Habertürk 03.10.2011

Koç burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

KOÇ

Koç burcu aylık yorumu (Ekim 2011)

Koç Burcu-Ekim Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Ekim Venüs Akrep burcu seyri, cinsellikte arzuların yoğunlaşmasını sağlarken, ilişkiniz yoluyla maddi paylaşımlarda bulunmanız adına önemli bir tarih. 13 Ekim sonrası, sırlarınızı koruma ve dikkatli konuşmaya, açık vermemeye çalışabilirsiniz. Sert konuşmalar kimi zaman problemlere yol açabilir. Tartışmalar yaşabilir. Ser verip sır vermemeye çalışırsınız. 23 Ekim sonrası duygusal ve ruhsal olarak kendinizi güvende hissetmek için daha hırslı bir şekilde hareket etmeniz mümkündür.

Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

9 Ekim Venüs Akrep burcuna girişi 08:50
13 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi 13:52
23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi 21:30

AŞK VE İLİŞKİLER

9 Ekim tarihine kadar etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi, genel anlamıyla tüm burçlar açısından faydalı bir enerjidir. Bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile, partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır. Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Buradaki düşüncesi, mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşamak adınadır. Siz de aynı şekilde yöneldiğiniz takdirde bu dönemi olumlu geçirmeniz mümkündür.İlişkisi olmayan Koçlar ise bu süreçte karşılarına çıkan uyumlu, nazik ve stil sahibi biriyle güzel bir aşka yelken açabilirler. Bu ilişkinin temelinin güçlü olması için en başında her iki kişinin de birbirine karşı açık ve dürüst yaklaşımlar içinde olması kesinlikle şarttır.İlişkisinde sorunla olan çiftler bu süreçte, paylaşım, güven ve sadakatin sorgulanması, geleceğinizle ilgili dönüşüm ve yenilenme anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi mutlaka şarttır. İlişkiniz veya geleceğiniz, cinsel paylaşımlarınız anlamındaki durumunuzu lütfen bir daha ele alınız. Eğer zemin kaygansa, temel atmak ne kadar zorsa, ilişkiyi sürdürmek ve pürüzleri gidermek de o denli zordur. Şapkaları öne koyma vaktidir. Saplantılı, takıntılı illa benim dediğim olacak şeklinde bir restleşmenin hiç kimseye faydası yoktur. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi lütfen düşünün. Çünkü bu son derece önemli. Bazı çiftler görüyoruz. Anlaşmaları imkansız ancak yürütmekte ısrar ediyorlar, bazılarına bakıyoruz, ilişki bir taraf için bitmiş ancak diğer taraf görmezlikten geliyor, kimileri başka bir ilişkide mutlu ancak iki dağ arasında gidip geliyor. Hayata nasıl bakarsak, hayat bize onu sunar. O zaman gelin biz de olan bitene tarafsız bir gözle bakalım. Bu sayede el ele vermemiz mümkün olabilir. 8 Ekim tarihindeki Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji alışverişi kimileri için romantik bir ilişkinin başlangıcı, bazılarınız için problemleri geçmişe yönelik olarak düşünerek çözüme kavuşturmada yardımcıdır.

11 Kasım tarihine kadar devam edecek Mars-Aslan burcu seyrinin öncelikle genel etkilerini bir inceleyelim ardından Ekim ayındaki önemli tarihlerine bir bakalım. Mars, yöneticiniz olması sebebiyle tabii ki her seyri sizler için önem taşır. Böyle bir süreçte, hedefinize varmak ve onu elde etmek için ne olursa olsun kendinizi mutlaka ortaya koymak istersiniz. İçinizdeki niyetiniz her ne ise, onu dışa aksettirecek şekilde yaratıcı çıkış yolları bulmaya çalışırsınız. Özgüven duygunuz fazlasıyla ön plandadır. Sizin için, en önemli husus takdir edilmek ve yaptıklarınızın beğenilerek gücünüzün kabul edilmesidir. Mars-Aslan burcunda ilerlerken bir Koç ne olursa olsun risk almaktan çekinmez. Çünkü kendisini gösterebilmesi için bu şarttır. Önünüze engel çıksa dahi çeşitli manevralarla bunu alt etmeye, başarılı olmaya kararlısınızdır. Ancak unutmayalım ki, aşk konusunda özellikle ilişki evinizde yer alan Venüs, Güneş ve Merkürün etkinliği hala devam etmekte olduğundan yeri geldiği zaman adil, tarafsız ve uyumlu davranmaya özen göstermelisiniz. Yani siz her durumu kendi açınızdan ele alarak çözümlemeye çalışırsanız karşınızdaki kişi de aynı şekilde davranabilir. Mars gezegeninin bu ay içindeki önemli tarihleri 3-17-26-28 Ekimdir. 17 Ekim yeni biriyle tanışmanın, yolculuğa çıkmanın, kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koymanın kısaca yeni bir gelişimin işaretçisidir.

23 Ekim tarihine kadar devam edecek Güneş-Terazi burcu seyri, kendi isteklerimizle, partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın doğal karşılanması ve el birliği içinde hareket edilmesi gereken dönemin işaretidir. İlişkisi mutlu olanlar bu süreçte ortaklaşa hareket etmekten fazlasıyla zevk alırlar. Yani o ve siz, ilişkinizle alakalı her konuda huzurunuzu her şeyin üzerinde tutabilirsiniz. Birbirinize karşı uyumlu davranır, ilişkinize dışardan gelebilecek herhangi bir durum için elbirliğinde bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, karşınıza kibar, kendisiyle barışık bir kişinin çıkması anlamına gelir ki, bu kişi sizinle ayrı görüşte olsa dahi, gayet zarif ve çekici biridir. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu durum biraz daha dikkatli olmayı gerektiricidir. Eğer birbirinize karşı duyduğunuz aşk devam ediyorsa, böyle bir seyir altında yapılması gereken herşeyden önce ortaklaşa hareket etmeye çalışmaktır. Yani birlik ve beraberlik duygusu içinde her sorunun üstesinden gelmeniz mümkündür. Diyelim ki, sevginiz çoktan bitmiş ve neredeyse ayrılma safhasındasınız. Bu durumda partnerinizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkışması ve bunu da gayet nazik bir biçimde yapması mümkündür. Tek yönlü ayrıcalıklar veya özel haklar isteyebilir, olayları kendi lehine değerlendirmeye kalkışabilir. Güneş-Terazi burcu geçişinin etkili tarihleri 14 ve 22 Ekim olarak öne çıkmaktadır. 14 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, iki tarafın da ilişki konusunda tarafsız ve adil bir biçimde düşünmeleri gerektiğini gösteriyor ve zaman faktörünün beraberliğinizdeki önemini vurguluyor. 22 Ekim Güneş-Neptün arasındaki olumlu görünüm ruhsal yönden destekleyici ve ilişkideki pürüzlerin bencil hareket etmeden çözülmesini sağlayıcıdır.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ve ilişki evinizde seyrine başlayacak Merkür, konuşarak, tarafsız düşünerek ve mantıklı davranarak bütün sorunlarınızın üstesinden gelebilmenizi sağlayıcıdır. Merkür iletişimle birebir alakalı bir gezegendir. Bu tarihler arasında, fikir alışverişlerimizde, kendi düşüncelerimizle partnerinizin düşünceleri arasında dengeyi yakalamaya çalışmamız gerekir. İletişimde ılımlı ve politik davranmamız gereken bu dönemde, geri hareket zamanında gözden geçirdiklerimizi, ilişkimiz adına düşündüklerimizi ortaya koyabilir, oturup konuşabilir, bir karara varabiliriz. Karşıt fikirleri algılama zamanı olan bu dönemde adil olmak, hak yememek, kim haklı kim haksız diye düşünmeden gerçekçi şekilde düşünmek şarttır. Bu süreç ilişkisi sağlam temelli olan Koçlar, kafalarının içindeki planladıkları durumu partnerleriyle paylaşabilir, ne düşündüğünü öğrenmeye çalışabilirler. Hatta evlilik kararı genelde böyle bir dönemde mantıklı bir şekilde konuşularak sonuca bağlanabilir. Sorunları olan çiftler ise bu dönemde öncelikle birbirlerini dinlemeyi bilmeli, yaptığınız konuşmalarda partnerinizin size karşı olduğunu düşünmek yerine, nasıl orta bir nokta bulunur bunu tespit etmektir. Bir Koç genelde kendine yönelik düşünmeyi tercih ettiğinden eğer bu dönemde partnerinize yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız, anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz. Bu etki altında benim fikrim diye ısrar etmektense söylenenleri ve olanları olduğu gibi tarafsız bir şekilde görmeye çalışırsanız hem boşuna ortam gerilmez hem de çok daha mantıklı bir şekilde durumlar ele alınır. Böylece aranızda sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur. 7-12 Ekim Merkür-Terazi burcu geçişinin etkili tarihleridir. 7 Ekim tarihindeki Merkür-Satürn görünümü uzlaşmadan yana iletişimde bulunmanın, birbirinizi anlamaya çalışmanın ve bu ilişkinin devamını istiyorsanız ciddi bir biçimde konuşmanın önemini işaret ediyor. 12 Ekim tarihi iki açıdan etkili. Burcunuzda oluşan Dolunay, isteklerinizin mutlak kabulüne yönelik tavırlar göstermenize sebep olabilir. Oysaki tutkularınıza yenilmeden mantıklı bir şekilde hareket etmeniz esastır.

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek ilişki evinizin yöneticisi Venüs gezegeni cinselliği, tutkuları, güç mücadelelerini tetikleyici bir etki olarak göze çarpıyor. Mars gezegeninin Aslan burcundaki ateşli desteğini de hesaba katarsak, iki misli artacak bu duyguların sizleri fazlasıyla harekete geçirici olduğunu söyleyebilirim. Aşka olan istekliliği arttıran, karşı cinsle aranızdaki çekimi yükselten bu enerjiler yeni ve gizli ilişkilerin simgesi olduğu gibi, devam eden ilişkinizde de birbirinize olan yöneliminizi güçlendiricidir. Venüs doğası gereği ilişkilerdeki sevgi alış verişimizin simgesidir. Ancak Akrep burcunda bu özelliklerinden çok şey kaybediyor. Duyguları derinleştiriyor, tutkulu karmaşıklara, problemlere yol açabiliyor. İtme- çekme türü hareketlere neden olduğu için, ne yardan geçerim ne serden, ya benimsin ya değil tarzı düşünceler beyninizin içinde devleşiyor. Ayrıca cinsel ve duygusal yönden bağımlılıklara neden olabiliyor. Seks ve erotizme bakışınızı takıntılı hatta kimi zaman marjinal bir şekilde ifade etmenizde etkili oluyor. Şimdi bu durumun Kasım ayında yaratabileceği sonuçları ilişki türlerine göre ele alalım.

İlişkisi olmayanlar açısından hemen aklıma karşı konulması zor olan beraberlikler geliyor. Bir yandan isteklerinizi elde etmek diğer yandan duygularınızla zihniniz arasındaki dengeyi, ilişkiniz açısından kurgulamak pek kolay olmayabilir. Çünkü yöneticiniz Mars Aslan burcu etkisi, gösteriye açık ve kendinizi ifade etmekten yana olduğunuzun simgesi. Oysaki Venüs Akrepte gizleyici olmaktan yana. Yeni bir ilişkiye başlarken bana göre dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, karşınızdakini, düşüncelerini iyi anlamak. Siz aşkın eğlenceli yanlarını yaşamaktan zevk alırken, partnerinizin farklı düşünüyor olmasını yadırgamamak lazım. O olayları daha derinlemesine süzgeçten geçiriyor olabilir. Yani durumu içsel manada saplantı haline getirebilir. Yapılması gereken öncelikle yaşadığınız ilişkinin adını koymaktır. Ne hissediyorsunuz, karşı taraf ilişkide nasıl bir alışverişten yana. Bunu belirlediğinizde en azından olaylara müdahale etmeniz mümkün olur. Ben bunu aşkı tadında yaşamak ve özgür paylaşımlarda bulunmak isteyen Koçların taşı gediğe vurmaları hali olarak yorumluyorum.

İlişkisinde sorun olan çiftler konuşarak ortak bir noktada buluşmaya çalışırlarsa bu denli sıkılmaya bile gerek yok. Ancak bir tarafın sevgiyi ifade ediş şekli öbürünün algılayış biçimi arasındaki zıtlık anlaşmayı güçleştirmekte. Fakat işin ilginç tarafı, bu denli gerilime rağmen, aranızdaki tutkunun daha da güçlenmesi. Hani nerdeyse boğaz boğaza gelecek iki kişi, yeri geldiğinde ihtirasın pençesine düşerek birbirlerine şiddetle sarılacaklar gibi. Şöyle bir düşündüğümüzde iç gıcıklayıcı gibi görünüyor fakat böyle bir çekişmenin kimi zaman lezzetli olduğunu da duyuyoruz. Tabii ki daha fazla sertleşilirse, hatta hakimiyet kurulmaya kalkışılırsa pek hoş olacağını söyleyemeyiz. Bir başka yansıması özellikle tutkulu ilişkilerde ortaya çıkabilir. İki kişi de birbirlerine karşı dayanılmaz bir çekim duyarlar. Ancak ilişkinin kökleşmesinde sorunlar vardır. Yani paylaşımlar cinsel ağırlıklıdır. Ancak bunun dışında bir adım atılmıyordur. Böyle oluşu hem uzaklaşma hem yakınlaşma türü gelgitlere kimi zaman cinselliği kullanarak karşı tarafı yola getirmeye çalışmak gibi tepkilere neden olabilir. Eğer yaşadığınız ilişkide gerçeklik yoksa veya taşlar yerine oturmuyorsa dikkatli olmakta fayda var. 10-13-15 Ekim tarihleri arasındaki enerjileri ben olumlu buluyorum. Eğer aranızdaki sevgi birliği tam ise, bu enerjiler sorunlarınızı çözebilmenizde pekala destek olabilir.

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA-12 Ekim saat 05:06

Sevgili Koçlar 12 Ekim saat 05:06 itibariyle burcunuz üzerinde oluşan Dolunay, ilişkinizle alakalı konularda, farklılıklarınıza rağmen ortak düşünmenizi sağlayan önlemlerin alınması halinde birbirinizi kabullenerek ilerlemeniz açısından son derece etkilidir. Tam tersi durumda ise anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Her iki taraf kendi fikrini, bakış açısını karşı tarafın kabul etmesi adına baskıda bulunacağından taraflar arasında birlik ve beraberlik ruhu sağlanamamış olur.

Bu durum, iki ayrı uçtan çekiştirilmeye çalışılan ipin gerginleşmesi haline benzer ki, ya ip kopacaktır veyahut uçlar bir araya getirilecektir. İlişkinizin niteliği, aranızdaki sevgi birliği sonucun nasıl olacağını anlamanızı sağlar. Dikkatli ve sakin hareket etmeniz ve güçlü bireyselliğinizi belli bir dengede tutmanız gerekebilir. Önemli olan ben ve sen demek yerine beraberliğinizin devamı adına birbirinize karşı ince ve nazik davranmaya çalışmaktır.

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, kişisel olarak paylaşım, özveri ve başkalarıyla olan bütünleşme konularının odak noktanızı oluşturmaya başlaması ve ancak bu sayede gelişmenin sağlanabileceğinin göstergesi gibidir. Yani bireysel olarak büyümek, ilerlemek için tek başına hareket etmekten ziyade, karşımızdaki kişinin sesine kulak vermeniz gerekiyor. Güneş-Akrep burcu seyrinde her şeyin altı didiklenir ve hakimiyeti sağlamak için en fazla üzerinde durulan nokta değerlerin paylaşımı ve cinselliktir. Akrep burcunda ilerleyen Güneş, Mars yönetiminde olduğu için, istekleriniz konusunda diretmeniz anlamına gelebilir. Bu enerjiyi dengeli ve dikkatli bir şekilde kullanmak gerekiyor. 22 Kasım tarihine kadar devam edecek bu seyir ilişkinizle alakalı konularda aksayan, sorun yaratan ve bütünleşmenize engel olan noktaların arındırılması ve gerekirse bunların devre dışı bırakılması adına iyileştirici bir etki yaratabilir.

İŞ VE KARİYER

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek yöneticiniz Mars, sanat dallarında, sportif faaliyetlerde, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz, dışa karşı savunmanız ve ortaya koymanız gereken her konuda destekçinizdir. Ancak burada dikkat etmeniz gereken nokta, belli bir planlamanın yapılması ve bilinçli bir şekilde ilerlenilmesi. Yoksa bu gücün kum taneleri gibi elinizden kayıp gitmesi gayet kolay. Eğer amaç kariyer yapmak ve mesleki açıdan zirveye çıkmaksa, oyunu kuralına göre oynamak ve akıllıca planlamalarda bulunmak gerekiyor. Yani işinizi ya tam yapacaksınız veyahut bana bu yeter diyerek elinizdekilerle yetineceksiniz. Elle yapılan işler, sözle anlatılan çalışmalar, hareketlilik başkalarının dikkatini kolayca çekmenizi sağlıyor. Yerine getiremeyeceğinizin işler için kimseye söz vermemenizi tavsiye ediyorum. Yani ben şunu yaparım, bunu yaparım demek yerine şunları yapabilecek gücüm ve kendime güvenim var demek çok daha yararlıdır. Ekim ayındaki iki tarih, 17-26 olumludur. 28 Ekim tarihindeki Mars-Merkür zorlu enerjisi altında abartılı ve aşırı gururlu, saplantılı tarzda hareket etmemek faydalı olur.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek iş evinizin yöneticisi Merkür, herhangi bir sıkıntı veya sorununuzu ılımlı ve nazik bir şekilde, hak gözeterek başkalarıyla konuşarak halledebilmenin işaretçisidir. Bu süreci olumlu manada kullanmanın yolu, ben diye düşünmekten uzak durmakla olur. Yani dönemin sırrı, birleşmeci, bütünleşmeci düşünceden geçmektedir. Eğer böyle hareket ederseniz çalışma hayatınızla ilgili mevzularda bakın ne gibi faydalar elde edebilirsiniz bir inceleyelim. Olumlu planlamalarda bulunabilirsiniz. Projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara ortağınızla birlikte girişebilirsiniz. Başkalarına danışmaktan asla çekinmeyin. İş hayatınızla ilgili mevzularda iplerin, birlikte çalıştığınız kişi ve kişilerde olduğunu unutmayın. Başarılı olmak, düşüncelerinizi açıklığa ve aydınlığa kavuşturabilmek için bu kişilerle iyi geçinmeniz gerektiğini unutmayın. Merkür Terazi burcunda adil ve eşitçi düşünmenin zamanıdır. Karşı tarafın fikirlerine kulak verdiğiniz zaman, onun hangi konularda ne düşündüğünü anlamanız mümkün olur. Kendinizle ilgili özel bir durum söz konusu ise, olur ya ortak iş yaptığınız kişilerle aranızda sorunlar varsa, zekici hareket etmek son derece önemli. Neden? Böylelikle durumları iyi değerlendirebilirsiniz. Çok yakın olduğunuz kişilerle ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları da karşı tarafla konuşmanın kolay olduğu bugün, hangi konuda sıkıntınız varsa bunları ılımlı bir şekilde halledebilirsiniz. Önyargılı davranmayın. Fikir alışverişlerinde bulunmayı ihmal etmeyin. Bu süreçte iş ortamınızda bazı tatsız konuşmalar gündeme gelebilir. Bunlar oldukça ilginçtir. Fakat sorun çıkarması enderdir. Sadece bazı noktalarda anlaşmazlıklar vardır. İşte bunları gidermenin yolu, uyumlu ve adil davranmakla giderilir. Merkür Terazi geçişinde iki tarih öne çıkıyor. 7 ve 12 Ekim. 7 Ekim Merkür-Satürn kavuşumu ciddi ve tutarlı bir biçimde iletişimde bulunmanız, iş konularında düzenlemeler yapabilmeniz anlamında, muhataplarınızla aranızdaki görüşmelerin simgesidir. 12 Ekim Merkür-Neptün olumlu görünümü idealleriniz konusunda destekleyicidir.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür her yıl olduğu gibi genel olarak, stratejik taktikler geliştirerek hedeflerinize direkt olarak varabilme enerjinizi yükselticidir. Sorgulamalarda bulunarak, kendinizi ifade ederek, yazışarak, bilgi toplayarak ve güçlü kişilerle irtibata geçerek isteklerinizi elde edebilme gücünüz var. Merkür gezegeninin sizler için son derece önemli bir anlamı da, iş hayatınızın gündelik temposu, iş verimliliği ve birlikte çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz, sosyal haklarınızla ilgili yaşam evinizin de yöneticisi olması. Bu yüzden koçlar genel olarak kıvrak zekaya sahip, akıllı taktikler geliştirmesini bilen kişilerdir. Tek sorun, çabuk sıkılmaları ve bir projeyi tam olarak bitirmeden bir diğerine geçmeleridir. Yani sabırsızlıkları ilerlemeleri önünde çoğu zaman sorun oluşturur. Merkürün geçişinde etkili tarihler: 12-14-16-17-28 Ekim olarak öne çıkıyor. Özellikle 28 Ekim tarihinde Mars ile olan zorlu görünüm altında dikkatli konuşmakta fayda var. Çünkü tutkularınız nedeniyle birbiriniz üzerinde baskı uygulamanız, gereksiz yere olayların büyümesi mümkündür.

PARA KONULARI

9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek ortak kazançlar evinizin yöneticisi Venüs parasal konularda özellikle kazancınızla ilgili olarak yapıcı değişimlerde bulunmak anlamında kıymet taşıyor. Eğer kazancınız yeterli değilse, başkalarından destek görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu fikirsel anlamda birilerinin size öneride bulunması tarzı yardım olabileceği gibi, parasal destek, kredi başvurusunda bulunarak süreci atlatmak veya bazı fırsatların şans olarak karşınıza çıkması ve sizin bunları değerlendirmeniz anlamında da geçerli olabilir. Bu enerji altında, ortaklık ilişkisi, miras, kredi, sigorta veya başkalarının parasını idare etme yoluyla gelir elde etmek veya özel ilişkiniz yoluyla süreci geçirmek gibi bir durum da olasılıklar dahilindedir. Kimileriniz ise yatırımını veya belli kazancını, iş ortaklığı kurarak veya herhangi bir girişimde bulunarak büyütmekten yana olabilirler, hatta daha cesur davranarak risk almayı tercih edenleriniz bile vardır. Venüs Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 10-13-15 Ekim olarak önem taşıyor. 10 Ekim Venüs-Chiron olumlu enerjisi maddi sorunlarımızı, sıkıntılarınızı, kimseyle paylaşamadığınız problemlerinizi şifalandırıcı, rahatlatıcı bir görünümdür.

13 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür parasal konularda da etkilidir. Genel anlamıyla miras, nafaka mevzuları, cinsel paylaşımlarınız, dönüşüm, kontrol gücünüz, mahremiyetiniz, hayatınızın anlamı üzerine düşünmek, ortaklık ilişkinizin maddi kısımları, bankalarla alakalı tüm işleriniz, borçlarınız, vergiler ve önemli ameliyatlar ve ruhsal anlamda kendinizi gözden geçirmeye dek varan geniş bir alanda genel anlamıyla etkilidir ve bu konular üzerinde odaklanmanızı sağlayıcıdır.

Merkür-Akrep burcu geçişinden olumlu olarak yararlanmak için yapılması gereken öncelikle gelirleriniz alakalı konularda durumunuzu kesin bir şekilde ortaya koymaktır. Kimlerden ne gibi maddi gelirler elde etmektesiniz ve bu konularla ilgili bir sorun yaşıyor musunuz? O zaman taraflar olarak bir araya gelip muhakkak görüşmelisiniz. Bankalarla ilgili sorunlarınız varsa hukuki yönden destek almalı ve bundan sonrası adına daha kontrollü hareket etmelisiniz. Kredi isteğiniz varsa, bunu koşullarınıza en uygun geri ödeme planı hazırlayarak yapınız. Vergilerinizi zamanında ödeyiniz ve sigortayla alakalı konularda dosyalarınızı tekrar kontrol ediniz, kaskonuzu yaptırınız ve ödemelerinizi ihmal etmeyiniz. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 14-16-17-28 Ekim tarihleri olarak öne çıkıyor. 17 ve 28 Ekim bunların içinde dikkatli olunması gereken iki tarih. Günlük yorumlarda bu iki tarih hakkında geniş anlamda sizleri bilgilendirmeye çalışacağım. Ancak şunu söylemeliyim ki, geleceğimizi sağlam temeller üzerine oturtmak istiyorsak iletişim konusunda dikkatli olmak lazım. Ben bilirim türünden yaklaşımlar kazandırıcı olmaz. Nerde nasıl irtibatta bulunmak gerekiyor, düşüncelerinizi eyleme dökerek nasıl bir yol izlemeniz lazım bunları bilinçli bir şekilde ele almak en doğru seçenek.

YENİAY AKREP BURCUNDA-26 Ekim saat 22:57

Sevgili Koçlar 26 Ekim saat 22:57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Yeniay genel anlamıyla, önümüzdeki bir ay boyunca, başkalarıyla ortak paylaşımınız olan mali konularda uzlaşı içinde hareket etmenin faydalı olacağını göstermektedir. Senin paran, benim param yerine, bizim paramız şeklinde düşünülmeli ve sorunlar el birliği içinde çözülmeye çalışılmalıdır. Böylece parasal konularda büyüme ve dönüşüm gerçekleşebilir. Yeniay enerjisi size, miras, sigorta, borçlar, eş kaynaklı gelirler konusunda da yardımcı olabilir. Bu konularda yapacağınız girişimlerde sizi destekleyicidir. Bu durum ise, kendi kazancınız dışında gelir elde edebilmenizi sağlayabilir. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmanızı ve bunlardan ek gelir kaynakları elde etmenizde destekleyicidir.

İlerlemeniz ve gelişiminiz adına yeni adımlar atabilmenizi sağlayıcıdır. Özel ilişkinizdeki cinsellik paylaşımınızı güçlendiricidir. Birbirinize olan tutkunuzu alevlendirebilir ve bu beraberliğiniz açısından bağlayıcı bir faktör olarak etkilidir. Daha önce bitmiş bir ilişkiniz varsa, bu yeniay enerjisi, kendi farkındalığınızı çoğaltmanızı ve yeni deneyimlere yer açabilmeniz için eskiyi unutmanızı sağlayıcıdır. Başarılı olabilmek adına egonuzun sınırlarını aşabilmenizde destekleyicidir. Bu kuvvet sayesinde, yaşama gerçekçi gözlerle bakabilir ve kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Şimdi yukarıdaki konular üzerinde odaklanın ve her günün sonunda ona bir adım daha yaklaştığınızı hayal edin. Buna yürekten inanırsanız gerçekleşmeyecek hiç bir şey yoktur.

Ekim Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler:1-25-6-7-10-11-12-15-16-17-20-21-28-29

Zayıf Enerjili Günler:3-4-18-19-30-31

Aşkta En Şanslı Günler: 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

Yeniay: 10-11-12

(Ay gezegeninin Koç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 24-25

(Ay gezegeninin Terazi burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması, bereket ve mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER