Mynet 01.10.2012

İkizler burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, aile hayatınız başta olmak üzere yuvanızın sınırları içinde yer alan ve her şeyden önemlisi sizin kendi içinizdeki güven olgusuyla alakalı konularda mükemmellik olgusuna verdiğiniz önemin göstergesidir. Kişi genel olarak bu dönemde ilişkisinde eleştirel davranabilir. O kusursuza ulaşmak istediği için doğal olarak elindeki her şeyi evirip çevirmeye neresinde aksaklık var görüp saptamaya çalışır. Ancak bu incelemeyi yaparken, karşımızdaki insanı kırıyor, gücendiriyor, yerin dibine sokuyorsak doğaldır ki bu durum hüzne, mutsuzluğa ve tatsızlığa neden olur. Lütfen ailevi ilişkilerinizde, evinizle alakalı her konuda güzelliklere ulaşmak adına biraz daha anlayışlı olmaya çalışınız. Büyükleriniz, eşiniz veya eviniz alanı içindeki insanlarla daha bir esnek ve ılımlı bir şekilde bağlantı kurunuz. Bu süreçte evinizde ve ailenizle olan ilişkinizde ayrıca duygu dünyanızla ilgili konularda sakin olmaya çalışınız. Genel etkilerin ardından şimdi sıra geldi, Ekim ayındaki önemli görünümlere ve etkilerine. Böylece Venüs-Başak burcu geçişinin üzerimizdeki tesirini gün anlamında daha iyi anlamış olacağız. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde bazı karışıklıkları düzene koymak için şöyle esnek düşünmekte yarar var. İş-ev arasındaki dengenin bozulmaması gerekiyor. İş hayatınızda sorunlar varsa evinize yansıtmanız, evinizdeki problemleri işinize aksettirmeniz sizi epeyce yorabilir. İş hayatınıza daha fazla meyil gösterebilirsiniz. Ev içindeki huzursuzluk, yalnızlık veya anlaşmazlıklar, yapılması gereken düzenlemeler sizi rahatsız ettiği için mecburen dışarıda mutluluğu arayabilirsiniz. 17 Ekim tarihinde hızlı aktif bir şekilde işlerinizi yoluna koymak istersiniz. Bazen dağıldığınız olur. Hangi işe yetişeceğinizi bilemezsiniz.

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars genel olarak ilişkinizin, cinsel bir boyut kazanması anlamına gelir. Çünkü Mars astrolojik olarak arzu ve tutkuları kamçılayıcı bir enerji yayar. Yay burcu seyrinde ise, sevgi ve cinsellik gayet özel, hatta oldukça değerlidir. Partneriniz gayet sıra dışı ve keşifçi özelliklere sahip bir erkek veya özgürlüğünden taviz vermeyen tarzda hareket eden bir kadın olabilir. Yalnız bu onun sadece maceracı biri olduğunu göstermez. Özgür düşünceli olabilir fakat sevginin kutsallığının gayet iyi farkındadır. İlk bakışta veya birkaç kez çıkmakla hemen tanıdım sanmayın. Biraz zaman geçsin. Mars Yay burcunda yolculukları gündeme getirebilir. Amaçlarınızı veya fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmak için kimi zaman şehir içi kimi zaman yurt dışı seyahatlere çıkabilirsiniz. İsteklerinizi çoğu zaman abartılı bir biçimde gösterebilirsiniz. Gelelim önemli bir hususa. Mars Yay burcunda ilerlediğine göre dispozitör gücü Jüpiterin durumuna bakmak lazım. Jüpiter-İkizler burcunda 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Ayrıca yöneticiniz Merkür, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Demek oluyor ki, ilişkinizle ilgili konularda acil kararlar vermemek lazım. Deyim yerindeyse dereyi görmeden paçaları sıvamayınız. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim

23 Ekim tarihine kadar aşk evinizde ilerlemesini sürdürecek Güneş-Terazi burcu etkinliği, bay ve bayan İkizlerin cazibelerini, çekiciliklerini yükseltici, nazik, hassas ve dengeli bir şekilde hareket etmelerini sağlayıcı gayet hoş bir yansımadır. Güneş Terazi burcunda benlik kavramının bizliğe dönüşmesi anlamına geldiğinden, bu tarihler arasında partnerinizle paylaşımda bulunmaya gönüllü olmanız gayet faydalıdır. Eğer gerçekçi gözlemlerde bulunup, karşılıklı konuşmalar yaparak yanlış ve doğruları bir kefeye oturtabilirseniz bu dönemi gayet olumlu geçirmiş olursunuz. İlişkisinde sorun olanlar, özellikle sakin davranmak, birbirlerine karşı anlayışlı olmak ve güven olgusunu ön planda tutmak durumundalar. Burada önemli olan ben haklıyım veya sen haksızsın şeklinde tepkilerde bulunmak yerine biz olmanın keyfine varmaktır. Terazi burcu seyirlerinde kendi zararınıza bile olsa haktan ve haklılıktan yana gerçekçi yüzleşmelerde bulunmak gerekiyor. Çünkü bilirsiniz aşk daima kazanır.

Öyleyse size düşen kazanan aşkın tadına varmaktır. Amaç bir arada olmaksa her iki tarafın da kendi payına düşen düzenlemelerde bulunması ve aksayan noktalar üzerinde işbirliği yapması faydalıdır. Hem birbirinizi dinlemeli hem de ne yapmanız gerektiğini saptamalısınız. Bunu başardığınızda Güneş ışığıyla sizleri aydınlatabilir. Böyle bir enerji altında aşk hayatınız başta olmak üzere, yaratıcı özelliklerinizin ortaya çıkmasıyla, hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. Güneş Terazi burcu süreçlerinde en fazla üzerinde durmanız gereken konu, birbirinize karşı nazik ve saygılı bir şekilde davranmaktır. İster yeni tanışacaklar isterse uzun süredir aşk yaşayan bir çift olun farketmez, bu noktaya özelikle dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü beraberliğin güçlü bir şekilde sürmesi bu sayede mümkün. Bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullandığınız zaman, daha uzun süre beraber olabilir hatta ciddiyete dökebilirsiniz. Bu yeni tanışan kişiler açısından önemli bir detay. Bu enerjinin evli veya birlikte yaşayan kişiler açısından önemi ise, her ikinizin de mutluluğunuzu ön planda tutmaya çalışacağınızı söylemek mümkündür. Aranızdaki bağın güçlenmesi için, özverili davranışlar sergileyebilir herhangi bir olayı sadece kendiniz açısından değil, partnerinizin de çıkarlarını gözeterek değerlendirmeyi tercih edebilirsiniz.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünümü 9 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Güneş-Jüpiter arasındaki faydalı enerji alışverişi, aşk hayatınızla ilgili konularda heveslendirici yenilikleri işaret etmektedir. Tanışmak, birlikte olmak, konuşmak, anlaşmak, neşelenmek, popülerlik anlamında bu enerjinin size güzellikler yaşatacağını söyleyebilirim.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında devam edecek, Venüs Terazi burcu seyri ister çocuk, ister sosyal yaşamınız, partneriniz, flört ilişkileriniz anlamında olsun dönemin gayet barış dolu, ahenkli, nazik ve uyumlu bir şekilde geçmesini sağlayıcıdır. Aşk açısından oldukça verimli olan bu süreçte yeni bir aşka yelken açmak, bunu ifade etmek gayet kolaydır. Her ne kadar fazla derinleşmese de, adım atılan bu ilişki belirli bir denge ve paylaşım içinde sürdürüldüğü takdirde ömrü uzun olabilir. Beğeni ölçünüzün yükselmesi, seçimlerinizde çok daha hoş nüanslar taşıyan kişilere yönelmenizi sağlayabilir. Sosyallik arzunuz yoğunlaşır ve bu durum sizi değişik insanlarla tanışmanız adına destekleyicidir. Uzlaşmadan yana olan tavırlarınız ilişkinizdeki problemlerin kalıcı bir şekilde çözümünü sağlamasa da, en azından bu süreçte birlikte olduğunuz insanı mutlu etmek adına çabalayacağınız bir gerçektir. Tensellik arzunuzun yükselmesi ise, dokunduğunuz her şeyi güzelleştirmeye, sakinleştirmeye, isteklerinizi elde etmeye ve elde ettiğiniz her şeyden zevk almanıza neden olabilir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER
5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, günlük hayattaki uğraşılarınız, işyeri ortamınız, iş ilişkileriniz, işi daha iyi öğrenmek adına gördüğünüz eğitim, ve sağlığınızı ilgilendiren konuları derinlemesine gözden geçirmeniz gereken bir dönemdir. Eksiklerinizi ve aksayan tarafları tespit etmenizi sağlayan bu süreçte, amacınız güvenli bir çalışma ortamıdır. Sizi karamsar düşünmeye ve yaptığınız işlerden zevk almamanıza yol açan problemleri şöyle bir çerçeve içine alınız. Eğer bunun altında yatan sebep, yetersizlik duygunuz veya sürekli yoğunluğun getirdiği tekdüzelik ise öncelikle sizin yapınıza ve beklentilerinize uygun bir iş için araştırmada bulununuz. Gerekirse ustalaşmak adına eğitim görebilir ve yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Bunu yapmanız halinde kendi içinizde doyumu yakalamak kolaylaşır. Buradaki kilit nokta hizmet duygunuzun ortaya çıkması ve ilerisi adına gelişiminizi sağlayacak iş alanınızla ilgili tecrübe edinmenizdir. Başka insanlara işiniz aracılığıyla hizmet sunmak veya hizmet almakla ilgili konularla da ilgilenmeli, derinlikli manada düşünmeli ve kendiniz hakkında en doğru kararı vermelisiniz. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda çok akıllıca davranabilirsiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, gizliden iş arayabilirsiniz. Etrafınızdaki bazı insanlara dikkat etmenizde yarar var. Bunlar laf taşıyabilirler. Onun için kimseye sırrınızı vermeyiniz, siz de kimsenin oyununa gelmeyiniz. Çıkarlarınızı ön planda tutunuz, laftan sözden uzak durunuz.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda durumunuzu gözden geçirmeniz ve mücadeleci davranmanız gerektiğini gösteriyor. Mücadele derken, aklınıza bir problem gelmesin. Sadece gerekli olanla olmayan arasındaki farkı belirleyip, zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek, verimli bir şekilde çalışmak içindir. Bazen görevlerimiz, yaşadığımız hayat, dış etkenler, belirsizlikler, kafamızın içindeki hedefe uymayan şartlar ve zorluklar bizi stres altında bırakır. Huzursuz oluruz ama elimizden bir şey gelmez sanırız. Güneş-Akrep burcu seyri, iş ilişkilerinde yaşanan gerginlikleri körükleyebilir. Bizi anlamayan veya bizim anlayamadığımız insanlar yüzünden zaman kaybetmek zorunda kalırız. Bunların önüne geçilmesinin yolu, biraz önce işaret ettiğim gibi her şeyi dikkatlice ele almak, bizi yoran, üzen veya ilerlememizin önünde engel oluşturan durumları derleyip toparlamaktır. Beslenmemiz, uyku düzenimiz kısaca sağlığımızı ihmal etmemeliyiz. Şikayetlerimizi mutlaka bir doktora göstermeli, tedavilerimizi ihmal etmemeliyiz. Bütün bu minik uyarılar sakın aklınıza olumsuz bir durum getirmesin. Astrolojik geçişler bize yol gösteren trafik ışıkları gibidir. Biz bu uyarıya göre emniyetle yol alabiliriz. Yine bu dönemde evcil hayvanlarınız, yanınızda çalışan kişilerin sağlığı, iş anlaşmaları, alacak verecek konuları, iş ortaklığıyla ilgili meseleleri ele alabilir, tanzim edebilirsiniz.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde Güneş-Satürn kavuşum etkisi altındayız. Bu görünüm, mali konular, iş sözleşmeleri, iş görüşmeleri, sorumlulukların artışı anlamında önemlidir. Ciddi bir şekilde iş meseleleri ele alınmalıdır. Eğer aksaklıklar varsa, bunlar mutlaka düzenlenmelidir.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34


5 Ekim 2012 sonrası Akrep burcunda seyrine başlayacak Satürn etkisi hakikaten çok önemli. İkizler gibi kendi bildiğini okumayı seven bir burç için, bir şeye zorunlu olduğunu hissetmek rahatsız edicidir. Satürn astrolojik özü gereği, bulunduğu alanda test ederek, zorlayarak, baskı kurarak kişiyi dış dünyanın koşullarıyla, şartlarıyla sınar. Bu sınama Akrep burcunda ilerleyen Satürn döneminde daha fazla yoğunlaşır. Birlik ve bütünlük içinde çalışmak, koşullara göre esnek düşünmek ve geleceği kurgulamak pek kolay olmayabilir. Özellikle 22 Kasım-16 Aralık döneminde çalışma hayatınızla ilgili konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Belli bir yoğunluk ve güvende miyim sorusu bu geçişin özünde yer almaktadır. Kişi arzuladığı şekilde hareket etmek istediğinde, şartlar onu daha fazla zorlayarak disiplin etmeye çalışabilirler. En iyi yol, sizi yıpratabilecek, rahatsız edebilecek durumları dengeli ve esnek bir bakış açısıyla mercek altına almanızdır. İnatlaşmalar, benim dediğim neden olmuyor tarzında yaklaşımlar sizi daha fazla zorlayabilir. Sağlık veya iş hayatının kendi içindeki zorlu yoğunluğu ve üzerinizde baskı kurulmasına pek tahammül gösteremeyebilirsiniz. Siz de bu durumda sınırlarınızı daha fazla zorlanmaya kalkışabilirsiniz. Yılın son üç aylık bölümünde etkili olacak Satürn-Akrep burcu seyrini ben özellikle 2013 yılında daha dikkatli olunması anlamında önemli görüyorum. Bir de şunu söylemek isterim ki, Satürn geçişleri daima ürküntüyle karşılanır. Oysaki asıl büyük dersler ve olgunluk sınavları hep onun yansımaları altında verilmiştir. Jüpiter her ne kadar burcunuzda ilerleyecek olsa da, Satürn dersleri 2012 yılından ziyade 2013 yılına damgasını vuracağa benziyor. Onun için sizler lütfen Jüpiter geçişini yazdığım paragrafı bir daha okuyunuz. Oradaki noktalara dikkat ediniz. Böylece Satürn-Akrep burcu seyrini bilinçli bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.

PARA KONULARI

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili İkizler, 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz İkizler bu süreçte, sağlığınızı ilgilendiren konularda tetkik ve incelemeler kısaca check-up yaptırabilirsiniz. Çünkü bu incelemelerin sağlıklı yaşamak adına önemli olduğunu bilirsiniz. Kontrollerinizi asla ihmal etmemelisiniz. Ancak bu, sürekli endişelenmek, saplantılı bir şekilde en ufak bir sorunu büyütmeniz anlamına gelmiyor. Sadece verimli çalışmak ve yaşamak için kendinize daha fazla dikkat etmek demektir. İşinizi, çalışma hayatınızdaki konumu, büyümeyi, çıkarlarınızı gözetmeyi, işinizde ustalaşmayı, yetki sahibi olmayı tercih edebilirsiniz. Başkalarına faydalı ve yardımcı olmayı mutlaka bilmelisiniz. Çünkü insanların sizin yardımınıza ihtiyaç duymaları mümkündür. Öfke, nefret veya rekabet gibi olumsuz duygulardan uzak durmalısınız. Çünkü bu duygular hem zihinsel hem de bedensel sağlığınız için risk oluşturur. Bu süreçte iş ortamınızda değişimler ve yenilenmeler oluşur. Sizin de buna göre bir strateji belirlemeniz, işinizde mükemmelliği tercih ederek, gelişmeniz gayet faydalıdır. Eğer işinizde başarılı olmayı kafanıza koyarsanız, hiçbir engelin sizi durdurması mümkün olmaz. Ancak insanlar üzerinde baskı, kontrol kurmaya kalkışmayınız. Tıp konusunda alternatif yöntemleri takip edebilirsiniz. Yaptığınız her işi artık daha fazla önemsersiniz. Kararlı ve planlı şekilde çalışmanın önemini bu dönemde anlayacaksınız. Çünkü bu gelişiminiz için son derece önemli olacak. Sizler bu süreçte işinize odaklanarak, dağılmadan çalışmayı öğreneceksiniz. Şifa alanında ustalaşabilirsiniz. Yeni bir iş deneyebilir, bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Spor ve diyetinizi ihmal etmezsiniz.Yoga ve meditasyon gibi ritüeller aracılığıyla rahatlayabilirsiniz. Bilimsel, gizemli konulara merak duyarsınız, astroloji, psikoloji, arkeoloji, askerlik, polislik, spor dalları, maliye, ticaret alanlarında çalışmayı tercih edebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT:
2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-14-15-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 12-13-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 14-15

Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

Yeniay: 4-5-6-7-31

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 18-19-20

(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER