Mynet 01.08.2012

Koç burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık burç yorumu (Ağustos 2012)

8 Ağustos tarihine Merkür Geri Hareketi devam ediyor. Ancak gölgeli günlerini de hesaba katmakta yarar var. Böylece 15 Ağustos tarihine kadar temkinli olacağız.Aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ile alakalı konularda pek umursamadığınız veya bir sorun çıkarmaz diyerek göz ardı ettiğiniz meseleler, bu süreçte tekrar ilgilenmenizi gerektirebilir. Karşınıza çıkan ancak kabul etmediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat burada dikkat edeceğiniz husus, hemen karar vermemek ve beklemede kalarak incelemektir. Merkürün etkili olduğu alan, sanatsal yaratıcılık gerektiren faaliyetler açısından olumludur. Bir oyunun sahneye konması aşamasında size zaman kazandırabilir. Eksiklerinizi tamamlamanızda yardımcı olur. Bu dönemde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmekte, birilerinin onayını almakta zorluklar yaşanabilir. Çalışma veya eğitim hayatınız, aşk yaşamınızla ilgili meselelerde ani kararlardan uzak durmanız yerinde olur. Borsa, kumar, spekülatif konularında dikkatli olmakta yarar var.

22 Ağustos tarihine kadar kısa süreli flört ve aşk evinizde seyrini sürdürecek Güneş yöneticisi olduğu Aslan burcunda son derece güçlüdür. Egonuzu yükselten bu enerji, isteklerinizi gerçekleştirme yolunda size cesaret ve güven aşılayıcıdır. Yaratıcı özellikleriniz ön plandadır. Ancak bencil hareket etmenize neden olabilir. Hakimiyeti elinizde tutmak, onaylanan taraf olmak istersiniz. Beni kabul eden böyle etsin tarzında veya ben böyle istiyorum şeklinde duruşa sahipsinizdir. Sevgilinin peşinden koşmak veya aşk için eğilmek gibi bir durum yaşanmaz. Dikkat çekmek ve takdir edilmek, beğenilen kişi olmak sizin için çok önemlidir. Arzu ettiğiniz gibi ilgiyi göremediğinizde şaşırırsınız. Çünkü dünyanın merkezinde siz yer alırsınız. Böyle hissedersiniz. Ancak o dik duruşunuz, taviz vermez hallerinizin ardında, -Beni sevin, benimle ilgilenin diyen bir çocuk vardır. Bunu hissedebilecek kadar duyarlı biriyle karşılaştığınızda gururunuz okşanır. Görüldüğü üzere bu süreçte aşk konusunda kendinize dönük hareket, isteklerin mutlak kabulünü bekliyorsunuz. Bu yıl ki Güneş-Aslan burcu geçişi, gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ilişkinizi ve tabii ki öncelikle kendinizi, hayata bakış açınızı gözden geçirerek bir yüzleşmede bulunmanızdır. Bu zor gelebilir. Ancak dönem itibariyle bunu denemekte yarar var. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21 Ağustos.

23 Ağustos tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Mars, 15, 21, 26 Ağustos olmak üzere üç görünüm yapacak. Bunların içinde 15 Ağustos tarihinde Satürn ile kavuşumu gayet önemlidir. Böyle bir görünümün bir daha oluşması, 29 yıl sonra. Satürn-Terazi burcu seyri, Ekim ayında sona eriyor. Başta evlilik veya uzun süreli ilişkiniz olmak üzere, iş ortaklığı, sözleşmeler, yasal davalarla ilgili konular üzerinde etkili olacak bu kavuşum, yapılması gereken düzenlemelerin işaretidir. Bu düzenlemeler gayet adil, tarafsız bir bakış açısı içinde ele alınmalıdır. Sorunlu bir ilişkiniz varsa, birbirinize karşı artık bir şey hissetmiyorsanız çoktandır ayrılmayı düşünüyorsanız oturup halledilmesi gerekenleri yasal olarak konuşmalısınız. Eğer yüreğinizde sevgi hala sürüyorsa, dış kaynaklı nedenler yüzünden ayrılık aşamasına geldiyseniz taraflar olarak neler yapılması gerektiğini tespit etmelisiniz. Çünkü sevgi bitmemişse ayrılığın da bir anlamı yok demektir. Ancak bunu yaparken her ikinizde gerçekçi ve dürüst davranmalısınız. Eğer yeni bir aşka adım attıysanız, beraberliğinizi mantıklı kaideler üzerine oturtulmalı, ilişkideki eşit haklar gözetilmeli ve kişiler birbirlerine karşı dürüst davranmayı bilmelidirler.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri, iç dünyanızdaki güvenlik arayışınızın simgesi olarak önem taşıyor. Bu dönemde büyük bir sevecenlik ve hassasiyet söz konusu. Özellikle manevi değerleriniz, sevdiklerinize sahip çıkma arzunuz, ilişkinizden kolayca kopamıyor oluşunuz sizi ister istemez eskiye doğru çekebilir. Bu durumda kişi ister istemez elindeki değerine, aşkına sahip çıkma gereği duyabilir.

* İlişkisi sağlam temellere dayalı çiftler açısından bu dönem, ilişkinizin size kattığı güzellikleri verimli ve uzun süreli kılmanın işareti olduğu gibi, bir arada olmanın keyfini sürebilmeniz açısından da destekleyicidir. Taraflar sağlamlık olgusu içinde hareket ederek, geleceklerini şekillendirebilir ve ileriye dönük planlarını gözden geçirebilirler. Bu çiftler için maddi ve manevi değerler önemlidir. Doğal olarak kendilerini güvende hissetme arzusuyla yanlış bir adım atmamaya gayret gösterirler.

* İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönem ikiye ayrılır. Birbirlerini gerçekten seven ancak bir takım sebeplerle son zamanlarda sıkıntı yaşayan çiftler, yukarıdaki tarihler arasında gayet net ve dürüst bir şekilde incelemede bulunarak her şeyi yeniden gözden geçirebilir, problemlere çare bulmak için el birliğinde bulunabilirler. Hani hep deriz ya, sevgi her türlü güçlüğü yener diye. Bu söze uygun bir şekilde öncelikle beraberliğinizin sizin hayatınızdaki önemini iyi sorgulamanız gerekir. Bu gerçeği yüreğiniz ve kafanızın içinde oturttuğunuz zaman daha kararlı hareket edebilir, sizi rahatsız eden ne varsa gerçekçi bir biçimde düşünerek çözüme kavuşturabilirsiniz. Bazen gözümüzün gördüğünden çok daha fazlası derinlerde gömülüdür. Yani bu dönemde ortada olan problemlerden ziyade, probleme yol açan geri plandaki asıl öze ulaşmak son derece değerlidir. Böylece yüzeysel düşünmek yerine her şey derinlemesine ele alınmalıdır. Siz neye değer veriyorsunuz, partneriniz neye inanmakta, birbirinizden farklı olan yönleriniz neler? Sizi anlaşmazlığa sürükleyen konular ve bu konulara olan tepkileriniz nasıl? Bu sorulara cevap bulmak için lütfen kendinizle yüzleşiniz. Bu yüzleşme sonunda, evet bizim bazı sıkıntılarımız bulunmakta. Ancak bunlarla başedebilecek kadar birbirimizi sevdiğimizi anladık diyebiliyorsanız bu dönemi en doğru biçimde geçireceksiniz demektir.

* İlişkisi bu süreçte yeni başlayanlar açısından döneme baktığımızda, en başta dikkat edeceğiniz husus, karşınızdaki kişiyi çok iyi gözlemlemenizdir. Nasıl biriyle berabersiniz, nelere inanmakta ve neleri önemsemekte. Size karşı olan yüzeysel hareketlerini merkez almayınız. Onu bir tür teste tabii tutunuz. Hayata olan yaklaşımından, değerlerine kadar, şimdiki durumundan gelecekle alakalı düşüncelerine kadar inceleyiniz. Ona sorular sorunuz ve onu yakından tanımaya çalışınız. Elde ettiğiniz verileri kafanızın içinde toplayınız. Ayrıca ailesiyle olan etkileşimine, geçmişte yaşadığı ilişkilerine bakınız. Dış dünyadaki davranışlarıyla, iç dünyası arasında bir çelişki yaşanıyor mu diye kontrol ediniz. Bütün bunların sonucunda eğer gerçekten aradığınız niteliklere sahipse o zaman kararınızı verebilirsiniz. Beraberlik hakkında kesin bir kanıya varmadan önce bu ilişkinin ne kadar güvenilir olduğunu mutlaka gözden geçiriniz.

Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos. 16 Ağustos Venüs-Chiron olumlu ve aynı gün Venüs-Uranüs mücadeleci görünümleri, bir yandan toparlayıcı ancak diğer taraftan kopartıcı yansımalardır. Durum gösteriyor ki, duygularımız epeyce karışacak. İlişkinizin niteliğine göre, bilinçli hareket etmekte fayda var.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda, aşk evinizde düz seyrine devam edecek Merkür fikirlerinizi kendinize güvenli bir şekilde ortaya koymanızı sağladığı gibi, geri hareket döneminde düşündüğünüz yenilikleri uygulamanız anlamında yardımcıdır. Merkür, iletişim gerektiren her alanda güven duygunuzu yükselticidir. Merkür etkisi altında, aşktan söz etmek, aşkla kendinizi ifade etmek isteğiniz ön plandadır. -Ben böyle düşünüyorum, benim fikrim budur tarzı konuşarak hakimiyetinizi kabul ettirmek istersiniz. Sıcak ve oldukça eğlendirici bir kişi olarak etrafınızdaki insanları bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. İyimser düşünür ve ilgilendiğiniz kişiye karşı özenli davranırsınız. Ancak dikkatli olunması gereken noktaları da bilmeniz gerekir. Sürekli ben demek, istekleriniz konusunda bencil davranmak sorun çıkartıcı olabilir. Abartılı bir iletişimde bulunmak, süslü laflar kullanmak, olayları dramatize etmek, kibirli ve aşırı gururlu bir kişi gibi davranmak, her durumda haklı olduğunuzu düşünmek karşı cins tarafından kendini beğenmiş biri olarak görülmenize neden olabilir. Bunları göz önüne alarak ayarlamalarda bulunmakta yarar vardır.

Merkür-Aslan burcu seyrinin önemli tarihi: 19 Ağustos.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili Koçlar, 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda ve aşk evinizde oluşan Yeniay, erotizm duygunuzu yoğunlaştırıcı, aşk hayatınızı ateşleyici, kendinizi istediğiniz şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Gönül maceraları bu ışık altında sıkça yaşanabilir. Flört ilişkilerinde karşı cins üzerinde hakimiyet kurmanız bu etki altında gayet kolaydır. Zengin ve lüks olan herşey ilgi alanınız içindedir. Hatta daha fazla kazanmak için borsa ve spekülatif alanlara yönelmeniz mümkündür. Ancak 15 Ağustosa kadar tedbirli olmayı da ihmal etmeyelim. Gösteri dünyasında çalışanlar için oyunlarını sahneye koyabilmeleri ve beğendirebilmeleri açısından destekleyici olan Yeniay, çocuk sahibi olma konusunda istek doğurabilir. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Gösterişli ve oldukça çekici hale gelebilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki pürüzleri hafifletici bir yansıma doğurabilir. Tüm eğlence ve spor aktivitelerinde liderliğinizi tescil edebilmeniz adına mücadele etmenizi sağlar. Çocuklarla ilişkiniz bu enerji altında gayet olumludur. Her konuda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Ne giyseniz üzerinizde harika durabilir. Sosyal faaliyetleriniz artar, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

22 Ağustos-22 Eylül arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Güneş, sağlıklı bir ilişkinin nasıl olması ve yaşanması gerektiğini gözden geçirme anlamında gayet faydalı. Geçmişte yaşanılanların süzgeçten geçirildiği günlerdeyiz. İnsan istemez neyin içinde yer alıyorum, neler istediğim gibi gitmiyor veya neler yapmam gerekiyor sorularına cevap bulmak için geriye çekilip incelemeyi tercih edebilir. Rahatına fazlasıyla düşkün bir Koç bile olsanız, Güneş-Başak burcu seyir etkisi altında, yaşadığınız ilişkiyi, çalışma hayatınızı mutlaka ince eleyip sık dokuyacağınız aşikardır. Kimi insan vardır. Sabah uyandığında mutludur, gülümser ve hayata sıkıca sarılarak işine gücüne bakar. Sevdiği yanındadır, huzuru yerindedir. Kimi insanlar ise bir takım nedenlerle sevdiklerinden uzakta bir yaşam sürüyor olabilirler. Bütün bunlar iş verimliliğinizi, hayata olan bakış açınızı tümüyle etkiler. Hele bir de genel olarak huzurunuz yerinde değilse, sizden randıman beklemek zordur. Burada önemli olan ilişkinizle alakalı konularda kendinizi nasıl hissettiğiniz sorusuna cevap bulmaktır. Özellikle mutlu ve huzurlu birlikteliği olanlar için sorun pek yoktur. Her iki kişi de mantığı ve duygularını nerde ve nasıl kullanacağını bildiğinden ilişkide bir sorun olsa dahi onu çerçeve içine alarak kolaylıkla çözebilirler. Güneş-Başak burcu seyrinin önemli tarihleri: 23, 24, 30, 31

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında yöneticiniz Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. İlişkinin niteliği ne olursa olsun, bu geçiş gayet kuvvetli bir şekilde tutkularınızı öne çıkarıyor. Kaybetmemeli, sahip olmalıyım, ne olursa olsun gücümü ortaya koymalıyım tarzında hareket etmeyi teşvik ediyor. Şimdi beraber bu geçişi ilişki niteliklerine göre inceleyelim.

*İlişkisi sorunsuz ve temeli güçlü olan Koçlar için bu durum hem maddi paylaşımlarda ortaklaşa hareket etmeniz ve eşinize destek vermeniz anlamında önemli hem de cinsellik anlamında oldukça tutkulu bir şekilde birbirinizi arzulamanızın simgesi. Doğal olarak fanteziler öne çıkıyor. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi daha net oturtmanız mümkün. Kendinize özgü değer yargılarınızı, kaynaklarınızı(maddi-manevi) ihtiyaçlarınızı birbirinizle bölüşmeyi, kendi derinliklerinizle temasa geçerken beraberliğinizin sizin yaşamınızdaki önemini daha iyi oturtma imkanı buluyorsunuz. Seks bunlardan biri. Kişinin mahremiyetini karşısındaki kişiye açması ne kadar önemli. Cinsellik enteresan bir kavram. Bazen hiç sevmediğiniz biriyle geçici bir zaman dilimini cinsi anlamda paylaşabilirsiniz. Ancak iki seven yüreğin bedensel olarak birbirini arzulaması kadar güzel ve keyifli olması mümkün mü? bu sorunun cevabını size bırakıyorum.

*İlişkisinde sorun olanlar ve çoktandır ayrılmayı düşünenler yani artık bir arada olmaları imkansız çiftler için bu durum, varsa çocuklar hakkında görüşmek, ortak malların paylaşılmasıyla ilgili kararlar vermek, nafaka ile ilgili tespitlerde bulunmak için önemli bir dönem anlamı taşıyor. Eğer eşlerden birinin bir başka kişiyle ilişkisi varsa bu durumda yasal davaların içeriği de değişmeye başlıyor. Ancak genel olarak bu durumda olan çiftlerin bu enerjiler altında kendi çıkarları konusunda gerekirse her türlü mücadeleye girişebileceklerini söyleyebiliriz.

* İlişkisinde sorun olan ve bir müddettir huzur bulamayan ancak birbirlerini seven çiftler açısından bu dönem, her iki kişinin de tutkuları nedeniyle birbirlerine yönelmelerini sağlayıcı bir etki yaratmakta. Peki sorunlar bu yolla biter mi? bir müddet iyileştirme sağladığına bir çok kez şahit oluyorum. Çünkü cinsel çekim gücünün ne kadar etkili olduğunu, kimi zaman kangren bir ilişkiye yol açtığını hepimiz duymuşuzdur. Hatta bir arada olmaları iletişimde bulunmaları kesinlikle mümkün olmayan bu çiftler, yine de kopamamakta ve bir araya gelmekteler. Peki sonrası? Sonrası eşleşim haritalarındaki etkiler nispetinde ya çekim gücüyle bir araya gelerek sorunların üstesinden geliyorlar veyahut geçici bu dönem bittiğinde yine kavga ederek ayrılıyorlar. Bu böyle sürüp gidiyor. Aslında burada yapılması gereken, her iki kişinin de kendi karanlıklarıyla yüzleşmeleri ve ilişkide neyin aksaklığa yol açtığını tespit etmeleri ve bunları düzeltmeye çalışmaları. Bunu yapabilen çiftler doğal olarak bu dönemi faydalı bir şekilde değerlendirmiş oluyorlar.

İŞ HAYATI VE KARİYER


8 Ağustos tarihinde sona erecek ancak gölgeli günlerini de hesaba katarsak 15 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Merkür geri hareket süresince rutin görevlerinizi sürdürebilirsiniz. Sonuçta hayat devam ediyor. Merkür-Aslan burcunda astrolojik olarak düşüncelerimizin ve ifade ettiklerimizin dış dünyada mutlak kabulünü bekleme dönemidir. Geri harekette içe yönelen zihniniz, arzularınız, hevesleriniz ve isteklerinizi diretmenize sebep olabilir. Belki dışa karşı bunu pek yansıtmazsınız. Ancak içten içe beklentili olursunuz. Bir iş yaptığınızda sırtınızın sıvazlanmasını, aferin sen olmasaydın bunun altından nasıl kalkardık, iyi ki varsın denmesini istersiniz. Bunu göremediğinizde pek istekli çalışmazsınız. Bu süreçte tabii ki yenilik anlamında kararlar almak güç olabilir. Mesleği sanatla alakalı olanların yaratıcı tarzda düşünmelerini sağlayan geri hareket, sahneye konacak bir oyunun yazım aşamasında yardımcıdır. Politikayla uğraşanlar için, bu dönem konuşma metninizi iddialı ve süslü sözlerle hazırlamanızı sağlar. Ben bu dönemde iş ilişkilerinize dikkat etmenizden yanayım. Ayrıca sağlığınıza özen göstermenizde yarar var. İş görüşmelerinde veya yeni işe girme aşamasında iyice düşünmelisiniz.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28

Sevgili Koçlar 2 Ağustos saat 06:28 itibariyle Kova-Aslan burç düzleminde meydana gelecek Dolunayın etki süresi geleceğe dönük her türlü plan ve projeleriniz, hedefleriniz, sosyal hayattaki aktiviteleriniz, belli gruplar içinde yer almanız gibi konular başta olmak üzere, yeni arkadaşlıklar kurabilme, güçlü pozisyonda olan kişilerle temasa geçme konusunda dikkatli ve sistemli bir şekilde hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Dolunay etkisi genel olarak duyguların aşırı vurgulanması anlamına geldiğinden kendi istekleriniz konusunda aşır diretmek yerine, bağlı bulunduğunuz ortam veya görüştüğünüz insanların da onayını almanız gayet faydalıdır. Bu enerji sizin için ileriye yönelik hedeflerinizle ilgili konularda bencil hareket etmemeniz gerektiğinin göstergesidir. Aşk hayatınız ve yaratıcı ifade gerektiren konularda, varsa çocuklarınızla ilgili mevzularda nasıl bireysel hareket etmek istiyor ve sizi onaylamalarını bekliyorsanız, şimdi siz de, bulunduğunuz ortamlarda başkalarının görüşlerine yer vermeyi, işbirliği içinde olmayı, herkesin sizin gibi düşünmesini beklememeyi öğreneceksiniz.

Bu Dolunay sizin başka insanlarla eşit hak ve özgürlükler içinde ilişkide bulunmanız gerektiğinin göstergesidir. Eğer siz her şeyi kendi bakış açınızla yorumlamaya devam ederseniz, hayır ben önemliyim, grubun yararı veya diğer insanların ne düşündüğü benim için önemli değil derseniz, Dolunay enerjisi dostluklar konusunda kayıplar yaşamanıza, hedeflerinizi gerçekleştirirken kimseden yardım görmemenize, bulunduğunuz alan içinde yalnız kalmanıza neden olabilir. Yapmanız gereken kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye devam etmek fakat toplum içinde yaşadığınız gerçeğinden uzaklaşmadan diğer insanlarla da paylaşımda bulunmaya çalışmak olmalıdır.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Merkür, hem geri hareket döneminde karşınıza çıkan fırsatların değerlendirilmesi hem de düşünülenlerin ortaya konması anlamında önemlidir. İş evinizin yöneticisi Merkür egoyu yükseltir. İsteklerinizin kabul edilmesi için kimi zaman bir çocuk gibi diretmeniz mümkündür. Bu tarihler arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda yaratıcı fikirler, güçlü ifade, düşünme kapasitesinin yükselişi söz konusu olduğundan siz Koçlar için olumlu bir dönem olabilir. İş yerinizdeki ortamla ilgili sorunlarınız varsa, bunları ön plana getirerek konuşabilir, sosyal haklarınızdan kişisel isteklerinize kadar her şeyi ortaya koyarak kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç çalışma hayatınızla ilgili düşündüklerinizi olduğu gibi ifade etme dönemi olarak faydalıdır. Tabii ki yerini ve dozunu tam olarak ayarlamanız halinde. Sosyalleşmenin ön planda olduğu bu dönemde sanatsal alanlar başta olmak üzere, spor, aktiviteler, hobilerinizden para kazanmak(iş kurmak), eğlence yaşamı, sahne sanatları, çocuklarla ilgili konular, zeka oyunları, sosyallik, moda tasarımı, grafik, iç dekorasyon, web sayfası tasarımı, fotoğraf, dans, müzisyenlik gibi meslekler yoluyla hayatınızı kazanmak ve kendinizi ifade etmek mümkündür. Bu tarihlerde yenilik anlamındaki işler ilginizi çekebilir. Gölgeli günleri de yabana atmayalım. Merkür düz seyre geçmiş olsa da, 15 Ağustos tarihine kadar önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeyelim.


22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında çalışma evinizde etkili olacak Güneş seyri, enerjinizin büyük bir kısmını iş-sağlık-hijyen, ustalık, işverenle alakalı durumlar, iş ortamı, iş verimliliğini konularına ayırmanızı sağlıyor. Bu süreçte genel olarak kişi iş konusunda kendisi için gerekli veya gereksiz olanları tespit etmeye çalışmalı, aksaklıklar varsa bunları gözden geçirmelidir. Ayrıca tatmin olmanın önüne geçen sorunlarını endişeli bir şekilde ele almak yerine, neler yapılabilir, problemler nasıl çözülmelidir, gelişim nasıl sağlanır bunlar üzerinde durulmalıdır. Güneş bu süreçte dört önemli görünüm yapacak. Bu görünümlerin ilki 23 Ağustos tarihinde gerçekleşiyor. Şu andaki mevcut işiniz veya genel anlamıyla iş konusunda durumunuzu geleceğe dönük olarak gözden geçirmeniz, gelişim anlamında eksiklerinizi görmeniz yönünde sizi mücadeleye teşvik ediyor. İkinci görünüm 24 Ağustos tarihinde, iş konularında hayal kırıklığı duymanıza neden olabilir. Kişi, çalıştığı yerdeki sorunlar veya umduğunu bulamama nedeniyle kendini rahatsız hissedebilir. 30 Ağustos tarihinde iki farklı görünüm neticesinde, iş aramak, iş hayatınızla ilgili konulara çare bulmak istersiniz. Çünkü mevcut durumun sizi tatmin etmediğini bilirsiniz. 31 Ağustos tarihindeki Dolunay, gelinen son noktayı görmeniz anlamında önemli. Haklarınızın farkında olunuz, iyi niyetinizin kurbanı olmadan, olayları da fazla dramatize etmeden gerçekçi bir şekilde duruma bakınız.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Koçlar 31 Ağustos saat 16:58 Balık(Ay)-Başak(Güneş) burçu düzlemi üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında güne adım atmaktasınız. Çalışma hayatınızın gündelik temposu içinde yapılan işleri, düzenlemeleri, kısaca mecburiyetlerinizi, belli bir sistem içine oturtmanız gereken bugün etrafınızdaki insanlarla ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız son derece önemlidir. Ne kendinizi ve sağlığınızı tehdit edercesine, kılıkırk yararcasına hareket etmeli ne de hiçbir şey mükemmel değil diye endişelenmemelisiniz. Siz elinizden geleni yapıyor fakat dış faktörler nedeniyle bazı şeyler umduğunuz gibi gitmiyorsa kendinize yüklenmeyiniz. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir mevzuda çıkabilecek sorunları etrafınızdaki insanlarla çatışarak çözmeniz mümkün değildir. Bazen zamanla yerine oturur işler. Bunun için kendinize bu denli yüklenmenize gerek yoktur.

Dolunay zamanları olayların genel olarak hep tersini görmeye eğilimli olduğumuz süreçlerdir. Oysaki bardağın dolu tarafının keyfini çıkarmak niye kendinizi tedirgin edesiniz ki? Bazılarınız daha da farklı tepkilerde bulunabilir. Kendinden geçercesine çalışır, hatta son günüymüş gibi her şeyi dakik ve sistemli yapmaya çalışır. Fakat bu durum sağlığının bozulmasına neden olduğu halde farkında bile değildir. Böyle bir durumda neden böyle hastalandım diyebilir misiniz? veyahut sizin gibi çalışmıyorlar diye başkalarını suçlayabilir miyiz. Yapılması gereken her şeyi belli bir dengede ve belli bir ılımlılıkta tutmaktır. İşlerimizi düzgün yapmak ama dinlenmeyi de bilmek. Aşırı fedakarlıkta bulunup kurban durumuna düşmemek, eleştirel davranıp kimseyi üzmemek ve ne olursa olsun kendimize dikkat etmek. Sonuçta bu hayat bize bir kereliğine verilmiştir. Herşey bir gün yoluna girer ama sağlığımız bozulursa bir daha geri gelmesi mümkün olmaz.

PARA KONULARI

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs maddi konularda özellikle hoş, rahat ve konforlu bir ev yaşamı arzunuzu körükleyicidir. Bu enerji aşırı duyarlılığın da simgesi olduğundan, güvencenizi sağlayamamaktan, parasız kalmaktan ürkmeniz normaldir. Bu türden duygular hissettiğinizde bunun enerjiler nedeniyle olduğu bilerek kendi kendinizi motive etmeye çalışmalısınız. Aile kaynaklı gelirlerin göstergesi olabilecek bu dönem, bizzat ev sınırları içinde yapılan işler aracılığıyla para kazanmanın mümkün olduğunu da göstermektedir. Maddi konulardaki çabalarınızın altında ne pahasına olursa olsun evinizin düzenini sürdürme isteği baş planda yer alır. Yani huzur ve güvende olmanız için paraya olan ihtiyacınızın farkındasınızdır. İşte bu farkındalık sizi itekleyici bir faktördür. Para evinizin yöneticisi Venüs-Yengeç burcu seyri, kapalı mekanlarda yapılan çalışmalar, düzenlemeler ve faaliyetlerin maddi açıdan etkili olduğunun göstergesidir. Kendinizi ve sevdiklerinizi korumak onların güvencenizi sağlamak dürtünüz yoğundur. Bu yoğunluk üzerinizde belli bir miktar yük oluşturabilir. Fakat bunlar aşılmayacak güçlükler değildir. Burada önemli olan güven duygunuzu ayakta tutmaktır. Siz pozitif düşünürseniz olumlu sonuçlar almanız kolaydır. Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında, Akrep burcunda seyredecek Mars ister iş ortaklığı, isterse başka bir yolla parasal konularda iktidar sahibi olma arzunuzu büyütüyor. Neler yapmak niyetindesiniz bunları kafanızın içinde iyice oturtmanızda yardımcı. Hem kazanımlarınızı doğru zaman ve doğru şekilde yönlendirebilir hem de birlikte hareket edeceğiniz insanlar üzerinde kontrolü ele geçirebilirsiniz. Yani şimdi ipler sizin elinizdedir ve doğal olarak bu durum sizin için gerekli olan adımları atabilmenizde de yeterli gibidir. Önceden düşündüğünüz bazı planları yürürlüğe koyabilir, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan gelen destekleri değerlendirmeye başlarsınız. Bu güçlü enerjiyi doğru manada kullanmak için dikkat edeceğiniz en önemli husus, başkaları üzerinde baskı uygulamaya kalkmamak, korku, öfke gibi tepkilerinizi dizginlemeyi bilmek, kendi özünüzden taviz vermeden, isteklerinizi açıkça ortaya koymak, paylaşımcı bir ruhla işbirliği yapmaya özen göstermektir. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman hem bir bütünlük oluşturursunuz hem de sıkıntılarınızın üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi 16.43

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 08.40 Aslan burcu

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 20.07

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi 18.24


Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-11-12-16-17-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 14-15-20-21-27

Aşkta En Şanslı Günler: 16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9-10

Yeniay: 5-6-7-8

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 20-21-22

(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER