@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.09.2013

Eylül 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Bu ay dışarıda değil, içeride savaşmalıyız. Davranışlarımızda mütevazı olmanın yararlarını görebileceğiz. Astroloji Uzmanı Asude Argun, Eylül 2013'te bizi nelerin beklediğini Pudra.com'a anlattı.

Bu aya astrolojik olarak bakarsak; detaylara dikkat etmeniz gereken bir aydan geçiyoruz. Güneş Başak burcunda ilerlerken, olayları daha iyi analiz edebilirsiniz. Ancak eleştirel olmamaya çalışmanızı öneririm. Bir şey yaparken daha mükemmel olmasına özen gösterip kendinizi gereksiz yere zorlamanız sizi yıpratacak. Yakınlarınızı da sizin gibi çalışmadıkları için onları sorgulamasanız iyi olur. Bakış açınızı, olayların daha verimli ve yararlı olması için çevirmelisiniz. Bu ay sağlığınıza, hijyene ve gündelik bakıma daha özen göstermeniz yerinde olur. Detayları görmek güzeldir ama bütünü kaçırmamanızı dilerim.

Eylül 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Eylül 2013'ün önemli tarihleri:

3-4 Eylül: Geçen bayramda doğan Yeni Ay, bu ayın ilk günlerinde sonlanmaya başlayacak. 3 ve 4 Eylül'de elinizde kalan işleri tamamlamak için oldukça güzel fırsatlar doğacak. Yeni işlere, önemli projelere başlamak için en azından ayın 5’ini beklemeniz yararlı olur. Hatta hilali görüp adım atmak için 1 gün daha beklemenizi tavsiye ederim.

9 Eylül: İletişim tarzımızı ve zihnimizi ifade eden Merkür 9 Eylül’de barışçıl Terazi burcuna geçecek. Ayın 29’una kadar bu burçta yoluna devam edecek. İlişkilerinizi geliştirmeyi, sorunlara barışçıl çözümler bulmayı düşünebilirsiniz. Sözleriniz ve ifadeleriniz daha kibar, hassas ve hoş olacak. Ancak bu ay gökyüzü ne kadar kibar konuşsak da bildiğini okuyacağa benziyor.

Aynı gün gerçekleşecek olan ve oldukça zor şartları haber veren savaşçı Mars’la, zorlukların efendisi Satürn arasındaki sert açıya dikkat etmek gerekiyor. Ayın ilk günlerinden itibaren diğer gezegen etkilerinin üstüne çıkan bu enerji, ay boyunca etkili olacak. Bu ay başlayan olayları dikkatle takip etmekte fayda var. Özellikle Türkiye haritasında ve bölgemizdeki diğer ülkelerin haritalarında oldukça hareketli günler yaşanması olası. Askeri müdahalelerden bahsedilen bugünlerde, basit görülerek başlayan olaylar hızla büyüyebilir. Ancak ne olursa olsun endişeden uzak durun ve bunların bir geçiş süreci olduğu bilinciyle ilerleyin. Olayları hafifletmenin yolunu kişisel olarak üstlenmelisiniz. Sorumlulukların bilincinde olup, tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Herkes bir kova su atarsa en büyük yangın bile kolayca söner. Krizi yöneten kalıcı başarı sağlar, unutmayın.

11 Eylül: Bugün ilişkilerin yöneticisi Venüs, çok rahat etmediği Akrep burcuna geçiyor. 8 Ekim’de Yay burcuna geçene kadar da etkili olacak. Bu dönemde daha tutkulu ve ihtiraslı olmanız mümkün. Özellikle ikili ilişkilerde arzulardan kaynaklı sorunlar baş gösterebilir. Sevdiğiniz kişiyi kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bu durumdan zarar görmemek için niye bu kadar tutkulu olduğunuzu anlamaya çalışmanızda fayda var.

Aynı günlerde Güneş ve Ay arasında gergin bir kare açı oluşuyor. Yeni Ay’ın ilk günlerinde kendisini belirten olaylar, İlkdördün’ün yaşandığı bu günlerde sertleşebilir. Olayların daha büyüyebileceğini öngörürseniz şaşırmayın; bu oldukça normal.

19 Eylül: Bugün yaşanacak Dolunay oldukça gergin geçebilir. Dolunay günü, öncesi ve sonrasında daha tahammüllü olmaya özen göstermenizi tavsiye ederim. Dolunay etkisi geçtikten sonra atacağınız adımlar daha rahat olacak. Dolunay’da eleştiriye de açık olun. Bu dönemde başkasını değil, kendinizi değiştirmeniz daha doğru olacaktır. Olayları bir fırsat olarak görmeye çalışın.

22 Eylül: Güneş’in Terazi burcuna girmesi diplomasinin artacağını gösterir. İlişkilerde denge kurma ihtiyacı artacak. Ancak halen tutkulu olmanız mümkün. Hesap sormaktan vazgeçip, yapıcı olmaya çalışmanızda fayda var. Aksi takdirde daha da zorlanmanız olası.

26 Eylül: Bugün Ay'ın son dördün fazı oluşacak. Bu faz sırasında Güneş ve Ay arasında tekrar zorlayıcı kare açı oluşur. Bu da eleştirilere açık ve sert olayların ortaya çıkacağını anlatır. Önem verdiğiniz kişiyle, eşinizle, yöneticinizle veya babanızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Duygularınızı açıklamak yerine mücadele edebilirsiniz. Fakat en güzeli empati kurmanız olacak. Unutmayın ki gezegenler bizlerin yansıması.

29 Eylül: Bu tarihten sonra iletişimci Merkür’ün Akrep burcuna girişi, yeni bir dönemin öncülüğünü yapıyor. Daha derin, daha inatçı, daha hırslı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ekim sonunda Akrep enerjisi yükselecek. O zaman düşündüklerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz. Ancak olaylara veya kişilere karşı kin tutmazsanız...

5 Ekim’de doğan Yeni Ay, barışçıl Terazi burcunda olacak. Ancak Terazi burcunun yöneticisi Venüs, Akrep'te yoluna devam ettiği için dikkatli olmak, tutkudan ve hırstan uzak durmak gerek.

Dünya'nın içinden geçtiği sınav süreci, ülkemize ve dolayısıyla bize de sirayet edeceğe benziyor bu ay. Bunun sadece bir süreç olduğunu kabul etmeli, olayları geniş açıdan düşünmelisiniz. Ancak o zaman enerjinizi olumlu yönlendirebilir, iç barışı elde edebilirsiniz. Yoksa dışarıda savaşmak için sebep çok.

Ayrıca Astroloji Uzmanı Asude Argun'un Pudra.com okurları için yazdığı Eylül 2013 aylık burç yorumlarını da okumanızı tavsiye ederiz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER