Mynet 01.05.2012

İkizler burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Başak burcunda ilerlemesi devam etmekte olan Mars, Mayıs ayında da mükemmellik ölçünüzü yine test etmeye devam edecek. Özellikle ailevi ilişkiler, eviniz sınırları içinde, ruhsal anlamda belli kriterler çerçevesinde hareket edeceğinizi söyleyebiliriz. Oysaki hiçbir şey gerektiği kadar mükemmel değildir. Olması da mümkün değildir. Bazen detayların üzerinde durmak, bütünü işler hale getirmemizde etkili olabilir. Fakat bunun da bir ölçüsü mutlaka bulunmalıdır. Eğer siz başta kendinizi olmak üzere ailenizi ve sevdiklerinizi sırf sizin kıstaslarına uymuyor diye eleştiriyorsanız ne kendinizi ne de başkalarını huzurlu kılmanız mümkün değildir. Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde ilişkinizle alakalı konularda dikkatli olunması gerekiyor. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir gün diyebiliriz. Geleceğe yönelik olarak düşündüğünüzde partnerinizle aranızda bir türlü düzeltilemeyen pürüzler yine su üstüne çıkabilir. 16 Mayıs tarihinde aranızdaki meseleleri düzeltmenizde, birbirinizde duyduğunuz tutku etkin bir rol oynayabilir. Ancak bu, geçici bir iyileştirme sağlar. 17 Mayıs tarihinde sert bir enerji söz konusu. Eğer ortak uyum haritanızda olumsuz enerjiler varsa, bu görünüm bir kopuşun veya sıkıntılı bir durumun yaşanmasına yol açabilir.

15 Mayıs tarihine kadar düz seyirle burcunuzda ilerleyecek Venüs, iletişim, arkadaşlık, hız, aktivite, popülerlik anlamında gücünüz yükselmeye başlıyor. Yani karşı cinsin gözü üzerinizde diyebiliriz. İlişkisi düzgün seyirde yürümekte olan çiftler için bu dönem, hayatın zevkli yanlarının tadına varılması, eğlence anlayışınıza göre keyifli bir dönem geçirilmesi anlamına gelebilir. Kısa seyahatlere çıkılarak yeni insanlarla tanışılabilir, farklı şeyler denenebilir yeni fikirler sahibi olunabilir, başka kişilerle veya bizzat tanıdığınız insanlarla bilgi alışverişinde bulunabilir. Yani ilişkinin duygusal boyutlarından ziyade, arkadaşlık bölümü çok daha ön plandadır. Her ne kadar bu enerji altında özgürlük ön planda olsa da, başta da belirttiğim gibi, ilişki eğer düzgün seyirde gidiyorsa, bu dönemi birlikte geçirmenin hiçbir sakıncası yoktur.

İlişkisi yeni başlayanlar açısından bu dönem, birbiriniz hakkında oldukça meraklı, tanımaya istekli heyecanlı bir sürecin işaretidir. Farklı dil veya din, farklı ülkelerden gelmiş olsanız da bu aşkın başlamasına hiçbir şey mani değildir. Belki uzun sürmeyecek diye en başından adını koyduğunuz bir aşktır veya yapınız gereği, uzun veya kısa ne fark eder, önemli olan eğlenmek ve hayattan keyif almak değil mi diye yüzeysel düşünüp adım attığınız bir ilişkidir. Genel anlamıyla sorarsanız Venüs İkizlerde derinlikten yoksun bir enerji olduğu için, ilişkinin kökleşmesi oldukça zordur. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemin anlamı, her ikinizin de öncelikle aranızdaki iletişimi güçlendirmeniz ve eskilerin tabiriyle yüzgöz olmamanızdır. Çünkü sinirli anlarda söylenen sözler yaralayıcı olduğu gibi, sonrasında değil problemi çözmek bir arada durmak bile mümkün olmayabilir. Bu dönemin altın sırrı, ılımlı, gerçekçi, mantıklı ve sağduyulu bir şekilde birbirinizi anlamaya çalışmak ve bu olgular çerçevesinde anlaşmaktır.

Venüs-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümü: 4 Mayıs. Bu tarihte yöneticiniz Merkür, Venüs ile olumlu bir görünüm yapıyor. Gayet aktif, birbirinizle arkadaşça paylaşımda bulunacağız, hatta kısa bir yolculuğa çıkabileceğiniz, iletişimsel olarak anlaşabileceğiniz bir gün. İlişkisi olmayanlar böyle bir günde, yeni biriyle tanışabilirler. Ancak bu kişi hakkında karar vermek için acele etmemek lazım. Ne de olsa 15 Mayıs sonrası Venüs geri harekete başlayacak. Önce birbirinizi iyi tanımaya çalışmanızda yarar görüyorum.

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda seyrini sürdürecek Güneş anlamıyla huzur, maddi güvenlik, manevi anlamda rahatlama arzunuzun belirtecidir. İkizler gibi aktif bir burç mensubu için zorlu yanları olduğunu düşünsek bile, düzenleyicisi Venüs burcunuzda ilerlediği için sizin rahatsız edici bir dönem diyemeyiz. Kişi ilişkilerinde aktif olmayı sürdürür, aynı zaman da kendini rahatlatan aktivitelere de yönelir. Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Bu tarihte yöneticiniz Merkür, Jüpiter ile kavuşum yapacak. Kavuşumun gerçekleştiği alan, gözlerden uzak yaşanan veya bir nedenle böyle yaşanması mümkün ilişkiler açısından daha fazla önem taşır. Eğer beraberlikte bir takım sorunlar varsa, bu görünüm sayesinde düzelebilir. Fiziksel ve ruhsal anlamda huzura, güvenliğe ve sağlamlığa fazlasıyla ihtiyaç duyarsınız. Partnerinizle görüş birliği içinde olmak sizi rahatlatabilir.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Genel olarak gerçekten neyi arzuladığınızı tam olarak kafanızın içinde oturtmanız gereken zamanı gösterir. Siz ise bu etki altında arzularınızın tam tersi şekilde davranabilirsiniz. Duygusal dünyanızdaki gelgitler arasında, yaşadığınız beraberliğin adını koymakta zorlanabilirsiniz. Aslında geri hareket süresince zaten net bir karar vermek tabii ki doğru olmaz. Bu süreçte yapılması gereken önce kendinizi, ilişki kriterlerinizi gözden geçirmektir. Aşk evinizin yöneticisi olan Venüs, çabucak bir ilişkiye girmenin bu süreçte doğru olmayacağını göstermektedir. Çünkü bağlanmak, ilişkiyi ciddi ve uzun ömürlü görmektense sadece yüzeysel şekilde duygu alışverişinde bulunmak daha fazla işinize gelebilir. Özellikle gizli ilişkiler, yaşanan kaçamaklara da dikkat etmekte yarar görüyorum. Güzellik, estetik, imaj değişimleri için uygun zaman değildir.

İŞ VE KARİYER

Çalışma evinizin yöneticisi olan Mars, Başak burcunda seyrine devam ediyor. Aşk ve ilişkiler bölümünde beraberlik anlamındaki yansımalarından söz etmiştik. Şimdi gelelim iş hayatınızla ilgili mevzulardaki etkilerine. Bir gezegeninin geçişinde, gökyüzündeki diğer gezegenlerle yapacağı görünümler son derece önemlidir. Geçişin hangi alanlarda ve konularda etkili olacağını, yaşanması muhtemel durumları daha net anlayabiliriz. Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde, çalışma hayatınız, iş ortaklığınız konularında belli bir stres oluşabilir. Hedef anlamındaki işlerinizi gerçekleştirmekte zorlanmalar görülebilir. 16 Mayıs tarihinde maddi konularda başkalarından destek görebilir veya en azından kendinizi biraz daha rahat hissedebilirsiniz. 17 Mayıs tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda kendi isteminiz dışı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Belli bir güçsüzlük, zorlanma, kendinizi yetersiz görme, hedefinizden uzaklaşma gibi durumlar oluşabilir. Böyle bir etki altında birileri üzerinize geldiğinde, işler umduğunuz gibi gitmediğinde canınız sıkılabilir.

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Merkür sosyal ilişkileriniz, arkadaşlarınızla olan bağınız, hedeflerinizi gerçek hayatta uygulamaya çalışmanız ve kendinizi daha geniş bir çerçeveye tanıtımınızı kolaylaştırıcıdır. Hızlı düşüncelerinizi, çarpıcı fikirlerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir, onlara liderlik yapabilir veya ortak çalışmalarda bizzat görev alabilirsiniz. Yalnız çok hızlı bir zihinsel akış sağladığından ayrıntılar gözden kaçabilir, dikkatli olursanız herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Her şeyi kontrol etmekte bu güçlü enerjiyi mantıklı bir şekilde dozunda kullanmakta fayda var.

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerleyecek Güneş, sanatla uğraşan meslek mensupları açısından olumludur. Kapalı mekanlarda dekorasyon işi yapanlar, güzelleştirme ve estetikle ilgili meslek sahipleri için çalışma temposunun yüksekliği söz konusudur. Bazılarınız için gizli aşk ilişkileri yoluyla sevgili desteği veya gizli bazı paralara sahip olmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Ambalaj ve imalat sektöründe çalışanlar, mesleği kuyumculuk olanlar, kapalı eğlence mekanları, resim ve renklerle ilgilenenler gibi. Ayrıca bu süreçte mesleki kazanımlarınızla ilgili yapılan gizli görüşmeler etkili olabilir. Tekliflerin değerlendirilmesi için düşünmek zamanıdır. Normalde işiniz sürerken, bu arada başka bir işle alakalı gizliden gizliye bazı kişilerle görüşmeler yapıyor olabilirsiniz. Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs. Bu tarihte Güneş-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünüm hem neşe ve iyimserlik verici hem de kendinizden emin olmanızı sağlayıcıdır. Kişi kendini emniyette hissedebilir. Maddi ve manevi yönde beklentiler artar. İç huzurunun yükselmesi anlamında destekleyicidir.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemesini sürdürecek Güneş, insanlara olan yaklaşım tarzınızdan tutunda iş hayatınıza kadar geniş yelpaze üzerinde etkin hale gelmenizi sağlayıcıdır. Neşeli, candan ve şirin oluşunuzla son derece sempatik görünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla yakından ilgilenebilir ve durumlarını yakın takibe alabilirsiniz. Zamanınızı herkese sunmaktan hoşlanır, ilgi çekmekten zevk alabilirsiniz. Kıpır kıpır, yerinizde duramayan görüntünüzle insanlar sizin son derece hareketli bir kişi olduğunuzu düşünürler. Güneş size kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde ve doğuştan özünüzde bulunan iletişim kurma becerikliliğinizle ilgi uyandırmanızda güç kazandırır. Sizin için konuşmak, haberleşmek, yeni insanlar tanımak ve içinizdeki her şeyi paylaşmak çok kolay hale gelir. Zekanızla her işi kolaylıkla çözdüğünüzü, sizi tanıyan tanımayan herkes şahit olur. Her alanda bilginizi ve deneyimlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 ve 30 Mayıs tarihlerindeki görünümler zorlayıcıdır. Bu tarihlerde sorumlu olduğunuz alanlarda kendinizi nereye odaklamanız gerektiğini bilmeli ve değişkenlik, kararsızlıktan uzak durmalı, bastığınız yeri iyi bilmelisiniz. 26 Mayıs tarihinde partnerinizle veya ortak çalıştığınız insanlarla, geleceğinizi ilgilendiren konularda gerilim oluşabilir. 27 Mayıs tarihinde ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek. Gayet aktif ve güvenli bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. 28 Mayıs tarihindeki enerjiniz oldukça yüksek. Yeni tanışmalar, iş görüşmeleri, yenilik anlamındaki konularda şansınız gayet yüksek. Sürprizler yaşanabilir. Bunlar hoşunuza gidecek tarzdadır. İş veya özel bağlantılarda başarılı girişimler söz konusu.

21 Mayıs İkizler burcunda Halkalı Güneş Tutulması: Yaşamınızla ilgili meydana gelen değişimler bundan sonraki eğilimlerinizin, kararlarınızın, girişimlerinizin niteliğini de değiştirici bir etki yaratmakta. Artık derinlemesine düşünmek, öyle yüzeysel hareket etmemek gerekiyor. Değerlerinizi koruma altına almanız, paranın önemini, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği gibi hususlar üzerinde düşünmelisiniz. Tutulmanın oluştuğu gökyüzü tablosuna baktığımızda yöneticiniz Merkür Boğa burcunda. Güvence ihtiyacınız oldukça yüksek. Her ne kadar konuşkan biri olsanız da, Merkür iki düşünüp bir konuşmanız yönünde size baskıda bulunuyor. Venüs burcunuzda geri hareket yapıyor. Bu genel olarak ilişki ve yaşamsal konularda duygularınızı bastırdığınızı, yüzeysel bir ilişki alışverişini tercih ettiğinizi gösteriyor. Ancak gerçek düşüncenizi sorsalar büyük bir olasılıkla güvende olmak diye cevap verebilirsiniz. Fakat bu dışa pek yansımıyor.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Merkür, genel anlamıyla kişinin, kendisini ilgilendiren her konuda geriye çekilerek durumunu gözden geçirmesi yönünde önem taşıyor. Bu süreçte hem maddi ve manevi yönden ne kadar güvende olduğunu hem de ailevi ve ilişkileri konusunda mevcut durumunu belirlemek istiyor. Çatışmalardan uzak durmak niyetinde olduğu için, düşüncelerini kendi içinde sorguluyor. Bir anlamıyla huzursuzluktan uzak durmak istiyor. Peki bu süreçte ne gibi gelişmeler görülür? Önemli tarihler çerçevesinde izah etmek isterim. 11-13-14-22 Mayıs gayet olumlu gözüküyor. 11 Mayıs Merkür-Neptün arasındaki huzurlu enerji akışı, mesleki konularda hayalini kurduğunuz gelişmeler açısından destekleyicidir. Kişi böyle bir etki altında ideallerine uygun beklentilerin gerçekleşmesini arzular. 13 Mayıs Merkür-Mars görünümü, hedef olarak belirlediğiniz konularda güvenli olanı tercih etmeli, tam olarak yerli yerine oturmayan durumlar varsa sabırlı bir şekilde gözden geçirmelisiniz. 14 Mayıs tarihinde önemli iki görünüm var. Hem başkalarıyla ortak paylaşımlar hem de kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda derinlemesine düşünmenizde yarar var. Geçici değil, uzun vadeli olanı seçenekleri değerlendirmelisiniz. 22 Mayıs tarihinde bir şeyleri yerli yerine koyacağınıza dair inancınız yükselir. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi rahat hissedersiniz.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, gerek mesleki anlamda ve gerekse yaşamınızı birebir ilgilendiren konularda akıllıca ilerlemenin ve zihinsel açıdan hızlı düşünmenin işaretidir. Dış dünya ile temasınızda konuşma, yazışma, haberleşme ve çevrenizdeki insanlarla birebir bağlantıya geçme, hızlı bir şekilde kendinizi ifade etme olanağına kavuşmaktasınız. Bu enerji önemli kararları verebilmeniz açısından da destekleyici. Yaşam mücadelenizde size zihinsel anlamda destek verecek bu enerjiden yararlanarak girişimlerde bulunmanızı öneriyorum ve önermekle kalmıyorum bilhassa aktif olmanız halinde başarılı olmamanız için hiçbir sebebin kalmadığını da ekliyorum. Sizler bu etki altında, kendinizi ve kafanızın içindekileri her şeyi hayatınızda uygulamak adına enerjik olacaksınız. Kişisel ilgi alanlarınızı yeniden belirleme, potansiyel yeteneklerinizi sergileme, her türlü bağlantıyı kurma ve temasa geçmek açısından pozitif bir dönem. Başkalarına uymak zorunda olmadığınız gibi, isteklerinizi kabul ettirme yönünde de etkilisiniz. Kültürel konularda bilgilenme ve bu bilgileri iş ve özel dünyanızda gösterme, fikirlerinizi aktif olarak sunabilme yetiniz de bu süreçte yükselecektir. Mantıklı bir bakış açısı altında her problemi kolaylıkla çözebilir, topladığınız bilgileri belirli bir alana yönlendirebilir, çeşitli aktivitelerde boy gösterebilir objektif düşüncelerinizle takdir toplayabilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Eğer kafanızda daha aktif olacağınız bir mesleki konum varsa, gerekli kişilerle diyalog kurmanız size faydalar sağlayabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür bu devrede her zamanki gibi neşeli, konuşkan ve zeki hareket etmenizi gibi, girdiğiniz ortamlarda ilgi uyandırmanızda da gayet etkilidir. Konuşmalarınız ilginç ve zevkli olduğundan herkesin sizi dinlemek istemesi doğaldır. Beraber olduğunuz kişiler sizin sözlerinizden ve zekanızdan etkilenebilirler. Genç insanlarla olan ilişkiniz sayesinde daha enerjik ve daha girişimci olmanız mümkündür. Birden fazla konuya merak duymanız mümkündür. El sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, avukatlık mesleklerinde faal olan burç mensupları için de bu dönem gayet parlak bir şekilde geçebilir.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs tarihinde arzu ettiğiniz ve ideallerinize uygun şekilde akıllıca kararlar vermeniz mümkün. Yeter ki, hedefiniz belli olsun. Eğer dağılmış, ne yaptığını bilmeyen bir durumdaysanız yanlış kararlar verebilirsiniz. 28 Mayıs tarihinde gruplarla ilişkiniz, yeni bir çevreye girmeniz, istediğiniz şekilde kendinizi ifade edebilmeniz gayet kolay. Sadece dikkat edeceğiniz nokta, bilinçli ve mantıklı davranmak. Yani olmayacak düşlerin peşinden koşmak yerine, hedefinize uygun akıllıca planlamalarda bulunmalısınız.

PARA KONULARI

DOLUNAY AKREP BURCUNDA- 6 Mayıs saat 06:35

Sevgili İkizler 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Merkür-Satürn arasında gerçekleşecek karşıtlık, huzur ve güvenlik arayan, sağlıklı bir şekilde yaşamak isteyen bireyin gündelik koşuşturma, zorunluluklar ve halledilmesi gereken işler nedeniyle yaşadığı strestir. Öyle ki kişi ister istemez kendini çaresiz ve hatta çözümsüz hissedebilir. Bir yanda rahatını bozmak istemez, esnek düşünmeye çalışır, elinden geldiğince hayatı inancı gereği güzel şekilde tanzim etmek ister. Ancak gelin görün ki, yoğun duygular, korkular ve endişeler, yaşanan krizler buna pek müsaade etmez. Doğaldır ki, iki dağ arasında kalan insan, ne yönde hareket etmesi ve ne yöne daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini bilemeyince bunalıma düşer.

İşte Dolunay astrolojik manası gereği yaşanan bu gerilimin işareti olarak kişiyi zorlar, çileden çıkarır. Peki, ne yapmamız gerekir. Öncelikle sahip olduğumuz iç huzurunu, kendimize olan güven duygumuzu mutlaka ve mutlaka ayakta tutarak, yeri geldiğinde başkalarının bizi suistimal etmesine izin vermeden dur demeyi bilerek kendimizi korumamız lazımdır. Yapıcı duyguların işareti olan Güneş Boğa ile yıkıcı arzuların simgesi olan Ay Akrep burcu arasındaki bu düelloda başarılı olmanın sırrı, başkalarıyla kendi arzularınız arasındaki ince sınırı düzgün bir şekilde çizmekle mümkündür. Yani ne kendinizden fedakarlık yapın ne de başkalarının sizi rahatsız etmesine, zamanınızı almasına, bencil davranmasına izin vermeyin.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-11-12-16-17-21-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler: 1-2-7-8-14-15-28-29
Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25
Yeniay: 21-22-23
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 7-8-9
(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER