@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.11.2013

Kasım 2013 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun, Pudra.com okurları için Kasım 2013 aylık burç yorumlarını açıklıyor. Bu ay öne çıkan olayları ve tarihleri okuyarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı tavsiye ederiz.

Kasım 2013 aylık burç yorumları

Koç ve yükselen Koç için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(21 Mart - 19 Nisan)
Ortaklaşa gelirlerinizi kontrol etmelisiniz. Vergi, sigorta, prim gibi ödemeleri ihmal etmemenizi öneririm. Eşinizin ödemelerini, kredi kartı ekstresini daha yakından takip etmelisiniz. Eğer varsa, nafaka ödemesine de dikkat etmeniz gerek. Bu ay geçmişte kalan borçları da alacakları da gündeme getirmeniz mümkün. Ayrıca zorunlu haller dışında tıbbi operasyonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. İşinizle ilgili konularda güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Küçük bir ödül, terfi ya da alkış alabilirsiniz. Hedeflerinize yönelirken, ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Ayın sonuna doğru uluslararası konular gündeme gelecek. Hukuksal konulara yönelebilir, yabancılarla bağlantınızı güçlendirebilirsiniz. Gündelik hayatınızdaki detayları da aksatmamalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizi tavsiye ederim.

Boğa ve yükselen Boğa için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(20 Nisan - 20 Mayıs)
İkili ilişkilerin öne çıkacağı bu ay, kadersel bağlantılar da yaşanabilir. Evli olanlar için eşleriyle daha fazla zaman geçirmelerini öneririm. Eşinizin yükünü sırtlanmanız, onun yaşadığı zorlukları daha çok anlamaya çalışmanız iyi olur. Birlikte hareket etmekte zorlansanız da elinizden geleni yapmalısınız. İlişkinizin sınandığını fark etmeniz gerek. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu ayı iyi değerlendirmeli, gereken kontrolleri yaptırmalı. Evli olmayanlar ise yine partnerleriyle ilgili olaylarla karşılaşabilirler. Durduk yere çıkan bir gerginlik, eğer duyarlı olmazsanız ilişkinizi kopma noktasına getirebilir. Ama zaten yorulduysanız, taşıyamayacağınız yüklerden kurtulabilirsiniz. Geçmişteki bir ilişkiniz de gündeme gelebilir. Bu ay kişisel gelişim alanında eğitim almak istiyorsanız, fırsatlar yakınınızda olacak. Ayın sonunda dikkatinizi maddi konulara vermeniz yerinde olur. Ayrıca zorunlu haller dışında cerrahi operasyonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

İkizler ve yükselen İkizler için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(21 Mayıs - 20 Haziran)
Çok çalışmanız, pek çok işi bir arada yapmanız gereken bir aya giriyorsunuz. Ofisinizde gereken düzenlemeleri yapmalısınız. Size yardım eden kişilerle ve astlarınızla ilişkilerinizi kontrol etmelisiniz. Hem onlara yardım etmeli hem de iş yükünüzü aralarında bölüştürmelisiniz. Ofiste karşınıza çıkan önemli değişiklikler olabilir. Bu durumda sakinliğinizi korumanızı öneririm. Verimli ve pratik olmaya özen gösterin. Şartları kontrol edemeyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yapmanız gereken şeyler varsa onlara zaman ayırmak için oldukça uygun günler sizi bekliyor. Rutin kontroller sizi daha zinde yapacak. Borç ve alacak konularında daha şanlı olacaksınız. Beklediğiniz bir ödeme varsa ödemeyi alabilir, kredi açısından rahatlayabilirsiniz. Evde yapmanız gereken düzenlemeler varsa, enerjinizi eve saklamalısınız. Tadilat, tamirat ya da taşınma için daha titiz davranmanız gerekebilir. Ayın sonuna doğru daha rahataladığınızı göreceksiniz. Yeni bağlantılar, anlaşmalar, yer değişiklikleri gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(21 Haziran - 22 Temmuz)
Bu ay kendinize vakit ayırmalı, hoşunuza giden işlere yönelmelisiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, yaptıklarınızı sergilemek için şartları zorlayabilirsiniz. Sanat, spor gibi alanlarda da daha tutkulu olacaksınız. Konu aşka gelince, bu kadar hırslı olmamanızı tavsiye ederim. Kendinizi daha cesur hissedip atacağınız adımlar, karşılığını bulmayabilir. Aşk acısı çekmemek için endişeleri bir yana bırakmanızı tavsiye ederim. Evli olanların çocuklarla ilgili konularda bazı zorlukları aşmaları gerekebilir. İkili ilişkilerden yana daha şanslı olacağınız bu ay, yavaş adımlar atmanızı öneririm. Evlilik, ortalık gibi önemli imzaları ayın ikinci yarısına saklamanız yerinde olur. Yakın çevrenizde kardeşler veya komşularla aranızda sürtüşmeler çıkarsa konuları fazla didiklememelisiniz. Ne yapsanız da yanlış anlaşılabilir. Bu yıl şansın sizden yana olduğunu bilmeli, detaylara takılmamalısınız.

Aslan ve yükselen Aslan için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Ev içinde gelişecek olaylar ay boyu etkili olacak. Hatta sene içinde etkileri gelişmeye de devam edecek. Hızlı karar vermemeniz, olayları anlamaya çalışmanız yerinde olur. Hayatınızın önemli bir döneminden geçtiğinizi bilmeli, sakinliğinizi korumalısınız. Hayat sizi başka bir yere yerleştirmekte. Ay içinde iş hayatı, ofis alanında daha şanslısınız. İşlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışmıyorsanız günlük rutinlerinizi, evdeki düzeni ve size yardım edenlerle bağlantınızı yeniden ayarlayabilirsiniz. Sağlığınız adına da yapmanız gerekenleri daha kolayca halledebilirsiniz. Maddi konularda daha tutumlu olmanız yerinde olur. Detay gerektiren konularda düşündüğünüzden fazla harcama yapmanız gerekebilir. O yüzden baştan bütçenizi ayarlamanız, sizi gereksiz masraflardan kurtaracak. Ayın sonundan itibaren daha keyifli olacaksınız. Aşk hayatınız canlanacak, enerjiniz artacak.

Başak ve yükselen Başak için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(23 Ağustos - 22 Eylül)
Oldukça hızlı günler sizi bekliyor. Yakın yerlere yapacağınız ziyaretlerle pek çok şey öğrenebilirsiniz. Tabii ki gereksiz şeyler de duyabilir, dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Özellikle kardeşler, kuzenler ve komşularla ilişkilerinizde önemli konular gündeme gelebilir. Hızlı karar vermemeli, anlamadan ve dinlemeden adım atmamalısınız. Ticari faaliyetler içindeyseniz, daha dikkatli adım atmanızı öneririm. Geçmiş tecrübelerinizden güç almalısınız. Aşk hayatınız açısındansa oldukça keyifli günler içine girmektesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak için fırsat elde edeceksiniz. Yeter ki detaylara takılıp kalmayın. Ay boyunca eleştiriden uzak durmalısınız. Enerjinizi kendinize ayırmanız yerinde olur. Sağlığınız adına dikkatli olmalı, bulaşıcı hastalıklardan ve ateşlenmekten sakınmalısınız. Sakarlaşabileceğiniz için hareketlerinizi kontrol etmelisiniz. Ayın sonuna doğru ailevi konular gündeme gelecek. Evinizle ve büyüklerinizle ilgilenmeniz yerinde olur.

Terazi ve yükselen Terazi için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(23 Eylül - 22 Ekim)
Bu ay parasal konularda daha dikkatli olmalısınız. Kaynaklarınızı kontrol etmeli, harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz. Zaten zorunlu sebeplerle bazı düzenlemeler yapmak gerekebilir. Önemli bir yatırım ya da satın alma işlemi yapmanız gerekiyorsa iki kez düşünmelisiniz. Gerekiyorsa ayın ikinci yarısında adım atmanız yerinde olur. Şartların oturmasını beklerken, paranızı korumalısınız. Ailevi konulardan yana ise daha şanslısınız. Evinizde yapacağınız düzenlemeler hoşunuza gidecek. Dekorasyona, mefruşata ilişkin şeyler gündeme gelebilir. Küçük şeylerle evinizdeki huzuru artırabilirsiniz. Ancak enerjinizi toparlamakta ve bir olaya konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Zamanınızın bir kısmını arınmaya, ibadete veya meditasyona ayırmak çok iyi gelecek. Aralıktan Temmuz sonuna kadar oldukça zorlu bir maratonun sizi beklediğini bilmeli, şimdiden enerjinizi harcamamalısınız. Ayın sonuna doğru yakın yerlere ziyaret yapabilirsiniz. Yeni bilgiler edinebilir, bağlantılar kurabilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(23 Ekim - 21 Kasım)
Bu ay sizin için doğuyor. Geçmişin getirdiği tüm yüklerden kurtulmalısınız. Tuttuğunuz, bırakmak istemediğiniz ne varsa boş vermelisiniz. Aksi takdirde hayatın sizin için getirdiği iyilikleri ve yenilikleri göremeyebilirsiniz. Kişisel konulara daha çok önem vermenizi öneririm. En başa sağlığınızı almalı, şartları bedeninizin gerçeklerine göre düzenlemelisiniz. Bu ay ortaya çıkan olaylar yıl boyunca etkili olacak. Endişeleri bir kenara bırakıp, kollarınızı sıvamalısınız. Hayatın sizi değiştirmesine yardım etmeniz işinizi kolaylaştıracak. Yakınlarınız, kardeş ya da komşularınız size destek olacak. Onlardan yardım almalı, verdikleri fikirleri dinlemelisiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olup, gelecek günlerini organize etmeye çalışabilirsiniz. Enerjinizi başkalarıyla birlikte yapacağınız işlere yöneltmelisiniz. Ayın sonuna doğru maddi konularda gelişmeler olacak. Paranızı artıracak yeni kaynaklar bulmanız mümkün.

Yay ve yükselen Yay için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(22 Kasım - 20 Aralık)
Bu ay daha sabırlı olmalısınız. Sizi zorlayan olaylar olursa geri çekilmenizi öneririm. Kontrol edemeyeceğiniz olaylar için korkmamalı ve endişelenmemelisiniz. Siz sakinliğinizi korudukça, aslında bir şey kaybetmediğinizi fark edeceksiniz. Enerjinizi kontrol etmek için dua veya meditasyon gibi konulara yönelmeyi ihmal etmemelisiniz. Gelecek ayın sizin için doğacağını bilerek sabırla beklemelisiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerde çalışıyorsanız, önemli gelişmeler olması mümkün. Maddi konularda ise daha rahatsınız. Kaynaklarınızı, paranızı daha rahat kontrol edebilirsiniz. Bütçenizi ayarlayıp daha karlı alışverişler yapabilirsiniz. Enerjinizi kariyerinize vermeli ve yapmanız gereken detaylı işlere odaklanmalısınız. Yöneticilerinizle diyaloğunuza dikkat etmeli, eleştirilere açık olmalısınız. Ayın sonundan itibaren rahatlamaya başlayacaksınız. Yeni işleri Aralık ayına kadar bekletmeniz yerinde olur.

Oğlan ve yükselen Oğlak için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(21 Aralık - 19 Ocak)
Sosyal konuların, arkadaşlıkların öne çıkacağı bir aydan geçeceksiniz. İçinde olduğunuz gruplarda enteresan gelişmeler olabilir. Beklemediğiniz sorumluluklar alabilirsiniz. Başkalarının ilişkilerine çözüm bulmanız da söz konusu olabilir. Aynı zamanda sorumluluk almalısınız. Tek başınaysanız, gelecek günleri organize etmeye, plan yapmaya ve ajandanızı düzenlemeye zaman ayırmalısınız. Uluslararası konularda daha şanslısınız. Yanı sıra hukuksal ve akademik konularda da yol alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için bir kursa başlayabilirsiniz. Detaylı çalışmanız gerekse de, bundan zevk alacaksınız. Kendinize vakit ayırmak, güzelleşmek ve bakım yaptırmak için fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bakışları üstünüze kolayca toplayabilirsiniz. Ayın sonundan başlayarak, biraz geri çekilmelisiniz. Aralık ayını sessizce geçirip, Ocak’ta yeniliklere başlamalısınız.

Kova ve yükselen Kova için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(20 Ocak - 18 Şubat)
İşinizle ilgili önemli değişikliklere açık bir aydan geçeceksiniz. Hatta bu ay başlayan olaylar sene içinde de etkili olmaya devam edeceğe benziyor. Yöneticilerinizle ilgili değişiklikler olabilir. Düşünmediğiniz şartların, işle ilgili yeniliklerin gündeme gelmesi olası. Çalışmayanlar içinse, toplumsal statülerini ilgilendirecek olaylar olabilir. Evlilikle, annelikle ya da ailevi konularla ilgili gelişmeler dikkat çekecek. Sorumluluk almalı, sorunları çözmeye odaklanmalısınız. Borç, alacak ve kredi gibi maddi konularda daha titiz hareket etmelisiniz. Geçmişteki vergi, sigorta, prim, hisse, nafaka gibi ödemeleri kontrol etmeniz yerinde olur. Zorunlu haller dışında cerrahi müdahalelerden uzak durmanızı öneririm. Maddi ve manevi risk almadan hareket etmeniz sizi güçlendirecek. Ortaya çıkmadan, geri planda kalıp size yardım eden kişilerle sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Siz de yaptığınız iyilikleri geri planda tutmalısınız. Ayın sonundan itibaren iş için yurt dışına çıkabilirsiniz. Geçmiş yıllarda tanıdığınız kişilerde bağlantılarını güçlendirebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık için Kasım 2013 aylık burç yorumu


(19 Şubat - 20 Mart)
Yurt dışı, uluslararası konularda gelişmelere açık bir aydasınız. Ayrıca hukuksal konularda; ithalat, ihracat alanında; basın, yayın, medya konularında; turizmde ya da akademik eğitimde pek çok değişiklik olabilir. Size zor gelen konuları aşmak için sabırlı ve kararlı olmalı, bunların üstesinden gelmek için sakinliğinizi korumalısınız. Yeni kişilerle tanışmak, size yeni bir bakış açısı getirecek. Konusunda uzman kişilerden ya da manevi anlamda üstat olan insanlardan yararlanmanız yerinde olur. Kendinizi aşmak için olayları daha üst basamaktan değerlendirmelisiniz. Ayrıca eşinizle veya partnerinizle ilişkinizde daha uyumlu olmanızı öneririm. Onunla detaylar için tartışmak yerine, fikirlerine değer vermeniz sizi güçlendirecek. Rekabetten uzak durmanız, enerjinizi yapmak istediklerinize yöneltmek için yarayacak. Arkadaşlar ve sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. İçinde olduğunuz grup tarafından ne kadar sevildiğinizi anlayabilirsiniz. Ortak idealler için atacağınız adımlar hepinize yarar sağlayacak. Ayın sonuna doğru işiniz ve kariyeriniz adına önemli günler de başlayacak. Şimdiden hazırlanmanızı tavsiye ederim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun'un Kasım 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihlerini anlattığı yazısını okuyarak daha rahat bir ay geçirebilirsiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER