@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.11.2013

Kasım 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Bu ayın öne çıkan olaylarını ve tarihlerini okuyarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun, Kasım 2013'te bizi nelerin beklediğini Pudra.com'a anlattı.

Bu aya astrolojik olarak bakarsak; kadersel olayların ve toplumsal konuların öne çıkacağı bir aya girdik. Endişelerden uzak ve sorumluluk alarak ilerlemek gerekiyor. Böylece başta zor gelen konuların aslında büyük açılımlara sebep olduğunu görebilirsiniz.

Kasım 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihleri

Ayın ilk günü, sıra dışı olayların gezegeni Uranüs’le, dönüşüm gezegeni Plüton'un sert karesi olayların toplumsal bazda olacağını haber veriyor. Bu jenerasyon gezegenlerinin hareketi hepimizi etkileyecek konuların baş göstereceğini ve ay içinde gelişeceğini işarete ediyor.

Ay başında yaşanacak Güneş tutulması ülkemiz için önem taşıyor. Akrep burcunda gerçekleşecek Yeniay’a eşlik eden tutulma farklı konuların gündeme geleceğini haber veriyor. Akrepler dışında, diğer sabit burçlar olan Aslan’lar, Boğa’lar ve Kova’lar bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlar. Tutulmayla ilgili diğer yazıdan detayları okuyabilirsiniz.

Kasım 2013'ün önemli tarihleri:
1 Kasım: Kasım'a senenin önemli gök hareketleriyle başlıyoruz. Dünyadaki değişimi anlatan, 2012 fenomenine sebep olan jenerasyon gezegenleri yine iş başında. Değişken Uranüs, cesur Koç burcunda; yenilmez Pluto ise, otoriteyi sarsan Oğlak burcunda. Bu iki önemli gezegen, birbirlerine tekrar sert kare açısını yapıyorlar. Kitleleri ilgilendiren ve insanları tepki vermeye sürükleyen önemli olaylar gündeme gelebilir. Kişisel olarak endişeden uzak durmalısınız. Dünyanın değişimine ayak uydurmak gerekir.

3 Kasım: Yeniay’la beraber doğan Güneş tutulması, güçlü gezegenlerin etkisini büyüteceğe benziyor. Akrep burcunda gerçekleşecek bu tutulma, ülkemizin de Akrep burcu olması sebebiyle bizleri daha yakından ilgilendirecek. Önem verdiğimiz veya ünlü kişilerle ilgili iniş çıkışlar yaşanması olası. Kadersel konuları anlatan tutulmaları sabırla takip etmeli, tepkisel davranmamalısınız.

5 Kasım: Güzellik, estetik ve zarafetin gezegeni Venüs; geleneksel beğeniyi anlatan Oğlak burcuna giriyor. İlişkilerde daha tutarlı olmaya çalışabilirsiniz. Ailevi beğeniler ve toplumsal kabul daha öne çıkacak. Venüs, Oğlak burcunda 21 Aralık-31 Ocak arası geri giderek, normalden daha uzun kalıp, 5 Mart’a kadar Oğlak burcunda olacak. Bu aydan başlayarak ilişkilere, zarafete daha önem göstermek gerek.

6 Kasım: Akrep burcundaki Güneş, zorlu Satürn’le kavuşacak. Sizin için önemli kişilerle yakın olabilirsiniz. Ancak sorumluluktan kaçmak pek mümkün olmayacağa benziyor. Elinizden geleni yapmanız, kadersel sınavı vereceğinizin garantisi. Endişeleri bir kenara bırakmalı, kolları sıvayıp elinizi taşın altına koymalısınız. Ancak o zaman korkularınızın üstesinden gelebilirsiniz.

11 Kasım: 21 Ekim’den beri geri giden iletişim gezegeni Merkür’ün düzgün hareketine dönmesi, yanlış anlamaların sona ereceği günlerin yakın olduğunu anlatıyor. Merkür’ün hız kazanıp normal hale dönmesi için birkaç gün daha sabırlı davranmanız yararınıza olur. Merkür geri giderken neler yapmak gerekir hatırlatmak isterseniz "Merkür geri giderken neler oluyor?" yazımızda detayları okuyabilirsiniz.

12 Kasım: Ayın en güzel günü 12 Kasım olacak. Kişiselliğinizi gösteren Güneş’le, bereket gezegeni Jüpiter’in uyumlu üçgen açısı beklediğiniz desteğin kolayca geleceğini haber veriyor. Yaptığınız çalışmaların karşılığını alabilirsiniz. Ay’ın büyümekte olduğu bugünlerde, ektiklerinizi kolayca biçmeye başlayabilirsiniz. Şans sizden yana olacak, fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederim.

15 Kasım: İkili ilişkileri anlatan Venüs bugünlerde zor durumda. Bir yanda hızlı değişimler, bir yanda zorlu gerçekler arasında kalabilirsiniz. Plüton ile kavuşum, Uranüs’le kare bağlantılar kuran güzel Venüs, zorlukların altından kalkmakta zorlanabilir. Ay’ın ilk günlerinden itibaren ilişkilere yatırım yaparsanız, bugünleri daha rahat atlatabilirsiniz.

17 Kasım: Dolunay’ın gerçekleşeceği bugünlerde, ayın ilk günlerinde gündeme gelen olaylar en üst seviyeye çıkacak. Daha duygusal, hassas ve gergin olabileceğiniz birkaç gün boyunca ani kararlar almamanız, olaylara tepki vermemeniz en iyisi olacak. Özellikle toplumsal olaylar gündeme gelebilir. Yönetimde, sanatta, siyasette önemli kişilerle ilgili gelişmeler olması mümkün.

22 Kasım: Güneş’in Yay burcuna girmesiyle, Akrep burcunun derin enerjisi yerini Yay’ın sıcaklığına bırakıyor. Olayları daha iyimser ve hevesli şekilde değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı, uluslararası konular veya hukuksal gelişmeler gündeme gelebilir. Basın yayınla ilgilenebilir, kişisel gelişim alanında eğitim alabilirsiniz.

25 Kasım: Son dördün fazına giren Ay’ın kapanan enerjisiyle, elinizdeki işleri toplamakta zorlanmayacaksınız. Kasım ayı boyunca gelişen olayları değerlendirebilirsiniz. Aldığınız eleştirileri olumlu bir şekilde değerlendirmenizi öneririm. Olayları düzeltmek için bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

28 Kasım: Ayı güzel bir enerjiyle bitiriyoruz. Güzel Venüs’ün fırsat gezegeni Jüpiter’le karşıtlığı ilişkilerinizi geliştireceğinizi anlatıyor. Aşka yelken açabileceğiniz bu günlerde daha romantik olabilirsiniz. Partnerinizle bağlantınızı güçlendirmelisiniz. Bir müddet sonra Venüs’ün geri gideceğini hatırlatmalıyım. Kime, neye değer verdiğinizi fark etmeniz yararlı olur.

Gökyüzü etkilerinin ortaya çıktığı net tarihleri yazmaya çalışmaktayım. Ancak etkiler, birkaç gün önceye ve sonraya yansıtacaktır. Her zamanki gibi, aslolan kişisel astroloji haritanızın potansiyelidir.

Önemli zamanlarda geçmekte olduğumuzu bilmeli, ancak tereddüt etmemelisiniz. Yaşadığımız olayların büyümenin doğası gereği olduğunu kabul etmeliyiz. Gökyüzündeki gezegenlerin bizi etkilemediğini, sadece eş zamanlılığı gösterdiğini hatırlamalısınız. Bu eş zamanlılığı dikkate aldığınızda, yolunuzun aydınlandığını göreceksiniz.

Ayrıca Astroloji Uzmanı Asude Argun'un Pudra.com okurları için yazdığı Kasım 2013 aylık burç yorumlarını da okumanızı tavsiye ederiz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER