kafanızın içinde dolaşır ki, doğal olarak akıllı seçimlerde bulunmak için hedef üzeride iz sürülür. Burnunuzun iyi koku alması gerekir. Sistemli ve pratik şekilde hareket edilmelidir. Ki bu Mars gibi bir gezegen için zorlayıcı bir durumdur. Hani deyim yerindeyse Mars bir küçük çocuk gibi terbiye edilmektedir.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde, geleceğe dönük hedefler belirlemekte yarar var. Günlük düzenlemeler yerine kalıcı olanı tercih etmeniz en doğrusudur. Bir değişim düşünüyorsanız bunun hesabını iyi yapınız. 16 Mayıs tarihinde kafanızın içindekileri gayet olumlu şekilde düzenleyebilirsiniz. Gücünüz yerindedir. Sağlam kararlar verebilirsiniz. 17 Mayıs tarihinde işbirliğinde bulunmak, istediğiniz düzenlemeleri yapmak güç olabilir. Muhataplarınız nedeniyle zayıf düşebilirsiniz. Böyle bir durumda kimlerle sorun yaşanmakta, hangi nedenlerden dolayı dengeler bozuluyor? Bunları düşünmekte yarar var.

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerlemesi devam edecek olan Venüs genel olarak mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanızı ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz yönünde etkileyicidir. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konularda sosyal ilişkilerinize önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte ihtisas alanınız olan konularda her türlü seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalı, tanıştığınız insanlarla bu bağı sürdürmelisiniz. Tarafsız bir şekilde hareket ederek, mantıklı bir şekilde düşünerek bilginizi ifade etmeniz sizin açınızdan son derece etkili olabilir.

Venüs-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümü: 4 Mayıs. Bu tarihte Merkür ile olumlu görünüm yapan Venüs, iş konularında hem aktif bir gün hem de çıkarlarınız doğrultusunda konuşmanızı sağlayıcıdır.

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda seyrini sürdürecek Güneş genel anlamıyla maddi ve manevi anlamdaki alacakların hukuk yoluyla temini, yüksek eğitim, öğrenim, yayıncılık kısaca düşüncelerimiz üzerinde etkilidir. Kişi dünya görüşünüze göre hayatını tanzim etmek ister. Değerlerini korumak ve kollamak amaçlıdır. Bunların hiç birine zarar gelmesini istemez. Bu yüzden de sağlam ve dikkatli bir şekilde adımlarını atmaya çalışır. Güneş-Boğa burcunda ilerlerken 13 Mayıs tarihinde Jüpiter ile kavuşum yapacak. Bu olumlu bir görünümdür. Sağlam ve doğru bir karar vermenizde, önünüzü görmenizde size yardımcıdır.

DOLUNAY AKREP BURCUNDA - Saat 06:35

Sevgili Başaklar 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasında meydana gelen karşıtlık, düşüncelerinizi paylaştığınız yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde dikkatli olmanızı, yeri geldiğinde belli bir esneklik içinde hareket etmenizi gerektirir. Siz bu tarihte huzur ve güvenlik arzusu içindesiniz. Maddi açıdan rahat etmek, dengelerin yerli yerine oturması ve geleceğinizi doğru biçimde düzenlemekten yanasınız. Ancak bunu yapabilmek için bilinçli düşünmek durumundasınız. Bu Dolunay, yeteneklerinizi kullanma ve doğru bir alanda değerlendirmeniz adına itekleyicidir. Kişi sözel yolla kendini ifade etmeye, bilgisini göstermeye, kendince tespit ettiği noktaları insanlarla paylaşmaya heveslidir. Bunu yaparken bazen sözcükler haddinden fazla sert olabilir. Söylediğimiz, kızdığınız hatta içerlediğimiz meseleleri farkında olmadan insanlara yöneltiriz. Bunun size geri dönüşümü pek arzu etmediğiniz şekildedir. O nedenle günlük hayatı paylaştığımız veya mecburen birlikte olduğumuz kişilerle aramızdaki iletişime çok dikkat edelim. Parasal konularda da dikkatli olmaya çalışalım.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda seyrine devam edecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür, hareketlendirici ve hırslı davranmanızı sağlayıcı bir enerji olarak iyi gelebilir. Ancak kendinize yönelik düşünme yani ben-merkezci bir zihinsel akış söz konusu. Bu kimi zaman son derece gereklidir. Size hızlı bir şekilde düşünmenizi ve olaylara hakim olmanızı, çabucak düşündüğünüz için durumlara müdahale edebilmenizi, fikirlerinizi hızlı bir şekilde açıklayarak derdinizi anlatmanızı sağlayabilir. Bu enerjiyi doğru bir biçimde kullanmanın yolu ise, otoritelerle veya iş yaptığınız insanlarla ılımlı bir şekilde bağlantı kurmak, kimseyle çatışmaya girmemek, hep ben haklıyım diye düşünmemektir. Yeri geldiğinde esnek düşünmeyi bilmek lazım.

Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs tarihinde iletişim ve iş hayatınızla ilgili konularda karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. 6 Mayıs tarihi önemli. Çünkü hem iletişim evinizde Dolunay oluşuyor. Her türlü paylaşımın dengeli bir şekilde yapılması ve yerli yerine oturtulması için adil düşünmekte yarar var. Borç ve alacak meselelerinde lütfen dikkatli olunuz.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür geçişini genel olarak olumlu buluyorum. Sağlamlık, güvenlik ve pratik yaklaşımların ön planda olmasını sağlayan bu geçiş, tutarlı ve geleceğiniz açısından güvenli hareket etmenizi sağlayıcıdır. Pratik ve ortama uyum sağlayıcı şekilde çalışmanız kolaylaşır. Sizden farklı düşünseler dahi, insanlarla sağlıklı bir iletişimde bulunmak mümkündür. Bu tarihler arasında, mesleğinizde daha iyi bir konuma gelebilmek adına akademik düzeyde eğitimden geçebilir, uzman kişilerden ders alabilir, çeşitli sınavlara katılabilir, rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilir, başka şehir ve ülkelerdeki iş imkanlarını araştırabilir veya bizzat gidip yerinde görerek, araştırma ve keşif gezilerine katılabilir, kurumlarla bağlantıya geçebilir, yasal haklarınızı koruyabilirsiniz. Boğa geçişleri sanatsal ve parasal konularda da etkilidir. Gelişmeler sayesinde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Şimdi bu geçişte hangi tarihler önemli, Merkür hangi görünümleri yapmakta, enerjileri nasıl değerlendiririz bunlara bir bakalım.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor ve hepsi gayet olumludur. 11 Mayıs ilişki ve iş ortaklığı konularında ve ideallerinize göre doğru adımları atabilmenizde size destek veriyor. 13 Mayıs nicedir beklediğiniz gelişmeleri müjdeliyor. Hedefinize uygun şekilde, yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 14 Mayıs aşk hayatınızdan, gerçekleştirmek istediğiniz planlara kadar her konuda yardımcınızdır. 22 Mayıs Merkür-Jüpiter kavuşumu gayet olumlu. Hem maddi ve manevi anlamda hem de istediğiniz bir alanda güçlü bir temel atabilirsiniz.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında kariyer evinizde etkili olacak Güneş-İkizler burcu geçişi, aklın ve mantık gücünün yeteneklerinizle birleşerek toplum önündeki ifadesi yani ortaya koyulması anlamında destekleyicidir. Bu demek oluyor ki, hareketliliğiniz, iletişim kabiliyetiniz, insanlarla bağlantı kurabilme beceriniz size bu süreçte hem canlılık hem aktiflik hem de hızlılık kazandıracaktır. Benim tavsiyem eğer kabul ederseniz, aşırı detaycılığınızı makul bir seviyede tutarak ve aktif olmaya çalışarak, biraz da bencil düşünerek rakiplerinizden önce finişe varmanızdır. Şimdi bu geçişin hangi tarihlerde etkili olacağını ve neleri içermekte olduğunu gözden geçirelim. Aşağıdaki tarihleri ajandamızı işaret edelim.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 Mayıs tarihinde mesleki ve iş ortaklığı konularında her durumu dikkatlice gözden geçirelim. İdeallerimize uygunluğuna göre seçenekleri değerlendirelim. Hayal kırıklığı yaşamamak için girişimlerimizde aceleci davranmayalım. 26 Mayıs tarihinde iş hayatımızla ilgili meseleler üzerinde hem akıllı hem de gelişimimiz yönünde faydalı olanları tercih edelim. Böyle bir günde bir takım kişilerle restleşmeler yaşanabilir. Meydana gelen durumlar ailevi ve mesleki anlamda yeni bir sayfanın önünüzde açılmasını sağlayabilir. Size uymayan durumlar meydana gelirse, bunları ilerisi adına düşünerek gözden geçirmenizde yarar vardır. 27 Mayıs tarihinde gayet hızlı ve aktif bir şekilde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Sonuç sizler açısından olumludur. İş girişimleri veya görüşmelerde sözel gücünüz ve fikirlerinizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. 28 Mayıs tarihinde başkalarıyla aranızdaki alışverişlerde dikkatli olunuz. Hızlı ve çabuk kararlar vermeyiniz. Çıkarlarınızı korumayı unutmayınız. 30 Mayıs tarihinde hem mesleki hem ilişki hem de iş ortaklığı konularında aklı başında hareket ediniz. Bazı sıkıntılar kendini yeniden hatırlatabilir.

21 Mayıs İkizler burcunda Halkalı Güneş Tutulması: Hem maddi konularda hem mesleki hem de hayatı ele alış tarzınızda değişimlere neden olabilir. Yaşanması muhtemel değişimlerin pişmesi, olgunlaşması için kendinize lütfen zaman tanıyınız. Sabırsız olmayınız. Zaten bu tutulma artık bir takım değişimlerin başladığını, bu değişimlerin mesleki alanda, toplum içindeki yerinizle alakalı olacağını, bu durumun mali açıdan da yeni bir değişimin startını vereceğini göstermekte. Size düşen, açılan bu yolun farkında olmak ve şu aralar keskin kararlar vermemek. Önünüzde açılan kapının ardında neler var. Onları anlamaya çalışmak gerekiyor.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında tarihleri arasında yöneticisi olduğu İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür genel olarak sizler açısından son derece aktif, yenilikçi düşünebileceğiniz, ince eleyip sık dokuyarak zaman kaybetmek yerine, fırsatlar yaratabileceğiniz bir süreç olarak önemli gözüküyor. Bu durumun sadece iş anlamında olmayıp, kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade etmenizde de önemi büyük. Ne de olsa Merkür yaşam boyu arkanızda destek güç. İkizlerde ilerleyişi bu gücü ikiye katlıyor. Ayrıca Venüs-İkizler burcunda geri harekette olsa dahi, Merkür gayet güçlü pozisyonda olacağı için doğru yön üzerinde akıllıca kararlar vermenizde destekleyici oluyor. Kıvrak zekanız, analiz yeteneğiniz, iş bilirliğiniz bu enerji altında gayet mümkün. Çok yönlü yeri geldiğinde esnek, iletişime açık ve gayet zeki, kültürlü ve kendisini ifade edebilen, kısaca genç ruhlu ve hayat dolu bir kişi olarak, gerek dış dünyada gerekse mesleki konularda, ben de varım diyebilmeniz gayet mümkün gözüküyor.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihindeki görünüm, hızlı ve aktif düşünmenin, detaylarla vakit kaybetmeden gerekli kişilerle bağlantıya geçerek hayallerinizi gerçekleştirme yönünde sizi itekliyor. Ancak ben yine de tedbiri elden bırakmadan, bastığınız yeri görmenizden yanayım. Aynı gün gerçekleşecek bir başka görünüm, hem ailevi hem mesleki konularda önemli bir dönemeci işaret edeceği için lütfen karar verirken her olasılığı iyi değerlendiriniz. 28 Mayıs tarihinde yapılacak görüşmelerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kimlerle işbirliği içindesiniz veya durumun artı ve eksileri ne olabilir diyerek konuşmakta yarar var. İpleri elinizde tutmaya çalışınız.

PARA KONULARI

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerlemesi devam edecek para evinizin yöneticisi Venüs, gerek kendi kazanımlarınız ve gerekse başkalarından elde edeceğiniz gelirler açısından, finans ve güvence arayışınızın ön planda olduğunu görüyoruz. Bu bakış açısı düşüncelerinizin şekillenmesinde de önemli bir etki olarak göze çarpmakta. Yani amacınızın ne olduğunu bildiğiniz için, kazanmak adına hangi alanlara yönelmeniz gerektiğini kolayca tespit edebilirsiniz. Parayla olan ilişkinizde becerikliliğin söz konusu olduğu bu dönemde, diğer insanlarla olan ilişkinizde akıllı hareket edebildiğiniz oranda, çıkarlarınızı koruyabilirsiniz. Yani kiminle konuşmanız, ilişkide bulunmanız, hangi hedef üzerinde kitlenmeniz gerektiğini iyi tespit etmelisiniz. İşte bu tespit, size artı kazanç getirebilir. Genellikle para kazanma konusunda ne yapacağını bilen bir insan süreci olumlu şekilde değerlendirebilecektir. Özellikle, otoriteyle olan ilişkinizde dikkatli olunuz. Sözleriniz, tavırlarınızla gerektiğinde politik davranmayı unutmayınız. Çünkü bu kişilerin gücü elinde bulundurduklarını unutmamak gerekiyor.

İlginizi ve meraklılık gücünüzü, size güvence sağlayan alanlara kaydırdığınız zaman, hem paranızı gayeti iyi idare edebilir hem de kurnazca hareket ederek amacınıza ulaşabilirsiniz. Bir Başak tahlil gücü son derece yüksek bir burcun insanıdır. Fakat çıkarları söz konusu olduğunda bir İkizler kadar aktif olması kimi zaman zordur. Sadece yapmanız gereken, hızlı, yerinde ve doğru alan üzerinde kitlemektir. Yani yavaş, aşırı temkinli, kararsız, dağınık bir şekilde ilerlerseniz, bunun size faydası olmadığı gibi, zamanın boşa akmasına da neden olabilir. Bu süreçte ilişkiler, maddi yönde destekleyicidir demiştik. Kimileriniz için bu, yaşınız icabı aile büyüklerinizdir, bazılarınız için işvereninizdir, çoğunluğunuz için dış dünyada girişimlerdir. Hangisi olursa olsun, uyanık olmak şarttır. Girişimci olmalı, bilginizi, tecrübelerinizi paraya dönüştürecek şekilde hedefler belirlemesiniz.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Maddiyat, hayata bakış açınız, mesleki durumunuzu ilgilendiren konularda şöyle genel olarak bir değerlendirmede bulunmanın önemli olduğu bir zaman dilimi. Patronunuzla, ailenizle, parayla ilişkiniz ne durumda, siz sorumluluklarınız konusunda ne düşünüyorsunuz? Bunları dağılmadan gözden geçirmekte yarar var. Yaşanan bazı durumlar sizi iş yerinizde rahatsız ediyor olabilir. Parasal anlamda yetersiz gelir artışı sizi yeni arayışlara sevk ediyor olabilir. Ne olursa olsun bu zaman dilimi içinde ani kararlardan kaçınmalısınız. Yeni tanıştığınız kişilere dikkat ediniz. Bilgi ve tecrübenizi daha verimli alanlarda değerlendirme hususunda enine boyuna düşününüz. Dağılmayınız.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-9-10-19-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 7-8-14-15-21-22
Aşkta En Şanslı Günler: 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-31
Yeniay: 1-2-3-28-29-30
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 13-14-15
(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER