@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.09.2013

Eylül 2013 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun Pudra.com okurları için Eylül 2013 aylık burç yorumlarını anlatıyor. Bu ay öne çıkan olayları ve tarihleri okuyarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı tavsiye ederiz.

Eylül 2013 aylık burç yorumları

Koç ve yükselen Koç için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(21 Mart - 19 Nisan)
Çok çalışmanız gereken bir aydan geçiyorsunuz. Detay gerektiren işler için daha verimli olmanın yollarını bulmalısınız. Ancak bu yoğun tempo altındayken sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerek. Bu ay yanınızda çalışanların sorunlarını çözmeniz gerekebilir. Pratik ve verimli olmanın yararını göreceksiniz. Ayın 20’sinden sonra ikili ilişkilere daha özen göstermelisiniz. Yakınlarınızla işbirliği yapmak iyi gelecek. Uyum yollarını aramanız sayesinde başkalarının takdirini toplayabileceksiniz. Evlilik veya ortaklık gibi konulara özel önem göstermenizi tavsiye ederim.

Boğa ve yükselen Boğa için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(20 Nisan - 20 Mayıs)
Eylül ayında hayattan zevk aldığınız konuları ciddiye alıp, hoşunuza giden şeylerle zaman geçirmek için çaba göstermelisiniz. Hobiler, sanatsal ya da sporla ilgili uğraşlar üzerine eğilebilirsiniz. Aşkı arayanlar için oldukça hareketli bir ay olacak. Tutkuları dizginlemek zor olsa da, heyecanlı günler sizi bekliyor. Ayın son 10 gününde çalışma şartlarınız ağırlaşabilir. Pek çok işi bir arada yaparak hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Ne zamandır yaptırmanız gereken tıbbi tahliller varsa ihmal etmemenizi öneririm. Gündelik alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz sağlığınız için iyi olacak.

İkizler ve yükselen İkizler için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(21 Mayıs - 20 Haziran)
Eviniz ve yerleşiminizle ilgilenmeniz sebebiyle iş hayatında zorlanabilirsiniz. Ay içinde anne, baba ya da büyüklerinizin sorunlarını halletmek durumunda kalmanız mümkün. Sorunları çözdükten sonra işinizde de rahat edeceksiniz. Ev değişilikliği, tadilat, tamirat gibi konular gündeme gelirse kendinizi çok zorlamadan hareket etmenizi tavsiye ederim. Fırsat buldukça da doğada kısa yürüyüşler yapın derim. Ayın sonuna doğru keyfiniz yerine gelecek. Çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle romantik kaçamaklar da yapabilirsiniz. Yalnız yaşayanlar için ise aşk kapıda gözüküyor.

Yengeç ve yükselen Yengeç için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(21 Haziran - 22 Temmuz)
Yakın çevrenizle, kardeş veya komşu gibi yakınlarınızla oluşabilecek sorunları çözmek durumunda kalabilirsiniz. İletişim sorunlarına kalıcı ve pratik çözümler bulmanızı tavsiye ederim. Detay gerektiren konularda dikkatli olmalı, bilginizi artırmalısınız. Yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Detaylı çalışmalar sayesinde pek çok soruya cevap bulacaksınız. Ayın sonuna doğru biraz kenara çekilip dinlenmeniz en iyisi olacak. Yoğun günlerin, iletişim sorunlarının ardından kendinize zaman ayırmalısınız. İhmal ettiğiniz aile bireyleri varsa onlarla ilişkilerinizi düzenleyin. Evdeki hareketlilik bu ay gündeminize yerleşecek.

Aslan ve yükselen Aslan için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bu ay maddi konular önem kazanırken tutumlu olmanızı öneririm. Yeni kazanç kaynakları bulmanız önem taşıyacak. Borç ve alacak konuları da dahil olmak üzere bütçenizi gözden geçirmeli, hesaplarınızı kontrol etmelisiniz. Yapacağınız satın almaları daha iyi planlamanın yararını göreceksiniz. Ayın sonuna doğru dikkatiniz parasal konulardan uzaklaşacak. Bu kez iletişim konuları gündeme gelecek. Birçok toplantıya katılabilir, fikir beyan edebilirsiniz. İnsanlar da sizin ifadelerinize değer verecek. Eleştiriden uzak durmalı, ilişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Başak ve yükselen Başak için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(23 Ağustos - 22 Eylül)
Kendinizi, ilişkilerinizi ve sağlığınızı ciddiye almanız gereken bir aydan geçiyorsunuz. Yeni adımlar atarken dikkatli ama cesur olmakta fayda var. Bu ay ilişkilerinizi gözden geçirmeli, zorlukları aşmak için detaylara dikkat etmelisiniz. Sağlığınız adına yaptırmanız gerekenleri unutmayın sakın. Bu ay yapacağınız kişisel değişiklikler sene boyunca etkili olacak. Ayın son 10 gününe girerken maddi konular önem kazanabilir. Daha fazla para kazanmanız mümkün değilse harcamalarınızı kısmanızı tavsiye ederim. Kar getirecek yatırımlar yapmak için aceleci olmayın, risk almaktan sakının.

Terazi ve yükselen Terazi için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(23 Eylül - 22 Ekim)
Canınızı sıkan olaylara rağmen endişelerden uzak kalmanızı tavsiye ederim. Kayıplar ve korkularla baş etmeniz gereken bu ay boyunca, geçmiş tecrübelerinizi gözden geçirmelisiniz. Olayları kontrol etmeye çalışarak fedakarlıkta bulunmanız yararlı olacak. Fakat merak etmeyin, ayın sonuna doğru daha rahat olacaksınız. O zamana kadar kontrol edemeyeceğiniz şartlar için boşuna üzülmeyin. Bu süreçte daha kuvvetlenmeyi bekleyin. O zaman kolay olarak isteklerinizi ortaya koyabileceksiniz. Kılık, kıyafet ve görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak için sabırlı olmalısınız.

Akrep ve yükselen Akrep için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(23 Ekim - 21 Kasım)
Sosyal çevrenizin hareketleneceği bu ay, arkadaşlarınız sorunlarını çözmelisiniz. Grup, dernek ya da ekip işlerinde ortak hedefler varsa, bunları gözden geçirmelisiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı daha titizce organize etmenizi öneririm. Dostlarınızdan gelen destekle sorunları aşabilirsiniz. Bu ay başkalarının sorumluluğunu almanız mümkün. Ayın sonuna doğru üzerinizdeki baskı artacak. Kontrol edemeyeceğiniz şartlar sebebiyle korku duymanız mümkün. Bunun sadece bir süreç olduğunu bilip biraz sabırlı olmalısınız. Dua, ibadet, meditasyon çok iyi gelecek. Enerjinizi kontrol ederseniz gelecek ay sizin ayınız olacak, bilmelisiniz.

Yay ve yükselen Yay için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(22 Kasım - 20 Aralık)
Hayat hedeflerinizi gözden geçireceğiniz önemli bir aydasınız. Evlilik, iş, kariyer gibi konularda zorlukları aşmak için detaylı çalışmalısınız. Önemli kişilerle birlikte olma şansı da yakalayabilirsiniz. İşinizde yükselmek, yöneticilerinizin dikkatini çekmek için detaylara daha özen göstermenizi öneririm. Çalışkan, tertipli ve düzenli olmaya özen göstermelisiniz. Ayın son haftasından itibaren sosyal çevrenizdeki hareketlilik artacak. Birlikte olmaktan zevk duyduğunuz kişilerle partiler, dernekler ya da gruplarda söz sahibi olabilirsiniz.

Oğlan ve yükselen Oğlak için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(21 Aralık - 19 Ocak)
Bu ay yabancılar, yurtdışı ve eğitimle ilgili zorlukları aşmak için çok çalışmanız gerekecek. Hukuksal, dini ya da medyayla ilgili alanlarda da fırsatları yakalamak için çaba göstermenizi tavsiye ederim. Karşınıza çıkan sorunlar olursa, o işin üstadı olan kişilerden destek alarak çözüm bulacaksınız. Ayın son 10 gününden itibaren toplumsal konular gündeme gelebilir. Herkesin dikkatini üstünüze çekmeniz mümkün. Bakışları topladığınızı bilerek hedeflerinizin üstüne gitmelisiniz. Bu ay önemli kişilerle görüşebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(20 Ocak - 18 Şubat)
Ortağınızın ya da eşinizin parasal zorluklarını aşmak için tutumlu olmalısınız. Kendi bütçenizi düzenlerken bunları da gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Kredi, borç ve alacak gibi parasal ilişkilerden dikkatle kaçınmalısınız. Ameliyat veya estetikten gibi medikal operasyonlar düşünüyorsanız bu ay uzak durun derim. Zorunlu hallerde bu gibi müdahalelerde bulunulması gerekirse, uygun zaman için astrolojik destek almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Sonradan sorun olacak şeyleri iyi düşünmelisiniz. Ayın sonunda bu stresli durumdan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Hayatı daha iyimser görebilirsiniz. Turistik, dini, kültürel geziler yapmanız mümkün.

Balık ve yükselen Balık için Eylül 2013 aylık burç yorumu


(19 Şubat - 20 Mart)
İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklığın önem kazandığı hatta sınandığı bir aydan geçmektesiniz. Karşınızdaki kişiye destek olmak için sorumluluk almalısınız. Özellikle fevri davranmaktan sakınmanızı, dikkatli davranmanızı öneririm. Değer verdiğiniz kişiyi kırmamaya çalışmalısınız. Ayın sonuna doğru borç ve alacak gibi konular gündeme gelebilir. Risk almadan hareket etmenin yollarını bulmaya çalışın. Ortaya çıkan dengesizliği düzenlemek için eşinizden destek almanız çok yerinde olur. Ortak harcamalarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.


Astroloji Uzmanı Asude Argun'un Eylül 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihlerini anlattığı yazısını okuyarak daha rahat bir ay geçirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER