Mynet 01.02.2012

Başak burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Başak burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

*RUH EŞİMİ ARIYORUM

3 Şubat 2012 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Neptün, ilişki veya evlilik konusunda ideallerinizi, beklentilerinizi ve hayallerinizi besliyor. İnsan ister istemez ruh eşini arıyor veya hayatındaki kişinin ruhunu tamamlamasını bekliyor. Hayatınıza girecek kişinin sizin öbür yarınız olmasını arzulayabilirsiniz. Devam eden ilişkinizdeki sorunları tabii ki yine ciddi bir biçimde ele almak lazım. Bu dönemde ne kadar bilinçli tercihler yaparsanız o denli huzur bulmanız mümkün. Her Başak aynı durumları yaşamayacağı gerçeğinden yola çıkarsak Neptün bu dönemde ruh eşinizi bulmanızda destekleyici olurken kimileriniz için her türlü soruna rağmen ilişkinizi sürdürme anlamında bir yanılsama yaratabilir. Ancak benim tavsiyem en azından bu yıl yukarıdaki tarihlerde nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsunuz ve nasıl bir tercihte bulunmanız gerekiyor sorusuna bilinçli bir şekilde cevap aramanızdır.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Başaklar 7 Şubat saat 23:54 de, Aslan burcunda meydana gelecek Dolunay, duygusal ve ruhsal anlamda geçmişte yaşadığınız olayları ve durumları gözden geçirme arzunuz son derece yoğundur. Özellikle mahremiyetiniz altında olan ve kimsenin bilgisi dahilinde olmayan gizli saklı bazı mevzular bugün ön plana gelebilir. Kafanızın içini kurcalayan veya sizi baskı altına alan bazı durumlara yeter artık diyerek müdahalede bulunmak isteyebilirsiniz. Kendi içinizde yargılamalara giderek hakimiyetinizi tekrar ele almak ve özellikle bazı kişiler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışabilirsiniz. Bu kişilerin sizin arkanızdan işler çevirdiğini düşünebilir bunları açığa çıkarmak için araştırmalarda bulunabilirsiniz. İşte bu araştırma sonucunda bir takım bilgiler edinebilirsiniz. İşte tam bu noktada ani tepkiler vermeden önce iyi düşünmelisiniz. Bu bilgiler ister iş isterse özel yaşamınızı ilgilendirsin farketmez lütfen sakin olunuz. Durumu iyice anlamadan, soruşturmadan kararlar vermeyiniz. Sizi baskı altına alan bu durumları düzenlemek adına fevri hareketlerde bulunmayınız. Sağlığınıza dikkat ediniz. Her şeyin netleşmesini bekleyiniz. Ayrıca kimseye sırrınızı vermeyiniz, sağlam bir karar verebilmek için acele etmeyiniz.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında etkili olacak yöneticiniz Merkürün Balık burcundaki seyri zihninizde canlandırdığınız veya inanmak istediklerinizden ziyade gerçeği en saf haliyle görmeye çalışmanın doğru olacağını söylemektedir. Aslında gerçekçi olarak düşündüğünüzde aradığınız ilişki türü aynı ortak ilgileri paylaşacağınız hayata aynı açıdan bakarak mutlu olacağınız bir eş olmalıdır. Ancak Merkür-Balık burcu enerjisi altında farklı düşünebilirsiniz. Onunla olan iletişiminizde daha merhamet dolu, daha anlayışlı olma gereği duyabilirsiniz. Sorunlar olduğu halde onunla paylaşmak veya düzeltmeye çalışmanın sanki fayda olmayacağı için ortaya getirmek istemezsiniz. Aradığınız kültürlü, zeki, bilgili düşüncelere sahip kişidir. Onunla iletişim kurmak, fikir alışverişinde bulunmak ve bilgilenmek ihtiyacınız vardır. Ama ilişkinize baktığınızda bu mümkün görünmemektedir. İlişkisi sağlam ve sorunları olmayanlar ise bu dönemde birbirlerine karşı anlayışlı davranabilirler fakat yine de bu sürecin etkisi olarak her şeyi gerçekçi şekilde ele almak ve çözümlemek gerekir. Çünkü Balık burcunda ilerleyen Merkür, tarafsızlığınızı ve gerçekçi düşünce tarzınızı engelleyecek enerjiler yayabilir. Akılla ve mantıklı bir şekilde açıklanması mümkün olmayan şeylere karşı bir meyil oluşturabilir. Sezgilerinizin gücüyle veya iç sesinizle hareket etmekten yana olabilirsiniz. Böyle bir durum hissedenlerin lütfen aşk ve ilişkiler paragrafı altında ele aldığım tüm enerjileri bilinçli bir şekilde gözden geçirmeleri iyi olur kanaatindeyim. Çünkü bu ay gördüğünüz gibi ben yazarken, siz okurken kafanızı kurcalayacak enerjiler altındayız. Bilinçli olmak, acil kararlar vermemek gerekiyor. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat. İlk iki tarih olumlu gözüküyor. Bir tür rehavet etkisi diyelim. Ancak 19 ve 23 Şubat dikkatli olmayı gerektiriyor. İç dünyanızda ilişkinizi lütfen gözden geçiriniz. ilişkisi olmayanlar eş seçiminde neleri önemsediklerini ele alsınlar. 23 Şubat günü özellikle geri hareketli Mars ile Merkür arasında oluşan karşıtlık, hem yaşamsal hedeflerinizi hem partnerinizi hem de geçmişin deneyimlerinizi göz önüne alarak gerçekçi bir şekilde düşünülmesini gerektiriyor. Ne kurban ne köle olmamalı. Mercek altına alarak her durumu, noktayı gözden geçiriniz.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri, partnerinizin sizi algılama biçimini ve bu ilişkideki öneminizi size geri yansıtacağı dönemin göstergesidir. Bunu davranışlarıyla, düşünceleriyle, sözleriyle dile getirmeye çalışabilir. İşte bu durum, ne ekersen onu biçersin sözüyle özetlenebilir. İlişkisi olmayanlar bu enerji süresince daha önce yaşadıkları beraberlikleri şöyle bir düşünerek eksiklerini veya olumlu yönlerini gözden geçirebilirler. Geçtiğimiz yıllara göre Güneş-Balık burcu seyir süreçlerini bundan böyle Neptün yönetecek. Bu iyiye işaret. Çünkü bu ilişki anlamında şifa bulma işareti. Bir de Jüpiter Boğa burcu seyrini hesaba katarsak hem madde hem de manevi anlamda gayet olumlu. Bu sürece gerek ilişkisi olanlar veya olmayanlar açısından baktığımızda, birbirinizle empati kurmanız, üzüldüğünüz noktaları paylaşmanız mümkün görünüyor. Ruh eşi kavramı artık sizler açısından çok daha anlam kazanmış oluyor. Bir ruhsal danışman gibi karşınızdaki kişiyi gayet net algılayailirsiniz. Siz ona, onun da size karşı daha nazik, elinden geleni yapmaya çalıştığını farkedebilirsiniz. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat olarak öne çıkıyor.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda oluşan Yeniay, maneviyatı yükselten bu enerji sınırlarınızı zorlayan ve rahatsız eden ilişki sorunlarınızı çözüme kavuşturmanız yolunda faydalıdır. Merhamet ve sevginin genel olarak yoğunlaştığı bugünlerde, duygularınız derinleşebilir ve bu durum ilişkinizi güçlendirici bir etki yaratabilir. Yakın ilişkilerin önem kazandığı bu etki altında, ilişkisi olmayanlar yeni bir kişiyle tanışabilir ve bu kişi sayesinde fanteziler yaşayabilirsiniz. Romantik duyguların aranızdaki paylaşımda ön planda yer alması, hayallerinizi birlikte paylaşabileceğiniz bir eş arzusu yine bu enerjinin yansımaları arasında yer almaktadır. Yeniay birey olarak kendinize özgü niteliklerinizi ifade etmeniz anlamına geldiği gibi, karşılıklı paylaşımda bulunmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamanızı sağlayabilir. Bu enerji sen ve ben demek yerine bütünleşmeyi, herhangi bir sorunda birbirinizden uzaklaşmak yerine beraber çözebilmeyi destekleyicidir. Nazik ve özverili yaklaşımlarda bulunmanızı sağlayan bu enerjiden yararlanmak için her ikinizin de yapması gereken, el ele vermek ve ortak bir noktada buluşmak için gönüllü olmaktır. İlişki sorunlarınızı çözmenizde, birbirinize kenetlenerek her türlü sorunun üstesinden gelmenizde size yardımcı olabilir.

İş hayatınız, sağlığınız, imajınızla alakalı konularında da destekleyici Yeniay, hayalle gerçek arasındaki farkı iyi belirlemeniz halinde sizi rahatlatıcıdır. Beraberliği sağlam temellere oturmuş çiftler arasında romantik paylaşımı destekleyici olan Yeniay, sorunları olan çiftlerin önünü görmekte uygun çözümler bulabilmelerinde yardımcıdır. Bu çözümün nasıl gerçekleşeceği öncelikle gerçekçi düşünmenizle birebir alakalıdır. Hayallerinizi zenginleştiren Yeniay, fantezilerinizin de güçlenmesini sağlıyor. Beraberliği olmayanların yaşamlarına girecek yeni bir kişinin göstergesi olabilir. Benim size tavsiyem ideallerinizi tekrar bir hatırlayınız. Ne yolda gitmek istiyordunuz ve şu anki durumunuz nedir gözden geçiriniz. Bunu yaparken gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyin.

İŞ VE KARİYER

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş siz Başakların, aileniz ve toplumun sizden mesleki anlamdaki beklentileri ile, sizin kendinizle ilgili ne gibi hedefler belirlediğinizin altını çizen bir süreç olması dolayısıyla gayet önemlidir. Burada önemli olan kendi bireyliğinizden taviz vermeden, hayatınızın kontrolünü elinize almanızdır. Bilirsiniz Başaklar bağımlılıklarına düşkün kişilerdir ve o nedenle öyle radikal kararlar vermekte zorlanırlar. Aslında inanılmaz fikirleri vardır, zekaları parlaktır ve bulundukları ortama düzen ve disiplin getirebilen kişilerdir. Fakat durum kendileriyle alakalı olduğunda değişim konusunda oldukça zorlanırlar. Hatta sırf bu yüzden aynı konumda yıllarca görev alabilirler. Oysaki Kova burcunda ilerleyen Güneş geçişi, gayet etkili, faydalı ve değişim için uygun zamanlardır. Peki bu değişimi yapabilir mi? bu sorunun cevabı her Başağın kendi haritasında gizlidir. Fakat genel anlamda bir Başak için bu süreçte bir değişim uygulamak zor olabilir.

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: 24 Ocak tarihinden önce yürürlüğe koymaya çalıştığınız ancak bir türlü halledemediğiniz işler üzerinde daha fazla odaklanmanıza sebep olabilir. Hani bazen her şeyi halletmiştim diye düşünürken, aslında yarım kalan, eksik olan detaylarla ilgilenmemiz gerekir. Ben derim ki, bunları 24 Ocak tarihinden önce mutlaka hallediniz. Fiziksel sağlığınıza özellikle dikkat ediniz. Kişisel anlamda eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız bunların arzu ettiğiniz şekilde gelişmesi mümkün olmayabilir. Bu nedenle kendinizi tedirgin etmeyiniz. İnce eleyip sık dokumalar hem sizi hem de birlikte olduğunuz kişi ve kişileri rahatsız edici olacağını bilerek, mükemmellik sınırınızı belli ölçüde tutmanızda yarar görüyorum. Hani deriz ya, biraz vurdumduymaz olmak gerekiyor. Yaşanması muhtemel durgunlukları hesaba katmakta yarar var. 2 Şubat tarihinde geri hareketli Mars, Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. Bu ilişkide dengelerin yerli yerine oturtulması anlamında önemli. Her iki tarafın da beraberliklerini gözden geçirmeleri gerekiyor.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Aşk hayatınız, çocuklar
27 Ocak-14 Şubat: İş ve sağlık
14 Şubat-2 Mart: Evlilik, ciddi ilişki, ortaklıklar
2 Mart-24 Mart: Ortak maddi meseleler, cinsellik
24 Mart-14 Nisan: İş sözleşmesi, ilişki.

27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Merkür, burcunuz üzerinde geri hareketi başlayan Mars nedeniyle dikkatli olmanızı gerektiricidir. İş hayatınızda beklenti ve planlarınızı hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan gerçekleştirmek isteyeceğiniz bu dönemde, kimseye taviz vermeden kişisel özgürlüğünüzü ve bireyliğinizi ön planda tutarak çalışmak istersiniz. Kendi hayatınızı biçimlendirmek konusunda direniş gösterebilir, aradıklarınızı tam olarak bulamadığınızda isyan edebilirsiniz. Bu durum sizin doğanıza son derece aykırıdır. Fakat içinde bulunduğunuz şartlarda böyle davranmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Gelişimsel hedefiniz, gerçek amacınızı belirlemekle mümkündür. Bu ay, iş yaşamınızla ilgili mevzularda benim tavsiyem ne olursa olsun düzenlemelerde bulunmanız ve gereksiz yere tartışmalardan uzak durmanızdır. Kendinizi tam olarak ifade etmekte yaşadığınız sorunlar iş verimliliğinizi düşürücü bir etki yaratabilir. El altından başka iş arayışlarınız olabilir. Ancak bunların tam olarak yürürlüğe girmesi için sabırlı olmak lazımdır. Merkür-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri, 3 ve 13 Şubat olarak öne çıkıyor. 13 Şubat tarihinde hem iş hem maddi konularda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, hem kafanızın içindeki yenilikleri akıllı bir şekilde ortaya koymak hem de maddi açıdan ortak bir noktada buluşmak adına işbirliğini önemsemektir.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek yönetici gezegeniniz Merkür etkisi altında, kariyeriniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda etrafınızdaki insanlarla anlaşmaya gönüllü bir haliniz vardır. Sizin isteğiniz kendinizi aşmak ve kişisel olarak farklı olan yönlerinizi ortaya çıkarmaktır. Fakat bu etki altında kimi zaman etrafınızdaki insanlarla aranıza aşırı bir sınır koyarken kimi zamansa sınırları tümüyle ortadan kaldırabilirsiniz. Bu ise çevrenizdeki insanların şaşırmasına yol açabilir. Aslında gayet nazik ve özverilisinizdir. Fakat değişken tepkiler verdiğiniz görülebilir. Eğer işinizde sorunlar varsa doğal olarak bu enerji altında kendinizi çaresiz bir kurban durumunda hissedebilirsiniz. Eğer sorunlarınız yoksa kendinizi korumak amaçlı güdüsel hareketlerde bulunabilirsiniz. Bazen iş hayatınızın gündelik temposu içinde fedakar davranışlarınız daha fazla ön plandadır. İşinize dört elle sarılır ve mücadele edersiniz. Fakat çoğunlukla hırs ve başarıya olan tutkunuz gerilerde kalmış gibidir. Yani ne varsa onu yapayım, akşam olunca evime gideyim. Bunu yaşınıza göre de yorumlayabiliriz. Herkes iş hayatında değil çünkü. Okuldaki dersleriniz ve sorumluluklarınız olarak da ele alabilirsiniz. Evdeyseniz ona göre de yorumlayabilirsiniz. Genelde durumunuzu özetleyecek olursa bu tarihler arasında dağılmamaya, hedeflerinizden şaşmamaya, içinde bulunduğunu koşullar ne olursa olsun kararsızlıktan uzak durmaya çalışınız. Şunu unutmayınız ki, varlığınız son derece önemli. Sorumluluklarınızın farkında olarak hareket ederseniz, hem size ihtiyacı olan kişilere destek olursunuz hem de kendi gerçeğinizi yaratabilirsiniz. Kaldı ki karşıt eviniz iş sözleşmelerini içermektedir. Doğum haritanızdaki etkiler nispetinde, bu kimileri için yeni bir iş bağlantısının simgesi olabilir. Ancak maddi açıdan tam bir doyum için Haziran ayına kadar beklemeniz gerektiğini söyleyebilirler.

PARA KONULARI

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Başaklar, 7 Şubat-24 Haziran 2012 tarihleri arasında etkili olacak Satürn geri hareketi, gelir gider dengenizi iyi kurgulamanız, karşınıza çıkacak teklif ve yeniliklerde dikkatli olmanız, iyice gözden geçirmeniz şarttır. Maddi açıdan dikkatli olma zamanıdır. Duygusal, ruhsal ve manevi açıdan durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alma zamanınızdır. Kimi zaman iş veya özel ortaklığınızı aşırı derecede savunurken, bazen de dengesiz davranmak mümkündür. Kazanımlarınız konusunda yalnız başınıza olmanız gerektiğini düşünerek, paylaşımda bulunmaktan çekinebilirsiniz. Aşırı kontrol veya tümüyle kontrolsüzlük gibi durumlar oluşabilir. Böyle dönemlerde hayati kararlar vermeden önce iyi düşünmek, sorunları mantıklı bir şekilde ele almak gerekir. İlişkinizde ve iş ortaklığınızda aksama yaratan durumları bu süreç içinde gözden geçirebilir, neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. Bu saptamaları geri hareketin bitim tarihinden sonra yürürlüğe koyabilirsiniz.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs döneminde enerjinizi olumlu yönde kullanabilmek için duyguların gözden geçirilmesi gerekir. Çatışma içinde olmanın ne size ne de beraberliğinize hiçbir faydası yoktur. Düşmanca tavırların size zarar getireceğini bilmelisiniz. Aslında bu sürecin etkisiyle sizin verdiğiniz bu tepkilerin altında yatan asıl duygu kaybetme korkusunun getirdiği strestir. Oysaki daha ılımlı ve anlayışlı olmanız gerekirken, sevdiğiniz şeylere istemeden de olsa zarar vermeyi düşünmeniz, dönemin hissettirdiği gerilimli enerjilerin bir sonucudur. Bunun dışında maddi konularda da yine buna benzer tepkiler vermeniz doğaldır. Hakkınız olanı zorla istemek, almaya çalışmak, ortak kazançlar konusunda bencil dürtüler göstermek, sizin söylediklerinizin onaylanması beklemek gibi. Evli olanlar ve eşiyle maddi paylaşımı olan kişilerde bu enerji, bütçenin sizin tarafınızdan idare edilmesi konusunda veya eşinizden, birlikte yaşadığınız insanlardan daha dikkatli davranmaları beklemek gibi dürtülere yol açabilir. İlişkilerinizde kuşkulu yaklaşımlar, otoritenin sürekli elinizde olmasını istemek gibi tavırların sıkça görülmesi mümkündür. Sizler mantıklı insanlar olarak, dönemin bu etkilerinin bilincinde olarak şimdiden ayarlamalar yapmanız gayet yerinde olacaktır. Başkalarından beklediğiniz maddi kaynaklar veya cinsellik konusunda daha sevgi dolu davranmaya çalışmanız son derece faydalıdır. Böylece kısa sürecek bu sert enerjinin sizi sonradan pişman olacağınız durumlar içine sokmamasını sağlamış olursunuz. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat başkaları kaynaklı gelirler konusunda beklenmedik sürpriz gelişmeler karşısında zor durumda kalmamak için tedbirli olmayı gerektiriyor. Finansal dalgalanmaları göz önüne alarak kimseye güvenmeyiniz. Maddi konularda çok dikkatli olmak lazım. 15 Şubat tarihinde para hırsı, güçlü olma arzusu, iktidar ve dönüşüm hevesliliği ister istemez sizi gerginleştirebilir.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-10-13-14-17-18-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-15-16-22-23-29
Aşkta En Şanslı Günler: 17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11-12
Yeniay: 8-9-10
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 21-22-23
(Ay-Balık burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER