Mynet 01.03.2012

İkizler burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık yorumu (Mart 2012)

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Mükemmellik ölçünüzü aşırı derece yükselticidir. Özellikle ailevi ilişkiler, eviniz sınırları içinde, ruhsal anlamda kendinizi yer bitirirsiniz. Oysaki enerjinizi böyle harcamak yerine yavaş yavaş yapılacakları şöyle bir düşünseniz daha iyidir. Tabii ki bazen kurcalamak mükemmele ulaşmak veya işlemeyen bir şeyi işler hale getirmek için iyidir. Ancak tam tersine kendinizi, ailenizi ve sevdiklerinizi rahatsız etme şeklinde uygulanırsa sonu pek hayırlı olmaz. Bu süreçte ev alanı içinde kas gücüne ihtiyaç duyulan onarım, bakım, tadilat gerektiren iş varsa karşınıza çıkabilir. Ayrıca siz sağlığınıza dikkat etmezseniz, bu süreçte işlerinizi evden yürütmek zorunda kalabilirsiniz. Geri hareketten önce taşındaysanız, eviniz içinde düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Neler eksik, nelerin tamamlamanız gerekiyor bunları planlayabilirsiniz. Ailenizle veya aynı evi paylaştığınız kişilerle ilişkinizde lütfen gerilimli değil, bilakis ılımlı tavırlar içinde olmanız yararlıdır. Erkekler, anneleriyle, bayanlar eş ve babalarıyla belli bir çatışmaya girebilirler. Ani yenilikleri uygulama, birden bire taşınmaya karar verme gibi durumlarda lütfen dikkatli olunuz. Araştırınız ve soruşturunuz.

5 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüsün etkisi gerek hayatı ele alış şeklini, gerekse ilişki konusunda bazı gelişmelerle alakalı olarak önem arzeder. Çünkü Venüs bu tarihler arasında şöyle geriye yaslanarak dinlenme ve gözden geçirmelerde bulunmak, huzur bulmak, sakinlik içinde başınızı dinlemek arzunuzun da simgesidir. Ayrıca bazı İkizler burcu kişileri için çok daha özel bir anlamı olabilir. Çünkü Venüs gizlilik evinizde yol almakta. Bu durum gizli bir aşkı, ilişkideki tutkuları, geçmiş mevzuları veya aşkın sizin yaşamınızdaki önemini gösterebilir. Venüs bu alanda oldukça güçlüdür. Yani yaşadığınız aşk sizin açınızdan rahatlatıcı olabilir. Özellikle plotonik ve yasak aşklar gündeme gelebilir. Ancak bunların dış dünyaya yansıtılması mümkün değildir. Ancak Kimileriniz için hayatın zorluklarına katlanmanızı sağlayabilir, bazılarınız için oldukça özel ancak bir o kadar düşündürücüdür. Venüs Boğa burcunda, hayatın ve aşkın derin anlamını keşfetme arzunuzun simgesi olarak ön plana çıkıyor. Karşı cinsten kolayca etkilenmek mümkün. Fakat bu aşkın arkasında durarak radikal kararlar almaya kalkışmak kesinlikle yanlış olur. Söz gelimi evli birini beğenmek veya bir araya gelinmesinin önünde duran engelleri es geçmek sonradan pişmanlık uyandırabilir.

Venüs Boğa burcu geçişinde en etkili tarihler, 6-11-14 Mart. Bunların hepsi gayet önemli. 6 Mart Venüs-Neptün ve 11 Mart Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm aşkla kendinizden geçme arzunuzu yükseltici. Öyle bir aşkın peşindesiniz ki, hem sağlam hem güvenilir hem de tutkulu yaşanmalı. İç derinliklerinizi harekete geçirebilmeli, düş kırıklıklarınızdan sizi kurtarmalı, doyuma ulaşmanızı sağlamalı. Kısaca hayatınızda olan veya hayatınıza girecek kişi sizde güven hissi uyandırabilmeli. Kimileriniz bu enerjilerin ışığı altında gizli veya platonik bir aşka bile evet diyebilirsiniz. 14 Mart Venüs-Pluto arasındaki olumlu görünüm tutkuları, aşkın delice gücünü yüreğinizin içinde hissedebilirsiniz. Onunla bütünleşmek, cinsel açıdan doyuma ulaşmak istersiniz. Aşırı tutkularınızla kimi zaman karşınızdaki kişiyi öyle sahiplenirsiniz ki, ya sizin olmalıdır veyahut hiç kimsenin. Kıskançlık gözünüzü bile döndürebilir. 14 Mart tarihinde Venüsün, geri hareketli Mars ile yapacağı görünümde, lütfen iç dünyanızda hedeflerinizi tekrar gözden geçiriniz. İlişkiniz hakkında ne düşünmektesiniz bunları bilinçli bir şekilde ele alınız.

İŞ VE KARİYER

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, özverili çalışmanın göstergesi ve daha iyi imkanlara sahip olmak için, öncelikle egonuzun geri planda kalması, iş hayatınızla ilgili her türlü çabayı ve mücadeleyi göstermekten çekinmemeniz gerektiğinin simgesi olarak son derece önemlidir. Bilirsiniz İkizler sabırsız ve kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen çabuk sonuca ulaşmak isteyen bir burçtur. Böyle bir enerji altında ise kararsızlık, kolay etkilenme, değişken ön planda olacağından, adım attığınız yeni işinizde veya devam eden mesleki pozisyonunuzda çabucak dağılma, benim burada ne işim var tarzı düşünme, başkalarından çok şey bekleme ve görmediğinde içine kapanma hatta işi terk etme gibi durumlar oluşabilir. Oysaki iş hayatı yeri geldiğinde fazlasıyla yetenekleriniz olsa dahi, susmanızı ve otorite konumunda bulunan kişilerle iyi bir diyalog içinde olmanızı gerektiricidir. Bazı durumlar zorlayıcı olabilir. Ancak sebat eder, hedeflerinizin bilincinde olarak ilerlemeyi kabul ederseniz her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Size düşen o parlak zekanızla gerçeklerin bilincinde olarak mantıklı düşünmektir.

Kendinizi işinize, amacınıza, projelerinize kilitlemeli, bir yandan eksikleriniz varsa bunları tamamlamalısınız. Ne kendinizi ne de çevrenizdeki kişileri yargılamadan canınızı dişinize takarak ilerlemeye çalışınız. İçgüdüsel ve pasif tavırlar göstermeyiniz. Güven duygunuzu ön planda tutunuz. İnandığınız bu yolda ilerlerken bastığınız adımların farkında olmayı unutmayınız. Balık burcundaki Güneş genel anlamda sınırları aşmak ve kendi kimliğinizi yeniden oluşturmak üzere iç dünyanıza yönelmeniz anlamı taşır. Sizin gibi iletişim yönünden etkili olan burç mensupları için bu dönem mesleki konularda kendi farklılığınızı ortaya koymak amacıyla hareket etmek anlamı taşıyabilir. Sessiz ve sakin bir şekilde çalışmak, esnek düşünmeye devam etmek, ruhsal olarak hassasiyet göstermek gibi ilginç durumlar yaşanabilir. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışmak gerekebilir. Hedefinize erişmek için hem kendi değerlerinizi önemsemeli hem de işiniz açısından daha mantıklı düşünmeye çalışmalısınız. Bu sizi hem gerilimden koruduğu gibi, inandıklarınızı diğerlerine kabul ettirmeniz yönünde daha ılımlı bir havanın esmesini sağlayabilir. Eğer mesleğiniz yaratıcılık gerektiren bir sanatsal eğilim taşıyorsa bu süreçte sadece belirli bir kesime değil, daha büyük çerçeveye hizmet etmeniz mümkündür. Bunun tam tersi tamamen maddi dünyanın gerçekleri üzerine kuruluysa o zaman da dağılmadan hedefinize kitlenmeniz yerinde olacaktır. Kendi isteklerinizi öne sürerken, karşınızdaki kişilerin de nasıl anlayabileceğini düşünerek açıklamanız gerekecektir. Bu sayede planlarınızı hayata geçirirken insanlar size daha fazla yardımcı olabilirler. Bu gerek çalışma hayatında gerekse iş arıyor bile olsanız işinize yarayabilir. Ayrıca ailenizle ve toplumsal hayatınızı yakından ilgilendiren konularda da size etkinlik kazandırabilir.

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda ilerleyecek yönetici gezegeniniz Merkür burcunuzla uyumlu bir enerjidir. 12 Mart tarihinde başlayacak geri hareketine kadar, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınızla olan bağınız, hedeflerinizi gerçek hayatta uygulamaya çalışmanız ve kendinizi daha geniş bir çerçeveye tanıtımınız kolaylaşacaktır. Hızlı düşüncelerinizi, çarpıcı fikirlerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir, onlara liderlik yapabilir veya ortak çalışmalarda bizzat görev alabilirsiniz. Yalnız çok hızlı bir zihinsel akış sağladığından ayrıntılar gözden kaçabilir, dikkatli olursanız herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Her şeyi kontrol etmekte bu güçlü enerjiyi mantıklı bir şekilde dozunda kullanmakta fayda var. Gölgeli günleri hesaba katarsak benim sizlere tavsiyem plan ve projelerinizi, karşınıza çıkabilecek yeni teklifleri veya halledemediğiniz işlerinizi 5 Mart gölgeli günleri itibariyle inceleme altına almanızdır.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Belirlediğiniz hedefler üzerinde acil kararlar vermeden önce mutlaka sakin bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. Bu dönemde hızlı düşünür çabuk karar vermeye çalışabilirsiniz. Beklemeye pek sabrınız yoktur. Ancak bu sabırsızlık kimi zaman yanlış adımlar atılmasına neden olabilir. Sakin olmadığınız için, arkadaşlık ilişkilerinde beklenmedik yere kırgınlıklar oluşabilir. Zihniniz sürekli sizi bir yarış atı gibi oradan oraya savurup, bir şeyler yapmanız için gölge gibi takip eder. Zorluklara tahammül göstermediğiniz için istediğiniz bir şey anında olsun, yerine getirilsin istersiniz.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyecek Merkür, mesleki konularda, ailevi ilişkilerde, hedeflerinizle alakalı konularda hassasiyetinizi yükselticidir. Kişi doğru bir iz üzerinde yürümekte, hakikatlerin ışığı altında ilerlemekte zorlanabilir. Etrafındaki durumları bağımlılıkları çerçevesinde ele alır. Oysaki tam tersine toplumsal alan ciddiyet ister. Sorumluluklarınızın farkında olmak, anlamsız işlerle vakit kaybetmemek gerekir. Acil kararlar vermekten kaçınmanızı tavsiye ediyorum.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, baharın çiçeklerinin dallarda tomurcuklanması misali, sizin de kendiniz adına yeni hedefler belirleyeceğiniz zamandır. Bunları gerçekleştirmek için hedeflerinizin peşinden gidebilecek gücü bu dönemde bulabilirsiniz. Koç burcu zamanları tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir. Bu enerji altında İkizler aktivite gücünü açığa çıkararak mücadeleci kimliğini ön plana alarak hırsla işlerine odaklanabilir. Mars ve Merkür geri hareketi nedeniyle ben yine de düşünmeden, incelemeden yeni bir işe başlamamanızı tavsiye ediyorum. Sabırsızlık veya istediğiniz gibi işler yürümediğinde zorlanabilirsiniz. Bu durumların farkında olursanız ona göre kendinizi ayarlayabilirsiniz. Sosyal gruplarla temas edebilir, dostluk ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sizinle ortak amaçlarda olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili İkizler 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz, sizinle aynı hedefi paylaşan kişilerle olan yakın temasınız, size geri planda yardım eden insanlarınız, sosyal ilişkileriniz, idealleriniz, beklentileriniz ve projeleriniz, hayattaki öncelikleriniz sözgelimi para, aile, aşk, iş, eğitimle alakalı konularda acele karar vermemek, gözden geçirmelerde bulunmayı gerektiriyor. Bunun nedeni, yöneticiniz Merkürün geri hareketi ve Mars-Uranüs kavuşumudur. Nelere dikkat etmeliyiz. Beraberce gözden geçirelim. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için sosyal ilişkilerimize özen göstermeliyiz. Yani sizinle aynı hedefi paylaşan kişilerle irtibatınızı güçlü tutmalısınız.

Bencil düşünmeden, birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmelisiniz. Beklentilerinizin neler olduğunu bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Yeni planlamalarda bulunmadan önce enine boyuna düşünmelisiniz. Geleceğiniz için bir amaç belirlemeli ve bu amacı gerçekleştirmek neler yapılması gerekiyor bunları ele almalısınız. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda öncelikle arkadaşlığı merkez alarak, karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki önemini gerçekçi bir şekilde düşünmelisiniz. Her şey ne kadar zor gibi dursa da, yılgınlık göstermemeye gayret etmelisiniz. Çünkü hayatta imkansız diye bir şey yoktur. Yeter ki kendimizden şüphe etmeyelim.

PARA KONULARI

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili İkizler 8 Mart saat 11:40 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, sorunlarımızı daha iyi görmemizi sağlayan astrolojik bir projektördür. Bu bakış açısıyla düşünürsek olumlu bir şekilde kullanmamız mümkün olur. Nasıl mı? Bu güçlü ışık altında, aksayan noktaları fark etmemiz ve düzenlememize mümkündür. Yeter ki, bunu isteyelim. Ne gibi gelişmeler yaşanır birlikte gözden geçirelim. Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından (anne-baba-eş) önemi fazladır. Onların yaşamında meydana gelecek değişimler size önemli sorumluluklar yüklediği gibi, evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama, ev sahibiniz, kiracınızla ilgili yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmelere neden olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Bütün bunlar sizi ilk başta tedirgin edebilir hatta zorlayabilir. Fakat kesinlikle altından kalkılmayacak kadar güç değildir. Sadece sakin ve mantıklı hareket ederek yaşamınızı bu değişimlerin ışığı altında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Eğer evinizde bazı sorunlar uzun bir müddettir devam ediyorsa bu dolunayla beraber bunlar gün yüzüne çıkabilir. Yapmanız gereken karmaşık duruma el birliğiyle çözüm bulmanız, birbirinize kenetlenerek zorlukları aşmaya çalışmanız, gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanızdır. Ayrıca mesleki konularda değişime açık olmalı, yeniden durumları ele alarak sisteme uygun şekilde eksikleri tamamlamalı, inancınızı güçlü tutmalısınız. Otorite konumundaki kişilerle (anne, baba, eş, patron)kim olursa olsun ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmalı, ani kararlardan gerilimli tepkilerden uzak durmaya çalışmalısınız.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-9-10-18-19-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 7-8-13-14-20-21
Aşkta En Şanslı Günler: 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-30-31
Yeniay: 1-2-27-28-29-30
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 13-14-15
(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER