Mynet 01.05.2012

Koç burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

Mayıs ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık yorumu (Mayıs 2012)

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek Venüs etkisi altında, ilişkisi sağlam temele dayalı çiftler paylaşımda bulunmak, birlikte eğlenmek, gezmek, farklı yerler görmekten son derece mutlu olurlar. İletişimin yoğun olduğu bu dönemde birbirinizin eğlenceli yönlerini yeniden keşfedebilir, dönemi keyifli geçirebilirsiniz. İlişkisinde sorunu olanların iletişim ve fikir alışverişinde bulunmayı mutlaka öne almaları gerekiyor. Tarafsız bir gözle olayları incelemeniz halinde her türlü güçlüğün altından kalkabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar bu dönemde, sorunsuz, eğlenceli bir aşkı tercih edebilirler. Bu dönemde karşınıza çıkacak kişiyi iyice incelemenizi öneriyorum. Çünkü hayatında bir başkasının bulunması veya evli olma ihtimali bulunabilir. Partneriyle sorunlu bir dönem geçirdiğinden dolayı bir arayış içinde olabilir. Bu etki altında başlayan bir ilişkinin uzun ömürlü olacağını söylemek zordur. Ancak her iki kişinin de doğum haritalarında etkili bir transit dönem yaşanıyorsa ve eşleşim uyumunuz yüksekse tabii ki durum değişir. Bu uzun bir ilişkinin ilk startı anlamına gelebilir.

Venüsün bu tarihe kadar olan ilerleyişinde en etkili görünüm 4 Mayısta gerçekleşiyor. Bu görünüm ilişkisinde sorun olanların konuşarak anlaşmalarını, birbirleriyle paylaşımda bulunmalarını sağlayıcıdır. Ancak burada dikkat edilecek nokta, bencil davranmadan, birbirinizi dinlemeye özen göstermenizdir. Böyle olursa pürüzleri kolaylıkla giderebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar bu görünüm sayesinde iletişim kanalıyla birisiyle tanışabilirler. Yolculuk, aktivitelerin işaretçisi olan bu görünümün siz Koçlar açısından gayet hoş sürprizlere işaret olacağını düşünebiliriz.

20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Güneş, maddi ve manevi değerlerimiz üzerinde uzun vadeli düşünme ve sağlam adımlar atmaya özen gösterme süreci olarak değer taşır. Genel olarak rahat tavırlı biri olarak bilinen Koçlar, aşk evlerinin yönetici gezegeni Güneş sayesinde kimliksel özelliklerini ilişkilerinde baskın şekilde ifade edebilen, kendine güvenli kişilerdir. Ancak işin ilginç tarafı, aşk ciddileşmeye başladığında yani ileri aşamalara geldiğinde Koçla birlikte olan kişinin dengeyi koruması ve anlayışlı olması şarttır. Aksi takdirde Koç ilişkisini noktalamakta gecikmeyecektir. Koçlar bu dönemde, doğal bir içgüdüyle durdukları yeri bilmek, güvende olmak isteyebilirler. Aşk olgusu da bunlardan biridir. Bu süreçte Koçlar, nefes aldığı bu dünyadaki yerini anlamak, hayatın konforlu yanlarının tadına varmak, hissetmek ve algılamak ister. Tensel zevkler öylesine tutkulu yaşanır ki, kimi zaman aşkta aşırı taleplerde bulunmanız bile mümkündür. Bu aşk bana ne kazandırıyor, ne kaybettiriyor, bu aşk sayesinde sahip olabileceğin neler var diye düşünmeniz mümkündür. İster devam eden bir ilişkiniz olsun ister yeni başlasın veya problemli bir dönem geçiriyor olun fark etmez. Bu süreçte kendinizi aşkla beslemek, büyütmek, verimli kılmak ve güçlenmek isteyebilirsiniz.

Güneş-Boğa burcu geçişinin Mayıs ayındaki en etkili görünümü: 13 Mayıs. Bu tarihte hem ilişkinizi sağlam bir çerçeve üzerinde oturtabilmeniz hem sadakat duygusuyla el ele verebilmeniz hem de inanç ve güven duygusuyla hareket edebilmeniz kolaydır.

15 Mayıs-27 Haziran İkizler burcunda Venüs Geri Hareketi: Yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda sürekli haklı oluşunuzdan dem vurmanız hatta bunu sözel olarak dile getirmeniz, ipin ucunu kaçırmanıza, yanlış konuşmalarla birilerini kırmanıza yol açabilir. Bu kimi zaman kardeşinizdir, komşunuzdur, eşinizdir, dostunuzdur. Bu türden durumlarda lütfen dikkatli olunuz. Yeni tanıştırıldığınız kişinin niyetini anlamak için onu çok yakından gözlemleyiniz. Hele hele ani bir evlilik kararı alıyorsanız zamanın pişmesini bekleyiniz. Sizi birileriyle tanıştırırlar, aracı olmaya çalışırlar. Hemen olur yanıtı vermeyiniz. Aşk size bu sürelerde oyun gibi gelebilir. Ancak lütfen ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Yakınlarınızla aranızdaki parasal alışverişlerde gözünüzü dört açınız. Birkaç hafta önceki konular tekrar önünüze gelebilir. Bu meseleleri yeniden ele alınız ancak keskin kararlar vermeden önce iyi düşününüz.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Güneş, karşı cinsle arkadaşça, zeki, konuşkan, çok yönlü, meraklı, sezgili ve oldukça mantıklı bir şekilde irtibatta bulunacağınızı söyleyebiliriz. Birlikte olduğunuz veya yeni tanışacağınız kişiyi tüm yönleriyle incelemek, böylece merak duygunuzu tatmin etmek istersiniz. Kısaca partnerinizi her yönüyle algılamak ve tanımak arzusu bu tarihler arasında belirgin bir şekilde yükselir. Yeni tanışmalarda önem verdiğiniz bir diğer husus, karşınızdaki kişinin hayata bakış açısı, kültür düzeyi ve nelerden zevk aldığıdır. Eğer bütün bunlar sizin kafanızın içindeki kriterlere uyuyorsa o zaman paylaşımda bulunmak size fazlasıyla zevk verebilir. Anlaşmak bu zaman dilimi içinde gayet önemli diyebiliriz ve her şeyden önemlisi arkadaşlık etmek. Kısa yolculuklar yine bu tarihler arasında fazlasıyla görülebilir. Bu yolculuklarda yeni insanlarla tanışmak size keyif katabilir. Yeni düşünceleri ve fikirleri öğrenip bunları dağarcığınıza katmak, daha sonra başkalarıyla paylaşmak onların bu konularda ne düşündüğünü öğrenmek zevkli olabilir. Bu süreçte önemli olan hareketliliktir. Tekdüze bir ilişki veya ağır seyreden bir aşk size zevk vermez.

Güneş-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 23-26-27-28-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. 23 Mayıs tarihinde hayalini kurduğumuz bir dünyada yaşıyor muyuz, aşkı gerçekten yüreğimizin içinde tüm gerçekliğiyle yaşıyor muyuz, içinde bulunduğumuz durum bizim gerçeğimize ne kadar uygun bütün bunları sorgulayabiliriz. Aşka inanmak, hayata inanmak istiyoruz. O zaman bu tarihte dikkatlice seçimlerimizi gözden geçirelim. 26 Mayıs geleceğimiz hakkında ne gibi kararlar almalıyız bunları mutlaka gözden geçirmeliyiz. 27 Mayıs tarihinde aktif bir şekilde önemli konuşmalar yapabiliriz. Akıllı kararlar verebilmek için yüzeysel değil, derinlemesine düşünmeliyiz. Aktif bir gün olacaktır. 28 Mayıs hızlı oldukça sıra dışı gelişmeler yaşanabilir. Ben bunların olumlu olacağını, sizler açısından aşk konusunda sürprizler yaşanmasını sağlayacağını düşünüyorum. 30 Mayıs önemli bir gün. Bağımlılıklarımız, bizi rahatsız eden, yaralayan konular üzerinde durarak aşk hayatımızdaki eksikleri saptayabiliriz. Zayıflıklarımız nedir bunları sorgulayabiliriz.

İŞ HAYATI VE KARİYER

9 Mayıs tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Merkür açık ve net bir şekilde düşüncelerinizi ifade etmeniz anlamı taşıyor. Ayrıca büyük bir heveslilikle, kararlı ve kendinizden emin bir şekilde fikirlerinizi öne sürebilmenizi sağlar. Bu enerjinin desteği altında, neyi isteyip neyi istemediğinizi saptayabilirsiniz. Olayları kimi zaman abartılı bir şekilde ele almanız mümkündür. Çevrenizle olan iletişiminizde dikkatli ve yerinde görüş alışverişlerinde bulunursanız büyük bir sorun çıkmayacaktır. Yine bu etki altında, bağımsız düşünme ön plandadır. Kimsenin etkisi altında kalmadan bildiğiniz şekilde işlerinizi yapabilirsiniz. Merkür-Koç burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 4-6 Mayıs olarak öne çıkıyor. 4 Mayıs çevremizle olan ilişkimiz gayet canlı. Kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebiliriz. 6 Mayıs tarihi çok önemli. Özellikle dengeli olmayan ilişkilerde sözel açıdan sert konuşmalar gündeme gelebilir. Durumları hassas bir terazide değerlendirmek ve pürüzleri gidermek için aklı başında konuşmak lazım.

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda ilerlemesi devam edecek Mars, usta veya patron konumundaki kişilerle iyi geçinmenin, yeri geldiğinde onlara danışmanın fikirlerini sormanın ve tecrübelerinden yararlanmanın akıllıca olduğunu gösteriyor. Bir koç bildiğiniz gibi bunu yapmaktan hoşlanmayacaktır. Özverili, disiplinli ve sorumluluklarınıza sahip çıkan tarzda çalışmayı sürdürmekte yarar var. Birlikte çalıştığınız insanlarla ılımlı, hoşgörülü bir şekilde anlaşmaya çalışmalısınız. Çünkü iş şartlarında yaşanabilecek huzursuzluk böyle bir enerjiyle birleşti mi, kişinin sağlığını bozucu bir etki yaratabilir. Sağlık ve hijyeninize yine geri hareket döneminde olduğu gibi dikkat etmeniz lazımdır. Çalıştığınız ortamdaki düzen, intizam veya gündelik aktiviteniz esnasında kullandığınız her türlü alet ve ekipmanın yeteri kadar temiz olup olmadığı bu süreçte önemlidir. Ayrıca sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeli, beslenme düzeninize dikkat etmeli. Temiz olmayan, sağlık kurallarına dikkat edilmeyen ortamlardaki yiyecekleri tüketmemelisiniz.

Mars-Başak burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 5-16-17 Mayıs. 5 Mayıs tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda geleceğe dönük olarak durumunuzu ele almakta yarar var. Çünkü bu tarihte belli bir baskı hissetmeniz mümkündür. Bu baskının özünde tatmin edici olmayan iş şartları veya hedefinizle alakalı olmayan gidişat sorun yaratıcıdır. 16 Mayıs tarihinde istediğiniz koşullara kavuşmanız ve gücünüzü kanıtlayacağınız seçimlerde bulunmanız mümkündür. 17 Mayıs hedefimizin önünde duran engellerin, zayıflıklarımız bizi test ediyor.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında, Boğa burcunda ilerleyecek iş evinizin yöneticisi Merkür genel anlamıyla, değerlerinize fazlasıyla sahip çıkışınız, maddi yönden güvencenizi ön planda tutmanız anlamındadır. Bu tarihler arasında, düşünme ve konuşma tarzınız oldukça ölçülü ve biçimlidir veya böyle olmak sizin için faydalıdır. Çünkü agresif yaklaşımlar veya çevrenizle aranızda oluşabilecek inatlaşmalar sorunlara neden olabilir. Bu enerji, sabırlı bir dinleyici olmanın yararını göstermektedir. Tedbirli olmak, sakince düşünmek, mantıklı ve iyi bir analizde bulunmak faydalıdır. İş problemlerinizi inatçı bir şekilde ele almak yerine, etraflıca gözden geçirmeye çalışmak gerekir. Çünkü bunun tam tersi durum stres ve sağlık sorunu olur. Hangi konuda olursa olsan karar verirken temkinli olmakta yarar vardır.

Merkürün Boğa burcundaki ilerleyişinde Mayıs ayında yapacağı en etkili görünümler 11-13-14-22 Mayıs. 11 Mayıs tarihinde yaratıcı düşünme ve gerçeklerin idealize edilmesi şeklinde bir yansıma yaratır. 13 Mayıs tarihinde hem akıllı bir şekilde kazancınızı yönlendirirsiniz. Hem de 14 Mayıs iki kuvvetli görünüm var. İnançla sıkıntılarınızın üstesinden gelmenizi sağlıyor. Ayrıca hem iş hem iletişim anlamında gücünüzü yükseltici bir etki yaratıyor. Ciddi düşünüp, ciddi konuşabilirsiniz. Derinden derine para ve iktidara sahip olma arzunuz büyüyebilir. 22 Mayıs tarihini sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Merkür, kazanç evinizdeki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Bu sizler açısından maddi konularda kısmetlilik işareti. İnancınızı yükseltici etkisiyle kişi, sağlam yönde kararlar alabilir.

21 Mayıs İKİZLER BURCUNDA YENİAY (Saat 02:47) VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI (02:53)

Özellikle anne ve baba Koçların çocuklarıyla alakalı meselelerini halletmeleri anlamında etkili olan bu tutulma, yakın çevrenizle aranızdaki ilişkilerde bazı sıkıntılara yol açabilir. Bu sıkıntıların özünde para, iletişim sorunları son derece önemli bir yer işgal eder. Tutulmanın Merkür ile olan zorlu bağlantısı ve ayrıca Venüsün bu süreçte geri hareketi nedeniyle dedikodulara, gereksiz yere araya giren insanlara, laf söz taşıyanlara, ara bozmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olunuz. Bu tutulma çevresel konularda etkilidir. Yeni bir yere taşınma kararı verebilirsiniz. Ancak ben derim ki, dikkatlice inceleyiniz. Gerçek bilgiye önem veriniz. Her söylenene inanmayınız. Hani deyim yerindeyse üç maymunu oynama zamanınız. Yolculuklarda-görüşmelerde-haberleşmede-nakillerde-eğitim hayatı ve ticari konularda konuştuğunuza, yazdığınıza dikkat ediniz.

24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında güçlü olduğu İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür çalışma yaşamınızla alakalı her konuda iletişim, haberleşme, bilgi sahibi olma ve bilgiyi gerekli alanlarda kullanma dönemi anlamındadır. Bilgi ve tecrübenizi gerekli alanlarda ifade edebilirsiniz. İş sorununuz varsa, girişimde bulunarak çözmeye çalışabilirsiniz. Daima tetikte ve atak bir haliniz vardır. Zihniniz ve bedeniniz her türlü uyarıma açıktır. Sürekli faaliyet içinde oradan oraya koşturabilirsiniz. Ticaret, bilgi işlem, ulaşım, satış ve pazarlama, turizm, eğitmenlik, medya, yayıncılık, yazma ve konuşmanın geçerli olduğu her türlü meslekte becerikli ve ikna kabiliyetiniz yüksek bir şekilde bağlantılar kurabilirsiniz. İş seyahatleri genel olarak bu dönemde yoğundur. Yeni iş girişimlerinde bulunabilir, başkalarına faydalı olabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konular üzerinde kendinizi geliştirme yoluyla ekmeğinizi kazanma, ustalaşma, bu enerji sayesinde kolaydır. Sağlıklı çalışmak için fiziksel form tutmak gündelik iş yaşamının stresini üzerinizden atabilmek için çalışma hayatınızla ilgili düzenlemelerde bulunmak, eğer serbest bir işiniz varsa farklı yöntemler deneyerek işinizi geliştirmek, kısaca yararlı olmaya çalışmak bu sürecin etkili sonuçlarından birkaçıdır. Yalnız belirttiğim gibi kısa seyirli olması sebebiyle ne kadar hızlı hareket ederseniz o denli yararlanabilirsiniz. Bu dönemde hedef bilinci çok önemlidir. Çeşitli kurslara katılma, staj görme, bir yandan çalışıp diğer yandan para kazanma gibi faaliyetler gayet yararlıdır. İlgilendiğiniz alanda derinleşmeli, sabır göstermelisiniz. Sağlıklı merak duygusu içinde, bir konunun her iki yönünü görerek, dinleyerek, hedefe yönelik bilgiler toplarsanız, bu bilgileri sözlü veya yazılı şekilde ifade ederek güçlenebilirsiniz.

Merkür-İkizler burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 26-28 Mayıs. 26 Mayıs özellikle hayal kırıklığı yaşamamak için, iletişimde bulunduğumuz her konuda dikkatli ve tedbirli olalım. İyi niyetimizin sınırlarını mutlaka çizelim. Geleceği olmayan, gelişimimize katkısı bulunmayan durumlardan kaçınalım. 28 Mayısta iki görünüm etkili olacak. Değişim anlamında karşımıza fırsatlar çıkabilir. Ancak gerçekçi düşünelim. Bu fırsatlar daha sonra bizi zayıf düşürmesin.

PARA KONULARI

20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş hem maddi ve manevi kıymetleriniz üzerinde uzun vadeli düşünmenizi ve sağlam adımlar atmanızı sağlayıcı hem de aşk evinizin yöneticisi olarak sağlamlığa pirim vermenizi destekleyicidir. Koçlar ilişkilerinde kendilerini baskın şekilde ifade edebilen kişilerdir. Aşk ciddileşmeye başladığında yani ileri aşamalara geldiğinde Koçla birlikte olan kişinin dengeyi koruması şarttır. Aksi takdirde Koç ilişkisini noktalamakta gecikmeyecektir. Koçlar bu dönemde, doğal bir içgüdüyle durdukları yeri bilmek, güvende olmak isteyebilirler. Aşk olgusu da bunlardan biridir. Bu süreçte Koçlar, nefes aldığı bu dünyadaki yerini anlamak, hayatın konforlu yanlarının tadına varmak, hissetmek ve algılamak ister. Tensel zevkler öylesine tutkulu yaşanır ki, kimi zaman aşkta aşırı taleplerde bulunmanız bile mümkündür. Bu aşk bana ne kazandırıyor, ne kaybettiriyor, bu aşk sayesinde sahip olabileceğin neler var diye düşünmeniz mümkündür. İster devam eden bir ilişkiniz olsun ister yeni başlasın veya problemli bir dönem geçiriyor olun fark etmez. Bu süreçte kendinizi aşkla beslemek, büyütmek, verimli kılmak ve güçlenmek isteyebilirsiniz.

Güneş- Boğa burcu geçişinin, bu ay içindeki etkili görünümü: 13 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Parasal konularda şans verici, paranızı uygun bir alanda değerlendirmeniz mümkündür. Gayet hoş ve umutlandırıcı bir gün olarak olumlu bulmaktayım.

9 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında kazanç evinizde seyrini sürdürecek Merkür, genel olarak finansal konularda zihinsel açıdan sağlam ve mantıklı kararlar almaya dönük olduğunuz veya olmanız gereken bir zamandır. Yapacağınız görüşmeler hem aile bütçeniz açısından etkili hem de gerçekçi düşünerek kararlar almanız açısından etkili gözükmekte. Ayrıca bu süreçte ailesiyle beraber oturan genç koçlar onlardan destek görebildikleri gibi, kendileri de idareli davranarak onları rahatlatabilirler. Üzerinizdeki sorumluluğun bilincinde olacağınız için zorlanmadan maddi güvenliğinizle ilgili kararlar alabilir, mantıklı düşünebilir hatta uzun zamandır böylesine tutumlu olmadığınızı düşünebilirsiniz. Ayrıca bu etki altında parasal kaynaklarınızı çoğaltmanızı sağlayacak görüşmelerde, hep ileriyi düşünerek ve rahatınızı ön plana alarak kararlar verebilir, etkin sonuçlar alabilmek için var gücünüzle çalışabilirsiniz.

Merkür-Boğa burcu geçişinin bu ay içindeki etkili görünümleri: 11-13-14-22 Mayıs. Bu tarihlerdeki enerjileri gayet olumlu buluyorum. Hem hayallerinize uygun şekilde düzenlemelerde bulunmanızda, hedef belirlemenizde ve hedefe varmanızda, güç ve kontrol elde etmenizde, sıkıntılarınızı ve zayıf kaldığınız konularda güçlenmenizde ve de sağlam olana yönelmenizde inancınızı besleyici ve sizi rahatlatıcı destekler, gelişmeler söz konusu. Dilerim Dolunay etkisi altında gereken ayarlamalar yapılmıştır. Böylece Merkür-Boğa burcuna girişiyle rahatlarsınız.

15 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda seyrini sürdürecek para evinizin yöneticisi Venüs, finansal konularda planlamalar yapmaktan hoşlanmazsınız. Özgür hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Yenilikçi düşünmeniz kolaydır. Bu düşünce ise, doğal olarak insanın aklına, içinde bulunduğunuzu akıllıca gözden geçirerek bir şeyler yapabileceğiniz anlamına da gelebilir. Bu süreç, parayı güç aracı olarak görmenin getirdiği rahatlıktır. Yani madem param var, bununla ne istiyorsam alabilirim gibi. İşte bu bakış açısını da hesaba katmalıyız. Dikkat ederseniz iki yönlü hareket etmeniz de mümkün. Ancak farkında bile olmadan bütçenizi aşabilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar var. O zaman şimdiden bu sürecin bilincinde olarak kendinizi düzenlemeniz en doğrusu. Parayla olan ilişkinizi en iyi şekilde belirleyeceğiniz bu dönemde, akıllıca düşünüp karar vermek kolay. Bu süreçte hangi alanlar benim için uygun derseniz, yenilikçi işler, ticaret alım satım gibi, yeni trendleri takip etmek ve uygulamak, satış temsilciliği, yeni bir ürünü pazarlamak ve satışa sunmak, müşteri ilişkileri, yayıncılık, editörlük, seyahat, otomobil tasarımcılığı, dekorasyon, imalat, nakliye, ithalat şeklinde sıralanabilir.

DOLUNAY - AKREP BURCUNDA - Saat 06:35

Sevgili Koçlar 6 Mayıs saat 06:35 itibariyle Boğa burcunda ilerlemekte olan Güneş ile Akrep burcunda seyrini sürdüren Ay gökyüzünde 180 derecelik bir açıyla karşı karşıya gelecekler. Dolunay, astrolojik anlamı itibariyle her ay farklı bir burçta bizleri duygularımız ve isteklerimiz konusunda uyarıcı gayet önemli bir gökyüzü oluşumudur. Bugün oluşacak Dolunay bağlılık(Akrep) ve arzularımız(Boğa) arasındaki köprüde durarak durumumuzu yakından görmeyi ve bu iki duygu arasındaki ayrımı yapabilmemiz için bize baskıda bulunur. Bir Koç için Akrep burcunda oluşan Dolunayın anlamı, en yoğun şekilde parasal konular üzerinde etkili olacağından bir Koç bu alanda güçlü bir sahiplenme ve manevi anlamda kendini rahatta hissetmek ister.

Ancak bu rahatlığın içinde asıl arzusu kendi ayaklarının üzerinde duracak şekilde yaşamaktır. Fakat gelin görün ki, Ay, onu başkalarına bağımlı hale getirmektedir. İşte bu durum Dolunayın güçlü ışığı altında sıkıntı duymasına yol açar. Yani bir yandan kazanayım, kazandığımı elimde tutayım diyen kişi diğer yandan kendini güvende hissetmek için başkalarına bağımlı hale gelir. İçgüdüsel olarak doyuma ulaşmak için dışarıdan desteklenmeyi bekler. Burada yapılması gereken dengeli bir şekilde hareket etmektir. Yani canla başla çalışılmalı, bireysel anlamda çaba sarf edilerek kazanç elde edilmeli, diğer taraftan gerekiyorsa başkalarından destek istenilmelidir. Maddi ve manevi konularda güvencesiz yalnız başıma ortalarda kalırım gibi bir duyguya saplanılmamalıdır. İnsan güçlü bir varlıktır. Yeri geldiğinde kendini toparlayarak ekmeğini taştan çıkarabilecek hale gelir. Dolunayın gerçekleştiği gün, Merkür-Satürn karşıtlığı yaşayacağız. Dengeli olmayan, henüz yerli yerine oturmamış, ilişki-iş-maddi konularda mutlaka iyi düşünmeliyiz. Çıkarlarımızın farkında olmalı, ortaklaşa paylaşımlarda adil bir şekilde hareket edilmesine dikkat etmeliyiz.

2012 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi

9 Mayıs Merkür Boğa burcunda
15 Mayıs Venüs geri hareket başlangıcı
20 Mayıs Güneş İkizler burcuna girişi
21 Mayıs Halkalı Güneş Tutulması
24 Mayıs Merkür İkizler burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 7-8-11-12-16-17-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 3-4-9-10-24-25-31
Aşkta En Şanslı Günler: 26-27
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19-20
Yeniay: 16-17-18
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 3-4-5-30-31
(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mayıs ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER