Habertürk 03.10.2011

Boğa burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

BOĞA

Boğa burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Boğa Burcu Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9-13-23 Ekim tarihlerinde Akrep burcunda ilerleyen Venüs, Merkür ve Güneş, ilişki konusunda verilen kararların inatçı bir biçimde sergilenmesi anlamındadır. Her iki tarafın da karşılıklı güven içinde olma ihtiyacı, en ufak bir meselenin aranızda sorun oluşturmasına sebebiyet verebilir. Herşeye sıfırdan başlamaya hazırsanız bu enerjiler size yoldaşlık edebilir. Yeter ki, birbirinize karşı duyduğunuz sevgi hala devam ediyor olsun. Yok eğer artık kopma noktasına gelinmişse, kin ve intikam duygusu sizi yanlışlıklara sürükleyebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Bu enerjiler altında olaylardan derin bir şekilde etkilenmek mümkündür. Taşkın duygular kimi zaman kişiyi esir alabilir. Karşınızdaki kişiyi ve ilişkinizi lütfen gerçekçi bir biçimde gözden geçiriniz.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyredecek Venüs genel anlamıyla, ilişkinizle ilgili düzenlemelerin rayına oturtulmasını sağlayan güçlü bir enerjidir. Günlük uğraşılar yönünden hareketlilik, partnerle uyumlu, iyi, güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. 225 gün sonra Venüsün yönettiği burçta ilerlemesi aranızda problemleri birbirinizle bütünleşerek çözebilmenizi sağlar. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse söz gelimi eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür. Yani sadece aşk değil yaşadığınız günlük hayatın içindeki her şeyde birbirinizin yanında olmanız kolaydır. Böylece mücadelelerden yorgun düşen benliğinizi yine birbirinize dayanarak gidermeniz aranızdaki sevgi birliğinin yeniden kurulması açısından önem taşır. İlişkisi olmayanlar ise bu süreçte aynı ortamda bulundukları bir kişiyle yakın bir temas içine girebilirler. Yani aynı işyerinde veya okulda veya bir sağlık nedeniyle bulunduğunuz ortamda birisiyle tanışmanız mümkündür. Öyle durumlar oluşur ki, başka bir durumla uğraşırken, karşınıza çıkan kişi aşkta ilk kıvılcımı başlatabilir. Yani bulunduğunuz ortam aşka pek elverişli gibi gözükmese de birbirinizden hoşlanmanız mümkündür. Bu sürecin en olumlu tarihi 8 Ekim olarak öne çıkıyor. Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünüm problemleri olan çiftlerin aralarındaki pürüzleri ılımlı, romantik, idealist bir çerçevede arkadaşça çözebilmelerinde gayet olumlu bir gündür. Özellikle eşleşim haritalarında buna benzer bir açı söz konusu ise, tekrar bir araya gelmeniz mümkündür.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Mars, iç güvenlik duygunuz, eviniz ve ailenizin içinde bulunduğu şartlar ve onlarla olan ilişkiniz, özel hayatınız, kendinizle olan içsel bağlantınız, ruhunuzun derinliklerinde olan size ait her şeyiniz kısaca kimsenin bilmediği yanlarıyla size ait her şeyle alakalı bir dönem dersem daha doğru olacak. Bu süreci doğal olarak psikolojik açıdan değerlendirmek gerekir. Bu tarihler arasında, dikkati çekmek isteğiniz yoğundur ve liderlik gücünüzü herkesin kabul etmesini isteyebilirsiniz. Eğer başkalarıyla birlikte yaşıyorsanız, sizden hiç beklenmeyen, sakinliğinize hiç uymayan ani çıkışlarda bulunabilirsiniz. Eğer yalnız yaşıyorsanız eviniz sınırları içinde kendinize öylesine özen gösterirsiniz ki, sanki alçak dağları siz yaratmış gibisinizdir. Güvenliğinize azami özen gösterirsiniz, yakın arkadaşlıklar kurarak aslında ne kadar güçlü ve bulunmaz bir kişi olduğunuzu evinize gelen kişilere ispat etmeye çalışabilirsiniz. Hayranlık toplamak hoşunuza gidebilir. Eğer yakınınızda bulunan insanlar sizi onaylamazsa, kudretinizi kabul etmezlerse kimi zaman agresif, kimi zamansa tamamen kendi içinize gömülerek tepkilerde bulunmaya çalışabilirsiniz. İç dünyanızda aradığınız huzur ve güvenlik sorununuz olduğu için, bunu bastırmak adına haddinden fazla abartılı davranışlara açık olabilirsiniz. Benim önerim bu süreci kendinizi bir daha gözden geçirerek düzenlemeler yapmak adına sakin geçirmenizdir. Çünkü size uymayan davranışlar çevrenizde insan kaybetmenize, ardından yalnız bir Boğa olarak homurdanmanıza yol açabilir. Eviniz, işiniz ve ailenizle ilgili konularda lütfen sakin, olgun ve ılımlı paylaşımlarda bulunmaya çalışınız. Mars-Aslan burcu geçişinin etkili tarihleri: 3-17-26-28 Ekim olarak öne çıkıyor. 3 Ekim Mars-Jüpiter mücadeleci görünümü, geçmiş meseleler üzerinde mücadeleci davranmanızı, 17 Ekim Mars-Kuzey düğüm olumlu görünümü, ilişkinizin geleceğini belirlemekte veya genel olarak ilişki meselelerinde bütünleşmek adına hırslı davranmanızı sağlayıcıdır. Ancak 28 Ekim tarihi Mars-Merkür arasındaki zorlu görünüm iletişimsel manada dikkatli olmanızı gerektiricidir. Bir yandan tutkularınız diğer taraftan taviz vermeyişiniz beraberlik konusunda çekişmeler yaşanmasına neden olabilir.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs, sizler açısından son derece önemli. Venüs astrolojik anlamıyla hayatın lezzetli ve keyifli yanlarının, güzelliklerinin keyfini sürebilmenin dünyadaki karşılığıdır. Akrep burcunda oldukça düşük durumdadır. Hani şu zarafet diye bildiğimiz incelik olgusu kayıplara karışır. Uyum ve güzellikler Akrebin şüpheli doğasında kaybolur gider. Yani Venüs Akrep burcunda ilerlerken kendine has doğasından çok şey kaybeder. Endişeli, kuruntulu vesveseli insanlar haline gelmemize neden olur. Yöneticiniz olması sıfatıyla doğal olarak bundan birebir etkilenecek burçlardan birisisiniz. Yukarıdaki tarihler arasında bir yandan Mars gezegeninin Aslan burcu seyriyle alevlenen tutkular diğer yandan şüpheci, kıskanç ve aşırı tutkulu Venüs etkisini hesaba katarsak ihtiras tohumlarının yüreklere atıldığı zaman bu zaman dilimi eğer dikkat edilmezse tozu dumana katacağa benziyor. İlişkisi mutlu ve temeli sağlam oturmuş çiftlerin bu dönemde birbirlerine karşı çok daha ilgili davranacaklarını hatta cinselliğin uç sınırlarında dolaşacaklarını söylemek mümkündür.

İlişkisinde sorun olan fakat birbirlerinden kopamayan çiftler açısından 9 Ekim-26 Ekim arasındaki eneriler aranızdaki farklılıkların, görüş ayrılıklarının, uzlaşmazlıkların işareti olarak dikkat çekicidir. Tutkuları alevli, hakimiyet hırsı yüksek ve bunu coşkulu bir şekilde ifade edebilecek bir partner var karşınızda. Size sadece sakin olmak ve iç dünyanızdaki dengeleri yerli yerine oturtmak kalıyor. Venüs bu süreçte partnerimizin şüpheli davranışlar sergilemesine neden olabilir. Aşırı tutkuludur, sahiplenicidir, tutucudur ve kıskançtır. Yakın ilişki ihtiyacındadır ancak bunu ifade ediş şekli sert olabilir. İlişkideki sorunlar ortadadır, dile getirilir ancak çözüm bulunma safhasında eğer umursamaz davranırsanız size karşı daha da agresif tepkilerde bulunacağı açıktır. Bu durumda cinsellik joker kart gibi kullanılabilir. Yani ten duygusu, erotizm sorunlarınızı görünürde çözebilir. Peki problemler bitmiş midir? Tabi ki hayır. Fakat en azından ilişki devam ediyordur. İkincisi cinselliğin bir önemi kalmayan beraberlikler. İşte en zoru budur. Çünkü uzlaşmayı geçici olarak sağlayabilecek joker kartta olmayınca, işler iyice güçleşir. Şimdi sizler bu yoruma göre, kendi ilişkinizi gözden geçiriniz. Ancak şunu unutmayınız ki, bu dönemde aşk ve rekabet, iddia ve taviz, para ve aşk birbiriyle kardeş gibidir.

İlişkisi olmayanlar açısından döneme baktığımızda, karşınıza aşırı tutkulu, sahiplenici ve romantizm olgusundan uzak hareket eden, cinselliğini ön planda tutan bir partnerin varlığını işaret ediyor. Akrep burcu direkt olarak cinsellik ve hakimiyet olgusunu simgeler. Bu olgu, bir müddet etkileyici olabilir. Ancak bu ne kadar sürer derseniz çok uzun sürmesinin zor olduğunu söyleyebiliriz. Karşınızdaki kişiyi çok iyi tanıyınız. Sahiplenici ve tutkulu yanlarıyla sizi kendi derinliklerine çekebilir. Siz de kendinizi yeniden keşfetmeyi öğrenebilirsiniz. Ancak burada hepinize seslenmek istiyorum. Lütfen hayatınızdaki kişiyi inceleyin. O sizin zayıf ve güçlü yanlarınızı görebilecek kadar akıllıdır. Ayrıca başkalarının da dikkatini çekebilecek kadar özelliklidir. Onun için ilişkinin bir paylaşım olduğunu her iki tarafın da bilmesi gerekiyor. Ayrıca sorunlarınız varsa bunları başka yöntemlerle kısa süreliğine değil, kalıcı olacak şekilde düzenlemeye çalışınız. Venüs-Akrep burcu geçişinin en etkili tarihleri: 10-13-15 Ekim olarak öne çıkıyor. Özellikle 10 Ekimi olumlu buluyorum. Sorunların şifa bulmasında destekleyicidir.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür genel etkileri bakımından, beraberliğinizle alakalı konulara zihinsel açıdan yoğunlaşmanın simgesidir. Bugüne dek aranızda yaşananlar, ilişkinizin kalitesi veya sorunlar nedeniyle bir türlü uzlaşma sağlanamayan konuların daha derinlemesine ele alınması gerekecektir. Tabii ki Merkür gibi başkalarıyla bağlantı kurma ihtiyacının astrolojik simgesi olan bir gezegeninin Akrep burcu gibi sabit bir burçta ilerlemesi, partnerinizle aranızdaki fikir çatışmalarının neredeyse uzlaşmazlığa dönüşmesi ve her iki tarafın da inatlaşarak dediğim dedik tarzı hareket etmesi anlamına gelebilir. Bu dönemde, her ikinizin de, ben demek yerine biz demeyi mutlaka kabul etmeniz ve bunu mantıklı bir şekilde oturtmanız lazım. Köklü bir değişimin gerçekleşmesi için bu olmazsa olmaz bir şart olarak gözüküyor. Her ikinizin de egonuzu geri plana çekerek ilişkimiz, aşkımız, geleceğimiz gibi bizlik kavramları üzerine düşünmesi, huzurunuz ve mutluluğunuz açısından son derece önemli. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli tarihleri 14-16-17-18 Ekim olarak öne çıkıyor. 14 Ekim ilişkinizle alakalı konulardaki sorunları çözebilmenizde iletişimsel olarak destekçinizdir. 28 Ekim tarihinde ise, iddiacı ve uzlaşmaz bir tutum içinde olmak ilişkinizde sorunlara yol açabilir. Dikkatli olunması gereken bir gündür.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Güneş, bir yıl sonra aynı noktaya geliyor. Bu süreç genel anlamıyal, partnerinizle aranızdaki kimlik çatışmalarının yaşanma ihtimalinin yüksek olduğu bir zamandır. Güneş bildiğiniz gibi yaşam canlılığımız ve bilinçli isteklerimizin astrolojik temsilcisi olduğuna göre, karşıt burcunuzda ilerlemesi her ikinizin de, kişisel bakış açınız başta olmak üzere, hayatı algılayış biçiminiz, eğilimleriniz, kararlarınız ve birbiriniz üzerindeki etkinliğiniz anlamında bir kutuplaşmanın işaretidir. Tabii ki, bu kutuplaşma, ilişkinin niteliğine göre anlam kazanır. Bazı çiftler bu farklılığın lezzetli bir durum olduğunu düşünebilir. Size ayna tutan bir partner eksiklerinizi görmenizi de sağlayabilir. Ayrıca bu farklılık kendi içinde aslında son derece hoş bir durum olabilir. Ancak bazı çiftler için durum çekilmez olarak görülebilir. Siz beyaz dersiniz, partneriniz siyah, orta bir noktada birlikte griyi keşfetmek varken, tam tersine birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmaya kalkışabilirsiniz. Benim önerim, gereksiz şeyler için birbirinizi üzmek yerine, farklılıklarınız konusunda anlayışlı olmak, destek vermeye çalışmaktır. Bunlara dikkat ederseniz hiçbir enerjinin ilişkinizi yıpratması mümkün olmayacaktır. Hep şunu söylerim. Amacınız bir arada yaşamak mı yoksa birbirinizi yok etmek mi? Bunun cevabı çok önemli. Eğer beraber olmaksa bunun yolu sevgi, saygı ve güven üçlüsünü beraberliğinizde iyi kurgulamaktan geçiyor. Buna dikkat ettiğiniz zaman problemlerin üstesinden gelmek gayet mümkün olur. Yıllarca bir çok sorunla mücadele ederek, ilişkisini düzgün bir şekilde sürdüren çiftler var. Niye bunlardan biri siz olmayasınız ki? Güneş-Akrep burcu seyrinin bu yıl ki geçişinde etkili olan tarihler: 24 ve 29 Ekim olarak öne çıkıyor. Her iki tarih olumlu gözükmektedir. Günlük yorum köşemizde yansımaları sizlere geniş anlamda sunmaya çalışacağım.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Boğalar 26 Ekim saat 22:57 itibariyle karşıt burcunuzda oluşacak Yeniay, ilişkinizle alakalı konularda etkili olacağından, bu güçlü enerjiyi olumlu manada kullanmak için, her şeyden önce birbiriniz üzerinde kontrol kurmaya dönük tavırlardan uzak durmanız lazımdır. Hep söyleriz ya, ilişki bir bütündür diye. Akrep burcunda oluşan Yeniay ise, bir başka kişiyle bütün hale gelebilmek demektir. Ancak o zaman sorunlar azalır ve beraberliğin lezzetli yanları paylaşılır. Bunu sağlamanın yolu ise, geçmişte yaşananları unutarak yeniye yer açmakla olur. Siz, ilişkinizden memnunsanız sadece bakış açınızdaki farklılığın yarattığı problemleri yaşıyorsanız, bugün bu enerjinin desteğini arkanıza alarak onu yakından gözlemlemeye ve sizden ayrı bir kimlik oluşunun tadına varmaya çalışın. Akrep burcundaki Yeniay sen ve ben demek yerine, gücünüzü biz olmak adına bütünleştirmek demektir.

Tabi ki bunun için egonun devre dışı kalması ve iki kişinin de bir olmayı kabul etmesi gerekecektir. Bu ise ancak güçlü bir sevme duygusuyla oluşabilir. Eğer çoktan bitmiş bir ilişkiniz varsa ve hala acı izlerini taşıyorsanız o zaman Akrep burcundaki yeniayın ışığında yol alarak eskiyi geride bırakmaya hazır olun. Sizi bir başka kişiyle birleştirecek bu sese kulak verin. Yeniay yeni tohum demektir. Siz Boğalar Dolunayda bir dilek tutarak, hayatınıza girmesini istediğiniz kişiyi hayal edin. İlişkisi olanlar, sizler de sevdiğinize sarılarak onun varlığıyla ne kadar mutlu olduğunuzu söyleyin. Önümüzdeki bir ay ilişkilerinizle alakalı olarak yeni adımlar atmaya hazır olunuz.

İŞ VE KARİYER

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcundaki seyrini sürdürecek Venüs çalışma hayatınız, sağlığınız, iş koşullarınız, ustalığınız konularında etkilidir. Yöneticiniz olması sıfatıyla Venüsün güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ister iş isterse gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanlarla olan ilişkiniz konusunda sizler açısından son derece önemlidir. Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bencil hareket etmekten ziyade birbirinizin fikrini almanız daha sonra meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu süreçte diplomatik tavırlar gayet önemli olup, içinde bulunduğunuz iş şartlarını veya işverenlerinizle olan ilişkinizi, aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle ortaklaşa görüşebilir ve neler yapılması gerektiği üzerinde durabilirsiniz. Bu enerji altında paylaşım duygusu son derece önemli olduğundan, çevrenizle bilginizi paylaşabilir, sizden daha tecrübesiz insanlara yardımcı olabilirsiniz. Parasal konularla da ilgisi olan Venüs, hizmet, halkla ilişkiler, güzelleştirme, danışmanlık, dekorasyon, sanatsal çalışmalar, konforlu ve lüks olan her şeyle alakalı konularda parasal kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Yapıcı, saygılı, şefkatli yaklaşımlarınızla bu süreçte hizmet vermeniz daha kolaydır. Güzellik duygunuz yüksek olduğundan, elinizi attığınız her işi titizlikle yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Denge ve uyum içinde oluşunuz takdir edilmenizi sağlayabilir.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, fikirlerinizi ve dünya görüşünüzü gerekli platformlarda ifade etmeniz adına son derece etkili bir seyirdir. Hayatınızla ilgili gelişmelerde size ışık olacak inanç gücünüzü yükselten bu etkiden yararlanarak, yüksek öğrenim alanında faydalı sonuçlar alabilir, mesleki konularda ihtisaslaşma yolunu tercih ederek gelişebilir, inandığınız değerlerle ilgili her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Kimileriniz için belirli bir eğitimden geçerek meslek seçiminizde bulunmanızı sağladığı gibi, öğrendiğiniz bilgileri işinizde kullanmanız adına da faydalıdır. Ayrıca, görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmek amacıyla kendinizi geliştirmenizi sağlayıcıdır. Bu süreçte sadece gerçeklere dayalı şekilde hareket edeceğiniz için, karşınıza çıkabilecek fırsatları da değerlendirirken bu olguyu ön planda tutabilirsiniz. Yolculuklar özellikle işinizle alakalı konularda olacak, kendinizden daha güçlü insanlarla bir araya gelerek neler yapabilirsiniz bunları tespit edebilirsiniz. Sistemli ve sabırlı bir şekilde çalışabilir, hedeflerinize yavaş ve emin adımlarla gidebilirseniz hem daha kalıcı girişimlerde bulunabilir hem de hayatın anlamını yeniden keşfedebilirsiniz. Size önerim bu enerji altında abartıya kaçmamanız, kanun ve yasalar doğrultusunda doğruluktan ayrılmamanız, sabırlı olmanız ve inancınızı daima güçlü tutmanızdır. İş konularında Mars-Aslan burcu seyrinin en etkili tarihleri 3-17-26-28 Ekim olarak öne çıkıyor. 17 ve 26 Ekim olumlu ancak 3 ve 26 Ekim tarihinde abartılı hareket etmekten kaçınmakta fayda var. Bunları günlük yorumlarda sizlere geniş bir şekilde izah edeceğim.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında, çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Güneşin-Terazi burcu etkinliğini genel anlamıyla incelersek, iş ilişkileri ve genel olarak huzur ihtiyacınızın yükseldiği bir dönem olarak özetleyebiliriz. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa, çıkmazlar içindeyse, bu iş verimliliğinin düşmesine neden olabilir. Güneş-Terazi burcu geçişlerinde enerji genel olarak tüm burçlar için azalır. Ancak Venüsün Terazi burcunda ilerleyişi, Güneşin gölge yönlerini düzenleyicidir. Bu açıdan 9 Ekim tarihine kadar bir nebze olsun rahatsınız. 9 Ekim sonrası etkilerine baktığımızda ufak bir açıklamada bulunmak gerekiyor. Bilirsiniz bir Boğa kendi işini kendi görmek ister, bildiği şekilde olsun ister. Fakat bu dönemde dengelerin yerine oturması lazımdır. Bu yüzden de her konuda, diğer kişi ve kişilerin fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmak lazımdır. Bencillilkten uzak daha ziyade bizlik duygusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur. Bu bir aylık süreçte iş veya özel hayatınızda nasıl bir rol oynadığınızı, çalışma hayatındaki kimliğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Başkalarıyla olan güçlü irtibatlarınızın ve işine karşı sorumluluğunuzun düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için ılımlı yaklaşımlar içinde olmanız kesinlikle şart. Güneş-Terazi burcu geçişinin Ekim ayındaki en etkili tarihleri: 14 ve 22 Ekim olarak öne çıkıyor. 14 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu iş yaşamındaki ciddiyetin, işbirliğin, otorite konumundaki kişilerle ilişkinizin önemli olduğu gündür. Ayrıca iş girişimleri anlamında kıymetlidir. 22 Ekim Güneş-Neptün olumlu görünümü, vizyonunuzu yükselticidir.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 ekim saat 05:06

Sevgili Boğalar 12 Ekim saat 05:06 itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, iç hesaplaşmaların en yoğun şekilde iş hayatınızla alakalı konularda gerilime sebep olacağını göstermektedir. Bu enerjiden zararlı çıkmamak için, kendi isteklerinizle bulunduğunuz ortamın gerekleri arasındaki dengeyi mutlaka sağlamanız, gerçekçi düşünmeniz kendinizi başarısız veya ikinci plana itilmiş gibi hissetmeden sakin bir şekilde hareket etmenizdir. Belki bazı durumlar arzu ettiğiniz şekilde gelişmeyebilir. Bunları zorlamak içsel yönden sizi gerilime sokabilir. O nedenle şu an için sadece beklemede kalmanız sabırlı olmanız en faydalı yoldur.

Bu Dolunay, yükselen burçlarınızın farklılıklarınız nedeniyle, bir kısım Boğa burcu mensuplarının gizli sıkıntılarınız, sırlarınız ve mahremiyetiniz ve ilişkinizle ilgili konularda da öfke patlamaları şeklinde tepkilere neden olabilir. Fakat bunları dışarıya yansıtmak zorlandığınız için kendi içinizde huzursuzluk yaşamanız mümkündür. Genel olarak ilişki konularında bencil tepkilerde bulunmak yerine isteklerinizle tepkileriniz arasındaki ince sınırı iyi ayarlamanız gerekiyor.

PARA KONULARI

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda, çalışma evinizde seyrini sürdürecek olan Merkür genel anlamıyla, hayatın güzelliklerinin tadına varabilmeniz ve parasal açıdan güçlenmeniz için işbirliğinde bulunmanın size yarar sağlayacağını göstermekte. Merkür Terazi burcunda, ortaklıklar konusu ve karşılıklı olarak tarafların anlaşabileceği şekilde düzenlemelerde bulunmak gerekebilir. Siz bir iş başvurusunda bulunsanız dahi, kendi ihtiyaçlarınız kadar işin koşullarını ve sektörün durumunu yakından bilmeniz gerekiyor. O yüzden düşünmeden fevri hareket etmemek lazım. Önemli olan hesabı kitabı iyi yapmak. Diğer taraftan otoriteler bu dönemde size pek istemediğiniz bir teklifte bulunurlarsa, isyan etmek yerine uzlaşı içinde çözümlemeye çalışmak gayet önemli. Çünkü direndikçe daha fazla gerilim yüklenmeniz mümkün. Aslında onlar da eğer sizinle ilgili uzun süredir bunu düşünüyorlarsa, yapmalarında sakınca yoktur. Ancak sizin için bu durum beklenmedik bir şeyse oturup sakin ve ılımlı bir şekilde konuşmanız, hoşnutsuzluğunu veya neden istemediğinizi mantıklı bir şekilde ortaya koymanız etkili olabilir. Hakkınız olanı alabilmek için diğer insanlarla iyi ilişkiler içinde olmak son derece önemli. Siz çalışmıyor olabilirsiniz, o zaman bu yazılanları partnerinizin iş durumu olarak görebilirsiniz. Onun iş şartları veya ortaklık ilişkisi varsa o zaman sizin destek olmanız ve sabırlı davranmanız önemli demektir. Merkür-Terazi burcu geçişinin en etkili tarihleri: 7 ve 12 Ekim olarak öne çıkıyor. 7 Ekim Merkür-Satürn kavuşumu iş görüşmeleri ve otorite konumundaki kişilerle işin gelişimi ve kökleşmesi anlamında yapılacak işbirliğinin işaretidir. 12 Ekim Merkür-Neptün arasındaki olumlu enerji, geçmiş mevzuların görüşülmesi, problemlerin yaratıcı bir şekilde düşünülerek çözüme kavuşturulması gerektiğini gösteriyor. Yeteneklerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-18-19-22-23-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-7-20-21-26-27

Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16-17

Yeniay: 13-14

(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 26-27

(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER