Mynet 01.11.2012

İkizler burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda ilerleyecek Mars genel olarak ilişkinizin, cinsel bir boyut kazanması anlamına gelir. Çünkü Mars astrolojik olarak arzu ve tutkuları kamçılayıcı bir enerji yayar. Yay burcu seyrinde ise, sevgi ve cinsellik gayet özel, hatta oldukça değerlidir. Partneriniz gayet sıra dışı ve keşifçi özelliklere sahip bir erkek veya özgürlüğünden taviz vermeyen tarzda hareket eden bir kadın olabilir. Yalnız bu onun sadece maceracı biri olduğunu göstermez. Özgür düşünceli olabilir fakat sevginin kutsallığının gayet iyi farkındadır. İlk bakışta veya birkaç kez çıkmakla hemen tanıdım sanmayın. Biraz zaman geçsin. Mars Yay burcunda yolculukları gündeme getirebilir. Amaçlarınızı veya fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmak için kimi zaman şehir içi kimi zaman yurt dışı seyahatlere çıkabilirsiniz. İsteklerinizi çoğu zaman abartılı bir biçimde gösterebilirsiniz. Gelelim önemli bir hususa. Mars Yay burcunda ilerlediğine göre dispozitör gücü Jüpiterin durumuna bakmak lazım. Jüpiter-İkizler burcunda 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Ayrıca yöneticiniz Merkür, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Demek oluyor ki, ilişkinizle ilgili konularda acil kararlar vermemek lazım. Deyim yerindeyse dereyi görmeden paçaları sıvamayınız. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

28 Ekim saat 15.04 - 22 Kasım saat 03.20 tarihleri arasında devam edecek, Venüs Terazi burcu seyri ister çocuk, ister sosyal yaşamınız, partneriniz, flört ilişkileriniz anlamında olsun dönemin gayet barış dolu, ahenkli, nazik ve uyumlu bir şekilde geçmesini sağlayıcıdır. Aşk açısından oldukça verimli olan bu süreçte yeni bir aşka yelken açmak, bunu ifade etmek gayet kolaydır. Her ne kadar fazla derinleşmese de, adım atılan bu ilişki belirli bir denge ve paylaşım içinde sürdürüldüğü takdirde ömrü uzun olabilir. Beğeni ölçünüzün yükselmesi, seçimlerinizde çok daha hoş nüanslar taşıyan kişilere yönelmenizi sağlayabilir. Sosyallik arzunuz yoğunlaşır ve bu durum sizi değişik insanlarla tanışmanız adına destekleyicidir. Uzlaşmadan yana olan tavırlarınız ilişkinizdeki problemlerin kalıcı bir şekilde çözümünü sağlamasa da, en azından bu süreçte birlikte olduğunuz insanı mutlu etmek adına çabalayacağınız bir gerçektir. Tensellik arzunuzun yükselmesi ise, dokunduğunuz her şeyi güzelleştirmeye, sakinleştirmeye, isteklerinizi elde etmeye ve elde ettiğiniz her şeyden zevk almanıza neden olabilir.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, son derece önemli. Bu durumda ileriye dönük hedefleri olan, yenilikte bulunmak, dışa açılmak isteyen ve gönlünce yaşamaktan yana olan birey bazı tercihlerle karşı karşıya kalıyor. Bunlar nedir? Kimileri için bir çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu üstlenmektir. Tabii ki buna hazır değilseniz, böyle bir durum canınızı sıkabilir. Ancak partneriniz size böyle bir talepte bulunabilir ve siz bu isteği düşünmek durumunda kalabilirsiniz. Peki o zaman hedefleriniz ne olacak? Bunu oturup birlikte düşünebilirsiniz. İlla birbirinize düşmeniz gerekmiyor. İkincisi, değişik arkadaşlıklar kurmaktan yana, sosyal ilişkilerine ağırlık vermeyi seven bir kişinin şimdi karşısına çıkan biriyle ciddi bir beraberliğe adım atması. Bu sizin gibi düşünmekte olan kişiler için şaşırtıcı ve kimi zaman zorlayıcı olabilir. O zaman şimdi kendinizi ve ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Belki de bu beraberlik sizi olgunlaştırabilir. Başka bir örnek vereyim. Gruplar içinde liderliğinizi göstermek ve projelerinizi hayata geçirmek, kendinizi tanıtmaktan yanasınızdır. Ancak şimdi birileriyle işbirliği yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hedeflerim mi yoksa sorumluluklarım mı, hayallerim mi aşkım mı, ben mi önemliyim yoksa biz mi? sorular kafanızın içinde dolaşıp durabilir. Ancak hayatta her şeyin bir çaresi olduğuna göre öncelikle yapılması gereken Venüsün sesine kulak vererek biz olmaya çalışmaktır.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda seyrine başlayacak Merkürün, bu yıl ki geri hareket nedeniyle, 1-7 Kasım tarihleri gölgeli günlere rastlıyor. Bu nedenle, biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Merkür yönetici olduğu ikizler burcunun karşıtı olan Yayda, zararlı pozisyonda kabul edilmektedir. O yüzden de zihinsel anlamda ilişki, iş ortaklığıyla alakalı meseleleri 29 Ekim-1 Kasım tarihlerinde halledelim. Bu tarihten sonraya kalacaksa mutlaka dikkatli olalım. Sözleşme, kontrat, nikah başvurusu, boşanma davası açma, işi bırakmak, yurt dışıyla alakalı konuları 1 Kasım tarihine kadar halledelim. Partnerimizle aramızda bir sorun varsa, bunları abartmadan konuşalım. Merkür yöneticiniz olduğu için, sizin yaklaşım biçiminiz çok önemli. Eşiniz veya sevgilinizle kırıcı konuşmalar yerine olan bitene bir daha bakmayı bilmelisiniz. Yeni bir tanışma, evlilik teklifi söz konusu olduğunda enine boyuna düşünelim. Aceleye getirmeyelim. Eğer randevu vereceksek, 1 Kasıma kadar bunu yapalım. 1-7 Kasım tarihleri arasında, ilişkimizle alakalı konularda yenilik anlamındaki kararları iyice gözden geçirelim ve yukarıda sözünü ettiğim meseleleri aceleye getirmeyelim.

YAY BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım(saat 01.04)-14 Kasım(saat 09.42) tarihleri arasında İlişkisi sağlam zemin üzerine inşa edilmiş şanslı çiftler hayatın anlamını birlikte keşfetmek isteyen mutlu çiftler, açık kalpli bir şekilde birbirleriyle düşüncelerini paylaşarak yol alabilirler. Geri hareket dönemi onlar için geçmişin gözden geçirilmesi ve aksayan bazı ufak tefek sorunlar varsa bunların ele alınması şeklinde geçebilir. İlişkisinde sorunlar bulunan çiftler açısından bu dönemi onarım zamanı olarak yorumluyorum. Bu süreçte hedefiniz bu ilişkiyi sürdürmek ve anlamlı hale getirmekse yapılması gereken düzeni yeniden sağlamak adına gözden geçirmelerde bulunmak olmalıdır. Şöyle bir düşünürsek hayatımız tüm gelişigüzelliğine rağmen kendi içinde büyük bir düzen saklar. Bu düzen günlük yaşam içinde oluşabilecek tersliklerle birlikte mücadele edilmeye gönüllü olunduğu takdirde kolaylıkla devam eder gider. Ancak sevgi birliği çoktan bozulmaya yüz tutmuşsa tabii ki bu geri hareket işimizi zorlaştırıcıdır. Birbirinizden farklı düşünceleriniz açık kalpli bir şekilde iletişimde bulunmayı güçleştirir. Merkür Yay burcunda doğası gereği abartılı düşünmeye yol açan bir enerjidir. Buna bir de geri hareketi katarsak her iki kişi de ilişkilerini düşünmeden arkasına saklandıkları fikir ve görüşlerini birbirlerine karşı bir koz olarak kullanmaya başlarlar. İşte bu durum geri hareketi onarım değil tümden bozmak süreci olarak kullanacaklar demektir. Oysaki bu dönemde yapılması gereken lütufkar, kibirli yaklaşımlar yerine gerçek bir yakınlaşma ile karşılıklı olarak anlaşmak ve ilişkinizi yeniden ele almak olmalıdır. İlişkisi bu tarihler arasında başlayacak veya geri hareket başlamadan kısa bir süre önce ilişkiye adım atmış kişiler açısından bu geri hareket dönemi, çiftlerin birbirlerini tanımaları anlamında son derece etkilidir. İlişkinin kökleşmesi ve sağlıklı bir şekilde yaşanması için geri hareket dönemlerinde içe yönelerek her iki kişinin de kendilerini gözden geçirmeleri yararlıdır. Hayata nasıl bakmaktalar, nasıl algılamaktalar ve bu ilişkinin yaşamlarındaki yeri ne olabilir, birbirleri hakkında ne düşünmekteler ve bu beraberliği ileriye götürme arzuları var mı gibi bir çok soruya cevap arayabilirler. Ancak bütün bunlar tam olarak cevap bulmadan geleceğe dönük yeni bir karar almak, hatta işi aceleye getirerek deyim yerindeyse abartılı düşünerek evlilik, nişan gibi bağlayıcı sözler vermek sakıncalı olabilir. Birbiriniz hakkında öğrendiklerini hazmetmeniz, bir ilişkide ne gibi arayış içindesiniz bunları tespit etmeniz en doğru yöntemdir. Benim de tavsiyem bu yönde hareket etmenizdir.

İŞ VE KARİYER

21 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda durumunuzu gözden geçirmeniz ve mücadeleci davranmanız gerektiğini gösteriyor. Mücadele derken, aklınıza bir problem gelmesin. Sadece gerekli olanla olmayan arasındaki farkı belirleyip, zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek, verimli bir şekilde çalışmak içindir. Bazen görevlerimiz, yaşadığımız hayat, dış etkenler, belirsizlikler, kafamızın içindeki hedefe uymayan şartlar ve zorluklar bizi stres altında bırakır. Huzursuz oluruz ama elimizden bir şey gelmez sanırız. Güneş-Akrep burcu seyri, iş ilişkilerinde yaşanan gerginlikleri körükleyebilir. Bizi anlamayan veya bizim anlayamadığımız insanlar yüzünden zaman kaybetmek zorunda kalırız. Bunların önüne geçilmesinin yolu, biraz önce işaret ettiğim gibi her şeyi dikkatlice ele almak, bizi yoran, üzen veya ilerlememizin önünde engel oluşturan durumları derleyip toparlamaktır. Beslenmemiz, uyku düzenimiz kısaca sağlığımızı ihmal etmemeliyiz. Şikayetlerimizi mutlaka bir doktora göstermeli, tedavilerimizi ihmal etmemeliyiz. Bütün bu minik uyarılar sakın aklınıza olumsuz bir durum getirmesin. Astrolojik geçişler bize yol gösteren trafik ışıkları gibidir. Biz bu uyarıya göre emniyetle yol alabiliriz. Yine bu dönemde evcil hayvanlarınız, yanınızda çalışan kişilerin sağlığı, iş anlaşmaları, alacak verecek konuları, iş ortaklığıyla ilgili meseleleri ele alabilir, tanzim edebilirsiniz.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım(saat 09:42)-27 Kasım(saat 00:47) tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde etkili olacağından, işlerinizi ağırdan almanız, belli bir miktar durgunluk yaşamanız, tam yoluna girdi derken detaylar yüzünden sıkılmanızı lütfen doğal karşılayınız. Çünkü stresten uzak durulması gereken bir dönemdesiniz. Devam eden sağlık tedavinizi bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Projelerinizden gözden geçirebilirsiniz. Ancak yenilik anlamındaki kararların 27 Kasım sonrasını bırakılmasında yarar var. Eğer üzerinde çalıştığınız bir iş varsa, bu işi geri hareket döneminde bitirebilirsiniz veya üzerine odaklanabilir, eksikleri giderebilirsiniz. İş evinizdeki bu geri hareket uygulamaya geçirilecek olan her türlü işin, sağlamlaştırılmasında gayet faydalıdır. Çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde bu dönemde bir yüzleşmede bulunarak, neler eksik neler yolunda gidiyor, neler yapmak istiyorsunuz bunları gözden geçirebilirsiniz. Bir şeyler ağırdan gittiğinde veya birileri engel koymaya çalıştığında kötümser düşünmeyiniz. Bu uyarıların ardındaki duruma bakınız. Eğer haksızlık yapılıyorsa, beklemede kalınız, sırf bu yüzden işten ayrılmaya birileriyle çatışmaya kalkışmayınız. Diyelim ki, sizi işten çıkardılar veya bir projeden aldılar. Merak etmeyiniz 27 Kasım sonrası bu kişiler yine kapınızı çalarlar veya siz hakkınız olanı elde edebilirsiniz. Tabii ki haritanızda da buna yardımcı enerjileriniz varsa rahat olun lütfen. Geri hareket süresince, eğer önünüze bir teklif gelirse mutlaka inceleyin. Eğer zamanınız varsa kararınızı geri hareket bitimine kadar gözden geçirin. Yaptığınız işleri iyice kontrol edin. Becerilerinizi geliştirin. Bir de lütfen bilgisayarınızda, kasanızdaki, dolabınızdaki kıymetli evraklarınızı veya değerli olan ne varsa kontrol ediniz, güvence altına alınız.

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00.08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili İkizler 14 Kasım saat 00.08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00.12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, çalışma hayatınız, iş ve sağlığınız, iş ilişkileriniz ve düzene konulması gereken konularla yakından alakalıdır. Tutulmanın gerçekleştiği gün yöneticiniz Merkür, iki konuda bir hayli düşünceli olduğunuzu gösteriyor. Siz, partnerinizle ayrı görüş yapısında olduğunuz için, doğal olarak belli bir noktada anlaşma sağlamakta zorlanıyorsunuz. Bu gelgitler, sizin bir hayli sıkılmanıza, hayal kırıklığı yaşamanıza neden oluyor. Belki onun iş hayatı veya yaşam şekli, belki de sizin hayata bakış açınız ve meseleleri değerlendirme biçiminiz bunda etkili. Ancak ne olursa olsun, bir şeylerin artık düzene kavuşturulması ve buna göre hayatınızın işler hale getirilmesi gerekecek. Bazı İkizler için, bu durum sadece işiyle alakalı konularda yaşanan stresi gösterebilir. Siz bir başkasıyla ortaklaşa veya bir başkasının yanında çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü bu ileride anlaşmazlıklara neden olabilir diye çekiniyorsunuz. İşte bu tutulma tekrar iş ve kariyer anlamındaki ideallerinizi gözden geçirme yönünde sizi uyarıcıdır. Artık, bir düzene girmeniz, işinizde ustalaşmanız, yeteneklerinizi değerlendirmeniz için kendinize en başta sağlık olarak dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer siz tek başına bir iş kurmayı düşünüyorsanız, mutlaka sizin adınıza düzgün bir şekilde çalışacak bir ekibe ihtiyacınız var. Eğer mevcut işiniz varsa, o zaman işinizde yükselmek için eksiklerinizi mutlaka tamamlamalısınız. Bunlar olmadan başarıya ulaşmak pek kolay değil. Ve bir de başında da belirttiğim gibi sağlığınıza özel önem vermek. Çünkü sağlıksız bir insanın verimli çalışması öyle kolay değildir. İşte bu tutulma size iş, sağlık ve ilişki konularındaki eksikleri hatırlatacak ve tamamlamanız gerekecektir.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ

27 Kasım(saat 00.47)-11 Aralık(saat 03.40) tarihleri arasında, Akrep burcunda düz seyrine devam edecek Merkür, geri hareket döneminde çalışma hayatınızla ilgili konularda gözden geçirilen işlerin, tekliflerin, yürürlüğe koymayı düşündüğünüz projelerin uygulama vaktidir. Ancak diğer burçlara da bildirdiğim gibi Merkür-Akrep burcunda takıntılı düşünmeye neden olabilir. Kişi olayları, durumları geniş bir açıdan görmez, esnek düşünmez. Ya hep ya hiç tarzında ele alabilir. Onun için lütfen iş ortamınızdaki insanlarla ilişkinizde biraz daha anlayışlı olmanızı tavsiye ediyorum. Bu dönemde plan ve projeleriniz üzerinde derinlikli araştırmalarda bulunabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilir veya tedavinizi sürdürebilirsiniz. Bir işin düzgün şekilde yürütülmesi için gerekli düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Haksızlığa uğradığınız bir mesele varsa, onu aydınlatmak için uğraşabilirsiniz. Bir hayli derin düşünürsünüz. En ufak bir nokta kafanızı kurcaladığında günlerce kurcalayıp, neden böyle, neden şöyle değil diye kendinizi yer bitrirsiniz. Tabii ki bu durumda en başta zihinsel açıdan huzursuz olacağınız için ben dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Bu süreçte, genel olarak fikirlerinizin mutlak kabulünden yana davranırsınız. Gerekirse baskı uygulamaktan kaçınmazsınız. Ben derim ki, sözlerinize dikkat ediniz. Tartışmalardan veya sürekli olarak her şeyin altında bir şey aramaktan vazgeçiniz. İşinize odaklanınız ve bir şeyleri düzelteceğim, halledeceğim derken kendinizi strese sokmayınız. Uykunuza dikkat ediniz.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

PARA KONULARI

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, özellikle başkalarıyla olan maddi ve manevi paylaşımlarınız konusunda yüzeysel hareket etmekten ziyade, derinlemesine düşünme, sağlam hareket etme zamanı olarak değerlidir. Yani düşünmeden karar vermemeli, çıkarlarınızın farkında olmalı, özellikle iş hayatınızla alakalı konularda her şeyi garanti altına almadan bir borcun altına girmemeye çalışmalısınız. Çünkü bu dönemde gerek yaşadığınız ülke ve gerekse çalıştığınız sektörün içinde bulunduğu durum ve herşeyden önce kendi durumunuz hakkında net ve gerçekçi bir şekilde saptamada bulunmanız lazım. Bunlar tam belirlenmeden ve sağlam olmadan alınacak bir kredi veya borç, daha sonra ödeme güçlüğü çekmeniz anlamına gelebilir. Mars Oğlak burcunda oldukça güçlüdür. Bu durumda, hedeflerinize göre hareket etmeniz, mücadele ederken, sosyal ilişkilerinizi önemsemeniz, dostlarınızla iyi geçinmeye çalışmanızın faydası büyük. Kısaca paranın değerini iyi bilmek gerekiyor. Belirsizlikler yine gündemde olacağından, elinize geçen parayı iyi tutmak lazım. Temkinli gitmekte fayda var. Maddi ve manevi her konuda, gerçekçi olalım. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 8-9-15-21-22

Aşkta En Şanslı Günler: 11

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-5

Yeniay: 1-2-3-28-29-30

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 14-15-16

(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER