Mynet 05.04.2012

Koç burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Koç burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda seyri devam edecek aşk evinizin yöneticisi Güneş astrolojik olarak kişinin kendisini karşı cins üzerinde bütünüyle etkili kılmaya çalıştığı cesaretle ilerlediği bir süreci simgeler. Bu süreçte kişi, arzularını, isteklerini öne sürerek bunları talep eder ve elde etmeye çalışır. Güneş Koç burcunda oldukça güçlüdür. İnsan egosu gereği böyle bir dönemde reddedilmekten pek hoşlanmaz. Bireysel tavırlarıyla öne çıkmaya, ilgi uyandırmaya çalışan kişi için keşfetmeyi sever. İlgisini çeken bir kişi olursa ona doğru yönelir ancak peşinden koşmaz. Genel anlamıyla Güneş-Koç burcu ifadesi için bunları söyleyebiliriz.

Şimdi gelelim Nisan ayındaki etkilere: En önemli tarih 15 Nisan. Bu tarihte kişi öncelikle aşk hayatıyla ilgili konularda kendini belli bir baskı altında hissedebilir. Duygularını gözden geçirebilir, ilişkisinin kendi hayatındaki önemi üzerinde durabilir. Aşkı aşk gibi mi yaşamak istiyordur, yoksa ciddi bir niyet taşıyor mudur? Bu soruların cevabı kişiden kişiye değişse de, değişmeyen tek olgu, sizin ne hissettiğinizdir. Eğer beraberliğinizin anlamı derin ve temeli sağlam ise, şöyle bir geçmişi gözden geçirmekte ve ileriye dönük bir şekilde analizde bulunmakta mutlaka yarar vardır. Sözgelimi ilişkiniz yoksa, bu tarihte şöyle bir kendinizi, ilişki kriterlerinizi, yaşamınızı, arzularınızı gözden geçirmeniz yararlı olur. Yalnızlık, daha önce yaşanmış bir ilişkiyi fazlaca düşünmek, belli bir çaresizlik hissedilebilir. Ancak kişi yine de ayakta duruyor olmanın yarattığı bir güven duygusunu üzerinde hissedebilir. Ne de olsa Güneş-Koç burcunda güçlüdür. Kişi istekleriyle, hayatın ona olan getirileri arasındaki dengeyi mutlaka sağlıklı bir şekilde kurması gerektiğini bilmelidir. 15 Ağustos 2012 tarihinde Mars, Satürn ile kavuşum yapacak. Ben derim ki, bu Güneş-Satürn karşıtlığını iyi değerlendirin. Resme iyi bakın. İlişkinize, ilişki kriterlerinize, iş ortaklığınıza. Dengeli ve sağlıklı olanla olmayanı birbirinden ayıralım ki, Ağustos ayında temeli sağlam olan ayakta kalsın..

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA-6 Nisan saat 22:19

6 Nisan saat 22:19 itibariyle Terazi-Koç burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, aynı gün Venüs-Neptün ve Ay-Pluto mücadeleci enerjileriyle örtüştüğü için hem özel hem iş ortaklığınız konularında dikkatli olmayı gerektiriyor. BEN ilkesi çerçevesinde hareket eden birey, BİZ olma yolunda zorlanıyorsa, bir takım sorunlar bir türlü çözüme kavuşmuyorsa bu Dolunay partnerinizle aranızda bir problem yaratabilir. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa bunlar yüzeye çıkarak rahatsız edici olabilir. Siz kendinizce ve ilkeleriniz çerçevesinde hareket ederken, ilişki denilen olgunun bir bütün olduğu bilincini devre dışı bırakamayız. Kafanızı karıştıran her ne varsa bunları mutlaka gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek lazım. Venüsün düzenleyicisi olan Merkür-Balık burcunda ilerlediği için doğal olarak yanlış anlaşılmalara açık ve bağımlılıklarımıza fazlasıyla düşkün bir Dolunay yaşıyoruz.

Bir yandan fedakarlıklarımız diğer yandan karşılığını göremememiz rahatsız edici. Burada önemli olan ilişkinin niteliğidir. Temeli sağlam olan hiçbir şey yıkılmaz. Ancak çatlakları varsa, bunların tamir edilmesi şarttır. Siz isteseniz de istemeseniz de Dolunay her durumu görünür hale getirir. Burada önemli olan sizin görüp görmeyi istememenizle alakalıdır. Eğer ilişkiniz yoksa, bundan sonrası adına seçimlerinizi daha doğru bir biçimde yapabilmeniz adına bu Dolunay etkilidir. Eğer boşanmak üzereyseniz, akıllı davranmanız ve partnerinizle çatışmak yerine uzlaşmaya çalışarak veda etmenin, çıkarlarınızı korumanız adına önemli olduğunu bilmelisiniz. Aynı şekilde iş ortaklığı açısından da durum budur. Tek başınıza yol almak isteseniz de bastığınız yeri iyi görmeniz lazım.

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında etkili olacak Venüs-İkizler burcu seyrinin hızlı ve aktif yansımalarını 17 Nisan sonrası daha net hissedebiliriz. Bu tarihe kadar genel olarak belli bir sakinlik gözlemlenebilir. 17 Nisan tarihi sonrası genel anlamıyla etrafınızdaki dünya ile olan alışverişiniz hızlanmaya başlar. Kültürel yönde paylaşımlarda bulunmanız, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz yeni insanlarla tanışmanız yönünde bu tarih sonrası çok daha fazla d destekleyicidir. . Hatta bir çocuk gibi özgür hareket edebilir, aklınıza geldiği gibi konuşabilirsiniz. İlişkisi sağlam bir temel üzerine kurulmuş çiftler bu dönemde konuşmak, paylaşımda bulunmak, birlikte eğlenmek, gezmek, farklı yerler görmek isteyebilirler. Tatil programınızı bütçenize göre ayarlayabilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bu dönemde birbirinizin eğlenceli yönlerini yeniden keşfedebilir, dönemi keyifli geçirebilirsiniz. İlişkisinde sorunu olanların iletişim ve fikir alışverişinde bulunmayı mutlaka öne almaları gerekiyor. Tarafsız bir gözle olayları incelemeniz halinde her türlü güçlüğün altından kalkabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu dönemi değerlendirirsek, genel olarak sorunsuz, eğlenceli bir aşk tam size göredir. Bu dönemde karşınıza çıkacak kişiyi iyice incelemenizi öneriyorum. Çünkü hayatında bir başkasının bulunması veya evli olma ihtimali bulunabilir. Partneriyle sorunlu bir dönem geçirdiğinden dolayı bir arayış içinde olabilir. Bu etki altında başlayan bir ilişkinin uzun ömürlü olacağını söylemek zordur. Ancak her iki kişinin de doğum haritalarında etkili bir transit dönem yaşanıyorsa ve eşleşim uyumunuz yüksekse tabii ki durum değişir. Bu uzun bir ilişkinin ilk startı anlamına gelebilir.

Venüsün bu ay içindeki en etkili tarihleri 6-8-9-12 Nisan olarak öne çıkıyor. 6 Nisan gizli ilişki, gözden uzak kaçamak ve genel olarak beraberlik konusunda hayal kırıklığı yaşamamak için lütfen dikkatli olmaya çalışınız. 9 Nisan beklenmedik bir aşkın işaretçisi olarak dikkat çekiyor. 12 Nisan beraberlikler açısından dikkatli olunması gereken bir gün. Eğer eşleşim haritasında her iki kişi arasında ve ilişki evlerinde zorlu enerjiler söz konusu ise bu tarih bir ayrılık yaşanmasına sebep olabilir.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Güneş, maddi ve manevi değerlerimiz üzerinde uzun vadeli düşünme ve sağlam adımlar atmaya özen gösterme süreci olarak değer taşır. Genel olarak rahat tavırlı biri olarak bilinen Koçlar, aşk evlerinin yönetici gezegeni Güneş sayesinde kimliksel özelliklerini ilişkilerinde baskın şekilde ifade edebilen, kendine güvenli kişilerdir. Ancak işin ilginç tarafı, aşk ciddileşmeye başladığında yani ileri aşamalara geldiğinde Koçla birlikte olan kişinin dengeyi koruması ve anlayışlı olması şarttır. Aksi takdirde Koç ilişkisini noktalamakta gecikmeyecektir. Koçlar bu dönemde, doğal bir içgüdüyle durdukları yeri bilmek, güvende olmak isteyebilirler. Aşk olgusu da bunlardan biridir. Bu süreçte Koçlar, nefes aldığı bu dünyadaki yerini anlamak, hayatın konforlu yanlarının tadına varmak, hissetmek ve algılamak ister. Tensel zevkler öylesine tutkulu yaşanır ki, kimi zaman aşkta aşırı taleplerde bulunmanız bile mümkündür. Bu aşk bana ne kazandırıyor, ne kaybettiriyor, bu aşk sayesinde sahip olabileceğin neler var diye düşünmeniz mümkündür. İster devam eden bir ilişkiniz olsun ister yeni başlasın veya problemli bir dönem geçiriyor olun farketmez. Bu süreçte kendinizi aşkla beslemek, büyütmek, verimli kılmak ve güçlenmek isteyebilirsiniz.

Güneş-Boğa burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-24-28-29 Nisan. 22 Nisan aşk konusunda hayallerinizi besleyici, sağlamlık ve sadakat ilkeleri doğrultusunda derinlemesine düşünmenizi sağlayıcı bir gün. 24 Nisan tarihinde aşk hayatınızla ilgili konularda gözden geçirdiklerinizi uygulama veya problemleri halletme anlamında gücünüz yüksek. 28 Nisan şifalandırıcı bir yansıma. Kişi zayıflıklarıyla başa çıkabilecek gücü kendisinde bulabilir. 29 Nisan aşkta kararlıyız ve her durumu derinlemesine kavrayabilecek güce sahibiz. Partnerimizi veya karşı cinsi etkileme yönünde hoş bir gün.

İŞ HAYATI VE KARİYER

14 Nisan tarihine kadar devam edecek Mars geri hareketi çalışma hayatımız, sağlığımızla ilgili konularda temkinli hareket etmenize, iş ve girişim konularında yavaşlamanıza, normal zamanlara göre fazla efor sarf etmenize neden olabilir. Gerginlik, endişe, huzursuzluklar karşısında elden geldiğince iki düşünüp bir hareket etmekte yarar var. Özverili çalışmanız, eleştirilere maruz kalmanız, aşırı yoğunlukla başa çıkmanız, detaylı çalışmaların önünüze gelmesi gibi geri hareketin neden olabileceği tesirlerle başa çıkabilmenin yolu, öncelikle fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize dikkat etmenizdir. Planlanmış işleri yoluna koymakta kimi zaman güçsüzlük, isteksizlik, verim düşüklüğü yaşanabilir. Bu gibi durumlarda amacınızın farkında ve şartlara göre kendinizi ayarlayabilirseniz sorun çıkmaz. İş ortamınızda, iş ilişkilerinde bazı düzenlemeler söz konusu olabilir. Bu düzenlemeler size iki misli yorgunluk yaşatabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Eksikleriniz var mı yok mu gözden geçiriniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayınız. Yeni bir hedef tayin edip uygulamak yerine, bunun size olabilecek artı ve eksilerini lütfen iyice hesap ediniz.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz seyre geçecek olan Mars, usta veya patron konumundaki kişilerle iyi geçinmenin, yeri geldiğinde onlara danışmanın fikirlerini sormanın ve tecrübelerinden yararlanmanın akıllıca olduğunu gösteriyor. Bir koç bildiğiniz gibi bunu yapmaktan hoşlanmayacaktır. Özverili, disiplinli ve sorumluluklarınıza sahip çıkan tarzda çalışmayı sürdürmekte yarar var. Birlikte çalıştığınız insanlarla ılımlı, hoşgörülü bir şekilde anlaşmaya çalışmalısınız. Çünkü iş şartlarında yaşanabilecek huzursuzluk böyle bir enerjiyle birleşti mi, kişinin sağlığını bozucu bir etki yaratabilir. Sağlık ve hijyeninize yine geri hareket döneminde olduğu gibi dikkat etmeniz lazımdır. Çalıştığınız ortamdaki düzen, intizam veya gündelik aktiviteniz esnasında kullandığınız her türlü alet ve ekipmanın yeteri kadar temiz olup olmadığı bu süreçte önemlidir. Ayrıca sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeli, beslenme düzeninize dikkat etmeli. Temiz olmayan, sağlık kurallarına dikkat edilmeyen ortamlardaki yiyecekleri tüketmemelisiniz.

19 Nisan tarihine kadar burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, genel anlamıyla aktif olmak, cesaretle öne çıkarak kendimizi ifade etmemiz demektir. Ancak geçtiğimiz Mart ayında olduğu gibi, Nisan ayının ortalarına kadar(14 Nisan) Mars geri hareketini sürdürmekte. Demek oluyor ki, hala çalışma hayatında tam olarak verim göstermemiz için biraz zorlanabiliriz. Belki iş yerinde yapılan düzenlemeler, belki sağlığımız veya ummadığımız yoğunluklar, gecikmelere neden olduğu için aktif hareket edemeyebiliriz. Fakat bir şansımız var. Merkür burcunuzda tekrar seyredeceği için, en azından düşüncelerimizi hızlı ve aktif bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kızdığımız veya zorlandığımız konular üzerinde kendimizi savunabiliriz.

Güneş-Koç burcu seyrinin Nisan ayındaki etkili tarihi: 15 Nisan. Bu tarih çok önemli. Çünkü hem iş anlamında hem de iş ortaklığı konularında çok dikkatli olmak lazım. Bir yandan aktif girişimlerde bulunmak isteyen kişi diğer taraftan başkalarının baskısı ile karşılaşabilir. Ayarı iyi bilmek lazım. Hele bir ortaklık ilişkiniz varsa, çok daha özenli davranmak lazım. Düzenlemelerde bulunmak, neyin nasıl yapılacağına bir daha bakmak gerekiyor. Ne istediğinizi biliyorsanız, mutlaka dengeli hareket etmeniz gerektiğini de biliniz. El birliği, güç birliği çok önemli.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi biterek tekrar Balık burcunda düz seyre geçecek iş evinizin yöneticisi Merkür, bulunduğu yaşam evinde hem geri hareket sırasında gözden geçirdiklerinizi hem de 17 Nisan sonrası yapmayı düşündüklerinizi ele almanız yönünde sizleri yine etkilemeye devam edecek. Zihinsel açıdan sakin bir süreç olarak dikkat çekiyor. Etkilenmelere açık oluşunuz, çevrenizdeki kişilerin ruh hallerini bir sünger gibi kendinize çekmeniz, kimi zaman anlaşılmaz ve alıngan bir kişi gibi düşünmeniz mümkün. Ayrıca dış dünyadaki olayları kendi içinizde süzgeçten geçirme arzunuz yine yoğun. Bu süreç şairler, yazarlar, edebiyatla uğraşan kişiler için biçilmiş kaftan gibidir. Eğer geri hareket döneminde yarım kalan işlerinizi bitirdinizse, şimdi tekrar inceleyiniz. Belki yine eklemek istedikleriniz vardır. Merkürün bu yaşam evinde geri hareketi bitmiş olsa da, konum itibariyle ben yine de gerçeklerden uzaklaşmamanızı, kararlarınızı verirken dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Merkür-Balık burcu geçişinde 12 Nisan tarihinde bir görünümü var. Kişi sağlık-iş-ilişki konularında yaşanan belirsizlikler nedeniyle bir miktar sıkılabilir. Neden her şey üzerime geliyor, neden çözüme kavuşmuyor diye hayıflanabilir. Ayrıca 26 Şubat-2 Mart arasında yaşanan gelişmeler, karşılaştığınız olaylar veya sizin üzerinde düşündükleriniz tekrar gündeme gelebilir. Bunlar üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Merkür hem geri hareket döneminde düşündüğünüz konuları öne sürme hem de sözel ve zihinsel anlamda, net ve direkt olarak düşünmekten yana olacağınızın işaretçisidir. Ayrıca büyük bir heveslilikle, kararlı ve kendinizden emin bir şekilde fikirlerinizi öne sürebilmenizi sağlar. Bu enerjinin desteği altında, neyi isteyip neyi istemediğinizi saptayabilirsiniz. Olayları kimi zaman abartılı bir şekilde ele almanız mümkündür. Bu nedenle çevrenizle olan iletişiminizde dikkatli ve yerinde görüş alışverişlerde bulunursanız büyük bir sorun çıkmayacaktır. Yine bu etki altında, bağımsız düşünme ön plandadır. Kimsenin etkisi altında kalmadan bildiğiniz şekilde işlerinizi yapabilirsiniz.

Merkür-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-23-25 Nisan. 22 Nisan tarihinde gayet hızlı bir şekilde düşündüklerinizi öne sürme, yeniliklerde bulunma, yeni yollar deneme anlamında olumludur. Kişi böyle bir etki altında değişim konusunda gayet heveslidir. Böylece geri hareketler nedeniyle Mart ayında adım atamadığınız veya ilerleme kaydedemediğiniz konularda hızlanırsınız. 25 Nisan tarihinde genel olarak iş konularında bir hayli hırslıyız. Genelde dış dünyadan gelen etkiler bizi gerilimli kılabilir. Güçlü kişiler üzerimizde otorite kurmaya kalkışabilirler. Biz de bu nedenle gerilimli davranabilir, konuşabiliriz. Yaratıcı düşünmeye çalışmalı, esnek olmayı bilmeliyiz.

PARA KONULARI

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Venüsün seyrinde finansal konularda planlamalar yapmaktan hoşlanmazsınız. Özgür hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Yenilikçi düşünmeniz kolaydır. Bu düşünce ise, doğal olarak insanın aklına, içinde bulunduğunuzu akıllıca gözden geçirerek bir şeyler yapabileceğiniz anlamına da gelebilir. Bu süreç, parayı güç aracı olarak görmenin getirdiği rahatlıktır. Yani madem param var, bununla ne istiyorsam alabilirim gibi. İşte bu bakış açısını da hesaba katmalıyız. Dikkat ederseniz iki yönlü hareket etmeniz de mümkün. Ancak farkında bile olmadan bütçenizi aşabilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar var. O zaman şimdiden bu sürecin bilincinde olarak kendinizi düzenlemeniz en doğrusu. Parayla olan ilişkinizi en iyi şekilde belirleyeceğiniz bu dönemde, akıllıca düşünüp karar vermek kolay. Bu süreçte hangi alanlar benim için uygun derseniz, yenilikçi işler, ticaret alım satım gibi, yeni trendleri takip etmek ve uygulamak, satış temsilciliği, yeni bir ürünü pazarlamak ve satışa sunmak, müşteri ilişkileri, yayıncılık, editörlük, seyahat, otomobil tasarımcılığı, dekorasyon, imalat, nakliye, ithalat şeklinde sıralanabilir.

BOĞA BURCUNDA YENİAY

Sevgili Koçlar 21 Nisan saat 10:18 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, finansal konularda sakin ve dingin bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı olduğu gibi, sabırlı ve kararlı bir kişi profili çizmenizi de destekleyicidir. Gayet mantıklı bir şekilde düşünebilir, sağlam olanı tercih edebilirsiniz. Amacınız geleceğe güvenle bakmaktır.
Deyim yerindeyse yaş tahtaya ayak basmazsınız. Paranıza sahip çıkarsınız. Çünkü bilirsiniz ki, hayatın keyifli güzel yanlarının tadını çıkarmak için para son derece önemli bir güç. Bu gücü elde etmenin yolu ise, ancak ve ancak güvenilir olana yönelmekle, hesabınızı bilmekle mümkün. Serinkanlı hareket edeceğinizi, tutarlı bir kişi profili çizeceğinizi, kazancınızı risk altına almayacağınızı, sahip olduğunuz her şeyi koruyacağınızı, karşınıza çıkacak fırsatları doğru biçimde değerlendireceğinizi düşünüyorum. Yeniayın oluştuğu tarihte, Ay-Neptün ve Ay-Mars arasında olumlu bir görünüm meydana geliyor. Bunlar güçlendirici ve sizi destekleyici enerjilerdir.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-10-14-15-19-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-26-27
Aşkta En Şanslı Günler: 2-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22
Yeniay: 18-19-20-21
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 5-6-7
(Ay-Terazi burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Nisan ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER