Habertürk 01.08.2011

Boğa burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay boğalara, uzun süreli projeler için çalışma devresi olduğunu söylüyor.

BOĞA

Boğa burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Boğa Burcu Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos Merkür Başak burcunda geri hareketine başladığında irademiz ile zihnimiz arasında belli bir mücadele oluşur. Zihnimiz yavaşlasa da, herşeyin bir nedeni olduğu ve bu nedenleri bulmaya çalışmamız gerektiğini hissederiz. Uzun süreli projeler için çalışma devresidir. Ayrıca kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek amacıyla özellikle aşk konusunda tekrar düşünmek son derece önemlidir. Temkinlilik bu evrede yoğundur. Çünkü kişi doğru bir tespitte bulunmak ister. 8 Ağustos Aslan burcundaki Merkür geri hareketi ailevi konular ve kendinizi güçlü bir biçimde ifade edebilmenizi sağlayan iç gözlem zamanını işaret eder. 22-23 Ağustos Venüs ve Güneş Başak burcu seyri geri hareket dönemine rastlar. Eski bir aşk, eskiye ait bazı gelişmeler sizi tekrar düşündürücü olabilir. Geri hareketin bitişiyle kendinizi rahatlamış hissedersiniz.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Aslan burcu seyri sizler için her yıl, ev hayatınız, ailevi ilişkileriniz ve duygusal yaşamınızda etkili bir süreçtir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz bu dönemde, aile olma güdünüz yüksektir, değerlerinize sahip çıkma isteğiniz daha da fazla büyür ve güvenliğiniz konusunda da oldukça duyarlısınızdır. Bütün bunların yanısıra evinizin kralı ve kraliçesi olarak kendinizi gösterme ve etrafınızdaki insanlara kabul ettirebilme isteğiniz yoğundur. Düşüncelerinizde sabit görüşlülüğünüzün yansımaları iki misli artabilir ve bu konuda kimseye karşı taviz vermek niyetinde değilsinizdir. Duygusal ve fiziksel anlamda gururunuzu okşayabilen her insan ve her olay değerlidir. Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Onurlu bir yaşam sürmek, güçlüklerle mücadele etmek, engellerin üstesinden gelmek isteğiniz yüksek olduğundan değerlerinize en ufak bir zarar verilmesi, umursanmaması halinde tepkisel davranmanız mümkündür. Ailenizle alakalı her konuda öne atılmak, cesur bir şekilde kendinizi ifade etmek arzusu, size etkili bir ifade gücü, canlılık kazandırabilir.

Bu dönemin sadece ev ve aile yaşamınız üzerinde duygularınız bakımından da önemi büyüktür. Kendinizi huzurlu, mutlu ve güvende hissetmek için bunca zaman verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin karşılığını alma ihtiyacınız yükselmeye başlar. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz. Bu enerji, iç dünyanızda da etkisini gösterebilir. Sakin ve sessiz bir insan olarak bu tarihler arasında daha cesur düşündüğünüzü, çabuk harekete geçebildiğinizi hissedebilirsiniz. Gücünüzü göstermek ve kabul ettirmekten hoşlandığınız için, planlarınızı yaparken başarınızın diğer insanlar tarafından da onaylanması, ilgi çekmesi, takdir edilmesi ve imrenilmesi için olanca çaba sarfedebilirsiniz. Ayrıca bu dönem, son bir yıl içinde yaşadıklarınızın özümsenmesi, geldiğiniz noktanın tam olarak tespit edilmesi ve iç dünyanızda yeni kararlar alınması açısın da etkili olabilir. Bu dönemde dikkat edeceğiniz en önemli husus, aşırı gururdan uzak durmanız ve inatçı davranmamanızdır. Güvencenizi sağlamak adına yapmayı düşündüklerinizi iyi bir şekilde planlarsanız bu enerji harekete geçebilmenizde sizi destekleyici olabilir.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek yöneticiniz Venüs, iç dünyanızda sevgiyi ifade edişiniz ve ev alanı içindeki aktivitelerin simgesi. Bu dönemde övgüye oldukça ihtiyaç duyabilir, elinizdekilere daha fazla sahip çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların tepkileri ne olursa olsun siz kendinizi olduğunuz gibi ifade etmeye ve bunun diğer kişilerce de kabul edilmesinden yana bir tavır alabilirsiniz. Eviniz sınırları içinde güzellikleri yaşama arzunuz yoğundur ve dışarıdaki o sakin ve sessiz halinizin tam tersine kendi alanınızda herşeye hakim olmayı ve liderliğinizin mutlak kabulü için dayatmalarda bulunabilirsiniz. Yükselen güven duygusu kimilerince fazla abartılı bulunsa da, yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübeler doğrultusunda taviz vermeye niyetiniz yoktur. Kimileriniz bu süreçte ilişkinizle alakalı olarak zor kadın veya zor adamı oynarken, kimileriniz karşınızdaki kişinin gücüne göre tavır almayı tercih edebilir. Genel olarak bu geçişlerde bu türden tavırlara oldukça sık rastlıyorum. Boğalar bu enerji altında hakimiyeti ellerinden tutmaktan yana oluyorlar.

Bilinçaltınızdaki tüm isteklerin, gereksinimlerin ve aşk anlamındaki kökleşmenin tam olarak gerçekleşmesi için bu süreçte yanınızda olan kişinin veya karşınıza çıkacak insanın öncelikle ruhunuzu ele geçirmek için uğraşması gerekecektir. Bu ise öyle kolay bir şey değildir. Bir Boğa güzellikleri yaşamak için sabırla bekleyebilir. Bu kadar bekledikten sonra kendini kolayca ele vermemesi normaldir. Ancak o güçlü inadınızın da farkındayım. Kaldı ki yönetici gezegeniz Venüsün Aslan gibi kendine güveni temsil eden bir burçta ilerlemesi sakin ve ılımlı davranmak istemediğinizi göstermektedir. Yani artık, yaşamınız için gerekli olan değerleri korumanız veya sahip olmak adına daha coşkulu davranacağınız açıktır. Sizinle olmak isteyen veya sizinle huzur bulmak isteyen insanın da bu değerlere saygı duyması, kabullenmesi ve sizi desteklemesi gerekecektir. İşte bu seyir sizin kendi alanınız içinde ister eviniz isterse yüreğinizin içi olsun duygusal ve ruhsal açıdan kendi güvenliğinize vereceğiniz önemi göstermektedir. Ancak yorumun başında da belirttiğim gibi Merkürün iç güvenliğinizle alakalı konularda geriye dönük olayları tekrar gündeme getirmesi mümkündür. Onun için bilinçli düşünmek ve ilişkilerde hoşgörülü olmak yararlıdır.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

-Eğlence hayatınız, keyif ve zevkleriniz
-Aşk, flört, cinsellik, erotizm, gönül ilişkileriniz
-Hamilelik ve doğum
-Çocuklarınızla olan ilişkiniz
-Borsa, spekülasyon, şans oyunları
-Sportif faaliyetleriniz.

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

1-Ailevi Konular
2- Ciddi ilişkiniz ve Evliliğinizle ilgili konular
3-İş ortaklığı, sözleşme, anlaşma, yasal kontratlarınız
4-Adli davalarınız
5-Güvenceniz, ailevi meseleleriniz
6-Gelecekle alakalı planlarınız
7-Geçmiş sorunlarınız
8-Eviniz sınırları içindeki egemenliğiniz
9-İlişkinizdeki görüş farklılıkların yarattığı sorunlar

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.

-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek yöneticiniz Venüs astrolojik olarak bu burçta zayıf etkilidir. Ancak burcunuzla güzel bir görünüm yaptığı için, zaten sizler aşk konusunda daima sağlam olana yönelmişsinizdir. Diğer burçlara göre sizler bu enerjiyi gayet olumlu yönde değerlendirebilirsiniz. Aşk konusunda her şeyin doğru, kusursuz ve olumlu olması adına yapılacak düzenlemeler genelde bu döneme rastlar. Tabii ki insan yaşadığı aşkın huzur vermesini, mutlu kılmasını bekler. Bu etki altında, mükemmellik çıtanızı çok yüksekte tutabilirsiniz. Zor beğenir hatta kimi zaman tatminsizlik yaşayabilirsiniz. Oysaki Venüs doğası gereği çok ince eleyip sık dokumaya gelemez. Venüs keyiflenmek ve haz duygusudur. Bu kadar detaylarla uğraşmaya kalktığınızda aşkı aşk gibi hissetmeniz zorlaşır. O nedenle kriterlerinizi biraz daha makul sınırlarda tutunuz. Çünkü mükemmel bir insan bulmak denizin derinliklerinde inci aramaya benzer. Genel anlamda ben bu dönemi, ilişkinizde oturmayan bazı noktaları aydınlığa kavuşturacağınız ayrıca birlikte olduğunuz kişiye ihtiyacı olduğunda yardımcı olacağınız, değerlerinize sahip çıkacağınız ve bu doğrultuda kararlar alabileceğiniz bir süreç olarak görmekteyim. İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde, aşk konusunda titiz ve seçici davranabilirler. Karşılarına çıkacak kişiyi inceleyebilir, tepkilerini gözlemlemeye çalışabilir ve kendilerine olan uygunluğuna özel önem verebilirler.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, her yıl bu dönemlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızdan geçerken, burcunuzla olumlu bir görünüm yaptığı için faydalı gibi durabilir. Çünkü bilinçli isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan taze bir kuvvet sizinledir. Fakat Başak burcunda ilerleyen Güneş transitinde kelimenin tam anlamıyla her şey kusursuzu istemeye dönük çalıştığından, kendi içinde doyumsuzluk içerdiğini söyleyebilirim. Aşk evinizin yöneticisi Merkür, 26 Ağustos tarihine kadar geri hareketini sürdürecek. Bunun üzerinde gölgeli günlerini de hesaba katarsak 3 Eylül tarihine kadar dikkat modundayız. Bu da gösteriyor ki, oturup ciddi anlamda her şeyi bir gözden geçirmek gerekiyor. Ani kararlardan sakınmak lazım. Yaşadığınız ilişkiyi veya yaşayacağınız beraberliği, karşınızdaki kişiyi şöyle bir elekten geçirmeniz doğaldır. Bunun altında yatan neden, daha iyiye ulaşmak için var olan durumu tarafsız bir şekilde gözden geçirmekse ne ala. Ancak sırf doyumsuzluk nedeniyle yeniye yer açmak amacıyla keskin bir karar alıyorsanız, daha sonra epeyce pişmanlık yaşamanız da mümkündür. Tabii ki bu kolay bir değil. İnsan egosu gereği her şeyi kendi bakış açısıyla değerlendiriyor. Karşısındaki kişiyi ve yaşadığı aşkı, o güne dek olan tecrübeler ışığında ve kimliği doğrultusunda ele alıyor. Bu durumda iyi bir ilişki yaşadığı halde doyumsuz olanlar, tam tersine doğru olmayan bir beraberliği ısrarlı bir şekilde sürdürenlere sıkça rastlamaktayım.

Peki asıl yapılması gereken nedir? Gerçeği görebilmek. Evet aynen böyle. Hakikatlerin, isteklerimizin, kimliğimizin farkında olmak. Ancak o zaman net bir sonuç elde etmeniz mümkün. Bu enerjinin tesiriyle önce bir kendinizi gözden geçirmeniz lazım. Sizin aşktaki kıstaslarınız nedir, nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Yaşadığınız deneyimlerden bugüne dek sizde arta kalanlar nedir, eksikleriniz nedir gibi sorulara cevap bulmak lazım. Bunu yaparken son derece gerçekçi davranmanız gerekiyor. Bu konuda ayrıntıların önemi son derece önemlidir. Çünkü bazen gözden kaçan minicik detaylarda bütünü görmek mümkündür. Fakat nedense üstünde durmayız. İkincisi şu anki mevcut duruma odaklanmanız, yani şimdiyi göz önüne alarak düşünmeniz. Bu bir anlamda karışık durumlara çözüm bulmanız açısından önemlidir. Yaptığınız gözlemler sonucu eğer karşınızdaki kişi doğru bir seçim değilse sırf alışkanlık diye sürdürmek ne kadar yanlışsa, mutlu bir ilişkiyi gereksiz ayrıntıların üzerinde durarak boş yere bitirmek de yanlıştır. Armudun sapı üzümün çöpü demek yerine, makul ve mantıklı olmanız son derece önemli.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, iletişim, öğrenim hayatınız, kardeşlerinizle ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız ve yolculuklarınız, düşünceleriniz, algılamanız ve bilgi paylaşımları anlamında dikkatli olmamızı gerektiricidir. Mars savaşma gücümüz ve isteklerimizin peşinden gitmemizi ve ele geçirmemizi sağlayan kuvvetimizdir fakat Yengeç burcunda düşük enerjiye sahiptir. Hassasiyetiniz yükseldiği için doğal olarak, ailenizi ve sahip olduğunuz tüm değerlerinizi korumak ve kollamak istersiniz. Kendinizi yakın çevrenizdeyken veya tanıdıklarınız arasındayken daha rahat hissedebilirsiniz. Herhangi bir ters durumda, tepki vermek yerine olayları kendi bakış açınızla değerlendirerek sakin bir şekilde kontrol etmeye çalışırsınız. Yanlız bu durum kimi zaman huzursuzluklara neden olabilir.

Çünkü kendinizi sürekli bir şeyleri ayarlamak zorunda hissedebilirsiniz. Eğer gerilim yaratmasına izin vermezseniz sorun çıkmayacaktır. Normal zamanlar da, savaşmaktan hoşlanmadığınız için bu süreçte girişimci ve atak olmanız gereken alanlarda pasif davranabilirsiniz. En başta dikkat edilecek husus, kararlarınızı gözden geçirmek ve duygularınızın sizi fazlaca etkilenmesine izin vermemektir. Sonuç umduğunuz gibi olmaz diye, dış dünyadaki herşeyi kontrol altına almaya kalkışmamak gerekir. Ssürekli kendinizi savunmak, illa benim dediklerim doğrudur diyerek başka görüşlere kendinizi kapatmak sizi yorabilir. Zamanı doğru şekilde kullanmalı, sağduyulu olmalısınız. Bütün bunlara dikkat edilmesi halinde başta sağlığınız, kendinizle olan tüm içsel hesaplaşmalarınız, gizlilikleriniz ve ikili ilişkileriniz bakımından son derece rahat bir dönem geçirebilirsiniz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Boğalar, 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç düzleminde meydana gelecek Dolunay, otorite konumundaki kişilerle olan iletişiminizi güçlü tutmanız gerektiğinin göstergesidir. Bu size kariyer yaşamanız açısından önemli faydalar sağlayabilir. Ayrıca iş çevrenizde diğer kişilerle grubun yararına olacak şekilde bilginizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız gerekiyor. Nasıl ev hayatınız ve yuvanız sınırları içinde benlik duygunuzu önemsiyorsanız, iş hayatınızda da diğer kişilerin fikir ve önerilerine açık olmanız lazım. Bir boğa genel olarak kendi bildiği yolda ilerlemekten hoşlanır. Fakat bazen öyle bir noktaya gelinir ki, çevremizdeki insanlarla sıkı bağlar kurmamız ve sıradışı yeniliklere açık olmamız lazımdır. İşte bu dolunay enerjisi sizin, bulunduğunuz alan içinde yenileşmeniz, eski düşünceler ve kalıplardan uzaklaşarak modernleşmeniz adına son derece önemli. Bildiğiniz yöntemlerden ziyade denenmemiş ve farklı olanı keşfetmeniz gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili veya ihtisaslaşma alanınızla alakalı her türlü yeniliğe açık olmanız, tekil düşünmekten ziyade çoğunluğa ayak uydurmanız gerekebilir. Yani işin mutfağında pratiğini öğrenmeli, daha sonra da öğrendiklerinizi herkesin yararına olacak şekilde öğretmeye başlamalısınız. Bütün bunları gerçekleştirirken, çevrenizdeki insanlara kendi doğrularınızı dayatmaya çalışmamalı, otoritenizi kullanarak egemenlik sağlamaya uğraşmamalı, inatçı ve dik başlı bir şekilde hareket etmemeli, illa onaylanmayı beklememeli, farklı dünyaların kapılarını çalmaya istekli olmalısınız. Siz hala eski kurallar ve kalıplar içinde ilerlemeye çalışırsanız, yukarıdaki şekilde ayarlamalarda bulunmaz, benim dediğim doğru, ben haklıyım şekilde diretirseniz mesleki açıdan zor bir durumda kalabilirsiniz.

PARA KONULARI

Kazanç evinizin yöneticisi Merkürün Aslan ve Başak burcundaki geri hareketi maddi açıdan somut ve pratik bir şekilde hareket etmek ve düşünmek gerekliliğidir. Gecikme, terslikler olsa dahi sabırlı olmakta fayda var. Sizin kadar, diğer kişilerin de içinde bulundukları durumu analiz ettiklerini unutmayınız. Onlar da ödemeleri konusunda sıkışık olduklarından, bu yüzden zorlanıyor olabilirler. Sabırlı olmak durumundayız. Kendinizi analiz ettiğiniz kadar parayla alakalı ilişkiniz olan kişileri de gözlemlemeniz bu süreçte yararlı olabilir. Ayrıca geri hareket esnasında çoğu zaman içe yönelme nedeniyle, iletişimde bulunmak oldukça zordur. Yanlış anlaşılmalar ve bağlantı kurmakta zorluklar yaşandığından maddi konular sürüncemede kalabilir veya iki yönlü gelişebilir. Ne olursa olsun, sakin ve ılımlı davranmak menfaatiniz icabıdır. Yine bu tarihler arasında şans oyunları, spekülasyon borsa veya kısa yoldan edinilecek maddi konularda çok dikkatli olmalısınız. Yanlış insanlar veya yanlış işlere para yatırmayınız. Çocuğunuzun öğrenim hayatıyla ilgili masraflarınız fazlasıyla artabilir. Hangi seçeneği değerlendirmeniz gerektiği hususunda karar vermeye çalışırken, dünyanın binbir türlü hali var diyerek bütçenizi aşmayacak şekilde düşünmek gayet faydalıdır. Parasal konularda dikkatli harcamalar yapmak, elinizdekini korumak, savurganlıktan uzak durmak gayet önemlidir. Hani bir söz vardır. Ağzından çıkanı kulağı duymak diye. Aynen öyle. Bizlere düşen Ağustos ayını mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunarak, günlük rutin işlerimizi ve hayatımızı sürdürerek geçirmektir. Ani harcamalar, ani borçlanmalar veya yenilik anlamındaki her türlü konuyu beklemeye alarak incelemek en doğru yöntem olacağını biliniz.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-11-14-15-16-19-20-21-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-12-13-26-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

Yeniay: 19-20-21

(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 5-6

(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER