Mynet 01.11.2012

Koç burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)
22 Kasım saat 03.20 olana dek, yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, genel olarak tüm burçlar açısından faydalı bir enerjidir. Bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır. Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Buradaki düşüncesi, mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşamak adınadır. Siz de aynı şekilde yöneldiğiniz takdirde bu dönemi olumlu geçirmeniz mümkündür. Nede olsa Satürn-Terazi burcu geçişinin baskısı ilişki evinizde 5 Ekim tarihinde sona erdi. İlişkisi olmayan Koçlar ise bu süreçte karşılarına çıkan uyumlu, nazik ve stil sahibi biriyle güzel bir aşka yelken açabilirler. Bu ilişkinin temelinin güçlü olması için en başında her iki kişinin de birbirine karşı açık ve dürüst yaklaşımlar içinde olması kesinlikle şarttır. İlişkisinde sorunla olan çiftler bu süreçte, paylaşım, güven ve sadakatin sorgulanması, geleceğinizle ilgili dönüşüm ve yenilenme anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi mutlaka şarttır.

Venüs-Terazi burcu seyrinin Kasım ayındaki önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihinde gerçekleşecek Venüs-Uranüs karşıtlığı, Venüsün yönettiği burçta ve yaşam alanında ilerlemesi nedeniyle aslında çok da zorlayıcı değildir. Ancak burada önemli olan ilişkinin niteliğidir. Eğer siz birbirinizin arzu ve isteklerine, yaşam stiline, özgürlüğüne herhangi bir müdahalede bulunmuyorsanız hiçbir sorun çıkarmaz. Sevgiliniz size nazik bir şekilde yanaşır. Siz de bu ilişkiye farklı bir hava katarsınız. Birbirinizle sıradışı bir ilişki yaşamanın hazzını duyarsınız. Ancak diyelim ki, sorunlu bir ilişkiniz var. Karşınızdaki kişi size nazik davranıyor ancak sizin aradığınız farklı bir ilişki. İşte böyle durumda bu ilişkiyi bitirmeye karar verebilirsiniz. Sizin dünyanızda meydana gelen değişimler veya özgür olma ihtiyacı, partnerinizin rahatsızlık duymasına neden olabilir. Sonunda bir kopuş veya uzun süreli bir ayrılık yaşanabilir. İlişkisi olmayanlar bu karşıtlıkta sürpriz bir beraberliğe adım atabilirler. Karşınıza çıkan kişinin hoş tavırları sizi etkiler. O da sizin farklı biri olduğunuzu düşünür.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkürün, bu yıl ki geri hareketi nedeniyle 1-7 Kasım tarihleri gölgeli günleridir ve en az geri hareket kadar önem arzediyor. Bu sebeple eğitim, hukuk, yolculuklar, iletişim, haberleşme, yasal davalar, eş ve akraba ilişkilerinde dağılmamak ve iyice düşünmek ve ona göre hareket etmektir. Merkür Yay burcunda astrolojik olarak haddinden fazla bir iyimserlik, her şeyi makul kılan görüş, ben bilirim haline sebep olabilir. Ancak kişi yaptığından ve gittiği yoldan eminse, her şeyden önce kendinden eminse, tabii ki dikkatli olacaktır. Bu kısa süre içinde karşınıza çıkabilecek bir teklif ve fırsatı enine boyuna inceleyiniz. Üç günle bir şey olmaz demeyelim. Önümüze ardımıza iyi bakalım. Merkür iş hayatınızla ilgili yaşam evinin de yöneticisi olduğundan yeni bir iş görüşmesi veya iş başvurusunda bulunurken seçeneklerinizi mutlaka iyi kritik ediniz. Eksikleriniz var mı, hangi alanda çalışmak istiyorsunuz belirleyiniz. Eğer iş sorunlarınız varsa, aniden işten ayrılmayınız. Merkür düz seyri, gölgeli günleri nedeniyle, geri hareket dönemi kadar önemsenmelidir. Daha önceden görüşülmüş, anlaşmaya varılmış işler 29 Ekim-7 Kasım arasında yürürlüğe konabilir. Ancak her detay gözden geçirilmelidir. 1-7 Kasım tarihleri arasında ise, yukarıdaki konularda temkinli olmayı bilelim. Ani kararlar vermeyelim.

MERKÜR YAY BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ


7 Kasım(saat 01:04)-14 Kasım(saat 09:42) tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: İş, eğitim, özel anlamdaki uzun seyahatleriniz yine iş-eğitim veya evlilik nedeniyle yabancı bir ülkeye yerleşim, yüksek eğitiminiz, akademik kariyeriniz, ithalat ve ihracatla ilgili meseleler, yasa-yargıyla alakalı konular, maceralarınız, gönül ilişkiniz, eşiniz ve akrabalık ilişkileri, spor faaliyetleri, çok iyi tanımadığınız kişilerle olan alışverişler, yayıncılık alanlarında etkilidir.

DİKKAT
Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00.08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Koçlar 14 Kasım saat 00:08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00.12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI tüm burçlar açısından gayet önemli. Kafanız iki konuda karışık olabilir. Birincisi uygulamak istediğiniz yeniliklerin askıya alınması, ki bu durumda kendinizi bir dönme dolapta gibi hissedebilirsiniz. İkincisi ortaklaşa sürdürülen, bölüşülen paraların veyahut ilişkideki güven konusunda şüpheye düşmek. Hayal kırıklığı duymak. Birçok meselenin derlenip toparlanması, pürüzlerin ayıklanması açısından gayet olumlu olan bu derinlikli düşünme, tutulma esnasında anlaşılmaz. Kişi daha sonra bunun faydalarını görecektir. Hani insan bir yola çıkar. Ancak bir şey unuttuğunu anlar ve geri döner. Fakat geri döndüğünde bu yolculuğa bir müddet ara vermesi gerektiğini anlar. İşte bu tutulma hem yeni plan ve projelerin, eğitim ve yerleşim konularının ele alınması hem de mali konular başta olmak üzere, cinsel yaşam, hukuki davalar, bankalarla alakalı mevzuatlar, vasiyetname, vergiler, sağlık anlamında düzenleyebilmeniz, gözlemlemeniz yönünde bir uyarıcıdır. Siz bu dolunayda, -Pürüzleri ve eksiklerimi görüyorum, kendimi toparlamalıyım ve bir çok şeyden ders çıkarmalıyım, yüzleşmeli yanlışlarımı ve yapmam gerekenleri yerli yerine oturtmalıyım diye ileriye dönük bir şekilde düşünürseniz kazanırsınız. Ancak başkalarına bağımlı yaşıyor, borcun harcın içinde hayatınızı sürdürüyor, tutarsız bir ilişki yaşıyorsanız, hiçbir şeyden ders çıkarmıyorsanız, hatta kendinizi hep haklı görüyorsanız, epeyce zorlanırsınız.

İŞ HAYATI VE KARİYER
17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda yöneticiniz Mars hem kendiniz hem de ilişkinizle alakalı konular üzerinde, isteklerinizi elde etmek ve gerçekleştirmek adına oldukça etkili. Ancak abartılı bir şekilde hareket etmeniz, kararlar vermekten kaçının. Çünkü Merkür, önümüzdeki Kasım ayının 7 si itibariyle gerileyecek ve 1 Kasım itibariyle gölgeli günleri başlayacak. Maceraya atılmadan önce iyi düşünmek lazım. Gelelim genel olarak etkilerine. Mars yöneticiniz olarak, özellikle sizin gibi aktif kişilerin inançları, hedefleri doğrultusunda yenilenmek ve hayatı keşfetmek üzere harekete geçmesini sağlayıcıdır. Kendi yaptığımızın doğruluğu konusunda çok emin olsak bile, üzerinde düşünülmemiş her şey daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Bu dönemde iyimserlik yükselir. İşlerin kendiliğinden yola gireceğini, zorlukların bir şekilde üstesinden geleceği dürtüsüyle hareket edebilirsiniz. Ancak tekrarlıyorum, bu seyri yöneten Jüpiter-İkizler burcunda geri harekette olduğundan, lütfen iyice düşününüz. Dağılmayınız. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

21 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Güneş önümüzdeki bir ay boyunca hem ilişki hem iş ortağı hem de psikolojik açıdan sizi rahatsız eden konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bir kayıp veya mecburi bir ayrılık yaşıyorsanız bu durumu kabullenmekte ve hayatınıza devam etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat unutmayalım ki, hayat devam etmektedir. Bize düşen ayakta durmaya çalışmaktır. Kimileri bu geçiş etkinliğinde, ortak parasal konular üzerinde bir hayli durabilirler. Sözgelimi eşinizin mali durumu sizi bir hayli yakından ilgilendirecektir. Çünkü sonuçta evin geçimi ve huzurun temini için gelir konusu gayet önemlidir. Diyelim ki evli değilsiniz. Böyle bir geçişte tutkulu bir aşkla sarıp sarmalayacak birine ihtiyaç duyarsınız. İçgüdüsel dürtüleriniz bir hayli yoğunlaşır. Bu öyle bir aşk olmalıdır ki, size tüm geçmişi unuttursun ve yeniden hayata aşkla bağlamanızı sağlasın. Bu geçişin bir başka etkisi, geçmiş defterlerin artık kapatılması ve zor da olsa yeni bir sayfanın açılmasıdır. Bu ister parasal ister ilişki isterseniz farklı bir konuda olsun aynıdır. Hayatın kendi içindeki savaşı, karmaşası, tuhaflıklarını en az mutlulukları kadar benimsemek, ona göre yaşamı kurgulamak ve gücümüzü hafife almamak lazımdır. Bu dönemde nafaka, sigorta, krediler, yasal borçlar, miras davaları, ortaklıkla ilgili bölüşümler gayet önemli olup, artık bu konuların fazlasıyla öne gelmesini sağlar. Satürn Akrep ve Kuzey düğüm Akrep geçişlerini de hesaba katarsak her türlü paylaşımda iktidar hevesimiz, kazanma isteğimiz yükselecek ve ne olursa olsun baskın olmaya çalışacağız. İşte bu durum, bazen kaybetmemize bazen kazanmamıza yol açsa da, maddi ve manevi anlamda dikkatli olmayı, bu konulara önem vermemiz gerektiğini anlayacağız.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri etkili olacak Mars-Oğlak burcu geçişi mesleki konularda azim sabır ve dirençli olmak, soğukkanlı bir şekilde hedefinize kilitlenmektir. Sizin gibi aktif ve ateşli kişiler için, zorlayıcı olsa da, Mars yönetici gücünüz olduğundan bu enerjiyi genel iş konularında bazı noktalara dikkat ederek olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Dikkat edeceğiniz husus sabır kelimesinde yatmaktadır. Kafanızın içinde bir hedef belirlemeniz veya var olan hedefiniz için, öncelikle disiplinli bir şekilde çalışmaya gönüllü olmalısınız. İnatçılıktan uzak durarak, çevrenizde bulunan kişilerle işbirliğinde bulunmayı bilmelisiniz. Kararlarınızı gayet dikkatli ve mantıklı bir şekilde düşünerek vermeli, acele etmemeli, başkalarından etkilenmemelisiniz. Bu dönemde enerjinizde düşüşler meydana gelmesi veya ciddileşmeniz mümkündür. Bir adım atarken, diğerini düşünen sizin gibi aktif bir burç, şimdi tam tersine yaparak, önce ilk attığı adımı sonuçlandırmalı, daha sonra öbürüne geçmelidir. Bütün bunlar son derece önemli olup, hem işinizle alakalı girişimlerde sizi destekleyici hem de bu enerjiyi gerekli alanlarda kullanmanız için teşvik edicidir. Ayrıca bu etki altında, girişimlerinizin hemen sonuçlanması beklemek yerine, ağır fakat son derece sağlam bir temel oluşturmak adına düşünmeniz faydalıdır. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

PARA KONULARI

MERKÜR AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım(saat 09:42)-27 Kasım(saat 00:47) tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek Merkür, en başta iş ortaklarınız veya partnerinizle aranızdaki maddi ve manevi paylaşımlara dikkatinizi çekiyor. Bu paylaşımların köküne inmek ve bu beraberliğin alt yapısına bir bakmak lazım. Sağlam bir iş ortağıyla mı çalışıyorsunuz. Bölüşümler doğru bir şekilde yapılıyor mu? geri hareket döneminde bunları şöyle bir gözden geçiriniz. Ancak ortaklığınızı bitirmeye kalkışmayın. 27 Kasım-11 Aralık Merkür düz seyre geçtiğinde duruma bakarsınız. Partnerinizle alakalı cinsel-maddi-ilişki anlamındaki duruma bakın. Sorunlarınız var mı? hangi konularda ayrılıyor, hangi meselelerde anlaşıyorsunuz? Bunları geri hareket döneminde inceleyin. Ancak ayrılmaya kalkışmayın. 27 Kasım sonrasını bekleyin. Hukuki bir davanız mı var? alacak veya borç anlamında yasal haklarınızı geri hareket süresince gözden geçirin. Sürekli bu konuyu kafanıza takıp kendinizi de hasta etmeyin. Gecikmiş vergi, kredi kartı borcu, sigorta ödemelerinizi mutlaka geri hareket süresi içinde yapın. Kendinizi daha fazla zor duruma sokmayın. Problemlerinizi genel olarak gözden geçirin. Bunları hasır altı etmeyin. Bilakis geri hareket döneminde yüzleşmede bulunmak gayet yararlıdır. Kimseyi kendi istediğiniz şekilde düşünmeye, hareket etmeye, bir kalıba sokmaya kalkışmayın. Haklı dahi olsanız haksız durumuna düşeceğinizi bilin. Banka kredisi yoluyla ev veya ihtiyaçların giderilmesi, borç almaktan kaçının. Bu geri hareket para evinizde oluşacağı için önünüze daha önce gelmiş bir teklifi, durumu tekrar bir gözden geçirin. Bu süre içinde lütfen bahsettiğim konularda yeni kararlar almayın. Gözlemci olun. 27 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında düşündüğünüz, karar verdiğiniz, incelediğiniz meseleleri uygulayabilirsiniz.

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ


27 Kasım(saat 00:47)-11 Aralık(saat 03:40) tarihleri arasında, Akrep burcunda geri hareketini bitirip düz seyirle ilerleyecek Merkür öncelikle geri hareket döneminde gözden geçirdiğiniz, beklemede kaldığınız, incelediğiniz para, ilişki ve kaynaklarınızla ilgili işlerin yürürlüğe konma zamanıdır. Ancak yine de dikkatli olmayı bilelim. Bu dönem, ortaklaşa gelirler ( mirasa, nafaka) cinsel paylaşımlarınız, dönüşüm, kontrol gücünüz, mahremiyetiniz, hayatınızın anlamı üzerine düşünmek, ortaklık ilişkinizin maddi kısımları, bankalarla alakalı tüm işleriniz, borçlarınız, vergiler ve önemli ameliyatlar ve ruhsal anlamda kendinizi, durumunuzu, kaynaklarınızı gözden geçirme, derinlikli olarak ele alma zamanınızdır. Aynı geri hareket döneminde olduğu gibi yine dikkati elden bırakmayacağız. Çünkü Merkür-Akrep burcunda çok rahat bir enerji değil. Kimlerden ne gibi maddi gelirler elde etmektesiniz ve bu konularla ilgili bir sorun yaşıyor musunuz? O zaman taraflar olarak bir araya gelip görüşünüz. Bankalarla ilgili sorunlarınız varsa hukuki yönden destek almalı ve bundan sonrası adına daha kontrollü hareket etmelisiniz. Kredi isteğiniz varsa, bunu koşullarınıza en uygun geri ödeme planı hazırlayarak yapınız. Cinsel konularda tuhaf gizliliklerden ve saplantılı düşüncelerden uzak durarak sağlıklı bir paylaşımda bulununuz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız kontrolden geçiniz. Önemli bir rahatsızlığınız varsa ve bunun cerrahi bir girişimde bulunulması gerekiyorsa detaylı bir araştırma yaptırınız. Vergilerinizi zamanında ödeyiniz ve sigortayla alakalı konularda dosyalarınızı tekrar kontrol ediniz, kaskonuzu yaptırınız ve ödemeleri ihmal etmeyiniz.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı 01.04 Yay burcu

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi 09.52 Balık Burcu

14 Kasım Tam Güneş Tutulması 00.12 Akrep Burcu

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi 09.42

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi 22.37 Balık burcu

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi 04.36

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi 23.50

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi 03.20

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi 00.47 Akrep burcu

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

16:34 Güneş Yay – Ay İkizler

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-15-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 3-4-5-11-17

Aşkta En Şanslı Günler: 6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

Yeniay: 23-24-25

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 10-11-12

(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER