Mynet 04.02.2013

Koç burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

Sevgili Koçlar, Şubat ayının ilk haftası, enerjiniz bir hayli düşebilir. Oldukça duyarlı bazen tedirgin olabilirsiniz. Amacınızı veya kararlarınızı uygulamakta zorlanabilirsiniz. Dinlenme ihtiyacı her zamankinden daha fazla olabilir. Stresten özellikle kaçınmakta yarar var. Sizi sınırlayan, zorlayan problemlerinizi, kararsızlığa yol açan durumları, güven eksikliğini gidermenin bir yolu, dostlarınızla, dert yoldaşınız olan kişilerle konuşmak ve rahatlamaktır. Yorucu aktivitelerden ziyade enerji toplamanızda destekleyici olan müzik, yoga, meditasyon gibi tekniklere yönelmekte yarar var. Şubat ayının ikinci haftası, hem sosyal hayattaki ilişkileriniz güçlenir hem de yeni bir iş, girişim veya yenilik için start verebilirsiniz. Dostça paylaşımlara önem verirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak, beraber hareket etmek, onlardan destek görmek sizi çok mutlu edecektir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi, içinde bulunduğunuz durumu her yönüyle gözden geçirmenin, aceleci kararlar vermemeniz gerektiğini işaret ediyor. Ancak 26 Şubat tarihinde Venüs-Balık burcu seyri, aşkta şansınızı yükseltiyor. Gerçek bir aşkı bulmanız, onu yaşamanız ve derinlikli hissetmeniz mümkün. Sezgileriniz muhteşem. Ay sonuna doğru enerjiler yüreğinizdeki sıkıntıları azaltıcı ve sizi rahatlatıcıdır.

Koç burcu aylık burç yorumu (Şubat 2013)

AŞK VE İLİŞKİLER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş genel anlamıyla özgür hareket etmenin, yenilikçi düşünmenin, aktif hareket etmenin, değişimi her alanda arzulamanın işaretçisidir. Sınırlanmak, baskı altına alınmak, kurallara uymak işinize gelmez. Toplumsal aktivitelerde başı çeken kişi olmayı, tanınmayı, bir şekilde sesinizi duyurmayı önemsersiniz. Sosyal yaşamın canlandığı bu süreçte arkadaşlık ilişkileri güçlenir. Yeni insanlarla tanışabilir, fikirlerimizi paylaşabilir, bir grubun üyesi olabiliriz. Bizim gibi düşünen insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırız. İşimizi tanıtmak, bir ürünü dışarıya sunumunu yapmak, insanların beğenilerini öğrenmek bu dönemde çok daha olumludur. Reklam, organizasyon, halkla ilişkili her türlü aktivite etkin bir şekilde sürdürülebilir. Sosyal çevremiz genişler. Eğer işimizden memnun değilsek, bu dönemde farklı bir şeyler yapmak isteğimiz artar. Sözgelimi çok değişik alanlara, çalışmalara yönelebiliriz. Süreci daha iyi anlamak için beraberce dönemin etkili tarihlerini birlikte inceleyelim. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında Balık burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür döneminde duygular, düşünceler, izlenimler, sezgiler tamamıyla ön plandadır. Ön planda derken, çevrenizdeki insanların bunu fark edebilmeleri için, çok yakınınızda, çok canınızdan biri olması gerekir. Çünkü kişi, duygularını pek izah etmek istemeyecektir. Bu dönem, kişinin sanki bir perdenin arkasında, kendiyle buluşması haline benzer. Yaşadıklarını düşünür, içinde bulunduğu durumu kendince tanımlar. Yakın çevresinde bulunan kişilerle veya günlük hayatta sıkça karşılaştığı insanlarla olan ilişkisini veya onlara bağımlılığını, kendince gözden geçirir. Kimileri yalnızlığına üzülür, kimileri her şeye rağmen mutlu olduğunu düşünür. Kişiden kişiye değişecektir hissedilenler. Her Koç aynı değil ki. Bu süreç çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili meseleleri de kapsayacaktır. Hassasiyet yoğun olduğundan, bazılarınız rehavet içinde, görevini pek de istemeyerek sürdürür, kimileri işi gereği, bir müddet gözden uzak çalışmayı tercih edebilir. Merkür astrolojik olarak Balık burcunda pek etkili bir enerji değildir. Benim tavsiyem, gölgeli günlerini hesaba katarsak, 16 Şubat(geri hareketin bir hafta öncesi) tarihine kadar, bir planlamanız, yapmanız gereken acil işiniz, yetiştirilmesi gereken çalışmalarınız varsa, bu bitirmenizdir. Soyut ve mistik alanda çalışanlar, hastane, hapishane veya perde arkası görevi olan kişiler için yararlı olan Merkür-Balık burcu seyri, dağılmadan, gerçekçi düşünmeye özen gösterilmesi gereken zaman dilimidir. Etkilenmelere açık oluşunuz, çevrenizdeki kişilerin ruh hallerini bir sünger gibi kendinize çekmeniz, kimi zaman anlaşılmaz ve alıngan bir kişi gibi düşünmeniz mümkün. Ayrıca dış dünyadaki olayları kendi içinizde süzgeçten geçirme arzunuz bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

İŞ HAYATI VE KARİYER

Sevgili Koçlar, 2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs geçişini genel anlamıyla ele alırsak, kişinin sosyal hayatta arkadaşça paylaşımlara açık ilişkilerinde özgür davranışlar sergilediği süreç olarak tanımlanabilir. Her sene belli bir tarihte Kova burcunda ilerleyen Venüs, siz Koçların sosyal ve kültürel yaşamlarına renklilik ve değişim getirir. Kişi bu tarihler arasında birçok kişiyle tanışabilir, iş veya özel amaçlı bağlantılarda bulunabilir. Bu enerji altında duygusal tarzda beraberlikler yaşanmaz. Daha ziyade fikir alışverişlerinde bulunulur, kültürel sohbetler edilir, kimler ne yapıyor, nasıl çalışıyor, yaşıyor, biz neler yapabiliriz, kendimizi nasıl dışa lanse edebiliriz bunların tümü gözlemlenir. Aynı ideali benimsediğimiz kişilerle iş veya aktivitelerde bulunabilir. Bu süreçte, bir arkadaşlığın özel bir yakınlığa dönüşmesi mümkünse de, genelde kısa süreli bir etki olduğu için, ilişkinin kökleşmesi, derinleşmesi pek mümkün olmaz. Bireylik duygumuz her zaman ön plandadır.

Bu yıl ki Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihinde yeni arkadaşlar edinebilir, gayet özgür hareket edebilirsiniz. Sıra dışı ve ilginç görüşlerinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Karşınıza olumlu fırsatlar çıkabilir. Günlük hayatınız renklenir, canlanır, ideallerinize uygun şekilde ilerleyebilirsiniz. Güzel sürprizlerle karşılayabilirsiniz. 7 Şubat tarihinde amacınızı gerçekleştirme, kendinizi gösterebilme anlamında şansınız yüksek. Çevre değişimleri gündeme gelebilir. Kendinize olan güveniniz artar. Seyahat, eğitmenlik, halkla ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işlerde başarılı olabilirsiniz. 11 ve 18 Şubat tarihlerindeki enerjiler biraz sert olması nedeniyle başkalarıyla olan tüm ilişkilerimizde, çıkarlarımız söz konusu olduğunda çok dikkatli hareket etmeliyiz. Üzerinizde baskı oluşabilir. Borç ve alacak meselelerine gerçekçi bir şekilde eğilmenizde yarar var.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Koçlar, Merkür gezegeni, 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda geri hareketini sürdürecektir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat tarihinden itibaren şöyle iç dünyamızın derinliklerine dalarak olana bitene bakmamızda yarar var. Halledemedikleriniz sizi yormasın. Her durumun öğrettiği bir ders, bir tecrübe ve mutlaka bir çıkış yolu vardır. Yeter ki, dağılmayınız ve sakin bir biçimde durduğunuz noktayı, yapılması gerekenleri bilinçli bir şekilde ele alınız. Bu süreç meditasyon, zikir ve ritüeller için gayet yararlıdır. Kişi zihinsel olarak kendini arındırır, toparlar ve dışarıdan içe bakar. İçe bakmak ne demektir? Kendinle baş başa kalıp, muhasebede bulunmak halidir. Kişi eksiğini görür. Düşüncelerini, hayata bakış açısını gözden geçirir. Gerçekleri önemser. Ben bu yıl ki geri hareket dönemini çok da zorlayıcı bulmuyorum. Çünkü 26 Şubat tarihinde Venüs Balık burcunda seyrine başladığında, geçmişe dair konular üzerinde ve geleceğe ait meselelerde ilahi sevginin gücünü üstünüzde hissetmenizi sağlar. Evrensel sevgiyle bütünleşmenizde huzur bulmanızda yardımcı olur. Onun için bu geri hareketi gözünüzde büyütmeyin. Tedbiri elden bırakmayın. Olur da bazı durumlara müdahalede bulunamıyorsanız, bu durumun size ne öğrettiğine bakın. Siz kendinizle, iç sesinizle barışık olun kafidir.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

PARA KONULARI

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Balık burcu geçişi, genel astrolojik ifadesi, mücadele tarzınızda yumuşama, işbirliğine yanaşma, kendinizden ziyade başkalarını düşünme şeklinde gelişmelere yol açabilir. İsteklerinizi hayata geçirmek için iki misli çaba sarf etmeniz gerekebilir. Balık burcundaki Mars döneminde geriye çekilme ve çevrenizdeki olaylardan etkilenme yoğundur. Bu nedenle savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar sıkça yaşanabilir. Bazen de tam tersine plansızca hareket edilebilir. Genel olarak böyle bir dönemde birilerinin size yardımcı olmasını bekleyebilir, hangi iş için hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini saptamanız zor olabilir, rehavete kapılabilirsiniz. Mars Balık burcu seyri, özellikle mali konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz kişilerle olan alışverişleriniz anlamında da önem taşımakta. Tek başınıza karar almanız güç olabilir.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde mücadeleden kaçınma, olanı olduğu haliyle kabul ederek bekleme hali, geriye çekilme arzusu bir hayli yoğunlaşır. Bir zorlukla karşılaştığınızda bununla baş edemeyeceğinizi düşünürsünüz. Sağlığınıza dikkat etmek gerekir. Bu tarihi izleyen birkaç gün boyunca çok önemli girişimlerde bulunmamak yerinde olur. 10 Şubat tarihinde dış dünyadaki aktivite yoğundur. Fakat sizin bunlarla uğraşmak isteğiniz pek yoktur. Hızlı hareket etmeniz, mantıklı bir şekilde olayları ele almanız gerekirken, siz hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Sanatla alakalı bir meslek sahibi iseniz, bu halin bir sakıncası olmaz. Ancak mücadeleci bir işiniz varsa, dışarıda çok aktif olmanız gerekiyorsa, başarılı işler ortaya koymak zorlaşır. 15 Şubat tarihinde işinizle ilgili geri planda yapılacak çalışmaların dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Kendinize güvenin ve dikkatli biçimde işinize odaklanın. 16 Şubat tarihinde ortaklaşa çalıştığınız veya iş-özel bağlantınız olan kişilerle ilişkilerinizde ufak tefek krizler yaşanabilir. Sizi birilerine bağımlı kılan şartlar ve nedenler yüzünden sıkılabilirsiniz. Bu tarihte Merkür gölgeli günleri başlayacağından, hassasiyet içinde kararlar almayınız. 26 Şubat tarihinde, eskiye dönük, geçmişi hatırlatıcı meseleler gündeme gelir. Bunlar üzerinde fazlasıyla durabilirsiniz. Gördüğünüz gibi biraz zorlanacağımız görünümler Şubat ayında etkili duruyor. Ancak 26 Şubat tarihinde Venüsün güçlendirici Balık burcu seyri size iyi gelecektir. Venüs size şifa ve bütün bu görünümlerin neden olduğu sıkıntıları atlatabilmenizde yardımcı olacaktır.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 5-6-9-10-13-14-18-19-23-24

Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-21-22-28

Aşkta En Şanslı Günler : 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16-17

Yeniay: 13-14-15

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-2-27-28

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER