Mynet 01.02.2012

İkizler burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

İkizler burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Mükemmellik ölçünüzü aşırı derece yükselticidir. Özellikle ailevi ilişkiler, eviniz sınırları içinde, ruhsal anlamda kendinizi yer bitirirsiniz. Oysaki enerjinizi böyle harcamak yerine yavaş yavaş yapılacakları şöyle bir düşünseniz daha iyidir. Tabii ki bazen kurcalamak mükemmele ulaşmak veya işlemeyen bir şeyi işler hale getirmek için iyidir. Ancak tam tersine kendinizi, ailenizi ve sevdiklerinizi rahatsız etme şeklinde uygulanırsa sonu pek hayırlı olmaz. Bu süreçte ev alanı içinde kas gücüne ihtiyaç duyulan onarım, bakım, tadilat gerektiren iş varsa karşınıza çıkabilir. Ayrıca siz sağlığınıza dikkat etmezseniz, bu süreçte işlerinizi evden yürütmek zorunda kalabilirsiniz. Geri hareketten önce taşındaysanız, eviniz içinde düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Neler eksik, nelerin tamamlamanız gerekiyor bunları planlayabilirsiniz. Ailenizle veya aynı evi paylaştığınız kişilerle ilişkinizde lütfen gerilimli değil, bilakis ılımlı tavırlar içinde olmanız yararlıdır. Erkekler, anneleriyle, bayanlar eş ve babalarıyla belli bir çatışmaya girebilirler. Ani yenilikleri uygulama, birden bire taşınmaya karar verme gibi durumlarda lütfen dikkatli olunuz. Araştırınız ve soruşturunuz. 2 Şubat tarihinde Venüs ile olan karşıtlık iş güvenliği, mesleki alandaki ilişkiler konusunda gözden geçirmelerde bulunulması anlamında önemlidir. Yerli yerine oturmayan bir takım durumlar sizi içten içe rahatsız edebilir.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Ortak maddi ve manevi meseleler
27 Ocak-14 Şubat: Eğitim, bilgilenme, yabancılarla temas
14 Şubat-2 Mart: Kariyer hayatınız
2 Mart-24 Mart: Hedefleriniz
24 Mart-14 Nisan: Mesleki konular.

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu seyri deneyimlere açık, keşifçi yönlerinizi ortaya çıkartan bir süreçtir. Öğrenmeye ve yeniliklere istekli olduğunuz bu dönemde özellikle ilişkisi olmayan İkizlerin yeni arkadaşlıklar kurmak için kimi zaman seyahat, kimi zamansa iletişim yollarını denemeleri mümkün. Günümüz internet çağı. Bu tarih aralığında yeni insanlarla tanışmak yeni deneyimler kazanmak gayet kolay. Uranüs-Koç burcu geçişini de hesaba kattığımızda hem aktivite hem kendinizi ifade hem de cesaretlilik anlamında etkili bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Sıra dışı ve özel arkadaşlıklar, bağımsızlık, girişim ve yenilikler, değişimler gayet etkili gözüküyor. Kova burcu geçiş zamanlarını, eskinin yeniye, geçmişin geleceğe dönüşmesi adına önemli görmüşümdür. Beraberliği olanlar yeni bir döneme, ilişkisi olmayanlar yeni bir aşka, sorunları olanlar yeniden ilişkilerini ele almaya hep bu zamanlarda daha gönüllü davranmışlardır. Evet bu tarih aralığı İkizlerin doğasına uygun gayet hızlı değişimlerin işareti olarak olumludur. İçinizdeki özgürlük ışığı ve yeni yapılacak değişimler, aşk hayatınızla ilgili olarak yeni bir soluklanma anlamına gelmektedir. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta. 18 Şubat tarihi aşk hayatınızla ilgili konularda geçmişe dönük bir şekilde düşünülmesi, ayarlamalarda bulunulması anlamında önemli. Yeni başlayacak ilişkilerde acele kararlar kaçınmakta yarar var. Birbirinizi tanımak için zaman faktörünü mutlaka göz önüne alınız.

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili İkizler, 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında aşk evinizde geri hareketini sürdürecek Satürn ilişki konusunda dikkatli hareket etmek, seçimlerinizi yaparken akıllıca davranmak, dengeli hareket etmek şarttır. Satürn geri hareketinde aşk hakkındaki düşünceleriniz içe yönelmeye başlayacağından, birlikte olduğunuz kişi ile aranızdaki paylaşımın niteliği ve süresi önemli hale gelir. Artık eskisi gibi olayları yüzeysel şekilde değil, daha derinlemesine ve ciddi manada ele alabilirsiniz. Değişimde bulunmak, alışkanlıklarınızdan kolay kolay vazgeçmek mümkün değildir. Ben bu sürecin, aşk hayatınızla ilgili konularda sizi fazlasıyla olgunlaştıracağını düşünüyorum. Kimi zaman kendinizi savunmak ihtiyacı duyarken çoğu zaman savunmasız kalarak önünüzdeki gerçeği kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu etki altındayken geçmişin gözden geçirilerek değerlendirilmesi mümkündür. Daha önce yaşanan ilişkiler, şu anki durum ciddi manada ele alınır. Dürüstlük ve açıklık hareket etmek gayet yararlıdır. Yeni bir aşk ilişkisinin kökleşmesi zaman alır. Maceracı düşünmekten ziyade geleceğe dönük hareket etme isteği ön planda olabilir.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs, sosyal hayatın renklenmesi ve duyguların ateşli ifadesi anlamına geliyor. Siz İkizler bu dönemde gayet net ve açık bir şekilde kendinizi ifade edebilir, talepkar davranabilir, liderlik gücünüzü ortaya koyarak karşı cins üzerinde ve diğer kişilerle olan ilişkinizde ön planda olmaya çalışabilirsiniz. Bu nedenle bu seyir altında oldukça girişken ve hevesli olmanız doğaldır. Bu heveslilik devam eden ilişkiniz açısından veya yeni başlayacak beraberliğiniz konusunda da sizi destekleyicidir. İlişkisi olanlar için bu enerjinin anlamı, partnerinizle olan paylaşımınızda öncelikle kendi arzularınızı ön plana alma taraflısı davranacağınızı söylemek mümkündür. Benim tavsiyem ise, ortaklaşa hareket ederek ama ateşli doğanızı da tavırlarınızla da partnerinizi sıkıca kavramanızdır. Yani birbirinizden farklı yönlerinizin bilincinde fakat hedefleriniz konusunda aynı yolda ilerleyecek kadar mantıklı davranmak gayet yararlıdır. Bu seyir, bir çift olarak beraberce yaşamınızı sürdürürken arkadaşlık yönünüzü de iyi beslemeniz gerektiğini göstermektedir. Unutmayınız ki, gerek siz ve gerekse partneriniz aslında bir ekipsiniz. Birbirinize sırt vererek, ideallerinizi bu enerji altında gerçekleştirebilir, ileriye doğru adımlar atabilirsiniz. Burada bencil düşünmemek ve birbirinize destek vermeniz son derece önemlidir. Ben bu enerjinin ilişkinizi daha geniş bir çevrede, gayet tutkulu bir şekilde yaşamanız ve diğer insanların size baktıklarında ne kadar uygun bir çift demelerini sağlayıcı olabileceği kanaatindeyim.

İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjini anlamı ise, hayatınıza girecek yeni bir kişinin varlığını gösterdiği gibi, sizin sosyal hayatın içinde oldukça dikkat çekici bir kişi olmanızı da sağlayabilir. Yani talipler çoğalır desek yeridir. Bu dönemde en önemli arzunuz, kafaca uyuşabileceğiniz, sizinle aynı zevkleri paylaşan bir kişinin varlığıdır. Birlikte gezebileceğiniz, aktivitelerde bulunacağınız, hatta aynı grubun içinde yer alabileceğiniz bir insan oldukça dikkatinizi çekebilir. Sıradışı kişiler, bulunduğu ortama renk katan insanlar gözünüzden asla kaçmaz. Özellikle liderlik özelliklerine sahip, arkadaşça paylaşmaktan hoşlanan ve yeri geldiğinde açık ve net bir dille duygularını dile getirebilen bir insana hayır demeniz mümkün değildir. Siz bu enerji altında, güçlü ve dürtüsel davranışlarda bulunabilir ve kendinizden emin halinizle dış ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Bayan İkizler bu enerji altında feminist doğalarına uygun tavırlar gösterebilirler. Yani ben kendi başıma da ayakta durabilecek kadar güçlüyüm imajı kimi zaman ön plandadır. Bu haliniz ise karşı cins üzerinde inanılmaz bir çekim hissi uyandırabilir. Bilirsiniz güçlü kadınları ele geçirmek erkekler için inanılmaz bir haz duygusudur. Bay İkizler ise bu dönemde bilgisi, tecrübesi ve karizmatik duruşuyla her zaman olduğu gibi ilgiyi üzerine çeker. Bir de bu duruma Venüs Koç burcunun tutkulu titreşimleri eklenince, bu sürecin ne denli aktif ve çarpıcı olduğunu tahmin edebilirsiniz. Ancak bir uyarıda bulunmak isterim. Mars-Başak burcunda geri hareketini sürdürüyor. Bu durumda Venüsün arkasındaki güç olarak sizlerin öncelikle iç dünyanızda kendinizi şöyle bir gözden geçirmenizde fayda var. Gerek devam eden veya gerekse başlayacak bir ilişkide güven olgusunu önemsemeniz lazım. Geçmiş deneyimleri, bugüne dek yaşanılanları, sizin için bir ilişkide olmazsa olmazları lütfen düşününüz. Mükemmellik ölçünüzü, neleri merkez aldığınızı, nelere titizlenebileceğinizi iyice düşününüz. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat ani ve sürpriz bir aşkın işaretçisi. Özgür paylaşımın etkili olduğu bir ilişki yaşanabilir. Sorunları olan çiftler ise dikkatli olmalı. Bir arkadaşlık aniden aşka dönüşebilir veya bir etkinlikte aniden aşık olabilirsiniz. 15 Şubat tarihi cinsel anlamda etkileyici. Tutkular ve arzular doruk noktada. 17 Şubat ilişkinin evliliğe dönüştürülmesinde ani bir karar verilebilir. Ancak ben Satürn geri hareketi nedeniyle dikkatli olunması taraftarıyım.

İŞ VE KARİYER

14 Şubat tarihine kadar Kova burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, keşif ve hızlılık açısından, ayrıca beklenmeyen yolculuklar yaparak, sosyal ve organize faaliyetlere katılarak, mesleki ihtisas konularında yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz aktivitelerde bulunmanız açısından etkileyicidir. Yani koşuşturma içinde olacağınızı söyleyebiliriz. İletişimsel açıdan ne kadar hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilirseniz, o denli ileri hamlelerde bulunmanız mümkün. Sizlere önerim bu dönemde yenilikleri, tecrübelerinizi, bilgi birikiminizi ihtisas alanınıza göre gözden geçirmeniz ve karşınıza çıkabilecek fırsatları aklı başında bir şekilde değerlendirmenizdir. Merkür-Kova burcu geçişinin ardındaki en önemli güç Uranüs. Uranüs burcunuzla uyumlu bir görünümde. Bu uyumluluk zaten son zamanlarda dışa açılma, yeni bir şeyler yapabilme, özgürce hareket edebilme anlamında sizi destekliyor. Ancak dikkat edeceğiniz husus, ailevi ilişkiler ve hedefleriniz konusunda kendinizi tekrar gözden geçirmeniz ve gerçekçi düşünmeniz şart. Siz kendi içinizde çelişkilere düşersiniz, iç dünyanızda kararsız bir o yana bir bu yana sallanırsanız yöneticiniz Merkürün Kova burcu geçişi ve Uranüsün hızlı değişimleri işaret eden gelişimlerini anlamakta zorlanırsınız. Şubat ayında iki tarih öne çıkacak. 3 ve 13 Şubat. Bu iki tarih görünüm olarak olumlu duruyor. Ancak 13 Şubat günü başkaları ortaklı mali paylaşımların geçmişe yönelik olarak ele almanızda ve yaşamınızı sağlam temeller üzerine oturtabilmek adına her türlü ilişkinizi gözden geçirmenizde yarar görüyorum.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili İkizler 7 Şubat saat 23:54 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay hepimiz için sakin ve dikkatli olunması gereken gün anlamı taşıyor. Sizlere olan yansımasını beraberce inceleyim. Gün boyu iletişim konusunda aktif ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz yoğundur. Çevrenizde gelişen olaylara karşı dürtüsel tepkilerde bulunabilir, hakimiyeti elinizde tutmaktan hoşlanabilirsiniz. Fikirlerinizi öylesine güçlü ifade edersiniz ki, bir başka kişinin size karşı gelmesi veya bir şey kabul ettirmesi mümkün değildir. Eğitim hayatı, iş girişimleri, yolculuklar, her türlü görüşmede lider olma arzunuz yoğundur. Bu yoğunluk ister istemez coşkun tepkilerde bulunmanıza, düşünmeden hareket etmenize neden olabilir. Sizi böylesine itekleyen enerjiniz karşıt görüşler konusunda tepkisel davranmanıza, farklı fikirlere tahammül göstermemenize, toplumsal yasalara, kurallara karşı gelmenize, düşüncelerinizi aşırı önemsemenize yol açabilir. Hayata fırsatçı gözlerle bakabilir, kimi zaman katı bir bakış açısıyla kararlar alabilir, kimi zaman da sırf özgür hareket edebilmek adına yanlış girişimlerde bulunabilirsiniz. Oysaki karar vermeden önce enine boyuna düşünmeniz faydalı olur. Yani kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin, ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeniz, adım atmadan önce iyi gözlemde bulunmanız lazımdır.

*BÜYÜK DÜŞÜNMEK

3 Şubat 2012 itibariyle Neptün Balık burcunda seyrine başlıyor. Özellikle toplumla birebir alakalı meslek erbapları için biçilmiş bir kaftan enerjidir. Bu enerjiyi olumlu manada değerlendirmenin yolu sizin ne yönde ilerlemek istediğinizi kafanızın içinde oturtmanız, yani kendiniz için bir ideal bir vizyon yaratmış olmanızdır. Büyük düşünün ancak bunun dibi boş olmasın. Kendinize güvenin ancak bu kibir halini almasın. Bir hayal belirleyin. Benim şu konularda yeteneğim var ve ben bu yeteneklerimi uygulayacağım ve hayata geçireceğim deyin. Kendinizle çelişkiye düşmeyin. İnişli çıkışlı bir grafik izlemeyin. Amacınızdan emin olun ve güvenle ilerleyin. Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden hayatınızı perişan etmeyin. Hayal kırıklığı yaşadığınızda bunun nedenini dışarılarda, kaderinizde aramayın. Seçiminizi yaparken dağılmayın. İşte o zaman Neptün sayesinde hayalinizin bile ötesinde bir dünya kurabilirsiniz.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, özverili çalışmanın göstergesi ve daha iyi imkanlara sahip olmak için, öncelikle egonuzun geri planda kalması, iş hayatınızla ilgili her türlü çabayı ve mücadeleyi göstermekten çekinmemeniz gerektiğinin simgesi olarak son derece önemlidir. Bilirsiniz İkizler sabırsız ve kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen çabuk sonuca ulaşmak isteyen bir burçtur. Böyle bir enerji altında ise kararsızlık, kolay etkilenme, değişken ön planda olacağından, adım attığınız yeni işinizde veya devam eden mesleki pozisyonunuzda çabucak dağılma, benim burada ne işim var tarzı düşünme, başkalarından çok şey bekleme ve görmediğinde içine kapanma hatta işi terk etme gibi durumlar oluşabilir. Oysaki iş hayatı yeri geldiğinde fazlasıyla yetenekleriniz olsa dahi, susmanızı ve otorite konumunda bulunan kişilerle iyi bir diyalog içinde olmanızı gerektiricidir. Bazı durumlar zorlayıcı olabilir. Ancak sebat eder, hedeflerinizin bilincinde olarak ilerlemeyi kabul ederseniz her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Size düşen o parlak zekanızla gerçeklerin bilincinde olarak mantıklı düşünmektir.

Kendinizi işinize, amacınıza, projelerinize kilitlemeli, bir yandan eksikleriniz varsa bunları tamamlamalısınız. Ne kendinizi ne de çevrenizdeki kişileri yargılamadan canınızı dişinize takarak ilerlemeye çalışınız. İçgüdüsel ve pasif tavırlar göstermeyiniz. Güven duygunuzu ön planda tutunuz. İnandığınız bu yolda ilerlerken bastığınız adımların farkında olmayı unutmayınız. Balık burcundaki Güneş genel anlamda sınırları aşmak ve kendi kimliğinizi yeniden oluşturmak üzere iç dünyanıza yönelmeniz anlamı taşır. Sizin gibi iletişim yönünden etkili olan burç mensupları için bu dönem mesleki konularda kendi farklılığınızı ortaya koymak amacıyla hareket etmek anlamı taşıyabilir. Sessiz ve sakin bir şekilde çalışmak, esnek düşünmeye devam etmek, ruhsal olarak hassasiyet göstermek gibi ilginç durumlar yaşanabilir. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışmak gerekebilir. Hedefinize erişmek için hem kendi değerlerinizi önemsemeli hem de işiniz açısından daha mantıklı düşünmeye çalışmalısınız. Bu sizi hem gerilimden koruduğu gibi, inandıklarınızı diğerlerine kabul ettirmeniz yönünde daha ılımlı bir havanın esmesini sağlayabilir. Eğer mesleğiniz yaratıcılık gerektiren bir sanatsal eğilim taşıyorsa bu süreçte sadece belirli bir kesime değil, daha büyük çerçeveye hizmet etmeniz mümkündür. Bunun tam tersi tamamen maddi dünyanın gerçekleri üzerine kuruluysa o zaman da dağılmadan hedefinize kitlenmeniz yerinde olacaktır. Kendi isteklerinizi öne sürerken, karşınızdaki kişilerin de nasıl anlayabileceğini düşünerek açıklamanız gerekecektir. Bu sayede planlarınızı hayata geçirirken insanlar size daha fazla yardımcı olabilirler. Bu gerek çalışma hayatında gerekse iş arıyor bile olsanız işinize yarayabilir. Ayrıca ailenizle ve toplumsal hayatınızı yakından ilgilendiren konularda da size etkinlik kazandırabilir. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat. 29 Şubat tarihinde ortaklık ilişkilerinde dikkatli olmakta yarar var.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında mesleki konularda etkili olacak Merkür-Balık burcu seyri, hayalleri güçlendirici ve fakat gerçekleştirmek isterken kolayca etki altında kalmanız nedeniyle dikkatli olunması gereken bir süreçtir. Hedeflediğiniz konularda öncelikle zihninizi toparlamanız, dağılmamanız önemlidir. İşinizde sezgileriniz size rehber olabilir, fakat şairane bir havanız olduğu için, söyledikleriniz veya ifade etmeye çalıştıklarınız birileri tarafından fazla hayalci ve tuhaf karşılanabilir. Siz bir sanatçı iseniz, fikirlerinizi bu şekilde açıklamanız tabi ki beğeniyle karşılanır fakat bir iş adamıysanız ve önemli bir projeniz varsa, insanlara otoriter bir şekilde bunu anlatmanız ve inandırmanız gerekiyorsa böyle bir şairane anlatım tarzı komik olarak değerlendirebilir. Yani mesleki faaliyet alanınıza göre hareket etmek lazımdır. Örneğin bilimsel ve teknik alanda çalışanlar için gerçekler son derece önemlidir. Bunu hayali bir şekilde anlatmanız sakil durabilir. Ne yapmak gerekiyor. Tabi ki insanları yanıltıcı tarzda değil, inandırıcı tarzda konuşmaya çalışmalısınız. Ayrıca gerçekçi ve dürüst bir şekilde ifadelendirmelisiniz. Bunlar çok önemli. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat.

PARA KONULARI

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Yeniay, mesleki konularda üzerinde çalıştığınız halde motivasyonunuz düşük olduğu için bir türlü uygulayamadığınız plan ve projelerinizi hayata geçirmeniz anlamında destekleyicidir. Sadece yapmanız gereken sorumluluklarınızın bilincinde olmak. Bunu kabul ettiğiniz anda yeniay sizi kuvvetle sarıp sarmalar ve destekler. Yeniay, toplum içindeki yerinizi ve kaderinizi kendi ellerinizle şekillendirmenizi sağlayan manevi bir kuvvettir. Başarı için her şeyden önce kendinize inanmanız ve yeteneklerinize güvenmeniz lazımdır. İnsan isterse aşamayacağı güçlük, üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktur. Bizleri bunaltan ve tedirgin eden en büyük sorun kendimizden şüphe duymamız ve sabırsız oluşumuzdur. İşte böyle durumlar için Yeniay zamanları bir kurtarıcı gibi yol göstericidir. Sizler de geleceğiniz adına, kendinizden şüphe etmeden güne başlayınız ve doğanın size sunacağı bu güçlü enerjiyi arkanıza alarak, hedeflerinizi gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışmaya başlayınız. Mesleki konularda yeni bir değişimde bulunma arzusunun işareti olan Yeniay enerjisini olumlu yönde değerlendirmek için, yeteneklerinizin ve ideallerinizin bilincinde olmanız gerekir. Yani, -Ben şu yönde ilerlemek veya şu şekilde bir yaşam sürdürmek istiyorum şeklinde kararlılık göstermeniz yararlı olur. Böylece gelişmeler karşısında paniklemeden kendiniz adına en doğru kararı vermiş olursunuz. Balık burcunda gerçekleşen Yeniay manevi açıdan da destekleyici olduğundan, gerçeklerle hayaller arasındaki farkı daha net anlamanızı sağlayıcıdır. Bu farkı anlamak geleceğinizle alakalı mevzular üzerinde daha dikkatli düşünmeniz demektir. Şu anki konumunuz eğer sizin açınızdan doyurucu değilse veya sizin ideallerinize cevap vermiyorsa, önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilecek fırsatları iyice gözden geçiriniz. Eğer size uygun ve amaçlarınıza hitap ediyorsa değerlendirmekte fayda vardır. Eğer durumunuzdan memnunsanız o zaman daha da yükselmek için yeniayın size sağlayacağı manevi kuvveti yüreğinizin derinliklerinde hissetmeye çalışınız. Unutmayalım ki, inanç, başarmanın yarısıdır.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Mars geri hareketi devam ediyor

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-11-12-20-21-24-25-29
Zayıf Enerjili Günler: 9-10-15-16-22-23
Aşkta En Şanslı Günler: 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-5
Yeniay: 1-2-3-4-29
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 15-16-17
(Ay-Yay burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER