Mynet 01.02.2012

Boğa burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Boğa burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Aşk hayatınızla ilgili konularda deyim yerindeyse armudun sapı, üzümün çöpü arama zamanlardır. Bu yüzden de aşkı öyle tadı damağınızda kalacak şekilde yaşamanız pek kolay değildir. Özellikle Bekar Boğalar karşılarına çıkan kişiyi normalden çok daha fazla inceden inceye süzebilirler. Hatta bu yüzden ellerinden kaçırabilirler. Gözler sürekli bardağın hep boş tarafını gördüğü için, kişi yaşadığı ilişkiden pek memnun değildir. Duygular hep kontrol altına alınmaya çalışılır. Kişi aşk konusunda kendi inandığı şekilde davranmayı tercih edebilir. Bu süreçte pek sıcak, hoş, sempatik tavırlar içinde olmadığınız için, genelde soğuk ve mesafeli biri olarak görülebilirsiniz. Detaylar öylesine gözünüze çarpar ki, sanki karşınızdaki kişinin röntgenini çekiyor gibisinizdir. Tabii ki mükemmele ulaşamayınca da aşkta şanssız biri olduğunuzu düşünebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, aşk konusundaki kriterlerimizi, durumumuzu gözümüzde büyütüp kendimizi de üzmeden sakin bir şekilde bu dönemi geçirmektir. Borsa, spekülatif konularda 24 Ocak sonrası mutlaka dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. 2 Şubat tarihinde Mars-Venüs karşıtlığı meydana gelecek. Bu karşıtlık geçmişe yönelik olarak ilişkinin gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Bu aşk ileriye dönük bir ümit vaat ediyor mu? Her iki kişinin de hedefleri aynı doğrultuda mı? Bunların mutlaka ele alınması şart.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Eğitim hayatı, uzmanlık, iş seyahatleri ve görüşmeleri
27 Ocak-14 Şubat: Kariyer hayatınız.
14 Şubat-2 Mart: Hedefleriniz
2 Mart-24 Mart: Sırlarınız, geri plan çalışmaları
24 Mart-14 Nisan: Gruplarla olan temasınız.

27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Merkür, kimileriniz için aynı iş yerinde veya iş amaçlı bir araya geldiğiniz topluluk içindeki bir kişinin dikkatinizi çekmesi anlamında olabilir. Bu kişi oldukça sıra dışı, özgür düşünce yapısında bir insan olabilir. Bu bir Boğa için oldukça ilginçtir. Bu kişi çalışmalarıyla, bilgisiyle, işine olan düşkünlüğü ve çevresindeki saygınlığıyla dikkatinizi çekebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda 24 Ocak tarihinde aşk evinizde geri hareketi başlayacak olan Mars etkisini göz önüne alarak hareket etmekte yarar var. Öncelikle arkadaşlığı ön planda tutmanızda yarar var. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı ailenizin evlilik konusunda üzerinizde yaratacağı baskı olabilir. Yani artık yaşınız gelmiştir, düzgün bir hayatınız olmalı çoluk çocuğa karışmalısınızdır. İşte bu durum bir boğa için kimi anlarda oldukça sıkıcı olabilir. Hatta bazı aileler bu süreçte size taliplerinizi bile gösterebilirler. Böyle bir durumda da yapılması gereken tabii ki enine boyuna düşünmenizdir. Bir kısmınız için anlamı, biriyle berabersinizdir, kararınızı çoktan vermişsinizdir, ilişkinizi ailenize açarak onların fikirlerini almak istersiniz fakat onlar bu beraberlik konusunda size karşı çıkabilir ve üzerinizde baskı kurmaya kalkabilirler. Bu dönemde ve böyle bir enerji altında özellikle flört türü ilişkilerde dikkat edilecek husus, bir daha düşünmenizdir. İlişkisinde sorun olanlar da aynı şekilde kararlarını gözden geçirmelidirler.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Venüs, bencil isteklerin ön planda olması demektir. Durum böyle olunca paylaşımda bulunma arzunuz geri planda kalabilir. Kişi ilişkide -Ben haklıyım tarzında davranışlar gösterir veya bu yönde bir alışverişte bulunmayı tercih eder. Ayrıca bu seyir, erotizm duygusunu yoğunlaştırır. İlk bakışta aşk dediğimiz türden bir ilişkiler yaşanır. Ancak bu aşkın temelinde cinsellik vardır. Birlikte olduğunuzu kişiyle aranızdaki ten uyumu beraberliğin özünde büyük bir yüzdeye sahiptir. Sorunları çözme biçiminiz veya ilişkinizi sağlam bir temele alma ihtiyacınız bu paylaşıma bağlı gibidir. Sorunlu bir ilişkiniz olsa dahi, eğer birbirinize karşı tutkuluysanız beraberlik devam eder. Bu enerji Boğa gibi cinsellik konusunda gayet güçlü bir burcun, ilişkideki problemleri bu dürtü çerçevesinde değerlendirmeye alması mümkünse de, ben Boğaların yine de ayakları yere basacak şekilde düşünecekleri kanaatindeyim. Zaten bu tarihte Venüsü yöneten güç Mars geri hareketini sürdürdüğü için, bilinçli hareket etmekte yarar var. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat tarihi özellikle ilişki konusunda beklenmedik sürpriz gelişmeyi işaret etmekte. Bu bir gizli ilişkinin startı olabileceği gibi, eskiye dönük meselelerin tekrar önünüze gelmesi anlamında önemli gözüküyor. 15 Şubat sabrımızı sınayan bir tarih. Bir yandan aşkta arzuluyuz, ihtiraslıyız diğer yandan ilişkide mücadeleler söz konusu.

İŞ VE KARİYER

19 Şubat tarihine kadar Kova burcunda ilerleyecek Güneş, mesleki konularda geniş fikirli düşünmeye, yeniliklerden yana kararlar almaya, özgürlük, eşitlik ilkesi içinde hareket etmeye çalışmalısınız. Bir boğa için bu durum tabi ki zorlayıcı olabilir. Çünkü o, kendi inandığı doğrular üzerinde hareket etmekten, belli kurallarla yaşamını çizmekten yanadır. Durum böyle olunca bu tarihler arasında belli bir miktar zorlanması mümkündür. Toprak grubunun üyesi olarak elindekileri korumaktan yana düşünmek isterken, Güneşin Kova burcu seyri altında ise tam tersine ilerlemek için yeniliklere açık olmak gerekiyor. Yani yeri geldiğinde özgür kararlar vermeniz, tek başına hareket etmekten ziyade, ekip halinde çalışmayı kabullenmeniz lazım. Ayrıca bu etki altında, bulunduğunuz konumda eskinin ağırlaştırıcı veya gelişimi yavaşlatıcı noktaları tespit ederek düzenlemeniz gerekiyor. Yani daha aktif hareket etmeyi, içinde bulunduğunuz iş şartlarını, çalışma hayatınızı tarafsız bir bakış açısıyla gözlemleyerek düzenlenmeniz şart. Dikkatli değerlendirmelerden sonra bilinçli bir şekilde karar almalı, konumunuzu, alışkanlıklarınıza göre değil, bu dönemin gelişmelerine göre yeniden ayarlamayı bilmelisiniz. Yani değişim ve gelişim için kendinizi ve amaçlarınızı yeni bir bakış açısı altında değerlendirmek son derece önemli.

14 Şubat tarihine kadar kariyer evinizde seyri devam edecek Merkür sürecini olumlu yönde değerlendirmemiz için öncelikle hedefimizi, toplum içindeki yerimizi, yeteneklerimizi ve yenilikçi tarzda görüşlerimizi, grup faaliyetlerimizi kafamızın içinde gerçekçi bir şekilde mutlaka oturtmamız lazım. Merkür-Kova burcunda ilerlediğinde, onu yöneten güç Uranüstür. Uranüs bildiğiniz gibi Koç burcunda ilerlemekte. Bu gösteriyor ki 2011 yılından bu yana bir takım kariyer değişimleri yaşamaktayız veya değişimlere göre kendimizi ayarlamak durumundayız. Bir Boğa genel olarak disiplinli ve sistemli çalışmaktan yanadır. Beklenmedik değişimler onu rahatsız edebilir. Belli bir düzende, uzun vadeli gelir elde edebileceği işleri tercih eder. Yaklaşık bir yıldır, gerek çalıştığınız iş yerinde veya gerekse sektörel anlamda bir değişim, hızlanma, bazen zorlanmalar yaşıyorsanız, o zaman sizin de iş kriterlerinizi gözden geçirmenizde yarar var. Bilgi birikiminizi, bulunduğunuz alandaki konumunuzu, yeteneklerinizi gerçekçi bir şekilde ele almak gerekiyor. Yeniliklere açık olmamız ve bu yenilikleri uygulama yönünde sistemin gereklerini göz ardı etmememiz lazım. Satürn iş evinizde 7 Şubat tarihinde geri hareket yapacak. Bu durum doğal olarak iş konularının tekrar ele alınması, düzenlemelerde bulunması, iş ilişkilerinin dengeli bir şekilde yürütülmesi anlamında durdurucu bir etki yaratabilir. Eğer hayatınızda yeni bir değişim söz konusuysa, bunun tam olarak yerine oturması için sabırlı olmanız gerekebilir. Merkür-Kova burcu geçişinin etkili iki tarihi 3 ve 13 Şubat. Her ikisi de olumlu bir görünüm. Özellikle 13 Şubat tarihi, Ocak ortalarında alınan kararlar veya o tarihten bu yana yaşanan gelişmelerin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor.

*VİZYON

Neptün, 3 Şubat 2012 itibariyle Balık burcunda seyrine başlayacak. Kendi yönettiği bir burçta ilerleyen Neptün aslında soyut konularla uğraşan(sanat, mistizm v.b) kişiler için oldukça faydalıdır. İlham gücü verir, esinleme getirir, sezgileri güçlendirir, ilham verir. Sizlerin ileriye yönelik hedefleriniz evinde gerçekleşecek bu hareket, ideallerinizi, hayallerinizi gerçekleştirmeniz adına yararlı gibi durabilir. Ancak dozunu iyi ayarlamak lazım. Yani sadece hayaller karın doyurmaz biliyorsunuz. Bulutların üstünde yaşamak kimileri için güzel olabilir. Ancak somut bir başarı için var gücümüzle çalışmamız gerektiğini unutmayalım. Hayallerimiz gerçekleşebilirlik çerçevesi içinde olmalı. Bu enerji size değişik çevrelere girme, yeni trendleri takip etme, gerilimli durumlarda kendi kendinizi rahatlatma anlamında destek verir. Gerçeklerden kopmadan ilerlemeniz halinde, hem vizyonunuzu geliştirme hem de yepyeni deneyimler yaşama imkanı bulursunuz. Dostluklarınız konusunda gerçekçi olunuz. Kimlerle nasıl bir sosyal ilişki yaşıyorsunuz bunlara dikkat ediniz. Kısa vadeli düşler yerine uzun soluklu bir gelecek için yaratıcı düşününüz.

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Boğalar, 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek olan Satürn, iş ortaklığı, işinizle alakalı her türlü konu, sözleşme, yeni iş görüşmeleri, mevcut işinizdeki sorunlar veya ileriye yönelik kararlarınız bakımından dikkatli olmanız gerektiğinin simgesidir. İş ve ilişki sorunlarınızın sağlığınızı risk altına alabileceğini hesap ediniz. Başkalarının fikirlerine özellikle açık olmanız, hayatınızda neyin önemli neyin önemsiz olduğu konusunda kendinizi ayarlamanız gerekmekte. Belki yeri geldiğinde bir öğrenci gibi çalışmanız gerekecek. Ben biliyorum demekten ziyade öğrenmeye çalışıyorum demek zorunda kalacaksınız. Ortaklaşa hareket etmeye, paylaşımda bulunmaya gönüllü olmanız gerekecek. Bunlar gözünüzü korkutmasın. Özellikle Satürn geri hareketinde ilerlemeniz yavaşlayabilir. Hatta eski halledilmemiş iş sorunları veya durumları tekrar önünüze gelebilir. Böyle durumlarda soğukkanlı bir şekilde dengenizi muhafaza ederek ne yapmanız gerektiğini bilirseniz kendinize anlamlı gelmeyen herşeyi gözden geçirebilir, hangi yolda ilerlemek istediğinizi tespit edebilirsiniz. Bu tarihler arasında ani kararlar vermek yerine planlamalarda bulunmak gayet önemlidir. Sorumluluklarınız artabilir. Fakat gerçekçi düşünülmesi halinde doğru bir karar verilebilir. Sağlam olmayan, sorun yaratan ve ilerlemenizin önünde engel oluşturan herşey temizlenmeli, ayıklanmalı ve geri hareketin bitiminde yeni şartlara göre hayatınızı düzene koymalısınız.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Boğalar 7 Şubat saat 23:54 itibariyle Aslan burcunda meydana gelecek Dolunay, yuvanız sınırları içindeki hakimiyet duygunuzu yükselticidir. Bu yükseliş üzerinizde baskı oluşturan her konuda mücadele etmenize ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenize yol açabilir. Dikkati çekme arzunuz yoğundur. Özellikle yuvanızda, söz sahibi olma isteğiniz fazladır. En azından sizin arzularınıza saygı duymalarını bekleyebilirsiniz. Size göre ihtiyaçlarınız son derece önemlidir. Bu ihtiyaçların karşılanmaması halinde isyan etmeniz, tepki göstermeniz mümkündür. Duygusal açıdan sizi böylesine güçlü kılan ifade gücünüz, iş hayatınızla ilgili mevzularda ani ve dürtüsel kararlar vermenize yol açabilir. Kariyeriniz ve toplumsal aktivitenizde ön planda olabilmek ve kendinize yeni bir yön çizebilmek için karşınıza çıkabilecek fırsatları düşünmeden kabul edebilir veya iş hayatınızla alakalı konularda gerilim içinde olabilirsiniz. Oysaki Dolunay, gerek duygusal hayatınız ve gerekse toplumsal yaşamınızda sakin ve temkinli hareket etmeniz gereken zamanı işaret eder. Yanlış bir karar vermemek için öncelikle içinde bulunduğunuz durumu net olarak görmeli, olayların yatışmasını veya netleşmesini beklemeli, ondan sonra ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Karşınıza çıkabilecek bir iş fırsatı veya büyüklerinizle, patronlarınızla aranızda oluşabilecek zorlu durumlar ve iç dünyanızdaki fırtınalara çare bulmanız için bilinçli hareket etmeniz gayet önemlidir.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Balık burcu seyir süresince zihinsel anlamda duyarlılığınız yüksektir. Eğer bu enerji doğru şekilde kullanılmazsa, tembellik, yavaştan almalar, kaygısızlık, iş yaparken isteksizlik gibi durumlar oluşabilir. Çalışma hayatınızda ileriye dönük düşünmek geri planda kalmaya başlayabilir. Oysaki yapılması gereken tam tersine hareket etmek ve geleceği düşünerek girişimci olmaktır. Fakat Balık burcunda ilerleyen Merkür kişiyi bağımlılıkları yönünde etkilediği için, aynı noktada saymanız mümkündür. Ruhsal sağlığınız ve sinirleriniz özellikle zayıf olduğundan, girişim ve cesaret arzusu tam anlamıyla geri planda kalır. Bu süreci olumlu yönde değerlendirmenin sırrı, kimsenin etkisi altında kalmadan ilerlemek, kararlı olmak bastığınız yerin bilincinde olarak konuşmak ve bağlantı kurmaktır. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat. 19 ve 23 Şubat ileriye yönelik olarak hedeflerinizi aklı başında bir şekilde gözden geçirmek lazım. İş konularında geçmişe yönelik bazı meseleler tekrar önünüze gelebilir. Çok aklı başında düşünmeniz gerekiyor.

19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında, Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş kimlik duygunuzu en iyi şekilde ifade ettiğiniz alanın, arkadaşlık ilişkileriniz ve oluşturduğunuz grup içi faaliyetleriniz olabileceğini göstermekte. Ortak bir amaç çerçevesinde yeni arkadaşlıklar kurabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Siz, sahip olduğunuz her şeyi fazlasıyla önemsediğiniz için, dikkat ettiğiniz en önemli şey, en başından güvenilir ve sağlam adımlar atmak, verdiğiniz mücadeleye değecek faaliyetlerde bulunmaktır. Çünkü herhangi bir şeyi elde etmenin kolay olmadığını ve bu yüzden de risk almamak gerektiğini en iyi bilen kişi sizsiniz. Ve siz bu tarihe kadar, birlik ve beraberlik adına, rahatınızdan ve zamanınızdan fedakarlık ederek, elinizden geleni yapmaktan kaçınmazsınız. Çünkü dost eli uzattığınız kişilerin bir gün sizin için de bu yardıma koşacaklarının bilincindesiniz. Ayrıca, yapınızda bulunan üretkenliği çevrenizdeki insanların görmesi size haz duygusu yaşatabilir. Bu dönemde hedeflerinizin üstüne sabırla yürümeli, yılmadan yorulmadan çalışmalısınız. Size ilerde desteği olabilecek insanlarla tanışmak ve yakın görüşmelerde bulunmak, bir yardımlaşma ağı kurmak daha sonra size artı faydalar olarak geri dönebilir. Sosyal hayatınızla bütünleşmek, sevgi, şefkat ve merhamet duyguları altında diğer insanları kucaklamak ihtiyacı duyabilirsiniz. Balık süreci genel olarak kendini aşmakla alakalı olacağından, kendinizdeki eksikleri, sınırları aşarak yeni düzenlemelerde bulunmanız gerekebilir. Dostlarınız, güçlü pozisyonda bulunan insanlar, sizinle ortak amacı paylaşan önemli kişilerle nazik, düşünceli, özverili ve mütevazi şekilde anlaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde hassas davranmak, yaşamınızda olan bitene seyirci kalmak, sanki hiçbir şeyi umursamıyormuş gibi bir izlenim yaratmak kesinlikle yanlış olabilir. Net bir kimlik duygusu geliştirmeli, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeyi bilmelisiniz. Şimdi gelelim bu seyir esnasında dikkat etmeniz gerekenlere. Öncelikle böyle bir enerji altında hayalci yaklaşımlar ve ütopik fikirlere bolca rastlamaktayız. Burada durup mutlaka mantıklı bir şekilde düşünmeniz lazım. Amaçlarınız konusunda ne kadar kararlısınız. Yani gerçekten değişimden yana mısınız yoksa birilerinin gelip sizi kurtarmasını mı bekliyorsunuz? Bu çok önemli. Yoksa kolayca dağılır, hedefinizden uzaklaşırsınız. Oysaki kararlı olmak ve ben bu yolda şu şekilde ilerlemeye söz verdim demeniz gerekiyor. Böylece Güneşin enerjisini doğru manada kullanmış olursunuz. Hangi yönde ilerlediğinizi, kimlerle çalıştığınızı, ne gibi değişimler uygulamak istediğinizi kafanızın içinde, çok iyi belirlemek gerekiyor. Bunu yaptığınız zaman ona göre bilinçli hareket edebilir, hayal kırıklığı yaşamadan yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat. İlk dört tarihi olumlu buluyorum. 29 Şubat tarihinde kafanızın içinde düşündüğünüz, belirlediğiniz hedefi tutturmakta, destek görmekte zorlanmalar oluşabilir.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda meydana gelen Yeniay, ileriye yönelik hedefleriniz adına sizi destekleyici ve umutlandırıcıdır. Dostlarınız, can bildikleriniz ve sizin için önemi olan insanlarla bir araya gelmenizi ve ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayan bu oluşum altında, sevgi, merhamet ve ilginizle onları kucaklayabilir, elinizden gelen desteği verebilirsiniz. Gelecek amaçlı planlarınız, gruplarla olan temasınız ve toplumla yakından alakalı işlerinizle ilgili de sizi rahatlatacak Yeniay, kafanızın içindekileri uygulamanız adına size manevi bir güç olabilir. Belki bütün bunlar bir günde ortaya çıkmayabilir. Bunu toprağa ekilmiş bir tohum gibi düşünerek sabırla takibini yapmalısınız. Sizler açısından bu tohum, grup faaliyetleri, arkadaşlık ilişkileri, sıra dışı girişimler, toplumsal etkinlikler, başka insanların sizi desteklemesi, sosyal çevreniz ve bu çevre içindeki rolünüz, özgürlüğünüz, ortak hedeflerinizle ilgili konularda etkili olup ayrıca zihinsel yaratıcılığınızın yükselişi anlamına gelmektedir. Boğalar için bu yeniayın bir başka güçlü etkisi, dışa açılmayı yani sosyalleşmeyi sağlaması ve yenilikleri daha rahat bir şekilde kabullenmenizi desteklemesidir. Başka insanlar sizi dinlemeye hazırdır, hatta hayallerinizi gerçekleştirmeniz için yardımcı olabilirler.Yeniay, kişiyi olumlu bir şekilde motive edici ve içten içe sarıp sarmalayıcıdır. Tazelik ve ferahlıktır, motive edicidir. Balık burcunda gerçekleştiği için sınırları ortadan kaldırıcı ve üzerinizdeki baskıları hafifletici bir gücü vardır. Bu sayede plan ve projelerinizin önündeki engelleri aşabilir, kendinizi daha güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kendinize gerçekçi ve belirli bir yön, plan çizmeniz halinde yeniay enerjisi önceliklerinizi belirlemenizde ve bunları diğer insanlarla paylaşmanızda size ışık olabilir. Kişisel hedefinize uygun kişilerle sizi bir araya getirebilir ve hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayabilir.

PARA KONULARI

27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında etkili olacak maddi kazanımlar evinizin yöneticisi Merkürün Kova burcundaki seyri, parasal konularda geleneksel düşünmekten ziyade özgün bir şekilde kendinizi ifade etmenizi, atak davranmanızı teşvik edicidir. Girişim konusunda, yatırım gibi durumlarda karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmek için öncelikle aktif olmak en önemli koşul. Siz de bilirsiniz ki her zaman para konusunda temkinli hareket etmekten hoşlanırsınız. Öyle kolay kolay girişken davranmaz herşeyi iyice tartarsınız. Bu genelde doğru bir harekettir fakat eğer karşınıza çıkan fırsat bu kadar düşünmeyi gerektirmiyorsa ve gerçekten olumluysa burada erken harekete geçmek size çok şey kazandırabilir. Bu enerjinin etkisi altında, parasal konularda bulunduğunuz alana orijinallik katabilmek, sosyal organizasyonlarda tanıtım faaliyetlerinde bulunarak ekip çalışmasını önemsemek, geniş bir çerçeve çizerek kişilerle irtibat içinde olmak, internet üzerinden kendinizi ve işinizi tanımlamak gayet faydalıdır. Sosyal ilişkiler ağı içinde kendinize bir yön tayin etmek ve modern teknolojiden yararlanmak hakikaten faydalı olabilir. İşinizi yeniden düzenleyerek, yeniliklerde bulunarak, modern araç ve gereçlerle donatarak işinizi geliştirdiğiniz takdirde, buna bağlı olarak parasal gelir kaynaklarınızda artışlar olduğu gibi, mesleki açıdan kendinizi tanıtmış olabilirsiniz. Parasal konularda tarafsız objektif ve yaratıcı düşünmeli, orijinal çözümler bulmalı ve ek gelir kaynakları yaratmaya çalışılmalıdır. Mesleki açıdan daha iyi bir gelir elde etmek istiyorsanız, gelebilecek yeni teklifleri mercek altına almalısınız.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında para evinizin yöneticisi Merkür Balık burcunda seyrine başlayacak. Finansal konularda ideallerinize uygun ve hayallerinizi gerçekleştirmek adına başkalarıyla iletişiminizi güçlü tutmaya çalışmanız önemli. Çünkü bu enerji, para konusunda size güçlü bir tahmin duygusu verebilir. İç sesiniz ve sezgileriniz gayet yoğundur fakat dikkatli bir şekilde ilerlemek esastır. Yani risk almak yerine incelemelerde bulunmak, kısa yoldan para kazanmak adına temeli sağlam şekilde ilerlemek önemlidir. Hayallerinizin sizi çepeçevre saracağı bu tarihler arasında karar vermeden önce iki yönlü düşünmek, durumların olabilirliği veya imkansızlığı konusunda mantıklı hareket etmek lazımdır. Yani siz kazanç sağlamak üzere aldığınız duyumların etkisi altında kalmak yerine bunların gerçekle ne kadar bağlantılı olduğunu iyice anlamanız gerekir. Kimi zaman maddi konularda başkalarıyla alışverişte bulunurken karşınızdakini etkilemek adına, gereğinden büyük sözler verebilir veya konuşabilirsiniz. Fakat bunları yerine getirmek daha sonra mümkün olmayabilir. Onun için dikkati elden bırakmamak gerekiyor. Bu seyir özellikle mesleği sanatla alakalı olanlar için etkili ve kazançlıdır. İlginç kişilerle tanışmak mümkündür. Bir konuda daha sizi bilgilendirmek isterim. Bu tarihler arasında para konusunda görüşeceğiniz veya bağlantı içinde olduğunuz insanlara dikkat ediniz. Akılla mantıkla açıklanmayacak durumların içinde yer almayınız. Geleceğe yönelik plan ve projelerinizi kazanca dönüştürmek için, farklı insanlarla temasa geçiniz, düşünce alışverişinde bulununuz fakat son noktayı koymadan önce iyi düşünmeye çalışınız. Çevrenizdeki insanlara maddi anlamda destek olurken, bu insanların ne denli dürüst davrandıklarını iyice anlamaya çalışınız. Zevkleriniz ve hayalleriniz için gücünüzü aşan paralar harcamayınız. Sınırlarınızı iyi çiziniz ve kimsenin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz ve özellikle bağımlılıklarınızın esiri olmayınız.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-10-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 7-13-14-20-21
Aşkta En Şanslı Günler: 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-3-29
Yeniay: 26-27-28-29
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 13-14-15
(Ay-Akrep burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER