Habertürk 02.07.2011

Boğa burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay boğalara, yakın çevreleri ile olan ilişkilerinde duygusal alışverişin yoğunlaşacağını söylüyor.

Boğa Burcu Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Boğa burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz Parçalı Güneş Tutulması dışa karşı sert ancak kendi içinde kırılganlaşan bireyin sevdiklerini koruma içgüdüsünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamasını sağlar. Ailevi konular, yakın çevre ilişkileri üzerinde yoğunlaşma üst seviyededir. 2 Temmuz Merkür Aslan burcu seyri, kendinizi gösterme ve merkezde olma ihtiyacınızın göstergesidir. İç dünyanızda yükselen benlik duygunuz, dediğim dedik tavırlarınız sözel iletişiminizde de göze çarpar. 4 Temmuz Venüs Yengeç burcu seyri yakın çevre ilişkilerinizde duygusal alışverişlerin yoğunlaşmasını sağlar. Manevi değerlerinize olan hassasiyetiniz yüksektir. 23-28 Temmuz Aslan burcunda ilerleyen Güneş-Venüs ve Merkür ev içi, ailevi, yerleşim,çocuklar ve aşk yaşamınızla alakalı konulardaki aktivitelerin göstergesidir. Ay sonuna doğru başlayan Merkür Başak burcu seyri aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmenin işaretidir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek. Sizler için güvence duygusu gerek maddi ve gerekse manevi açıdan daima önemlidir. Bu nedenle bir Boğa daima bastığı yere dikkat eder ve yarınlarını garanti altına almak ister. Bu enerji öncelikle yakın çevrenizde bulunan kişilerin güvenliğini sağlamak ve huzurlu bir yaşam sürmeleri adına çaba sarfetmeniz anlamına gelmektedir. Her ne kadar yapmaya çalıştıklarınız, ciddi tutumunuz ve ağırbaşlı hareketleriniz nedeniyle tam olarak anlaşılmasa da, sonunda görülecektir ki, siz bu dönemi gayet faydalı bir şekilde değerlendirmişsiniz. Her şeyden önce bu süreçte sevdikleriniz sizin yanınızda huzur bulacak ve onlara verdiğiniz değeri çok daha iyi anlayacaklardır. Çünkü siz hem maddi hem de manevi anlamda onları korumayı ve kollamayı bir görev gibi benimseyebilir ve sorumlulukla yerine getirebilirsiniz. Çünkü amacınız güvendir ve bunun için herşey yapılmalı ve huzur bulunmalıdır.

Ayrıca bu süreçte şefkat hissiniz gayet yüksek bir şekilde uyumlu hareket edeceğiniz için aranızda gerginlik olan insanlarla da her konuda ortak bir nokta oluşturabilirsiniz. Tartışmalar tatlıya bağlanabilir ve tatsızlıklar sona erdirilebilir. Kimileriniz bu dönemde yuva anlamında kök salabilmek için yakınlarıyla temas halinde olabilirler. Yeni bir çevrede yeni bir ev yaşamı veya eviniz alanı içinde yeni bir güvenlik oluşturma dürtünüz de yüksektir. Kimileriniz bu etki altında tüm ailenizi tek bir çatı altında bile toplamayı düşünebilirsiniz. Duygu dünyanız açısından da mutluluk ve huzur olgusu ön plandadır. Genelde sağlam ve sadık duygularınız konuşmalarınıza yansır ve davranışlarınızda doğal bir nezaket ve duyarlılık göze çarpabilir.

21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Mars süresince duygularınızı geriye çekerek mantıklı bir şekilde düşünebilirsiniz. Öncelikle evlilik ve uzun süreli bir beraberlik konusunda bir Boğa genel olarak sağlamcı düşünür. Bu tarihler arasında partnerinin maddi gücü, değerlerine verdiği öneme dikkat edebilirsiniz. Eğer ayakları üstünde duramayan veya problemler karşısında uygun çıkış yolları bulamayan bir kişiyle beraberseniz doğal olarak tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak bu dönemin bir başka etkisi iki yönlü düşünme, hareket etme, iki olasılığı birden göz önüne alma veya aynı anda iki seçeneği değerlendirme şeklinde gelişebilir. Mars evlilik evinizin ikinci yöneticisi olduğu için doğal olarak partnerinizin beraberliğe bakış açısını ve tavırlarını anlamamızda da etkilidir. Bu enerji gösteriyor ki partneriniz bu tarihlerde, maddi ve manevi kazanç, değer konularına fazlasıyla odaklıdır. Bu yüzden istemeden de olsa, mesafeli hatta bazen buz gibi soğuk davranabilir. Güvencesini fazlasıyla önemsediği bir zaman aralığıdır. Çelişkili tavırlar sergileyebilir. Aklı ve diliyle harekete geçebilir. Yani bazı durumlar kafasında tam olarak yerine oturmadığında bunu sözel olarak ifade etmek isteyebilir. Aynı şekilde bu dönemde siz de kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Açıkçası ilişkideki sorunlardan ziyade maddesel güvence, iş girişimleri veya kazancınızla alakalı konular daha fazla gündeminizdedir. İlişkisi düzgün seyirde gidenler bu süreçte birbirlerini destekleyerek, birbiriyle konuşarak güç bulmaya çalışabilirler. İlişkisi olmayanlar bu tarihler arasında, aktif kimlikte, akıllı, parasını kazanmayı bilen, kendisine destek olabilecek bir kişinin özlemini duyabilirler. Karşınıza çıkacak kişi, sizden oldukça farklı yapıda biri olabilir. Hem zekidir hem de çıkarları konusunda oldukça hassastır. Onu belli bir kategoriye sokmak zor olabilir. Çünkü kararlı gibi durmaktadır. Fakat aynı anda iki türlü hareket etmesi mümkündür. Bazen oldukça aktif bazen de sadece konuşan ama ortaya bir şey koyamayan yapıda biri olabilir. Zeki konuşmaları vardır. Diliyle sizi etkilemesi mümkündür. Mars-İkizler burcu geçişinde en etkili tarihler: 6 ve 22 Temmuz. Günlük yorumlarınızda bu geçişlerden geniş bir şekilde söz edeceğim.

2-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, aşk hayatınızla ilgili konularda bencil düşünmenizi sağlayıcı bir enerji olarak önemlidir. Sabit fikirlilik verebilir. Yani değerleriniz ve güvenliğiniz söz konusu olduğunda benim dediğim doğru şeklinde tavırlar içine girmeniz mümkündür. İlişki konusunda son sözü de ilk sözü de söyleyen ben olmalıyım diyebilirsiniz. Size göre, siz hiçbir zaman hata yapmayan birisisinizdir. Sizi eleştirmesini anlamanız mümkün değildir. Onu dinlemek yerine, sadece kendi konuştuklarınızı duyabilirsiniz. Sanki krallığınızı veya kraliçeliğinizi ilan etmiş gibisinizdir. Bu durum doğal olarak aşk hayatınızla ilgili konularda sorunlara yol açabilir. Yani sizin gibi düşünmeyen sevgiliniz buna itiraz edebilir. Problemlerin halledilmesi aşamasında, egonuz ön planda olduğundan, tarafsızlık ortadan kalkar. Bu ise, çözüm bulmak yerine, yeni bir sorunun oluşmasına sebebiyet verebilir. Benim tavsiyem durumları geniş açıdan incelemeye, görmeye çalışmanız ve aşkta iletişimi ön planda tutmanızdır. Tarafsız düşünmek, yapıcı olmanızı sağlayacağından tabii ki sorunların çözümünde birbirinize kulak vermeniz de kolaylaşacaktır. Kısaca bu dönemde ılımlı hareket etmekte fayda vardır. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerji, yeni bir aşk yaşamaya olan ihtiyacınızın göstergesidir. Fakat geçmişte yaşadığınız tecrübeler gözünüz korkuttuğundan ve yapı olarak maceracı bir insan olmadığınızdan ilişkiye girmeniz zor olabilir. Eski veya devam etmekte olan fakat henüz adı konmamış bir ilişkinin üzerinizdeki etkisi bu dönemde daha fazla hissedilebilir.

4-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Venüs, sahiplenilmeye, korunmaya ve kollanmaya olan ihtiyacınızın yükseldiği bir dönem anlamı taşır. Genel olarak duygularınız ilişkide baş plandadır. İlişkisi sağlam olarak devam edenler açısından bu enerjinin anlamı, birbirinizle kuvvetli bir bağlantı kurarak, maddi ve manevi açıdan geleceğinizi garanti altına almak amaçlı hareket etmeniz demektir. Sevgiyle birbirinize sarılır, sorunlara birlikte göğüs gererek, mantıklı çıkış yolları bulmaya çalışırsınız. Bu arada sevdiğiniz kişi göz bebeğiniz gibidir. Beraberliğinizde bağımlılık olgusu ön plandadır. Uyum ve bütünlük içinde dönemi geçirmeniz mümkündür. İlişkisinde sorun olan Boğalar bu dönemde, bir yandan beraberliğiniz hakkında akıllıca ve gerçekçi bir şekilde düşünmeye çalışırken Venüs gezegeninin Yengeç burcu seyri nedeniyle kopmakta zorlanabilir, alışkanlıklarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Oysaki yapılması gereken gerçekçi düşünmektir. Kimileriniz bunu başarabilir bazılarınız ise yine alışkanlıklarınızın esiri olursunuz. Yani aklınız git, derken yüreğiniz kalmanız gerektiğini söylüyor gibidir. Ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsanız da, bağlılığınız yoğundur. Bu yoğunluk, kolayca etkilenmenize neden olmaktadır. Aslında birlikteliğinizin çıkmazlarının siz de farkındasınızdır. Aradığınız sıcak bir yuva, sevgi ve şefkattir. Durum böyle olunca gerçeklerin farkında olan siz, yine geçmişin gölgesi altında yönelişlerde bulunabilirsiniz. Fakat şu bir gerçek ki, bir Boğa gerek doğal yapısı, gerekse bu dönemde iletişimsel konularda ve mücadelesinde mantıklı hareket etmesini sağlayan enerjilerle çevrili olduğundan, problemli ve sorunlu ilişkisi hakkında gerçekçi düşünmeyi başaracak kadar iradeli bir kişidir. İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde güçlü duygusal bağlar kurmaktan, sürdürmekten fazlasıyla hoşlanırlar. Bayan Boğalar maddi ve manevi anlamda güçlü erkeklere, Bay Boğalar ise aynı şekilde sahiplenici, koruyucu sevgi ve şefkat dolu bir kadına arzu duyabilirler. Akıl maddi konularda savaş verirken, yürek sevgiyle sarıp sarmalayanları istiyor gibidir. Bu bakış açısı ne kadar baskın duruyor gibi olsa da, karşınıza birinin çıkması halinde mantığınızı devrede tutmanız mümkündür. Kimileriniz için bu dönem daha da özel bir durumun göstergesi olabilir. İlişkiniz çoktan bitmiştir. Hatta herkes yoluna gitmiştir bile. Fakat tarihler 4 Temmuzu gösterdiğinde başlayan Venüs Yengeç burcu seyri garip bir şekilde tekrar karşılaşmanız veya bir şekilde eski ilişkinin tekrar gündeme gelmesi anlamı taşıyabilir.

Peki bu durumda ne yapılmalıdır? Herşeyden önce şunu söylemeliyim ki, bu enerji kısa bir yansımadır ve açıkçası Ay denetiminde olduğu için duyguların değişkenlik arzetmesi gayet kolaydır. Ayrıca eski olan herşey, hatıralar, birlikte yaşanılanlar sizi öylesine etki altına alır ki tekrar eskiye dönüş yapmanız bazılarınız için gayet kolaydır. Fakat burada durup, gerçekçi bir şekilde düşünülmesi lazımdır. İşte bu gerçekçi düşünmeyi sağlayacak olan aşk evinizdeki Merkürün Başak burcu etkinliğidir. Çünkü eskinin tadı ne kadar etkileyici olsa da, gerçekler ışığında tatmin edici görünmüyorsa 28 Temmuz sonrası bitmeye mahkum demektir. Yalnız her iki taraf da, ayrılıktan ders aldıysa, hatalarını tamir etmişse, geçen süre zarfında eksiklerini görüp kendini geliştirmişse kader tekrar sizi bir araya getirmiş olabilir. Tabi ki bütün bunların kişisel anlamda nasıl gelişeceği ancak iki kişinin geçtikleri sürece, aralarındaki etkileşime ve eşleşim haritalarındaki uyuma bağlıdır. Fakat genel bu ilişkinin sürmesinin zor olacağını söyleyebiliriz. Venüs-Yengeç seyri boyunca etkili olan tarihler: 4-8-9- ve 13 Temmuz. Özellikle ilişki açısından en dikkatli olmanız gereken tarih 13 Temmuz. Bu tarihte Venüs-Satürn arasında oluşacak zorlu görünüm, eğer eşleşim haritanızda uyumsuz enerjiler söz konusu ise ve ilişkinizin temeli güçlü değilse, ayrılık yaşanmasına neden olabilir. Bu konudaki geniş açıklamayı günlük yorumunuzda ele alacağım. Takip etmenizi faydalı olur.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Aslan burcu seyri sizler için her yıl, ev hayatınız, ailevi ilişkileriniz ve duygusal yaşamınızda etkili bir süreçtir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz bu dönemde, aile olma güdünüz yüksektir, değerlerinize sahip çıkma isteğiniz daha da fazla büyür ve güvenliğiniz konusunda da oldukça duyarlısınızdır. Bütün bunların yanısıra evinizin kralı ve kraliçesi olarak kendinizi gösterme ve etrafınızdaki insanlara kabul ettirebilme isteğiniz yoğundur. Düşüncelerinizde sabit görüşlülüğünüzün yansımaları iki misli artabilir ve bu konuda kimseye karşı taviz vermek niyetinde değilsinizdir. Duygusal ve fiziksel anlamda gururunuzu okşayabilen her insan ve her olay değerlidir. Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Onurlu bir yaşam sürmek, güçlüklerle mücadele etmek, engellerin üstesinden gelmek isteğiniz yüksek olduğundan değerlerinize en ufak bir zarar verilmesi, umursanmaması halinde tepkisel davranmanız mümkündür. Ailenizle alakalı her konuda öne atılmak, cesur bir şekilde kendinizi ifade etmek arzusu, size etkili bir ifade gücü, canlılık kazandırabilir.

Bu dönemin sadece ev ve aile yaşamınız üzerinde duygularınız bakımından da önemi büyüktür. Kendinizi huzurlu, mutlu ve güvende hissetmek için bunca zaman verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin karşılığını alma ihtiyacınız yükselmeye başlar. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz. Bu enerji, iç dünyanızda da etkisini gösterebilir. Sakin ve sessiz bir insan olarak bu tarihler arasında daha cesur düşündüğünüzü, çabuk harekete geçebildiğinizi hissedebilirsiniz. Gücünüzü göstermek ve kabul ettirmekten hoşlandığınız için, planlarınızı yaparken başarınızın diğer insanlar tarafından da onaylanması, ilgi çekmesi, takdir edilmesi ve imrenilmesi için olanca çaba sarfedebilirsiniz. Ayrıca bu dönem, son bir yıl içinde yaşadıklarınızın özümsenmesi, geldiğiniz noktanın tam olarak tespit edilmesi ve iç dünyanızda yeni kararlar alınması açısın da etkili olabilir. Bu dönemde dikkat edeceğiniz en önemli husus, aşırı gururdan uzak durmanız ve inatçı davranmamanızdır. Güvencenizi sağlamak adına yapmayı düşündüklerinizi iyi bir şekilde planlarsanız bu enerji harekete geçebilmenizde sizi destekleyici olabilir. Güneş-Aslan burcu seyri esnasında öne çıkan tarihleri: 3 ve 27 Temmuz. 3 Temmuzu önemsiyorum. Çünkü bu tarihte Güneş-Satürn arasında oluşacak zorlu görünüm, aradığınız güveni ilişkide bulamamanız halinde dengelerin sarsılmasına neden olabilir. Bu konudaki geniş açıklamayı günlük yorumlarınızda ele alacağım.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Boğalar Temmuz ayının ikinci yeniayı, 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle Aslan burcunda oluşacak. Ev ve ailenizle ilgili her konuda öne atılmaya ve onları korumaya yönelik düşünmenizi sağlayıcıdır. Bu enerji altında yeni bir ev değişikliği, evinizde büyük bir tadilat, ailenizden ayrılarak yeni bir yuva kurmak, ileride oturacağınız bir ev için yatırım planları yapmak konusunda destekleyicidir. Ağustos ayının kendi içindeki zorlu enerjileri altında olduğumuzu düşünürsek yeniayın ne olursa olsun güçlü ışığı bizi rahatlatıcı olabilir. Ancak gerçekçi düşünmeniz gerektiğini biliniz. Yeniay, sayesinde güven duygunuzu tazeleyebilirsiniz. Ancak bu güven abartılı davranmanıza, kendinizi dünyanın merkezinde görmeniz anlamına gelmemelidir. Kişisel egonuzun esiri olur illa kendi fikirlerinizin kabulü konusunda diretirseniz, huzur bulmanız zordur.

Yeniay, yuvanız, iç huzurunuz ve güvenliğinizle ilgili konularda gerekli planlamaların gözden geçirilmesi ve hangilerinin önceliğiniz olduğunun tespit edilmesi anlamında etkili olduğu gibi, çevreniz ve aile üyelerinizin size saygı göstermeleri anlamında da etkilidir. Hani bir söz vardır. Evinde huzurlu olan, mesleğinde de başarılı olur. Öncelikle yuvamız içindeki dirlik ve düzenin korunmasını sağlarsak, sevgi, saygı ve güven üçlüsünü düzgün bir biçimde yerleştirirsek elbirliği ile zorlukların üstesinden gelebiliriz. Yeniay enerjisi bunların yerleştirilmesi adına size ışık ve rehberdir.

İŞ VE KARİYER

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili Boğalar, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve ardından oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, Temmuz ayının en önemli enerjilerinden biri olarak öne çıkmakta. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetlerinizden tutun da, yakın çevrenizdeki insanlar, yolculuklar, fikirleriniz, yazma ve konuşma yoluyla kendinizi ifade edişinize kadar her alanda sahiplenme, koruma ve kollama güdünüzün artışı anlamına geliyor. Benim tavsiyem tüm ilişkilerinizde öncelikle duygularınızı, ihtiyaçlarınızı, geçmişinizi gözden geçirerek ruhsal güvenliğinizi yeniden keşfetmek.

Bu tutulma size, sahip olduklarınızın ne kadar değerli olduğunu gösterecek deneyimler yaşatabilir. Çevrenizdekilerden destek görebilir, yeni şeyler öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminiz düzelmeye başlar, sorunları ılımlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni gelişmeler meydana gelir. Yüksek okul sınavında başarılı olabilir, okul hayatınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir çevrede soluklanmaya başlar, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4-28 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek çalışma evinizin yönetici gezegeni Venüsün seyri, aşk hayatınızla ilgili olduğu gibi mesleki açıdan da etkili gözükmekte. Bu seyir kimileriniz için, iş hayatınızla ilgili konularda, etrafınıza bir duvar örmeye çalıştığınızın göstergesidir. Yani emniyet ve güven duygusu herşeyden önemlidir. Bu bakış açısı yeni bir girişimde bulunarak risk almak yerine, bulunduğunuz konumu sürdürmeniz anlamına gelebilir. Yani ne etliye ne sütlüye karışayım. Neysem durumuma razı olayım sonra ne yapacağımı düşünürüm diyebilirsiniz. Hatta bazılarınız bu düşünceyle az bir maaşa bile razı olabilirsiniz. Boğalar genel olarak zaten sağlam düşünmekten veya radikal kararlar almaktan hoşlanmayan kişilerdir. Durum böyle olunca, çalışma evinizin yöneticisi Venüsün Yengeç burcu seyri, şu anki işinizi sürdürmeniz veya eski iş yerine dönmeniz veya kardeş, akraba, yakın çevrenizde bulunan kişilerle iş yapmanız anlamına gelebilir.

Bu seyir altında, ailenin desteğini almanız, mesleki konularda size arka çıkmaları, ortaklaşa hareket etmeniz dönemin etkileri arasında yer alabilir. Kazancınızın büyük kısmını evinize ailenize sarfetmeniz gerekebilir. Onların her istediğini yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Bu enerjinin bir başka göstergesi, iş hayatınızla ilgili konulardaki hassasiyetinizi gösterebilir. Uyum ve paylaşmaya olan ihtiyacınız yoğundur. Bu durum, iş çevrenizle olan ilişkilerinizde de ön plandadır. çevrenizdeki kişilerle iyi geçinmek, işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaktan zevk alırsınız. Çevrenizle olan iletişiminizde arabulucu rolü üstlenebilirsiniz. Bu enerjinin bir başka yansıması, eşle yapılan ortak çalışmaların göstergesi olabilir. Birlikten güç doğar tanıma uygun bir şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken bir önemli nokta, işinizle ilgili konulara idealist bir şekilde yanaşmanızdır. Çünkü bu dönemde duygularınız, ailevi bağlarınız veya bir başka sebeple, karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmekte zayıf kalabilirsiniz. Örneğin bir başka şehirde çalışmanız gerekebilir fakat bulunduğunuz yeri terkedemezsiniz. Söz gelimi evlenmeyi düşünüyorsunuzdur fakat eşiniz bir başka şehirde yaşamak istiyordur. Bu arada iyi bir iş teklifi alırsınız. İki arada bir derede kalmışsınızdır. Duygularınız baskın gelir, kabul etmezseniz. Oysaki sizin için gayet olumlu bir tekliftir. Böyle durumlarda benim tavsiyem öncelikle enine boyuna düşünmeniz, cesaretinizi toplamanız ve gerekirse kabul etmenizdir. Bilirsiniz inatçısınızdır. Ama bazen insanın karşısına yol ayrımları çıkar. İyi bir karar veremediğinizde hayatınız boyunca pişmanlık duyarsınız. Onun için iyi düşününüz. Eğer amaç iyi bir gelecekse o zaman doğru bir adım atmaya çalışınız. Eskiye ve kurallara bağlı kalmayınız. Eğer şimdiki işinizden memnun değilseniz, bu sorunları çözüme kavuşturmaktan kaçınmayınız. Eğer sizi üzen durumlar varsa bunları sıcağı sıcağına çare bulunuz. Aşırı merhametli davranmayınız, kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyiniz. Hedeflerinizi koyarken gerçekçi davranınız. Hayalleriniz olması tabi ki güzeldir. Ama bunların sadece hayal olarak kalmaması için elinizden geleni yapınız. İyi bir fikir veya konu dikkatinizi çekerse tuttuğunuz şeyi asla bırakmayınız. Kendinize güveniniz. Venüs-Yengeç burcu seyrinin en etkili tarihleri: 4-8-9 ve 13 Temmuz olarak öne çıkmakta. Özellikle 9 ve 13 Temmuzda sakin ve temkinli olmakta fayda var.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Boğalar saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, yüksek düşünce gücünüz, dünyaya açılma, yeniliklerde bulunma hevesiniz ile alışkın olduğunuz yakın çevreniz, bağımlılıklarınız arasındaki kutuplaşmanın işaretidir. Bu tutulma, başta eğitim hayatınız olmak üzere, seyahatleriniz, yabancı kişilerle olan her türlü temasınız, basın, yayın, araştırma, hukuksal konular, dini görüşleriniz, ufkunuzu genişletme yoluyla kendi yaşam felsefenizi oluşturma konularında etkilidir. Eğitim hayatınız, akademik durumunuz, tayinler ve yeni bir çevreye yerleşim konularında meydana gelen değişimler nedeniyle sorumluluklar alabilir, kendi dünyanızı yeniden inşa etmek durumunda kalabilirsiniz. Alışılmış kalıplar dışına çıkma hevesiniz, yeni ve farklı girişim alanlarında kendinizi ifade etmek arzunuz fazlasıyla baskın olabilir.

Bu durumda alışkınlıklarınızın esiri olmak yerine, kendinizi geliştirmeye çalışmanız çok daha önemlidir. Yaşanabilecek bazı olaylar, sizi bulunduğunuz çevreden uzaklarda yaşamanız adına baskıda bulunabilir. Uzun vadeli hedeflerinizi geliştirici cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sürpriz gelişen iş seyahatleri size farklı dünyaların kapılarını açabilir. Üst konumdaki kişiler, etkin pozisyonlarda bulunmanızda itekleyici olabilir. İşte bu noktada, kendi alıştıklarınıza sıkı sıkıya yapışmanız, bağımlı olduğunuz kişilere veya durumlara takılı kalmanız gelişiminizin önünü tıkayabilir. Bu iki duygu arasındaki kutuplaşma keyifsizlik yaratır, kafanızın karışmasına neden olabilir. Mantıklı düşünmeli, enine boyuna araştırmalı, kendi hayatınızın efendisi olmaya çalışmalısınız.

PARA KONULARI

3 Ağustos tarihine kadar devam edecek Mars-İkizler burcu seyrinin anlamı Boğa gibi maddi ve manevi değerleri söz konusu olduğunda her zaman dikkatli olan burç mensupları için ilginç bazı gelişmeleri işaret edebilir. Hani sizin için yaş tahtaya ayak basmaz deriz ya. Fakat bu süreçte, iki ayrı yerden gelir sahibi olmak, iki ayrı iş yaparak gelirinizi çoğaltmak, iki ayrı bağlantı sayesinde para kazanmak gibi olasılıklar mevcuttur. Şöyle bir düşünce gelişebilir. Neden bir yerine iki ayrı yerle bağlantı kurmayayım ki, böylece iki gelir kaynağım olur. Tabi ki bunu gerçekleştirmeniz için epey hızlı olmanız lazımdır. Bu süreçte maddi yönden güçlenmenin sırrı, yenilikçi düşünmekten geçer. Yeni trendler, bilgi işlem, yayıncılık, internet, halkla ilişkiler, iletişim kanalları, seyahat, aktivite içeren sporlar, organizasyonlar, eğitmenlik gibi mesleklerden gelir sahibi olunabilir. El becerileriniz bazı kişiler aracılığıyla satışa sunabilir veya bizzat siz satabilirsiniz. Ancak ben yine de düşünmeden hareket etmemeniz kanaatindeyim. Özellikle 22 Temmuz Mars-Kuzey Ay düğümü zorlu görünümü önemlidir. Bu konudaki geniş açıklamayı günlük yorumlarınızda ele alacağım.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında yuvanızla ilgili yaşam alanında ve Aslan burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi Merkür, ev alanı içinde veya ailenizle ilişkinizde dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak gerekiyor. Sabit fikirlilikten uzak durmak lazım. Özellikle ailenizle alakalı giderlerde hakimiyeti sağlamak adına sert tavırlar içinde olmamak gerekiyor. Boğa için güvence çok önemlidir fakat bazen gelir düzeyi iyi olduğu halde harcamalar konusunda söylenmeye başlayabilir. Aslında esirgediğinden değil sadece hakimiyeti sağlamak için böyle davranmaktadır. Bu tarihler arasında özellikle evli boğaların çocukları, eşi, ailesi, yakınları bu serzenişten nasiplerini alabilirler. Kazanç konusunda ben merkezci bir düşünce içinde olmanız mümkündür.

Bekarsanız evinizle alakalı masraflar veya harcamalar nedeniyle parasal konularda dikkatli olmak gerekebilir. Kimileriniz bu etki altında yetenekli olduğunuz konularda ev içinde aktivitelerde bulunarak kazanç sağlayabilirsiniz veya işinizle alakalı konularda sabırlı olmanız gereken bir süreçtir. Çünkü para evinizin yöneticisi olan Merkür Aslan burcunda oldukça düşük etkili bir enerjidir. Bu durumda kazanımlarınızı ilgilendiren her konuda ne durumda olursanız olun, planlamalarda bulunarak ve kazanımlarınızın devamlılığı adına yapılması gerekenleri tespit etmeniz faydalı olabilir. Hatta düşüncelerinizi bu alanda yoğunlaştırmanız faydalı olabilir. Kısa sürecek bir etkidir. Fırsat bulduğunuz sürelerde eviniz alanı içinde maddi konularda yapılmasını gerekenleri ailenizle yaşıyorsunuz onlarla, evli iseniz eşinizle, tek başınaysanız bütçenizi düzenlemeniz faydalı olabilir. Bu süre içinde ifade tarzınız, yaratıcı düşünmeniz ve yarınlarınızı düşünerek hareket etmeniz faydalıdır. Merkür-Aslan burcu seyrinin Temmuz diliminde öne çıkan tarihler: 5-9-12 Temmuz olarak öne çıkıyor. Bu yansımaların sizin açınızdan önemine, günlük yorumlarımızda yer vereceğim.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-13-14-18-19-23-24-28-29-

Zayıf Enerjili Günler: 3-4-9-10-15-16-17-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 5-6

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25-26-27

Yeniay: 23-24

(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 9-10

(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER