Habertürk 02.07.2011

İkizler burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay ikizlere, eskiye ait parasal meseleleri çözüme kavuşturabileceklerini söylüyor.

İkizler Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

İkizler burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz Parçalı Güneş Tutulması finans evinizde oluşacak. Bu tutulma, özellikle mali konuların yaşamınız üzerinde ne kadar önemli olduğunun göstergesi. Geleceğinizi güvence altına alma arzunuzu yükselten tutulma, eskiye ait parasal meselelerin çözüme kavuşmasında yardımcıdır. Ailenizden mali yönde destek görebilirsiniz. 2 Temmuz Merkür Aslan burcu etkisi altında, aşk hayatınızla ilgili konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Aşkla ilgili konuşmak, yazışmak keyif vericidir. 4 Temmuz Venüs Yengeç burcu seyri, maddi ve manevi konular üzerindeki hassasiyetin simgesidir. İlişkileriniz hele eskiye ait olan herşey ilgi alanınız içindedir. 23-28 Temmuz tarihlerinde başlayan Güneş-Venüs Aslan burcu seyri, yeni bir aşkın işareti olduğu gibi, çevreniz üzerindeki etkinliğinizi yükselticidir. Merkür Başak burcu seyri 28 Temmuz tarihinde başladığında, ev içi düzenlemeler, sağlık konuları öne çıkar. Ailevi meselelerde sakin ve ağır başlı davranışlarınızla inisiyatifi elinizde tutmaktan yanasınızdır.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

3 Ağustos tarihine kadar burcunuz üzerindeki ilerlemesi devam edecek Mars seyri, gerek popülerliğinizin yükselişi ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek hızlılık açısından etkileyicidir. Çevrenizle ve karşı cinsle bağlantı kurabilmeniz açısından destekleyicidir. Cana yakın, eğlendirici ve sosyal ilişkilerinize önem verdiğiniz bu seyir esnasında, ilişkilerinizde arkadaşlık olgusunu ön planda tutabilirsiniz. Duygusal yönden hassasiyet taşımayan bu enerji, flört konusunda popülerliğinizi yükselticidir. Tabii ki bu her selam verdiğinizle aşk yaşayacağınız anlamına gelmez. Sadece beğenilmek, takdir edilmek ve girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek isteğinizi körükler. Bu durumda fiziksel cazibeniz de doğal olarak artacağından karşı cinsin tercih edeceği kişiler siz olabilirsiniz. İnsanlarla öyle kolay ve öylesine hızlı bir şekilde kaynaşırsınız ki, bu dönem bildik çevrenizin gittikçe genişlediğini fark edebilirsiniz. İlişkilerde sohbet kavramı ön planda olduğundan herkesle yakından ilgilenebilir ve yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Yaşam stilinize göre bu enerjiyi ister flört ilişkileriyle, isterseniz iletişimi arttırarak partnerinizle, zihinsel uyumunuzu güçlendirmek şeklinde kullanabilirsiniz. Bu arada kimi zaman kafanız karışabilir. Aynı anda iki kişi arasında tercih yapmanız gerekebilir veya ister istemez karşılaştırmada bulunursunuz. O böyle davranıyor öbürü şöyle gibi. Benim tavsiyem ise kısa sürecek bu dönemi ilişki konusunda enine boyuna düşünerek değerlendirmenizdir.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek yönetici gezegeniniz Merkür, seyahatlerin göstergesi olduğu gibi, kendinizi ve fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcı bir enerji olarak öne çıkmakta. Böyle dönemlerde insan ister istemez kendini ifade etmek, takdir görmek, başkaları tarafından beğenilmek, konuştuğunda dinlenmek ister. İnsanların dikkatini çekmekten hoşlanırız. Bulunduğumuz ortamda merkez olmak isteriz. Olayları coşkulu ancak bir o kadar da kendimize dönük açıdan ele alırız. Kimlik duygumuz, ikna yeteneğimiz fazlasıyla yüksektir. Bütün bunlar iletişimle alakalı konularda dönemin Dikkat edeceğiniz önemli husus, Aslan burcunun egonuzu coşturucu etkisini göz ardı etmeden, belirli bir ayarda gitmek. Yani hep kendinizi haklı görmemek, duyguların seline kapılmamak, iyi gözlemlemek, tanımak ve anlamaya çalışmak gerekir. Astrolojik olarak Merkür Aslan burcu enerjisi zayıf etkilidir. Buradaki zayıf, kişinin düşüncelerinin ben merkezci olması, kendi isteklerine yönelik düşünmesi, tarafsızlığını kaybetmesidir. Onay bekleme ihtiyacınız yoğundur. Yani ne söylerseniz söyleyin size göre kabul edilmesi gerekir. Bildiğinizden şaşmadığınız için, bu durum ilişkinizde veya çevrenizle olan temasınızda sorunlara yol açabilir.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri parasal konularda olduğu gibi, aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle de önemli bir süreçtir. İkizler gibi aktif, yenilikçi düşünen, geçmişten ziyade geleceği önemseyen bir burç mensubu için, Venüs-Yengeç burcu etkinliği eskiyi ön plana getirmesi ve anıları canlandırması açısından rahatsız edici olabilir. Çünkü İkizler insanı doğum haritasında su grubu etkinliği olmadıkça, mantıklı düşünmek ve beraberliklerini bu çerçeve içinde ele almaktan yanadır. Fakat transit geçişler bir süreliğine de olsa kişileri etkileyicidir. Önemli olan bu geçişlerin bize ne söylemeye çalıştığını anlamaktır. Venüs gezegeninin Yengeç burcu seyri, değerlerinize sahip çıkmanız, ailenizi önemsemeniz ve ona göre kararlar almanız gerektiğini söyleyen bir duyarlı bir sestir. Kimileriniz için geçmişin canlanması veya geçmişte yaşanan bir ilişkinin maddi ve manevi konularda ön plana gelerek kendini hatırlatması anlamındadır. İşte bu noktada şefkat, merhamet, sevecenliğinizle karşınızdaki kişiye destek olmaya çalışabilir ve geçmişin hatırına elinizden geleni yapabilirsiniz. Bazılarınız için, eski sevgilinizle yapmayı düşündüğünüz girişimin işaretidir. Aşk bitmiştir ama para anlamında birbirinizle ortaklığınız sürmektedir. Tabi ki kısa seyirli bir etki olduğundan, benim önerim bu türden yatırımlarda bulunurken iyice düşünmenizdir. Genel olarak bu seyir altında aşkı ifade ediş şekliniz veya aşkı yaşama biçiminiz ailenizi sevdiklerinizi koruma ve onların güvenliğini, kendi geleceğinizi düşünme şeklinde gelişebileceği için, yeni başlayan bir ilişkide veya sürmekte olan beraberliğinizde maddi ve manevi yönden desteklenmek arzunuz yoğundur. Aynı şekilde siz de sevdiklerinizin üzerine titreyebilir, onlara yardımcı olabilirsiniz.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında dünyamızın ısı ve ışık kaynağı astrolojinin en güçlü fenomeni Güneş yöneticisi olduğu Aslan burcundaki seyrine başlayacak. Güneş bu dönemde güçlü ışığını siz İkizler burcu mensupları için de cömertçe sunacaktır. Özellikle yakın çevrenizle olan ilişkinizde güçlü bir ifade tarzına sahip olmanızı sağlayıcı olduğundan parlamanız, canlı bir şekilde iletişimde bulunmanız mümkündür. Yaz tatilini bu dönemde geçirmek isteyen kişiler açısından son derece etkilidir. Birçok yeni insanla tanışabilir, kendinizi her zaman olduğu gibi net bir şekilde ifade edebilir, çevrenizdeki insanları etkiniz altına alabilirsiniz. Girişimleriniz açısından olumludur. İş veya özel konularda kafanızın içinde planladıklarınızı hayata geçirmenizi sağlayabilir. Bilgi ve tecrübelerinizi kolayca dile getirebilir, yapmak istediklerinizi yaşamınız adına uygulayabilirsiniz. Eğitim hayatınız, gündelik deneyimleriniz, yetenekleriniz konusunda tecrübe sahibi olmanızda, daha olumlu adımlar atmanızda, moral duygusu içinde hareket etmenizde destekleyicidir.

Çevrenizde bir kral veya kraliçe gibi yönetici olmanızı, becerikliliğinizle her işin üstesinden gelmenizi sağlayabilir. İfade gücünüz son derece etkili olacağından gündelik temaslarınızda sorunları kolayca çözebilir, öne çıkarak liderliğinizi gösterebilir, kuracağınız bağlantılar sayesinde ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz. Etrafınızda olan biteni daha kolay algılayacağınız bu dönemde zekanızla, konuşma yeteneğinizle ve canlılığınızla takdir toplamanız kolaydır. İnandırıcılığınızı yükseltici bu enerji, fikirlerinizi, projelerinizi kabul ettirmenizde de faydalıdır. Daha fazla bilgi sahibi olabilmeniz, boş zamanlarınızı olumlu bir şekilde değerlendirmeniz size birçok yeni fırsat kapıları açabilir. Yolunda gitmeyen işleriniz düzelmeye, mesleki faaliyetleriniz yoluna girmeye başlayabilir. Paylaşımcılığınız, cömertliğiniz, sıcaklığınız, yüzeysel olmaktan ziyade daha derinlikli düşünmeye çalışacağınız bu sürecin siz İkizler mensupları için hakikaten gayet faydalı geçeceğini ve kısa süreli de olsa bu tarihler arasında yapacağınız girişimlerin temelinin güçlü olabileceğini söyleyebiliriz.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos tarihleri tarihine kadar burcunuz üzerinde ilerlemesi devam edecek olan iş evinizin yöneticisi Marsın güçlü etkisinden özellikle 2 Temmuz sonrası bu enerjiden çok daha olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Öncelikle Mars İkizlerde, birçok alanda aktif olmaktan, yeni fikirler ve gerçeğe dayanan bilgilerle harekete geçmekten hoşlanma anlamına geliyor. Şimdi denemekten korkmayabilir, paylaşımcı olabilirsiniz. Meraklı oluşunuz, kafanızın içindeki hedefleri gerçekleştirmeniz adına sizi itekleyebilir. Günlük aktivitenizdeki hareketlilik öylesine yoğundur ki, aynı anda birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Bu demek oluyor ki, bu tarihlerde hırsınız oldukça yüksek. Burada önemli olan, bu hırsı odaklamanız gereken alanı bilmek. Eğer bunu tam olarak saptamazsanız, bu enerjiyle dağılmanız kolaydır. Sabırsız davranmamanız gerekiyor. Yani yeteneklerinize göre bir hedef belirlemeli, onun üzerine cesaretle gitmeli, akılcı planlamada bulunmalı ve sabır göstermelisiniz. Bilirsiniz İkizler insanları sabırsızdır. Oysaki bu dönemde odaklanma, başarıya giden yolu aydınlatabilecek en önemli kriterdir.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, girişim ve iletişim arzunuzun işaretçisidir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteğiniz yoğundur. Hani bazen içinde bulunduğunuz durum zorlu da olsa, etrafınızdaki insanlara kendinizi güçlü göstermeyi seversiniz ya, işte bu enerji sizin oldukça işinize yarayabilir. Ayrıca bu süreçte yaz tatilini değerlendirerek şöyle bir kafanızı toplamanız da mümkün. Çünkü oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor olabilirsiniz veya karışık düşünceler içinde olduğunuz için dinlenme ihtiyacınız yükselebilir. Aslan burcu geçişlerinde hızlılık doğaldır ve bu durum çevrenizde kendinizi gösterme hevesinizi yükseltir. Ayrıca kişinin mesleki girişimlerinde etkili olabilir. Çünkü Merkür Aslanda ilerlerken aslında Güneş yönetimindedir. Güneş ise parlamak ve gösteride bulunmaktır. Demek oluyor ki sizler bu enerji sayesinde gösterişli bir yıldız gibi hareket etmek isteyecek, fikirlerinizi, planlarınızı, projelerinizi ve eylemde bulunmak istediğiniz konuları belirleyebileceksiniz. Yalnız bu enerji altında yapabileceğinizden fazlasına söz vermek yanlış olabilir. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak için dikkat etmeniz gereken en önemli husus, bilmediğiniz konularda başkalarının görüşlerini almanızdır. Böylece sonuca daha kestirmeden gitmeniz mümkün olabilir. Bu dönemin sizin için en önemli yanı, güçlü bir ifade tarzının çevrenizle olan bağlantınızda ve girişimlerinizde sizi kuvvetlendirmesi, böylece hedefinize varmak konusunda daha istekli olmanızdır. Ne kadar zorlu yönleri olsa da bu enerjiyi etkili olduğu süre içersinde olumlu manada kullanacağınızı düşünüyorum.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili İkizler 30 Temmuz saat 09:17 itibariyle burcunuzla uyumlu görünüm oluşturacak Aslan burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu etki altında, günlük zihinsel işlevlerinizde yükseliş meydana geleceğinden daha çabuk öğrenebilir, bilgilerinizi başkalarıyla daha hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Yeni dönem eğitim hayatınızla ilgili konularda yapmayı düşündüklerinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Meraklılığınız yaratıcı kabiliyetlerinizin açığa çıkmasını sağladığı gibi, sizinle aynı düşünen kişilerle bir araya gelmenizde de etkilidir. Yazılı belgeler, kontratlar konusunda olumlu imzalar atabilirsiniz. Oturduğunuz çevredeki yeni değişimler meydana gelebilir. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Her türlü haberleşme, sanatsal faaliyet, ticari etkinlikte başarılı olabilir, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizle diğer insanlara yardımcı olabilir, takdir kazanabilirsiniz. İnternet üzerinden veri toplayabilir bunları sevdiklerinizle paylaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Karşınıza konusunda deneyimli insanlar çıkabilir, bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Fiziksel açıdan yorgunluklarınız azalır, girişimde bulunma hevesliliğinizin arttığına şahit olabilirsiniz. Yakınlarınızla aranızdaki tüm pürüzler konuşularak çözüme bağlanabilir.

PARA KONULARI

23 Temmuz tarihine kadar finans evinizde seyrini sürdürecek Güneş, maddi konularda güvenlik dürtüsü içinde hareket etmeye özen göstermeniz anlamı taşıyabilir. Amacınız, güvenceniz ve yarınlarınızı en olumlu şekilde kurmak şeklindedir. Bunu iki şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazanımlarınızı doğru yer ve doğru alanlarda değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemeniz de mümkün olabilir. Sizin için bu süreçte para son derece önemli olabilir. Mutluluk ve huzur bulabilmenin finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğunu düşünmeniz doğaldır ve hatta gerçektir. İşte bu dürtü elinizdekileri korumanızı veya parasal açıdan kimle işbirliğiniz varsa o kişilere dikkat etmenizi sağlar.

Ayrıca bu seyir esnasında ekonomik konularda sezgi gücünüz yükselebilir. Bu dönemde çevrenizdeki insanlar desteğe ihtiyacınız varmış gibi zannetseler de, borç alacak konularında gayet dikkatli hareket edebileceğinizi söyleyebiliriz. Bireysel isteklerden ziyade, ailenizin geçimi ve geleceğini garanti altına alma güdünüz oldukça yükselebilir. Üzerinizdeki sorumluluk ağırdır fakat yatırım konusunda fazlasıyla dikkatlisinizdir. Bir kenara para koymak ihtiyacı bu tarihler arasında artabilir. Tek dezavantajınız eski alışkanlıklarınızdan vazgeçememenizdir. Buna dikkat ettiğiniz takdirde bu tarihlerde doğanızın tam tersi, paranızı çok daha dikkatli harcamanız ve bütçe açığı vermemeniz mümkündür.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE GÜNEŞ TUTULMASI-1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili İkizler, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve hemen akabinde meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulması parasal kazanımlarınızla alakalı her konuda rahat bir nefes almanız ve yeni gelişmeler karşısında bir rota belirlemeniz anlamındadır. Özellikle ticaretle uğraşanlar, ev, emlak ve yatırımlarla ilgilenenler, ailesi kanalıyla gelir sahibi olanlar bu tutulma sayesinde kendilerini güvende hissedebilirler.

Geçmişle alakalı borçlarınız, tüm parasal konular, paylaşımlarınız, kazanç ve kayıplarınızla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Eski başvurularınız değerlendirilir, yeni bir umut kazanabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak ani fırsatlar sayesinde hiç hesapta olmayan gelirler elde edebilirsiniz. Örneğin iş görüşmelerinde arzuladığınız parayı alabilirsiniz. Ailenizden gelir elde edebilirsiniz. Kazancınızın bir kısmını kredi ödemesi için ayırabilir, yatırımda bulunabilirsiniz. Bunların hepsi olumlu gelişmeler. Ancak ben tek bir konuda sizi uyarmak durumundayım. Bilinçsiz girişimlerden uzak durmanız ve sizi zorlayacak harcamalar yapmamanız. Eskilerin deyimiyle ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı lütfen ihmal etmeyiniz. Ne kadar güven içinde yaşıyorsak yaşayalım, dünyanın bin bir türlü hali olduğunu unutmayalım.

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında parasal kazanım evinizde transitini sürdürecek Venüs maddi konularda duyarlılık içinde oluşunuzun simgesidir. İşte bu hassasiyet daha dikkatli davranmanızı, olur olmaz kararlar almamanızı, yorganıza göre bacağınızı uzatmanız anlamındadır. Bilirsiniz İkizler, haritasında para anlamında güçlü oluşumlar bulunmadığı sürece harcamaları konusunda pek dikkatli değildir. İşte bu dönemdeki duyarlılık böyle olanlarınız için gayet faydalıdır. Parasal kazanımlarınızla ilgili konularda güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir. Girişimlerinizde eşinizden, ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Bu dönemin maddi anlamda bir başka etkisi, kabuğunuzdan çıkarak aktif yönde dünyayla bütünleşmeniz, kazanç alanları hakkında araştırmalarda bulunmanız anlamına da gelebilir. Genel olarak bu tarihler arasında finansal yaşamınızda, harcamalarınıza dikkat ederseniz veya satın almak istedikleriniz için kredi kartı veya elinizdeki parayı savurmak yerine, biriktirerek belli bir zaman sonra almanız tabi ki faydalıdır. Ayrıca satın alırken pazarlık yapmanız, daha ucuzunu bulmak için araştırmanız, çok gösterişli olanlardan ziyade işinize yaramasına dikkat etmeniz bu dönemi olumlu manada değerlendirmenizi sağlayabilir. Bu tarihler arasında, yaşamsal kaynaklarınızı oluşturma ve temelinizi güçlendirme çalışmaları size maddi anlamda yarar sağlayabilir. Çünkü kendinizi gözden geçirdiğinizde aksayan noktaları bulmanız da kolaydır. Maddi yönden sıkıntılarınız olsa dahi, sezgileriniz ve öncü gücünüzle, kendinize olan güveninizle her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca maddi konulardaki hassasiyetinizi abartmadan ama gizlemeden sevdiklerinizle paylaşırsanız onlar da size ellerinden gelen yardımı sunacaklardır.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili İkizler 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ortak paralar(eş, aile)yoluyla elde ettiğiniz gelirler ile kendi kazancınız arasındaki kutuplaşmanın işaretidir. Bu tutulma, başta kredi, borç ve alacak meselelerinizle ilgili olup, ortak yatırımlarda bulunmak veya dış kaynaklı bir borcun altına girme konularında son derece dikkatli olmanız gerektiğinin işaretedir. Herhangi bir nedenle, ne durumda olursanız olun daha sonra pişmanlık duymamak için, kimseye borç vermemeye, kimseden de borç almamaya dikkat ediniz. Ayrıca birileriyle ortak girişimlerde bulunma konusunda enine boyuna düşününüz. Mümkünse bunu erteleyiniz. Çok yakınınız veya güvendiğiniz bir kişiye dahi elden para vermeyiniz. Çünkü ödemede çekeceği güçlükler size üzüntü olarak geri dönebilir. Kimlerle iş bağlantınız varsa bu kişileri yakından gözlemleyiniz ve hesabınızı kitabınızı iyi yapınız. Yatırımlarınız konusunda son derece dikkatli olunuz.

Kimlerle parasal alışverişiniz varsa bu kişilerle gerginlik ve kopma noktasına gelmemek için aranızdaki anlaşmayı bir kez daha gözden geçiriniz. Cinsel konularda kiminle veya kimlerle ilişkide iseniz sağlığınıza dikkat göstermeyi ihmal etmeyiniz. Önemli ameliyat veya cerrahi müdahalelerinizi acil olmadıkça erteleyiniz. Kredi ödemelerinize ve bankacılıkla alakalı hesap işlerinizi kontrol ediniz, kimseye güvenmeyiniz. Miras, vergi ve sigorta ödemelerinizi geciktirmeyiniz. Borcu borçla kapamayınız. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde dikkatli olunuz, gücünüzü aşan borçlar altına girmeyiniz. Online yapılan işlemlerde dikkatli olunuz. Ne olursa olsun, kendi kazancınıza göre bütçenizi ayarlayınız. Evlilik ilişkinizde paylaşımlarınıza dikkat ediniz. Karamsar düşüncelerden uzak durunuz. Para kazanmayı hayatınızın amacı değil, daha iyi yaşamanız için aracı olarak görünüz.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-15-16-17-20-21-22-25-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-18-19

Aşkta En Şanslı Günler: 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29

Yeniay: 25-26-27

(Ay gezegeninin İkizler burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 11-12

(Ay gezegeninin Yay burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER