Mynet 01.10.2012

Boğa burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek yöneticiniz Venüs aşk hayatınızla ilgili konularda her şeyin doğru, kusursuz olmasını istediğiniz bir zaman dilimidir. Bu süreçte mükemmellik çıtanızı çok yüksekte tutabilirsiniz. Zor beğenir hatta kimi zaman tatminsizlik yaşayabilirsiniz. O nedenle kriterlerinizi biraz daha makul sınırlarda tutunuz. Çünkü mükemmel bir insan bulmak denizin derinliklerinde inci aramaya benzer. Genel anlamda ben bu dönemi, ilişkinizde oturmayan bazı noktaları aydınlığa kavuşturacağınız ayrıca birlikte olduğunuz kişiye ihtiyacı olduğunda yardımcı olacağınız, değerlerinize sahip çıkacağınız ve bu doğrultuda kararlar alabileceğiniz bir süreç olarak görmekteyim. İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde, aşk konusunda titiz ve seçici davranabilirler. Karşılarına çıkacak kişiyi inceleyebilir, tepkilerini gözlemlemeye çalışabilir ve kendilerine uygun mu değil mi diye anlamaya çalışabilirler. Evet bu genel özetlemeden sonra Ekim ayındaki görünümlere bakalım. Böylece bu geçişin bizim üzerimizdeki tesirini daha iyi anlamış oluruz. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihi aslında gayet olumludur. Bir yandan aşk hayatınız, çocuklar, yaşamın zevkli yanlarını hissetmek istersiniz diğer yandan hayallerinize uygun bir şekilde hedefler belirlersiniz. Biraz titiz düşünürsünüz bazen de fazla rahat. Bu tarihteki görünümler, aşkı ruhunuzun derinliklerinde hissetme arzunuzu büyütür. Ancak bir taraftan da, her şeyi fazlaca inceler, biraz endişelenebilirsiniz.

5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür genel etkileri bakımından, beraberliğinizle ilgili konularda derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Bugüne dek yaşadıklarınız, ilişkinizin kalitesi veya sorunlar nedeniyle bir türlü uzlaşma sağlanamayan konuların ele alınması gerekecektir. Merkür gibi başkalarıyla bağlantı kurma ihtiyacının astrolojik simgesi olan bir gezegeninin Akrep burcu gibi sabit bir burçta ilerlemesi, partnerinizle aranızdaki fikir çatışmalarının neredeyse uzlaşmazlığa dönüşmesi ve her iki tarafın da inatlaşarak dediğim dedik tarzı hareket etmesi anlamına gelebilir. Bu dönemde, her ikinizin de, ben demek yerine biz demeyi mutlaka kabul etmeniz ve bunu mantıklı bir şekilde oturtmanız lazım. Köklü bir değişimin gerçekleşmesi için bu olmazsa olmaz bir şart olarak gözüküyor. Her ikinizin de egonuzu geri plana çekerek ilişkimiz, aşkımız, geleceğimiz gibi bizlik kavramları üzerine düşünmesi, huzurunuz ve mutluluğunuz açısından son derece önemli. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde iş ortaklığı veya partnerinizle bazı önemli konularda kararlar verebilirsiniz. Eğer evli iseniz, ileriye dönük yararlı olabilecek girişimlerde bulunursunuz. Bu süreçte ilişkisi sorunlu kişiler, eşlerinin nasıl bir niyetle kendisine yanaştığını bilmek isterler. Ancak partner pek açıklamak istemez. 16 Ekim tarihinde hem gizemli hem de kendini pek ele vermeyen bir kişiyle tanışabilirsiniz. İlişkisi sorunlu olanlar bu dönemde inatçı davranan partnerini anlamaya, çözmeye uğraşırlar. Ve bunda da başarılı olabilirsiniz.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, en başta karşı cinsle olan ilişkinizde, iş ortaklarınızla aranızdaki alışverişte, bir başkasının gözünden kendinizi tanımlama yönünde önem taşıyor. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm artık evlilik evinizde seyir halinde. Şimdi Güneş onlara bir aylığına iştirak ediyor. Güneş-Akrep burcu seyri boyunca, ilişkisi problemsiz gayet yolunda yürümekte olan çiftler ileriye dönük kararlar alabilirler. Maddi ve manevi anlamda güçlenmek için ortak çıkarlarını gözetmeyi gayet iyi bilirler. İlişkisi problemli olan Boğalar, bu süreçte partnerlerinin baskın tavırlarıyla karşılaşabilirler. Hakimiyeti elinde tutmak istediği için ve bu durum hoşumuza gitmediği için mücadele etmemiz gerekebilir. Nedir bu baskınlıklar? Kıskançlık, denetlemeye çalışması, evliliğe yanaşmaması veya evliysek birlikteliğin sorumluluğunu üstlenmemesi, bizi bazen umursamaması, dinlememesi, hesapçı davranması. Bütün bu olumsuzluklar aslında bize şunu söylemektedir. Bu ilişkinin hayatımızdaki yeri ve önemi nedir? Bu tavırlarının sebebi, biz miyiz yoksa bu kişi karakteri gereği mi böyle davranıyor? Doğal olarak oturup düşünmeliyiz. Soğukkanlı bir şekilde bu ilişkiyi gözden geçirmeliyiz. Bu gözden geçirmede maddi ve manevi menfaatlerimizi gözetmek isteyebiliriz. Öyle ya bu baskılara dayanamayıp ayrılırsak ve onun desteğiyle yaşıyorsak nasıl yaşarız gibi. Bu süreçte yapılması gereken, bu ilişkiyi ya yenilemek, aksaklıkları birlikte ele alarak düzeltmek olmalıdır. Ancak burada önemli olan, sizin de kendinizi bir analiz etmenizdir. İlişkisi olmayanlar için bu bir aylık dönem, uzun süreli ve kalıcı bir ilişkiye bakış açımızı gözden geçirmektir. Biz nasıl biriyle yaşayabiliriz veya nasıl bir kişiyle hayat kurabiliriz. Bütün bu incelemeler son derece önemli olacaktır.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, hem ilişki hem iş ortaklığı hem de kişisel anlamda ciddi bir şekilde düşünmenin, sorumluluklarınızı ele almanın, kazanç ve kayıp anlamında herşeyi gözden geçirmenin işaretçisidir. Başkalarıyla işimiz, ilişkimiz gereği yan yana olmamız icap edebilir. Burada önemli olan, karşılıklı çıkarların gözetilmesi ve ona göre hareket edilmesidir. Belli bir baskı oluşabilir. İş birliği yaptığımız kişi kendi payına düşeni önemseyebilir. Böyle bir durum sizi kızdırabilir. Onun için, ne siz ne de bir başkası kendi çıkarınızı değil, işinizi, ortaklığınızı veya ilişkinizi önemsemeli, hep beraber kazanacak şekilde hareket etmelisiniz. Böylece güçlenirsiniz.

SATÜRN AKREP BURCUNDA - 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 itibariyle Akrep burcunda seyrine başlayacak Satürn, uzun süreli beraberlik, evlilik, ilişki konularında bana göre son derece dikkate değer bir dönemdir. Bu süreçte, arzu ve tutkuların ifade ediliş şekli öyle pek yumuşak huylu değildir. Gücü ve kontrolü elinde tutan taraf, karşısındaki üzerinde sürekli baskı kurabilir. Aslında bu baskınlığın ardında biraz kuşku, biraz endişe ve güvende miyim sorusu yatmaktadır. İlişki sağlam olsa dahi, hatta yıllardır düzgün bir şekilde ilerlese de, bu süreç başladığında her iki tarafın da birbirleri hakkında yeniden bir gözden geçirmede bulunmaları faydalıdır. İlişkinin dönüşüp tazelenmesi ve rutinliğin yarattığı pürüzlerin ayıklanması yerinde olur. Satürn yapısı gereği ıssızlığın işaretçisidir. Akrep burcunun sorgulayıcı derinliğinde nefes alması, huzur bulması zordur. Ya partneriniz sizi didikler, ne kadar sevildiğini anlamak için veya siz sorgularsınız ilişkiyi bütünleşmek için. Bu dönemde bekar Boğaların karşısına öyle bir kişi çıkar ki, bu kişi sizin tüm iç dünyanızı, hayatınızı yeniden dönüştürebilir. Yaşanması muhtemel bu zorlu tecrübeyi ömrünüz boyunca unutmanız kolay değildir. Öyle tutkulu ve öyle derinlikli sever ki, aslında sevdiğinden bile kimi zaman kuşku duymanıza yol açar. Hayatınızdadır ancak bir o kadar sancılıdır. Sevgisi delice bir arzuyu beraberinde getirir. Ruhsal açıdan problemleri vardır, ancak gitmez daima yüreğinizde kalır. Sorunlu ilişkiler bu dönemde sürekli testten geçer. Bir düzelir, bir bozulur. Ancak yüreğinize sorduğunuzda bu aşk bugüne dek yaşananlardan çok daha farklı ve özeldir. Size kattığı güzelliklerin yanı sıra yaşanan zorluklara rağmen bu süreç ilişki anlamında yenilenme ve dönüşümün işaretçisidir.

İŞ VE KARİYER
28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Venüs Terazi burcunda süresince, çalışma hayatınız, sağlığınız, iş koşullarınız, ustalığınız konularında da etkilidir. Yöneticiniz olması sıfatıyla Venüsün güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ister iş isterse gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanlarla olan ilişkiniz konusunda sizler açısından son derece önemlidir. Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bencil hareket etmekten ziyade birbirinizin fikrini almanız daha sonra meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu süreçte diplomatik tavırlar gayet önemli olup, içinde bulunduğunuz iş şartlarını veya işverenlerinizle olan ilişkinizi, aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle ortaklaşa görüşebilir ve neler yapılması gerektiği üzerinde durabilirsiniz. Bu enerji altında paylaşım duygusu son derece önemli olduğundan, çevrenizle bilginizi paylaşabilir, sizden daha tecrübesiz insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Boğalar 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Boğalar bu dönemde, evlilik, uzun beraberlik, ortaklık konularında kendinizi geliştirmeyi öğreneceksiniz. Sürekli kendi geleceğiniz üzerine odaklanıp mal, mülk biriktirip güven içinde yaşayayım diye düşünmek yerine, bir başka kişiyle bedensel ve ruhsal anlamda bütünleşmeyi, haz duygusuna erişmeyi, birlikte yol almanın kuvvetini, size destek verebilecek bir kişiyle yaşamanın bir gelişim dersi olduğunu öğreneceksiniz. Kendinizle yüzleşmeyi bilmelisiniz. İlişki demenin, bütünlük olduğunu, her durumu kendi bakış açınızla değerlendirmek yerine, partnerinizin de sizden beklentileri olabileceğini ciddiye almalısınız. Ben güçlüyüm, varlıklıyım demek güzeldir. Ancak biz güçlüyüz demenin yolu, karşınızdaki kişiyle birlik bütünlük oluşturmakla mümkündür. İnatlaşmak yerine esnek düşünmeyi bilmelisiniz. Bu dönemde, karşınıza çıkacak kişi, sizin yanlışlarınızı, haksız davranışlarınızı size söyleyebilir, eşiniz sevgiliniz değişmeniz gerektiğinden bahsedebilir. Bunları makul bir şekilde oturup konuşmalısınız. Mal, mülk biriktirme, sağlıksız bir ego ile keseri sürekli kendinize yontmamayı öğrenmelisiniz. Eşinizin, sevgilinizin, iş ortağınızın çıkarlarını da gözetmelisiniz. Sonuçta bu hayatı birlikte yaşıyorsunuz. Bana ne olacak diye düşünmek yerine, bize bir şey olur mu demekte yarar var. Kuzey düğüm eşiniz kanalıyla gelişmenizi, güce kavuşmanızı, desteklenmenizi sağlayabilir. Eş ruhunuzla tanışabilirsiniz. Bir bütünün iki yarısı olduğunuz gerçeğini kabul etmelisiniz. Sürekli aynı çember içinde kalmak yerine, trendleri takip etmelisiniz. Bu zaman zarfında evlenebilir veya uzun süreli bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Ancak yorumda yazdığım noktaları lütfen dikkate alınız.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

PARA KONULARI
7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars etkisini önce genel olarak bir ele alalım. Ardından üzerinde önemle durulması gereken noktalar hakkında konuşalım. Mars bildiğiniz gibi savaşma gücümüz, isteklerimizi elde etme ve onların üzerine giderek ele geçirmemizde bize fiziksel anlamda güç veren bir gezegen. Denetlenmesi kimi haritalarda zor, bazı haritalarda ise harekete geçirmek kolay değil. Transit Mars içinde yer aldığı burcun ve geçtiği yaşam alanının özelliğine göre bizlere yansımada bulunuyor. Bu devrede Yay burcunda ilerlemesi, özellikle ortaklarınız, partnerinizle aranızdaki paylaşımları işaret etmekte. Sözgelimi para konusunda kimi zaman iyimser kimi zamansa kuruntulu şekilde hareket etmeniz mümkündür. Hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür. Fakat abartılı hareket etmemek, gücünüz nispetinde düşünmek yararlıdır. Kaynaklarınızı, eşiniz, ortaklarınızla eşit ve adil bir biçimde paylaşmalı, sert tavırlar içinde olmadan, belli bir ayarlamada bulunmalısınız. Mars-Yay burcu geçişini yöneten Jüpiter 4 Ekim tarihinde İkizler burcunda geri harekette. Merkür de bu alanda önümüzdeki Kasım ayında geri harekette olacak. Bütün bunları göz önüne alırsak dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmamak lazım. Her şeyi iyice düşünmeden ani kararlar vermeyiniz. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim

23 Ekim tarihine dek, çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Güneşin uyumlu Terazi burcu etkinliği altında iş ilişkileri ve genel olarak huzur ihtiyacınızın yükseldiğini görüyoruz. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa, çıkmazlar içindeyse, bu iş verimliliğinin düşmesine neden olabilir. Ayrıca sağlık açısından da zorlanır. Güneş Terazi burcu seyirlerinde enerji genel olarak tüm burçlar için azalır. Çünkü Güneş bu burçta pek etkili değildir. Bir Boğa kendi işini kendi görmek ister, bildiği şekilde olsun ister. Fakat bu dönemde dengelerin yerine oturması lazımdır. Bu yüzden de her konuda, diğer kişi ve kişilerin fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmak lazımdır. Zaten bu süreçte ilişkiler aracılığıyla denge oluşturmaya çalışacağımız için en başından kendimizi buna alıştırmamız gerekir. Artık benlik kavramından ziyade bizlik duygusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Durum böyle olunca hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur. Bu bir aylık süreçte iş veya özel hayatınızda nasıl bir rol oynadığınızı, çalışma hayatındaki kimliğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Başkalarıyla olan güçlü irtibatlarınızın ve işine karşı sorumluluğunuzun düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için ılımlı yaklaşımlar içinde olmanız kesinlikle şart.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünümü, 9 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Bu enerji, iş hayatınız ve maddi konular üzerinde yapılacak değerlendirme, yenilik ve problemlerin düzenlenmesi yönünde faydalıdır. Yeni bir iş, olumlu bir gelir akışının sağlanması anlamında yararlıdır.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-12-13-20-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 10-11-16-17-22-23

Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5-6

Yeniay: 2-3-4-29-30-31

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 16-17-18

(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER