Mynet 04.02.2013

Boğa burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

BOĞA BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Boğa burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası hedeflerinizi gerçekleştirmek için önce kendinizi sınırlayan engelleri ve meseleleri temizlemek, ayıklamak gerekiyor. Çünkü bunlar devam ettiği sürece, yapmak istedikleriniz hayal olarak kalır. Oysaki siz gerçekçi bir insansınız. Odaklanma gücünüz gayet yüksektir. O zaman gücünüzü azaltan hiçbir şeye izin vermeyiniz. Arkadaşlarınız size destek olacaklardır. Özellikle yaratıcılık gerektiren mesleklerde başarılı çıkışlarda bulunabilirsiniz. Duygusal meseleler, sizi yolunuzdan alıkoymasın. Buna dikkat ediniz. İş konularında Şubat ayının ikinci haftasında mesleki konularda yeni bir karar verebilirsiniz. Bu karar sizin için yeni bir yolun işaretçisidir. Bazılarınız grup liderliğine yükselebilir veya konumunuz değiştirilir. İş hayatında yeniliklere açık olmakta yarar var. Sorumluluklarınız artabilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle ticari konularda dikkatli olacağız. Geçmişe dönük bir muhasebede bulunmakta yarar var. Dağılmamaya çalışalım. 26 Şubat sonrası güçlü ve olumlu enerjiler hayrınıza olan gelişmeleri müjdeliyor.

AŞK VE İLİŞKİLER

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Balık burcu seyir dönemi, burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapsa da, astrolojik olarak zayıf etkili olduğundan, hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında fazla iyi niyetli düşünmeye, durumları net bir şekilde görememe, dostunuzu, düşmanınızı ayırt edememe gibi durumlara yol açabilir. Yardımlaşma hissiniz bir hayli yüksektir. Ancak bunun ayarını bilemediğiniz zaman kendinizden çok başkalarının işine yararız. Bu da zaman kaybetmenize neden olur. Benim tavsiyem, gölgeli günlerini hesaba katarsak, 16 Şubat(geri hareketin bir hafta öncesi) tarihine kadar, önemli işlerinizi, plan ve projelerinizi, acil halledilmesi gereken görevlerinizi, başvuru, girişimlerinizi yapmanızdır. Tabii ki yine gerçekçi bir şekilde düşünerek. Merkür Balık burcu düz seyir döneminde, aklınızla, mantığınızla durumunuzu gözden geçirmeye bakınız. Duyguların sizi yanıltmasına, tanımadığınız kişilerin sizin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz. Gerçek dostunuzu, düşmanınızı, tanıdığınızı, tanımadığınızı birbirinden iyi ayırınız. Belli bir mesafe koyarak karşınızdaki kişiyi test ediniz. Siz de aynı şekilde, iyi niyetli düşünseniz bile, yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyiniz. Mesleği sanat ve mistik çalışmalar, yardımlaşmayla alakalı olan kişiler bu süreçte değerli çalışmalarda bulunabilirler. Hatta bu çalışmaları insanlara faydalı olacak şekilde sunabilirler, tavsiyede bulunabilirler. Hayalleriniz bu enerji altında bir hayli güçlenir. Fakat bu olmayacak düşlerin peşinden gidilmemelidir. Eğer bir idealiniz varsa, gerçekten kendinize inanıyor ve çaba sarf ediyorsanız bu idealinizden vazgeçmenize gerek yoktur. Merkür, dağınık düşünmeye yol açabilir. Ancak bu yorumdaki hususlara dikkat edersek, bu süreci gayet olumlu geçirebiliriz. Aşk hayatınız ve parasal konular üzerinde düşünmemiz yerinde olacaktır. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Boğalar Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda geri hareket yapacak. Gölgeli günleri ise 16 Şubat tarihinde başlayacak. Bu tarih itibariyle, hedeflerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi, toplumsal işbirliklerinizi, sosyal yaşamdaki yerinizi, amacınızı şöyle geriye çekilerek, kendi içinizde gözlem altına almalısınız. Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmakta yarar var. Yenilikten kastım ne? Üzerinde düşünülmeden, hesap edilmeden, akılda olmadan, birdenbire karar verilen işlere adım atmak. Peki ne olur başlanırsa? Kökleşmez, verim alınmaz, ilerleme kaydedilmez. İşte o nedenle bekle, incele, hesapla diyorum. Sonra uygularsın. Diyelim ki, daha önce başlamıştın, ilerliyordun. Şimdi yavaşlamak lazım. Geldiğin noktaya bakıp, eksiğin var mı, doğru mu ilerliyorsun bir bakmak lazım. İlişkileri gözden geçirmek gerekiyor. Kimlerle dostuz, kimlere bağımlıyız, kimler zor günümüzde yanımızda, kime sırlarımızı emanet etmemeliyiz. Bunların hepsi kıymetli. Merkür Balık burcu geri hareket dönemlerinde, sezgiler bir hayli yoğundur. Kişi iç sesini rehber edinerek, muhasebede bulunur. Sanatsal el becerileri, şifa verici çalışmalar, spritüel konularla ilgilenmek gibi. Ancak organize işlerde sorunlar yaşanabilir. Sabırlı olmakta yarar vardır. Yarım kalan işler bitirebilir. Rutin işler yapılır. Hayat durmaz. Analiz yapılır, birçok meseleye tekrar bakılır, öyle çok konuşulmaz. Duyarlılık yüksektir ancak mantıklı olunmalıdır. Başkalarına karşı ılımlı davranmak ancak kendinizden ödün vermemek lazımdır. İlham gücümüz yüksek olur. Yanılmamak, üzülmemek için her şeye iyi bakmak, incelemek gerekir. 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda seyrine başlayacağından, ektiğiniz güzellikleri biçeceğinizi düşünüyorum.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

İŞ VE KARİYER


18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş dönemi genel olarak, iş hayatımızla ilgili konularda yenilikçi düşünülmesi, etrafınızdaki insanlarla ilişkilere önem verilmesi gereken zamandır. Şöyle bir kendinizi mutlaka gözden geçiriniz. İşinize nasıl heyecan katabilirsiniz, nasıl yeniliklerde bulunabilirsiniz bunlar üzerinde mutlaka durun. Otorite konumundaki kişiler veya soluklandığınız dünya sizden farklı bir şeyler bekleyecektir. Siz de yaratıcı yönlerinizi öne çıkarırsanız orijinal olana yönelirseniz değişik yöntemler keşfedebilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Siz güvenli olanı sürdürmeye ve aynı yöntemleri kullanmaya devam ettikçe birileri bundan pek memnun kalmaz. İşinize yenilikler katmak durumundasınız. Beklenmedik durumlara karşı tedbirli olmalısınız. Fırsatları değerlendirmek için, sadece kendi bildiğiniz gibi hareket etmeyiniz. Bu süreç, yeni bir iş, proje üzerinde çalışma yönünden olumludur. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs etkisini önce bir genel astrolojik ifadesi bakımından ele alırsak, kariyer hayatınızla ilgili konularda, yenilikçi tarzda düşünmeniz ve ilişkilerinize önem verebilmeniz anlamında gayet kıymetlidir. Başkalarına mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu burun büyüklüğü şeklinde değildir. Genel yapınız olarak ciddiyeti önemsediğiniz içindir. İş hayatında ve toplumsal yaşamda ideallerinize bir hayli kıymet verirsiniz. Değişik insanlarla tanışarak, grup çalışmalarına ağırlık vererek, iş hayatında geniş bir çevre edinmenizde yarar vardır. Değişimlere açık olmalısınız. Hayata geniş açıdan bakmalısınız. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlar kurabilirsiniz. İlginç kişilerle tanışabilir ve bu kişiler sayesinde farklı dünyaları, duyguları keşfedebilirsiniz. Ancak kendinizi sadece işe odakladığınızda, özel hayatınızda aksaklıklar oluşabilir. Bu süreçte, benim dediğim olacak, ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunmak, inatlaşmak yanlış olur. Ortama, zamana, işin gereklerine, hayatın geneline göre hareket etmekte fayda vardır.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde, işinizle alakalı konularda kulis faaliyetlerinin önemi büyük. Hem kendinizi tanıtmış olursunuz hem de yeteneklerinizi değerlendirme fırsatı yakalarsınız. Genelde toplumsal ilişkilerinize önem vermenizde yarar var. 7 Şubat tarihinde daha önce yaptığınız bir işle ilgili elinize para geçebilir. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde işiniz-iş ortaklığınız ve ilişkinizle ilgili konularda bir yüzleşmede bulunabilirsiniz. Üzerinizde bir baskı, engellenme, içsel anlamda zorlanmalar oluşabilir. Sakin bir şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Belki bir çok mesele size göre oturmamış, bir eksik varmış, sanki çözülmeyecekmiş gibi gelebilir. Bu tarihlerde önemli olan, geçmişte yaşananları gerçekçi bir şekilde tekrar hatırlamaktır. Bundan sonrası için bir karar vermenizde etkili olabilir. Ancak ben, Temmuz ayına kadar sabırlı olmanızda yarar görüyorum. İyice düşünün.

PARA KONULARI

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Mars-Balık burcu seyri genel ifadesi gereği, günlük hayatta işlerinizi, ileriye dönük hedeflerinizi sakin ve ılımlı bir şekilde halletme arzunuzdur.
Genelde soğukkanlı davranmayı bilen Boğalar bu süreçte meseleleri öyle tartışarak, insanlarla çatışarak halletme yoluna gitmeyeceklerdir. Nasıl düzenleyebilirim, nasıl daha kolay üstesinden gelebilirim, daha az yorularak hedefime nasıl ulaşırım düşüncesi ön planda olacaktır. Yeni bir işe, projeye atılmak için enerjiniz pek yüksek olmasa da, inancınız ve hayalleriniz sizi varmanız gereken yola ulaştıracaktır. Yeter ki, yaptığınızı bilin ve buna inanın. Şimdi bir de dönem içindeki görünümlere bir bakalım. Böylece bu geçişin üzerinizdeki etkisini daha iyi anlayabiliriz. Ancak şunu belirteyim ki, Mars-Balık geçişi her ne kadar sakinleştirici olsa da, 26 Şubat sonrası Venüs-Balık burcu seyri devreye girdiğinde, hakikaten güzel niyetlerinizin karşılığını almaya başlarsınız.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, yaratıcı çalışmalarda bulunan sözgelimi sanatsal uğraşılar, yardımlaşma, birilerine destek vermekle alakalı konularda egonuz geri plandadır. Yaptığınız işin, başkalarına olan yararını düşünerek hareket edersiniz. 10 Şubat tarihinde, maddi konularda harekete geçerek işlerinizi yoluna koymayı dilersiniz. Dilersiniz diyorum, çünkü çok da atılımcı ve illaki kazanmalıyım hırsıyla bunu yapmazsanız. 15 Şubat tarihinde, hem ılımlı hem de inançlı bir şekilde işlerinizi halletme arzunuz yoğundur. Gücünüzü insanlara destek amaçlı kullanabilirsiniz. Güzel bir şeyler olacağını, hayatın size hoş değişimler yaşatacağını düşünürsünüz. 16 Şubat tarihinde, ilişki ve iş hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınızın farkında hareket edebilirsiniz. Desteklenmek, sevilmek, takdir edilmek arzunuz yoğundur. Kavgadan kaçınır, anlaşmazlıktan uzak durmaya çalışırsınız. 26 Şubat tarihinde Venüsün Balık burcunda seyrine başlamasıyla geçmişe dönük konular üzerinde çalışabilir, düşünebilir, iyi niyetinizin karşılık bulacağını bilerek sakin bir şekilde olan biteni gözden geçirirsiniz.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 7-11-12-16-17-21-22-26

Zayıf Enerjili Günler: 3-9-10-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 26

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

Yeniay: 15-16-17

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 2-3-4

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER