Mynet 01.08.2012

İkizler burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

23 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Mars-Terazi burcu seyri, astrolojik olarak savaşçı yönümüzü, tutkularımızı ve cinsel hayatımızı, istek gücümüzü simgeleyen en önemli fenomendir. Terazi burcunda ilerleyen Mars, uyum sağlamak adına kendi isteklerinizden vazgeçebileceğiniz anlamına geldiği gibi, aşk konusunda kimi zaman kararsızlığa düşebileceğinizin de göstergesidir. Ancak gerektiğinde ayarınızı iyi bilirsiniz. Bu enerji, ortak aktivitelerde bulunma, uzlaşı içinde aşkın tadını çıkarma yönünde rahatlatıcıdır. Aşk denilince illaki aklımıza karşı cins gelmemeli. Yavrularımız da aşkla sevdiğimiz varlıklarımız düşüncesinden yola çıkarsak, anne veya baba İkizlerin bu dönemde çocuklarıyla olan ilişkileri de yukarıdaki bazı etkilere benzer. Çocuğunuzu tanımak, içinde bulunduğu ruh halini anlamak ve ortak noktalar oluşturmaktır. Aklıma gelmişken şunu da belirteyim ki, Mars terazi burcunda ilerlerken hangi konuda olursa olsun kararlarınızı dikkatlice gözden geçirmeniz lazımdır. Sanki her şey yolundaymış gibi sorunların üstünü kapatmayınız. Sevgilinizle veya kiminle olursa olsun, adil bir şekilde, tarafsız bir bakış açısıyla konuşunuz. Tabii ki kelimeleri özenle seçerek ve kırıcı olmayarak. Eğer bir karar verme durumunda kalırsanız ay sonuna kadar lütfen dikkatli olunuz. İlişkilerde dengeli paylaşıma önem veriniz.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21, 26 Ağustos. Bunların içinde en önemlisi 15 Ağustos tarihindeki Mars-Satürn kavuşumudur. Aşk hayatınız, çocuk sahibi olma arzunuz, hayatın güzelliklerinin tadına varma ihtiyacınız, gönül maceralarınız, kendinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koyabilme gücünüz üzerinde etkili olup, sadece kendiniz adına değil, birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeniz gerektiğinin simgesidir. Mars Terazi burcunda zayıf etkili bir enerjidir. Ancak Satürn Terazide oldukça güçlüdür. Bu da gösteriyor ki, kararlarımızı alırken sorumluluk bilinci içinde hareket etmemiz lazım. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsak, onun bakımı, büyütülmesi, yetiştirilmesi konusunda eşimizle ortaklaya düşünmek durumundayız. Eğer aşkta sorun yaşamak istemiyorsak, ciddi ve tutarlı hareket etmeli veya kendimize uygun seçimlerde bulunmalıyız. Sevginin emek ve sabır istediğini düşünerek bir başkasıyla ten, ruh ve kafaca anlaşmak için sabırlı olmak gerektiğini bilmeliyiz. Hayat bizi ister istemez işbirliğinde bulunmaya çağırıyor ve size şu soruyu soruyor. Sen mi önemlisin, bir başkası mı? Bu sorunun cevabını vermek için bilinçli olmakta yarar var.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri İkizler gibi aktif, yenilikçi düşünen, geçmişten ziyade geleceği önemseyen bir burç mensubu için, eskiyi ön plana getirmesi ve anıları canlandırması açısından rahatsız edici olabilir. Çünkü İkizler insanı doğum haritasında su grubu etkinliği olmadıkça, mantıklı düşünmek ve beraberliklerini bu çerçeve içinde ele almaktan yanadır. Fakat transit geçişler bir süreliğine de olsa kişileri etkileyicidir. Önemli olan bu geçişlerin bize ne söylemeye çalıştığını anlamaktır. Venüs gezegeninin Yengeç burcu seyri, değerlerinize sahip çıkmanız, ailenizi önemsemeniz ve ona göre kararlar almanız gerektiğini söyleyen bir duyarlı bir sestir. Kimileriniz için geçmişin canlanması veya geçmişte yaşanan bir ilişkinin maddi ve manevi konularda ön plana gelerek kendini hatırlatması anlamındadır. İşte bu noktada şefkat, merhamet, sevecenliğinizle karşınızdaki kişiye destek olmaya çalışabilir ve geçmişin hatırına elinizden geleni yapabilirsiniz. Bazılarınız için, eski sevgilinizle yapmayı düşündüğünüz girişimin işaretidir. Aşk bitmiştir ama para anlamında birbirinizle ortaklığınız sürmektedir. Tabi ki kısa seyirli bir etki olduğundan, benim önerim bu türden yatırımlarda bulunurken iyice düşünmenizdir. Genel olarak bu seyir altında aşkı ifade ediş şekliniz veya aşkı yaşama biçiminiz ailenizi sevdiklerinizi koruma ve onların güvenliğini, kendi geleceğinizi düşünme şeklinde gelişebileceği için, yeni başlayan bir ilişkide veya sürmekte olan beraberliğinizde maddi ve manevi yönden desteklenmek arzunuz yoğundur. Aynı şekilde siz de sevdiklerinizin üzerine titreyebilir, onlara yardımcı olabilirsiniz.


22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Kardeşi veya evladı okula başlayacaklar, ilk kez iş hayatına adım atacaklar, tayin olanlar, ev değişiminde bulunanlar, kiralamak, evi işyeri haline getirmek, hasta bakmak gibi aktiviteler bu süreçte yaşanabilir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verilebilir. Dikkat edilmesi gereken bir noktayı da belirmek isterim. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster istemez her mesele dikkatle ele alınır. Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir. Güneş-Başak burcu seyrinin önemli tarihleri: 23, 24, 30, 31 Ağustos.

İŞ VE KARİYER

8 Ağustos tarihinde sona erecek Merkür Geri Hareketi, gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustos tarihine kadar tedbirli olmamızı gerektirir. Bu dönemde çevre ilişkilerinde en önemli husus, iletişimi ılımlı, hoşgörülü ve ego tuzaklarına düşmeden gerçekleştirmede fayda vardır. İster akrabalık bağınız olan kişilerle isterseniz konu komşunuzla, eşiniz dostunuzla anlaşırken birbirinizi kırmamanız gereken zamandır. Eğitim, girişim ve kendinizi ifade etmeniz gereken konularda biraz daha dikkatli olmakta yarar vardır. Gecikmeler, aksilikler ve aksaklıklar bu süreçte görülebilir. Daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Düşünceleriniz kendinize yönelik olduğu için, başkalarının sizi onaylamasını istersiniz. Fakat bu pek mümkün olmayabilir. Bu süreçte problemler yaşanmaması için dikkat edilecek en önemli husus, iletişim konusunda dikkatli olmak, belgelerinizi güvenli bir şekilde saklamak. Yolculuklarda güvenli firmaları tercih etmektir.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28


Sevgili İkizler, 2 Ağustos saat 06:28 itibariyle Kova-Aslan burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Dolunay yolculuklar başta olmak üzere, mesleki ihtisaslaşma, dini inancınız ve farklı bir dünyanın kapılarını aralamanız, yeni bir konumda hayatınızı tekrar düzenleyebilmeniz için öncelikle dikkat etmeniz gereken en önemli nokta geçmişte yaşanılanların etkisi altında kalmadan, hayata bakış açınızı yeniden düzenlemenizdir. Bugüne dek kendi yakın çevreniz üzerinde fikirlerinizi nasıl kabul ettirmeye çalıştıysanız, başarılı girişimlerde bulunarak kendinizi ifade etmeye çalıştıysanız, bundan böyle farklı bir ortamda ve farklı bir yaşam çizgisi içinde, diğer insanlarla bütünlük içinde hareket etmeye çalışmanız gerekiyor. Kendinize anlamlı bir yaşam kurabilmeniz ve yeni bir pencereden hayata bakabilmeniz için öncelikle bencil düşünmeden başkalarıyla bölüşüm içinde hareket etmeniz lazımdır. İnancınız bu yolda size rehber olacağından, kendinize olan güven duygunuzu ayakta tutarak değişime kollarınızı açabilmelisiniz. Yani artık yeni bir çevrede, yeni insanlarla bir araya gelerek kendinizi geliştirmeniz, başka görüşlere de açık olmanız son derece faydalı.


Kimi İkizler evlilik, kimileri eğitim, seyahat v.b yollar kanalıyla büyümeğe başlıyorsunuz. Yeni davranış biçimleri geliştirebilecek, hayata farklı bir perspektiften bakabilecek, kendi kimlik duygunuzu yeniden oluşturmanızı sağlayacak deneyimlerle karşı karşıyasınız. Şimdi size düşen bu yeni ortam ve yeni şartlara adapte olmak, başkalarıyla paylaşım içinde hareket etmektir. Bu durumda her şeyi kendi bildiğiniz usullerle yapmaya devam eder, başkalarının düşüncelerine yer vermez, hayata dar bir açıdan bakmaya devam eder, kısaca kendi bildiğinizi okumaya devam ederseniz gelişemez, büyüyemez, toplum dışı kalabilir hatta kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi önemli olan ortak olmayı başarmak, yeniliklere açık olmaktır. Herkesin iyiliğine olacak şekilde hareket etmeniz size faydalar sağlayabilir.


8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, seyahatlerin, çocuklarla ilgili konuların, aşk hakkında kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Takdir görmek, başkaları tarafından beğenilmek, konuştuğunuzda dinlenmek istersiniz. İnsanların dikkatini çekmekten hoşlanırsınız. Bunda da gayet başarılı olursunuz. Bulunduğumuz ortamda merkez olmak isteyeceğiniz bu süreçte, olayları coşkulu ancak bir o kadar da kendimize dönük açıdan ele alabilirsiniz. Kimlik duygumuz, ikna yeteneğimiz fazlasıyla yüksektir. Dikkat edeceğiniz önemli husus, egoyu öne çıkaran bu enerjinin etkisi altında ayarı kaçırmamaktır. Kendinizi sürekli haklı görmek, abartılı konuşmak, sabit fikirli düşünmek problem yaratabilir. Özellikle yeni tanışmalar, çevrenizle alakalı aktiviteler bu dönemde hızlanabilir. Merkür-Aslan burcu seyrinin önemli tarihi: 19 Ağustos.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili İkizler 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle burcunuzla uyumlu görünüm oluşturan Aslan burcunda Yeniay oluşacaktır. Zihinsel yönden destekleyici ve güven duygunuzu yükselticidir. Yeni dönem eğitim ve iş hayatınızla ilgili konularda yapmayı düşündüklerinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Meraklılığınız yaratıcı kabiliyetlerinizin açığa çıkmasını sağladığı gibi, sizinle aynı düşünen kişilerle bir araya gelmenizde de etkilidir. Yazılı belgeler, kontratlar konusunda olumlu imzalar atabilirsiniz. Oturduğunuz çevredeki yeni değişimler meydana gelebilir. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz. Her türlü haberleşme, sanatsal faaliyet, ticari etkinlikte başarılı olabilir, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizle diğer insanlara yardımcı olabilir, takdir kazanabilirsiniz. İnternet üzerinden veri toplayabilir bunları sevdiklerinizle paylaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Karşınıza konusunda deneyimli insanlar çıkabilir, bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Fiziksel açıdan yorgunluklarınız azalır, girişimde bulunma hevesliliğinizin arttığına şahit olabilirsiniz. Yakınlarınızla aranızdaki tüm pürüzler konuşularak çözüme bağlanabilir.

22 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, yakın çevrenizle olan ilişkinizde güçlendiricidir. Ancak tatil programınızı, Merkür geri hareketi ve gölgeli günlerini(15 Ağustos) dikkate alacak şekilde düzenlemenizi tavsiye ediyorum. Bu dönemde yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Ancak karşılaştığınız kişiyi mutlaka tanımaya çalışınız. Yenilik anlamındaki girişimler hoş gibi durabilir. Fakat incelemekte yarar var. İş veya özel konularda kafanızın içinde planladıklarınızı hayata geçirmeden önce enine boyuna düşününüz. Enerjiniz bir hayli yüksek. Fakat imza atmak, söz vermek konusunda ay ortasına kadar temkinli olmalıyız. Bu süreçte, eğitim hayatınız, iş ile alakalı meseleler, yeni bir yere yerleşme kararı aceleye getirilmemeli, ay ortasına kadar beklenilmelidir. Bu süreçte genel olarak bir kral veya kraliçe gibi ağırlanmak istersiniz. Becerikliliğinizle her işin üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlarınızı güven duygunuzun yüksekliğiyle çözebilmeniz kolay. İleriye yönelik planlarınızı bir daha gözden geçirmekte yarar var. Etrafınızda olan biteni daha kolay algılayacağınız bu dönemde zekanızla, konuşma yeteneğinizle ve canlılığınızla takdir görürsünüz. Meraklı olduğunuz konularda bilgilenebilirsiniz. Boş zamanlarınızı olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Paylaşımcılığınız, cömertliğiniz, sıcaklığınızla insanları etkilersiniz. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21 Ağustos

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yenilenmek için, düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. Mars Akrep burcunda güçlüdür. Tepkileriniz sertleşebilir veya size sert tepkilerde bulunabilir. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda ılımlı hareket etmek şart. Rekabet, uyumsuzluk hem ilişkilerinizi bozar hem de verimsiz çalışmanıza neden olabilir. Güçlü kişi olmanın sınırını bilmekte yarar var. İş hayatına yeni atılacak olan gençlerimiz disiplinli bir şekilde çalışarak, işi iyice öğrenmeliler, çalışma hayatına alışmalılar. Ben buna staj dönemi olarak bakıyorum. İşi öğrendiğinizde başka bir iş başvurusunda bulunabilir veya bulunduğunuz yerde kalıcı olarak çalışabilirsiniz. Çalışma hayatının içinde uzun süredir bulunan kişiler, disiplinli bir şekilde çalışarak, hem bulunduğunuz konumda ilerleyebilir hem de yapmayı düşündüğünüz yenilikleri nasıl uygulayacağınızı saptarsınız. Şu cümle size bu dönemde faydalı olabilir. -Değişimde bulunmaya gönüllü olmalıyım, fakat bunu yaparken, hem enerjik olabileceğim hem de gelişebileceğim, yeteneklerimi gösterebileceğim alanları tercih etmeliyim. Sağlık konusunda da birkaç şey eklemek isterim. Bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünenler için enerjiler oldukça yoğun. Belli bir tedavi süresi veya hamilelik döneminin doktor gözetiminde sürdürülerek başarılı bir şekilde geçirilmesi mümkün. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58


Sevgili İkizler 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle Balık-Başak burçları arasında oluşacak Dolunay etkisi altında başlamaktasınız. Çalışma şartları, iş verimliliği, iş ortamı ve iş ilişkilerinde aşırı duyarlı, değişken, kaprisli ve oldukça kırılgan tepkilerde bulunmanıza neden olabilecek bu etki altında tarafsız bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanız şarttır. İnsan kendi geleceğini garanti altında görmediği zaman ve elindekiler de yeterli olmadığında doğal olarak rahatsız ve keyifsiz bir şekilde çalışır. Bu dolunayın iş yaşamınızla ilgili mevzularda hayal kırıklıklarını ön plana çıkartıcı etkisi, eviniz sınırları içinde ve ailevi ilişkilerde eleştirel bir tutum içinde hareket etmeniz anlamına gelir ki, sizin ve aileniz için oldukça zorlayıcıdır. İş hayatınızla ilgili mevzularda, kendinizi kurban gibi hissetmeniz anlamına da gelebilir. Daha açık konuşmak gerekirse, böyle olduğunuzu düşünmenize sebep olur. Tabi ki bu durumda aşırı duyarlı tepkiler vermeniz, pireyi deve yapmanız gayet kolaydır. İster istemez kendinizi karmaşa içinde yönelimini kaybetmiş ve hangi şekilde karar vermenin daha doğru olacağını bir türlü saptayamayan bir kişi gibi görebilirsiniz. Dolunay astrolojik olarak, bir olayın, bir döngünün veya bir durumun sonuçlarını anlamanızı sağlayan projektör ışığı gibidir. Böyle durumlarda yanlışlıklar da, güzellikler de en çarpıcı haliyle ortadadır. Eğer iş yerinizle alakalı sorunlarınız varsa veya işsizlik gibi bir durum yaşıyorsanız, durumu gereğinden fazla abartmanız mümkündür. Bir yandan işinizi veya mevcut durumunuzu sürdürmekten yana iken, diğer taraftan tam tersine her şeyi bırakıp kaçmak veya ne olacaksa olsun buraya kadar demeniz mümkündür. Oysaki biraz önce belirttiğim gibi tarafsızlık ilkesi altında ve mantıklı şekilde düşünmeniz farklı çıkış yolları bulmanızı sağlayabilir. Lütfen sakin olunuz.

PARA KONULARI

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında parasal kazanım evinizde etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, maddi konularda duyarlılık içinde oluşunuzun simgesidir. İşte bu hassasiyet daha dikkatli davranmanızı, olur olmaz kararlar almamanızı, yorganıza göre bacağınızı uzatmanız anlamındadır. Bilirsiniz İkizler, haritasında para anlamında güçlü oluşumlar bulunmadığı sürece harcamaları konusunda pek dikkatli değildir. İşte bu dönemdeki duyarlılık böyle olanlarınız için gayet faydalıdır. Parasal kazanımlarınızla ilgili konularda güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir. Girişimlerinizde eşinizden, ailenizden destek görmeniz mümkündür. Bu dönemin maddi anlamda bir başka etkisi, kabuğunuzdan çıkarak aktif yönde dünyayla bütünleşmeniz, kazanç alanları hakkında araştırmalarda bulunmanız anlamına da gelebilir. Genel olarak bu tarihler arasında finansal yaşamınızda, harcamalarınıza dikkat ederseniz veya satın almak istedikleriniz için kredi kartı veya elinizdeki parayı savurmak yerine, biriktirerek belli bir zaman sonra almanız tabi ki faydalıdır. Ayrıca satın alırken pazarlık yapmanız, daha ucuzunu bulmak için araştırmanız, çok gösterişli olanlardan ziyade işinize yaramasına dikkat etmeniz bu dönemi olumlu manada değerlendirmenizi sağlayabilir. Bu tarihler arasında, yaşamsal kaynaklarınızı oluşturma ve temelinizi güçlendirme çalışmaları size maddi anlamda yarar sağlayabilir. Çünkü kendinizi gözden geçirdiğinizde aksayan noktaları bulmanız da kolaydır. Maddi yönden sıkıntılarınız olsa dahi, sezgileriniz ve öncü gücünüzle, kendinize olan güveninizle her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca maddi konulardaki hassasiyetinizi abartmadan ama gizlemeden sevdiklerinizle paylaşırsanız onlar da size ellerinden gelen yardımı sunacaklardır. Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-11-12-16-17-20-21-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 4-5-18-19-25-31

Aşkta En Şanslı Günler: 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15

Yeniay: 10-11-12-13

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 24-25-26

(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER