Mynet 01.10.2012

Koç burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda seyri devam edecek Güneş, genel anlamıyla kendi isteklerimizle, partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın doğal karşılanması ve el birliği içinde hareket edilmesi gereken dönemin işaretidir. İlişkisi mutlu olanlar bu süreçte ortaklaşa hareket etmekten fazlasıyla zevk alırlar. Yani o ve siz, ilişkinizle alakalı her konuda huzurunuzu her şeyin üzerinde tutabilirsiniz. Birbirinize karşı uyumlu davranır, ilişkinize dışarıdan gelebilecek herhangi bir durum için elbirliğinde bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, karşınıza kibar, kendisiyle barışık bir kişinin çıkması anlamına gelir ki, bu kişi sizinle ayrı görüşte olsa dahi, gayet zarif ve çekici biridir. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu durum biraz daha dikkatli olmayı gerektiricidir. Eğer birbirinize karşı duyduğunuz aşk devam ediyorsa, böyle bir seyir altında yapılması gereken her şeyden önce ortaklaşa hareket etmeye çalışmaktır. Yani birlik ve beraberlik duygusu içinde her sorunun üstesinden gelmeniz mümkündür. Diyelim ki, sevginiz çoktan bitmiş ve neredeyse ayrılma safhasındasınız. Bu durumda partnerinizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkışması ve bunu da gayet nazik bir biçimde yapması mümkündür. Tek yönlü ayrıcalıklar veya özel haklar isteyebilir, olayları kendi lehine değerlendirmeye kalkışabilir.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünümü 9 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Güneş-Jüpiter olumlu görünümü ve aynı gün oluşan diğer faydalı enerjileri de hesaba katarsak, ilişkisi düzgün yürümekte olan Koçlar için, hem iletişim hem bir araya gelme hem de yenilik anlamında kararlar alınması yönünde gayet yararlı buluyorum. İlişkisinde problem olanlar bu görünüm sayesinde oturup güzelce konuşabilir ve aralarındaki çekişme, haksızlık veya karmaşık durumları düzenleyebilirler. İlişkisi olmayanlar bu görünümün sevindirici etkisi altında yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Tanışmak, buluşmak ve görüşmek anlamında gayet olumludur.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, genel olarak tüm burçlar açısından faydalı bir enerjidir. Bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır. Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Buradaki düşüncesi, mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşamak adınadır. Siz de aynı şekilde yöneldiğiniz takdirde bu dönemi olumlu geçirmeniz mümkündür. Nede olsa Satürn baskısı 5 Ekim gecesi sona eriyor. İlişkisi olmayan Koçlar ise bu süreçte karşılarına çıkan uyumlu, nazik ve stil sahibi biriyle güzel bir aşka yelken açabilirler. Bu ilişkinin temelinin güçlü olması için en başında her iki kişinin de birbirine karşı açık ve dürüst yaklaşımlar içinde olması kesinlikle şarttır. İlişkisinde sorunla olan çiftler bu süreçte, paylaşım, güven ve sadakatin sorgulanması, geleceğinizle ilgili dönüşüm ve yenilenme anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi mutlaka şarttır.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

İŞ HAYATI VE KARİYER
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs, çıkarlarınız açısından akıllı olmanın son derece önemli olduğu bir süreçtir. İş hayatınızla ilgili tamamlanması gerekenleri, düşündüğünüz ve planladığınız girişimleri düzene koyabilmek için öncelikle etrafınızdaki insanlarla olan bağlantınızdan başlamak üzere, ılımlı bir alışverişte bulunmalısınız. Burada dikkat etmeniz gereken konu, yaşamınızı daha huzurlu ve verimli geçirebilmek adına neler yapılabilir, neler olabilir ve siz patron konumunda olan kişilerle veya birlikte çalıştığınız kişilerle nasıl bir ortak nokta üzerinde anlaşabilirsiniz ve bu anlaşma maddi açıdan sizi nasıl rahatlatabilir, bunların düşünülmesi gerekmektedir. Genel etkileri bakımından bu şekilde özetleyeceğimiz Venüs-Başak burcu seyrini şimdi ay içindeki önemli görünümleri çerçevesinde ele alalım. Ki bu şekilde ele alarak bu yıl ki geçişin etkisini daha iyi anlamış oluruz. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde bir yandan iş ilişkilerimizde mantıklı davranmak zorundayız diğer yandan huzur bulmak, hiç bir şey uğraşmamak, şöyle dinlenmek istiyoruz. Bizi insan ilişkilerinin, hayatın, sorumlulukların, çalışmak, düzenlemek zorunda olmanın yorduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden de her şeyden kaçıp kurtulmak ile mecburiyetler arasında gelgitler yaşıyoruz. Biraz zorlayacak bir gün gibi gözüküyor. Ancak yaratıcılık enerjimiz epeyce yüksek. 8 Ekim tarihinde yine iş konuları gündemde. Kariyer hayatımızla ilgili bir karar aşamasında olabiliriz. Özel ilişkilerde ise, ince eleme sık dokuma, gücü elinde tutan taraf olma arzumuz yoğun. 17 Ekim iki ayrı iş görüşmesinde bulunabiliriz. Yoğun bir gün. Gününüz, yolculuklar, bilgilenme, bildiklerinizi işinizde uygulama şeklinde geçebilir.

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında yöneticiniz Mars hem kendiniz hem de ilişkinizle alakalı konular üzerinde, isteklerinizi elde etmek ve gerçekleştirmek adına oldukça etkili. Ancak abartılı bir şekilde hareket etmeniz, kararlar vermekten kaçının. Çünkü Merkür, önümüzdeki Kasım ayının 7 si itibariyle gerileyecek ve 1 Kasım itibariyle gölgeli günleri başlayacak. Onun için Ekim ayının başından itibaren yapmak istediklerinizi iyice bir gözden geçiriniz. Kısaca maceraya atılmadan önce iyi düşünmek lazım. Gelelim genel olarak etkilerine. Mars yöneticiniz olarak, özellikle sizin gibi aktif kişilerin inançları, hedefleri doğrultusunda yenilenmek ve hayatı keşfetmek üzere harekete geçmesini sağlayıcıdır. Kendi yaptığımızın doğruluğu konusunda çok emin olsak bile, üzerinde düşünülmemiş her şey daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Bu dönemde iyimserlik yükselir. İşlerin kendiliğinden yola gireceğini, zorlukların bir şekilde üstesinden geleceği dürtüsüyle hareket edebilirsiniz. Ancak tekrarlıyorum, bu seyri yöneten Jüpiter-İkizler burcunda geri harekette olduğundan, lütfen iyice düşününüz. Dağılmayınız. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş önümüzdeki bir ay boyunca hem ilişki hem iş ortağı hem de psikolojik açıdan sizi rahatsız eden konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bir kayıp veya mecburi bir ayrılık yaşıyorsanız bu durumu kabullenmekte ve hayatınıza devam etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat unutmayalım ki, hayat devam etmektedir. Bize düşen ayakta durmaya çalışmaktır. Kimileri bu geçiş etkinliğinde, ortak parasal konular üzerinde bir hayli durabilirler. Sözgelimi eşinizin mali durumu sizi bir hayli yakından ilgilendirecektir. Çünkü sonuçta evin geçimi ve huzurun temini için gelir konusu gayet önemlidir. Diyelim ki evli değilsiniz. Böyle bir geçişte tutkulu bir aşkla sarıp sarmalayacak birine ihtiyaç duyarsınız. İçgüdüsel dürtüleriniz bir hayli yoğunlaşır. Bu öyle bir aşk olmalıdır ki, size tüm geçmişi unuttursun ve yeniden hayata aşkla bağlamanızı sağlasın. Bu geçişin bir başka etkisi, geçmiş defterlerin artık kapatılması ve zor da olsa yeni bir sayfanın açılmasıdır. Bu ister parasal ister ilişki isterseniz farklı bir konuda olsun aynıdır. Hayatın kendi içindeki savaşı, karmaşası, tuhaflıklarını en az mutlulukları kadar benimsemek, ona göre yaşamı kurgulamak ve gücümüzü hafife almamak lazımdır. Bu dönemde nafaka, sigorta, krediler, yasal borçlar, miras davaları, ortaklıkla ilgili bölüşümler gayet önemli olup, artık bu konuların fazlasıyla öne gelmesini sağlar. Satürn Akrep ve Kuzey düğüm Akrep geçişlerini de hesaba katarsak her türlü paylaşımda iktidar hevesimiz, kazanma isteğimiz yükselecek ve ne olursa olsun baskın olmaya çalışacağız. İşte bu durum, bazen kaybetmemize bazen kazanmamıza yol açsa da, maddi ve manevi anlamda dikkatli olmayı, bu konulara önem vermemiz gerektiğini anlayacağız.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu. 29 yıl sonra Akrep burcunda ilerleyen Satürn ile Güneşin yan yana gelişleridir. Kimliğinizi başkalarına kabul ettirme, arzu ve isteklerinizi mutlak ele geçirme yönünde etkileyicidir. Hem otoriteler hem de dış etkenler sizi kısıtlayabilirler. Maddi ve manevi anlamda iş ortaklarınızla, patronunuzla, ailenizle veya partnerinizle aranızdaki paylaşımların ciddi bir şekilde ele alınması gerekebilir. Bu kişilerden gelen baskılar ve zorluklar aslında ne kadar sıkıcı olsa da, bunlarla mücadele ederek ayakta durmayı öğreneceksiniz.

PARA KONULARI
5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür genel anlamıyla miras, nafaka mevzuları, cinsel paylaşımlarınız, dönüşüm, kontrol gücünüz, mahremiyetiniz, hayatınızın anlamı üzerine düşünmek, ortaklık ilişkinizin maddi kısımları, bankalarla alakalı tüm işleriniz, borçlarınız, vergiler ve önemli ameliyatlar ve ruhsal anlamda kendinizi gözden geçirmeye dek varan geniş bir alanda etkilidir ve bu konular üzerinde odaklanmanızı sağlayıcıdır. Merkür-Akrep burcu geçişinden olumlu olarak yararlanmak için yapılması gereken öncelikle gelirleriniz alakalı konularda durumunuzu kesin bir şekilde ortaya koymaktır. Kimlerden ne gibi maddi gelirler elde etmektesiniz ve bu konularla ilgili bir sorun yaşıyor musunuz? O zaman taraflar olarak bir araya gelip muhakkak görüşmelisiniz. Bankalarla ilgili sorunlarınız varsa hukuki yönden destek almalı ve bundan sonrası adına daha kontrollü hareket etmelisiniz. Kredi isteğiniz varsa, bunu koşullarınıza en uygun geri ödeme planı hazırlayarak yapınız. Vergilerinizi zamanında ödeyiniz ve sigortayla alakalı konularda dosyalarınızı tekrar kontrol ediniz, kaskonuzu yaptırınız ve ödemelerinizi ihmal etmeyiniz. Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde partnerinizle aranızda hem romantik paylaşımlar hem de etkileyici konuşmalar geçebilir. Birbirinizi nasıl konuşursanız, etkileyebileceğinizi gayet iyi kestirirsiniz. Bir düşüncenizi, arzunuzu kabul ettirmek istediniz mi, gayet akıllıca manevralar yaparak dile getirirsiniz. Onun aklından geçeni anında bilirsiniz. Hisleriniz sizi hiç yanıltmaz. 16 Ekim tarihinde hem mali konularda hem de çalışma hayatınızla ilgili meselelerde, ayrıca ilişkinizle ilgili olarak düzene koyulması gerekenler üzerinde dikkatlice durursunuz.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim 2012 sonrası Satürn-Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir çok önemli. Eğer siz Ekim 2012 tarihine kadar ilişki ve ortaklıklarda dengeleri yerli yerine oturtmuş, bir beraberlik nasıl olmalıdır sorusunu kendisine sorarak ilişkinizi gözden geçirmiş iseniz, Satürn Akrep burcu seyrinden çekinmenize hiç gerek yok. Ancak tam tersine sen-ben kavgası devam ediyorsa, herkes kendi payına olanı alma derdinde ise işiniz zor demektir. Bu süreçte yüzleşmeler çok önemli. Yaşanması muhtemel krizlerin kökünde yatan en önemli sebep, bizim paramız, bizim kazancımız, bizim değerlerimiz demek yerine deyim yerindeyse keseri kendi tarafına yontması söz konusu. Bu alan eşin parasal gelirinin de simgesidir. Özellikle ayrılmaya karar vermiş çiftlerin para ve değerleri anlamında birbiriyle karşı karşıya gelmeleri mümkündür. Bu alanda geçiş yapan Satürn, dış kaynaklar yoluyla elde edilen paranın göstergesi. İster banka gelirleri olsun, ister nafaka, ister miras, hisseli paralar hiç fark etmez. Bu konularda çok dikkatli olmak gerekiyor. Onun için bastığımız yeri görmekte yarar var dostlarım. Cinsellik konusu da çok önemli. Bir başka insanla can olmak, bütünleşmek, hazzın doruklarında yaşamak Satürn-Akrep burcu seyrinde zorlayıcı olabilir. Satürn yola getiricidir. Demek oluyor ki, cinsel ilişkilerde tercihlerimize dikkat etmemiz lazım. Belli bir baskı yaratabilen enerjiler, kimi zaman partnerin cinsellik konusunda üzerimizde baskınlığına yol açabilir. Sağlık anlamında da, bu alan çözüme kavuşmamış rutin bir şikayetin devre dışı bırakılması için yapılacak operasyonun simgesidir. Böyle bir durumla karşılaşıldığında mutlaka uzman doktorların gözetimi ve araştırmaları şarttır.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Koçlar, 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep ve Boğa burçları üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney düğüm noktalarının içerdiği dersleri ve deneyimleri burcunuz üzerindeki yansımalarını ele alacağız.

Siz Koçlar bu dönemde, bireysel kazançlarınızdan ziyade partneriniz, ortağınız veya alışverişte bulunduğunuz kişilerle çıkarlarınızı düşünerek birlikte hareket etmeyi öğreneceksiniz. -Ben ne kazanacağım demek yerine, biz ne kazanabiliriz cümlesine göre yaşamınızı düzenleyebilirsiniz. Belki buna katılmanız şimdi mümkün gibi gelmeyebilir. Ancak bu uzun süreç sonunda böyle olması gerektiğini öğrenirsiniz. Ortaklaşa bir malı, mülkü, parayı paylaşabilir, mirastan yararlanabilir, yine ortak bir paradan payınıza düşen hisseye sahip olabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınız zarara girerse ona destek olabilirsiniz. O da aynı şekilde mali ve duygusal anlamda size destek verebilir. Bu anlamda eş ve iş ortaklarınızı iyi seçmenizi tavsiye ediyorum.

Bundan böyle -Artık benim param, bu bana ait gibi düşünmek yerine, bize lazım olan, bize ait olan gibi cümleler kurmayı ve buna göre hayatınızı düzenlemeyi, -Ben böyle düşünüyorum, senin düşüncenden bana ne demek yerine, Bizim için en yararlısı ne olabilir demeyi öğreneceksiniz. Eşiniz ve sevgilinizle hazzın doruklarına(cinsellik) varmayı deneyimleyeceksiniz. Ölüm, ayrılık, boşanma, mali ve duygusal krizlerin hayata dair olduğunu kabullenmeyi bilmelisiniz. Kaybetseniz bile, tekrar ayağa kalkıp kazanmayı bileceksiniz. Bir başka insanla birlik ve bütünlük içinde bir bağ oluşturmayı, bencilce düşünmemeyi, kendinizi aşmayı, saplantılardan, takıntılardan kurtulmayı öğrenmek gerekiyor. İlla benim istediğim olacak tarzında baskı kurmamak gerekiyor. Kendinizle yüzleşmenizi sağlayacak deneyimler sayesinde bilinçaltınızdaki korkularınızdan, engellerinizden kurtulabilirsiniz. Astroloji ve okült konular üzerinde çalışabilir, kendiniz ve bilinmeyenler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Psikoloji, terapi alanlarına eğilebilirsiniz. Birikimlerinizi başkalarıyla paylaşarak güçlenebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi 09.59

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı 16.18 İkizler Burcu

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13.35

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi 23.34

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi 06.21

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 03.13

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi 15.04

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi 08.18

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 7-8-14-15-20-21

Aşkta En Şanslı Günler: 10-11

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 29-30

Yeniay: 1-2-26-27-28-29

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 14-15-16

(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER