Mynet 05.04.2012

Başak burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs etkisini ben iki döneme ayırıyorum. 17 Nisan tarihine kadar sürecek ilk dönem özellikle ilişkide şefkat, paylaşım, empati, birlikte olmanın anlam ve öneminin ortaya koyulması yönünde kıymetli. Venüs-İkizler dönemi her ne kadar aktif bir seyir hatta bazen coşkulu durumlara yol açsa da, dediğim tarihe kadar kafanızı oldukça karıştırabilir. Karşı tarafın bakış açısı, iletişimsel gücü, siz ve beraberliğiyle ilgili konulardaki düşüncelerini anlamakta kimi zaman zorlanabiliriz. Hayatımızda duruyordur fakat ikilemli ve bazen de mahzun bir portre çizebilir. Bazen kuşkuludur. Öyle hallerde karamsar ve gerçeklerden kaçan tarzda konuşabilir. Kimi zaman da size yönelir, bağımlı ve oldukça merhametli bir kişi gibidir. İlişkisi yeni başlayanların söylediğim tarihe kadar mutlaka karşınızdaki kişiyi iyice tanımanızda fayda vardır. konuşulanlardan ziyade, ortaya dökülenlere bakmak gerekir. Seni seviyorum diyebilir ancak ilişkiyi ciddiyete dönüştürme konusunda gerçekleri merkez almamız yararlı olacaktır. 17 Nisan sonrası ilişkinizde en çok üzerinde duracağınız husus, birbirinizin haklarına ne denli saygılı olup olmadığınızdır.

Gerilimli ve bazen de çelişkili bir tavır, sözel iletişimin, sevgi alışverişinin engellenmesine neden olabilir. Karşılıklı olarak konuşmakta yarar vardır. İlişkisi düzgün seyirde giden çiftler bu dönemde birbirinize, kariyer ve mesleki konularda destek olmanızda yarar görüyorum. Hangi alanda ilerlemeniz ve neler yapmanız gerektiği konusunda uyarılar getirebilir, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Yaşamdaki hedefinizi, şu anki konumunuzu, bundan sonra yapmak istediklerinizi iyice belirlemelisiniz. Ardından nasıl bir ilişki istiyorsunuz, partnerinizle aranızdaki sorunlar nedir, hayata aynı gözlerle bakıyor musunuz, birinizin hedefi, diğeriyle örtüşüyor mu? Bu soruların ardından, partnerinizi ve onun yaşamsal istek ve hedeflerini düşünmeye çalışınız. Eğer, bu hedefler birbirinden farklıysa, bakış açılarınız birbirinizle uyumsuzsa doğal olarak bu beraberliğin anlamını ve önemini mantıklı bir şekilde belirlemeniz lazımdır. Bu belirleme yapıldıktan sonra her ikiniz de, gerçekçi bir şekilde oturup konuşunuz. İlişkinizin, sizler için önemini, birbirinizle olmanın sizin için ne anlam ifade ettiğini saptayınız. Bunu beraberce yaptıktan sonra, hala anlaşmanız güç ise, analiz gücü yüksek bir insan olarak kendinize yeni bir sayfa açmanız en doğrusudur.

Venüs-İkizler burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan tarihindeki Dolunay dikkatli olmayı gerektiriyor. İlişkiniz bağımlılık mı, zorunluluk mu yoksa süreklilik mi arzediyor sorularını sakin bir şekilde cevaplamak lazım. 8 Nisan eski bir mesele ve ilişki üzerinde geriye dönük bir şekilde yaşananları ele almak gerekiyor. Acele kararlar vermemek lazım. 12 ve 13 Nisan tüm burçlar olarak geleceğimizle ilgili meseleleri ciddi biçimde ele almamız gereken zamanı gösteriyor. İlerisi adına umut vadedenler, eşleşim haritasında Ay düğümleri problemi olmayanlar bu tarihleri bir şekilde atlatırlar. Ancak sorunlu ilişkiler güçlü bir testten geçeceklerdir.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi biterek ilişki evinizde tekrar düz seyre geçecek Merkür zihninizde canlandırdığınız veya inanmak istediklerinizden ziyade gerçeği en saf haliyle görmeye çalışmanın doğru olacağını söylemektedir. Aslında gerçekçi olarak düşündüğünüzde aradığınız ilişki türü aynı ortak ilgileri paylaşacağınız hayata aynı açıdan bakarak mutlu olacağınız bir eş olmalıdır. Ancak Merkür-Balık burcu enerjisi altında farklı düşünebilirsiniz. Onunla olan iletişiminizde daha merhamet dolu, daha anlayışlı olma gereği duyabilirsiniz. Sorunlar olduğu halde onunla paylaşmak veya düzeltmeye çalışmanın sanki fayda olmayacağı için ortaya getirmek istemezsiniz. Aradığınız kültürlü, zeki, bilgili düşüncelere sahip kişidir. Onunla iletişim kurmak, fikir alışverişinde bulunmak ve bilgilenmek ihtiyacınız vardır. Ama ilişkinize baktığınızda bu mümkün görünmemektedir. İlişkisi sağlam ve sorunları olmayanlar ise bu dönemde birbirlerine karşı anlayışlı davranabilirler fakat yine de bu sürecin etkisi olarak her şeyi gerçekçi şekilde ele almak ve çözümlemek gerekir. Çünkü Balık burcunda ilerleyen Merkür, tarafsızlığınızı ve gerçekçi düşünce tarzınızı engelleyicidir. Böyle bir durum hissedenlerin lütfen aşk ve ilişkiler paragrafı altında ele aldığım tüm enerjileri bilinçli bir şekilde gözden geçirmeleri iyi olur kanaatindeyim. Çünkü ay ortasına kadar kafamız epeyce karışabilir. Bize düşen bastığımız yeri bilmektir.

12 Nisan tarihinde Merkürün Satürn ile bir görünümü var. İlişki-evlilik-maddi konular üzerinde henüz yerli yerine oturmamış bazı durumların sizi tedirgin etmesi mümkün. Sakin olunuz ve neler yapılabilir, bunları düşününüz. Kendinize zaman tanıyınız. Bazen bir şeyin köklenmesi için, olgunlaşması için hayat bize sabırlı olmamızı söyler. Bu seyir geçtiğimiz 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında adım atılmış ve o günden bu yana yaşanılmış gelişmelerin son geldiği son noktayı görebilmemizi sağlayıcıdır. Şimdi tekrar üzerinde bilinçli düşünmemiz gerekebilir.

İŞ VE KARİYER

14 Nisan tarihine kadar geri hareketi devam edecek Mars, girişimleriniz yönünde engelleyici bir etki olarak dursa da, aslında sizin kendinize ve durumunuza detaylı bir şekilde bakabilmenizde yararlıdır. Tabii ki insanoğlu geri hareket dönemlerini astrolojik olarak hep zorlu bulmuştur. Oysaki böyle zamanlarda insan, eğri ile doğru, yarar ile zarar hesabını yapmak isterse, bir çok bilgiye ulaşabilir. Ben bu süreçte özellikle başkalarıyla olan ilişkinize her yönden dikkat etmenizde yarar görüyorum. Aceleci kararlar yerine gözden geçirmelerde bulunmaya devam etmek çok daha faydalıdır. Çevrenizle olan ilişkiniz, eğitim hayatınız, iş girişimleriniz yönünde de önünüzde duran tabloya iyi bakınız. Çünkü bu gözden geçirmeler, 14 Nisan Mars düz seyre geçtiğinde çok işinize yarayabilir. Kişisel anlamda eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız bunların arzu ettiğiniz şekilde gelişmesi için neler eksik veya neler yapmak lazım bir daha düşününüz. Bu nedenle kendinizi tedirgin etmeyiniz. İnce eleyip sık dokumalar hem sizi hem de birlikte olduğunuz kişi ve kişileri rahatsız edici olacağını bilerek, mükemmellik sınırınızı belli ölçüde tutmanızda yarar görüyorum. Hani deriz ya, biraz vurdumduymaz olmak gerekiyor. Yaşanması muhtemel durgunlukları hesaba katmakta yarar var.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanızı ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz anlamındadır. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konularda sosyal ilişkilerinize önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte ihtisas alanınız olan konularda her türlü seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalı, tanıştığınız insanlarla bu bağı sürdürmelisiniz. Tarafsız bir şekilde hareket ederek, mantıklı bir şekilde düşünerek bilginizi ifade etmeniz sizin açınızdan son derece etkili olabilir.

Venüs-İkizler burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan tarihindeki Dolunay önemli. Çünkü o gün Venüs-Neptün arasında oluşan zorlu görünüm mesleki konulardaki sözleşmeler veya kararlar konusunda hayal kırıklığı yaratmaması için mutlaka tekrar düşünülmesini gerektiriyor. Sözleşmelerinize, iş ortaklıklarına, yeni iş kurma anlamındaki girişimlere lütfen temkinli yaklaşınız. 8 Nisan tarihinde daha önce karar verdiğiniz ancak girişimde bulunamadığınız konular tekrar karşınıza gelebilir. 9 Nisan iş ve parasal mevzularda sürpriz gelişmeleri işaret ediyor. 12 ve 13 Nisan tarihindeki enerjiler geleceğinizle ilgili konular üzerinde belirleyici unsurları gösteriyor. Ancak ben bu iki tarihi biraz zorlayıcı buluyorum. O nedenle önünüzü göremediğinizde veya bir şeyler umduğunuzdan farklı geliştiğinde durun ve olan bitene bakın. Bazen olumsuz bir durum hayrınıza olabilir.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Mars, isteklerinizin peşinden gitmenizi sağlayan bir kuvvettir. Astrolojik olarak Mars engellerle mücadele gücümüz, hedeflerimizin peşinden cesaretle gitme güdümüz kısaca savaşçı yanımızdır. Mars Başakta ilerlediği süreçlerde ise mantık ve analiz gücü delice cesaretin üstünü örter. Çünkü temkinli olmanız gereken bir zamandır. Detaylar öylesine kafanızın içinde dolaşır ki, doğal olarak akıllı seçimlerde bulunmak için hedef üzeride iz sürülür. Burnunuzun iyi koku alması gerekir. Sistemli ve pratik şekilde hareket edilmelidir. Ki bu Mars gibi bir gezegen için zorlayıcı bir durumdur. Hani deyim yerindeyse Mars bir küçük çocuk gibi terbiye edilmektedir. Ben düz seyri iki bölüme ayırıyorum. 17 Nisana kadar olan kısımda acil davranmamakta yarar var. Kimlerle ilişkimiz var, kimlerle ortak çalışıyoruz veya bu kişiler ne derece doğru insanlar bunlara bakmamız gerekiyor. 17 Nisan sonrası bir karar alırken bunun size olan maddi artı ve eksisini iyice hesap etmekte yarar görüyorum.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür, hareketlendirici ve hırslı davranmanızı sağlayıcı bir enerji olarak iyi gelebilir. Fakat bu enerjinin de kendi içinde dikkat edilmesi gereken noktaları var. Her şeyden önce Merkür iletişim ve haberleşmeyle alakalı bunu biliyoruz. Koç burcu seyrinde ise, kendinize yönelik düşünme yani ben-merkezci bir zihinsel akış söz konusu. Bu kimi zaman son derece gereklidir. Size hızlı bir şekilde düşünmenizi ve olaylara hakim olmanızı, çabucak düşündüğünüz için durumlara müdahale edebilmenizi, fikirlerinizi hızlı bir şekilde açıklayarak derdinizi anlatmanızı sağlayabilir. Fakat bilirsiniz, kontrolsüz güç, güç değildir derler. Merkür Koç burcu seyri de aynen böyle bir şeydir. Eğer doğru kullanırsanız size faydalar sağlar, yanlış kullanırsanız zarar verir. Bu enerjiyi doğru bir biçimde kullanmanın yolu ise, kariyerinizi ilgilendiren konularda otoritelerle veya iş yaptığınız insanlarla ılımlı bir şekilde bağlantı kurmak, kimseyle çatışmaya girmemek, hep ben haklıyım diye düşünmemek, diğer kişileri de canı gönülden dinlemektir. Çünkü ekip halinde çalışıyorsanız bu oldukça şarttır. Ayrıca bu yüksek hızdaki enerji, kimi zaman hatalar yapmanıza neden olabilir. Çabuk halledeyim derken yanlışlar yapabilirsiniz. Onun için eğer temkinli olmayı başarırsanız bu enerjinin size sağladığı güçle liderliğinizi göstermeniz, kuşkulardan uzak bir şekilde iletişimde bulunmanız mümkündür.

Merkür-Koç burcu geçişinde 22-23-25 tarihleri öne çıkıyor. 22 Nisan sürpriz paraları işaret ediyor. 23 Nisan gelecek vadeden ve yeniliklere sizi teşvik edici olan bir enerji. Çıkarlarımızın farkında olmamız lazım. Bir de eskiden kalma borç-alacak meselelerini çözümlemekte yarar görüyorum. 25 nisan tarihinde ayıklanması, düzeltilmesi mutlaka gereken mevzular kendini hatırlatıcıdır.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemi ve ardından 21 Nisan tarihindeki Yeniayı ben her burç için olumlu buluyorum. Böylece dağılan kafamız yavaş yavaş toparlanabilir kanaatindeyim. 22-24-28-29 Nisan olmak üzere 4 olumlu tarih var. 22 Nisan tarihinde ideallerimizi yerli yerine koymak, ne yapacağımıza tam olarak karar vermek için enerjilerimiz yükseliyor. Böylece 6 Nisan tarihinde rahatsız edici hatta hayal kırıklığı yaratıcı unsurlar temizlenebilir. Tamam demek ki, bu tarihi beklemekle iyi yapmışım diyebilirsiniz. 24 Nisan tarihinde hedef olarak belirlediğimiz ve harekete geçmek istediğimiz meselelerde başarılı olmamız kolaylaşıyor. 28 Nisan tarihinde bazı konularda yaşadığımız sıkıntılar, zayıflıklarımız tedavi olur, rahatlarız. 29 Nisan gayet olumlu. Gücümüzü, kontrolümüzü yeniden sağlamamız mümkündür. Ayrıca dönüşümde bulunmak istediğimiz konularda bize yardımcıdır.

YENİAY BOĞA BURCUNDA-21 Nisan saat 10:18

Sevgili Başaklar 21 Nisan saat 10:18 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Yeniay ve aynı gün Ay-Mars ve Ay-Neptün arasındaki olumlu görünümler, ufkunuzu ve görüş açınızı gerek ruhsal gerekse fiziksel anlamda geliştirmek adına maddi manevi konularda zenginleştirici bir enerji sunabilir. Güçlü bir Yeniay kişiyi motive eden, itekleyen mükemmel bir destek güçtür. Yeniayda atılan tohumlar iki haftalık süreç içinde gelişip, serpilir. Boğa burcunda oluşacak Yeniay, Satürn gezegeninin geri hareket dönemine denk geldiği için, doğal olarak yenilik anlamındaki her türlü işin kökleşmesi için sabırlı olmak ve adım atmayı düşündüğünüz konularda dikkatli olmak faydalıdır. Boğa burcundaki Yeniay, maddi ve manevi değerlerinizi çoğaltmak adına hedeflerinizin peşine düşmenizi sağlar. Fırsatları yerinde, zamanında kullanmanız halinde zenginleştiricidir. Bu enerji size olumlu olarak katkıda bulunabilir.

Üzerinizdeki baskılarla mücadele edebilmenizde destek olur. Yaşamınızın bir anlamı olduğunun bilincini ve içinizdeki hedef duygusunun önemini kavramaya şimdiden hazır olunuz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, yaşamınızı sıradan ve rutin hale getirmemek, bir takım saplantılı fikirlerle dar görüşlü bir insan haline gelmemek, prensipli davranmak ve emin olduğunuz her şeyi tekrar tekrar gözden geçirerek zaman kaybetmemek olmalıdır. Kendi kendinizi baskı altında tutmaktan, aşırı titiz davranmaktan ve çevrenizdeki insanları illa mükemmel olmaları için baskı altında tutmaktan uzak durunuz. Mantığınızı gereken yerde ve gereken oranda kullanmayı da ihmal etmeyiniz.

PARA KONULARI

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Güneş, 15 Nisan tarihinde Satürn ile karşı karşıya geliyor. Bu son derece önemli bir yansıma. Hem başkalarından elde ettiğiniz(miras-kredi-borçlanma-nafaka-sigorta geliri) hem de bizzat çalışarak elinize geçen paralarla ilgili konularda dengeli düşünmekte ve hareket etmekte yarar var. Kimlerden destek görmektesiniz veya görmeyi düşünüyorsunuz bunun bir hesabını yapınız. Ayrıca siz bizzat, kendi gelirinizi hangi çalışma veya yetenekleriniz yoluyla kazanmaktasınız. Bunu da bir hesaplayınız. Sonra da gelir-gider, alacak-borç konularında ne durumdasınız. Mutlaka gözden geçiriniz ve buna göre kararlarınızı veriniz. Ne gereksiz borçların altına girin ne de başkalarına endeksli bir yaşam sürün. Satürn sizi son yıllarda kazanç ve kayıp anlamında bir çok kez testten geçirdi. Bunun amacı, bundan sonra parasal konularda daha dikkatli olmayı öğrenmeniz, yaş tahtaya ayak basmamanız içindi. Çoğunluk şikayetçi olsa da emin olunuz ki bu testlerden ne çok dersler çıkardığınızı yıllar sonra çok daha iyi anlayacaksınız. Artık para kazanmanın, paylaşımda bulunmanın ne demek olduğunu, nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmiş olmalısınız. Bu karşıtlık sadece madde anlamında değil manevi konularda da sizi dikkatli olmaya çağırıyor. İlişkinizde maddi ve manevi değerlerinizi dengeli bir şekilde paylaşıyor musunuz? Yoksa aranızda haksız durumlar söz konusu mu? Biriniz fazla ihtiraslı diğeriniz dengeyi bulmaya mı çalışıyor veya aranızda zaten en başından beri bir ayarlama söz konusu mu?

15 Ağustos 2012 tarihinde Mars-Satürn kavuşumu yaşacağız. Benim tavsiyem yukarıdaki konuları iyice bir gözden geçiriniz. Kazancınızı, gelir düzeyinizi, özgüven duygunuzu, sahip olduğunuz her şeyi, paylaşılan değerleri, mahremiyetinizi, cinsel yaşamınızı, alacak ve borçlarınızı, ortaklaşa bütün konuları, mevcut durumunuzu ele alınız. Sakin ve aklı başında bir şekilde hareket ediniz. Bunu yaptığınızda hem paranızı doğru şekilde kullanmayı hem de çıkarlarınızın farkında olmayı, korumayı tam anlamıyla başarabilirsiniz.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Venüs, gerek kendi kazanımlarınız ve gerekse başkalarından elde edeceğiniz gelirler açısından, finans ve güvence arayışınızın ön planda olduğunu görüyoruz. Bu bakış açısı düşüncelerinizin şekillenmesinde de önemli bir etki olarak göze çarpmakta. Yani amacınızın ne olduğunu bildiğiniz için, kazanmak adına hangi alanlara yönelmeniz gerektiğini kolayca tespit edebilirsiniz. Parayla olan ilişkinizde becerikliliğin söz konusu olduğu bu dönemde, diğer insanlarla olan ilişkinizde akıllı hareket edebildiğiniz oranda, çıkarlarınızı koruyabilirsiniz. Yani kiminle konuşmanız, ilişkide bulunmanız, hangi hedef üzerinde kitlenmeniz gerektiğini iyi tespit etmelisiniz. İşte bu tespit, size artı kazanç getirebilir. Genellikle para kazanma konusunda ne yapacağını bilen bir insan süreci olumlu şekilde değerlendirebilecektir. Özellikle, otoriteyle olan ilişkinizde dikkatli olunuz. Sözleriniz, tavırlarınızla gerektiğinde politik davranmayı unutmayınız. Çünkü bu kişilerin gücü elinde bulundurduklarını unutmamak gerekiyor.

İlginizi ve meraklılık gücünüzü, size güvence sağlayan alanlara kaydırdığınız zaman, hem paranızı gayeti iyi idare edebilir hem de kurnazca hareket ederek amacınıza ulaşabilirsiniz. Bir Başak tahlil gücü son derece yüksek bir burcun insanıdır. Fakat çıkarları söz konusu olduğunda bir İkizler kadar aktif olması kimi zaman zordur. Sadece yapmanız gereken, hızlı, yerinde ve doğru alan üzerinde kitlemektir. Yani yavaş, aşırı temkinli, kararsız, dağınık bir şekilde ilerlerseniz, bunun size faydası olmadığı gibi, zamanın boşa akmasına da neden olabilir. Bu süreçte ilişkiler, maddi yönde destekleyicidir demiştik. Kimileriniz için bu, yaşınız icabı aile büyüklerinizdir, bazılarınız için işvereninizdir, çoğunluğunuz için dış dünyada girişimlerdir. Hangisi olursa olsun, uyanık olmak şarttır. Girişimci olmalı, bilginizi, tecrübelerinizi paraya dönüştürecek şekilde hedefler belirlemesiniz.

Venüs-İkizler burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-8-9-12-13 Nisan olarak öne çıkıyor. Bunların içinde 6-8-12-13 Nisan maddi anlamdaki konular üzerinde dikkatli olmamızı gerektiriyor. Lütfen kimlerle ilişkide olduğunuza, güvenilir olup olmadıklarına, paranıza, ortak işlere dikkat ediniz. Aşk ve İlişkiler bölümündeki Venüs-İkizler geçişini şimdi dönüp bir daha okursanız tam anlamıyla bu dönemi anlamış oluruz.

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA - 6 Nisan saat 22:19

Sevgili Başaklar 6 Nisan saat 22:19 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün oluşan Venüs-Neptün, Ay-Pluto karşıtlık etkisi nedeniyle acele kararlar vermemeniz gerektiğinin göstergesidir. Gereksiz yere bir borcun altına girmek, bilmediğiniz insanlarla ortaklık kurmak paranızı risk altına almak demektir. Bunun tabii ki size olabilecek zararını hesap etmeniz gerekiyor. Eğer çıkarlarınızı korumak ve kollamak istiyorsanız, kazancınızı çoğaltmak ve daha refah yaşamak niyetindeyseniz öncelikle kendi yeteneklerinizi ön plana çıkaracak girişimlerde bulunmanız gerekiyor.

Eğer düşünülmüş, doğru olduğunu karar verilmiş bir iş olsa dahi, siz yine de hesabınızı iyi yapınız. Sözleşmesiz el sıkışmayınız. Sözleşme maddelerini gözden geçiriniz. En başından her şeyi en ince detayına kadar konuşunuz. Gelir ve gider dengenizi bozmayacak şekilde harcamalarda bulununuz. İlişkinizle alakalı konularda bencil hareket etmek yerine, karşınızdaki kişinin inandığı değerleri de göz önüne alarak hareket ediniz. Bu noktalara dikkat etmeniz halinde, finansal açıdan kendi ayaklarınızın üzerinde duracak gelişmelerle karşılaşabilir, parasal konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tam tersi durumda ise, ödeme sorunları ve beklenmedik giderlerle karşılaşabilir, dışarıdan destek bulmakta zorluklar yaşayabilirsiniz.

Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-12-13-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 10-16-17-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 12-13
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6
Yeniay: 3-4-5
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 16-17-18
(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER