Mynet 01.11.2012

Boğa burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)
21 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, en başta karşı cinsle olan ilişkinizde, iş ortaklarınızla aranızdaki alışverişte, bir başkasının gözünden kendinizi tanımlama yönünde önem taşıyor. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm artık evlilik evinizde seyir halinde. Şimdi Güneş onlara bir aylığına iştirak ediyor. Güneş-Akrep burcu seyri boyunca, ilişkisi problemsiz gayet yolunda yürümekte olan çiftler ileriye dönük kararlar alabilirler. Maddi ve manevi anlamda güçlenmek için ortak çıkarlarını gözetmeyi gayet iyi bilirler. İlişkisi problemli olan Boğalar, bu süreçte partnerlerinin baskın tavırlarıyla karşılaşabilirler. Hakimiyeti elinde tutmak istediği için ve bu durum hoşumuza gitmediği için mücadele etmemiz gerekebilir. Nedir bu baskınlıklar? Kıskançlık, denetlemeye çalışması, evliliğe yanaşmaması veya evliysek birlikteliğin sorumluluğunu üstlenmemesi, bizi bazen umursamaması, dinlememesi, hesapçı davranması. Bütün bu olumsuzluklar aslında bize şunu söylemektedir. Bu ilişkinin hayatımızdaki yeri ve önemi nedir? Bu tavırlarının sebebi, biz miyiz yoksa bu kişi karakteri gereği mi böyle davranıyor? Doğal olarak oturup düşünmeliyiz. Soğukkanlı bir şekilde bu ilişkiyi gözden geçirmeliyiz. Bu gözden geçirmede maddi ve manevi menfaatlerimizi gözetmek isteyebiliriz. Öyle ya bu baskılara dayanamayıp ayrılırsak ve onun desteğiyle yaşıyorsak nasıl yaşarız gibi. Bu süreçte yapılması gereken, bu ilişkiyi ya yenilemek, aksaklıkları birlikte ele alarak düzeltmek olmalıdır. Ancak burada önemli olan, sizin de kendinizi bir analiz etmenizdir. İlişkisi olmayanlar için bu bir aylık dönem, uzun süreli ve kalıcı bir ilişkiye bakış açımızı gözden geçirmektir. Biz nasıl biriyle yaşayabiliriz veya nasıl bir kişiyle hayat kurabiliriz. Bütün bu incelemeler son derece önemli olacaktır.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

MERKÜR AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım(saat 09.42)-27 Kasım(saat 00.47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince iş ortaklarınız ve partnerinizle aranızdaki iletişim bir miktar aksayabilir. İlişkiniz yoksa, dış dünya ile olan irtibatınız yavaşlar ve kendi içinize dönerek düşünme gereği duyabilirsiniz. Bu durumu lütfen dünyanın sonu gibi görmeyin. Bilakis 27 Kasım sonrası Merkür düz seyre geçtiğinde, geri hareket döneminde yaptığınız sağlıklı gözlemlerin faydasını görürsünüz. Geri hareket ilişki evinizde ve ortaklık ilişkisi olduğunuz kişilerle ilgili karşıt evinizde etkili olacak. Onun için, birileri sizin adınıza veya sizinle alakalı konularda şunu yapmalısın, buna uymalısın gibi uyarılarda bulunabilir. Siz de bu davranışları, tavırları ve uyarıları içinize atabilirsiniz veya kişiliğiniz gereği inatçı bir şekilde tepkide bulunursunuz. Hatta sustukça içinizde bir öfkenin büyüdüğünü hissedersiniz. Burada benim tavsiyem, lütfen esnek düşününüz. Haklı olsanız bile, bu gerginliğin sağlığınızı bozabileceğini düşününüz. Zor da olsa, olayı, durumu şöyle bir gözlem altına alınız. 27 Kasım sonrası bunları madde madde karşınızdaki kişiye söylersiniz. –Bak sen bunları söylemiştin, şöyle davranmıştın. Ben de bunlara içerlemiştim. Gel bakalım konuşalım dersiniz. Ancak geri hareket süresince ayrılmaya, tartışmaya, sert sözlerle yanıt vermeye kalkışmayınız. Bu durumu sonra konuşmak istiyorum seninle diyerek konuyu kapatınız. Kolay değil ama denemeliyiz. İş ortaklığı bu dönemde önermiyorum. Evlilik aklınızdan geçmiyorsa, karşınıza biri çıktı diye evlenmenize de tavsiye etmiyorum. Boşanma, nafaka gibi konularda mutlaka iyi düşünmenizi istiyorum. Haklarınızı ve sorunlarınızı mercek altına alınız. Bu dönemde doğru bir hisle durumları ele almak zor. Onun için ilişkinize dikkat ediniz. Geri hareket döneminden önce ayrıldıysanız, geri harekette birbirinize dönebilirsiniz. Ancak tamam düzeldi diye düşünmek yerine 27 Kasım-11 Aralık düz seyirde durum hakkında bir karara varacağınızı biliniz. Geri harekette sadece olan biteni gözlemleyiniz. Geri hareket süresince kendinizi iyi hissetmediğinizde mutlaka bir yakınınızla konuşunuz gerekirse psikolojik destek alınız. Sağlığınıza hem ruhsal hem de fiziksel anlamda dikkat ediniz.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ


27 Kasım(saat 00.47)-11 Aralık(saat 03.40) tarihleri arasında, geri hareketi sona eren ve düz seyirle Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, evlilik veya ciddi ilişkiniz(uzun süren nikahsız birliktelik), iş ortaklığı, her türlü kontrat, sözleşmeler, mahkeme konuları, rakipleriniz, sözleşme altına girmeyi kabul ettiğiniz alanlarda geri hareket döneminde ele alınmış- karar verilmiş olanların tekrar bir kontrolünün yapılması ve ona göre uygulanması zamandır. Ancak şunu belirteyim ki, Merkür Akrep burcunda ister geri ister ileri olsun dikkatli olunması gereken enerjidir. Sizin düşünce yapınızla, diğer insanlar arasındaki farklılık sorun yaratabilir. Ortak bir noktada buluşmak için, ister eş ister iş ortağınızla birbirinize karşı açık ve net konuşmanızda yarar var. Siz kendi çıkarlarınızı ön plana almak adına düşüncenizi bildirdiğinizde, karşınızdaki kişi de kendi beklentileri yönünde konuşacaktır. Burada inatlaşmak, baskı kurmak, içten içe kızmak, öfkelenmek tabii ki yanlıştır. Bu dönemde, ilişkinizle alakalı konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Her ne olursa olsun anlaşmazlık çıkaran mevzuları ortak olarak ele alın ve düzeltilmesi gerekenleri saptayın. Sözleşmelerinizle alakalı evraklarınızı gözden geçirin ve yapılacak sözleşmelerde çıkarlarınızı sağlayacak şekilde hukuki danışmanlık alın. Evlilikle ilgili konularda detaylı düşünmeyi ihmal etmeyin. İş ortaklığı yapmayı düşünüyorsanız iki taraf olarak her konuda anlaşma sağlanacak şekilde sözleşme hazırlayın ve her detayın üstünde durun. Mahkemelerle ilgili sorunlarda kanunların gösterdiği yolu izleyin, yanlışa sürüklenmemeye çalışın. Rakiplerinizle sertlik ve güç uygulamaya kalkmadan, bilginizle savaşmaya çalışın. Düşmanlarınızı dost olarak kazanmak adına size düşen bir görev varsa bunu yapmaktan çekinmeyin.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00.08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Boğalar 14 Kasım saat 00:08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00.12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, sizi hem iş hem ailevi hem de ilişkiniz yoluyla test edici ve bu konularda gözden geçirmeye davet edicidir. Tutulmanın gerçekleştiği gün iki konuda zihniniz bir hayli karışabilir. Birincisi: Parayla, ikincisi ilişkinizle ilgili konuda olabilir. Önce parasal açıdan duruma bakalım. Siz sanki ayağınız zincirle bağlanmış gibi bekliyorsunuzdur. Kimseye bağlı kalmadan işlerinizi halletmekten yanasınızdır. Ancak şartlar gereği mecburen bir başkasına uymak zorunda kalırsınız. Bu sizi rahatsız edebilir. İlişki açısından duruma bakalım. Beraberliğinizde önemli bir problem yaşanıyordur. Bu problemin giderilmemesi canınızı fena halde sıkar. Sanki yine eski hale dönülmüş gibidir. İki adım gidilmiştir ancak iki adım geri dönülmüş, aynı noktaya gelinmiştir. Şimdi bu olasılıkları iki yönden de inceledik. Asıl konuya geleyim. Sevgili Boğalar gerek Satürn geçişi, gerek Kuzey düğüm etkisi ve gerekse bu alanda oluşacak Tutulmalar gösteriyor ki, sizler ilişki meselelerinde kesinlikle aklı başında hareket etmelisiniz. İş ortaklığı konularında da durum budur. Şartları mutlaka gözden geçirmelisiniz. Beraberliğinizde partnerinizin, işinizde ortağınızın durumunu gerçekçi bir şekilde ele alınız. Bu beraberlik size ne getiriyor ne kaybettiriyor lütfen iyi bakınız. Tutulma bu gerçekçi bakışa göre sizi etkileyecektir. Siz artık bir ortaklık ve bir ilişki yoluyla test ediliyorsunuz. Bu testi geçmenin yolu aklınızı başınıza toplamaktır. Zoraki, hiçbir şey kazandırmayan, ileride problem çıkartacak, kısa vadede uygun ancak uzun vadede sıkıntı yaratacak bir olgunun içinde yer almayın. Ancak baktınız ki, yol da, birlikte olunan kişi de, başlanılan iş de doğrudur. O zaman lütfen devam ediniz. Korkularınıza yenilmeyiniz.

İŞ VE KARİYER

28 Ekim saat 15.04 - 22 Kasım saat 03.20 tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcunda süresince, çalışma hayatınız, sağlığınız, iş koşullarınız, ustalığınız konularında da etkilidir. Yöneticiniz olması sıfatıyla Venüsün güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ister iş isterse gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanlarla olan ilişkiniz konusunda sizler açısından son derece önemlidir. Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bencil hareket etmekten ziyade birbirinizin fikrini almanız daha sonra meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu süreçte diplomatik tavırlar gayet önemli olup, içinde bulunduğunuz iş şartlarını veya işverenlerinizle olan ilişkinizi, aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle ortaklaşa görüşebilir ve neler yapılması gerektiği üzerinde durabilirsiniz. Bu enerji altında paylaşım duygusu son derece önemli olduğundan, çevrenizle bilginizi paylaşabilir, sizden daha tecrübesiz insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Venüs-Terazi burcu seyrinin Kasım ayında önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, bir işi daha güzel, kaliteli ve düzgün bir şekilde yapabilmeniz için sabırsızlıktan uzak durmanız en azından bir süre daha bu işin mutfağında pişmeniz gerektiğini söylüyor. Karşımıza çıkan zorunlulukların üstesinden gelebilmeniz için sizi diğer insanlarla işbirliği yapmaya çağırıyor. İhmal ettiğiniz ve bazı alışkanlıklarınız nedeniyle hiçe saydığınız sağlığınızı düşünmeye zorluyor. Ne kadar tek başına yol almak istiyorum deseniz de, sizi dengeli, sakin ve aklı başında davranmaya ve başkalarına karşı düşünceli olmaya davet ediyor. Oyunu kuralına göre oynamak için kibarlık ve nezaket şart. Ben demek yerine biz demeniz gerekiyor. Ayrıca geçmiş kırgınlıkları unutarak uzlaşmaya hazır olmanız lazım. Bencillik ve öfke patlamalarının size hiçbir faydası olmaz. Soğukkanlı ayarlamalarda bulunma zamanı. Size düşen ortaklarınızla veya iş hayatınızla veyahut da sağlıkla ilgili mevzularda bilinçli davranmak, sanatsal konularda yenilikleri takip etmek, ortaklaşa çalışmak, üzerinize düşen sorumlulukları kabul etmek. Bunu yaptığınızda hayatı bu kadar zorlamamayı, içinizdeki özgürlüğü keşfetmeyi, kendinizi, kainatı ve varoluşunuzun ardındındaki sırları öğrenmeyi ve geçmişinizde olanları affetmeyi başarabilirsiniz.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, başta mesleki ihtisas konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gideceğiniz bir zamanı göstermektedir. Bu enerji burcunuzla uyumlu ve olumlu bir görünüm yapacağı için doğal olarak sizler açısından olumlu bir zamanı göstermektedir. Mars Oğlak burcunda zaten düşünmeden taşınmadan hareket etmenin önüne geçer. Ben bu enerjinin sizler gibi sakin, mantıklı ve sağlam kararlar almaktan yana olan kişiler için gayet yararlı olacağını düşünüyorum. Kendinize yarar sağlayacak hedeflerinizi yavaş ve emin adımlarla gerçekleştireceğinizi düşünmekteyim. Hani bir söz vardır geç olsun güç olmasın diye. Aynen öyle. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda ilerleyecek Mars etkisini önce genel olarak bir ele alalım. Ardından üzerinde önemle durulması gereken noktalar hakkında konuşalım. Mars bildiğiniz gibi savaşma gücümüz, isteklerimizi elde etme ve onların üzerine giderek ele geçirmemizde bize fiziksel anlamda güç veren bir gezegen. Denetlenmesi kimi haritalarda zor, bazı haritalarda ise harekete geçirmek kolay değil. Transit Mars içinde yer aldığı burcun ve geçtiği yaşam alanının özelliğine göre bizlere yansımada bulunuyor. Bu devrede Yay burcunda ilerlemesi, özellikle ortaklarınız, partnerinizle aranızdaki paylaşımları işaret etmekte. Sözgelimi para konusunda kimi zaman iyimser kimi zamansa kuruntulu şekilde hareket etmeniz mümkündür. Hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür. Fakat abartılı hareket etmemek, gücünüz nispetinde düşünmek yararlıdır. Kaynaklarınızı, eşiniz, ortaklarınızla eşit ve adil bir biçimde paylaşmalı, sert tavırlar içinde olmadan, belli bir ayarlamada bulunmalısınız. Mars-Yay burcu geçişini yöneten Jüpiter 4 Ekim tarihinde İkizler burcunda geri harekette. Merkür de bu alanda önümüzdeki Kasım ayında geri harekette olacak. Bütün bunları göz önüne alırsak dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmamak lazım. Her şeyi iyice düşünmeden ani kararlar vermeyiniz. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda kısa bir süre düz seyirle ilerleyecek Merkür, bu yıl ki geri hareketi nedeniyle 1-7 Kasım tarihleri gölgeli günler olarak önem arzediyor. Merkür astrolojik olarak Yay burcunda zararlı olarak kabul ediliyor. Buradaki zarardan kastımız, zihinsel anlamda huzursuzluk yaratması ve abartılı düşünmeye neden olmasıdır. Parasal, ruhsal ve fiziksel anlamda başkalarıyla olan ilişkimizde alışverişlerimizde mutlaka dikkatli olmamız gerekiyor. 29 Ekim-1 Kasım arasında vergi, vasiyet, miras, sigorta, nafaka, hukuksal işlerimizi yerli yerine koyalım. Gecikmeyelim. Kredi başvurusu ve bankalarla alakalı konuları halledelim. Ortaklarımız, eşimiz veya bazı kişilerle aramızda görülmesi gereken meseleler varsa konuşalım. Yatırım anlamındaki planlarımızı tekrar bir ele alalım. 1-7 Kasım tarihleri arasında, özellikle ortaklaşa yapılan her türlü alışverişlerin, bankayla alakalı başvuruların, miras, hisseli paralar ve eş ile alakalı konular üzerinde bilinçli hareket edelim. Altından kalkamayacağımız sözler vermeyelim. Aklımız başımızda olsun.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım(saat 01.04)-14 Kasım(saat 09:42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Seksüel maceralar kanuni işler, örgütlenmek, kalıcı değişiklikler, hayat ve sağlık sigortası, gizli işler, bankalarla alakalı kredi girişimleri veya borçlar, yatırımlar, hesap işleri ortak kazançları, evlilikle kanalıyla edinilen maddi gelirler, nafaka, finansal ilişkiler, vergiler, miras davaları, cinsel hayatınızla ilgili konularda etkilidir.

DİKKAT
Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-17-21-22-26-27

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-19

Aşkta En Şanslı Günler: 8-9

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29

Yeniay: 25-26-27-28

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 12-13-14

(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER